עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום שלום, פתחתי עוד פוסט בתמיכה טכנית: http://hwzone.co.il/community/threads/537115-%D7%94%D7%A4%D7%A8%D7%A2%D7%95%D7%AA-%D7%91%D7%AA%D7%A6%D7%95%D7%92%D7%94-%D7%92%D7%9D-%D7%91%D7%9E%D7%94%D7%9C%D7%9A-%D7%A2%D7%9C%D7%99%D7%99%D7%AA-%D7%94%D7%9E%D7%97%D7%A9%D7%91 כנראה שאני צריך כ. מסך חדש... השימושים שלי כבר לא משחקים. בעיקר אינטרנט וסרטים (FHD). אני מתעסק גם עם המרות (הבנתי שהמחשב משתמש לפעמים בכח של הכ. מסך), ובעתיד אני אשתמש בפוטושופ. התקציב שלי הוא בעיקרון 800/900 אבל הייתי מעדיף לשלם כמה שפחות, ולקבל תמורה יחסית טובה תודה רבה! מקווה להספיק לקנות עוד היום. מישהו מכיר באיזור תל אביב חנות שעוד תהיה פתוחה היום? - - - תגובה אוחדה: - - - מה אתם אומרים על HD 7750?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  2. שלום. נשרף לי הכרטיס מסך שלי (HD4670) ואני מעוניין לקנות חדש במחיר של עד 500 ש"ח - חריגה אפשרית רק אם ממש יש היגיון. הצרכים שלי הם משחקים ברמה הכי טובה שאפשר ביחס למחיר והצגת 720P על המסך שלי ("LG LCD32). מעבד - AMD DUAL CORE 3600+ 2.0GHZ. לוח אם - GIGABYTE M61PME-S2P. זכרונות - KINGSTON 1GBX2 667MHZ. ספק - GYRO 500W - כניראה ג'נרי לא מבין בזה יותר מידי (הפעיל את המערכת הקודמת עם הHD4670 בלי בעיות). מסך - LG LCD 32" 768X1360. אשמח להצעות ותודה על העזרה. דניאל.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by SixKiller,

שלום קניתי לפני שנתיים ומשהו בערך ש-"לא הייתי מבין" במחשבים אז קניתי את המסך הזה ... וחוץ מזה שהוא כבר חודשיים די דפוק אבל הוא תמיד עשה לי את זה עם ה- Geforce 4 128 ddr 440 mx agpX8 אם אניעל רזולוציה 1024x768 אני יכול להיות על 60 הרצים רק.... וכל מה שאני מעלה יותר זה מרצד לי כזה... למה זה בכלל ולמה אני לא יכול להעלות עוד את הרזולוציה? עריכה: אני יכול להעלות את הרזולוציה אבל שאני מעלה לא משנה על איזה הרצים אני בוחר זה מרצד לי...

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by blackhawk_88,

שלום,אני חדש פה,ויש לי שאלה: יש ברשותי כרטיס מסך 9800 gt ואני לא בטוח שהוא עובד בצורה טובה בכלל. יש איזשהו משהו או לא יודע מה ששם אני יכול לבדוק אותו? (אתר ששם בודקים וכו') ששם אני אבדוק אותו,תודה לעוזרים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  5. כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד) בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח. אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות. אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב? חריץ AGP

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. Started by alord,

כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Sonic 512MB PCIe ¤ 1,205.00 כרטיס גרפי Palit nVIDIA GeForce 8800GT Super 1024MB PCIe מקט: 28610 ¤ 1,331.00 האם שווה לקחת את ה1 GIGA??

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by TomB,

אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by The_Byter,

עובד אצלכם ? עובד עם drivers מati ?

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by zabadak,

PALIT ATI RadeonX700 512MB DDR2 TV, 128BIT מישהו מכיר / יש לו את הכרטיס הנ"ל ויכול לחוות דעה עליו. אני מודע שהוא לא מהכרטיסים האיכותיים אבל המחיר מפתה. אז כדי שלא אפול אני שואל בעלי נסיון תודה לכל העונים

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אמרו לי שצריך להזמין מהיבואן(לא נמצא במחסן) כמה זמן לוקח עד שזה מגיע אלי?

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by CrossFireX,

אני מעוניין לרכוש את הכרטיס הבא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6801 1.ספק 500W TR2 של טרמלטייק יחזיק אותו? (מעבד AMD QUAD CORE PHENOM X4 9550 2.2GHz) 2.שמעתי יש בעיות עם החברה מה הקטע? 3.עד 800 ש"ח זה הכי חזק? 4.ברזולוצייה של 1920X1200 יהיו ביצועים טובים על אף שיש רק 768MB של זיכרון? 5.שמעתי שעם הגרסה של GIGABYTE כשהתדר ליבה על 900 והזכרונות על 2000 זה בעצם דיי כמו 5870 סטוק, גם הגרסא השו תאפשר OC כזה או שרק הגרסה של GIGABYTE בגלל הקירור שלה?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by crak100,

שלום רב . אני מעוניין לרכוש מחשב נייד שישמש למשחקים בסיגנון crysis וכו' כרגע עומדים על הפרק שני כרטיסי מסך א.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 320M‏, זיכרון גרפיקה כולל של עד 2,299‎ MB עם זיכרון DDR3 ייעודי של 1‎ GB ב.NVIDIA‎®‎ GeForce‎®‎ GT 230M‏, זיכרון גרפי כולל של עד 2,815‎ MB עם DDR3 ייעודי של 1‎ GB כרגע אני עם כרטיס gforce 9600gt ,מה ההמלצה שלכם ,חשוב לי מאוד תמיכה במשחקים כבדים . בנוסף אשמח את תחוו דעה לגבי רכישת נייד של 64BIT בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by Salwaby,

שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by ariel-ro,

שלום, איזה כרטיס יותר חזק למשחקים על מסך 19', זה- http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=694 או זה- http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2102 אריאל

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. שלום אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי ATI 1650PRO בכרטיס חדש, המחשב משמש בעיקר לרינדורים סרטים מוזיקה וקצת משחקים (הGTA האחרון) המסך שלי הוא 22" 1680X1050 כך שאפשר להבין שאת המשחק הנ"ל רואים ג ר ו ע אני לא משחק הרבה אז לא חשוב לי שהכרטיס יהיה מטורף אבל אני חייב לשפר את הקיים, רציתי המלצה על כרטיס שיביא יחסי עלות\תועלת מירביים לא איכפת לי לעשות OC לכרטיס ואולי גם להחליף את הקירור שלו אני יודע שה4850 כמו שהוא הוא הבחירה הכי מוצלחת בשבילי, אבל רציתי לדעת אם יש משהו בכיוון אבל זול יותר ,נניח שבסוף יעלה באיזור 550-600 המפרט הוא Q6600 @ 3.4GHZ 4GB RAM Gigabyte G33M-S2 CORSAIR VX550 מסך 22 תודה מראש לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by SoapSeller,

טוב, אני מחפש כרטיס מסך אך ורק ל2D, הביצועים בתלת מימד ממש לא מענינים אותי. חשבתי בהתחלה על הפרליה, שבכול ביקורת נורמלית שעשו עליו ציינו לטובה את היכולות 2D שלו, אבל המחיר שלו בארץ... אז, א) האם יש סיכוי להשיג פרליה בארץ במחיר נורמלי?(נורמלי < 2000 ש"ח) ב) יש כרטיס אחר שאתם ממליצים עליו, במסגרת התקציב הנ"ל?(עדיף בפחות, אם ניתן להשיג ביצועי 2D דומים לכרטיסים שבקצה הסקאלה) תודה.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by anri,

קודם כל אני שמח לחזור לפורום המדהים הזה, הרבה זמן לא יצא לי להיכנס, אבל הנה חזרתי . טוב אז יש לי מסך LG FLATRON F700P . עכשיו לפי מה שאני יודע הוא אמור להציג לי קצב ריענון של 85MH ברזולוציה של 1360 על 1024 . אז שאני בשולחן עבודה, לפי הדרייבר אני על 85MH אבל לפי המסך זה מראה לי שאני על 75MH מדוע ולמה ?? (וככה גם שאני משחק אם יש הבדל...) תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  19. קיבלתי הצעת מחשב שהיא: http://img274.imageshack.us/img274/3233/16cu1.jpg ואני חושב אם לקחת את הכרטיס הזה שיש בהצעה או את הכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL. הבנתי שהכרטיס SAPPHIRE X800GTO2 256MB PCI-EXPRESS RETAIL בא עם ליבת R480 אשר ניתן לשדרג אותו ל X850XT PE. נאמר לי בהצעה (+ על ידי 2 טכנאים נוספים) שאפשר גם את הכרטיס X800 לפתוח צינורות ל-16 ולעשות לו OC. - האם זה אפשרי? אני מתכוון גם ב-1 וגם ב-2. מה הם סיכויי ההצלחה? איזה מהכרטיסים יותר טוב לדעתכם? על איזה הייתם ממליצים יותר?. תודה.

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום וערב טוב, מבקש עצה אחרונה לפני קנייה לכרטיס מסך ברמת מחיר סביב 200$ נקנה בארה"ב כנראה מNEWEGG מפרט (חלקי) P45 של GIGABYTE עם e5200 שרץ על 3.88 גיג'ה. 4GB זכרון של GSKILL BLACK Ed ספק עם 30A ב-2 מסילות 12V. עשיתי שיעורי בית אך למרות זאת קשה להגיע להחלטה. רמת הפרדה כרגע - 1366 על 760. רמת הפרדה בטווח של שנה - 1920 על 1080. הסדר לפי העדפה כרגע משוכלל עלות/תועלת (דגש עלות + הצורך בשדרוג ספק) - למיטב הבנתי מביקורות שקראתי. 1. XFX HD4890 - 200$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814150438 2. Sapphire HD4870 - 150$ http://www.newegg.com/Product/Product.aspx?Item=N82E16814102849 3. GIGABYTE GeForce GTX 260 (OC) - 220$ http://www.newegg.…

21. Started by ronmar,

מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ackohen,

רציתי לשאול - אם נניח שיש לי כרטיס 6870 רפרנס. ונניח שאני מעוניין לעשות לו CF, האם ההבדל בין 3 האפשרויות הבאות הוא קריטי? 1. להוסיף כרטיס רפרנס זהה לקיים. 2. להוסיף כרטיס OC וקירור של המפעל. 3. להוסיף כרטיס עם קירור של המפעל. לדוגמה: http://www.hisdigital.com/un/product2-592.shtml האם יש פערים בביצועים? האם כרטיס רפרנס יהווה צוואר בקבוק בהוספת הדגם OC?.. האם כרטיס אחד מקורר מפעל יכול ליצור חוסר איזון שיכול לפגוע בביצועים? תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  23. Started by SaXtoR,

החלטתי לעדכן את הכרטיס מסך בעקבות המלצות חוזרות למשחק שלא עובד טוב, נכנסתי לאתר של AMD, אבל אני בשום אופן לא מצליח להתקין את הCATALYST כמו שצריך הורדתי את הגירסה 10.2 שלהם, בחרתי 64 WINDOWS 7, אבל הוא אוטמטית שינה WINDOWS VISTA וגם ראיתי למטה שכתוב: בתצוגה של הDXDIAG כתוב לי WDDM 1.1 הכרטיס מסך HD 4800 Series 1024MB בשום מצב, לא משנה איך ניסיתי, גם אחרי שהוא כתב שהוא מתקין את הCATALYST, חיפשתי ידנית ולא הצלחתי להפעיל אותו. הוא לא קיים. אני מבין כאילו שאין תמיכה ממש... עשיתי התחל, הפעלה, dxdiag ובגירסת directx כתוב DirecX 11 ??? יכול להיות זה משהו שקשור למשחק(COD BLACK OPS) והכרטיס מסך? ז''א הוא רוצה תוכנה של directx יותר חדישה שיש רק בכרטיסים יותר חדשים משלי? אנ…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by jacobra,

ומה זה נותן לי בעצם?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.