עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sagim194,

צריך לחבר דיי מהר

2. Started by mistaarvim,

יש לי VISTA 64BIT מישהו יודע איך אפשר לפתור את הבעיה של ה2D התקועים כשמריצים משחק זה אמור לעלות לקלוקים של 3D אבל זה נשאר על קלוקים נמוכים. בעיקרון זה הHOTati POLLER אבל בגלל שהAti try tools לא מי יודע מה תומך ב64 ( התקנתי את הבטא הוא היחידי שעוד תומך) בסוף ההתקנה הוא אמור לשאול אותך אם לעשות disable hot poller וזה לא שואל. מישהו יודע איך ניתן לעשות את זה ידני, או כל פיתרון אחר לבעיה.. תודה. אגב עם CCC הוא עולה ל 3D בדקתי את זה עם rivaT כשהיא רצה ברקע. החיסרון בCCC שהוא לא נותן לך אינפורמציה בזמן המשחק כמו ה ATT (תקנו אותי אם אני טועה. *והאם יש עוד תוכנה שיכולה להביא לי נתונים לגבי טמפ קלוקים וכו.) והיא כבדה מאוד!

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  3. Started by Thant,

מה עדיף לקחת? http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CGAX-4852DDO או http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=28300 בהתחשב בעובדה ש ה80 שקלים הבדל לא ממש מפריעים לי. כיום אני משתמש במסך 19".

• 3 תגובות
    • 547 צפיות
  4. Started by gaziter,

האם זה משנה אם יש לי ברידג' אחד או שניים??

• 5 תגובות
    • 721 צפיות
  5. http://www.insidehw.com/Software/Multimedia/ATi-vs.-nVIDIA-Video-Transcoding.html כפי שניתן לראות, בכל המבחני ביצועים ATI מובילה בגדול (ועוד בדקו 4870 לעומת 280GTX שעולה פי כמה ממנו) בכל מקרה, ולסיכום המאמר, איך שלא תסתכלו על זה, הבדל של בין 4 דקות לCONVERT של וידיאו בATI לעומת 40+ דקות בשימוש במעבד בלבד (6600 עם OC רציני של 3.5 ג'גה הרץ). כלומר תמיד כדאי להשתמש בתוכנות שיודעות לנצל את הכרטיסי מסך, ומקבלים לא איזה כמה אחוזי שיפור בודדים, או עשרות אחוזים, אלא מאות ואלפי אחוזים!!! ;D

• 7 תגובות
    • 780 צפיות
  6. שלום לכולם אני עובד על תוכנות תלת מימד - ( זו עבודה מיקצועית ונידרשת כמובן רמה גבוהה ) התקציב שלי לא גבוה ( רק סיימתי לימודים ) והתחלתי ב- 2000 שח לכל המיפרט ( וכולל הלוואה כבר הגעתי כרגע ל-5000 שח ) אני מצרף מיפרט למחשב אותו בנו לי בפורום המקביל אבל רוצה למקד את השאלה בכרטיס המסך - האם ניתן לחסוך כאן ( הבנתי שלפחות בתוכנות הדמייה ורינדורים , המעבד חשוב הרבה יותר מהכרטיס ) האם להשקיע בכרטיס כזה ( כמו שהמליצו במיפרט ) כרטיס מסך: LEADTEK NVIDIA QUADRO PCI EXPRESS FX1500 256MB GDDR3 - RETAIL ¤1532 או לחסוך אני מניח 1000 שקל ולקנות נבידיה 9500 כל זה כאשר מדובר במעבד 4 ליבות ואולי לשדרג לכרטיס כזה או אפילו יותר טוב בהמשך אם ארגיש שזה הפך לצוואר בקבוק ( ודרך אגב לדעתכם זה…

• 2 תגובות
    • 720 צפיות
  7. Started by UchihaItachi,

יש לי דרייבר של ה512 MB זיגרון עכשיו החליפו לי ל1024 זה אותו דרייבר או אחר?

• 2 תגובות
    • 538 צפיות
  8. Started by ChaosPower,

שלום כולם, לאחרונה קניתי את ה ATI Radeon HD 4850 של ספייר בחנות KSP, שידרגתי מה3650 שהיה לי קודם, הם החליפו לי אותו על המקום (וגם ספק, כי הייתי צריך לשדרג אותו גם בשביל כרטיס המסך). היו לי כמה בעיות עם ה3650, לפעמים היו לי איתו האטות משונות בקצב הפריימים בלי סיבה נראית לעין, ובCall of duty world at war שקניתי לפני כמה ימים היו בעיות רציניות עם קצב הפריימים, והרבה פעמים היו מופיעים פסים אפורים מהבהבים, ואובייקטים על המפה היו נעלמים וחוזרים. עכשיו עם ה4850 יש לי בעיות כאלה פחות או יותר בכל משחק במחשב, בחלק יותר גרוע- כמו COD5 שעכשיו החליט ללכת עד הסוף ולפעמים במקום להציג את המשחק כשאני נכנס לשרת, הוא מציג לי אפור+שחקנים. בהרבה משחקים אחרים יש גם בעיות: מים שפתאום נעלמים, ש…

• 5 תגובות
    • 687 צפיות
  9. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: CPU:Intel DualCore E2200 2.20,2.19 Memory:2GB(512*4)1 GPU:XpertVision nVidia GeForce 7300GT 512MB(9800GT Soon)g Mouse:Logitech MX518 Power Supply:G-pro 500W atx12(SeaSonic 400W Soon)g OS:Windows Xp Sp3 HDD:250GB אם נשים בצד את הספק כח(אני אחליף),האם 9800GT יעשה צוואר בקבוק למערכת? תודה.

• 12 תגובות
    • 887 צפיות
  10. Started by guylederer0,

שלום קניתי לא מזמן מחשב חדש בין החלקים Sapphire HD4870 1GB עכשיו יש לי בעיות ... יש לי לפעמים מן פס שרוף על המסך ולפעמים הוא הולך ... אמרו לי בפורום מסכים שזה הכרטיס מסך יש לי עוד בעיה ... לפעמים המחשב נתקע משמיע צפצוף ועושה ריסט וזה לא המעבד עשיתי OC קטן מ 2.4 ל 3 ולא היה בעיות בבדיקת עומס וכ'ו ובקשר לזיכרונות אני לא מאמין שזה הם כי זה קרה לי גם לפני ה OC הורדתי את הדריבר האחרון של ATI התקנתי מחדש כמה פעמים וזה לא ממש עזר ... עוד דבר שקורה לי הרבה שבאמצע משחק ( GTA ) לדוגמא המשחק נתקע והכרטיס פתאום מפעיל את המאוורר על 100 ואז חוזר לנורמל וקופץ לשלוחן עבודה שם יש הודעה של VGU RECOVER שאומר שהכרטיס עשה ריסט והאם לשלוח תבעיה לאתר שלהם או לא ... בקיצור אני כבר לא יודע מה ה…

• 11 תגובות
    • 969 צפיות
  11. שלום לכולם *אני מבקש לדעת, האם שידרוג כרטיס המסך ישפר משמעותית את האיכות והשטף במשחקים כבדים כמו ה- GTAIV? *האם בכלל ישפר? *והאם זה ממש ממש ממש לא מספיק, וצריך גם לשדרג את המעבד? *מבחינה כספית, אני יכול כרגע לשדרג רק אחד מהם, וכדי להחליט אני זקוק תשובה לשאלה הנדונה - דרך אגב, שמתי לב, שכשאני מנסה לשנות,למשל, במשחק ה- GTAIV, את נתוני המשחק לגבוה יותר, אני מקבל הודעות על ניצול זכרון הכרטיס מסך, ללא התייחסות למעבד כלל. *אשמח, עם תהיינה תגובות, והרבה, לשאלתי זו.

• 15 תגובות
    • 1.5k צפיות
  12. קודם כול מי שצריך לראות את המפרט שלי אז יש אותו בצד ימין מתחת לשם משתמש (=אין לי כוח להתחיל לרשום אותו פה) כרגע אני עובד עם מסך 22" ברזולוציה טבעית של 1680X1050 ויש לי את ה-8600GT של GIGABYTE עם 256MB GDDR3 השאלה האם אני ארגיש הבדל בביצועים עם אחד מהכרטיסי מסך האלה: (איפה יותר ואיפה פחות) 1-כרטיסי מסך ‏GIGABYTE‎ - ‏9600GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=5372 2-כרטיסי מסך ‏MSI‎ - ‏9800GT 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E‎ http://ksp.co.il/hmain.php?uin=6588 נ"ב:ואל תתחילו לרשום המלצות לכרטיסי מסך של ATI (=לאור הניסיון הגרוע שלי עם החברה הזו,אפילו אם תתנו לי בחינם כזה אני אשבור אותו לחצי)

• 5 תגובות
    • 511 צפיות
  13. Started by marlboro,

כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  14. Started by LL@SS,

אף פעם לא הבנתי מזה נותן? מה התפקיד של השעון הזה ומדוע בתוכנה GPU-Z לא מופיע כלום אצלי? תודה.

• 3 תגובות
    • 841 צפיות
  15. Started by masmer10,

יש לי 8800gt אני חושב לקנות hd4850 זקוק ליעוץ אם כדאי

• 7 תגובות
    • 645 צפיות
  16. Started by idos100,

יש לי hd 4850 512 mb עכשיו אני לא כל כך מבין בזה אבל בתוכנה gpu-z רשום לי שהמהירות שיש לי היא 500 וצריך להיות 650???? מישהו יודע מה הבעיה ואיך אני מסדר את זה. נ.ב:זה מחשב חדש!! הנה תמונה שתבינו...

• 6 תגובות
    • 698 צפיות
  17. Started by curdi1,

שלום רב, איפה מבחינת ביצועים עומד הכרטיס שבכותרת לעומת כרטיסים אחרים ? האם משחק כדוגמת ה-gta החדש ירוצו עליו (גם אם לא בהגדרות מקסימום ) ? תודה

• 9 תגובות
    • 680 צפיות
  18. המחירים בחו"ל עדיין יותר זולים, ומכיוון שחלקי מחשב הם קלים וקטנים יחסית (משלוח זול) והמיסים הם רק 15.5% זה יכול להיות משתלם - השאלה שלי היא איפה אני מוצא כזאת חנות שמוכרת לארץ?? e-bay תמיד אפשרי, אבל לא מצאתי דיל מעניין במיוחד. ובכל מקרה יש המלצות לחנויות בארץ אולי? דרך ZAP אני לא מוצא בפחות מ-1000 ש"ח ונראה לי קצת יקר בשביל זה... ולא להמליץ על כרטיסים אחרים בבקשה - כבר יש לי כרטיס כזה ולוח SLI אז כל דבר אחר לא בא בחשבון. תודה!

• 7 תגובות
    • 815 צפיות
  19. שלום לכם, ברשותי ישנו כרטיס HD4850 בעל 512MB GDDR3 של HIS. (שם הדגם המלא: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3) למען האמת, מחירו עמד בזמן הקניה סביב 950 ש"ח, ואילו מחירו עומד כעת על 1015 ש"ח. (באותה חנות - IQPC.) ראיתי אותו גם בחנות נוספת, פנדה - שם מחירו עומד כעת על 930 ש"ח. בכל מקרה, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך שלי ל-HD4850 1GB, ובמקרה שארכוש בסוף מסך 24 אינץ' - אשדרג ל-HD4870 1GB. לשם כך, החלטתי למכור את הכרטיס שברשותי כעת, אך איני יודע כמה לדרוש עבורו. כלומר, כמה צריך להוריד עקב "שימוש" או "התיישנות", או שמא כלל אין התיישנות במקרה הזה, שכן מדובר בכרטיס מדור נוכחי? (מצבו הפיזי מצוין - המחשב לא נפתח מאז הקניה (אוקטובר 08) ובעל פילטרים נגד אבק.) * אין …

• 3 תגובות
    • 618 צפיות
  20. Started by AcidBurns,

לקנות 2 כרטיסי HD 4830 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire ולעבוד איתם בקרוס פייר, או לקנות כרטיס HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E של Sapphire?

• 4 תגובות
    • 513 צפיות
  21. Started by ELDAN RENT A CAR,

איך הכרטיס הזה ? 395 ש"ח . PALIT 9600GT SMART 512MB DDR2 256BIT אין ל ATI כרטיס מסך בסכום הזה שהוא 256BIT רק 128 !

• 3 תגובות
    • 668 צפיות
  22. שלום כולם קניתי מחשב ואיתו את הכרטיס 4807x2 עם כל הכבוד לכח החישוב שלו אני מאוכזב ממנו כמו לא יודע מה הוא קורס בלי סוף (אפילו קרס לי פעם שהרצתי סתם טריילר מעאפן ב-quick time) מציג ביצועים בינוניים לדעתי (ממה שמצופה מכרטיס מסך כזה) במשחקים מתחמם כמו חולה נפש רועש בצורה מזעזעת כשמכוונים את המאוורר שיעשה את העבודה שלו (כי במצב Auto הוא נתקע או משהו ב-45 אחוז ולא מקרר אותו מספיק) ושלא לדבר על הדרייברים שפשוט על הפרצוף עכשיו אני תמיד אהבתי את ATI היה לו את ה-9800 האגדי שלהם אחרי זה את ה-1650 פרו המציין שלהם ועכשיו זה אמור להיות הכרטיס הכי טוב בעולם ?! לא באתי פה לבכות, רק רציתי שתבינו את הבעיות שלי, ושמישהו יזדהה ויגיד לי שזה קורה גם לו שארגיש יותר טוב ולא אחשוב שהכרטיס מסך של…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by dodoboy,

מישהו מכיר??? יש לי במחשב FX5200 כדאי לי להחליף ביינהם..??? מה יותר טוב???

• 4 תגובות
    • 551 צפיות
  24. שלום ותודה על הקריאה. יש לי לוח אם של gigabyte MA-M56S-S3. לאחרונה דפקתי את כרטיס המסך שלי שהוא ATI Radeon 1950x pro של Sapphire. אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש ורציתי לשאול האם ה Geforce 9600 GT של gigabyte יתאים ללוח אם שלי מבחינת PCIe, כי הבנתי שיש לכרטיס PCIe 2.0 ובלוח אם שלי יש PCIe רגיל, או בלי קשר האם הכרטיס פשוט יתאים ללוח שלי בלי בעיות ? תודה על העזרה, קישורים : http://www.ciao.co.uk/Gigabyte_GA_M56S_S3__6736088 http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ClassValue=VGA&ProductID=2774&ProductName=GV-NX96T512H-B

• 7 תגובות
    • 744 צפיות
  25. שלום לכולם יש לי התלבטות קטנה בין שני כרטיסי 9800GT... האחד: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1461 השני: http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1439 איזה מהם עדיף ? ולמה ? תודה מראש.

• 8 תגובות
    • 607 צפיות

דיונים חדשים בפורומים