עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, אני מחפש לקנות כרטיס מסך למטרת משחקים ואשמח אם תוכלו לעזור לי. התקציב הוא 700~ מפרט המחשב: מעבד pentium D 2.8 זיכרון 1GB 667Mhz DDR2 מ"ה winXP 32bit רציתי גם לברר לגבי משמעות הנתונים הטכניים של הכרטיס מסך: - 128 ביט הכוונה לרוחב העברת נתונים בין המעבד של הכרטיס לבין הזיכרון שלו ? כמה הכרטיס מסך צריך לתקשר עם המעבד של המחשב? (ז"א כמה משפיע המהירות/רוחב BUS של המעבד במחשב) - משנה העובדה שיש לי במחשב DDR2 ועל הכרטיס מסך יהיה DDR3 ? - שווה להתקין win 64 bit מאיזהשהי סיבה שיכולה להאיץ משחקים ? אשמח לכל תגובה תודה מראש

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by The Man123,

אני צריך עזרה בלקנות את הכרטיס מסך 7600GT מKSP במחירון של החברה באינטרנט יש הרבה מאוד כרטיסי מסך שנקראים 7600GT ואני לא יודע מאיזה חברה לקנות אז אם מישהו מוכן בבקשה להיכנס לKSP ולבדוק לי מה הכי מומלץ לקנות כרטיס מסך 7600GT בבקשה ! זה חשוב מאוד בבקשה תעזרו לי נ.ב בבקשה תרשמו לי מה שבדיוק רשום בKSP כאילו תעתיקו

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by Drazick,

היום, PSKiss הכריזה על סט מוצרים חדש לעיבוד תמונה: PSKiss Pixel Gear Suite מוצרים אלו רצים על כרטיס המסך שלכם! המהירות מסחררת! אנחנו יכולים להפיק אלגוריתמים מסובכים ביותר ולרנדר אותם ב- Live. כרטיס כמו HD5450 מבצע בזמן אפס אלגוריתמים שהיו לוקחים כמה דקות יפות על מעבד CPU ב- 500 דולר. מלבד זאת מדובר ב- State of The Art של אלגוריתמי עיבוד תמונה. שימוש נהדר בכרטיס המשחק לחובבי הצילום והגרפיקה מעבר למשחקים. ד"א, הכלים רצים בסביבה של Photoshop ונבנה עבורם ממשק פשוט וחכם, Keep It Smart & Simple. הייחוד שבחרנו הוא להציע, המון אלטרנטיבות לפתרון של כל בעיה. למשל, כלים לחידוד, התחלנו עם אחד אבל המשפחה תסתיים עם לפחות 3, כל אחד והייחוד שלו. התחלנו עם 3 מוצרים שהם חלק ממשפחות מוצ…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. כבר כמעט שנתיים והעיוותים בלתי נסבלים... חוץ מזה שהתמונה לא מצליחה למלא את כל המרקע ונראית שקועה פנימה או סתם מעוותת בקצוות הבעיה היותר רצינית היא שאי אפשר להכניס לפוקוס את כל האזורים בתמונה בו זמנית, ככה שתמיד הכתב(ואני קורא המון טקסטים ישירות מהמסך שעות על גבי שעות...) לא מפוקס באיזשהוא קטע של התמונה וזה מבאס!!! ועושה כאבי ראש ונמאס לי לנסות לתקן את זה כי זה פשוט "להעביר" את הטשטוש לקטע אחר!!! זה מעצבן וכבר אין לי כח יותר לריב עם זה... אמנם יש ארבע "מנהלי פוקוס" במסכים של מאג אבל שום קומבינציה שלהם לא נותנת פתרון מלא ואפילו רחוק מזה. אז ראו הוזהרתם! ולחשוב שעוד שילמתי 2000 שקל (לפני שנתיים) בשביל מה שנחשב לרולס רויס של המסכים פשוט מתסכל! הייתי רוצה לשמוע מה המצב אצל חבר…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  5. לא מעודכן לגי הביצועים , אבל המחירים ב-1000 ש"ח יותר מהATI 3870X2 9800X2 של ספרקל 1G עולה 2900 ש"ח 3780X2 עולה 2100 ש"ח

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by bugosdckh,

האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה

7. Started by ricki_101,

שלום אני גרפיקאית ואני מחפשת כרטיס מסך טוב וביצועים לאורך זמן למחשב נייד.לבנתיים הנותנים שיודעים לי על המחשב הם:מעבד intel core i7 -64 bitRAM- 8GBאת שאר הנתונים אני כנראה אבחר ע"פ כרטיס המסך.תודה

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי מחשב מעבד QUAD6600 עם 4 ג'יגה זכרון DDR3. עכשיו ברצוני לרכוש את הכרטיס מסך הבא- http://www.skypc.co.il/pl_product~TT-GTS250-1GD3E-HDMI-ACT-XT~8~0.htm כרגע יש לי 8800GT 512 מה אתם אומרים? תודה רבה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Little_AKA_Or,

רציתי לדעת איזה מהכרטיסים יותר טוב.. זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_416_1271&products_id=7816 או זה? http://www.pandas.co.il/product_info.phpcPath=609_273_1358&products_id=8041 הפרש מחירים של 130 שקל P: הקירור של לידטק לא נראה משהו אבל אני לא יכול לשפוט כי אני לא רואה את הקירור של PNY.. : למישהו יש אחד מהכרטיסים? תודה מראש P:

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by 00Amir,

קניתי GTS 250 1GB ואני מקבל ב 3DMark Ventege רק 4975 נקודות כאשר אני רואה את השרשור תוצאות אני שם לב שלמעשה יש לי כרטיס עגלה... התוצאה הגיונית בכלל? אני חייב לעשות O/C בשביל לקבל תוצאה נורמלית? המחשב והזיכרון מאוד חזקים ואני מקבל ב CPU : 39943. מה לעשות?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by DivineS,

היי, הזמנתי השבוע מחשב חדש (חוץ מכרטיס מסך) הנה המפרט: מעבד: Intel i7-6700K Skylake קירור למעבד: Noctua NH-D14 זכרונות: 16GB DDR4 Kingston HyperX 2400Mhz HX424C15FB/16 לוח אם: Gigabyte GA-Z170X Gaming 3 מארז:NZXT Phantom 630 (Ultra Tower ) ספק כח: ספק כח Seasonic M12II-850 - 850 W עכשיו אני מתלבט מה לעשות בקשר לכרטיס מסך נכון לעכשיו התכנון הוא להשתמש בכרטיס הישן שלי AMD 7950 עד שאני אחליט יש לי כמה אופציות שחשבתי עליהן. אופציה 1: לחכות עד שייצאו כרטיסי PASCAL של NVIDIA וככה בתקווה שיירדו המחירים של 980 מהר יחסית אז אני יקנה 980 (וכל זה בהנחה שהכרטיס שלי כרגע לא ייצור BOTTLENECK כזה רציני) אופציה 2:…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. ערב טוב רציתי לדעת האם כרטיס מסך משפיע משמעותית על עבודה ב Photoshop... (חשוב לציין שהעבודה היא לא אינטנסיבית..) יש לי במערכת השניה כרטיס ג'יפה 2 ואני רוצה לקנות שילוש חדש שכולל Barton 2500 + Abit NF7-S2... אין לי ממש כסף להוסיף לכרטיס מסך...

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by zivgev,

אהלן, אני ראיתי בפורום שמדברים הרבה על הכרטיסים האלה, אני לקראת קנייה של הכרטיס וחשוב לי לדעת לגבי 2 דגמים ספציפיים. אז ככה, בksp יש את הכרטיס: Gigabyte Radeon R9 280X OC וברשת מצאתי את הגרסה: Radeon R9 280X TOXIC לפי מה שראיתי טוענים כי גרסת הtoxic היא יותר טובה. השאיפה שלי היא לעשות oc לכרטיס, כרגע לא מצאתי בksp את הכרטיס הנ"ל ולכן אני שוקל אם שווה לחכות ולראות אם יגיע או שעדיף לקנות את זה של ג'יגה בייט או אחד הכרטיסים הקיימים כרגע? תודה.

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by BobCaT,

יש לי מסך sampo alpha scan 712 :'( בן שנתיים בערך וכרטיס מסך asus ti 4400 על רוזולוציה 1280X1024 32 ביט על קצב רענון 60 hz איך אני מעלה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  15. Started by mosesgamer,

זה יעשה בעיות אם אני יחבר את המחשב למסך ביציאה המובנת בזמן שהכרטיס מסך מחובר למחשב?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by Enable,

הבנתי ש HD4980 הוא כמעט באותו כוח של GTS 460 ויש לי אפשרות לקנות את ה HD4890 ב 650 שקל יד שניה אם עוד שנתיים אחריות או לקנות GTS 460 חדש ב 950 שקל בערך [728MB] מה הייתם עושים? הה GTS 460 שווה את האפרש?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום לכולם אני קונה מחשב פשוט וזול לשימוש משפחתי רגיל (אינטרנט , אופיס, אימיול...) בנוסף אני רוצה שהילד בן 11 יוכל לשחק בו, לא צריך רזולוציה מקסימלית ולא את כל האפקטים שיש במשחקים אבל בהחלט שאפשר יהיה להתקין ולשחק את רוב (אם לא כל) המשחקים שיש. השאלה שלי האם אני יכול להסתפק בכרטיס מובנה בלוח האם או שצריך כרטיס נפרד. ואם כן באיזה לוח או איזה צ'יפסט ( אם אני מבין נכון הכרטיס מסך הוא חלק מהצ'יפסט) אשמח לשמוע את ההמלצות שלכם לגבי הכרטיס המועדף במגבלות הללו ביחס לעלות תועלת אני מעדיף לא לחרוג מ 1500 ש"ח בגדול חשבתי על AMD 4800 2GB RAM 160GB HARD DISK PSU - 300W תודה מראש לכל המגיבים

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by haimvrt,

איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות בשביל המשחקים של היום והמשחקים של העתיד? יש לי תקציב של 1000 ש"ח ואפשר קצת לחרוג מהסכום תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. למחשב HTPC שמחובר לפלזמה. דרך כרטיס מסך במחשב. האם חשוב שיהיה HDMI על הכרטיס? או שניתן לחבר בכרטיס שיש לו רק DVI גרך כבל או מעביר מסוג DVI ל-HDMI? אמשח לתגובות. תודה.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  20. יש REV 1 ו REV 2 ? איך אפשר לדעת בעת הרכישה איזה אני מקבל ומה השוני ביניהם ? האם יתכן שהראשון עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by omerha,

hi guys I saw once a roundup and I cant seem to find it can some help me decide which card is better? thanks

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. <--- מפרט החלטתי לא לקנות מחשב חדש בסוף, השקעתי את הכסף במשהו אחר שהייתי צריך קצת יותר, ובמקום החלטתי לשדרג את המחשב, להוסיף עוד שני סטיקים של 512 כ"א, ככה שיהיה 4 סטיקים בכמות כוללת של 2GB. אני רוצה להיות מסוגל להפעיל את המשחקים מהדור הקודם (DX9, SM3) על הגדרות מקסימליות ברזולוציה של 1024X1280 (המסך שלי זה 721S), ואת המשחקים מהדור החדש (DX10) בהגדרות סבירות. בתור הארדקור גיימר זה חורה לי מאוד, אבל אין מה לעשות. גם ככה אני משתחרר עוד שנה ונוסע לחו"ל. בכל מקרה, האופציות שחשבתי עליהן: כרטיס יד שנייה עד 500-550 ש"ח (למרות שהם לא תומכים דיירקט-אקס10, אז נפעיל את המשחקים ב9, לא נורא X1950GT, 7800GT) כרטיס חדש כמו ה2600XT http://www1.zap.co.il/model.asp?model_id=58960…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by kman888,

הי, אני מחפש כרטיס מסך GTX1050 שעולה כ 600 שח שאני בודק באתרים שונים יש את הגרסה בקישור המצורף שעולה 300 שח בלבד אבל היציאות נראות מוזרות. יש לו יציאת VGA שלא נראה לי כבר קיימת בכרטיסים. ראיתי את הכרטיס הנ"ל בהרבה אתרים. מישהו התנסה איתו ? שווה משהו? תודה https://www.joom.com/en/products/5f1297ce95966501063c3949

24. התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by haimovichi,

שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים