כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
החלפתי היטסינק בGEFORCE4TI4200 שלי והוא רץ לא חם מדי, אבל הבעיה היא שפתאום הוא מקבל רק 4700 נקודות בPCMARK2001 זה לא מעט מדי? זה כלום! מה אני יכול לעשות כדי לשפר את הביצועים (ד"א אני עם פנטיום 3 600)? עוד דבר הכרטיס עובד על AGPX2 אלא אם כן אני מפעיל FAST WRITES ואז כל המשחקים מעוותים ומשובשים, מישהו מכיר את התופעה? תודה.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?
-
- 0 תגובות
- 975 צפיות
-
-
בסביבות 2500 פלוס מינוס חיבור לשני מסכים - יתרון
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
-
-
9900GT:http://www.msi.com/index.php?func=prodvgaspec&maincat_no=130&cat2_no=136&cat3_no=&prod_no=1817#menu 8800GT OC :http://www.inno3d.com/products/graphic_card/gf8/8800gt_oc.htm מה יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 975 צפיות
-
-
טוב פתחתי פה נושא לא מזמן שמשום מה בכל המשחקים שלי יש טקסטורות מפוקסלות בצורה בלתי נסבלת. אני בטוח ב100 אחוז שבעבר המשחקים נראו יותר טוב. כל ההגדרות על הכי גבוה והרזולוציה הטבעית של המסך שלי. ואני לא יכול לשער מה הבעיה מפרט - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש עדכון - חשבתי על זה שלפני כמה ימים התקנתי את F.E.A.R קומבאט הראשון, ואיתו הותקנה כנראה גרסא ישנה מאוד של DIRECTX שגרמה לבעיה. התקנתי את הגרסא העדכנית של DIRECTX והבעיה לא נתפרה. עדכנתי ל9.8 ועדיין מפוקסל.
-
- 8 תגובות
- 975 צפיות
-
-
שלום אני מחפש כרטיס מסך שהוא עם חיבור PCIE בעל 32 או 3 יציאות אנלוגיות(VGA או חיבור RCA) זה יעזור לי המון מי שימצא זאת תודה
-
- 2 תגובות
- 975 צפיות
-
-
אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.
-
- 15 תגובות
- 975 צפיות
-
-
מדובר בAGP. אתמול הלכתי לראות כרטיסי מסך והציעו לי את ה7600GS ב425 לדגם של Inno3d ו475 לדגם של MSI. בנוסף הוא הציע לי את ה7600GT החרישי של MSI ב600 מזומן/650 עם 3 תשלומים, וסה"כ קרץ לי, הצעה טובה, כרטיס עם תוספת ביצועים גדולה ל7600GS. התלבטתי בין ב7600GS לX1650PRO לHD 2600PRO, והיה לי קשה מאוד להסיק מי יותר חזק, באתר של TOM's הHD 2600PRO מוביל בפער ניכר על השניים האחרים, אבל מדובר שם על גירסת הPCI-E בעלת 1400MHZ זכרון, בעוד הAGP הוא רק 800MHZ, ככה שנראה לי שיהיה הבדל ביצועים גדול ביניהם, ומאוד יתכן שהHD יפגר אחרי השניים האחרים. בכל מקרה, אני מעוניין ב7600GT, רק שאני ממש לא יודע אם המערכת שלי תחזיק את הכרטיס הנ"ל. יש לי ספק FSP 300W שקיבלתי עם המארז, לא מהדגמים החדשים שנמכ…
-
- 12 תגובות
- 975 צפיות
-
-
יש לי התלבטות אחרונה בקשר למפרט ופשוט לא הצלחתי למצוא דעה חד משמעית בקשר למי מהכרטיס מהאלה יותר טוב. בערך כל הגרסאות על הGX2 הן אותו הדבר, אבל ל4870HD יש גרסא מיוחדת של Gainward עם OC וקירור יותר טוב. בכל מקרה, ה4870 -1366 ש"ח וה9800GX2 כ1662 ש"ח. על מי ללכת? מי באמת מבינהם יותר טוב? תודה.
-
- 10 תגובות
- 975 צפיות
-
-
לפני שנה בערך קניתי את המחשב הנ"ל: http://i154.photobucket.com/albums/s268/bitvh/smilodonsigcopy.jpg כל החלקים שלו עובדים מצוין........ אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש כדי שיש לטווח ארוך וינצל את המחשב עד הסוף זה בעצם היה התוכנית שלי...(לקנות מחשב עם חלקים מצוינים במחיר זול ולאחר כשנה לקנות GEFORCE 9 במקום לקנות 8800GT OC וזה לא יהיה לכל כך הרבה זמן כמו 9000+) אז ככה,איזה כרטיס אתם ממליצים לי לקנות אני נותן תקציב של 1000 ש"ח ---------------------------- מצאתי את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~LV480~8~0.htm זה טוב? ------------------ קיבלתי המלצות על ה9800GT ועל הHD4850 אוקיי תודה עזרתם לי מאוד אבל עכשיו השאלה היותר חשובה האם אני צריך לפרמט את המח…
-
- 17 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
כן כן זה אמיתי ממש לא מזמן חזרתי מהחנות עם הכרטיס בידי לפני הכל - תמונות : הקופסא : 1. 2. 3. הכרטיס : 1. 2. 3. השוואה ל-6200LE שהיה 4. 5. באנדל 6. מותקן כבר בפנים --- ופה הייתה לי היתלבטות אם לקחת את GTX280 במחיר מטורף 1. 2. 3. ;D --- לסיכום - כרגע בוחן את הכרטיס . מרוצה ממה שרכשתי וזהו ו...מזלט לי
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הם באותה רמת ביצועים? הג'יפורס יותר אמין והרבה פחות קריר? http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=3410
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
אני חושב שזאת בעיה של דרייברים, אבל לא מצאתי לה כמעט אף אזכור בגוגל מדובר בקפיצות מסך של שניה שהוא משחיר וכאילו זז מלמעלה למה, זה קורה עם כמה משחקים ותוכנות 3D, בגרסת דרייבר הקודמת זה היה קורה אפילו עם תמונות.. כרגע יש לי את ההכי עדכנית 8.612 מישהו נתקל? יש לזה פתרון? עריכה: אילה המצבים בהם קראות הקפיצות: צפיה בתמונות (picasa & windows gallery) אבל לא פוטושופ.. מסכי טעינה של כמעט כל משחק עורך שלבים של CNC3, רק כאשר יש עומס של דברים במפה משחק בשם galactic civ II, בענתיים היחיד שהקיצות קוראות בו בזמן המחשק
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מתכנן לקנות מחשב חדש בקרוב, ואחד הדברים הכי חשובים לי בו זה שקט. אני לא גיימר רציני מדי, משחק פה ושם בקטנה, לא הרדקור, בכל זאת אני רוצה כרטיס מסך סביר שיריץ לי טוב מאוד משחקים כמו HEROES 5 על כל הרחבותיו, 007 QUANTOM OF SOLACE ואני מחפש כרטיס עם קירור פאסיבי (HEAT PIPES) חשבתי על זה http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=KSPGahash&uin=7936 מה דעתכם? אשמח לקבל מידע על עוד כרטיסים עם קירור היט פייפס. יש לי אחד כזה במחשב הנוכחי RADEON X800XL ועשה לי את העבודה כמו שצריך ב4 השנים האחרונות.
-
- 10 תגובות
- 974 צפיות
-
-
הרבה זמן לא התעדכנתי בחידושים... אני שם לב שחלק מהכרטיסים הזמינים כיום מיועדים ל-PCI-E 2. יש לי לוח אם Gygabyte עם מעבד אינטל E6400. בחוברת רשום שיש לי סלוט אחד של PCI-E X16. האם אני יכול להשתמש בכרטיס מסך שמיועד ל-PCI-E 2? האם זה מומלץ? כיצד ניתן לדעת אם הכרטיס מתאים למערכת שלי? תודה.
-
- 11 תגובות
- 974 צפיות
-
-
שלום הלך לי הכרטיס מסך 8400 gs .. עכשיו אני לא צריך יותר מזה הוא הספיק לי פשוט הוא נהרס לי זה המפרט שלי: AMD Athlon 64X2 Dual +core processor 5200 2.69GHZ 3gb ram ספק Ez cool 300w אני צריך המלצה לכרטיס הכי טוב שאפשר להתאים למפרט הזה, שוב אני לא מעוניין לשדרג ואני יודע שזה מפרט ישן אבל עדיין איזה כרטיס מסך הכי טוב למשחקים אפשר להתאים למפרט? תקציב של עד 400 שח תודה לעוזרים
-
- 6 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך SAPPHITE HD 7970 ורציתי לדעת אם זה עלול להזיק לחבר חיבור DVI רגיל למסך שיש לי של המחשב 23 אינץ' של DELL + חיבור HDMI לטלוויזיה במקביל. מה אתם אומרים?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-
-
עברתי מוינדוס XP לוינדוס 7 64 BIT לא הצלחתי להגדיר דריבר לכרטיס הטלויזיה שלי את התוכנה שהייתה לי WIN PVR התקנתי תוכנה שנקראת DScaler ואיתה הצלחתי לראות טלויזיה אבל לא לשמוע. המוזר שבתוך הקול וידאו ובקרי משחק בתוך המנהל ההתקנים יש CONEXANT BTPCI ליד הוידאו קיים סימן קריאה אך ליד ההתקן סאונד נראה כאילו הכל בסדר. איפה יכולה להיות הבעיה תודה לעוזרים נ.ב. במחשב אפשר לשמוע מוזיקה וכו' ככה שהבעיה לא במחשב
-
- 3 תגובות
- 974 צפיות
-
-
לוחות אם מכל המינים, מחשבים נייחים בכל הגדלים וגם ניידים, אביזרי גיימינג ודרקון אדום אחד עם בטן רכה - המערך של חברת המחשבים והחומרה בתערוכת האלקטרוניקה הגדולה היה מרשים ומקיף באופן בלתי רגיל לכתבה
-
- 0 תגובות
- 974 צפיות
- 1 follower
-
-
אז ככה זה המפרט שלי כרטיס מסך GT220 מאבד INTEL I5 650 ספק ישן מאוד ממחשב ישן (הספק בן 10 שנים אבל עובד ) 8 ג'יגה זיכרון RAM עכשיו המליצו לי על GTX 750 TI אני מחפש משהו יותר זול שיתן לי לפחות 2 ג'יגה זיכרון יש לכם המלצות?
-
- 1 תגובה
- 974 צפיות
-