עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם היום יש פשוט המון מסכים רחבים וממש קשה לבחור מה הייתם ממליצים לרכוש כמסך רחב לשימוש כללי שהעיקר סרטים ומשחקים ונחשב בעל איכות תמונה טובה מאוד. חריגה של 300-400 ש"ח היא לא עקרונית תודה

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  2. ז"א שאני יוכל להציג משהו דרך יציאת ה VGA, משהו שונה דרך ה TVOUT ואם אני ירצה - בשניהם את אותו הדבר. יש חיה כזאת או שאני יהיה חייב 2 כרטיסי מסך? אפשר גם 2 VGA ובלי TVOUT, זה לא משנה. טנקס :-*

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by !elad!,

שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך עד 350 ש''ח אבל משהו טוב שיכול להפעיל משחקים חזקים (כמו סאן אנדרס ניד פור ספיד וכו') תראו כרטיס אחד שמצאתי : כרטיס מסך GEFORCE TORENADO FX 5200 -8X 128MBDD עם המאיץ החזק ביותר בעולם-NVIDA תוצרת INNOVISION תמיכה בתקן AGPX8 מעבד גרפי 350MHZ רזולוציה 20481536X מונע בטכנולוגיית 015 מיקרון CINEX איכות צבע 64BIT שליטת ריצוד DVC התקנה מהירה PLUG AND PLAY קצב ריענון 75MHZ תומך ב OPEN GL מאיץ גרפי בטכנולוגיית GPU מתאים למחשבי אינטל ומחשבי AMD מינימיום דרישה למחשב (קונפיגורציה) פנטיום 4או AMD ATHLON מגיע באריזה מקורית כולל דרייברים וחיווט. מה אתם אומרים עליו? אם הוא לא טוב תביאו לי משהו עד 350 ש''ח תודה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. יש לי את הכרטיס הנ"ל עם מעבד AMD 630 ,4GB RAM והשאר לא ממש חשוב לשאלה (אם כן אני ארשום). לפני הכל עשיתי לכרטיס OC למקסימום שיכולתי בלי להעלות מתחים - ליבה:934MHZ וזכרון 853MHZ מעבר לזה יש ארטיפקטים או קריסה(לא היה שינוי לרעה אחרי הOC). ועכשיו לעניין הביצועים - בBFBC2 כדי שיהיה אפשר לשחק נורמאלי וחלק עובד על LOW ובGTA IV גם הכל על LOW ועדיין לא ממש חלק, לעומת זאת בכל סדרת COD הכל היה על מקסימום ועבד טוב. המסך הוא מסך טלויזיה של LG HDR 1360X768 ומחובר בכבל HDMI ל HDMI. האם הביצועים האלה סבירים לרזולוציה כזו נמוכה? לי ניראה שלא, מה דעתכם? תודה רבה, דניאל.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. ^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^^ אני יכול לקנות אותו מארה''ב ב2240 ש''ח אני רוצה לדעת עם שווה לקנות אותו בימים אלו שסוף שנה יוצא DirectX10 לפי מה שהבנתי והוא לא תומך או מכל סיבה אחרת שווה לקנות אותו במיוחד למערכת SLI שבעתי שנה שנתיים לקנות עוד אחד שהמחירים ירדו השאלה שלי בקיצור האם לקנות או לא ? תודה מראש

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by ShaiLevy,

שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by tidan26,

שלום! כרגע יש לי כרטיס מסך של asus 8800gtx אני רוצה להחליף אותו בכרטיס של asus gtx295 האם יהיה שיפור משמעותי במשחקים או שכדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים?... ???

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  8. שלום אנשים, קניתי שלשום את ה-SAPHIRE RADEON 9500 PRO,והתקינו לי את הדרייברים שבאו עם הכרטיס. ואז הורדתי את ה-ATI Control Panel, וגיליתי שהדרייברים שיש לי הם קטליסט 2.4, זאת אומרת שזה ממש מיושן. אז החלטתי להוריד ולהתקין את קטליסט 3.4, וזה מה שעשיתי: 1)הורדתי את קטליסט 3.4 מהאתר של ATI היישר אל שולחן העבודה 2)מחקתי את הדרייברים(ATI Display Driver) מ-ADD/REMOVE PROGRAMS(לא ב-safe mod). 3) הרצתי את קטליסט 3.4 משולחן העבודה, ובהתקנה זה הראה לי הודעת שגיאה כזאתי: setup was unable to complete the installastion. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup מה עושים? זה ממש דחוף...

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  9. שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Gigabyte Radeon 9200 128MB הוא עולה 715 ש"ח ואני לא יודע עם הוא PRO או רגיל וברצוני לדעת האם הוא טוב או סתם דפוק... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by anri,

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  12. שמתי לב שיש אצלי ארטיפקטים בזמן פיצוצים בjust cause 3, ולפעמים זה קורה בזמן שאין פיצוצים אבל לעתים נדירות יותר, לא ראיתי עדיין ארטיפקטים באף משחק אחר.. אני משתמש בנייד של אסוס והכ.מ 870m..המעלות לא עברו את ה 60 ברגע שזה קרה.. יש למישהו מושג איך לפתור את זה? זה יכול להיות סימן רע? https://m.youtube.com/watch?v=kDUttJTqX6M נ.ב - לפני כמה ימים הזזתי קצת את הלפטופ בזמן שהמשחק רץ וקיבלתי הודעת שגיאה 38, אחר כך ראיתי שההתקן של כרטיס המדך לא מופיע ואז מחקתי והתקנתי דרייבר והכל חזר לעבוד..זה קשור? יש דרך לבדוק האם הכרטיס מסך תקין?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  13. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  14. שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…

15. יש לי P III 800, 128MB SDR,יהיה לי GF 4 4200 128 DDR LEADTEAK,העים זה יפעל על1000 * 700 בHIGH DEATEL ??? בלי לקרטע ומעל 25 FPS

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sahargt,

בקיצר הרצתי 3DMARK2005 התוצאה 14769 והסתכלתי בנתונים ואני רואה את הדבר הבא

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by oryosef1,

שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Mortar,

מה נסגר? כל כרטיס שיוצא היום יש לו איזה 5 גירסאות על אותה ליבה, תוקעים לו איזה שם מפוצץ... X800 WTF ?! איך הם הגיעו לזה מ9800XT ? וטרליון גירסאות לNVIDIA וATI... GT ULTRA XT PRO LE SE NU NP !#!@#!@# AHHHHHHHHHHHHHHHHHH וזה לא מספיק, כל חברה שקונה את הצ'יפים ומוציאה כרטיס חייבת לשחק עם הכרטיס ולהוציא גירסאות משלה וגירסאות עוד יותר טובות מהגירסא הכי הכי מהירה הרגילה ופתאום חברה אחרת מורידה את מהירות הזכרון של הכרטיס הספציפי הזה ובחברה אחרת יש להם קצת כרטיס איטי יותר כי בא להם... פעם היה Radeon 9000Pro ו Radeon 9000 וזהו... וידעת שהפרו הוא פרו והוא יותר טוב וכולם היו אותו הדבר. אפשר להשתגע עד שאתה קונה היום כרטיס, פשוט עצוב.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Nvfreak,

Hello guys i just wanted to know how much time well it take for the isreali shops to provide the gtx680 that is going to be out in the 22nd and from were should i buy it Thank you.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by A.S.A.P,

רכשתי מחשב חדש ובו כרטיס מסך radeon 9600 pro. התקנתי את המחשב, את כל הדרייברים והכל עבד. שיחקתי מעט עם riva tuner וקבעתי מהירויות חדשות עבור הכרטיס. כחצי יום לאחר מכן כשעשיתי ריסט, המחשב עולה בלי דרייבר לכרטיס המסך וכל התקנה מחדש של דרייבר לא עוזרת ולא פותרת שום דבר בהפעלת המחשב אני מקבל את ההודעה הבאה The ATI Control Pnel failed to initialize because no ATI driver is installed, or ATI driver is not working properly. The ATI Control Panel will now exit. **פורמט לא עזר!** אני צריך עזרה דחוף :\

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  21. הפעלתי GPUZ לאחר קניית כרטיס מסך חדש, סתם בשביל לבדוק טמפרטורות, ושמתי לב למשהו מוזר. כביכול מהירות השעון של הכרטיס היא 815MHz וככה גם ה-GPUZ רושם במסך הפתיחה שלו (לשונית Graphics Card), אבל בלשונית Sensors ששם יש מידע "בזמן אמת" לגבי מהירויות השעון - הוא מציג כי הכרטיס לא עובר את ה-810 (מצב MAX), יש תמונה אם לא ממש הבנתם אותי. לאחר משחק של שעה ב-Crysis ומעקב של ה-GPUZ בו זמנית, על פי מה שכתוב שם הכרטיס לא עבר את ה-810... בנוסף גם השיידרים על 1630 (גם מצב MAX) ככה שהם באים בהתאמה ל-815 ולא ל-810, אז זה גם מעלה לי תהיות ??? זה לא הכי חשוב לי בעולם הפחות 5MHz האלו, אבל מעניין אותי אם זה סתם טעות של ה-CPUZ או שזה המצב ובאמת הכרטיס עובד על 810. Uploaded with ImageShack…

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by dor_guy,

שלום לכולם, יש לי HTPC עם Intel® Core™2 Duo Processor E4500 , עם 2Gb זכרון וכ.מסך מובנה בלוח אם עם יציאת HDMI. בסרטים מסוימים הסאונד מתנגן בדיליי (השהייה) ובחלקם יש גם קפיצות. המסך אליו מחובר ה HTPC הוא PHILIPS 42PFL8404H 42inch 1920x1080 עדיף שהכ.מסך יהיה פאסיבי (פחות חום ורעש במארז ה Antec Fusion ), התקציב שחשבתי עליו הוא עד 250, אלא אם כן יש קפיצה קטנה במחיר לעומת קפיצה גדולה בביצועים. תודה, גיא

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ^DaGoN^,

אני לא מצליח לקבל תמונה בטלויזיה מהכרטיס מסך, אנא אם יש מדריכים תפנו אותי אליהם, או אם אתם יכולים לעזור לי , בבקשה... יש לי כרטיס מסך: Sapphire Radeon 9600XT 256MB AGP8x+TV OUT יש לי את הכבלים הנחוצים לחיבור מהכרטיס מסך לטלויזיה. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by omery000,

חבר שלי קונה מחשב חדש והוא קונה GTX670 והוא נעול על Asus ואני דווקא חושב שהקירור של Gigabyte יותר טוב, השאלה שלי היא איזה קירור מבין הכרטיסים האלה יותר טוב (בלי קשר למחיר)? Asus GTX670 - GTX670-DC2T-2GD5 http://ksp.co.il/?uin=15857 http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/GTX670DC2T2GD5/#specifications או Gigabyte GTX670 - GV-N670OC-2GD http://ksp.co.il/?uin=15704 http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4211#sp תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Jinjis Han,

יש לי שאלה, בנוגע לדרייבר של nvidia שאני נכנס ללשונית של performance and quality settings אז אני יודע שכל הפילטרים אמורים להיות מכובים (כאשר אני מריץ לדוגמא אקווה מארק וכו") אבל בלשונית השלישית, image settings (בתוך לשונית הפרפורמנס) זה מצוי על high quality ככה זה צריך להיות או על performance? למי שיודע בבקשה, תודה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים