עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by mic,

יש לי XP וGEFORCE 4 הורדתי את הגירסא החדשה של 40 של NVIDIA הורדתי של XP אני בטוח... במאה אחוז! עכשיו שהתקנתי צצה הודעה שזה ממליץ להפסיק את ההתקנה מיד. זה לא גרם לי לבעיות עם גירסאות קודמות כמו 30 אז עשיתי עצור אבל זה עדיין התחיל להשתגע התחיל לא לזהות חומרות וכאלה, של המסך והכול. האם זה בגלל שהגירסא היא בבטה? או בעיה במחשב שלי? מישהו הוריד את הדרייברים החדשים?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  2. Started by FatherBoard,

חוץ מפעם אחת בודדה שקיבלתי 9946 (זה היה תענוג חולף), אני ממשיך לקבל עם הגי'יפורס 4 טי4200 (לידטק) שלי גג 8700. יש לי פנטיום 4 2000A או B (לא זוכר) ו-256MB DDR במהירות 333. זה מטריף אותי. וזה עוד לאחר OC! (אומנם רק של 20 MB בזיכרון ובליבה, אבל בכל זאת...) למה התוצאה המז***ת הזאת?

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  3. Started by shirNoshe,

הכרטיס שלי הלך לבדיקת אחריות ואי אפשר לתקנו.הוצע לי לשדרג אותו.למה כדאי לי לשדרג עם תוספת של עד 1000ש"ח?

• 14 תגובות
    • 977 צפיות
  4. Started by NightElf,

שלום, אני עומד לקנות מחשב והכרטיס מסך יהיה PowerColor X1900GT. השאלה שלי היא, האם יש כאן מישהו שקנה בעצמו? אני חייב לדעת ולקבל חווד של מישהו שקנה ולא רק של Benchmark מאתר כזה ואחר. בחנות המליצו לי לא לקנות אותו...

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  5. Started by swisaman,

שלום! ברשותי כרגע hd5850 בודד,אני שוקל קניית עוד כרטיס וספק חדש ולעשות crossfire. או מצד אחר לרכוש כרטיס בודד עד 1500 ש״ח. גיימינג נטו על רזולוציית 1680x1050

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  6. Started by ofir667,

שלום, אני רוצה לקנות מחשב לעריכת וידאו ועבודה עם תוכנות כמו אוויד וכל adobe.. איזה כרטיס מסך נדרש כדי להתמודד עם התוכנות האלו? איזה זיכרון של הכרטיס צריך? אשמח אם מי שיעזור שיסביר לי קצת וירחיב את ידיעותיי בנושא כרטיסי המסך כי אני לא ממש מבין בזה.. תודה רבה.

• 7 תגובות
    • 977 צפיות
  7. Started by KnO3,

לפני חודש התקלקל לי ה4770 ונאלצתי לממש עליו אחריות. קניתי אותו בחנות מאוד ממולצת כאן בפורום, ולמרות זאת (ואולי באשמת היבואן) נאלצתי להמתין חודש עד שהגיע כרטיס חלופי. לטובת החנות יאמר שסופק לי כרטיס זמני, NVIDIA 6200 TC. בגלל שהכרטיס המקורי כבר לא מיוצר נאמר לי שהHD6670 הוא התחליף. הוא זהה בביצועים לכרטיס הקודם שלי?

• 2 תגובות
    • 977 צפיות
  8. Started by AmitT,

שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.

• 5 תגובות
    • 977 צפיות
  9. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.

• 11 תגובות
    • 977 צפיות
  10. Started by keypod,

אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה

• 16 תגובות
    • 977 צפיות
  11. Started by Linkin Park,

היי, זה אני עם התקלה במאוור של הכרטיס.. מסתבר שהמעבד נשרף אז אני צריך כרטיס חדש עכשיו עשיתי קצת סקר וקראתי בפורום ואני חושב שהכרטיס שמתאים לי הוא ה-9550. אני לא ממש גיימר (קצת מנג'ר לפעמים) אבל חשוב לי שהכרטיס יוכל לתפקד עם משחקים לפחות כמו ה-TI4200 שהיה לי.. (דרישות צנועות אני יודע) ובנוסף שיציג תמונה טובה ושיהיה בעל חיבור DVI. השאלה שלי היא האם ה150 שקל שאני יוסיף ל9550 256MB כדאיים והאם אני ירגיש איזה שהוא הבדל במשחקים כמו GTA NBA live וכאלה.. ואם למישהו יש הצעה טובה יותר לכרטיס ביתאים לי באותו תחום מחירים מוזמן להגיד.. תודה

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  12. אז ככה. בניתי מפרט למחשב חדש שהזמנתי היום, ובמפרט היה כרטיס HD4850 של Club3D שקיבל ביקורות מעולות, בגירסת הOC שלו. בזמן שהזמנתי, נציג המכירות אמר שבמקרה יש לו כרטיס 9800GTX של אותה חברה, באותו מחיר, גם עם OC, ושהוא ממליץ עליו יותר, כי הוא עולה על הרדאון בFPS. אמרתי לו שבסדר. עכשיו, הרדאון מקבל ביקורות מעולות מכל מקום, אבל ל9800GTX יש מהירויות שעון גבוהות יותר. אני נוטה לרדאון, ואני רוצה להודיע לחנות כבר מחר. המסך שלי הוא 19", אני לא מתכוון להחליף אותו, ומתכנן לשחק על 1280X1024. אז - מה אתם אומרים?

• 13 תגובות
    • 977 צפיות
  13. Started by Productive,

שלום, קניתי מחשב חדש בשנה שעברה. ועכשיו אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך. התקציב הוא משהו כמו 1500 פלוס מינוס.. אפשר להתגמש. אני רוצה כרטיס שיעבוד לי הרוב על high quality אז אם אני חי בסרט ואין במחיר הזה אז תגידו לי. זה המחשב שיש לי עכשיו: AMD Athlon 64 X2 5600+ Socket AM2 Box ASUS M2N-E Westren Digital 1600AVJS 160GB G.Skill DDR2 2048MB (1024MBx2) 800Mhz CL5 Sapphire ATI Radeon X1950PRO 256MB PCIe Raidmax SAGITTA HEC 500TDT 500W http://img218.imageshack.us/my.php?image=90004077kl9.jpg תודה מראש לכולם (: הספק שלי יעמוד בזה? יש לי 500W

• 10 תגובות
    • 977 צפיות
  14. Started by D135,

עזבו אתכם ממשתלם/יחס מחיר עלות או כל דבר אחר. אני שואל בשביל לדעת על הביצועים נטו. איזה מהם עדיף בשביל מערך SLI? פרטים על ה8800GT HeatPipe: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=214 פרטים על ה9600XT Edition: http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=223 תודה.

• 9 תגובות
    • 977 צפיות
  15. במחשב אין יותר מדי רכיבים, SSD אחד , הרדיסק אחד. הספק בן 3 שנים, האם אמור להספיק ל RTX 3080 ? שואל עקב בלאי טבעי שמתחרש עם הזמן לספקי כוח. הדרישות הרשמיות הם 750W. תודה!

16. בכנס עיתונאים שערכה בלאס וגאס הכריזה כעת AMD על השקת ארכיטקטורה גרפית חדשה ואיתה זוג כרטיסי מסך מתקדמים שרוצים לשנות את נוף הגיימינגלכתבה

17. Started by חצרוני,

שלום רב, לא למשחקים אלא לצורך צפיה מיטבית ב-HD, סרטי DVD / בלו ריי וכד', האם כדאי לשדרג למעבד התומך בליבה גרפית HD 4000 או מספיק HD 2500 ? תודה חצרוני

18. אהלן, מפרט המחשב הוא מאוד בסיסי: i3 2120 4GB Ram רזולוציית מסך - 1600x900 (אבל יש סיכוי לשדרוג עתידי ל- 1920x1080) ובינתיים יש כרטיס מסך מובנה של HD2000. אני רוצה לקנות כרטיס מסך אך ורק בשביל דיאבלו 3 אבל אני רוצה שירוץ על ההגדרות הכי גבוהות שיש ב-FPS גבוה. ואני מתאר לעצמי שזאת לא דרישה גבוהה מאחר ודיאבלו זה משחק לא כבד בכלל. ה"בעיה" היא שהספק כוח הוא לא בשמיים, מדובר ב- Antec Basiq 400W אז אני די מוגבל במשהו חזק. יותר מזה, אני גם מוגבל בתקציב. ככה שאני רוצה את הכרטיס מסך הכי זול שאפשר, שיריץ את דיאבלו 3 הכי טוב שאפשר ושיתאים לספק כוח. אני רואה ב-KSP יש את R7 240 OC ב-350 שקל. האם זה חלש מדי או שזה יעשה את העבודה? אשמח לעזרה, תודה!

19. Started by bbking,

שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  20. Started by gtx980sli,

לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדיה

• 0 תגובות
    • 976 צפיות
  21. Started by R_G,

היי יש ברשותי מערכת בת 6+- שנים שברצוני לשדרג לה את הכ.מסך ואשמח לעזרתכם. המפרט: Intel dual CPU E2180 2.00 GHZ Asus P5GC-MX/1333 – כ. מסך OB זיכרונות 3GB של DDR2 667 (סטיק של 1 + סטיק של 2) שני HD של 160GB של WD ספק חדש SeaSonic 350W מארז ג'נרי מע' הפעלה XP (כי לצערי לא נראה לי ווינדוס 7 יעבוד כמו שצריך). השימושים של המחשב זה בעיקר עבודה משרדית, אינטרנט, מוזיקה.. אבל כן יש רצון לפוטושופ (חובבני, תמונות ביתיות, לא דברים כבדים במיוחד) ובתקווה גם משחקים לא כבדים במיוחד (סימס 3 יעבוד במחשב הזה..? לפי גוגל נראה לי שכן..) עכשיו.. לפי גוגל הכ. מסך הוא Intel Graphics Media Accelerator 950. ויש בלוח אם כניסות של: 1 x PCI-E x16 @16 1 x PCI-E x1 2 x PCI 2.2 אין לי בעיה לקנות כ. מ…

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  22. Started by nadaviz,

הכרטיס הנ"ל מגיע OnBoard על הלוח אם GA-M51GM-S2G של Gigabyte. למשהו יש נסיון איתו בתוכנות גרפיות כמו אוטוקד? האם הוא מספיק חזק בשבילן?

• 3 תגובות
    • 976 צפיות
  23. Started by PuG3o6,

שלום רבותיי.. אני מחפש כ.מסך למחשב ישן ( 1.4GHZ) ב350שח AGP לא יותר שיתמוך עד 4X ראיתי בKSP את זה 9600 Pro EZ 256MB, TV, DVI, AGP‎ ב 350שח אם יש הצעות יותר טובות אז תודה אני רק רוצה שזה יריץ לי את Need for speed Carbon החדש עד תחילת השנה החדשה כשייצאו VISTA וכל זה אז אני ירכוש אחד חדש דנדש תודה רבה

• 9 תגובות
    • 976 צפיות
  24. Started by iPsych,

דבר ראשון, אני מאוד מקווה שאני לא דן בנושא שנחפר כבר. בהסתכלות בסטיקי'ס וחיפוש מהיר לא מצאתי תשובה. מה גם שאני צריך דעות אישיות, אז אני מקווה שהדיון החדש במקום. בכל מקרה, לפני הגיוס השקעתי דיי הרבה במחשב, ומדי פעם שדרגתי אותו (פה צורב, שם dual-monitor). מה לעשות, כמו כל מחשב, גם שלי מתיישן (יותר משנתיים הקשישי). חשוב לי לציין שהוא טס והכל, מתוחזק לא רע, רק מה, משחקים זה כבר לא מה שהיה פעם. השאלה שלי היא כזו: יש לי משהו כמו 1200-1500 ש"ח להשקיע. השאיפה שלי היא להריץ ויסטא בצורה חלקה (אחרי SP1 ), ולשחק מדי פעם באחד המשחקים החדשים שיוצאים לשוק. א-מה-מה, אין לי PCI-E כמו שניתן לצפות ממחשב בגיל הזה. מה הייתם ממליצים לי לעשות? לקנות כרטיס מסך AGPx8 (ואיזה?) או לחכות עוד (…

• 10 תגובות
    • 976 צפיות
  25. אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.

דיונים חדשים בפורומים