עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by dude_o,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך GT 6600 256 MB התקנתי את הדרייברים שקיבלתי עם המחשב ואחרי זה ניסיתי את הדרייברים מהאתר של NVIDIA אבל הכרטיס עושה בעיות, מדי פעם יש טשטושים על המסך (בווינדווס), הפעלתי דום 3, משחק שהוא אמור להריץ, והמשחק פשוט נראה נורא. איך אני פוטר את הבעיה?(צירפתי תמונה מדום 3) [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 51 תגובות
    • 2.4k צפיות
  2. הרכבתי מערכת HTPC המבוססת על לוח של Asrock דגם H67M B3 עם מעבד Intel CORE i3 S1155 3.1GHz 2100 המחשב מחובר לטלוויזית פלזמה, 50" ברזולוצייה של 1920 על 1080. אני משתמש ב XP+SP3. בזמן ההתקנה השתמשתי בדרייוורים שסופקו בדיסק ההתקנה -כאשר אני מתחבר דרך היציאה האנאלוגית (D15) אני מקבל תמונה תקינה בכל רזולוצייה מ 800 על 600 עד 1920 על 1080. -כאשר אני מתחבר דרך יציאת ה HDMI אני מקבל תמונה עד רזולוצייה של 1680 על 1050 (התמונה מעט לא ממורכזת ולא יפה לצפייה). כאשר אני מנסה לשנות ולעבור לרזולוצייה של 1920 על 1080 המחשב קורס ומאתחל את עצמו. התקנתי את הדרייוורים המעודכנים מאתר היצרן "VGA_XP(14.46.3.5328)" אולם הבעייה לא נפתרה, למישהו יש רעיון?

3. היי אז ככה בעיקרון יש לי מסך מחשב 23 ומסך טלוויזיה 32 שתיהם תומכים ב FHD הבעייה היא שאני משחק או מריץ סרט בשניהם, אז באחד המסכים יש Tearing האופציה היחידה שאני יודע איך לבטל באחד מהם זה פשוט לעשות אותו preferred בתוך ה CCC creating and arranging desktops האם מישהו יודע איך אני מתקן את זה? ד"א זה 7970 Dual-x

• 2 תגובות
    • 727 צפיות
  4. Started by Lethal_Acid,

אז ככה קניתי לפני כחודשיים ב KSP כ.מסך הנ"ל אחלה הכל עבד טוב ויפה. יום אחד כיביתי את המחשב וכאשר הפעלתי אותו שמעתי רעשים מוזרים (כמו של מאוורר דפוק) בדקתי וגיליתי שאת הרעשים עושה ה XT החדש שלי, מה שמוזר הוא שלאחר מספק דקות הוא מפסיק אם הרעשים ועובד תקין. בדקתי בתעודת אחריות שאין אחריות על מאווררים של מעבדים ו מארזים אבל לא ראיתי משהו המזכיר מאווררים של כרטיסי מסך. אני לא יודע מה לעשות אני לא רוצה לפנות ל KSP ושישלכו אותו לעזעזל. האם מישהו התנסה בבעיה דומה? מה עלי לעשות? ???

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by IRIVERMAN,

יש לי מחשב חדש עם מסך LCD AOC LM728 עם זמן תגובה של 8 MS.. עכשיו יש לי בעייה כאשר אני מנסה לראות סרטים במסך מלא התמונה נראית מפוקסלת לחלוטין! (זוהי לא תופעת גוסטינג) ממש כמו שתיקחו סרט עם ביטרייט נמוך ותגדילו אותו למסך מלא ותיראו את הריבועים המפוקסלים בדיוק אותה תופעה רק עם סרטים באיכות טובה.. אני עובד ברזולוציה הטבעית של המסך מישהו יודע מה הבעייה? תודה מראש~!

