כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://ati.amd.com/support/driver.html הגיע הזמן לLOG השינויים השינויים כדלקמן: נוספה כמובן תמיכה לכרטיסים מסדרה HD4600 שליטה באחוזי מאוורר בסדרה HD4000 (הגיע הזמן כבר... ) בעיות שנפתרו בוינדוס ויסטה: הבעיות הבאות נפתרות לאחר התקנת CCC8.10: שיבושים בחלק מהסרטים המתנגנים בבלו-ריי ניתוק כבל HDMI תוך כדיי ניגון סרט עלול לגרום לוינדוס להתקע ולא להגיב ניגון חלק מהפורמטים ב WMP 11 עלול לגרום לDELAY בסאונד CITY OF VILLIANS: הבהוב מוערך קורה כשמפעילים SUPER AA תחת הרזולוציה 2560X1600 ביצוע הסרה מהירה של הדרייבר בכרטיסים מסדרה HD4800 עלול לגרום לבעיות תצוגה ואף להפסקתה בעיות שנפתרו תחת וינדוס XP: שינוי גאמה בAVIVO בCCC נכשל בביצוע ניגון DVD דרך התוכנה WMP רו …
-
- 51 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בשידרוג המחשב שלי. אני מעוניין להחליף כרטיס מסך, להחליף כונן קשיח לכונן גדול יותר והוספת זיכרון. זה המחשב שלי: מעבד: +AMD Athlon 64 Processor 3000 לוח אם: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model K8T800-8237 כרטיס מסך: RADEON X800 PRO 256 MBytes זיכרון: 512 כפול 2 כונן קשיח: 120 ג'יגה כמו שאמרתי אני מעוניין בלהחליף כרטיס מסך + כונן קשיח והוסופת זיכרון. אני יודע שאני מוגבל בהחלפת הכרטיס מסך לחדש ביותר מכיוון שהלוח אם שלי מיושן. חבר המליץ לי להחליף לכרטיס מסך הזה: http://zap.co.il/model.aspx?modelid=710954 ואני רוצה להחליף את הכונן בכונן של 250 ג'גה לפחות והוספת עוד סטיק של זיכרון של 1024. אז כמו שאמרתי אני מוגבל מבחינת החיבורים …
-
- 22 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
יש לי מחשב P4 בן חמש וחצי שנים. המחשב משמש אותי לעבודות משרדיות ביתיות בעיקר + צפייה מזדמנת בסרטונים וסרטים + גלישה מרובת לשוניות בFF. השאלה: לפני זמן מה החלפתי מסך ומאז המעבד לא מתמודד עם הדרישות הצנועות שלי. המחשב מרבה לקפוא למספר שניות-עד-דקות. הנחת היסוד שלי (ואם מישהו יפריך אותה הרי שאין טעם לשאר השאלה) היא שהוספת כרטיס מסך תעזור. לאחר קריאה בנושא בפורום זה וב HWZONE בכלל, אני קצת מבולבל: במדור מפרטי המחשב, במחשב המשרדי הבסיסי (2500 ש"ח שחשבתי להתקדם אליו אם לא אצליח להחיות את הנוכחי) ישנה המלצה, למי שצורך פחות עיבוד מקבילי ויותר צפיה בסרטים (להלן אני), להחליף למפרט זול יותר מבוסס INTEL ולהוסיף כרטיס מסך Radeon HD3650. לעומת זאת בשרשור הדביק שכותרתו "מאגר כרטיסי המסך…
-
- 15 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כרטיס מסך שעולה היום 1500 שקל יש לו יתרון כלשהו על כרטיס מסך שעלה לפני שנתיים 1500 שקל? במשחקים אני מתאר לעצמי שהיתרון עצום השאלה אם גם בתוכן HD זה ככה?
-
- 5 תגובות
- 684 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה אני מבין שהוא מאוד יקר בארץ יש למישהו ניסיון איתו?
-
- 2 תגובות
- 516 צפיות
-
-
היי, בשבועות האחרונים הופיעה לי בעיה מוזרה בתצוגה. זה התחיל בזה שהמסך פתאום נכבה באמצע השימוש ולעיתים רחוקות נדלק מחדש, ואז אני רואה שהרזולוציה השתנתה לברירת המחדל (800X600) ויש הודעת שגיאה שהדרייבר נתקל בשגיאה (אין לי את ההודעה המדוייקת). זה ממשיך בזה שלפעמים התצוגה חוזרת עם פסים אנכיים ירוקים שמופיעים גם לפעמים אחרי אתחול אפילו בשלב שלפני העלאת Windows. למרות שזה נראה לי כמו בעיה בכרטיס מסך, התקנתי מחדש דרייבר והבעיה לא נעלמה. כשהסרתי אותו והתקנתי מחדש, הבעיה התחילה להופיע לעיתים יותר רחוקות. יש לכם מושג מה הבעיה? כרטיס מסך MSI Geforce 7600GT. תודה
-
- 6 תגובות
- 770 צפיות
-
-
NVIDIA שיחררו גרסאת BETA חדשה של הדריבר המצופה "Big Bang II", אשר מכיל אופציות חדשות עבור PhysX, וריבוי מסכים ל-Gaming . מאפשר טכנולוגית SLI על לוחות INTEL X58 נתמכים, עם הכרטיסים GTX 280, GTX 260, 9800 GX2, 9800 GTX+, 9800 GTX. כרטיסים נתמכים: GeForce 200-series, 9-series, and 8800-series PhysX מצורף : 8.10.13 דריבר מומלץ ל-FarCry 2 : הורדות ישירות מ-Nvidia: English Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit International Windows XP, Windows XP Media Center Edition Windows XP x64, Server 2003 x64 Windows Vista 32-bit Windows Vista 64-bit חשוב לדעת: בכל אופן, זהו דריבר בטא כאמור, שמבחינ…
-
- 17 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
ראשית, אני מתנצל שאני פותח אשכול נוסף בנושא. הסיבה היא שהאשכול הקודם כבר איבד רלוונטיות, ואני רוצה לקבל התייחסות מקסימלית ואפשרות להתייחס לכמה נושאים. כפי שרשום בכותרת, ההתלבטות שלי היא בין כמה מגרסאות ה-512MB של כרטיס המסך HD4850 שנמצאות בפנדה. הנה כל גרסאות ה-512MB של הכרטיס הנמצאות בפנדה: http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?keywords=4850%20512&page=1&sort=5a. מצד אחד, יש את גרסת ה-PowerColor, שהיא הזולה ביותר [830 ש"ח]. לפי TechPowerUp, הוא הכרטיס השקט ביותר במצב מנוחה [20dbA], וגם במצב פעילות אי-אפשר להגיד שהוא רועש כ"כ [31.9dbA]. מנגד, הטמפרטורות שלו במצב מנוחה ובמצב פעילות די גבוהות [73.5 ו-95.5 מעלות בהתאמה]. השאלה היא אם הטמפרטורה תפריע לי …
-
- 7 תגובות
- 706 צפיות
-
-
-
אם אפשר בבקשה מפרט המחשב E7200 לוח-p43 ds3l זיכרון-2gb ספק מארז nsk4480 380waAntec אשמח ללעצתכם לא למשחקים ןלא לאוברeלוקינג.. רק לצפייה בסרטים hd
-
- 10 תגובות
- 769 צפיות
-
-
שלום לכולם , אני מעוניין לשדרג את הכרטיס מסך שלי , כרגע יש לי ATI Radeon 9550 , אני מחפש כרטיס מסך שיחזיק משחקים טובים וגם את הווינדוס החדש (vista) . תקציב: עד 500 ש"ח . יש לי לוח אם Gigabyte GA-8VM800PMD-775 תודה לעוזרים .
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש כבר כרטיסים כאלה? ומתי בערך צריכים להגיע כרטיסי מסך שתומכים בDX11 לארץ?
-
- 2 תגובות
- 801 צפיות
-
-
שלום חשוב לי שיהיה VIVO עדיף עם אפשרויות יותר מתקדמות של HDMI עם יש יותר מזה או קרוב קניתי כרטיס טלוויזיה של HAPPAUGE PVT-150 אבל לא רואים טוב עם היציאות של ה RCA ואני מעדיף כרטיס מסך חדש שיהיה לו VIVO יש לי עכשיו 1950PRO ATI השימושים: אני בדרך כלל רואה סדרות וסרטים משחקים חשוב לי שיראו טוב אבל לא היסטרי. אני רוצה לשחק + להקליט עם אפשר את ה PS3, XBOX360 ולשחק על המסך שלי ולא על טלוויזה תודה
-
- 3 תגובות
- 653 צפיות
-
-
http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fnews.ati-forum.de%2Findex.php%2Fde%2Ftestberichte%2F49-treibertests%2F80-catalyst-810-vs-catalyst-811-beta&lp=de_en&btnTrUrl=Translate המקור לא נראה כזה אמין כמובן (מפורש מגרמנית) ,אשמח אם מישהו יבדוק את זה(לא ברור לי אם בכלל יש אופציה להוריד את הדרייבר) ...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. יש לי שאלה לגבי חיבור של שני מסכים למחשב אחד כאשר שבמסך אחד תהיה מופעלת מצגת בעלת מחזור מסויים, ובמסך השני עבודה שוטפת של המחשב ללא הפרעה אחד לשני. וכמובן שליטה בו זמנית בשני המסכים עם עכבר אחד בעת ובוענה אחת. זה קצת דחוף!, תודה מראש. :
-
- 2 תגובות
- 766 צפיות
-
-
הכותרת אומרת הכול .... דיי נמעס לי להסתכל כול פעם על המחשב ועל החלון היפה שעשיתי וליראות את הג'יפורס המסריח שיש לי משרת אותי בנאמנות כבר כמה שנים.. אבל שאני רוצה לרשום מפרט בצד אני דיי מתפדח לרשום את הכרטיס הזה חחחחחח בקיצר , זה הספק שלי http://www.zumaxpower.com/products/zu400w12.htm אני עם מעבד 2.8 שיוחלף בקרוב ל3 וג'יגה זכרון..... חשוב שליצין שאני לא בעידן הPCIE אני עם יציאת AGPX8 חחחחחח.... ראיתי כמה אבל אני רוצה לשמוע עוד חוות דעת.. מה הכי חזק שיש היום לחריץ הזהז ובסכום הזה חשוב לי שיהיה של ATI ולא של ניבדיה תודה לעוזרים
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום רב, היתה לי לפני גרסא 177. התקנתי את 178.24, הוא נתן לי לבחור שפה להתקנת PHYSX, ואח"כ הוא אמר שההתקנה לא בוצעה בהצלחה. עכשיו שאני בודק את הגרסא של הדרייברים היא אכן 178.24.(הגרסא המעודכנת). אני משתמש בויסטה 64 עם 8800GTS. האם ההתקנה הושלמה בהצלחה או לא? ומה אפשר לעשות בנידון? תודה מראש לכולם!
-
- 6 תגובות
- 694 צפיות
-
-
אני מתכנן לקנות טלוויזיה סמסונג (ראה המפרט TV http://www.miniline.com/Samsung/Index.asp?ArticleID=403&CategoryID=129&Page=2 ) ואני רוצה שמחשב יעביר שידורי HD לטלוויזיה למטרות יצירת סרטים עצמאיים באיכות 1080. אני מציג את מפרט המחשב שלי, כדי לדעת האם מחשב יעמוד לדרישות לשידורי HD. אם לא מה עליי לקנות כדי שיעמוד על דרישה. לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 1G Dual הארדיסק: WDC WD160GB כרטיס מסך: Nvidia GeForce 7600 GS (אם חסרים עוד מפרט אשמח לרשום בשבילכם) אם תמליצו לקנות כרטיס מסך, אני רוצה לשמש בה לסרטים בלבד ולא למשחקים... תודה!
-
- 3 תגובות
- 573 צפיות
-
-
אם יש שני כבלים של שישה פינים בשביל מה עשהו כניסה של 8 פינים בכרטיס?!
-
- 10 תגובות
- 824 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך חדש ואני לא יודע מה כדאי לקנות במחיר של 600 ש"ח המפרט הטכני של המחשב הוא: Operating System: Windows XP Professional BIOS: Phoenix - AwardBIOS v6.00PG Processor: AMD Athlon 64 Processor 3000+, MMX, 3DNow, ~1.8GHz Memory: 1024MB RAM Card name: ATI Radeon X300/X550/X1050 Series Display Memory: 128.0 MB החיבור הוא : pci express נראה לי 1.1 . כמו כן אני מבין שיש עיניין של "צברי בקבוק" וכדאי להיתחשב גם בהם. אשמח לקבל יעוץ בנושא . תודה
-
- 11 תגובות
- 751 צפיות
-
-
הלכתי לפי המדרים וניסיתי את כולם...... דבר ראשון ניסיתי USB BOOT DISK אך גיליתי ש P5Q PRO לא תומך בזה... שנית ניסיתי את CD DISK BOOT (אפילו כמה) אך גיליתי ש הוא לא מזהה לי אף כונן... (c is unavailable WFT) איפלו העזתי לנסות דרך ה WIN אבלבגלל שאני עם ויטה 64 הוא לא מוכן כי הוא תומך רק ב32.......... מה לעשות??? המצב הזה ממש מציק............. הוא קורס בFIFA בתודה מראש רז
-
- 3 תגובות
- 563 צפיות
-
-
******************************************************************************************************************** שלום לכולם הסדרה הכי זולה של NVIDIA (יחסית למחירי סדרה 8 הגבוהים בטירוף ביחס לביצועים שלה כשרק הגיעה לחנויות) שמחליפה את סדרה 8 הנעלמת אט אט מהמדפים - הגיעו אלינו בשעה טובה. לא עוד ביצועים נמוכים לכרטיסים שעולים 1000-1500 שקל וכרטיסי HI END במחיר של 4500 שקל! בסדרה 9, המחירים נעים בסה"כ בין 800 שקל ל 9600GT המדהים ועד ל3000 שקל ל 9800GX2 הכפול ליבה שעם שניים כמוהו תקבלו Quad SLI. ספקי כח הדרושים לסדרה 9: *מתייחס בכוונה למפרט חזק למחשב גיימרים (גם למחשב חלש יותר ההמלצות עומדות בעינן כי כרטיס המסך הוא צרכן החשמל הראשי במחשב ומוטב שתהיה רזרבת כח …
-
- 1k תגובות
- 123.4k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברצוני לשדרג את הכרטיס מסך שלי לדגם חדש יותר שיריץ את המשחקים של היום ויחזיק לי תמחשב עוד קצת לפני שאני יוציא עליו עצבים.... אבל יש בעיה המעבד שלי ישן ומכאן אני מחפש את הכרטיס מסך הכי חזק שהמחשב שלי יכול לשאת מבלי שיהיה צוואר בקבוק הנה המפרט שלי אנא התאימו לי כרטיס מסך בהתאם: מעבד P4 3.0GHZ לוח אם ASUS P5GD1-VM תומך PCI-E X16 (לא להציע לי בבקשה כרטיס PCI-E 2.0) זיכרון:1GB )2X512) ארבע מאות מגה הרץ (אבל אני כנראה יחד עם שדרוג כרטיס המסך משדרג את הזיכרונות ל2 גיגה..) כרטיס מסך:6800GT מסך 19 לא יודע אם זה משפיע.. אם חסרים נתונים מסוימים אנא תפרטו ואוסיף אותם בהקדם השדרוג הזה ממש חשוב ואני יודע שפה כל התותחים נמצאים אז בבקשה תעזרו לי
-
- 6 תגובות
- 614 צפיות
-
-
אחי רוצה לשדרג ולקנות כרטיס מסך יותר טוב כרגע יש לו GF7300 מפרט המלא : DUAL CORE PENTIUM D 925 3GHZ GA-945GZM-S2 ספק שבא יחד עם המארז atx400 2GB זיכרון השאלה היא כזאת, איזה כרטיס מסך יתאים למחשב בלי ליצור צוואר בקבוק (וגם מבחינת החיבורים PCI-E וכל אלה.. אני פשוט לא מבין בזה כל כך) ואני יודע שהספק ג'נרי ולכן הייתי רוצה לדעת אם צריך גם להחליף אותו לפני קניית כרטיס מסך חדש או שהוא יחזיק מעמד עם כרטיס מסך חדש, ולכן אני רוצה שתתחשבו גם בזה אין תקציב אבל אני מניח שלא לעבור את ה-600 שקל
-
- 11 תגובות
- 845 צפיות
-
-
שמעתי שהקירור סטוק של הכרטיס עושה רעש של טרקטור,ורציתי לשאול את השאלות הבאות : 1. מה זה קירור סטוק? זה הקירור שיש על הכרטיס מחובר? 2. הוא לא טוב? 3. אם הוא לא טוב, יש אפשרות לקנות בלעדיו? זה עדיף? 4. בכלל, איזו חברה עדיף לקנות את הכרטיס הזה? 5. צריך קירור נוסף מעבר לקירור הרגיל ? אם כן איזה?
-
- 42 תגובות
- 2.5k צפיות
-