עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. לא ממש הבנתי את הרעיון לשווק כרטיסים שנפתחים לכרטיסים טובים מאוד כמו המקוריים למשל ה2GTO שנפתח לX850XT PE וכמו NVIDIA שמשווקת כרטיסים כמו ה6200 ש"נפתחים" ל6600GT?

• 12 תגובות
    • 989 צפיות
  2. Started by naki,

farcry 4 קורס לי קבוע אחרי כמה דקות של שימוש. הסרתי את הדרייבר במצב בטוח עם ddu, חזרתי דרייבר אחד אחורה, שניים אחורה, שלוש אחורה.. מחקתי והתקנתי מחדש את המשחק דרך uplay, עשיתי תיקון קבצים... כלום. במשחקים אחרים עובד כמו שצריך, תוצאות 3dmark תקינות.. במחשב השני שלי עם 7950 עובד חלק.. יש מצב שזה בעיה של הכרטיס מסך? או של המערכת הפעלה? אני עם 10, 64 ביט מתסכל שעם מערכת חזקה כמו שיש לי המשחק הזה לא עובד, אני ממש רוצה לשחק אותו נורמלי.. אשמח לעזרה! תודה רבה

3. Started by Shoshan01,

http://ksp.co.il/?uin=20776 זה קירור סטוק? המחיר לעומת המחיר חו"ל משתלם?

4. שלום, אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח (גמיש, במידה ויש אופציה כדאית) עבור עבודה עם שני מסכים בו זמנית: האחד ברזולוציה 1680x1050 והשני ברזולוציה 1920x1080. כרטיס המסך הנוכחי שלי מבוסס על Nvidia 7600GT ונראה שהוא מתקשה לסחוב עבודה בו זמנים עם שני מסכים ברזולוציות הללו. המחשב לא משמש כלל למשחקים כבדים, אלא בעיקר לעבודה ב-Office, תיכנות עם Visual Studio 2012 ומשחקים קלים (קומפי). אציין כי המדובר במחשב, שחלק מן הזמן מדמה באמצעות VMWare (בשילוב טכנולוגיית VT-x, שמוטמעת במעבד) שני מחשבים נפרדים, למרות שלמעשה מדובר במחשב אחד, שעל כל מסך מופיעה מערכת הפעלה נפרדת. המחשב שלי די מיושן, אבל מספיק לצרכי: מעבד: Intel Core 2 Quad Q6600 לוח אם: Gigabyte 965P-S3 זכרון: 6GB DDR2 800Mh…

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  5. Started by Ori ZEE7,

איך זה הגיוני שכרטיסי מסך שמיועדים להריץ משחקים על ההגדרות הגבוהות ביותר נמצאים בטווח מחירים של 1000-2000 ש"ח, בעוד שקונסולות כדוגמת XBOX, שמריצות את המשחקים החדשים ביותר ברזולוציות מאוד גבוהות עולות רק כמו הכרטיס?? ולא רק זה הם גם מחזיקות שנים רבות, ומצליחות להריץ משחקים חדשים...

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  6. Started by puvsc,

היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  7. Started by yairxx,

היי שלום לפני משהו כמו חצי שנה קניתי מחשב חדש ללא כרטיס מסך כי זה לא היה בתקציב שלי עכשיו כשיש לי כסף אני יכול לקנות כרטיס מסך לפי הצרכים שלי הצרכים הם: צפיה בסרטים באיכות גבוהה על מסך LCD אני עורך וידאו עם פרימייר, אביד ואפטר אפקט אז שגם יתאים בגזרה הזאת משחקים - צ'ופר המפרט שלי: 12 ג'יגה ראם i5 3470 3.2ghz לוח אם של ג'יגה בייט H77M וספק כח 500W של THERMALTAKE אני מוכן להשקיע משהו כמו 1200 שקל, מכיוון שהצרכים שלי לא מטורפים אשמח לקבל הצעה על 2 כרטיסים שאוכל לבחור מי שיעזור לי ובסופו של דבר אקנה את הכרטיס, יקבל תמלוג נחמד תודה רבה!!!

• 6 תגובות
    • 989 צפיות
  8. Started by omrihadar,

החיבור היחידי של HDMI בטלוויזיה שלי נהרס וקראתי באינטרנט שמתאם של DVI לHDMI יעביר את הוידאו בלי הסאונד באיכות HD כמו כבל HDMI רגיל... אבל אחרי שחיברתי את המתאם זה מעביר לי את הוידאו באיכות לא מאוד טובה ברזולוציה של 640X480. בהתחלה חשבתי שאולי להגדיר משהו בהגדרות של הטלוויזיה לרזולוציה אחרת אבל אין כלום ואני צריך עזרה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  9. Started by Kobi Ohanna,

מתכנן לקנות את ה 4090 כרגע יד לי ספק כח של 750W המעבד אצלי הוא AMD RYZEN 9 5959X האם הספק שיש לי יספיק או שאני צריך להחליף? ספק SEASONIC

10. שלום לכולם, רכשתי מחשב שהורכב בנפרד וכרטיס מסך רכשתי בנפרד. נתקלתי בבעיה בחיבור כרטיס המסך לספק הכוח - בכרטיס מסך יש 16 (8 כפול 2) כניסות של PCI-E ואילו מהספק הכוח יש לי: חיבור של 8 פינים שהוא נראה כמו PCI-E אבל הוא לא מתאים לחיבור של ה-8 בכרטיס מסך, אז חיברתי כבל אחד של 6+2 פינים (מפוצל) ועוד כבל של 6. מה שאומר שכרגע בכרטיס מסך יש 2 כניסות ריקות שלא מחוברות לספק כוח. בעייתי? איך יכול לקרות מצב כזה שה-8 פינים שיוצאים מהספק כוח לא מתאים? :[ תודה על העזרה

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  11. Started by nivezrati,

מה עדיף לדעתכם עד 1200 שקל? יש כבר אולי משהו יותר טוב? תודה

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  12. Started by adirnasri,

מה זה בנדאל.?

• 13 תגובות
    • 989 צפיות
  13. Started by sheff2k1,

אני לא עוקב אחרי מה שהולך בתעשיית החומרה בתקופה האחרונה, לכן אני רוצה לדעת פחות או יותר מה שווים כרטיסי ה main streem של היום(סביבות 500-600 שקל) בהשוואה ל9600 פרו שיש לי. כמו כן, האם DX10 כבר רלוונטי? או שזה עדיין DX9?

• 15 תגובות
    • 989 צפיות
  14. Started by LooseCannon,

שלום, אני מחפש כרטיס זול אבל שיחזיק מעמד לתקופה ארוכה ויוכל להריץ משחקים חדשים כמו HL2... אני עוד מעט מתגייס ככה שאין לי טעם להשקיע בכרטיס יקר, אז איזה כרטיס אתם ממליצים? ה9200 נראה טוב למחיר אבל השאלה אם הוא לא יתיישן מהר? ראיתי גם אנשים פה שאמרו שאפשר להפוך כרטיסים ל8 פייפליינס, זה אפשרי גם איתו? ויש אולי מצב שאני אמצא 9500 ב700 שקל? דרך אגב עשיתי חיפוש בפורום ולא מצאתי משהו שיעזור לי...

• 10 תגובות
    • 989 צפיות
  15. Gigabyte Radeon 9200 128MB הוא עולה 715 ש"ח ואני לא יודע עם הוא PRO או רגיל וברצוני לדעת האם הוא טוב או סתם דפוק... תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 989 צפיות
  16. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  17. Started by GunBlade,

שלום לכם! בזה הרגע קניתי כרטיס חדש ונוצץ מדגם Leadtek A250LE Vivo מבוסס GeForce4 TI4200, בעל 128MB זיכרון. הכרטיס מגיע עם דרייברים משלו, ואפילו יש להם עדכון באינטרנט שכבר התקנתי. למרות זאת, כל מני בדיקות Benchmarking שעשיתי לכרטיס (כדוגמת התוכנה 3DMark2002) נמצאו ברמות נחותות לעומת מחשבים בעלי אותו מפרט כמו שלי שפורסמו באתרי Benchmarking שונים ברחבי האינטרנט. מערכת ההפעלה שלי היא WindowsXP ואני פועל על מעבד AMD Athelon 1.2GHz עם 256MB SDRAM ו AGP x4. כמה שאלות: אני משתמש בדרייברים של החברה, אך אינני יודע אם הם מתקדמים כמו ה Detonator של NVidia. מה עדיף לי להתקין? את הדרייברים של LeadTek או את ה Detonators החדשים ביותר? אם זה לא הגורם להאטה (וההאטה משמעותית לפי הבדיקות), א…

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  18. Started by ino,

מישהו יודע אם יש מצב לכרטיס הזה כבר בארץ? אני מחפש אותו בכל מקום ובנתיים מצאתי אותו רק באקסלנט במחיר גבוהה מדיי, בבקשה תעזרו לי זה ליום הולדת של אח שלי תודה.

• 7 תגובות
    • 989 צפיות
  19. Started by brk2k,

בבקשה אל תתייחסו למחירים , ערך , פשוט תגידו לי מה עדיף - GF 6800 ULTRA + lg 700P או GF 6800 GT + viewsonic 19 inch (לא זוכר את הדגם של המסך... אבל אחד טוב) אל תתייחסו בבקשה לדגמי המסכים , השאלה פה פשוטה , 6800 אולטרה עם מסך 17 או 6800 gt עם מסך 19??? האם ההבדל בביצועים שווה פחות חוויית משחק?

• 21 תגובות
    • 989 צפיות
  20. Started by shloosh,

מה יותר טוב???

• 0 תגובות
    • 989 צפיות
  21. Started by VolTAge,

יש לי לוח אם של חברה בשם Lucky Star עם הציפסט Apollo Pro (כן עשקו אותי :'() שתומך ב AGPx2 ולא ב x4.. נגיד שאני יקנה G-Force 4, שממה שהבנתי הוא עובד על x4, איך זה יתבטא בביצועי מערכת ? זה אומר שאני יוכל לנצל רק חצי מהכרטיס ? אם כן, אז זה שווה את המחיר לדעתכם ? מידע על הציפסט

22. Started by MINIME,

כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .

• 2 תגובות
    • 989 צפיות
  23. אורח gonzila
    Started by אורח gonzila,

יש לי כרגע פנטיום 4 1400mhz עם כרטיס מסך geforce2 mx 400 32mb, כרגע רואים בו מצויין, אבל השאלה האם כדאי לי להחליף אותו? (ואני קונה גם עוד חודש עוד מחשב אני שם בו geforce 4 ti4200 של msi, הוא טוב?) תודה מראש, gonzila

• 4 תגובות
    • 989 צפיות
  24. שלום. לפני כמה ימים קניתי לעצמי מסך LCD של LG. 21.5 אינצ'. ולפני זה היה לי CRT שמאוד נהנתי מהתמונה שלו ( אני חושב שהתמונה של ה CRT הרבה יותר יפה וטובה) עד שיום אחד הוא החליט להתחיל להחשיך ובתזוזת המחשב הצבעים התחלפו לסגול חח כל הסרטים HD/BD וDVD עבדו עליו בצורה מאוד יפה והיו רואים ממש איכות. עכשיו שהחלפתי למסך יותר גדול כל הסרטים הפכו לפיקסלים גם הסרטים שלפני זה היו באיכות ממש טובה במסך הישן. הכרטיס מסך זה ג'י פורס 9600GT. השתמשתי בנגנים VLC ו KMP. אפשר לעשות לגבי זה משהו?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  25. שלום, היה לי כ. מסך 7600GT ששאבק את חייו החלטתי לקנות את כרטיס מסך החדש וקניתי אותו ATI 5550HD בתקווה שיהיה תנועה חלקה ב-HD ללא הקפאות ונתקלתי בבעיה. הרוב הזמן בצפיית HD הן סרטי הטבע ב-7600 עובד טוב עם הקפאות קלים בגלל פרוות של חיות וצילום שדה באורך 2 ק"מ מצלמים פרחים זזים וזה בדיוק כמוATI 5550 מתנהג. אשמח להמליץ איזה כרטיס מסך הטוב כדי שאוכל להנות סרטי טבע בצורה חלקה ותקציב 500 ש"ח יש לי שאלה יש לי לוח האם מלפני ארבע שנים, הכרטיס מסך שלי שהיה לי הינו PCI EXPRESS , האם כרטיס מסך שיש לו PCI EXPRESS 2.0 יעבוד טוב עם לוח האם? האם זיכרון מספיק לעבוד בשביל HD לסרטי טבע? הנה המפרט שלי לוח האם: INTEL ISLETON 946GZ- D946GZIS מעבד: Intel Core 2 Duo E6300 זיכרון: Symmetric DD2 2.5…

• 0 תגובות
    • 989 צפיות

דיונים חדשים בפורומים