עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש לי לוח GA-Z77-D3H של גיגהבייט ונאמר לי שאני צריך להוריד מהאתר של אינטל תדרייברים לכרטיס גרפי המובנה של הלוח אם , ניסיתי להוריד אחד מהאתר של אינטל והוא רושם לי בהתקנה הודעת שגיאה שהמערכת לא נתמכת , מישהו יכול להביא לי קישור לדרייבר הנכון ? זה הלוח אם GA-Z77-D3H וזה הכרטיס מסך GTX 560 TI תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  2. Started by Idani26,

אהלן יש לי כרטיס 5750 ופעם ראשונה עכשיו המסך האפור הזה מה שדיברו כאן קרה לי ראיתי שבעדכון שלהם הם רשמו במפורט שזה רק לכרטיסי 5800 מה אני צריך לעשות. לחכות שיוציאו עדכון גם לכרטיסים אחרים או להתקין את זה ככה. בנתיים המסך האפור לא חוזר ככה שאני מתלבט אם בכלל לעדכן.

• 3 תגובות
    • 596 צפיות
  3. שלום. כאשר אני מתקין את Windows 7, אני מוצא עצמי מול שתי אפשרויות: 1. התקנת הדרייבר של כרטיס המסך דרך Windows Update. 2. התקנת הדרייבר דרך האתר של החברה (ATI). [מדובר ב ATI Mobility Radeon HD 4650] אם כן - מאין אדע מי מבין אלה הוא הוא הדרייבר הנכון/מתאים/עדיף? בכלל - שאלה זאת טובה לגבי כל חומרה. אשמח לעזרתכם

• 5 תגובות
    • 907 צפיות
  4. Started by jupiter,

איזה ציון קקה!!!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kerberos,

שלום ! ברשותי Asus V7700 Deluxe ----> GeForce 2 GTS. אני עובד עם גרסת דרייברים 41.09 (דטנייטור). הבעיה היא שאיני מצליח לראות טלויזיה וגם לעבוד עם המסך של המחשב. הבעיה היא כשרוצים לראות סרט הטלויזיה בחדר הצמוד פשוט וצריך לשלוח מישו שיכוון אותך עם העבכר ("למעלה למטה, טיפה שמאלה !! בדיוק !! עכשיו קליק ...") - או להעביר את המחשב עם המסך שזה די מסורבל (וגם מרעיש לראות סרט עם כל המאווררים) אז עכשיו לשורה התחתונה - מה עושים ? האם הדבר אפשרי ? אני יודע שבכרטיסים אחרים כן, האם גם פה אפשר לעשות את הדבר ?? Kerberos

• 4 תגובות
    • 796 צפיות
  6. Started by Jenyatip,

מעבד Q8200 , 2.33GHz 4 ג'יגה זכרון RAM. ספק כוח עתידי : (שגם אותו הולך לשדרג) : SeaSonic 750W SS-750SJ לוח אם של Gigabyte : G41M-ES2L בעבר המליצו לי על הכרטיס הנ"ל : http://www.tms.co.il/product/11419 בעלות של 655 שקלים. עכשיו ישנם מבצעים בKSP ואני מטלבת בין שלושת הכרטיסים הבאים : http://ksp.co.il/?uin=15186 או http://ksp.co.il/?uin=17019 או בכלל ללכת קצת רחוק יותר ולקחת : http://ksp.co.il/?select=.1044..35.&list=1&sort=2&glist=0&uin=17411&txt_search=&buy=&minprice=0&maxprice=0# תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  7. האם צפוייה ירידת מחירים כללית, כך שאם אני רוצה לקנות 6950, עדיף שאחכה עד לכניסת ה6990 לחנויות? בתודה מראש!

• 2 תגובות
    • 902 צפיות
  8. בעקבות http://www.hwzone.co.il/archive.php?file=newsid1093071525,65931, דיון (תרבותי ) על מצב השוק הבינוני לתושבת הPCI-e. מה הכרטיס העדיף לדעתכם? X700 של ATI או GF6600 של nVidia

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. שלום לכולם, ה-Update Checker מ-FileHippo הראה לי שקיים עדכון עבור כרטיס המסך שלי, אז הורדתי אותו אך ההתקנה לא בוצעה בהצלחה והמחשב הציע לי להפעיל מחדש את המחשב כדי לעשות Roll-Back. עשיתי זאת אך המחשב הודלק עם ביצועי גראפיקה פחותים מאשר בעבר (32bit) ובמנהל ההתקנים היה רשום שאין לי אפשרות לעשות Roll-Back כי לא נשמר תיעוד של הגרסה הקודמת. כאן עשיתי את הטעות. נכנסתי למנהל ההתקן ובחרתי בהסרה. כעת, לאחר שהפעלתי את המחשב מחדש, המסך כלל אינו נדלק. הדבר קורה גם כשהמסך מחובר לכרטיס המסך וגם כשהוא מחובר ל-On-Board. דרך מחשב אחר כבר מצאתי את הדרייבר המתאים, אלא שאין לי כיצד להתקינו. אשמח לקבל את עזרתכם.

• 2 תגובות
    • 638 צפיות
  10. אם יש ברשותי ספק כוח 420W של HEC האם הוא "יסחוב" את הכרטיס הזה??

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  11. השתתפתי בקבוצתית אבל שכחו לחזור אליי. עכשיו החנות מציעה לי את GIGABYTE HD7970 "WINDFORCE 3X" 3072MB במקום SAPPHIRE HD7970 DUAL-X, כי אין במלאי כרגע ולא ידוע עם יש ליבואן... השאלה היא האם להתעקש על ה-DX או לא? כלומר האם הכרטיס של ג'יגהבייט יותר טוב הן מבחינת PCB והן מבחינת הקירור- פוטנציאל לOC?!

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. מעבד: Intel Core 2 Quad Q9450 כ.מסך: ATI Radeon HD 4850 (RV770 PRO) 512 MB GDDR3 SDRAM לוח אם: GIGABYTE EP45-DS3 זיכרון: 4096 MB DDR2-SDRAM מארז: CM690 ספק: PCP 400W מסך: DELL U2412M אני רוצה לשדרג קצת את המחשב חשבתי על אחד מהכ.מסך בקניה הקבוצתית, מה אתם אומרים יש טעם ? תודה

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. אורח Dan

שלום לכולם, בעקבות כ.מסך HD4850 שהתקלקל במחשב יחסית ישן שמשמש אותי כמערכת שניה, אשמח לקבל המלצה לכ.מסך חדש שאוכל להשמיש את העמדה מחדש זה אמנם לא מחשב שמיועד למשחקים אבל אשמח להמלצה לכ.מסך שיהיה שווה ערך לקודם (אני יודע שהוא מאוד ישן) ולא יקר מדי המפרט של המחשב הוא: מעבד: intel Q9450 לוח אם: GIGABYTE GA-EP45-DS3 ספק: PC Power and Cooling Silencer 500 זיכרון 8GB תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 2.8k צפיות
  14. שלום אז אחריי ההמלצות כאן קניתי nVidia 6600 GT 128MB AGPx8 עכשיו אני רוצה הגדרות בשבילו מהצד הטוב ביותר. ההגדרות משמשות אותי בעיקר לקאנטר סטרייק שיהיה FPS גבוה במיוחד, עשיתי שלא תהיה הגבלה אני מגיע בקלות ל-250 שוב אבל לא ביציבות המוחלטת. חבר שלי קנה את אותו כרטיס מאותו יצרן ויש לו חבר ששינה לו כל מיני הגדרות שאין לו ולי מושג מה הם והוא הוציא לו 850 אפיאס יציב !!!!!!!! לאותו בנאדם יש ge force 5200 והוא הוציא מימנו 600 אפפיאס הכל מתועד בתמונות שכרגע לא אצלי.. אז רציתי לדעת קודם אם מישהו מכיר את ה"סודות" האלו ובכלל איזה הגדרות אתם ממליצים לי להגדיר בשביל משיקח ברמה הטובה ביותר וביעקר אפפיאס. (הדרייבר אצלי בעברית וזה דרייבר הכי מעודכן בשוק). תודה רבה ויום טוב

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. לאחרונה שידרגתי רכיבי ליבה (ראו המערכת) האם לשדרג מה- GTX460? איזה כ. מסך מומלץ למערכת? האם להשאיר במערך SLI ? או שאין צורך ברכישה כלל? (כרגע עם מסך 27" על FHD) המערכת עם OC יציב @ 4.6-5.0. נבנתה לצרכי מהירות וביצועים בעומס. אין מגבלת תקציב (אבל לא אקנה משהו בלי עלות תועלת גבוהה לעומת הקיים) מה דעתכם?

• 12 תגובות
    • 1.7k צפיות
  16. שלום לכולם! יש לי בעיה ואני זקוק לעזרתכם, מפני שאין לי מושג איך לפתור אותה. הבעיה החלה כשעברתי ממסך שפורשרת רגיל מסך LCD של סמסונג דגם 760BF. במצב רגיל אין שום בעיה אם המשך והוא מציג את התמונה במרכז המסך בלי לחרוג מהגבולות, אך כשאני נכנס לחלק מהמשחקים המסך מזיז את התמונה הצידה כך שהיא נקטעת בצד אחד. יש למישהו מושג איך לפתור את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 642 צפיות
  17. Started by YoShow,

אוקיי המערכת שלי רשומה בחתימה. כאשר אני מנסה להקליט סרטון מתוך המשחק GTA SA באמצעות FRAPS, הFPS יורד ל20 ואני לא יודע אם זה אמור לקרות עם כרטיס מסך כמו שלי. תודה על כל עזרה. עריכה: ההגדרות במשחק הם על המקסימום חוץ מהרזולוציה שהיא 1024 על 768. לדעתי זה עדיין לא מצדיק את הFPS. בלי FRAPS, הFPS שלי נע בין 40 ל60 וגם זה לא נראה לי...

• 17 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. אני מצרף לכאן תמונה בפעם האחרונה לזיהוי הבעיה ...עכשיו אני לא יודע אם זה פגם במשחק אבל אני בטוח שהמשחק רץ אצלי על 3 כרטיסים שונים ללא בעיה . לאחר משהו כמו 5 דקות פלוס מינוס של משחק בפארקריי אני מקבל תקיעות ולאחר שהסרתי את הVPU R המשחק חוזר שוב עד 3 תקיעות מקסימום ואז המחשב מבקש ריסטרט וכל זאת לאחר שלפני המשחק דאגתי להתקין את כל הדרייברים הקיימים מה שקורה שלאחר הריסטרט (ראו בתמונה) רשום לי שה AGP מנותק וכמו כן גם בהרצה של הדיירקט X רואים הצללה על האפיק .... מה שקורה שאין דרך להחזיר את המצב לקדמותו כאילו שום דבר לא מגיב ואני חייב להתקין את הדרייברים מחדש , מה לעשות / מה הבעיה ? אני חייב להוסיף הערה ! לפני שבוע וחצי לקחתי את הכרטיס למעבדה שכמובן הכרטיס באחריות ואצלם משח…

• 6 תגובות
    • 610 צפיות
  19. קניתי את הכרטיס לפני שבוע והפרו 8 נתקע לפעמיים יכול להיות שהכרטיס חלש למשחק המפרט של המחשב הוא amd athlon64 3000 1024gb הכרטיס עם 512 מגה בייט ו256 ביט של חברת ספיר תנו לי הצעות בבקשה

20. טוב אז ככה טילפנתי היום לסקאיפיסי בקשר למחשב שהזמנתי ובדרך שאלתי אם יש עוד 2900פרו כי אנשים שאלו אליו ולצערי לא רק שאין אפילו ליבואן ולא ידוע אם יהיה ביכלל גם לי הם לא השיגו תכרטיס הם הסכימו לימכור לי 2900XT ב500 שקל יותר (הזמנתי מחשב שלם וחיפשו פיתרון) אבל לי זה ניראה מוגזם לשלם 500 שקל רק על OC והאפרש בביצועים לא כזה גדול גם בסטוק בכל מיקרה ביטלתי תהזמנה ואני יחכה לכרטיס נורמלי מבחינת ביצועים מול תועלת ולאנשים שיגידו תיקח ת8800-320 אז אין לי בעיה אישית איתו אבל החוסר בזיכרון עלול להיות בעיתי בעתיד והוא גם יותר יקר באיזה 200 שקל הייתי לוקח 8800-640 אם היה במחיר נורמלי אבל גם ה2900XT וגם ה8800-640 במחיר מוגזם לטעמי ככה שאני מעדיף לחכות אולי אם ירדו מחירי הQ660…

• 94 תגובות
    • 8.3k צפיות
  21. היי, מפרט המחשב שלי: מעבד:אינטל i5 2500K 3.3GHZ. ספק כח:ENERMAX MODU82+ 525W. כרטיס מסך:GIGABYTE AMD RADEON 6970 2GB GDDR5. זיכרון:CROSSAIR DDR3 8GB 1600MHZ DUAL CHANNEL. מארז:ANTEC P183 V3. לוח אם:ASUS P8Z68-V PRO. כרטיס המסך חדש.!!! *החליפו לי כרטיס מסך מאותו הסוג,אחד לאחד,לחדש מהניילון - לפני יומיים.התקלה,אשר בכותרת;קרתה לי גם בכרטיס הקודם,שגם הוא היה חדש.! *זה קורה באיזשהו שלב בצפיה בתוכנית:ברבע התוכנית,באמצע שלה (לא ישר מההתחלה שלה),ולאחר שאני נזרק החוצה - מופיעים מ"ס סימני קריאה בינוניים בצבע אפור. **זה קורה לי גם,בעת צפיה בסרט מתוך תיקיית הסרטים שלי - בכונן הקשיח. - האם זה תלוי בהגדרות הAMD CATALYST,במידה וכן אילו הגדרות יש לשנות/להגדיר?,ו/או בגירסאתו,א…

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  22. יש לי LG F700 ו... למטה ולמעלה רואים קצת מעוך את מה שיש שם למשל אני לוקח את הכותרת של האקספלורר או כל חלון אחר.. באמצע המסך הוא נראה רגיל, שאני מצמיד אותו למעלה פתאום הוא ניהיה כזה... מעוך כזה יותר דק ובצדדים זה גם ככה נראה לי קצת משוך או משהו לאדע.. קיצר זה לא הכי מפריע אבל דיי מוזר.. אבל חוצמזה אני מרוצה אחלה מסך

• 3 תגובות
    • 611 צפיות
  23. Started by rockerr,

חיברתי את הכרטיס למסך מחשב ולLCD 32 בכבל HDMI. הכתב נורא קטן בטלוייזיה,הקטנתי רזולוציה ונראה בסדר בTV אבל זה מכוער רזולוציה נמוכה במסך מחשב. אין אפשרות לקבוע שרק בTV יראו ברזולוציה נמוכה? תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 594 צפיות

דיונים חדשים בפורומים