כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,982 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי כרגע מחשב די חלש לעבודה משרדית ואני רוצה לשדרג אותו בכרטיס מסך בשביל גיימינג קל (קל - כלומר FIFA, NBA אולי קצת AC [לא Unity...]). המעבד שיש כרגע במחשב הוא intel i3 6100 עם 8GB RAM וספק כוח של Corsair בהספק של 430W. בהתחלה חשבתי אולי ללכת על הGTX 1060, אבל אני מניח שכנראה אני לא אוכל למצות את הכרטיס בגלל המעבד החלש, וגם ספק הכוח די גבולי. כרגע ההתלבטות המרכזית שלי היא בין ה-GTX 1050 ל-GTX 1050Ti. האם אני אוכל לנצל את ה-1050Ti עם ה-i3, או שחבל על ה-200 שקל ולקחת את ה-1050 הרגיל? אני גם לא כל כך עוקב אחרי הכרטיסים של AMD, אז אם יש למישהו המלצה בכיוון הזה אשמח לשמוע (יש לי עדיפות לNvidia, אז צריך שיהיה איזשהו יתרון ממשי לAMD). …
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
http://noacomp.co.il/Product.asp?productid=1781&catcode=226 שלום אנשים. ראיתי בנועה שהגיע סופסוף כרטיס 6800GT מיוחד מסידרת הגולדן סאמפל האגדית ולפני שאזמין אותו רציתי לשאול מה דעתכם עליו. לפי מה שידוע לי בעבר גיינוורד השקיע בזיכרונות איכותיים יותר בסידרה זו, האם זה כך גם בכרטיס הזה? האם חוץ מהקירור המסיבי והייחודי שונו דברים נוספים? בנוסף - מה דעתכם על נועה? שמעתי עליהם דברים טובים והייתי שמח לשמוע עוד דיעות לכאן או לכאן לפני הרכישה. תודה אנשים...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://www.netaction.co.il/multi.phtml?item=593841
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אחרי שחיפשתי קצת גיליתי שיש איזה מליון גרסאות של חברות שונות לכרטיס השאלה שלי היא האם משתלם לקנות את הכרטיס : http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1464 בגלל הקירור שהבנתי שהוא טוב או שזה לא שווה את תוספת המחיר? (בערך 100 ש"ח)
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם אחריות על כרטיס מסך שקונים מיד שנייה שווה משהו? האם במידת הצורך וצריך לנצל אותה החנות תכבד את האחריות? אמרו לי שמה שמבקשים זה פשוט קבלה ולפעמים את הקופסא של הכרטיס ככה שאין בעיה, האם זה נכון או שהאחריות לא שווה כלום ברגע שמוכרים למישהו אחר? למישהו מכם פה יש ניסיון עם זה? סורי אם זה לא המקום הנכון לשאול
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
היי יש ברשותי מערכת בת 6+- שנים שברצוני לשדרג לה את הכ.מסך ואשמח לעזרתכם. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). השימושים של המחשב זה בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה.. אבל כן יש רצון לפוטושופ (חובבני, תמונות ביתיות, לא דברים כבדים במיוחד) ובתקווה גם משחקים לא כבדים במיוחד (סימס 3 יעבוד במחשב הזה..? לפי גוגל נראה לי שכן..) עכשיו.. לפי גוגל הכ. מסך הוא Intel Graphics Media Accelerator 950. ויש בלוח אם כניסות של: 1 x PCI-E x16 @16 1 x PCI-E x1 2 x PCI 2.2 אין לי בעיה לקנות כ. מ…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
(שאלתי כבר בנושא על הרדאון 9800פרו, אבל אף-אחד לא ענה) איזה כרטיס יותר טוב Radeon 9800PRO או Radeon x700PRO? תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי P4 3.00 Ghz Asus P4P800 GeForce FX 5600 256MB 1024Mb DDR וקיבלתי את התוצאה הבאה : :s05: :s05: :s05: ?!?! עריכה : עידכנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך, זה עדיין לא עוזר, ה FPS תמיד נע בין 1 ל 0
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא יודע אם זה מתאים לכאן או לפורום אחר כי זה נושא קצת מורכב יש לי מחשב שקניתי לפני שנתיים עם לוח של ג'יגביט K8NF-9 עם 3800+ s939 של AMD יש לי 2 סטיקים זיכרון 512 (400.. זה מה שהלוח יודע לזהות) וכרטיס מסך 7600GS (נשרף לי 7800 אז לא השקעתי שוב) אני רוצה לשדרג את המשחב בעיקר מבחינת משחקים ויש לי כמה שאלות שאני אשמח לקבל עליהן תשובה: האם כרטיס מסך באמת יהיה משמעותי כשיפור למערכת של S939 - גם למשחקים חדשים? או שזה יפגע ביעילות שלו (הלוח קורא PCIE) במידה וכן, מה עדיף 8800GT או 9600GT כי שניהם בערך אותו מחיר (http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=1143 http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?ProductID=2460) האם כדאי לי להוסיף זיכרון למרות שאני עובד עם XP, ובמידה וכל הדבר…
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
עדיין אין לנו מידע מוצק אודות הפוטנציאל המדוייק של דגם ה-RTX 2080 Ti בקצה העליון - אך כן יש לנו גרפים שמציגים את השיפור של אחיו הקטן ביחס ל-GeForce GTX 1080 העכשווי לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן, חג שמח אוקיי, אז ככה, רכשתי radeon 9100 לא מזמן, אחלה כרטיס, ובמחיר מציאה של 150 ש"ח. (לפני כשלושה חודשים). המשחק העיקרי שלי הוא sof2 והוא פועל נהדר. בזמן האחרון התחלתי לשחק גם command and conquer - Generals אני משחק על רזולוציה של 1024*768 באיכות הגבוהה ביותר. המשחק באיזשהו שלב של מאמץ ממושך של הכרטיס מסך, כביכול... אולי זה משהו אחר.. נתקע. ואז אני חייב לעשות restart למחשב. הבעיה אף החמירה שהתקנתי דרייברים של אומגה... אני חושב. מה שרציתי לדעת.. זה האם זו בעיה של הכרטיס מסך, כפי שאני משער.. או שזו יכולה להיות בעיה אחרת. אודה לכם על כל תגובה. חג שמח, דן שכחתי לציין בנוסף שהוא נתקע לי גם מספר פעמים מאוד מאוד אחדות …
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך HD3850 256MB והמערכת בחתימה. לפני חודש צצה בעיה: כאשר הכרטיס מסך מחובר למחשב בצורה מלאה המסך לא מעלה את המחשב, אך כאשר אני שם את הכבל בכרטיס מסך מובנה המסך מעלה את המחשב (גם כשהכרטיס מסך HD3850 מחובר למחשב בו זמנית). כאשר אני מחבר את הכבל לHD3850 המסך מתכבה לנורית כתומה ולא רשום כלום על המסך, לעומת זה שאם הכבל לא מחובר כלל, הנורית עדיין ירוקה ובמסך רק רשום "CHECK CABLE CONNECTION". בנוסף שלחתי את הכרטיס לבדיקה ונמצא שהוא תקין.. ניסיתי להחליף כונן קשיח והבעיה נשארת.. וגם ניסיתי לאפס ביוס דרך הסוללה וגם דרך הביוס עצמו. עזרה בבקשה!
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יצרנית השבבים נאלצת להודיע למשקיעים שלה כבר עכשיו על עיכוב של חצי שנה לפחות במעבר אל תהליך ייצור מתקדם של 7 ננומטר - ועל גישה עסקית חדשה שלא תפסול על הסף שימוש בייצור שבבים חיצוני במסגרת חלק מהמוצרים לכתבה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי במחשב השני שלי את הTNT ונאבד לי הכבל שמעביר מהS-video המוזר שלו לRCA, יש למישהו מושג איפה אפשר לקנות כזה כבל?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
המערכת שלי כרגע היא : סלרון 1200 הרדיסק 80 גיגה - 8מגה - ווסטרן דיגיטל זיכרון : 384 אס.די.ראם (133) כרטיס מסך : ג'יפרוס 2 - 400 אמ.אקס - 64 אס.די.ראם אני רוצה להוסיף 128 אס.די.ראם (קטן אבל זה מה יש.. התחילו לרוקן את הזכרונות האלה) ככה שיהיה לי 512 אס די ראם (133) ולהחליף את ה Geforce 2 - 400mx - 64 sdram ב: Geforce 4 - 440mx - 128 ddr כמה זה כבר יכול לעזור לי ואם אני יראה תוצאות משמעותיות והאם כרטיס מסך די.די.אר יעבוד טוב על מחשב שעובד עם אס.די.ראם
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
איך נאי יכול לדעת על כמה FPS אני רץ בכל משחק ? תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הזמנתי 6800GT של MSI... אני מקווה שהוא יהיה בסדר.. וגם אני יחליף את הלוח לאחד יותר טוב.. כי אני רוצה לנסות לעשות OC לכרטיס, הלוח שאני הזמנתי הוא יותר מיועד לזה לפי מה שקראתי.. MSI K8N Neo4 Platinum
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה ללא OC nVidia GeForce GTS 450 1024 MB DDR 5 PCIe אז מאיזה חברה עדיף: Gigabyte Asus Gainward Leadtek Palit Sparkle Twintech תודה
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-