עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Guarding angel,

Gigabyte GeForce FX6600LE 128 MB http://www.isracomp.com/define.asp?idd=2851 הדבר היחידי שמצאתי עליו זה שיש לו 4 צינורות עיבוד... אין לי שמץ של מושג על המהירויות שלו... חפשתי בגוגל ובאתר הבית של ג'יגהבייט בכול מקרה האם כדאי לקנות אותו?

2. Started by דובי770,

יש ברשותי כ"מ Zotac GTX580 1.5GB אתמול בלילה שיחקתי כמה שעות CRYSIS 2 על מקסימום הגדרות. בשלב מסוים ראיתי שהכרטסי מסך הגיע ל85 מעלות. האם הטמפרטורה הזו תקינה? הקירור הוא קירור סטוק-מפוח.

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  3. Started by omerdahan,

שלום הלך לי הכרטיס מסך 8400 gs .. עכשיו אני לא צריך יותר מזה הוא הספיק לי פשוט הוא נהרס לי זה המפרט שלי: AMD Athlon 64X2 Dual +core processor 5200 2.69GHZ 3gb ram ספק Ez cool 300w אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למפרט הזה, שוב אני לא מעוניין לשדרג ואני יודע שזה מפרט ישן אבל עדיין איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים אפשר להתאים למפרט? תקציב של עד 400 שח תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  4. אני עם הכרטיס הזה כבר חודשיים+ ולא קרה שום בעיה איתו היום הפעלתי סתם איזה סירטון אחרי כמה דקות אני רואה נקודות ציבעוניות (ניראה לי ארטיפקטים משהו כזה..) ניסיתי לבדוק אתזה, נכנסתי למשחק crysis ואני רואה יותר גרוע. תמונה: http://www.fileflyer.com/view/3yzBfAR http://up115.siz.co.il/up1/zmumyjwm4z4n.png והכל רץ חלק במשחקים. הטמפרטורה במנוחה עכשיו 48 ובמאמץ 55-60 . ואני רואה את הבעיה רק כשאני מפעיל קבצי ווידאו או משחק.. ולא היתעסקתי עם OC או בהגדרות במחשב הזה.

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  5. Started by t83,

בוקר טוב, זקוק לעזרה קטנה, חיברתי את המחשב לטלויזיה (כבל HDMI קצר,למחבר שקיבלתי עם הכרטיס שהופך את יציאת הDVI לHDMI ) ,הגדרתי את הגודל הרצוי (1920*1080) ב 60HZ , אבל משום מה התמונה שמתקבלת במסך(סרטים&דסקטופ) אינה ממלאה את כל המסך וישנה מסגרת שחורה שאינה מנוצלת מכל הצדדים, ניסיתי הרצים שונים ולא עזר בעבר היה בCATALYST אופציה של OVERSCAN או משהו כזה,לא מצאתי אותה בדריברים העדכניים (מאז שהשתנה עיצוב הCATALYST) לא יודע אם זה באמת קשור... יש רעיון ? המון תודה יומנעים

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  6. אהלן חברה אני מתכוון לקנות מסך LCD כנראה MAG BP2219W 5MS כלומר מסך 22 אינץ' רחב באיכות לא רעה בכלל. עכשיו אני רוצה שישמש גם כטלויזיה כלומר לחבר את המסך גם לכרטיס מסך GF6600 וגם לכרטיס טלויזיה שיהיה מחובר לממיר דיגטלי של הוט או שלא צריך לחבר אותו לכרטיס טלויזיה אני לא ממש יודע. בקצרה השאלה העיקרית היא איך יראו? איך מעבירים את המסך מתצוגה של המחשב לתצוגה של הטלויזיה?האם מרחוק (4-5 מטר) יראו טוב? ועוד משהו קטן- לאבא שלי יש במגירה איזה כרטיס טלויזיה ישן שנארה לי עובד שמו FLY VIDEO-LIFE VIEW TV SIERIES והחיבורים מתאימים לחיבור של הממיר. הכרטיס יעבוד ? הוא שווה משהו? (אני יודע שאתם לא יודעים אני באעצם רוצה שתנחשו עפ"י הנסיון שלכם) תודה רבה!!

