עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by yehob,

יש לי RADEON 9600 רצי תי לדעת אם אפשר לפתוח צינורות איתו ואם כן איך ניתן לעשות זאת... בנוסף אם יש איזה שיפור משמעותי שאני יכול לעשות אני ישמח יסביר לי איך בדיוק. תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 643 צפיות
  2. שלום לכל המומחים אני בונה HTPC והציעו לי פה את המפרט הזה: קטגוריות מוצרים מחיר כמות מעבדים Intel Core 2 Duo E6550 2.33Ghz Conroe OEM E6550T ¤ 945 1 לוחות אם Gigabyte GA-P35-DS3P Conroe Support GP35DS3P ¤ 830 1 מארזים NZXT Duet No PSU ¤ 393 1 קירור למעבד Thermaltake MAX ORB CL-P0369 ¤ 238 1 ספקי כוח Enermax Liberty 400W 30A @ 12V ¤ 406 1 זיכרונות Corsair 2GB (2x1GB) Value Select DDR2-800 CL5 C2G800 ¤ 458 1 קשיחים למחשבים שולחניים Western Digital 500Gb 16MB WD5000AAKS ¤ 670 2 כרטיסי מסך Sparkle 8500GT 256MB Passive Cooling Retail - אחריות 3 שנים ¤ 442 1 צורבים LG H62NK DVD-RW Dual Layer Sata Black ¤ 199 1 מקלדות LOGITECH Cordless Desktop EX 110 ¤ 224 1 LeadTek W…

• 18 תגובות
    • 1.7k צפיות
  3. Started by Yellow,

מי יותר טוב? נ.ב: למי שלא יודע,ניתן להשיג אותם בנעה.

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  4. Started by aeonf,

שלום חברים. יש לי כרטיס מסך של EVGA מדגם RTX2080 עם 2 מאווררים (לא BLOWER!), בן 11 חודשים שנקנה מNEWEGG שאני מעוניין למכור. זה הכרטיס הספציפי: https://www.newegg.com/evga-geforce-rtx-2080-08g-p4-2081-kr/p/N82E16814487415 מה הוא לדעתכם השווי ההוגן שלו?

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by zahi74,

נראה שבסופו של דבר אני מחכה לכרטיס הזה R680 HD 2950X2X נותן 3DMARK06 - 20000 http://www.vr-zone.com/articles/R680_To_Score_20K_In_3DMark06/5325.html

• 26 תגובות
    • 1.7k צפיות
  6. מתלבט איזה מסך כדאי בשביל הכרטיס הזה.. בפורום מסכים אמרו 22 אבל לא יודע אני רוצה להיות בטוח... אני רוצה לראות כמה שיותר איכותי.. תודה מראש!!

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by ORANGEJUICED,

אני חיפשתי באינטרנט ולא מצאתי.... עד כמה אפשר לעשות ללידטק אוברקלוק בלי להרוס אותו ושלא הוא לא יירד פתאום בתוצאות.... כי יש כרטיסים שעם אתה מעלה אותם יותר מדיי הבאנצים שלהם יורדים...... תודה... תגובה מהיר בבקשה תעזור כי אני לא יודע עם שווה לי להחליף תהזמנה שלי מ ה XFX ל לליטדק....

• 3 תגובות
    • 532 צפיות
  8. אני רוצה אם אפשר הצעות לכרטיס מסך טוב...PCI-E טוב...בין 500 ל700ש"ח אני לא גיימר רצחני משחק במשחקים לא הכי כבדים.... דרישות: 1) DVI חובה!! 2) 256 מגה בייט מינימום. ומה עדיף? של ATI או NIVIDIA??? יש לי במחשב הפנטיום 4 שאני מישתמש בו עכשיו..(מקבל חדש עוד מעט...בשביל זה ההמלצה גם) ATI RADRON 9250 והוא מתפקד מצויין ללא שום תקלות זה יותר מ3 שנים והוא אחלה של כרטיס...אז אני מעוניין במשהו בסיגנון...אמין טוב ולאורך שנים.... תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by random dude,

משחק בעיקר פיפא, אולי פעם ב.. איזה משחק פעולה, רוב הזמן בצבא אז לא נוגע במשחקים? שווה הכרטיס? מחפש משהו בטווח מחירים שלו... תודה מראש

• 5 תגובות
    • 573 צפיות
  10. הלך לי לאיבוד המתאם מSvideo ל-RCA שבא עם הכרטיס :'( ועכשיו אני לא יכול לחבר אותו לטלביזיה ולראות סרטים. קניתי מתאם חדש (SVIDEO עם 4 פינים) ל-RCA והוא לא עובד לי. כנראה שיש לכרטיסים של ATI חיבור S-Video לא סטנדרטי. מישהו ניתקל בבעיה הזאת? יש למישהו מושג איפה אפשר להשיג מתאם שעובד? הכרטיס הוא אחד הכרטיסים הכי טובים שיש HERCULES RADEON 9800PRO 128MB הצילו!!!!!

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  11. היי כולם ברשותי מחשב חדש לגמרי, חזק מאוד. קניתי אותו עם ה- GTS 250 של p.o.v, והכל היה נפלא, כאשר אני משחק בעיקר עם פרוטוטייפ.. לאחר קצת רעשים שהיו במאוורר שידרגו לי את הכרטיס ל- msi radeon 4870 אחרי השדרוג, מידיי פעם במשחק אני רואה ריצודים אפורים ואפילו פעמיים המשחק נתקע, מה שממש לא קרה לי עם הכרטיס הקודם. נוסף לזה, אני רואה שהטמפ' יחסית גבוהות, גם במנוחה- GPU diode אחד על 80 מעלות והשניים האחרים על כמעט 70 מעלות. יש לציין שהמחשב שלי מאוורר היטב! אני לא מבין גדול בדברים האלה, והייתי מאוד שמח אם מישהו היה יכול להגיד לי מה לעשות, ואם זה בכלל תקין או פתיר... תודה מראש!

• 33 תגובות
    • 2.3k צפיות
  12. Started by Gil80,

כ"כ חיכיתי לכרטיסים האלה ובסוף לא הצלחתי להגיע להחלטה... ולא, אני לא יכול לחכות לדור הבא כי הכרטיס הנוכחי שלי מספיק ישן כדי שאשדרג ואהנה מ-BF4 וכו'. יש לי תקציב ל-CF או SLI אבל לא בטוח איך לחשב את זה קדימה יותר. החשיבה היא שאשדרג את המסך לרזלוציה גדולה יותר או מערך של מסכים ואז 4GB של ATI באים לידי ביטוי ויתנו יתרון. מצד שני ה-290X רועש נורא, מתחמם נורא, בעל צריכת חשמל גבוהה ולכן אני בספק שהספק 750W שלי יחזיק אותם ב-CF. ה-780Ti עלול להיות מכשול ברזולוציות גבוהות או מערך מסכים רק עם 3GB למשחקים החדשים והעתידיים. קיצר, אני בטוח לא בקיא בזה כמוכם ומתקשה לקבל החלטה. אשמח לשמוע את חוות דעתכם לכאן או לכאן בתקווה שהידע שלכם והניסיון שלכם יעזרו לי להחליט ולהתמקד במה שחשוב יותר ומ…

• 41 תגובות
    • 6.1k צפיות
  13. יש לי SAPPHIRE RADEON 9500PRO... ואני רוצהה להפוך אותו ל9700PRO או NP... ראיתי מדריך איך לעשות את זה עם 9500 NP... זה למשל- http://www.driverheaven.net/reviews/sapphire9500/ אבל זה לא יעבוד על שלי נכון? אני לא רוצה להוסיף קירור או משהו... רק מודים שאפשריים ם הקירור המקורי.. תודה מראש, ניר.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  14. שלום ! אני רציתי לשאול אותך לגבי כבל ממחשב למסך 42 אינץ. האם עדיף DVI או HDMI ואיזה סוג גרפיקה כל אחד מהם מעביר ? הכוונה יש גרפיקה דיגיטלית ויש גרפיקה אנלוגית בכרטיס מסך. או הם שניהם מעבירים את שני סוגי הגרפיקה ? 2) רציתי לשאול אותך האם גרפיקה דיגיטלית גבוהה קריטית לגיימרים כמוני ? כי אני מתלבט בין 2 כרטיסי מסך ויש לי הרגדה שאולי אחד מהם בעל קירור יותר טוב וישמור על מיטב הביצועים שלו אבל מצד שני הוא פחות רזולוציה דיגיטלית יכול להעביר בהשוואה לשני. 2 כרטיסי מסך בעל מחיר זהה כמעט אבל מפרט טיפה שונה: EVGA GTX770 Classified 4GB GDDR5 http://ksp.co.il/?select=.1044..35..46.&a…

• 1 תגובה
    • 754 צפיות
  15. יש לי כרטיס זה. עכשיו המהירות של הזיכרון שלו לפי החברה, ולפי מה שיש על המחשב היא 200X2. עכשיו שאני מסתכל על המהירות של הזיכרון שהכרטיס 9600PRO אמורה להיות 300)600(. גם של אסוס לדוגמה אותו כרטיס רשום שפועל במהירות 600. אז הכרטיס של PowerColor עבר DownClock, או אולי להפך או מה ? מה צריכה להיות המהירות של הזיכרון בלי אוברקלוק, ומה המהירות של הכרטיס שלי, של POWERCOLOR ? תודה, לירן * העניין הוא שהרבה פעמים הכרטיס הזה לא יציב אצלי, נתקע במשחקים אחרי זמן מה, עוצר לכמה שניות ל- VPU Recover, ואז ממשיך, אז חשבתי להוריד לו קצת את המהירות של הזיכרון, למרות שזה יפגע קצת בביצועים, ושהכרטיס יהיה יותר יציב, מה אתם אומרים ?

16. Started by pxst17,

R9 290 R9 280X GTX780 איזה הכי משתלם לי לקחת ושלא יהיה מבוזבז? יש לי תקציב להכל.. רוצה לשחק משחקים בהגדרות גבוהות מאוד.. אם הבחירה היא 290, עדיף לחכות לקירור?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shlomom,

שלום, יש לי כרטיס VIVO הכל מפורט במפרט. אני מחבר מצלמת וידאו אנלוגית לכניסת S-Video ואת האודיו מהמצלמה לכניסת אודיו. ישנו דריוור של nVidia WDM שאמור לטפל ב VIVO והוא מותקן מהיום גרסא אחרונה. עכשיו, אני מנסה לבצע Capture לסרט וזה מה שקורה. בתוכנת Power director של CyberLink אותה קיבלתי עם הכרטיס ניתן משום מה לבצע לכידה לאודיו או לוידאו אבל לא לשניהם ביחד. יש שם בפנל מן כפתורים שניתן לברור כניסה אחת בכל פעם או וידאו או אודיו. כל אחת לחוד עובדת - מה שמביא אותי למסקנה שהחיבורים שלי בסדר (האם אני טועה ??) בתוכנה Adobe Premiere אני משום מה לא רואה את הכניסה מ WDM אלה רק DV/FIREWIRE שכמובן לא מחוברת ולכן אין לכידה. מה קורה פה עדכון: ========= מסתבר שחיברתי את האודיו ל…

• 0 תגובות
    • 536 צפיות
  18. Started by etayone,

ברשותי מחשב נייד לנובו g550 מערכת הפעלה ווינדוס 7 home premium ו 64 ביט כרטיס המסך שלי הינו lp156wh2-tlaa כאשר אני מחבר אותו לטלויזיה האיכות יורדת פלאים שאלתי היא האם ישנה אפשרות להחליף כרטיס והאם זה יעזור בכלל,האם לאיכות הכבל שמחבר את המחשב לטלויזיה ישנה משמעות ואולי הוא הגורם הבעייתי,או שיש רעיון אחר,כל תשובה תתקבל בחיבוק... תודה מראש איתי שנהר

• 1 תגובה
    • 581 צפיות
  19. יש לי את ההרקולס 8500le ואני משחק בו ב1024x1280 16bit driver 7.70 ועובד לא כל כך טוב!!! יש אולי איזה פיקס או משהו??? תודה ואתם....

• 18 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by Yarok,

טוב אז ככה אני מוכר את ה9800GT 512MB שלי לשכן שלי (ב500 שקל, חדש מהקופסא) כרגע יש לי 9600GT 1GB ואני מעוניין לשדרג, ב600 שקל המפרט הנוכחי : E8400 2GB זיכרון ספק כוח 550W של CHIEFTEC מסך 19 אני רוצה לקנות מKSP TMS או אייבורי הקרובים לבית שלי תודה מראש תותחנים :-*

• 4 תגובות
    • 644 צפיות
  21. שלום וברכה, בימים אלו אני מתכוון לקנות מחשב חדש כאשר התצורה תהייה: לוח אם: Intel DP67BG כרטיס גרפי: Asus ENGTX570 DCII/2DIS/1280MD5 מארז: CoolerMaster HAF922 הכרטיס הגרפי גדול מימדים בצורה יוצאת דופן והייתי מעוניין לוודא שלא תתעורר שום בעיה עם השילוש הקדוש הזה; בסה"כ גם המארז הזה לא קטן. מעיון בנתונים של החלקים השונים לא הצלחתי להסיק בבירור האם יכולה להתעורר בעייה של מקום במארז או בעיית תאימות אחרת. מישהו יכול לעזור? תודה מראש.

• 2 תגובות
    • 605 צפיות
  22. Started by ryan_b,

רציתי לדעת איזו יציאה זו (היציאה הצהובה) ולמה היא משמשת תודה [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 814 צפיות
  23. Started by TOMER20,

היי, קניתי מחשב חדש עם כ. מסך msi 2400 pro hd אחריי כמה דקות של עבודה על המחשב אני מקבל את השגיאה ati2dvag, המחשב נתקע וחייבים לעשות ריסט. מישהו נתקל בבעייה?. תודה.

24. Started by waizman,

על מנת להציג דברים מהמחשב על גבי הטלויזיה ללא TvOut. ואל תגידו לי לקנות כרטיס עם TVOUT... תודה

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  25. Started by oshoman,

היי, אני בשלב של התחלת בניית מפרט לעריכת וידאו כבדה, אויד, פרימייר מעט אפטר מתלבט מאוד בין סדרת GEFORCE לבין QUADRO מי יכול להסביר את ההבדלים ואיזה סדרה יותר מתאימה לצרכים שלי. תודה מראש

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.