עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ליאור הרוש,

יש לי כרטיס מסך גיפורס 7300LE ועכשיו אני קונה כרטיס מסך גיפורס 7800GT של לאדהטאק יש לי ספק כוח 350W לוח אם אסוס P5B ומעבד E4300 האם המחשב יכול להחזיק את הכרטיס מסך הזה?

• 5 תגובות
    • 821 צפיות
  2. Started by XPHHSRPHD,

הי, לפני כמה זמן ביקשתי המלצה למפרט למחשב חדש שאני רוצה לקנות, באשכול הזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=360262.new הבעיה היא שהכרטיס מסך שהמליצו לי עליו חסר במלאי, אז רציתי לבקש המלצה לכרטיס מסך דומה בבקשה שכדאי לקנות במקומו. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 670 צפיות
  3. ערב טוב! אני קניתי מחשב חדש מפרט בסוף אני מיתלבט ליקנות את הHD4670 ביגלל המחיר והבנתי שהוא די קרוב לביצועים של 9600GS (ולכן הוא הושק) ראיתי באיזה חנות (לא אומר כדי לא לעשות פרסומת אולי זה היה חשוב אחרכך) באותה חנות יש את הHD4670 שהוא מבוקש בגירסה של MSI (זול יותר) וגירסה של אסוס שהשבוע הוסרה מהאתר (עוד 20 שח) עכשיו יש מבצע לHD4550 ב330שח האם זה שווה את הכסף?? או עדיף עוד 80 שח (לא בטוח שיש להם) לHD4670 והאם הכרטיס הזה יריץ מישחקים כמו GTA IV שיוצא חודש הבא לPC נכון??? תודה לעונים והאם יש צוור בקבוק קריטי מורגש בטירוף או קטנטן כי יש לי לוח שלא תומך PCIE2.0 (G31M V2 3PORT AUDIO MSI) וזיכרון 1.0GB 800MHZ סאון ומעבד E2180 NO OC ווינדוס XP נקי SP3

4. Started by rank,

אני קניתי לא מזמן את הHD 4870 ואני הייתי עם הדרייברים של הדיסק שבה איתו , אז היום אני ניסיתי להוריד דרייברים יותר חדשים של ATI (מהאתר שלהם) הסרתי את הדרייברים שבאו עם הדיסק והתקנתי את החדשים ועכשיו זה כותב לי שאין לי דרייברים , אז ניסיתי להחזיר את הדרייברים הקודמים אבל זה עדיין לא עוזר מישהו יודע מה הבעיה ???

• 5 תגובות
    • 522 צפיות
  5. Started by AsDoNaTiOn,

שלום, החלטתי לקנות את ATI Radeon HD4850. כרגע אני שוקל איזה גירסה לקנות, כשהמטרה הכללית היא: בלי OC בכלל, ושקט מאוד! בלי להתעסק עם עוצמת המאוורר, כלומר שיתאים את עצמו לבד כשCrysis רץ וכשהמחשב במנוחה. אז מה עדיף? SAPPHIRE, PALIT, GIGABYTE?? תודה רבה לעוזרים!

• 19 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. אני מעוניין בכרטיס מסך חדש תקציב 450-550 ש''ח לא מעוניין לשחק במחשקים על HIGH לא מריך ויסטה ולא כלום רק שיתאים טוב למפרט בפרופיל שלי :] אני חשבתי על 9500GT זה טוב?

7. Started by natan805,

אני רוצה כרטיס מסך טוב למשחקים כמו קרייסיס {שעדיין אני לא מסוגל לשחק בו עם הכרטיס שלי} {משהו יכל להביא לי אתר בנצ שמדרג כרטיסי מסך {באחוזים על פי משחקים} היה לי פעם את האתר הזה ואני לא מוצא אותו פשוט יש כמה משחקים שאני משחק ואני רוצה גם כרטיס מסך לקנות שאני ידע בכמה אחוזים אני ירגיש הבדל מהx1950p שיש לי כרגע} בכל מקרה אשמח לשמוע על הצעה של כרטיס טוב ממכם + האתר התקציב עד 700 ש"ח אם מומלץ לחרוג קצת אני מוכן הערה: אני יכל לקנות רק מ iqpc כי יש לי זיכוי

• 3 תגובות
    • 666 צפיות
  8. Started by GPS,

אני יודע שטחנו את הנושא הזה בלי סוף אבל יש לי שיקולים אחרים בגלל זה קשה לי להחליט. אני יתחיל בזה שאני הולך לשחק על מסך 19. אז ככה, אני יודע שה9800GTX+ OC נותן ביצועים טובים יותר מה4850 אבל מצד שני ל4850 היתרון טכנולוגי. עכשיו אני יודע שהDX 10.1 ושדר מודל 4.1 לא היתנו לי שום דבר יותר מ9800GTX, אבל אני מחליף מחשב כל 5 שנים +- בזמנו קניתי מחשב ג'יפורס MX 4 ולאחר 2-3 שנים הוא כבר הפסיק להריץ משחקים לעומת הFX5200 שעוד החזיק בגלל ההיתרון הטכנולוגי שלו, הייתי משהו כמו שנתיים עם מחשב שלא מריץ אף משחק - מאוד מתסכל עכשיו אני לא רוצה שדבר כזה יחזור שוב, בגלל זה יש לי העדפה לHD4850. מצב שני ה9800GTX+ נותן ביצועים עדיפים קצת וזה יהיה דיי מבאס לקנות כרטיס קצת פחות טוב באותו מחיר. ועכשי…

9. Started by smoke_man,

רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by spitfire3,

שלום לכם ברשותי מחשב עם המפרט הבא: Intel P4 3.2 Intel 915P 1.5G Ram ATI X700 Pro ספק 300W אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וזמני כי בקרוב אני מסיים את הלימודים ולא שווה לי לקנות מחשב חדש וגם כרגע הכסף הולך לשיעורי נהיגה. כשבדקתי בEVEREST היה כתוב לי ליד הכטיס מסך PCIE 1.0@X16 רציתי לדעת אם הכרטיסי מסך החדשים כגון : 3850/4670 יוכלו לעבוד לי במחשב/האם קיימת לי יציאה של כרטיס מסך כמו שהכרטיסים האלה צריכים? תודה על העזרה.

• 14 תגובות
    • 925 צפיות
  11. Started by Eden 6600,

שלום ביחס למפרט שלי, ולמסך 17" CRT שאליו המחשב מחובר, איזה כרטיס מסך אני יכול לחבר אליו על מנת להריץ את המשחקים החדשים שיוצאים? האם כרטיס כמו 8500GT יכול לסחוב COD4 או אפילו CRYSIS? אני מתלבט בנוגע לכרטיסי מסך בינוניים כי אני קונה בקרוב PS3 ורציתי לדעת אם יש מצב שאני אוכל לשחק במשחקי המחשב שיוצאים עכשיו בלי להוציא הרבה כסף מהכיס (בהתחשב בעובדה שאני הולך לקנות PS3 ומסך LCD חדש, אני הולך להיות עני בקרוב )

12. צרפתי תמונה של הכרטיס שלי בGPU Z , ניתן לראות שיש מהירות מאווררים באחוזים אבל לא בRPM. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 664 צפיות
  13. Started by skot,

יש לי מחשב ישן מלפני 4 שנים כמעט ויש בו את הכרטיס ‎ATI Radeon X1300pro הציאו לי את הכרטיס ‏ASUS‎ - ‏HD 4550 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV DVI PCI-E 2.0‎ במחיר של 330 שקל.. שווה לקנות? השימוש העיקרי הוא משחקים..

14. Started by hichcock,

http://ultrapro.co.il/products/114779 אם מחבר את הכבל הזה למחשב -> משם לממיר של יס, זה יתן תמונה וסאונד? רק תמונה? למישהו יש מושג? תודה מראש.

15. Started by yuval1101,

היי, כמו שכתוב בכותרת אני צריך הצעה לכריס מסך שמיועד למסך 19 אינץ' למטרות משחקים. לפי מה שהבנתי הכרטיסים הכי חזקים בתקציב הם ה-4850 וה-9800GTX+, אבל יש כל מני גרסאות OC שונות שראיתי. אני שתתנו לי את הגרסה הכי חזקה בתקציב שאוכל לקנות. בנתיםם אני ראיתי את הכרטיסים הבאים: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1443 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1438 ( למרות שקצת חורג מהתקציב ) http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1239 http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1135 תודה מראש, יובל

• 10 תגובות
    • 999 צפיות
  16. יש לי חיבור החדש יותר של הכרטיסי מסך... לא יודע מה השם... לבן כזה, יותר גדול מהכחול של פעם.... שלושה שורות חיבורים וחיבור מרובע כזה... ולשאלה: יש מתאם כלשהו מהחיבור הזה לחיבור SVideo? תודה מראש

17. Connect3d Radeon HD4850 512MB DDR3 AC Cooler PCIe לפי מה שהבנתי בא עם קירור או משהו לכרטיס -או- Club3d Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 PCIe שזה כמו שאתם רואים OC EDITION שוב , למחשב שמתוכנן בו OC. צריך להביא מפרט , או שזה מספיק מידע?

• 4 תגובות
    • 537 צפיות
  18. Started by ofelshadow,

רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל בהתחשב בזה שיהיה לו מחשב חזק, עם QUAD זיכרון ולוח אם איזה משני הכרטיסים עדיף: הGDDR2 עם 1G זיכרון או הGDDR3 עם 512 זיכרון נא לקחת בחשבון שאני אבחר כנראה בדגם של Zotac שמגיע עם הZONE תודה רבה

• 21 תגובות
    • 2k צפיות
  19. Started by itaic,

שלום לכולם ברשותי לוח אם asus p5q-pro ושני כרטיסי מסך gigabyte 4850. ה CF עבד עד עכשיו בסדר גמור ועכשיו משום מה איך שאני נכנס לוינדוס אני מקבל את ההודעה הבאה: (מצורפת תמונת ההודעה) בדקתי וכל החיבורים בין הלוח אם לכרטיסים בסדר.וגם הגשרון בין הכרטיסים מחובר היטב מה הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 773 צפיות
  20. Started by interfan7,

שלום, לרגל טיסתה של קרובת משפחה לארה"ב, אני שוקל בחיוב לרכוש כרטיס מסך 9800GT שם. זה אמור לחסוך לי למעלה מ-200 ש"ח(בערך מ-710 ל-480 בשקלים). בחברת EVGA במייל כתבו לי שבמימוש אחריות, איאלץ לשלוח את המוצר אליהם ולשלם על המשלוח ל-2 הכיוונים. בעיית האחריות ידועה ברכישות כאלו מחו"ל. מה דעתכם על כך והאם יש אנשים שיכולים לספר מניסיונם? בניגוד למצלמה שקניתי שם, אף אחד לא יכול לבדוק לי את הכרטיס מסך מבין קרובי המשפחה, אז אם אני רוכש אותו, אני אקבל אותו בארץ "על עיוור". תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 857 צפיות
  21. Started by BOBEXXX,

שלום כולם וחג שמח ! השאלה שלי היא מאוד פשוטה, אני מתכוון לנסוע לאמסטרדם בעוד שבוע עם חברים, ורציתי לדעת אם יש חנויות חומרה בדיוטי פרי ואם שווה לי לקנות משם... עוד שאלה, אני מתכוון לטייל באמסטרדם, פריז, בלגיה ברלין ועוד כמה מקומות קצת לא מוכרים, האם המחירים שם זולים יותר ? כי אני חושב לקנות משם, אשמח לשמוע על אתרים של חנויות חומרה שנמצאות בחול תודה מראש, אני יודע שלא הרבה יודעים את התשובות, אבל מי שיודע אשמח לשמוע ממנו תודה מראש !!!

22. Started by e50ddy,

שלום לכם עומד לרכוש מסך איזו 2431. עובד עם מארז אנטק 450 וואט . לוח אם של אסוס P5 . משתמש כיום עם כרטיס גרפי של אסוס 7600GT.לא חושב שכרטיס זה תומך בסרטים HD .שוקל את האפשרות לשדרג . קראתי הרבה בפורום וראיתי שהיתה התיחסות ביחס לסוג הכרטיס בהתאמה לגודל המסך. תודה מראש אדי

23. איזה הגדרות במשחקים יותר משפיעות על הכרטיס מסך ואיזה יותר על המעבד? קחו לדוגמא את ההגדרות שבקריסיס החדש (אני בוחר בו כי כרגע הוא המשחק שאני משחק בו וכי יש בו הרבה הגדרות יחסית.)

24. Started by IG,

שלום. ברצוני לדעת אם יש צפי לכרטיסים של אנוידיה שתומכים בצורה מלאה בדרקס 10 ו\או 11 בזמן הקרוב, לשוק הביניים (טווח מחירים של 800 ש"ח...) ועד כמה כרטיסים של ATI שתומכים בדרקס 10.1, בטווח מחירים של 600~800 ש"ח מסוגלים להריץ משחקים שתומכים בדרקס 10.1? הם באמת מנצלים את כל האופציות בFPS סביר או שהם מקרטעים? תודה

• 44 תגובות
    • 3.7k צפיות
  25. בחודש הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב עם המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 Duo E8400 3GHz לוח אם: Gigabyte GA-EP43-DS3L זיכרון: G.Skill 4GB Kit DDR2 800MHz כרטיס מסך: Sapphire Radeon 4870 512MB DDR5 Retail מסך: ככל הנראה, Samsung T200. השאלה שלי היא האם ההפרש של 400 השקלים מצדיק את לקיחת ה-HD4870 במקום ה-HD4850? בזמן הקרוב אני מתכוון לשחק במשחקים כמו GTA IV ו-Call of Duty World at War, אך חשוב לי שהכרטיס ישרוד לאורך זמן ויספק איכות טובה. בנוסף, האם בכלל כדאי לקנות את המחשב עכשיו עם כל עניין ה-DX11 ב-2009? תודה לעונים.

• 40 תגובות
    • 2.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים