כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,968 דיונים בפורום זה
-
שבת שלום ! יש לי שאלה שדרגתי את הכרטיס מסך שלי ל ati radeon hd 3870 x2 ורציתי לדעת איזה Catalyst אני צריך ומה הבדל ביניהם ? הראשון ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) והשני ATI Catalyst 8.10 Display Driver for Windows Vista (32 bit) - Motherboard/IGP Drivers יש לי לוח אם של gigabyte ga-ma790fx-ds5 socket am2+ תודה
-
- 2 תגובות
- 545 צפיות
-
-
קניתי היום את הכרטיס Gainward ATI Radeon 4850 512Mb DDR3 PCIe כמה משמעותי זה אם היצרן יהיה palit או PowerColoer לעומתו? ועוד שאלה, יהיה לי מסך 22 של LG הכרטיס יתאים לו או שעדיף ללכת על כרטיס אחר לגמרי כמו ה9800GT רק בשביל המסך?
-
- 5 תגובות
- 645 צפיות
-
-
Intel Integrated Graphics Media Accelerator X3100
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail מסך: ככל הנראה, Samsung T200. השאלה שלי היא האם ההפרש של 400 השקלים מצדיק את לקיחת ה-HD4870 במקום ה-HD4850? בזמן הקרוב אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ו-Call of Duty World at War, אך חשוב לי שהכרטיס ישרוד לאורך זמן ויספק איכות טובה. בנוסף, האם בכלל כדאי לקנות את המחשב עכשיו עם כל עניין ה-DX11 ב-2009? תודה לעונים.
-
- 40 תגובות
- 3k צפיות
-
-
יש לי בעיה ממש מוזרה עם הכרטיס מסך הזה.. עד לפני יומיים הייתי משתמש בו עם שני חיבורים - 1. VGA - מחובר למסך הרגיל של המחשב 2. S-VIDEO - מחובר לטלויזיה. קניתי טלויזיה חדשה שתתומכת בHD, ואיתה כבל DVI-HDMI מלפני יומיים אני משתמש בכרטיס מסך עם שני חיבורים - 1. VGA - למסך הרגיל 2. DVI-HDMI - לטלויזיה החדשה. *כבל הS-VIDEO לא מחובר בכלל לכרטיס. הבעיה היא שכל פעם שאני מפעיל מחדש את המחשב, ברגע שהוא מגיע למסך הפתיחה של הWINDOWS, הוא מזהה לי כביכול את חיבור הS-VIDEO (שכבר לא פעיל) בתור החיבור הראשי, ובעצם מראה לי מסך שחור על המסך מחשב הרגיל עד שאני מחבר מחדש את כבל הS-VIDEO ומתחבר לוינדוס, ואז הוא מראה לי את מסך המחשב הרגיל בתור מסך נילווה (מראה לי רק את הרקע של שולחן העבודה). דב…
-
- 0 תגובות
- 530 צפיות
-
-
לא יודע מה אתכם אבל בדיוק קניתי מחשב עם כרטיס מסך תומך 10.1 שהולך לשמש אותי מעט מאוד לפי התחזיות הקרובות.. וזה מבאס רצח בדיוק שמתי 900 שקל על משהו שבקרוב יהיה נחלת עבר..
-
- 6 תגובות
- 669 צפיות
-
-
היי, לאחרונה התקנתי את דריוור 8.10, הכול טוב ויפה חוץ מהעובדה שהוא גורם לבעיות מעצבנות (ניתן להסתדר איתן אבל עדיין לא ברור לי למה). אני רוצה לשים לטמטום הזה סוף ולדדעת אחת ולתמיד, יש הבדל בכלל בדרייורים ששוה להוריד ולהתקינם במחשב? איזה דרייור הכי מומלץ ובמיוחד לכרטיס שלי x1950pro של gigabyte . תודה.
-
- 6 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש לי לוח אם asus P4P800 עם סוקט AGP והכרטיס מסך שלי זה x800XT PE עשיתי אובק קלוק לפני כמה ימים והכל עבד סבבה עד שפתאום היום בבוקר המחשב נתקע עשיתי ריסט ואז הוא אמר לי על המסך את ההודעה: "X800XT Platinum Edition Bios Checksum Faild" "Please Recover Bios" לא יכולתי לעשות את זה אז עשיתי ריסט שוב פעם ואז הכל עלה סבבה עד שפתאום שוב פעם המחשב נתקע ומאז אין לי תצוגה בכלל המסך מראה no signal מה שמוזר הוא שהחלפתי כרגע לכרטיס מסך אחר ה1950XT וגם אין תצוגה אני לא יודע מה לעשות בבקשה עזרה מפרט המחשב: מעבד אינטל פנטיום 4 2.66@3.0 בoc לוח אם ASUS P4P800 זכרונות 2X256 של nanya 2X512 של ocz כוננים קשיחים: maxtor 80GB WD 350GB ספק של ocz 650W
-
- 3 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרטיס מסךredeonX1950 pro יש לו בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע וקורס, הוא לא מעלה סרטים וגם כשהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים ופיקסלים מוזרים. בדקנו דרייברים, עשינו עדכונים ובדיקה אולי משהו במערכת הפעלה לא עובד אבל נראה שזו בעית חומרה. המחשב די חדש כך שהכרטיס באחריות, התקשרתי לחברה שקניתי ממנה (SKYPC) והם מבקשים 180 ש"ח עבור משלוח והשבתה של המחשב ל-21 ימי עבודה!!! עד לקבלת כרטיס חליפי - מה שלא בא בחשבון! אני לא יכול להשבית את המחשב לתקופה כזו מכיוון שהוא המחשב היחידי בבית שמשרת עוד אנשים. אני חושב לרכוש כרטיס אחר וכאן אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה מראש, כמו כן, …
-
- 2 תגובות
- 633 צפיות
-
-
לאור המלצות חברי האתר שהמליצו לי לקנות 9600 חבר שלי הציע לי לקנות את שלו ב200 אבל הוא אמר בגלל שאני חבר אני יגיד לך את האמת למה אני מוכר הוא אומר שהוא מפעיל crysis על הכי גבוהה הכי שעה המחשב שלו עושה ריסט בגלל החום של הכרטיס מסך א.כדאי לקנות ב200 שקל את הכרטיס מסך הזה ב.יש פתרון לבעית הכרטיס מסך
-
- 4 תגובות
- 555 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך של redeonX1950 pro הבעיה שהוא הלך לי כנראה בעיה או משהו הוא כל כמה דק' נתקע ומציג בעיה וכל מני שטויות כאלה הוא לא מעלה סרטים וגם שהוא פותח משהו הוא מציג אותו עם קווים ירוקים וכאילו פיקסים מתים כנראה שהבעיה בכרטיס מסך עכשיו אתם נכנסים לתמונה אני צריך ייעוץ לגבי כרטיס מסך חדש שיהיה באותו רמה לפחות או אפילו קצת יותר ושלא יעלה יותר מדי כי אני חייל תודה תודה תודה
-
- 3 תגובות
- 531 צפיות
-
-
-
שלום לכולם ! כפי שאתם יודעים (למי שקרא את התרד שלי על המתנה לכרטיס מעל 3 חודשים : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=366580.0) קיבלתי סוף סוף את הכרטיס (אני מצרף כמה תמונות...) בכל אופן בימים הקרובים אפרסם ביקורת על הכרטיס. (כמה שאפשר...) בקרוב... לינק לפרטי הכרטיס המדוייקים: http://www.bfgtech.com/bfgrgtx260mc896oce.aspx ביקורת ב- GURU 3D על הכרטיס: http://www.guru3d.com/article/geforce-gtx-260-core-216--bfg-ocx-maxcore/1
-
- 19 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום אחר כי זה נושא קצת מורכב יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים עם לוח של ג'יגביט K8NF-9 עם 3800+ s939 של AMD יש לי 2 סטיקים זיכרון 512 (400.. זה מה שהלוח יודע לזהות) וכרטיס מסך 7600GS (נשרף לי 7800 אז לא השקעתי שוב) אני רוצה לשדרג את המשחב בעיקר מבחינת משחקים ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה: האם כרטיס מסך באמת יהיה משמעותי כשיפור למערכת של S939 - גם למשחקים חדשים? או שזה יפגע ביעילות שלו (הלוח קורא PCIE) במידה וכן, מה עדיף 8800GT או 9600GT כי שניהם בערך אותו מחיר (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2460) האם כדאי לי להוסיף זיכרון למרות שאני עובד עם XP, ובמידה וכל הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?
-
- 8 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install
-
- 2 תגובות
- 817 צפיות
-
-
שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 742 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות לאיזה ילד כרטיס מסך יד-שניה שיריץ לו את המשחק SPORE דרישות מערכת של המשחק: http://www.joystiq.com/2008/06/10/spores-system-requirements/ מצאתי שני כרטיסים: Nvidia 6600 GT NV43,500 MHz,1000 MHz,128 MB במחיר 150 ש"ח Nvidia 7600 GS G73,400 MHz,800 MHz,256 MB במחיר 200 ש"ח על איזה כרטיס הייתם ממליצים בהנחה שיריץ לו גם משחקים אחרים ברמה סבירה
-
- 9 תגובות
- 910 צפיות
-
-
שלום אני צריך תוכה לבדיקת ביצועי כרטיסי מסך (ויש לי 8800 GT 256MB)
-
- 2 תגובות
- 2.9k צפיות
-
-
שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?
-
- 4 תגובות
- 650 צפיות
-
-
יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..
-
- 5 תגובות
- 599 צפיות
-