כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
תרגום שגוי לראיון עם ראש חטיבת העיבוד הגראפי בחברה יצר גלים ברשת - והביא לתגובה רשמית אשר מבהירה את המצב לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
- 1 follower
-
-
איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות בשביל המשחקים של היום והמשחקים של העתיד? יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואפשר קצת לחרוג מהסכום תודה מראש
-
- 15 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מסך 19' CRT חובה כניסות USB מאחור תקציב של 2500 ש"ח ועדיף פחות. שטוח לגמרי ושנוח להסתכל עליו. יש חייה כזאת?
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקבל את המשחקים מפה: http://amd4u.com/neversettlepromo/ איפה אני מוצא את ה יוניק אידי אני מקווה שלא על הקופסא כי זרקתי אותה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני קונה בקרוב מאוד לוח-אם עם צ'יפסט 890GX, שבו כרטיס מסך מובנה HD4290. הבנתי שהצ'יפסט תומך ב HYBRID CROSSFIRE. אני מתכוון לקנות כרטיס מסך HD5750. איך אני עושה HYBRID CROSSFIRE? בכלל אפשרי לעשות עם ה ONBOARD ו 5750? או רק עם 5450? (הלוח לא נקנה למטרה הזאת, אבל אם אפשר למה לא... אני גם ככה קונה כרטיס מסך)
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כרגע יש לי Radeon HD7800, אז כמובן שיהיה נחמד אם יהיה שדרוג. חובה שיהיו לו 2 יציאות DVI כי אני משתמשת בשני מסכים. שימושים עיקריים הם צפיה בסרטים וקצת גיימינג. תקציב - כמה שפחות שעונה על הדרישות.
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, אני לא בטוח אם לסולידוורקס צריך כרטיס מיוחד של מעצבים או הכרטיסים החזקים הרגילים ישפיעו על הביצועים שלו.. אבל אני מחפש שיתאימו גם לעבודה אינטנסיבית עם סולידוורקס וגם יריץ משחקים כבדים.. איזה כרטיס ממולץ והאם אולי כדאי להשקיע בשניים לSLI? נ.ב זה לא למפרט שלי מהחתימה.. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים. שדרגתי את המחשב ל5850 בהפעלה הראשונה של המחשב לפני התקנת CATALYST המחשב עלה בסדר גמור אחרי שהתקנתי את הדרייבר של הכרטיס מסך אך שאני עושה ריסטארט המחשב עולה ולא מראה תצוגה. מראה לי 2 פסים לבנים במאונך אחר כך מסך שחור ואז עולה הוינדואוס 7 לפני זה היה לי 4890 והוא עבד מצויין
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בעיקרון אני יכול לקנות את ?GV-N66T128D ?GIGABYTE? - ?6600GT 128MB DVI, TV, AGP? כמו ששמתם לך יש ליAGP אני לא מתכנן שדרוג כללי בזמן הקרוב יש לי amd xp 2800+ 512 ddr 9600xt 256 k7-7n400pro2 אני רוצה גם לעשות לו OC (ובכלל לכל המערכת) איך הוא טוב לזה? איך המאורר סטוק שלו?
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בהמשך ישיר לזה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=123382.msg1042157#msg1042157 לפני חמישה חודשים ערכו בידיעות אחרונות מכרז על מסך "17 של ויוסוניק, והשבוע הגיע תור מסך ה-19. הדגם הוא דגם ה-VA912, זמן תגובה 8ms, אין חיבור DVI אלא רק חיבור אנלוגי, רזולוציה של 1280x1024, גודל נקודה 0.294mm, בהירות 300cd/m ניגודיות של 600:1 וזוית צפיה של 170 מעלות. קצת מוזר לי ששוב הם בחרו מסך של ויוסוניק... בכל מקרה, הכללים של המכרז ברורים. יש לכם שבוע, להגיע עם גזיר העיתון לאחת החנויות ולקנות את המסך במחיר המפורסם לאותה חנות. דבר שני, שימו לב לכל הפרטים של המכרז. שימו לב לדרוש את השלוש שנים של אחריות היבואן הרשמי שימו לב שלא יעבדו עליכם, ושאם אתם באים ואין את המסך במלאי, …
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום וערב טוב, מבקש עצה אחרונה לפני קנייה לכרטיס מסך ברמת מחיר סביב 200$ נקנה בארה"ב כנראה מNEWEGG מפרט (חלקי) P45 של GIGABYTE עם e5200 שרץ על 3.88 גיג'ה. 4GB זכרון של GSKILL BLACK Ed ספק עם 30A ב-2 מסילות 12V. עשיתי שיעורי בית אך למרות זאת קשה להגיע להחלטה. רמת הפרדה כרגע - 1366 על 760. רמת הפרדה בטווח של שנה - 1920 על 1080. הסדר לפי העדפה כרגע משוכלל עלות/תועלת (דגש עלות + הצורך בשדרוג ספק) - למיטב הבנתי מביקורות שקראתי. 1. XFX HD4890 - 200$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438 2. Sapphire HD4870 - 150$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102849 3. GIGABYTE GeForce GTX 260 (OC) - 220$ http://www.newegg.…
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, בהמשך למפרט שהרכבתם לי פה : http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=341168.0 ( וכבר הוזמן ) , הכולל : לוח אם: Gigabyte GA-P35-DS3L וכרטיס מסך: Sparkle Geforce 9600GT 512MB Passive Cooling Retail איך אני יוכל לחבר HDMI לטלוויזיה (הכוללת תמיכה בחיבור זה ) ולקבל גם AUDIO ( והאם זה בכלל אפשרי ) ? תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב של dell מדגם: http://www.dell.com/il/business/p/vostro-260/pd אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך בשבלו(ניסיתי לחבר את הכרטיס המסך הישן שלי וזה לא אותו חיבור) ומי שיכול אז לתת לי המלצה על המפרט של המחשב* תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה אבל עושה לי בעיות לראות סרטים העל מחובר טוב אני רואה את השולחן עבודה בטלויזיה אבל כש אני מפעיל סרט עם media player, bsplayer ,microdvd...... הסרט לא רץ. אני יכול לראות אותו רק על מסך המחשב שלי אני משתמש ב winxp והכרטיס הוא asus v7100 mx400 בבקשה תעזרו לי
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, הזמנתי השבוע מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) הנה המפרט: מעבד: Intel i7-6700K Skylake קירור למעבד: Noctua NH-D14 זכרונות: 16GB DDR4 Kingston HyperX 2400Mhz HX424C15FB/16 לוח אם: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3 מארז:NZXT Phantom 630 (Ultra Tower ) ספק כח: ספק כח Seasonic M12II-850 - 850 W עכשיו אני מתלבט מה לעשות בקשר לכרטיס מסך נכון לעכשיו התכנון הוא להשתמש בכרטיס הישן שלי AMD 7950 עד שאני אחליט יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן. אופציה 1: לחכות עד שייצאו כרטיסי PASCAL של NVIDIA וככה בתקווה שיירדו המחירים של 980 מהר יחסית אז אני יקנה 980 (וכל זה בהנחה שהכרטיס שלי כרגע לא ייצור BOTTLENECK כזה רציני) אופציה 2:…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ואני חשבתי ששום משחק לא יתמוך בזה אחרי הטריק המלוכלכך שנווידיה עשו עם AC. שמתם לב גם שהמשחק השני הוא DX10.1 טהור - קרי ריו תמיכה ב XP או בכרטיסי DX9? מרשים.... http://www.xbitlabs.com/articles/video/display/ati-radeon-hd4850_9.html
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה קורה חברים, רציתי להתייעץ אתכם לגבי שדרוג שאני מתכנן למחשב בקרוב, מכיוון שמעבדי ה-Ivy החדשים מעבר לפינה אני שוקל לעשות שדרוג ל i5 וגם להחליף לוח וזכרונות, כיום יש לי Q9550 מומהר ל 3.8GHz ולוח EP45-UD3P וזכרונות DDR2-1066 של G SKILL. כרטיס מסך נוכחי הוא Gigabyte 6950 פתוח ל-6970. ספק כח נוכחי Seasonic X-650 שאלה: אני יודע שהכרטיס די חזק ומספק את הצרכים שלי בשלב זה, אבל אי אפשר שלא להתפעם מהביצועים של ה-680 החדש וסדרת 7000 החדשה של ATI, אז במקום לשפוך 2800 שח על כרטיס חדש חשבתי אולי להוסיף 6950 וליצור מערך CFX. אני משחק על טלוויזיה 42" ברזולוציית 1080p. התהיות שלי הן: - האם הספק הנוכחי שלי (שלפי ביקורות מסוגל לתת גם 700W ללא בעיה) יחזיק שני 6950 פתוחים ל-6970? - האם כ…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-