• 3 תגובות
    • 993 צפיות
  7. Started by hezi508,

אני עומד לקנות 5750 ATI מסיבה של תמיכה בריבוי מסכים לאחר בירורים רבים התברר לי שאת המסך שלישי אני צריך לחבר דרך הDP ושאין אפשרות מבחינת חומרה לתמוך ביותר משני מסכים ללא DP מישהו יכול להסביר לי למה זה? ממה שאני יודע DP זהה לHDMI רק לא צריך לשלם על הפטנט והשאלה החשובה יותר איפה ניתן להשיג כבל או מתאם מ DP ל DVI חיפשתי בבאג ואופיס דיפו אין להם

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  8. https://www.zigzag2000.co.il/catalog/product_info.php?cPath=25_88&products_id=1457 האם כדאי לקנות את הכרטיס? מישהו התנסה עם הכרטיס? אני מעוניין שיהיה לי 100 FPS קבוע ויציב במשחק CS 1.6. אשמח לשמוע את דעתכם על כרטיס זה.

• 19 תגובות
    • 993 צפיות
  9. Started by darkangle,

אני בונה מחשב מחלקים והגיע הזמן לקנות כרטיס מסך למישהו יש איזה עצה? המגבלה שלי עומדת על סיבות ה450-500 ני"ז אם מישהו מבין טוב בכרטיסי מסך והוא יודע אם radeon 7500 הוא כרטיס טוב? תודה מראש לעונים

• 13 תגובות
    • 993 צפיות
  10. בן דודי מתלבט אם לקחת כרטיס ATI. עכשיו חשוב לו הPHYSX - האם יש אפשרות עדיין להריץ PHYSX ובמקביל לעבוד עם הATI ?

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  11. Started by CrossFireX,

Sapphire 5870 Vapor-X Asus EAH5870 מבחינת OC וביצועים + קרירות שאחריו, עם מי ניתן להגיע רחוק יותר או שבכלל יש כרטיסים עדיפים על שני אלו.

• 6 תגובות
    • 993 צפיות
  12. שלום, מעיון בפורום נראה שכמה אנשים עם 8800GT נשרף להם הכרטיס לאחרונה, צירוף מקרים!!! טוב, אז ה88GT שלי הלך לעולמו. המערכת: Intel Core 2 Duo E6600 - OC3.0GHz 4GB RAM DDR2 Enermax Modu 82+ 525 Watt 80Plus Bronze SCREEN LG 1920X1200 אני משחק מעת לעת, בעיקר משחקי RPG ו ADEVENTURE, בינתיים אני משחק SKYRIM אני מתלבט בין הכרטיסים הבאים: 6850 - נראה עם יחס מחיר \ ביצועים הכי טוב. 7770 - יותר חלש מ 6850 ברוב המשחקים חוץ מ SKYRIM !!!!! עולה קצת יותר ויותר חסכוני בחשמל 6770 - האם הוא יסחוב את SKYRIM ברזלוציה שלי אני פתוח לעוד הצעות אבל לשים לב שהמעבד של יחסית ישן ואני רוצה למזער את צוור הבקבוק (בוודאי שזה תלוי במשחק עצמו וכולה וכולה...) משהו אחרון, האם יש צפיה לירידת מחירים של הכרטי…

• 7 תגובות
    • 993 צפיות
  13. Started by HairyAss,

עד לא מזמן הייתי בעליו הגאה של 8800GT. הכרטיס נהרס, ובנתיים אני עם הכרטיס המובנה בלוח MA78LMT-US2H. יש לי 4 ג'יגה זיכרון, והכרטיס משתמש ב512 מגה זיכרון ככה שיש לי 3 וחצי. מאז שהחלפתי לכרטיס המובנה אני שם לב לירידה בביצועים בשימוש כללי במחשב.. אינטרנט, פוטושופ, לייטרום וכו. האם זה עקב שימוש בפחות זכרון בגלל הכרטיס? או שאולי עקב חוסר בכרטיס מסך חזק? אשמח להכוונה <: תודה

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  14. Started by gil_sh,

שלום, אני מבולבל מכל המספרים שיוצאים האם הכרטיס SAPPHIRE HD6870 1GB GDDR5 טוב יותר מהכרטיס SAPPHIRE HD6850 1GB GDDR5? תודה, גיל.

15. איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?

• 5 תגובות
    • 993 צפיות
  16. Started by hwmenot,

הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410

• 11 תגובות
    • 993 צפיות
  17. Started by No-Limits,

אני הולך לקנות מחשב חדש, והגעתי למסקנה שאני הולך לקנות את ה- 7600 GS כי הבנתי שיש עליו ביקורות טובות ולסכום כסף הזה הוא מאוד טוב. בהתחלה חשבתי ללכת על 6800GS אבל אז התברר לי שאני אצטרך לפחות ספק כוח של 400 W. אז הלכתי על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT ואני רוצה 7600GS. אני קונה מהאתר skypc. עכשיו ראיתי שיש שם שלוש כרטיסים שנושאים את השם 7600GS. אחד מהם במחיר של 800 שזה המחיר של ה- 6800GS ואחד במחיר של 600 ועוד אחד באמצע. הבנתי שההבדל בין ה- POINT OF VIEW לבין ה LEADTEK הוא 512 MB ל 256 MB. אז תמליצו לי לדעתם מה כדאי לי לקחת? אולי כרטיס מסך אחר? המחשב לא מיועד לגיימר רציני, אני רוצה שהמשחקים ירוצו נורמאלי בלי בעיות מיותרות, אבל אני לא צריך מושלמות ואני לא רוצה כרטיס…

18. האם יש איזושהיא מפת דרכים לדור הבא של כרטיסי המסך? איך יקראו להם? (אני מניח של ATI זה יהיה משהוא בסגנון 5XXX ו Nvidia יהיה 3XX זה נכון?)

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  19. Started by shilok,

שלום רב. לא מזמן קניתי מחשב (ע"פ המלצה של המשתמשים כאן) ללא כרטיס מסך. אז לא הייתי זקוק לכרטיס. כרגע אני רוצה להתאים לו כרטיס מסך למשחקים יחסית כבדים. זה המפרט: עכשיו... אני רוצה כרטיס שיתמוך ברוב סוגי המשחקים. דוגמת - Assassins Creed - Brotherhood. עדיפות גבוהה לכרטיס שקט. כמו שאתם רואים, המפרט ברמה גבוהה מאוד של שקט. תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 992 צפיות
  20. נכון לעכשיו אני עובד עם מסך 15" של elite... הוא משמש אותי מאז 1996 ואני ממש מרוצה ממנו, אבל רוצה משהו קצת יותר גדול... ראיתי שמוכרים את ה-CTX PL9 בקצת פחות מ-1300 ש"ח... שמעתי על CTX שהם לא רעים... האם יש על מה לדבר בתחום ה-19" או פשוט להשקיע ב-17" איכותי? חשוב שתזכרו ש: -בתקציב שלי אני לא יכול להרשות לעצמי לשלם יותר מזה (hell, ה-1300 שקל האלה זה משכורת של 4 חודשים...). -אני לא מתכוון להחליף את המסך הזה בשנים הקרובות ולכן אני רוצה השקעה לטווח ארוך. -אם יש משהו שאני לחלוטין לא מבין בו זה מסכים (האמת שגם סורקים אבל הם לא מעניינים אף אחד)... אני אשמח לאינפורמציה על פרטים טכניים של המסך ו/או קישורים לאתרים שמסבירים על מושגים כאלה ועל מה צריך לשים את הדגש. תודה מראש! P.S. לא…

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  21. Started by Ben_G,

שלום, התקנתי את הדרייבר האחרון של ATI ואני רואה שב DISPLAY SETTINGS רשום לי X800 SERIES ולא X800 XL האם זה מה שזה אמור לרשום או שהוא לא מזהה את הכרטיס ? בנוסף , במשחקים וכו' האם כדאי להגדיר את הפילטרים במשחק עצמו או להגדיר ב- DRIVER ובמסך שהכל יהיה על OFF ?

• 12 תגובות
    • 992 צפיות
  22. Started by kobibo,

מלבד הקירור הפסיבי . האם ההפרש כדאי ? 1. Sapphire ATI X800GTO 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Retail ¤1246.39 2. Sapphire ATI X800GTO ULTIMATE 256 mb 256 bit DDR3 PCI Express Bulk ¤1308.73 לינק לאתר: http://digma.co.il/shop/index.php?cPath=27_68&sort=4a&page=2&osCsid=d98fa681c1abf02ee89bb656df220f0b

• 10 תגובות
    • 992 צפיות
  23. שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?

• 18 תגובות
    • 992 צפיות
  24. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 992 צפיות
  25. Started by ABCD,

רציתי להזמין בנעה מחשבים מחשב עם כרטיס מסך Sapphir ATI Radeon X800XL 256 mb והם אמרו לי שחסר אצל היבואן(שאין בארץ), הם מזמינים את הכרטיס במיוחד בשבילי ושהם יקבלו אותו בערך תוך שלושה\ארבעה ימים. שמעתי על החנות הרבה המלצות טובות שהם אמינים, אבל זה לא ניראה לי שכרטיס מסך יגיע בהזמנה מיוחדת מחו"ל תוך שלושה ימים בלבד. לי נראה שזה יכול לכחת שבועות. יכול להיות שהם רק אומרים לי את זה כדי שאני אזמין את המחשב וארך כך אני אצתרך לחכות כמה שבועות?

• 2 תגובות
    • 992 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.