כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,975 דיונים בפורום זה
-
שיתוף הפעולה של החברה האמריקאית עם הממהיר הנודע K|NGP|N ממשיך גם בעידן ה-Turing לכתבה
-
- 8 תגובות
- 1.5k צפיות
- 2 followers
-
-
חבר שלי היום קנה את הכרטיס הזה מאייבורי 9600GT DDR2 של GAINWARD עם 1GB ב420 שקל הוא שואל אותי מה ההבדל ביןDDR2 לDD3 ואני לא יודע מה לענות לו כי אני באמת לא מבין בזה.. אז אני שואל אותכם האם יש הבדל ? תודה לעונים
-
- 8 תגובות
- 698 צפיות
-
-
שלום. יש לי כרטיס ATI Radeon 9600XT. במצבים מסויימים (בזמן משחק) המחשב נתקע למשך 10 שניות, ולאחר מכן אני מקבל הודעה שהכרטיס מסך איתחל את עצמו. דיברתי עם כמה אנשים שאמרו לי שהקירור המובנה על הכרטיס לא טוב. מה אני יכול לעשות?:[
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
בעיה רצינית בביצועים , המפרט שלי הוא - AMD64 3000+ ClawHammer Epox 8kda3 Geil 512*2 winxp sp2 aug06 ו 7600gt , בדקתי מהירויות השעון שלו אמיתיות והליבה כמו שהיא אמורה להיות אותו דבר לגבי שאר הרכיבים - ז"א מבחינת חומרה (לפחות ממה שנראה לעין) הכל תקין. הבעיה שלי היא תוצאות נמוכות בכל סוג של בדיקות 3dmark05 , 3dmark03 , 3dmark06 בכל אחד מהן אני מקבל בערך חצי ממה שאני אמור. כמו כן במשחקים מסויימים כמו Company Of Heroes אני מגדיר על מדיום + - , וב test שרץ הכל נראה בסדר פחות או יותר אבל שהמשחק מתחיך תקיעות לפנים - 20 fps בלחץ בלי פילטרים דלוקים בלי כלום רזולוציה לא כזאת גבוהה 10*7 וגם ב 12*10 . hitman blood money בכלל מגרד את הרצפה עם 15 fps גם בהגדרות לא כאלה גבוהות..…
-
- 6 תגובות
- 707 צפיות
-
-
חוץ מהמחיר והשם מה ההבדל בין Sparkle לGigabyte בכרטיס 8800GTS 320? http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3453 תודה..
-
- 4 תגובות
- 566 צפיות
-
-
שלום. יש לי את כרטיס המסך הנ"ל בערך 3 שבועות. נקנה מ rsm. לא חוויתי איתו בעיות אבל היום במהלך גלישה באינטרנט המסך הפך שחור והמאוורר שעל הכרטיס מסך התחיל לעבוד ב 100%, כשבדרך כלל הוא על 50% . בנוסף, נדלקה נורה אדומה בגב הכרטיס. עשיתי ריסטרט והכל חזר לקדמותו. אני רוצה לציין שהכרטיס בidle עומד על 39 בערך , ובload על 50-55 בערך , לכן איני חושב שזו בעיה של התחממות הכרטיס, אלא בעיה של חוסר כוח מהספק. חיפשתי בגוגל לפני שפרסמתי כאן את הנושא ומצאתי כמה ת'ראדים שמדברים על הבעיה ושהיא עלולה להיגרם מספק לא איכותי וכו'. יש ברשותי ספק hec 500w te , ואני חושב שעשיתי טעות כשקניתי אותו. האם מומלץ להחליף ספק לספק בעל הספק גבוה יותר\ ספק מחברה איכותית יותר? כי אני יודע שhec היא חברה לא הכי…
-
- 2 תגובות
- 708 צפיות
-
-
http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1218&products_id=10112 מה אתם אומרים על הכרטיס הזה?
