עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. היי, ברשותי כרטיס מסך ATI 1950XTX לאחרונה התחלתי להיכנס חזק לקטע של הHD וגיליתי שהמחשב שלי (e4400 + 2gb ram) לא מסוגל להריץ FHD בצורה חלקה. באופן כללי תכננתי באמצע יולי לשדרג את הTOP4 של המחשב שלי (מעבד, לוח אם, זכרונות וכ. מסך). אבל זה בעייתי בשבילי לשמור סרטי FHD כל כך הרבה זמן ובאותו זמן להוריד חדשים (אני משתמש USENET). החלטתי לפתוח את קופת החיסכון שלי ולשדרג כרגע רק בכ. מסך. בעיקרון הצורך שלי הוא 75% סרטי HD ו25% משחקים. אני מעוניין להריץ משחקים בהגדרות גבוהות (וחשוב ברזולוציה גבוהה). אני לא תקוע על חברה מסוימת אבל Nvidia קורצת לי עקב התמיכה של CoreAVC בה, מצד שני ATI קורצת לי בגלל שיש לה HDMI. ההורים שלי בתחילת מרץ טסים לארה"ב ככה שיש לי עד אז להחליט. בעיקרון התקציב…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ברצוני לקנות כרטיס טלוויזיה, בכדי לראות כבלים דרך המחשב, וגם כדי לשמוע רדיו (אופציונלי אך נחמד). חשבתי גם בעתיד לקנות כרטיס עם TV Out כדי לראות DivX דרך הטלוויזיה. מצאתי שהכרטיסים של האופג טובים, וניתן לקנות אותם בלמיר: WinTV PCI FM = 532NIS (זה עם האריזה האדומה) WinTV Theater = 896NIS (זה עם האריזה הכתומה, היתרון היחיד שלו לדעתי הוא התמיכה ב-Pro Logic ויותר מ-2 ערוצים) עם זאת, ברשותי כרטיס מסך עם שבב GeForce2 GTS ואני רואה כרטיסים חדשים עם Radeon/GeForce 4 MX אשר כוללים VIVO במחירים שהם גם בין 500 ל-1000 שקל, כך אני אשיג גם Video In, גם TV Out וגם כרטיס מסך יותר חדיש. שאלתי: האם יש בנמצא כרטיס גרפי אשר יש לו יכולות וידאו כמו של ההאופג (מבחינת רזולוציה מקסימלית, איכות תמו…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. שלום חברים, היום התחדשתי במחשב של סמסונג ( bug.co.il/prodtxt.asp?id=12194), והתחלתי להקין עליו את כל התוכנות שאני צריך כולל דרייברים לכרטיס מסך. אבל אז קורה משהו מאד מוזר ומדאיג - אחרי ההתקנה של הדרייבר המחשב עשה reset כמו שהוא אמור לעשות, אבל אז פתאום הווינדוס לא עלה (ווינדוס 7) ואני רואה על המסך 2 אופציות של לעלות ווינדוס כרגיל או בsafe mode. ניסיתי את ההתקנה פעם עם זיהוי אוטומטי של כרטיס ופעם אחת ע"י בחירה ידנית בכרטיס באתר של Nvidia. הדבר היחידי שהצליח כדי לעלות שוב את המחשב הוא restore מלא למחשב זה ממש מבאס אותי שאני לא אוכל לנצל בצורה טובה את הכרטיס מסך שלו... יש לכם מושג/רעיונות מה לעשות? תודה!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by show_biz,

אני מנסה להפעיל את NO ONE LIVES FOREVER2 ןברגע שהמשחק מתחיל לעלות אני מקבל הודעת שגיאה : can't initialize reenderer :no one lives forever 2 needs directx 8.1 and video card that support TnL , אז ככה מותקן אצלי DIRECX 8.1 אבך אין לי מושג מה זה TnL , יש משהו לעשות חוץ מלהחליף כרטיס (שאני צריך בכל מקרה).....תודה

5. אני קונה את הכרטיס ואני מפחד שהביוס לא יהיה מעודכן מספיק , וכך גם ערכת השבבים של VIA במחשבי! מה עוד כבר יכול להיות לא מעודכן? יש לי p3 800 mhz 256 sdrm g-force 2 mx אם זה עוזר לכם!

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by shirNoshe,

הכרטיס שלי הלך לבדיקת אחריות ואי אפשר לתקנו.הוצע לי לשדרג אותו.למה כדאי לי לשדרג עם תוספת של עד 1000ש"ח?

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  7. הכטיס מסך הקודם שלי (HD5850) הפסיק לעבוד (כנראה מOC לא טוב שעשיתי לו) עכשיו אני מחפש לו מחליף בסביבות 1000 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות. המעבד הוא I5 2500 עם ספק 550W של FSP הכרטיס יהיה מיועד לגיימינג כבד (בעיקר MW3) עדיפות לחנויות בת"א או בסביבה

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by yuvalki,

ברצוני לדעת איך הכרטיס GTX 285 חברה ASUS

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by PROx,

בבעלותי מערכת מחשב חלשה מאוד מפרט: מעבד: E6500 2.9 GHZ לוח אם: ASUS P5G41C 2 GB RAM אני יודע שהמחשב מסכן ולא מתאים לגיימינג, אבל אני צריך כרטיס מסך שהכי יתאים למחשב זה שיוכל להריץ משחקים כמו COD4 באיכות נמוכה. תודה לעוזרים

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by hike101,

שלום רב!!! ברצוני לרכוש כרטיס מסך radeon 9600 pro אך יש לי מעבד pentium 3. האם אראה שיפור רציני בביצועי המחשב במשחקים. האם כדאי? בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני תוהה לגבי זה, כשאני משחק בבאטלפילד אז כיידוע ה-FPS יורד מתי שיש פיצוץ או עשן, האם OC של הזיכרון או ה-GPU יתמודדו עם זה יותר טוב?

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by galCool,

תגידו... אני באמת צריך את הSAPPHIRE X800GTO FireBlade Edition 256MB PCI-EXPRESS BULK אני משחק במשחקים nfs החדש,Far Cry ,nba 2006, pro evolution soccer 5, City of Heroes, The chronicles of riddick

13. Started by gtrippleg,

חבר'ה, התייעצות. מכרתי את הכרטיס שלי (R9 280X) ואני מחפש שדרוג זול שיחזיק לחצי שנה הקרובה, ויימכר יחסית בקלות כשיהיה לי חשק לשדרג למשהו קצת יותר רציני. יש מישהו שמוכר R9 290 TRI-X. מבדיקה שלי, משתמע שהקירור איכותי מאוד וניתן להשיג תוצאות לא רעות עם OC. שווה לשלם עליו 1K? האופציה השנייה, שחשבתי עליה היא לקנות R9 290 רפרנס במחיר ריצפה, ולקרר אותו עם G10 ו-H55 (הכל יד שניה כמובן) בעלות כוללת של ~1K~... אבל סביר להניח שהכרטיס לא יימכר כל כך טוב.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. במחיר טוב!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי אני שוקל לקנות בקרוב כרטיס מסך ושמתי לב באתר של solidworks שהם ממליצים על סדרות כרטיסים שלא היו כל כך מוכרות לי. מבירור קצר הבנתי שאלו כרטיסים שנועדו לשימוש מקצועי אך מהסתכלות ראשונית הם נראים נחותים מכרטיסים למשחקים. רציתי לדעת מה ההבדל בין הסוגים והאם יש אספקטים שבהם כרטיסי המסך המקצועיים עולים בביצועים על כרטיסים לגיימרים ? אני שואל מכיוון שאני מעוניין שהכרטיס החדש יעשה גם וגם ואת שניהם בצורה טובה אם אפשר.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  16. אני צריך כרטיס ב300 שקל שטוב למשחקים יענו היקר שיפעל...

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by bar2133,

שלום לכולם לאחר שנעלו לי את האשכול הקודם בגלל ריבים מיותרים לא יצאתי עם תושבה ... http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=545770.0 זה האשכול הקודם האם משהו יכול להמליץ לי על ספק וכרטיס מסך .... ד"א : איך זה לקחת את : http://www.tms.co.il/product/10569 עם ספק : http://www.tms.co.il/product/6846 אשמח לתשובה

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by roma4k,

ערב טוב, אני בעל הכרטיס הנ"ל של חברת גיגבייט. בקרוב אני אמור לקנות מחשב בשביל ההורים ואני מתלבט אם לקנות כרטיס מסך בשבילי או אחד פשוט בשבילם.. לכן, רציתי לדעת מהו כוחו של הכרטיס שלי ביחס לכרטיסים החדשים שמחירם עד כ 400 ש"ח. האם עדיף לקחת כרטיס הכי פשוט בשביל ההורים או שלהשקיע במעט ולהחליף כבר את שלי.. אין לי ממש צורך בכרטיס אחר, זוהי פשוט חשיבה כלכלית ורווחית נטו. תודה מראש,

19. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by Monstalicious,

My specs are: Amd64bit 3000@2200Mhz 754 512 Ddr Samsing works at 2.5-2-3-7 440 mhz Epox 8kda3j Nforce 3 Chipset Thats about it I had Radeon 9800 Pro, but it died after 4 months :\ and now im searching for a new video card, Agp version one. so i know that there are 2 great cards, Ati Radeon X800Xl And Gefroce 6800Gt I was watching reviews of these cards but i have never seen a compare between those two its always the agp version of the Geforce against the Pci-e version of the radeon I need a review that shows the Diffrence in the preformence between both of these agp cards. If somebody can direct me to a site that did make a compare between this cards, It would be r…

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  21. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס טלוויזיה שיתחבר לממיר של YES. מהו הכרטיס הכי מומלץ(מבחינת איכות) עד 250 שקל(עדיף כמה שפחות)? ועוד שאלה, האם אני יכול דרך התוכנה נגיד להשאיר את הכרטיס להקליט איזושהי תוכנית ואחר כך שיחליף ערוץ ויקליט תוכנית אחרת בלי שאני אעביר ערוץ? כמו כן, האם אני אוכל להקליט ישר לXVID במחשב שלי(על מנת לנגן בXBMC אחר כך)? יש לי אתלון XP 2200+ 512MB ודיסק קשיח מספיק גדול להכיל את הקבצים.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by eliorbb,

היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by JUVEnivTUS,

מי הטוב מבין השניים?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by yoavbd123,

אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by HeroesCut,

סתם עשיתי השוואות מחירים בין כמה אתרים ופתאום ראיתי את הכרטיס 5770 במחיר מצחיק של 493 שקל כולל משלוח חינם http://www.pccenter.co.il/Product.asp?productid=10387&afid=kama

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.