• 11 תגובות
    • 833 צפיות
  6. יש לי מסך דק (במחשב חדש) דגם LG 1730S וכרטיס מסך ג'ייפורס 5200 וכאשר אני מכוון את הרזולוציה לרזולציית המסך 1280x1024 אז רואים באיכות טובה אבל צריך להתאמץ מאוד לקרוא את הכתב הקטן וכשאני מכוון לרזולוציה יותר נמוכה (נגיד 1024X768) אז רואים את הכתב בגודל טוב אבל אין חדות לכתב. ניסיתי להעלות את גודל הכתב ברזולוצייה 1024 על 1280 וזה לא ראה כל כך יפה לעין. מה נראה לכם אפשר לעשות ? כי אני ממש מאוכזב מההשקעה של המסך והאיכות

• 7 תגובות
    • 823 צפיות
  7. Started by fog,

התקנתי VISTA ולאחר מכן את הדרייברים העדכניים ביותר עבור ויסטה מהאתר (אלו של חודש יוני...) הבעייה עכשיו היא שהוא נשאר תקוע על הגדרות 3D כלומר 500MHZ במקום 621MHZ למעבד ולזכרון 594MHZ במקום 900MHZ ניסיתי להתקין AtiTool שזה מה שפתר לי את הבעייה ב-XP אבל זה לא עוזר (גם שם הוא לא מצליח לעלות) חשבתי שאולי אני אריץ משחק וזה יעלה מעצמו בעקבות הפעלת המשחק. לא ניסיתי את זה אבל זה גם נראה לי קצת לא סביר. מה אפשר לעשות?

• 4 תגובות
    • 565 צפיות
  8. שלום. יש בידי כרטיס מסך ASUS RADEON 2600 HD PRO בחיבור AGP... באתר של ATI-AMD יש דרייברים לגרסת הPCI EX שלא יוצא לי להתקינם על המחשב שלי... איפה אני יכול למצוא דרייברים עדכניים לכרטיס שלי? תודה לעוזרים.....

• 4 תגובות
    • 576 צפיות
  9. Started by Mantrastic,

היי יש לי HD4850 חדש של CLUB3D, לפני שבועיים בערך... כל כמה זמן במשחקים, המשחק פשוט קורס, או יש מסך שחור ואז קורס, או פשוט מסך שחור לכמה שניות ואז ממשיך, וב SYSTRAY אני מקבל ת ERROR הבא: Display driver atimkg stopped responding and has recovered successfully בהתחלה הייתי על דרייבר 8.10, אחר כך ניקיתי הכל ועברתי ל 8.11, גם לא עזר (למרות שיש הרבה פחות, ואפילו היה יותר גרוע עם 8.10) מפרט: e8400, gigabyte ga-ep43-ds3l, psu corsair 550w, 22 samsung windows vista ultimate x64 הרצתי גם בדיקת ARTIFACTS ב ATI TOOL ונופל גם שם לפעמים... מעלות של הכרטיס 35-40 במנוחה 55-60 ב LOAD אין לי מושג מה לנסות כבר

• 0 תגובות
    • 665 צפיות
  10. היום התחילה לי בעייה מאוד מוזרה. הדרייבר של כרטיס המסך קורס שוב ושוב ברמה שפשוט אי אפשר לעבוד עם המערכת. הכרטיס הוא GeForce GTX 560 Ti והדרייבר המדובר הוא הדרייבר העדכני ביותר מהאתר של נווידיה (301.42 WHQL). אני לא יודע אם זה קשור אך היום התקנתי ווינדוס SERVER 2008 R2 במחיצה אחרת במחשב, כמובן שלמערכת הזו אין דרייבר רישמי של נווידיה אז השתמש בדרייבר שמיועד לווינדוס 7 והכל עבר בהצלחה. שוב אינני יודע אם יש קשר, אני לא חושב שיש אבל אני בכ"ז מציין זאת. כמובן שניסיתי הסרה מוחלטת של הדרייבר (הסרה ממנהל ההתקנים, הרצה של DRIVER SWEAPER ואח"כ CCLEAN) והתקנה מחודשת שלו, מה שלא פתר את הבעייה. ניסיתי שוב הסרה מוחלטת וחזרה לדרייבר ישן יותר (דרייבר הבטא האחרון שקיים באתר של נווידיה, 301…

• 1 תגובה
    • 760 צפיות
  11. Started by H.I.V,

הAGP נמצא בדיסייבלד כך אמרו לי אידה 32 מקס פיין 2 והלו איך אני משנה את זה? ירדו לי 1500 נק' ב3DMARK01 עזרה בבקשה

12. אוקיי,אז לפני איזה 4 ימים התחלתי לראות כל מיני קווים ועיוותים קטנים על המסך,שהופיעו ונעלמו,התדירות של ה-"הפרעות" האלה התגברה ביומיים האחרונים,אתמול כיביתי את המחשב והיום הדלקתי אותו,הגעתי למסך של הלוג-אין ,פתאום הופיע איזה מסך,והודיע על בעייה עם הכרטיס מסך,ובנוסף היה כתוב שהוא מבצע דאמפ לפיסיקל ממורי,עשיתי שוב ריסטרט,ומאז הכרטיס מסך לא עובד,אי אפשר לראות כלום {המסך שחור}..אציין שעם כרטיס מסך אחר הכל עובד. מה אתם אומרים הלך לי הכרטיס מסך..הוא די חדש בן שנה וחצי בערך.. דרך אגב הוא של ספייר 128 מ"ב זיכרון...בנוסף ראיתי גם שהמאוורר שלו לא פועל. אני ממש מודאג,עזרה תתקבל בברכה תודה

• 9 תגובות
    • 567 צפיות
  13. היי רכשתי כרטיס חדש GTX680 מחובר ב-HDMI, כעיקרון שאני שם על 1920X1080 התמונה יותר מידי גדולה ויוצאת מהמסך סידרתי את זה עם הscaling אבל זה מוריד לי את הרזולוציה ל 1884X1026 יש דרך לסדר שזה יעבוד ברזולציה מלאה ובגבולות המסך תודה?

• 2 תגובות
    • 768 צפיות
  14. אז ככה יש לי את ה6800 של msi התקנתי דריברים מהדיסק... או מהאתר זה לא משנה.. אחרי זה עשיתי הפעלה מחדש והכול סבבה וכמובן מה עושים אחרי ההתקנה של הדריברים?? פותחים צינוורת חח אז פתחתי צינורות עשית ישוב פעם הפעלה מחדש הכול עובד מצויין שיחקתי לי משחקים וכו וכו עד אתמול ואתמול החלטתי שהמחשב שלי נהייה כבד יותר מדיי בגלל כול הוירוסים שקיבל בעבר אז החלטתי לפרמט אותו כמו שצריך שיהיה כמו חדש אז פירמטתי התקנתי את כול הדריברים וכו כוו ואחרי שאני מתקין את הדריבר של הכרטיס מסך אני עושה ריסט ושהמחשב בא להיכנס לוינדוס עצמו הכרטיס נותן פתאום רזולוצייה מטורפת שהמסך שלי לא עומד בה ואז מופיע איזה שגיאה משהו ואחרי משהו כמו 20 שניות פתאום המחשב עושה ריסט שוב פעם וכך שוב ושוב ורק שאני ניכנס למצ…

• 0 תגובות
    • 487 צפיות
  15. Started by ycccp,

קניתי מחול את הכרטיס 6800גי טי של evga אחשיו מאחורי הקרטיס כתוב ליד הכניסה של ה dvi וה v-cd כתוב vi\vo אני התקנתי את כל הדרייורים ואת כל הדברים של הדברים שאפשר אני חברתי את החיבור של ה וי סי די לממיר(ליציאה) ולא קרה כלום אני חרשטי את כל הפונקציות של הקרטיס מסך אבל אני עדיין לא מצאתי איך אני יכול לראות תמונה על המסך ולערוך אותה או משהוא בסגנון אני מחקה לעזרה תודה!!!!!!!!!!!!!!1

• 0 תגובות
    • 598 צפיות
  16. קודם כל אני יגיד שאני לא בטוח לאיזה פורום הנושא הזה שייך, אז אני מבקש מהמנהלים שייעבירו אם צריך. ועכשיו לבעייה: כשאני עובר ל-focus במטריקס, המסך כולול מהבהב, כלומר במקום לראות חלק אני רואה כל מיני קווים מהבהבים לי בכל מיני צבעים. התקנתי דרייברים יותר חדשים {44.03} וזה הסתדר לי אבל רק לפעם אחת, ואחרי זה שוב חזר. למישהו יש מושג איך מסדרים את הבעייה הזאת??? בבקשה תעזרו לי אני לא יכול לשחק ככה ולהתקדם במשחק. תודה רבה מראש!

• 6 תגובות
    • 706 צפיות
  17. יש לי בעיה רצינית בהתקנת דרייברים ל4870 שיש לי. אתמול החלטתי להתקין את הדריברים החדשים 10.12 לאחר שמחקתיאת הדרייבים הישנים שלי (10.6 אם אני לא טועה) דרך ההסרה של הוינדוס (יש לי WIN7 64 ביט) התקנתי את החדשים 10.12 ולאחר ההתקנה המחשב לא ביקש לעשות ריסטרט אבל עדיין עשיתי ואחריו נעלם לי התפריט של הקונטרול סנטר (CCC) ואין לי יותר סמל של ATI בצד המסך. לאחר מכן ניסיתי שוב,מחקתי והתקנתי ואותה הבעיה. אז קראתי באינטרנט שכדאי להשתמש בדרייבר סוויפר אז הורדתי אותו וניסיתי קודם למחוק דרך המחשב לאחר מכן את מה שנשאר עם הדרייור סוויפר ואז להתקין.אך שוב אותה הבעיה.ניסתי לעשות זאת גם במצב SAFE אבל עדיין הבעיה המשיכה.לאחר מכן החלטתי לחזור לדרייברים הקודמים 10.6 אך גם כשאני מתקין אותם אותה ה…

• 13 תגובות
    • 1.5k צפיות
  18. אז ככה.........בכרטיס שלי......geforce 5700 יש בעייה........כשאני מפעיל את המחשב אז הוא עושה ארטיפקטים אפילו על ההתחלה עוד רק כשהמחשב נפתח ואפילו לא עלה......וזה רציני........הוא סתם רושם מספרים ומעוות הכל...........אבל הבעייה האמיתי היא........שבכל מחשב אחר חוץ משלי הוא פועל נורמלי!!!!!!!!!!!!! ואצלי במחשב כל כרטיס מסך חוץ ממנו פועל!!!!!!!!!!!! וזו בעיה כי אני תקוע עכשיו עם geforce mx440 :'( ואני לא יכול עכשיו לקנות כרטיס חדש........מישהו יכול להגיד לי מה לעשות? :'( :'( :'( :'( :'(

• 11 תגובות
    • 723 צפיות
  19. טוב אז ככה, הבעייה התחילה לפני שבועיים. לפני שהתחילה הבעייה, הייתה לי הודעה ליד השעון שיש בעייה משהו עם display... לא זוכר משהו כזה בערך, קיצור, לא התייחסתי לזה. כיביתי את המחשב, וכשרציתי להדליק לאחר כמה שעות, הוא לא נדלק, כאילו שמעתי את הצליל של המחשב שהוא נדלק אבל במסך לא ראו כלום. המקרה הזה קרה לי בערך 5 פעמים. אבל עכשיו הוא כבר לא נדלק מאתמול, כמעט יום וחצי. אז הבאתי את המסך של אחותי וחיברתי אותו ללוח אם, ולא לכרטיס מסך ואז הוא עבד. אז עכשיו אני לא יודע מה הבעייה, האם הבעייה בכרטיס מסך או במסך עצמו, עכשיו ניסיתי לעשכן דרייבר והוא כתב לי שמה שיש לי הכי מעודכן. (אפשר בכלל לעדכן דרייבר אם המסך לא מחובר לכרטיס מסך בכלל?) אשמח לעזרה, תודה.

20. צרבתי סרט על DVD. מחשב חדש E6600 כם כרטיס 7600GS. מסך SAMSUNG 971P חדש. מנגן את הסרט כונן DVDR RW LG - הסרט מעט רוטט. מנגן את הסרט מכונן DVD-R - NEC - הסרט עדיין רוטט על המחשבים האחרים שלי עם כרטיסים אחרים ואותו מסך - הסרט מתנגן מצויין. הרצה של הקובץ המקורי של הסרט מהדיסק הקשיח. - הסרט מתנגן מצויין. מנגן DVD מקורי של סרט אחר מהכוננים DVD רוטט מעט. מה נראה לכם הבעייה?

• 3 תגובות
    • 650 צפיות
  21. שלום, יש לי בעיה במשחק הנ"ל. ישנו קו אופקי מרצד שמשוטט לרוחב המסך במהלך המשחק. הבנתי שקוראים לתופעה Horizontal Line. יש מישהו שמכיר את התופעה ויכול לתת לי פיתרון?? אגב- הבעיה קורה אצלי ב 2 מחשבים, אחד מהם חדש וחזק מאוד. ניסיתי אפילו להוריד את ההגדרות אבל זה לא עוזר. אני אובד עצות.. אנא עזרה!

• 9 תגובות
    • 697 צפיות
  22. היי לכולם אני משחק במשחק BF2 ברשת, עכשיו מה שקורה ש dice not nice איך שאני מכנה את החברה הזאת הוציאה איזה פאטץ' שגורם לי שאני לא מצליח להיכנס למפה ואני עף החוצה בידיוק בלחיצה שמכניסה אותי READY למשחק. יש לציין שזה קרה גם כמה פעמים לפני הפאטץ האחרון אבל לא בצורה כזאת. כולם אומרים לי שזה עדכון לכרטיס מסך, יש לי כרטיס של Gigabyte 1900XTX 512 ואני לא מצליח אף פעם לעדכן אותו מהאתר כי זה לא קל להתמצות באתר הזה, מה שאני בעצם מבקש פה זה לבדוק האם יש מצב שזה אולי בגלל בעיית קירור, או באמת רק עדכון, כרגע אני עם דרייבר שמגיע עם הכרטיס. ואם זה רק עדכון אשמח להכוונה בנושא זה או אולי פינוק עד ליד כי לשלוח אותי לאתר שלהם זה סיוט בשבילי למרות שאני לא כזה בור פשוט האתר הזה ספציפי מעצ…

• 1 תגובה
    • 527 צפיות
  23. אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by of1978,

יש לי נייד עם כרטיס מסך שנקרא Intel® Graphics Media Accelerator 4500MHD בצפית סרטים כשיש קטע שהמצלמה זזה קצת מהר יש TEARING זה מופיע בכל נגן שניסיתי WMP VLC MPC התקנתי את המקודדים של SHARK פלוס 64 קומפוננט שום דבר לא עוזר זה מופיע בכל סוגי התכנים מסרטי HD ועד תוכניות מוקלטות באתרים כמו MAKO זה קורה גם במסך של הנייד וגם כשאני מחבר מסך חיצוני בכבלים שונים ניסיתי כבל HDMI ו VGA מערכת הפעלה 7 64 BIT זה הנייד שלי בדיוק... www.bestbuy.com/site/Lenovo+-+ThinkPad+Laptop+with+Intel&%23174%3B+Centrino&%23174%3B+Processor+Technology+-+Matte+Black/9711929.p?skuId=9711929&id=1218156147912 יש מצב שהכרטיס מסך דפוק ? זה נייד חדש

• 0 תגובות
    • 602 צפיות
  25. היי אנשים , לאחרונה חזרתי מויסטה ל XP , משהו מוזר קורה לי כשאני מפעיל סרטים על המחשב יש לי כמו לאגים קטנים כאלה , קצת קשה לי להסביר את זה.. זה לא לאגים או תקיעות שקורות אחת לכמה שניות , זה תקיעות של פחות משניה , שקורות כל הזמן , לכל אורך הסרט. הסרט פשוט לא רץ חלק . אפשר במיוחד לראות את זה כשיש תנועה כלשהי.. שמשהו זז , אז רואים שזה קצת קצת מקרטע. זה כבר קרה לי בעבר , לפני כמה שנים , ועזרו לי כאן לפתור את זה , רק שלא הצלחתי למצוא את הת'רד ההוא וחבל בכל מקרה , זאת לא בעיית חומרה (X850xt \ 1024mb X2) והמחשב לא באובר קלוק. עשיתי uninstall מלא לדרייבר וגם ל ace codec mega pack והתקנתי את שניהם מחדש ולא עזר. למישהו יש מושג? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים