עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Kolshamen,

http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=263#b2 http://www.giga-byte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=3086&ProductName=GV-N275UD-896H לראשון יש קירור שניראה ממש טוב... על השני קראתי ביקורות טובות אם יש לכם ניסיון עם אחד הכרטיסים אתם מוזמנים לשתף

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  2. Started by prince8900,

שלום, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 500 ש"ח בעיקר לשימוש במשחקים. צירפתי את התמונות של מפרט המחשב שלי: http://img37.imageshack.us/g/24032862.png/ בתודה מראש

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  3. Started by shaymor26,

כעקרון התקציב היה 1000 עד 1200 לכרטיס. הלכתי על ה560 TI ואז גיליתי את אותו אחד עם 448 ליבות ואחרי זה אמרו לי שאולי ב1500 שקל עדיף להוסיף עוד טיפה ולקחת 570 GTX חשוב לי FPS למשחקים רשת בעיקר ואני הולך לשחק על משחק 37 ברזולוציית FHD מה גם שאני עורך סרטים (חובבן) ופוטושופ (מקצועי) וגם קצת קיובס (אין קשר לכאן בקיצור אני מתלבט בין כמה כרטיסים ואשמח לקבל קישורים לכרטיסים שיתאימו לי (_מוכן להתגמש בתקציב עד 1800 השאלה היא עד כמה זה יתן לי שיפור) ומה ההבדל בין 570 רגיל לבין הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~gwgtx570Phantom~8~0.htm תודה

• 13 תגובות
    • 969 צפיות
  4. זה הdxdiag של המחשב שלי משהו שיוכל להפעיל את company of heroes סביר אם אפשר גם בפחות מהתקציב ששמתי כיסי ישמח מאוד אם לא שיהיה התקציב הזה בעיקרון אני מעריך שזה AGP......

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  5. Started by manganga7,

שלום. אני חדש ואני ממש לא מבין כלום בכרטיסי מסך וצוגה, אז יש לי כמה שאלות שרציתי שתענו לי עליהם כי הם ממש דחופות לי 1-יש לי במחשב את הכרטיס מסך הזה LEADTEK nVidia GeFORCE 7950GX2 הוא טוב?, כי חבר שלי אמר לי שהייתי צריך לקנות READON 9600 כי יותר חזק. 2-כמה זיכרון יש לי בכרטיס מסך? 3-איזה כרטיס יותר טוב READON או GEFORCE כי חבר שלי אמר לי READON יותר טובים

• 14 תגובות
    • 969 צפיות
  6. Started by mistaarvim,

איך הכרטיס מסך? הוא הכי זול כיום בשוק, האם יש בהדל בינו למותגים האחרים? גם מבחינת הקירור?

• 12 תגובות
    • 969 צפיות
  7. הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 969 צפיות
  8. Started by zivM,

אז לבסוף לאחר המון התלבטויות וירידת המחירים המטורפת ,צצה לי עסקה משמים כרטיס של GAINWARD חדש +סיילנסר מותקן עליו (עובד מצויין) כולל אחריות ב1200 שקלים. כרטיס 256 מגה 256 ביט כמובן. עסקה טובה? מה אתם אומרים? יש בעיות מיוחדות\הצעות שצריך לדעת לפני קבלת הכרטיס? עידכון דרייברים? ודברים נוספים? תודה!

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  9. Started by simonsix,

הורדה מכאן: http://game.amd.com/us-en/drivers_catalyst.aspx כל המידע על הדרייבר החדש כאן: https://a248.e.akamai.net/f/674/9206/0/www2.ati.com/gamesite/Catalyst_81_release_notes.html הורדתי עידכנתי ולא ראיתי שום שינוי הנראה לעין שיהיה.

• 9 תגובות
    • 969 צפיות
  10. Started by QQQ,

מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה

• 15 תגובות
    • 969 צפיות
  11. מה אתם אומרים על הכרטיס מסך (קחו בחשבון שזה מחשב נייד ולא מחשב נייח) משחקים ירוצו עליו? אני לא אחד שמחפש מקסימום גריפיקה ולא גיימר מטורף סתם בכיף שלי שיזרום לי איך הכרטיס מסך הזה? תאמת שראיתי בחנויות וה7600 עולה יותר (לא בניידים במחשבים רגילים) אין לי מושג למה זה.. קיצר כרטיס מסך סביר?

12. שלום, ברשותי 2 כרטיסי RADEON 4850,אשר הפסקתי להשתמש בהם גם כקרוספייר וגם כבודדים, לאחר שבשימוש בהם המחשב היה קורס. גיליתי באמצעות OCCT שהטמפ' מגיעה בהם 120 מעלות (ואז המשב קורס). אני מניח שקיבלתי אותם לאחר שמישהו ניסה לעשות להם OC (לא הודה בזה). האם החלפת קרור תפתור את בעית החום? תודה

• 3 תגובות
    • 969 צפיות
  13. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 969 צפיות
  14. Started by vipersh,

שלום, יש לי לפטופ Dell Studio 14z עם כרטיס מסך Geforce 9400M. יש לי בעיה של התחממות כ. המסך בלפטופ בזמן עבודה לרמות של 85-90 מעלות. הציעו לי בפורום של המחשבים הניידים להחליף משחה טרמית, אבל תהיתי האם יש אפשרות לעשות לכ. המסך undervolting כמו שניתן לעשות במעבד, ואם כן אשמח אם תפנו אותי למדריך או תוכנה שבעזרתם אוכל לנסות. תודה מראש על העזרה.

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  15. Started by Hender75,

אהלן, יש לי מחשב עם כרטיס מסך מובנה INTEL GRAPHICS HD 4400, אני מעוניין להחליף אותו לכרטיס מסך ברמה גבוהה יותר, השאלה שלי היא האם אפשרי ברמה העקרונית להתקין כרטיס מסך חדש במקום אחד מובנה? תודה.

• 4 תגובות
    • 969 צפיות
  16. Started by pponi,

שלום מחפש המלצה לכרטיס מסך חדש למערכת ישנה (עם PCI E ) בעלת ספק EXTREME LIBERTY 400W איזה כרטיס אתם ממליצים? האם יש צורך בשדרוג הספק?

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  17. התקציב שלי הוא 1500 ש"ח והכרטיס היחיד במחיר הזה הוא ה9700 NON PRO רציתי לדעת אם אני אקנה אותו לכמה זמן הוא יספיק לי עד שיתחיל לקרטע

• 10 תגובות
    • 969 צפיות
  18. Started by nesher,

יש לי בעיה ... התקנתי כרטיס מסך GEFORCE 3 ?(על פנטיום3) יותר נכון חבר שלי התקין לי את הכרטיס מסך (אני לא מומחה גדול)וכאשר הוא התקין את הדרייבר הוא חיבר את המסך שלו למארז אצלי...בקצרה לאחר ההתקנה במסך אצלו הכל היה נראה מצויין והכרטיס עבר כמו שצריך... אבללללל..כאשר הגעתי הביתה וחיברתי את המארז למסך שלי(LG) מה שיכולתי לראות ריבוע של מה שמציג המחשב כאשר היא הופיעה לי בצד השמאלי לממעלה והחלק הימני והחלק התחתון הם חלל "מת" כלומר הכל צבע שחור...ניסיתי לסדר את התמונה בעזרת הכפתורים ולשנות גם את הזולוציה בהגדרות אבל זה לא עוזר...ועכשיו כל משחק תמונה או לא משנה מה אני עושה במחשב הכל מופיע לי בריבוע קטן והיתר רקע שחור... כיצד ייתכן הדבר??? איך פותרים זאת??? ולמה במסך אצל חבר שלי הכל…

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  19. Started by desheh,

שמעו, אני כבר שנה תקוע עם GeForce 2 MX400 מסכן, ואני רוצה לקנות את ה-Radeon 9500 Pro. השאלה שלי היא: האם שווה לקנות עכשיו בארה"ב את הכרטיס המופלא הזה, במחיר של רק 200$ מתוצרת ATI, או לחכות לכרטיס של Gigabyte? מה ההבדלים בינהם חוץ מחבילת התוכנות?

• 8 תגובות
    • 969 צפיות
  20. שלום לכולם, למי שלא יודע הכרטיס הנ''ל היה בKSP ושני אנשים או שלושה למיטב ידעתי מכאן הראו שהכרטיס מזוהה כ9800XT עם ליבה של R360 עם מהירויות של כרטיס פרו ולכן הוא XT מוחלש. חשבתי לקנות כבר מKSP אבל שנה אחריות הרתיע אותי, לכן הלכתי על בטוח Elsa Radeon 9800 pro + הקירור החדש של זלמן שלא מבטל אחריות לפי מה שהחנות אמרה לי. אבל לאחר דיבור לפני כמה ימים עם מנהל חנות נועה מחשבים הלא הוא יובל בכבודו ועצמו אתמול הוא בישר לי על ה9800 פרו של MSI עם שלוש שנים אחריות והנה הוא http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1623&catcode=80 לכן ביטלתי את ההזמנה של הElsa והזלמן. אולי בKSP יותר זול, אבל המחיר למזומן, השירות על הפנים, שנה אחריות ולא שלוש. מה גם שקיבלתי משלוח במידה ואני צ…

• 1 תגובה
    • 969 צפיות
  21. נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …

• 6 תגובות
    • 969 צפיות
  22. Started by SuB,

שלום! במשחקים רבים ששיחקתי בהם (בעיקר משחקי פעולה, שבהם אזורים חשוכים ומוצלים) שמתי לב שהצבעים אצלי ממש כהים. זה בא לידי ביטוי בזה שאני לא מסוגל לראות כלום כשאני במקום חשוך, והאויבים מנצלים את היתרון והורגים אותי. במשחקים החדשים קיימת האפשרות להבהיר את התצוגה, אבל במשחקים מעט ישנים היא לא קיימת, וגם הייתי רוצה שההבהרה תהיה אוטומטית. לכן, רציתי לדעת עם איזה תוכנה אני יכול לקבוע את הבהירות רק במשחקים ובישומים מחוץ לעבודה ב-WIN. אני יודע שקיימת אפשרות בהגדרות של Nvidia לשינוי הבהירות אבל כשאני מעלה אותה לרמה שטובה במשחקים, השולחן עבודה נהיה בהיר עד כדי כך שגוונים בהירים הופכים ללבן. ניסיתי גם לשנות בהגדרות של nvidia את הבהירות תחת הקטגוריה : "חפיפת וידאו.." וזה לא פעל. תוד…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  23. Started by MINIME,

איפה הכי זול לקנות RADEON 8500LE 128 MB DDR שיהיה פחות מ 1000 תודה מראש. MINIME

• 2 תגובות
    • 969 צפיות
  24. Started by blabla2002,

ישלי את ti200 של asus אם זכרון של etrontech רציתי לדעת אם היה חברה טובה יותר מsamsung או בכלל האם היא חברה טובה?????

• 1 תגובה
    • 968 צפיות
  25. Started by Jack_g,

אז ככה אני לא בדיוק יודע איך להסביר את הבעיה אבל אני ינסה יש לי כ.מסך geforce4 ti 4400 Leadtek כרטיס מצויין המשחקים רצים מהר אבל הבעיה היא לא המהירות אני שם לב במשחקים תלת מימדייםו גם ב 3DMARK2001 SE ש כשיש תלת מימד די כבד אז הוא רץ מהר אבל נוצר מצב שתמונה קצת מתחתקת לשניים וחלק העליון או התחתון קצת זזים ו זה ממש לפחות משנייה . זה קורה אם למשל במשחק SHOOTER אני מסתובב מהר . בקיצור תחשבו שעשיתם printscreen ואם אתם עורכים את התמונה ב תוכנה אז אתם מזיזים את החצי העליון של התמונה זו התופעה. מישהו נתקל בבעיה כזו. ניסיתי דרייברים אחרים וזה לא עזר.

• 5 תגובות
    • 968 צפיות

דיונים חדשים בפורומים