כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, הכרטיס שלי כרגע 7800GTX, בשלבי גסיסה מתקדמים ומראה ארטיפקטים ירוקים על כל המסך. את ה Windows הוא מסרב להעלות ולכן אני כותב לכם מ-Safe Mode. העברתי את הכרטיס למחשב של אחי וגם שם הופיעו ארטיפקטים ירוקים. הכרטיס מת וחבל. לכן, אני מבקש ממכם, חברי פורום תצוגה וגרפיקה המלומדים, המלצה לכרטיס מסך חדש באזור ה 800 שקל. אני יודע שהמעבד שלי חלש וקצת מגביל את כל העסק. בOverClock ל 2.6 הוא משתווה בערך ל X2 5000, ככה שתהיו בעניינים. אני עדיין בעיצומם של כמה משחקים - GRID, WIC, FC2, Red Alert 3 - שאותם הרצתי על הגדרות בינוניות עם 20-30 FPS. אני מחפש כרטיס שיוכל לתת לי משחקיות קצת יותר חלקה בהגדרות קצת יותר גבוהות, וימצה עד תום את המעבד החלשלוש שלי. נכון לעכשיו, אני עובד עם מ…
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש , E8400 MUSHKIN 4 GB שתיים על שתיים המסך שאני מתכוון לקנות זה סמסונג 2243 , 22 אינץ'. השימוש הוא משחקים , סרטים וכו'.. החלטתי בהתחלה על HD 4850 SONIC , שזאת הגרסה המומהרת של פאליט כפי שהבנתי אבל אח"כ שמעתי שעדיף לקחת את הגרסה המומהרת של TWINTECH , ה9800 GTX + ות'אמת אני מבולבל ..=\ אני רציתי כבר להזמין את המחשב ועכשיו לא יודע מה עדיף לקחת... אגב הוא צריך גם נראלי להתאים למארז : cooler master 690 ולוח אם : ASUS P5QL-E ואני מקווה שהספק כח Corsair CMPSU-450VXEU 450W יחזיק... אז מה מומלץ יותר לקחת? תודה.
-
- 9 תגובות
- 982 צפיות
-
-
ולגבי ה GTX280 ה OC שלו נותן הבדל משמעותי??..(כמובן הOC של BFG)
-
- 10 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום חברים 1. האם לוח אם בעל 2 חריצי הרחבה PCIE (חריץ אחד 16 והשני רק 8) יכולים לתמוך בשני כרטיס מסך לעבודה ב2 מסכים שונים כלומר כרטיס למסך A וכרטיס למסך B (ואני לא מתכוון לטכנולוגית הCrossFire או SLI) 2. בהנחה שהתשובה לשאלה 1 חיובית אז נניח בתקציב של 400-500 ש"ח מה עדיף? כרטיס מסך חזק (יחסית) אחד בעל 2 יציאות או 2 כרטיסי מסך (250X2 ש"ח) כאשר כל כרטיס מסך מתחבר למסך אחר 3. מעדיף כרטיס פסיבי ללא מאוורר 4. מה עדיף NVIDA או ATI? מה השימוש מולטימדיה בעיקר עריכת וידאו ומוסיקה לא משתמש במשחקים בכלל ומה המפרט שלי? מעבד: E8400 לוח: GIGABYTE GA-EP45C-DS3R PCI Express x16 slot, running at x16 PCI Express x16 slot, running at x8 זיכרון: 4 GB מע הפעלה: XP
-
- 14 תגובות
- 982 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.
-
- 13 תגובות
- 982 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. התגלגל לידי כרטיס Radeon HD 4870 1GB תוצרת SAPPHIRE. יש מה לעשות אתו היום? הוא עדיין יכול להתמודד עם משחקים? סה"כ כרטיס בן 10 שנים. ואיך הוא מבחינת כח עיבוד לעומת Radeon HD 7770?
-
- 0 תגובות
- 982 צפיות
- 1 follower
-
-
איך כרטיס המסך הזה להיום? יש בו 3GB ורכשתי אותו יד2 תמורת 400 ש"ח ויש שנתיים וחצי אחריות. יש לי i3 2100
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס מסך 7970 ויש מלא תקיעות בפיפא הגיע למצב שבאמצע יש הפרעות ממש. לא היה לי לפני שעידכנתי לדרייבר החדש למישהו יש מושכ איך אפשר לתקן את זה?!
-
- 3 תגובות
- 982 צפיות
-
-
הי, לוח אם asus p8z68-v pro, כעת 660TI נוסף, הכרטיס מזוהה ע"י המערכת אך בהגדרות nvidia control panel ניתן להגדיר את הכרטיס השני בתור כרטיס PHYSX. מדובר בשני כרטיסי EVGA 660TI OC זהים, יש ביניהם מגשר SLI, ניסיתי את שני המחברים וללא מחבר- אין שינוי. הכרטיסים יושבים על סלוט PCIx16_1 ו PCIx16_3. נראה שבביוס אין הגדרה רלוונטית, ביוס גרסא אחת לפני אחרונה 3402. רעיונות?
-
- 6 תגובות
- 982 צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש להחליך את כרטיס המסך במחשב שלי התקציב הוא עד: 700 ש"ח לוח האם שלי הוא: Manufacturer Gigabyte Technology Co., Ltd. Model EP43-DS3L (Socket 775) Chipset Vendor Intel Chipset Model P45/P43/G45/G43 Chipset Revision A3 Southbridge Vendor Intel Southbridge Model 82801JR (ICH10R) אני צריך לקנות מ KSP מטעמי נוחות ואיזה סידור שיש לי מול החנות, אז אני ממש אשמח אם תוכלו לתת לי את הכרטיס הכי טוב שיש ב KSP בטווח המחיר הזה. חשוב לי שתהיה יציאת HDMI (שנראה לי שזה כבר סטנדרט) וזהו פחות או יותר, אני רוצה שזה גם יריץ את GW2 על ההגדרות הכי גבוהות שאפשר, אבל זה לא משחק כבד במיוחד... תודה רבה!
-
- 10 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?
-
- 9 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש גל של מכירות כרטיסי מסך שחזרו מביטקוין כמו כאן http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=GV-R929OC-4GDu יש עוד חנויות שמוכרות R9 290
-
- 2 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום רב! אני עומד לקנות מחשב השבוע ואני עומד בהתלבטות גדולה בין הכרטיסי מסך השונים בסכום עד 1000 ש"ח ראיתי את הדיונים בנושא שבלבלו אותי כי בהתחלה חשבתי על Gtx 960 ועכשיו אני כבר לא בטוח. אין לי בעיה גם לשקול לקנות מיד 2, הבעיה היחידה שעומדת בפניי זה האם המארז והספק יתאימו לחלק מכרטיסי המסך שנמכרים שם כגון הr9 280x או הradeon 7970. חשבתי על המארז antec gx500 עם ספק antec של 550W, השאלה האם זה יספיק או שכדאי מראש ללכת על ספק חזק יותר? אני לא ממש מכיר דגמים של מארזים וספקים. בכל מקרה אם ואחליט לקנות בכלל יד ראשונה איזה כרטיס מסך משתלם יותר בתקציב הזה? יש לציין שאני אשתמש במסך 21 אינץ 1080P תודה מראש, איתמר
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך רק שאני לא בטוח אם כדאי לקחת את הכרטיס הזה: http://www.tigerdirect.ca/applications/SearchTools/item-details.asp?EdpNo=5316156&sku=P450-5770 או להשקיע קצת יותר בGTX 460.... יש לי לוח אם דיי מיושן של ג'יגה בייט GA-M55SLI-S4 והבנתי שהלוח יתמוך בכרטיסים, אבל השאלה אם הם יכנסו במארז Compucase 6A19 בעיקר הGTX460... אין לי כ"כ בעיה להריץ משחק על הגדרות בינוניות אני לא כזה גיימר...
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
שלום יש לי מעבד AMD X2 64 3800 זיכרון 2 ג'יגה HD 160G לוח אם M2N-TVM ספק 470 TT מסך 24 אינץ FULL HD איזה כרטיס אתם ממליצים לי שהמעבד לא יגביל ... בעיקרון אני צריך את הכרטיס למשחקים מינמלים מאוד .. תודה .
-
- 4 תגובות
- 981 צפיות
-
-
יש לכרטיס נפילה במינימום פריימרים ירידה משמעותית שגורמת תקיעות קטנות התוצאות של Heaven Benchmark v2.1 קישור : http://www.fastup.co.il/images/83941470.png מה שמסומן בעיגול האדום שאר הרכיבים במחשב תקינים השאלה שלי עם יש בעיה בכרטיס מסך עם זה תקין ? למישהו יש אותו כרטיס ואותו מפרט שיוכל להשוות תודה לעוזרים !!
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
היי, אני מעוניין לשדרג כרטיס מסך למחשב הבא: core2 e6750 gigabyte p35-ds3l 2gb ram enermax liberty 400w 8800gts הכרטיס מיועד לגיימינג, וחשוב שיהיה לו קרור שקט וטוב (אני לא מתכנן overclocking בזמן הקרוב, אבל ממש אין לי ראש לבעיות overheating או רעשים של משאית מהמארז). כמו כן, חשוב מאוד שהכרטיס יעבוד טוב עם liberty 400 (שדרוג ספק לא בא בחשבון כרגע). לפי מה שהסתכלתי יש את ה550gtx, 6790, ו6850 - מי מהם הכי כדאי? תודה רבה מראש
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התקנתי את הווינדוס לפני כמה חודשים, היית לי בעיית HERTZ שלא מצאתי לה פתרון ראוי, כמעט כל הרזולוציות, פרט לרזולוציות נמוכות מאוד, לא היו עובדות על 60 HERTZ, אלה על 59. 59 בעצם מבטל לי את האפשרות של הV Sync במשחקים, ניסיתי לשנות בזמנו את קצב הרענון גם דרך הווינדוס, וגם דרך ההגדרות של הכ.מסך. (דריברים הכי חדשים שיצאו אז גם לכ.מסך ומסך) כ.מסך - HD4770 מסך - DELL 2209 רציתי לדעת אם קיים כרגע פתרון לבעיה הזאת? (למי שיש אותה, כי שוב כנראה שזה לא לכולם)
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh
-
- 5 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום חברים, אני מנסה להקליט סרט מהמחשב לוידאו. כרטיס המסך שלי (רדיאון, אבל זה לא ממש משנה) מצוייד בחיבור VIVO ובכבלים המתאימים. חיברתי את הוידאו, התחלתי את הסרט במחשב , ולחצתי על REC בוידאו. הקלטתי קטע קצר מהסרט, כדי לראות עם זה עובד. שום דבר. נאדה. האם VIVO מוציא את כל מה שרואים על המסך, כל הזמן? ואם לא, איך אני "מפעיל" את היציאה הזאת? חיפשתי בכל המדריכים ובכל קבצי העזרה של כרטיס המסך, אבל אפילו המילה VIVO לא מופיעה אפילו פעם אחת... מה לעשות? ???
-
- 8 תגובות
- 981 צפיות
-
-
התוכנה ( FRAMS ,משהו כזה ) שלא עובדת אצלי ( צריך AMD XP ) . שלום לכולם. המפרט שלי: AOPEN AK73 PRO AMD 1.3 radeon 9700 pro אני רואה שחברה שכותבים המשחק רץ אצלי ב: 40 FPS 80 FPS וכו.... איך אפשר לגלות את זה ?
-
- 3 תגובות
- 981 צפיות
-
-
שלום לכולם. הייתי רוצה לקבל המלצה מה טוב יותר היום למשחקים בתקציב שלי ATI או NVIDIA ? כמו כן הייתי רוצה מאיץ עם קירור פסיבי (אם יש), ושל חברה אמינה שנותנת 3 שנות אחריות (ASUS / GIGABYTE ). אני לא רוצה לעשות "אוורקלוקינג". מה דעתכם על הכרטיס הזה: PX7600GT Extreme LEADTEK ביחס ל - GV-NX76T256DB אשמח לקבל תגובות. תודה
-
- 6 תגובות
- 981 צפיות
-
-
http://logicpc.co.il/heb/Search.aspx?seek=7600gt מצטער, פשוט אני חייב מהרשימה הזאת בלבד (אני יודע יש ת X1900GT ועוד בסביב ) (אני פשוט מחליף תכרטיס הX1800GTO הפגום שלי והם רוצים רק 7600GT, ה7600GT כמו ה X1800GTO ובטח הגירסאות הOC שיש ברשימה "יעשו " אותו יותר טוב מהX1800GTO ואת הליבה יותר טובה ל OC נכון?)
-
- 20 תגובות
- 981 צפיות
-
-
אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?
-
- 19 תגובות
- 981 צפיות
-