עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by רפאלח,

מפרט המחשב שלי זה: amd sempron 2800+ 64 bit @2300MHZ 1.5GB ram 7600GT AGP OC: GPU: 560@680MHZ MEMORY: 700@790MHZ כשאני משחק בסטלקר אז בהתחלה כזה שעומדים ליד ההוא בתוך התא אז המשחק עובד חלק על ההגדרות הכי גבוהות+ AA+4 רזולוציה 1024X768 ובדיוק מתי שאני יוצא לכיוון היער המשחק יורד לי ל1~2 FPS !! אפילו שאני מוריד להגדרות בינוניות זה ממש מוריד לי את הפריימים לקרשים! יש הגדרה מסויימת או פילטר במשחק שגורמים לו להיות כ"כ כבד? או שזה מהעובדה שהספק שלי הוא fsp-300 כאשר יש לי חתיכת עומס עליו? אני מדבר על 3 דיסקים קשיחים+2 צורבי דיוידי+כרטיס מסך שיחסית נחשב זולל+כרטיס קול של קריאייטיב audigy 2ZS+ גיגה וחצי רם+3 מאווררים+מעבד על אובר קלוק עצבני, וגם הכרטיס מסך על סטרואידים יש תשובה לב…

• 31 תגובות
    • 2.3k צפיות
  2. קיבלתי עם הכרטיס את הביושוק אינפיניטי והטומב ריידר, הרצתי את הביושוק איזה שעה ללא תקלות, לאחר מכן את הטומב ריידר שנראה לי הרבה יותר כבד למשך חצי שעה\שעה ואז הוא קרס בצורת מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. חשבתי אולי מדובר בבעיה במשחק בלבד אז הרצתי את FURMARK ולאחר כ-5 דקות שוב, אותו מסך שחור עם פסים לבנים לאורך. דבר מעצבן נוסף הוא שהמאוורר עובר את ה-40% יש רעש מעצבן של רטט מיחידת הקירור, המאווררים עצמם לא אלה שגורמים לרעש אלא רטט מהפלסטיק של הקירור שנגרם מהמהירות הגבוה של המאווררים. ברגע שאני לוחץ מעט איפה שהוא על הפלסטיק הרעש מפסיק. הדרייבר טרי ונקי לאחר שהקודם הוסר ולאחר מכן נוקה עם דרייבר סוויפר. אז כרטיס דפוק? לממש אחריות?

• 15 תגובות
    • 3k צפיות
  3. Started by rtuci,

7600GT 256MB GDDRIII, TV, DVI, PCI-E הפרטים על הכרטיס מסך http://www.pointofview-online.com/GF7600GTpci.html

4. Started by ksn1981,

שלום לכולם, אני קונה: - מסך מחשב "22 (1920X1080 @ 60Hz). - טלוויזיה "32 (1920X1080 @ 100Hz). מחפש כרטיס מסך שיאפשר: - הפעלת שני המסכים במקביל (אחד מעתיק/מרחיב את השני). - הפעלתם באופן קבוע (כל הזמן), יציב, אמין, חלק ומהיר. שימושים (לעסק): הצגת תמונות ברזולוציה גבוהה (כולל זום) וסרטים (בין היתר 1080P)י. H67 / H55 / כרטיס נפרד / שני כרטיסים / AMD / NVIDIA ? אני מבולבל.. עזרתכם בבקשה..

• 6 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Money_Man,

הכרטיס מסך טוב עד 1200 שקל? אני רוצה להריץ את כל המשחקים ב2-3 שנים הקרובות ( ברור שכשהוא יתישן אז ההגדרות יהיו הכי נמוכות אבל עדיין) הכרטיס הנ"ל עולה 1260 ש"ח...

• 17 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by yairxx,

הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 883 צפיות
  7. אהלן, אני מחפש לקנות את הכרטיס שלעיל וזאפ לא האתר מאוד ידידותי. מישהו מכיר חנות מהימנה שמוכרים בה את הכרטיס במחיר זול? ראיתי בזיגזג שהכרטיס מאוד זול(613 ש"ח), אבל אפשרות המשלוח היחידה מייקרת את הכרטיס בעשרה אחוז. תודה רבה

• 5 תגובות
    • 720 צפיות
  8. Started by LastForOne,

אני עומד לקנות מחשב בסביבות 3000 ש"ח לא כולל מסך וציוד היקפי. עכשיו אני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות.. אני משחק במשחקים כבדים רק לעיתים רחוקות.. אבל אני עדיין רוצה כרטיס טוב כדי שתהיה לי את האפשרות.. הכרטיס אמור להיות בטווח מחיר 300 -500 ש"ח ושיהיו לו ביצועים כמה שיותר גבוהים בתמורה למחיר.. נ.ב >>> הכי חשוב, אני לא גיימר ואני משחק במשחקים כבדים וסרטים רק לעיתים רחוקות.. השימוש העיקרי זה אינטרנט מסנג'ר ודברים כאלה..

9. https://www.notebookcheck.net/Nvidia-has-been-sneaking-in-slower-GeForce-MX150-1D12-variant-onto-some-Ultrabooks.289358.0.html במקום לעבוד ולספק תחרות אמיתית ל AMD המתעוררת Nvidia בוחרים שוב ושוב במונקי ביזנס.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  10. איך מגדירים בדרייבר של NVIDIA שיהיה במשחקים AFx16? סיבה(אם זה מעניין אתכם): אני רוצה שב-CALL OF DUTY 4 יהיה AFx16, ואולי בעוד כמה משחקים בעתיד. ולמה ב-CALL OF DUTY 4 אפשר להגדיר AA עד x4, אי אפשר להגדיר שזה יהיה גבוה יותר.

11. אהלן חברים, יש לי טלוויזיות תלת מימד ואני רוצה לנגן סרטים תלת מימד מהמחשב ואני מחפש כרטיס מסך תומך עד 1000 שקל פלוס מינוס, אני בקושי ישחק משחקים אולי פעם ב... כרגע יש לי HD 4670 אני עדיין לא מנוסה בניגון תלת מימד ואשמח לעצות, אולי מספיק כרטיס ב 300 שקל ? תודה!

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  12. http://www.powercolor.com/main_product_detail.asp?id=75 הנה הוא כאן: http://www.comp-il.co.il/Product.asp?Pid=powercx8256&Cat2Cat1ID=1452&Cat2ID=1817

13. Started by Nimale,

אני רואה פה שכולם שלא שווה את הכסף וכל זה אבל יש שתי אופציות: 1. GigaByte 6600GT 128MB בסביבות ה- 930 ש"ח או 2. GigaByte 6600GT 256MB בסביבות ה-1,140 ש"ח עכשיו השאלה היא אם המחיר שווה את התוספת ואם באמת הכרטיס ינצל את ה128MB הנוספים לו.. אני יודע שכבר חפרו את הנוסא וחיפשתי הרבה בפורום הזה אבל תשובה ישירה אם זה שווה את התוספת לא קיבלתי אז אשמח לקבלה בהקדם, תודה =]

• 36 תגובות
    • 1.9k צפיות
  14. שלום! אני בדרך לקנות מחשב חדש (+מסך).. אני משחק במשחקים כמו CS ו-HL עכשיו רציתי לדעת אם מסך "19 מתאים בשביל משחקים כאלה ? או שזה גדול מדי וכדאי "17? תודה

• 6 תגובות
    • 656 צפיות
  15. אהלן חבר'ה, לאור ההשקה של הכרטיסים החדשים (RTX), רציתי לשאול רק שאלה אחת: בן אדם שמשחק ב-1920X1080 צריך יותר מכרטיס GTX 1060? האם הוא יראה הבדל בין ה-1060 ל-1070/1080/הכרטיסים החדשים שיצאו? תודה.

• 4 תגובות
    • 1.5k צפיות
  16. דיברתי קצת וראיתי ב ORB שהכרטיס יכול להוציא 6K 7K בסטוק ב 3DMARK06 אני מצליח לגרד רק את ה 4700 בקושי, השאלה אם אתם נתקלתם בבעיה כזאת או שיש לכם כבר ביצועים כאלה..? (מצד ימין שלכם המפרט עם הבנצ'ים)

• 2 תגובות
    • 593 צפיות
  17. Started by topcat115,

יש לי כרטיס מסך GeForce 8600 GT חיברתי לו כבל s-video עם 7 פינים מהכרטיס מסך עם חיבור rca בטלוויזיה (טלוויזיה crt רגילה) הגדרתי את ההגדרות שצריך ולא רואים כלום בטלוויזיה

• 0 תגובות
    • 647 צפיות
  18. Started by MOFRA,

זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5692 או זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=6522

• 3 תגובות
    • 630 צפיות
  19. שלום לכולם. קניתי כרטיס X1600 עם יציאת HDMI וחיברתי אותו לLCD החדשה שלי (טושיבה 32") עם גירסא 6.10 נאי מצליח לראות תמונה טובה בHDMI ובVGA (1360*768) אבל יש בעיה אחת שאם אני מכבה את הטלוויזיה(SOFT OFF) אז כאשר אני מדליק אותה מחדש, הוא לא מזהה את האות של הHDMI מהמחשב ואני צריך פיזית לכבות ולהדליק את הטלויזיה (הוצאה והכנסה לשקע) כדי שיזהה את האות של הHDMI ויציג תמונה (חלקה ומעולה - מרוצה ממנה). ניסיתי היום את הדרייברים 6.11, עשיתי הסרה בעזרת הADD/REMOVE PROGRAMS והתקנתי את הדרייברים החדשים. התוצאה היא שברגע שאני מחבר את הHDMI למחשב, התצוגה מתחילה להבהב, כלומר - הוא מציג תמונה לשניה, ואז מסך שחור ואז תמונה לשניה וכך הלאה והלאה. זה קורה בשני התצוגות בטלויזיה (חיברתי את הכבל VG…

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. חשבתי לקנות את המסך הזה, בגודל 19", ראיתי אותו אצל דוד שלי, ואהבתי איך שרואים בו, אבל רציתי לקבל עוד דעות, חיזוקים, אזהרות, המלצות וכדומה. כמו כן, הוא יהיה טוב למשחקים? תוכלו להכנס לאתר, לבדוק את הנתונים ולומר לי אם הם בסדר? (קישור לאתר יצרן: http://h18004.www1.hp.com/products/monitors/tft/l1925.html ) תודה רבה! יניב.

• 2 תגובות
    • 542 צפיות
  21. כותרת

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by moshel7,

שלום לכולם רציתי לדעת האים כדאי להחליך את כרטיס המסך שברשותי מדגם SAPPHIRE HD4850 512 לכרטיסי המסך החדשים של ATI 4850/70 אני יודע שעדיין הם לא יצאו אבל כמו שהם ניראים זה נורא מפתה אני לא משחק במישחקים כבדים מאוד אני משחק ב COD4+5 FAR-CRY 2 AC האים כדאי לי לבחליף את הכרטיס הנוכחי שלי כי הוא מצויין אומנם חם כי זה הדגם הראשון שיצא אני משחק על מסך 22" האים כרטיס המסך שלי יכול ליסחוב עוד קצת או להחליף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אני מחפש דרייבר לכרטיס מסך ישן מסוג geforce כדי לשפר את זמן התגובה. באתר של NVIDIA יש רק גירסא אחרונה לדרייבר (לא רלוונטי למחשב שלי - כל הרכיבים בני ארבע שנים)

• 2 תגובות
    • 669 צפיות
  24. Started by pergola,

צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?

• 9 תגובות
    • 760 צפיות
  25. Started by yonatanph,

לא עשיתי סקר רשמי אבל נראה לי כאילו רוב המשחקים מפרסמים את עצמם כתואמי NVIDIA (יש את הלוגו של NVIDIA כשהמשחק עולה עם הסיסמה שלהם nvidia the way its meant to be played). אני לא חושב שראיתי בזמן האחרון משחקים שמפרסמים את הלוגו של ATI. תהיתי האם מישהו יודע למה זה ככה?

• 7 תגובות
    • 746 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.