עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, יש לי מחשב עם ספק כח שקניתי עם המארז Antec Performance One P150 ז"א ספק כח של אנטק 430W מסדרת HE עכשיו אני מעוניין לקנות כרטיס מסך מסדרת 8800 אני מתלבט בין : 1) 8800 GTS 640MB 2) 8800 GT 512MB עכשיו השאלה היא האם הספק כח שלי יוכל להחזיק לי את אחד מהכרטיסים האלה ? אני רוצה ללכת יותר על ה8800 GTS 640MB מה אתם אומרים ? תודה רבה מראש .

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by megaPipe,

Gigabyte GV-NX795T512H-RH (GeCube5PG3-E3(RoHS המ... מי מפגין ביצועים טובים יותר?

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. מסך 19' CRT חובה כניסות USB מאחור תקציב של 2500 ש"ח ועדיף פחות. שטוח לגמרי ושנוח להסתכל עליו. יש חייה כזאת?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by mani007,

כרטיס מסך ב700 ש"ח לא אכפת לי ati nvidia

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אז, כמובן, איביי מלא באנשים טובי לב שמסכימים להיפרד עם הGTX 590 שלהם כדי שבן אדם עשיר במדינה יותר חשוכה אוכל לקנות אותו ב1000 דולר.. אבל אני לא מחפש להוציא יותר מ750 דולר (בלי משלוח), ואני בטח לא מתכוון לשלם מכס או מע"מ כך שאני צריך למצוא מישהו שיסכים לשקר אודות שווי החבילה עם הכרטיס. לי, אישית, אין רעיון. יש למישהו פה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by EFSenable,

שלום רב חברים, הייתי מעוניין לדעת מהי ההטמפ' של הכרטיס מסך הנ"ל בעת מאמץ. שלי היא כ-92 מעלות ואני חושב שזה לא תקין. תודה מראש על עזרתכם.

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by D-Max,

טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by sambusak,

יש לי QUADRO 700XGL, ורציתי לעשות לו OC. כיום לא ניתן לעשות לו את זה באמצעות הדרייבר וגם לא באמצעות RIVA TUNER האם ידוע למישהו האם וכיצד ניתן לעשות דבר כזה?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by niner,

אני רק יודע מההודעות בפורום שזה digital video input אבל לא מצאתי מה זה עושה ומאפשר?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by FARKASH7,

אני קונה 9800 (למעשה כבר הזמנתי אני צריך ללכת לקחת אם המחשב החדש של אחי), עכשיו לקחתי את של ספייר בהתחלה כי הוא היה הכי זול עכשיו זיגזג הורידו את המחיר של זה של גיגבייט שבא באריזת RATIL אני מעדיף לקחת אותו ולקבל את הכרטיס בקופסה אם כמה משחקים ולא באיזו סקית שחורה ומבעסת. הבעיה שלי היא שלפי דברים ששמעתי הכרטיסים של גיגבייט (יותר נכון המאוווררים שלהם) מתים, המאוורר של הכרטיס 9700 פרו של חבר שלי מת והוא החליף מאוורר, בקיצור אין לי כוח שהכרטיס אחרי שנה ימות לי אין אחריות והוא ישרף מה אתם אומרים אפשר לסמוך על גיגה ב9800 פרו???

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ראית שיצאו כרטיסים עם 2 ג'יגה .. זה נחוץ בכלל?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by djelectric,

אחרי חיפוש ארוך במקומות כאלה ואחרים לא מצאתי תשובה ברורה, האם אני יכול לשים את הS1 שלי גם על 9800GTX+ ? אגב, גם אם לא רשום באתר הייצרן זה לא אומר שזה לא יכול להיות, בדיוק כמו עם HD4000 השאלה היותר מתאימה היא האם סוג תושבת הקירור ב 9800GTX+ הוא כמו האחרים האלו?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by pk1,

שמתי לב בתמונות של9800 פרו יש חיבור של 3 "חלקים" בAGP ול6600GT יש 2? למה זה? 9800 http://www.hwzone.co.il/newspics/omri/r9800pro.jpg 6600 http://hwzone.co.il/phpMyWebmin/_uploads/news/pictures/MoRtZkInG/gforce_6600agp.jpg בחוברת של הלוח אם שלי יש תמונה של כרטיס שמתאים ללוח והוא עם 3 "חלקים". זה אומר שה 6600GT לא יתאים ללוח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  15. יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by drok!,

היי יש לי מחשב דיי ישן (שבינתיים הספיק לי...עד שניסיתי להריץ skyrim.... ) מפרט : מעבד - (E5400(2700 MHz (לא יכול לעשות OC דרך bios , כנראה שהלוח לא תומך) לוח - Gigabyte GA-G41M-ES2L כ.מ - GeForce 7800 GT 3G זכרון ואיזה ספק כנראה ג'נרי שכתוב עליו 500W אבל הוא יותר בכיוון 230W -.- (שאני מנסה להוסיף עוד מאוורר, הוא מתחיל להתחמם וכו...) (אוקיי אז אוליי לא קצת ישן....) בקיצור, אני חושב על לשדרוג בקטנה (אין לי ממש תקציב לחדש בינתיים) משהו כמו : HD6770 512MB DDR5 ב-470 שקלים וספק טוב.... השאלה היא האם שווה לי בכלל, או שהמעבד-לוח אם יהיו צוור בקבוק חזק מידי ואני לא ארגיש יותר מדיי הבדל? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by LooseCannon,

שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. ביקשתי כאן המלצה על כרטיס מסך זול שיוכל להריץ כמה משחקים, והמלצתם על ה-ATI Radeon HD 3850. דיברתי היום עם החנות: http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php/products_id/7140?osCsid=ba0fcbaa0eda91729e936aff518388c4 אחרי כמה שעות המוכר מודיע לי שאין את PALIT ואי אפשר לעשות הזמנה, במקום יש שתי חברות, אחת גיגהבייט והשנייה שם שדומה ל-FIREFOX . גיגהבייט די יקר, 390 שקלים, והחברה השנייה עולה 345 שקלים. השאלה היא, אם 345 שקלים זה כבר מחיר יקר מדי לכרטיס? בתוספת של 50 שקלים אני יכול להשיג כרטיס שחזק פי כמה וכמה?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by golani,

יש לי XP2000+ 7VAXP +GF4 MX440 DDR 64 MB עם דרייברים מעודכנים וכשאני מעלה את התוכנה היא מתחילה לטעון את הבדיקה הראשונה וכנראה גם היחידה שיכולה לרוץ ואז התוכנה ניסגרת סגרתי ישומים ועוד כל מיני דברים בסיסים אבל ללא שינוי עוד מישהו נתקל בתופעה?

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  20. ארגון ה-JEDEC משיק תקינה לדור חדש של זכרונות HBM2 מתקדמים - וסמסונג מתכננת להתבסס עליו על מנת להעניק פוטנציאל לרוחב פס מטורף של 2 טרה-בייט בשנייה לכתבה

21. אני ייתן פה כמה סוגים תסדרו לי אותם מהחזק לחלש HD4850 9800GTX 1024 MB ‏9800GT 1GB 9800GTX+[מה זה הפלוס?} HD4870 ,USV

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  22. Started by starline,

אני צריך כרטיס מסך עד 1500 שקל למשחקים כבדים ושיראו על גרפיקה טובה.. איך ה hd5850 ?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by L1ron,

שאלה: לכ.מסך שלי יש קירור פאסיבי קרי צלעות קירור הכרטיס הוא G8500 GT , בגלל שהוא היה חם והגיע ל70 מעלות במנוחה החלטתי לקנות לו מאוורר קניתי מאוורר בגודל של הצלעות קירור בערך שהוא 9ס"מ , הברגתי את הברגים שקיבלתי לחורים והוא לא נפתס שם לא משנה באיזה פוזיציה נסיתי שמתי את המאוורר על הצד שני של הכ.מסך שנגדי בעצם לצלעות קירור , וככה השארתי אותו בלי תמיכה כל שהיא, המעלות ירדו ב3-4 לא יותר.. השאלה שלי: בפועל עם הייתי מרכיב את המאוורר על הצלעות קירור כמה זה היה אמור להוריד בערך? כי עם זה היה עושה אותו דבר אין לי טעם להמשיך לנסות לחפש פתרון להרכיב את המאווורר על הצד התחתון דווקא.. תודה מראש לעוזרים

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  24. אני מנסה לעשות OC לGigaByte 6800gt שלי כבר יומיים ושמתי לב שהמעלות לא יורדות מ59 במנוחה. אז חשבתי איך אני מעלה את המהירות של המאוורר שעבד על 2400RPM במצב TURBO בתוכנה v-tuner, לשים אותו על טורבו לא עוזר האפקט הולך שסוגרים את התוכנה. הורדתי SPEEDFAN מהאתר שלנו ומאוורר מספר 4 היה על 30% העלתי ל%100 והוא נסגר, הורדתי ל0% והוא עבד על 3500RPM, זה המאוורר של הכ.מסך. בנוסף שמתי במצב טורבו בתוך התוכנה V-TUNER שלא עזרה עד עכשיו והRPM על ל3700. אני לא יכול להעלות סקרין שוט כי הקובץ ענק. אז הנה השלבים: 1)להוריד את התוכנה speedfan. 2)*להתקין את v-tuner של gigabyte (לא חובה רק למי שרוצה עוד כמה RPM). 3)למצוא ולכוון את המאוורר של הכ.מסך בspeedfan ל0%. זה יעלה את המהירות ל3500. 4)*לכוו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Uzbeky,

אהלן חבר'ה אני רוצה לשדרג את המחשב שלי עם כרטיס מסך נוסף בשביל שכל המשחקים ירוצו על ההגדרות הכי גבוהות כמה שיותר חלק ובשביל לשמור על המצב הזה להרבה זמן הכרטיס מסך שיש לי זה: SAPPHIRE HD 7950 3GB OC GDDR5 הכרטיס מגיע עם אוורקלוק של 900MHz עכשיו השאלה שלי זה האם כדי לעשות קרוספייר אני צריך מסך זהה לחלוטין עם אוורקלוק של 900Mhz או שמספיק שאני אביא גירסה אחרת של אותו הדגם שלהם ויעשה אוורקלוק ל-900Mhz בגלל שהדגם שלי הוא קצת נדיר בחנויות ואני מעדיף לא להגביל את עצמי בגלל זה ? …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים