עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככה יש לי תכרטיס מסך הזה עם הדרייברים האחרונים 8.10 ובהגדרות הטמפרטורה שלי סבבה אך רציתי לדעת מזה gpu ו memory ?? הgpu אצלי על 625mhz וה memory על 933mhz וב current values רשום לי משו שונה למשל עכשיו memory 850 וgpu 500. מה אומרים כל הדברים הללו? אשמח להסבר.. יש לי אפשרות לשנות את זה.. האם יש צורך בכך? צריך גם לשנות את מהירות המאוורר?

2. Started by Director,

שלום לכולם , בזמן האחרון ראיתי שאנשים אומרים משהוא על כרטיסמסויים , ואז משהוא אחר אומר : "איזה מסך יש לך". אם עכשיו אני מתכנן לקנות מחשב עם HD4870 , ויש לי מסך רגיל 17", יהיה הבדל במשחקים או מה יהיה ? תודה לכולם ~!

• 14 תגובות
    • 1.3k צפיות
  3. Started by PrefaceAlumni,

על המערכת שלי?

4. Started by 1nstall,

שלום לכולם ברשותי Dell 2007WFP, ועכשיו ברצוני להוסיף לו LG L1511S. הגדרתי שהדל יהיה המסך הראשי, והגדרות התצוגה יהיו DualView. ועכשיו לבעיה. אצלי על השולחן הדל הוא הימני ואילו הLG הוא השמאלי, אך בהגדרות של הכרטיס מסך הוא קולט טת המסך הראשי כשמאלי בלבד. איך ניתן לשנות זאת? (מפרט מלא נמצא בצד ימין) תודה מראש Install

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  5. Started by ed@15,

שלום, קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני רואה שיש לו שני חיבורי חשמל של 6 פינים. כבל אחד חיברתי מהספק וכבל שני ממה שקיבלתי בחבילה, לכבל הזה יש שני חיבורי מולקס, האם את שניהם ( שני חיבורי המולקס) אני צריך לחבר לספק? תודה מראש עריכה: הכוונה היא לכבל הזה: [attachment deleted by admin]

• 7 תגובות
    • 726 צפיות
  6. Started by simonsix,

אני רוצה לקנות לאיזה ילד כרטיס מסך יד-שניה שיריץ לו את המשחק SPORE דרישות מערכת של המשחק: http://www.joystiq.com/2008/06/10/spores-system-requirements/ מצאתי שני כרטיסים: Nvidia 6600 GT NV43,500 MHz,1000 MHz,128 MB במחיר 150 ש"ח Nvidia 7600 GS G73,400 MHz,800 MHz,256 MB במחיר 200 ש"ח על איזה כרטיס הייתם ממליצים בהנחה שיריץ לו גם משחקים אחרים ברמה סבירה

• 9 תגובות
    • 885 צפיות
  7. Started by arad gonen,

שלום אני צריך תוכה לבדיקת ביצועי כרטיסי מסך (ויש לי 8800 GT 256MB)

• 2 תגובות
    • 2.8k צפיות
  8. שלום, כאשר אני מריץ יישומים כמו קרייסיס ו3D mark המחשב נכבה בצורה פתאמית (הבעיה החלה רק היום), אשמח אם תזהו את הבעיה ו\או תתנו פתרון, המפרט מופיע מימין.... אם יש שאלות אני אענה לכם. תודה רבה מראש ...

• 2 תגובות
    • 590 צפיות
  9. Started by beni123,

9400GT מול 9500GT ההבדל ביניהם משמעותי?

10. Started by dani007,

יש לי תבעיה בכרטיס מסך HD 4870 SAPPHIRE ונכנסתי לאתר שלהם וראיתי את הדגם כמו אצלי ושאני צריך לעדכן את הביוס עכשיו אני לא מבין בהוראות מה לעשות? מישוהו יכול להסביר לי? בבקשה מתחנן!

11. 1. אני עכשיו קונה מחשב עם 280gtx אבל כרגע יש לי מסך vga, בע"ה מתכנן בעתיד הקרוב לקנות מסך dvi רציני אך לעת עתה אשמח לדעת אם אוכל להשתמש במסך הזה עם הכרטיס מסך הזה (שמעתי שיש ממיר כזה מvga לdvi) 2. יש דרישות מיוחדות ל 280gtx מבחינת לוח אם? אני מתכנן לוח אם ep43-ds3l זה יהיה בסדר עם gtx280 ? לא מתוכנן oc ולא sli\cf . אשמח לא לקבל הערות על הכרטיס עצמו, זה מה שבחרתי אחרי הרבה חפירות..

• 5 תגובות
    • 584 צפיות
  12. שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by djelectric,

http://ati.amd.com/support/driver.html הגיע הזמן לLOG השינויים השינויים כדלקמן: נוספה כמובן תמיכה לכרטיסים מסדרה HD4600 שליטה באחוזי מאוורר בסדרה HD4000 (הגיע הזמן כבר... ) בעיות שנפתרו בוינדוס ויסטה: הבעיות הבאות נפתרות לאחר התקנת CCC8.10: שיבושים בחלק מהסרטים המתנגנים בבלו-ריי ניתוק כבל HDMI תוך כדיי ניגון סרט עלול לגרום לוינדוס להתקע ולא להגיב ניגון חלק מהפורמטים ב WMP 11 עלול לגרום לDELAY בסאונד CITY OF VILLIANS: הבהוב מוערך קורה כשמפעילים SUPER AA תחת הרזולוציה 2560X1600 ביצוע הסרה מהירה של הדרייבר בכרטיסים מסדרה HD4800 עלול לגרום לבעיות תצוגה ואף להפסקתה בעיות שנפתרו תחת וינדוס XP: שינוי גאמה בAVIVO בCCC נכשל בביצוע ניגון DVD דרך התוכנה WMP רו …

• 51 תגובות
    • 7.7k צפיות
  14. קניתי היום מסך חדש (2243BW), ויש לי 8800GTS 512MB. באיזה רזולוציה כדאי לשחק? האם ב1680X1050? הרזולוציה הטבעית ממש גבוהה והביצועים יהיו לא משהו. איזה רזולוציות אתם ממליצים? תודה?

15. Started by bronco,

האם כרטיס מסך לוקח גם זיכרון מהרם בנוסף לזיכרון שבכרטיס כך שהמערכת מזהה פחות זיכרון

• 3 תגובות
    • 934 צפיות
  16. Started by TrueNS,

במפרט ייצרן רשום שהלוח חייב לתמוך ב NVIDIA HybridPower- enabled האם הלוח Asus P5N-D תומך בכרטיס ובSLI-??

17. Started by doctor80,

קניתי ביום שישי מחשב ב ק.ס.פ ובחרתי בכרטיס מסך של ATI דגם 4670 . יש לי טלויזיה רגילה עם חיבור RCA (אדום,לבן,צהוב) ואני מעוניין לחבר את המחשב אליה . מה ששמתי לב זה שאין בכרטיס מסך חיבור S-VIDEO (כנראה,המחשב עדיין לא הגיע אלי ) ויש שני חיבורים אחרים . לא משנה. שאלה: האם יש כבל כזה שאוכל בעזרתו להתחבר מהמחבר של כ.מסך ל RCA של הטלויזיה? ואם כן איפה ניתן לרכוש אותו ? ואם כן , האם יש אפשרות שהצליל יצא מכרטיס מסך לטלויזיה ולא לרמקולים של המחשב ? לי זה חשוב כי המחשב נמצא כ 12 מטר מהטלויזיה וזה יהיה קצת דפוק לשמוע סאונד מהפרוזדור ולא מהטלויזיה בסלון. אשמח לתשובה. תודה , ליאור.

18. הכוונה שלי שיהיה כרטיס טוב ואיכותי ויחזיק בעניינים כמה שנים לפחות מבחינת שוק המשחקים .. לא כרטיס לגיימרים אבל גם לא כרטיס למחשב משרדי או משו בסגנון תודה רבה!

19. שלום וחג שמח אני עומד לקנות מחשב חדש +ומסך ASUS MW221C . ורציתי לדעת עד כמה חשוב הכרטיס מסך למחשב שמיועד לאינטרנט ואופיס בעיקר עד כמה ישפר הכרטיס מסך את איכות הצפיה והאם ההבדלים גדולים. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך מובנה על לוח אם ? תודה מראש...

• 2 תגובות
    • 643 צפיות
  20. איזה כרטיס הכי כדאי בטווח של עד 1500 למשחקים כבדים כולל פילטרים? יוצאים כרטיסים חדשים שכדאי לחכות להם? המפרט q6600 gigabyte p45ds3r 4GB ddr2 800 enermax 620w liberty כרגע אני עם מסך 17 אבל בעתיד יהיה 22, ואני משחק גם על LCD32

• 33 תגובות
    • 1.6k צפיות
  21. היי הכרטיס הבא: Palit nVIDIA GeForce 9400GT Super 512MB PCIe מתאים למשחקים כמו GTA5 או red alert 3?

• 2 תגובות
    • 689 צפיות
  22. Started by Lanzar,

נאמר ולא, זה משנה אם אני מחבר שני 8800GT מחברות שונות ?

23. Started by Darking99,

היי לכולם.. אני צריך הדרכה לגבי עדכון הביוס של הכרטיס הזה כי הוא רק מביא לי עצבים.. אם בבקשה מישהו יוכל לעזור לי כי זה נורא מתסכל עם הכרטיס הזה.. תודה מראש

24. אז ככה בעיקרון זה הסיפור אני אמור לקבל מתנה כרטיס מסך בתקציב הנ"ל אז חשבתי ברור ש4870X2 אבל לאחר סקירה קטנה גיליתי שworld of warcraft שזה המשחק בו אני מבלה את רוב זמני לא תומך בשתי ליבות גרפיות ואף ידוע כבעייתי בכלליות בכל הסדרה של X2 כמובן שיש למחשב עוד שימושים ומשחקים והמסך הוא 2407wfp והלוח אם asus striker אז בעיקרון חשבתי על ה280GTX שאופן כללי ברור לי שה4870X2 עדיף אבל כמו שכתבתי די ברור שאם לשימוש העיקרי הוא לא טוב אז לסיכום האופציות ביניהם אני מתלבט הם: 280GTX 260GTX 4870

• 45 תגובות
    • 2.4k צפיות
  25. Started by vale,

לאחר שהתקנתי את הכרטיס התאפשר לי לשחק ב-GEARS OG WAR על ההגדרות הכי גבוהות וברזולוציה של 1680 1050. כמובן שהמראה מאוד השתפר והפירוט של כל הפרטים במשחק באמת מצויין, אבל משום מה יש לי כאלו טיקים במסך(מן גלים כאלו), ובשלבים מסויימים המשחק קצת נקטע ולא רץ חלק(לרוב הוא רץ חלק) ובעקבות זאת אני מעריך שאני מקבל FSB קצת נמוך, בסביבות ה-30 ואולי נמוך מזה, עכשיו GOW זה לא קרייסיס, זה צריך לרוץ חלק לגמרי ונראה לי עכשיו שהמעבד כמו שכבר אמרתם לי אכן קצת מגביל את הכרטיס ונראה לי שאני אחליף אותו(אשמח לקבל המלצה), חוץ מזה החלטתי להחליף למארז קצת יותר מרווח עם פתרונות קירור מובנים כי הספק והכרטיס יצרו שם קצת בלגן ואין זרימת אויר טובה. ואולי אתם יודעים איך להגדיר שמהירות המאוורר של ה-260 ת…

• 12 תגובות
    • 904 צפיות

דיונים חדשים בפורומים