כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
וינדוס 7 64 ביט. כרטיס hd 7750. נסיתי עם הדרייבר המתאים באתר של amd וגם עם הדיסק שקיבלתי בעת הקניה. מקבל הודעת שגיאה " the inf file was not found". כמו כן לא מצליח לראות בכלל שום נתון על כרטיס המסך במקומות בהם יש פירוט חומרה. חיפשתי קצת פתרונות לשגיאה הזו ברשת. יש כל מיני הצעות לפיתרון, אחת מהן לעדכן את הדרייבר דרך ה- device manager , אבל אני לא מציח למצוא איך עושים את זה. הכרטיס מסך הקודם הוא על המעבד (i3 ), אבל אמרו לי בחנות שהוא חדל לפעול אוטומאטית.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
חבר'ה, התייעצות. מכרתי את הכרטיס שלי (R9 280X) ואני מחפש שדרוג זול שיחזיק לחצי שנה הקרובה, ויימכר יחסית בקלות כשיהיה לי חשק לשדרג למשהו קצת יותר רציני. יש מישהו שמוכר R9 290 TRI-X. מבדיקה שלי, משתמע שהקירור איכותי מאוד וניתן להשיג תוצאות לא רעות עם OC. שווה לשלם עליו 1K? האופציה השנייה, שחשבתי עליה היא לקנות R9 290 רפרנס במחיר ריצפה, ולקרר אותו עם G10 ו-H55 (הכל יד שניה כמובן) בעלות כוללת של ~1K~... אבל סביר להניח שהכרטיס לא יימכר כל כך טוב.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם מישהו מכיר כרטיס מסך עד עלות של 400 ש"ח המחשב משמש לאינטרנט וראיית סרטים ולמשחקים כמו nba + heroes תודה
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת לי חוות דעת על הרטיס מסך הבא : GT 6600 ולהגיד לי אם הוא מתאים למשחקים חדשים.... ובבקשה לא להפנות אותי לכל מיני מאמרים... תודה לכולם....
-
- 19 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מתלבט אם זה קשור לפה או לכרטיסי מסך לחבר שלי יש מעבד E2140 1.6Ghz מה הכרטיס מסך הכי נמוך שלא יהיה איתו צוואר בקבוק? כרגע בוא נאמר OC זה לא רלוונטי והספק הוא Ezcool 500W (לא דואג בקשר לזה, אני יודע שהוא יחזיק בכיף 9800GT/HD4850)
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם בעקבות הביקורת שפורסמה באתר לגבי כרטיס המסך GTS250 חשבתי על לבנות מערך SLI של שני כרטיסים כאלו אצלי במחשב, השאלה שלי היא אילו שינוים אני אצטרך לבצע במערכת שלי על מנת לבצע את הקניה(תתעלמו מתקציב נכון לעכשיו) תודה אייל
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי, יש כרטיס 9600XT יד שנייה שאני מעוניין לרכוש. מחירו בשוק כ 1000 ש"ח (של ASUS). העניין הוא שבמחיר של כרטיס כזה יד-שנייה (בואו נניח שאני אקנה אותו ב 600 ש"ח), יש לי את ה 6600. לידיעתכם, הייתי מ-ז-מ-ן קונה את ה 6600GT רק שהבורד שלי אינו תומך ב PCI-E וכרטיס כזה בקונפיגורציה של AGP עולה סביב ה 1000 ש"ח וזה כבר יותר מדי. על מה הייתם ממליצים: 9600XT או 6600 (256MB)? אם יש לכם לינקים למאמרים שמשווים בין שניהם, אודה לכם מאוד (אגב, אני לא הצלחתי למצוא כאלה). תודה רבה, אופיר
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני שוקל לקנות את המסך 30" של אפל (אגב יש פה למישהו כזה?) ועד עכשיו הייתי רגיל שב 1600-1050 כל המשחקים טסו בהגדרות מקסימליות. ברזולויציה של ה 30 זה עדיין יטוס או שזה הבדל משמעותי? ואם כן, רזולוציה יותר נמוכה מהנייטיב פוגעת בתצוגה? (יותר מקרטועים של הכרטיס מסך? : )
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לום לכולם יש לי מחשב בן שנתיים וחצי בערך ואני רואה שהוא כבר כימעט לא סוחב מישחקים חדשים (לא מדבר על קרייסיס ) אפילו Test Drive Unlimited הוא לא יכול ליסחוב על הכי גבוה ועל הכי נמוך אני מקבל 40 FPS המיפרט שלי הוא מעבד AMD ATHLON 64 PROCESSOR 3700+ לוח אם ASUS A8N-E זיכרון 1 גיגה כרטיס מסך גיפורס 6600 ספק HEC-425VD-PT (לא חושב שהוא ג'רני ) הקטע שאני רוצה ליקנות את הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול התקציב שלי הוא עד 2000 שקל והבעיה אם אני קונה משהוא רציני היה לי צוור בקבוק רציני ואני לא רוצה ליקנות משהוא מהדור של הדור הקודם (1950 ) (יש אפשרות שאני יקנה את המעבד הכי טוב שאני יכול וכרטיס מסך טוב ? )
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
האם הוא יריץ את כל המשחקים כולל crysis ו world in conflict על very high ללא תקל אחד בFPS (כמובן ללא AA)
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום לכולם, לכרטיס הזה כמו לכל כרטיס, יש צורות רבות אצל חברות רבות. איזה מהכרטיסים הכי משתלם?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני צריך כרטיס מסך חדש עד 1K למחשב שלי מפרט למטה. הדבר היחיד ששונה שם זה המסך שהפך לFULL HD. תודה לעוזרים !
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי geforce 8800gts כבר למעלה משנה וחצי ועד עכשיו הכל עבד בלי בעיות לאחרונה יש בעיה במחשב שכל פעם שאני מפעיל משחק כלשהו אז המשחק נטען, כל התפריטים עובדים כמו שצריך ואז רגע לפני שזה נכנס לשלב/משחק עצמו המחשב עושה התחל מחדש לבד. בהתחלה חשבתי שזאת בעיה בווינדוז אז התקנתי אותו מחדש, אבל זה ממשיך לחזור במערכת החדשה, איך אני יכול לאתר את מקור הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי אני חושב שהלכתי קצת לאיבוד בזמן האחרון בגלל הכרטיסים החדשים שיצאו... אשמח אם תוכלו לסדר לי ולעוד כמה את התמונה כדי שנדע מה היא ההיררכיה בינהם ומה יותר משתלם מבחינה כספית אז ככה אני יתחיל ממה שאני יודע מבלי להכליל גרסאות משנה של חברות!! 6XXX=> 7XXX=> 8400=> 8500=> 8600 GT=> 8600 GT DDR3=> 9600 GSO=> 8800 GTS 320=> 8800 GTS 768=> 8800 GTX 768=> 8800 GT=> 9600 GT 512=> 8800 Ultra=> 8800 GTS 512=> 9800 GTX=> 9800 GX2=> 260 GTX=> 280 GTX=> ATI HD 2XXX=> HD 3450=> HD 3650=> HD 3850=> HD 3870=> HD 4850=> HD 4870=> HD 3870 X2=> אני צודק? נתחיל בזה ואחר כך ניצור גם סידור של מערכות SLI ו CF שנד…
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
סתם עשיתי השוואות מחירים בין כמה אתרים ופתאום ראיתי את הכרטיס 5770 במחיר מצחיק של 493 שקל כולל משלוח חינם http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10387&afid=kama
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול להביא לי כמה קישורים להשוואות בין הכרטיסים הבאים: X800/X800XL/6600GT/6800NU/6800GT איזה מבינהם הכי מתשתלם המבינת ביצועים/מחיר?
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 1.ספק 500W TR2 של טרמלטייק יחזיק אותו? (מעבד AMD QUAD CORE PHENOM X4 9550 2.2GHz) 2.שמעתי יש בעיות עם החברה מה הקטע? 3.עד 800 ש"ח זה הכי חזק? 4.ברזולוצייה של 1920X1200 יהיו ביצועים טובים על אף שיש רק 768MB של זיכרון? 5.שמעתי שעם הגרסה של GIGABYTE כשהתדר ליבה על 900 והזכרונות על 2000 זה בעצם דיי כמו 5870 סטוק, גם הגרסא השו תאפשר OC כזה או שרק הגרסה של GIGABYTE בגלל הקירור שלה?
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי שני מסכים שצמודים אחד לשני (dual monitor), ויש מאין קו חלש כזה שעובר כל הזמן מלמטה למעלה. זה לא ממש מפריע לי, אבל, האם זה יכול לגרום נזק למסכים עצמם?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אהלן, מחר אני הולך לקבל תמחשב, רק יש בעיה אחת,אני הזמנתי 6600GT של GIGABYTE הדגם המלא(RETAIL) שבא בקופסא,עם קירור אקטיבי. והיום הייתי אצלו הוא אמר לי שיש להם תדגם רק ב BULK,ללא הBUNDLE,שזה המשחקים והקופסא, עקב בעיות אצל היבואן, אז האפשרות היא או לקחת אותו ולהוריד 70 ש"ח מהמחיר הסופי, או ללכת על חברה אחרת(LEADTEK) או לקחת את הדגם עם VIVO שבא עם קירור פסיבי בתוספת של 150 ש"ח. לא ממש בא לי לשלם עוד על מחשב גם ככה יקר, אז מה הכי כדאי לעשות, את הכטיס שבלי הקופסא ראיתי,הוא מגיע עם הכבלים,דרייבר. והוא נראה סבבה לגמרי, האם זה שהוא מגיע ללא הקופסא אומר שיש מצב שיהיה פגום ופחות טוב?! עצה מאוד תעזור לי. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש איזשהו אתר שיכול להראות כמה חשמל אוכל כל כרטיס מסך?? אם לא מי אוכל יותר חשמל GTX 275 או GTX 470 ???
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, הכרטיס מסך שלי HD4850 עשה בעיות אז שלחתי אותו לבדיקה בחנות, אז הביאו לי כרטיס חלופי, 7300LE אז רציתי לשאול אם 6600 יותר חזק ממנו בשביל משחקים כמובן, כי יש לי בבית אחד כזה ואני רוצה לדעת אם יש טעם לחבר אותו או שלא יהיה שיפור.. תודה למגיבים
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-