-
- 2 תגובות
- 805 צפיות
-
-
בזמן האחרון קורות לי במחשב 2 בעיות מוזרות, אני לא יודע אם יש קשר ביניהם או לא. אחת כבר קורית הרבה זמן, וקרתה לי גם עם מספר דרייברים (ניסיתי את כל הדרייברים מ-9.3, ועכשיו אני על 9.9). הבעיה הראשונה היא קריסת משחקים וקבלת ההודעה הבאה: זה קורה לי בכל משחק לאחרונה, כולל NFS החדש. אני נתקל בבעיה הזאת הרבה זמן, וחוץ מלנצל את האחריות על הכרטיס מסך אני לא יודע מה עוד נותר לי לעשות, בכל זאת אני שואל כי אולי יש פיתרון. אבל לאחרונה נתקלתי במשהו חדש כאשר אני מפעיל סרטים במחשב: אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לכרטיס מסך, אם לא תגידו למה זה כן קשור ואני אפרסם בפורום אחר. זה התחיל לקרות לי גם בסרטים שפעלו פעם, ואני לא מבין למה זה קורה. גם שאני רוצה לצרוב את הסרט, הנרו מודיע לי ע…
-
- 0 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש מה מהכרטיסים מומלץ למשחקים כמו BF3/4 FIFA 14 וכו' (משחקים מודרניים) המסך שלי FHD gtx760 - http://www.tms.co.il/product/12832 hd7950 - http://www.tms.co.il/product/12328 המארז שלי יהיה IPPON S1 + 500W SEASONIC
-
- 71 תגובות
- 10.2k צפיות
-
-
-
יש בהרבה מאוד חנויות כבר פרסומים אודות המחירים של כרטיסי המסך. לדוגמא בIVORY יש אותו, השאלה אם כבר ניתן להזמנה או שעדיין בכלל לא התחיל להיות משווק בעולם? ואם לא מתי להערכתכם יוצא בעולם?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עוד לפני ההשקה של מוצרי ה-Navi החדשים, מפתחת השבבים האמריקאית מצליחה לצמוח במכירות בזמן שצמד המתחרות שלה דורכות במקום לכתבה
-
- 8 תגובות
- 2.2k צפיות
- 2 followers
-
-
טוב הרדיאון 9800 PRO שלי קצת זקן. הגיע הזמן לעדכן. הרדיאון עמד יפה במשחקים בשנתיים האחרונות שהוא איתי והייתי די מרוצה ממנו. מאחר ופרשתי ממשחקי FPS ועברתי למשחקי תפקידים, בסגנון WOW וכו ( מחכה לגותיק 3 ולמורווינד אובליביון, עתירים הגרפיקה ) אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך שווה לקנות, כשהתקציב הוא בערך עד 1400-1500 שקל. חשבתי בכיוון של הכרטיס הזה : Gainward PowerPack GeForce 6600GT Ultra 1980 TV-DVI 256MB AGP ואם לא אז איזה כרטיס יעשה את העבודה בצורה טובה לשנתיים הקרובות.
-
- 21 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי חברים לאחר הרבה בדיקות שבדקתי משחקים עם הפעלת התוכנה וללא הפעלת התוכנה אני רוצה להגיד חד משמעית שהתוכנה הורסת את ההנאה וגורמת ללאגים וירידת FPS , לכן חברים במקום שתסתכלו על מד הFPS במשחקים כדאי שתראו כמה הכרטיטיס שלכם או המערכת שלכם מראה ציונים , עדיף שתשחקו יותר בהנאה ותימקדו יותר במשחק מאשר הניקוד.
-
- 16 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
שלום לכולם . אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ואלו הם ההעדפות שלי : 1) תומך DX10 ( אבל ממש לא חובה ) 2) תומך PCI-E (איך לא...) 3) אוברקלוקר טוב ( לא חובה ) וזהו , כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 1300 ש"ח ( אפשר לחרוג אבל רק ליוצאים מן הכלל ) תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אז ככה: לי יש במחשב Hercules GeForce 2 MX/400 TwinView (עם יציאה שמאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה) לאחי יש רדאון 7000 (לא יודע איזה בדיוק) וגם לו יש יציאה המאפשרת לראות את המחשב בטלוויזיה. השאלה שלי היא למה כשאחי מחבר את המחשב שלו לטלוויזיה, רואים על הטלוויזיה את כל המסך אך מטושטש כי הוא על רזולוציה 1024*768 ואצלי כשאני מחבר את המחשב לטלוויזיה רואים רק 800*600 מתוך ה-1024*768 שבהם אני משתמש, כך שנוצר מצב שרואים על הטלוויזיה רק חלק ממה שרואים על מסך המחשב ואם אני מגדיל סרט על כל המסך אז רואים רק 80*600 מתוך הסרט על מסך הטלוויזיה, וכפי שאמרתי - אצל אחי רואים את המסך על הטלוויזיה בשלמותו. האם ישנה תוכנה כלשהי או Tweak או משהו שיאפשר לי לראות את כל תכולת מסך המחשב על הטלוויזי…
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מישהו מכיר אתר או מקום כלשהו שאני יכול לדעת דרכו מה הם הליבות של כל מיני כרטיסי מסך (בעיקר חדשים)?
-
- 5 תגובות
- 592 צפיות
-
-
יש לי את המסך הנ"ל כבר כמה ימים , קניתי אותו לאחר קריאת אין ספור ביקורות מעולות עליו ועל היכולות שלו . אבל לא יודע מה ... אני קצת מאוכזב , אני לא יודע אם זה בגלל שאין לי ניסיון בכלל עם מסכי LCD ואין לי למה להשוות אותו בדיוק אבל כשאני משווה אותו ביחס למסך ה CRT הישן שלי של סמסונג 753DF לסמסונג יש יותר איכות בכללי , וזה מעצבן שהשקעתי קצת יותר מ 3k על מסך כשמסך ישן ב 700 שקל מציג יותר איכות מימנו לא יודע אולי אין כניראה מה להשוות בכלל בינהם ... אבל למה למשל כל קבצי הוידאו שלי נראים הרבה יותר גרוע על ה LCD ? ואני מדבר על דברים שנראו במסך CRT באיכות של DVD וב LCD נראים דיי גרוע שלא נדבר על קבצים שלא באיכות DVD שנראים בכלל גרוע .... :-\ בנוגע לכתב גם יש הבדלים אבל זה בוודאי בגל…
-
- 12 תגובות
- 775 צפיות
-
-
מצאתי במחסן כרטיס טלויזיה ישן, life view PAL עם צ'יפ fusion 878A, ולאחר חיפושים רבים מצאתי 2 דברים 1.תוכנה באתר של החברה שכאשר אני מפנה את ה"נמצאה חומרה חדשה" לתיקיה זה לא אומר שיש שם את הקבצים הנחוצים, ואם אני מתקין את התוכנה ואחרי רסטארט אני מפעיל את התוכנה, אני רואה מסך תצוגה שאמור להציג את מה שמחובר לכרטיס בצבע שחור ואז מקבל שגיאה של תוכנה זו ביצעה פעולה לא חוקית הsend dont send הטיפוסי. ובמנהל התקנים הכרטיס עדיין לא מזוהה 2.דריברים שמצאתי באתר לא רישמי, שאני מפנה את הוינדואס אליו הוא ישר מזהה את זה ומתקין את הדריברים, אבל מתי שהוא מסיים ישר רסטארט-הספק נכבה ונדלק. האם למישהו יש פתרון או הצעה כלשהי? תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 705 צפיות
-
-
יש אפשרות לחבר ממיר הוט לכרטיס מסך 260GTX דרך חיבור SVIDEO?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום לכולם. לצערי כרטיס המסך הישן שלי מראה סימני גסיסה ונראה שהגיע הזמן להחליף. הכרטיס הישן Sapphire 7870 XT 2GB נרכש במרץ 2013. אני מעוניין להחליף אותו בתקציב ~1K, אפשר קצת יותר אם זה שווה.. המטרה היא להריץ משחקי תפקידים ומשחקים חדשים יחסית ב-1080p. לא צריך הגדרות Ultra או משהו מיוחד. מפרט מחשב: מארז - Fractal Design Define R5 ספק כוח - Corsair RM 550x 550W 80+ Gold לוח אם - MSI B450 Mortar Titanium מעבד - AMD Ryzen 5 3600 + קירור למעבד - Noctua NH-U12P זיכרון - Corsair DD4 16GB (8x2) 3200 CL16 תודה רבה לעוזרים!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכם הגולשים אני רוצה לדעת אם אני יכול להריץ משחקים בהגדרות מקסימליות במסך 26" של SUMSUNG 1920X1200 עם כרטיס 8800GTS 512MB המפרט שלי: לוח אם :Maximus 2 formula מעבד:Q6600 זיכרון : G.skill ddr2 800mghz 2GB ספק כח :Zalman 1000W קירור מים : Thermaltake Big Water 760i כרטיס מסך : BFG Gforce 8800GTS (G92) oc
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני חדש ומקווה שפתחתי הודעה במקום המתאים ! אני רוצה לקנות את ה 8800GT החדש , יש לי ספק 500W עם 28A ב +12V האם הכרטיס יעבוד??? אם לא אז איזה ספק מומלץ עד 250 ש"ח ??? תודה מראש טל
-
- 4 תגובות
- 616 צפיות
-