עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by anuekr,

שלום, אני מעוניין בעדכון כרטיס המסך (המאוד גרוע) שלי, ושמתי עין על ה-Sapphire 6870, אחרי כמה חודשים ראיתי ששחררו כרטיסים חדשים לשוק, ביניהם ה-7770, העניין הוא שראיתי הרבה בנצ'ים ואפשר לראות בבירור שה-6870 הרבה יותר חזק, אך העניין הוא שנראה שה-7770 מתחמם הרבה פחות, עושה הרבה פחות רעש ושבכלל בהרבה ביקורות המליצו דווקא עליו מכיוון שיש לו "יותר פוטנציאל" (מה שזה לא יהיה) כי הוא חדש בשוק וכו'... בקיצור, מה דעתכם? אני אישית משחק הרבה במחשב וצריך כרטיס טוב שיחזיק לי הרבה זמן, בעיקרון אני סגור על שני הכרטיסים האלה, אלא אם כן יש לכם הצעות אחרות באותו מחיר (800 ש"ח). תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום האם כטיס המסך תלוי בדגם חריץ PCI-E של לוח האם? אם כן איזה כרטיס חדש יתאים לדגם זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by SMSM,

מישהו יודע אם יש לכרטיס בעיות עם לוחות שעובדים ב OC ? ( ידוע ש GF3 עושה בעיות אם עושים OC דרך הלוח אם - שינוי של ה MULTIPLIER ) ועוד שאלה - מה עדיף - דרייברים של ATI או GIGABYTE ?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by EasyPooper,

כותרת ???

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by haimovichi,

שלום, מחפש לקנות כרטיס מסך פשוט (אין לי מובנה) לעבודה משרדית וצפייה בסרטי HD. סכום - עד 250 ש"ח. תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mj23,

היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Nosh,

למי שלא שם לב הדריבר האחרון של ATI השנה, 7.12 יצא! הדריבר הבא יהיה כבר 8.1! להורדה: http://ati.amd.com/support/driver.html

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by 301289,

שלום לכולם, אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי בשביל להריץ משחקים לא על HIGH אבל גם לא על LOW (אני מדבר על משחקים כמו MAFIA 2, GTA 5) התקציב: 400 ש"ח (אפשר לחרוג עד 50 ש"ח) מפרט המחשב: מעבד: AMD ATHLON II X2 245 2.9GHZ לוח אם: GIGABYTE GA-M16PME-S2P AM2, NFORCE 430, DDR2 1066, PCI-E,VGA,HD AUDIO, LAN זיכרון: 2GB DDRII 800M ספק: GOLDEN TIGER 450W PSU מסך: 22' חברים שלי חשבו על ATI SAPPHIRE HD5670 512MB GDDR5 DX11 GAINWARD NVIDIA GEFORCE GT240 1024MB DDR3 תודה! GAINWARD

9. שלום. הנה תוצאות Cinebench במערכת הבאה: Phenom II X4 840 @ 3.76MHz GTX 560 Ti לעומת זאת, הנה תוצאות ממערכת הבאה: Core i7 950 GTX 460 768MB מדוע תוצאותיו של ה 560 Ti (המערכת הראשונה) נמוכות כל כך? האם התוצאה הזאת לא מפתיעה? תודה

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by FatherBoard,

אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. קניתי את הכרטיס מסך sapphire r9 280x dual x ואני רואה שרק מאוורר אחד עובד אבל שאני נכנס למשחק שניהם עובדים

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by AmitT,

שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש לי שתי שאלות בקשר למסכים: 1. מה המשמועות והיתרונות של טכנולוגית ה Diamondtron לעומת המסכים הרגילים היום? 2. למה לשים לב בקניית מסך או מה עדיף, גודל נקודה קטן ורזולוציה יותר נמוכה או גודל נקודה יותר גדול אבל רזולוציה יותר גבוהה? תודה מראש :saint:

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asilic,

הי יש לי רדאון 8500 עם יציאת SVIDEO רציתי לדעת אם ניתן למצוא מפצל מ S VIDEO לחיבור ליציאה הרגילה של הטלויזיה? כי הטלויזיה שלי לא מהחדשות ואין לה יציאת S VIDEO עוד שאלה בנושא האם האיכות תפגם? והאם ניתן לחבר את ה S VIDEO ליציאה דומה בDVD ואז לחבר את ה DVD לטלוזיה ואז לקבל TV OUT?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by danielzy,

האם שווה לשדרג 260C216.65NM עם קירור סטוק ואחריות שנתיים וחצי, ל295 עם אחריות שנתיים וחצי. בתוספת של 1200 ש"ח. יש לי לוח EX38 כך שאני לא יכול לעשות SLI לבד... השיקול שלי הוא שמבחינה סטטיסטית, עד היום, כרטיסי ה HIGH END היו חזקים יותר מכרטיסי ה HIGH של הדור שאחריהם [8800GTX&9800GTX+;98GX2&260GTX&280GTX] וכו'. עד שיצאו הדור החדש של הכרטיסים ערך הכרטיס שלי ירד משמעותית. ואם כיום אני יכול לקבל עליו קרוב ל1000 ש"ח, בעתיד אוכל לקבל עליו מקסימום 500 במזל.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by shibby15,

שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. שלום, כרטיס המסך של אחי x1900xt שבק חיים, והפסקתי את ניסיונות ההחייאה. העברתי לו את כרטיס המסך שלי 9600gt ועכשיו אני מושבת. האם כדאי לקנות עוד 9600gt או שיש כרגע כרטיס משתלם יותר? התקציב הוא מקסימום, אני לא רוצה לחרוג. מערכת ההפעלה windows 7 הרזולוציה 1680x1050 השימוש הוא משחקים, עריכת וידיאו ותלת מימד. תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Yaron-Cohen,

הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. היי אני עומד לבנות מערכת חדשה סביב i7 יש לי היום כרטיס מסך SAPPHRE HD4870 שהייתי שמח לשמור עליו אבל הבעיה היא שהוא בזבזני מאוד בהספק בזמן IDLE ולכן מחמם לי מאוד את המחשב והשולחן. לכן אני מתכוון למכור אותו ולקנות אחר למחשב החדש. השימושים העקריים במחשב הם עריכת תמונות - פוטושופ, ועריכת וידאו - פרימייר. אני משחק מעט מאוד אבל הייתי רוצה לשמור על האפשרות לשחק מדי פעם. לכן אני צריך כרטיס עם ביצועים בינוניים. אני מתכוון לקחת לוח אם עם Z68 שכולל טכנולוגיית VIRTU שמעבירה את הכרטיס הגרפי ל IDLE כשלא נדרש כוח עיבוד גרפי. טכנולוגיה זו לא תעזור במקרה של ה 4870 בגלל הצריכה הגבוה ב IDLE לכן אני מתכנן להחליף אותו. דרישות מהכרטיס: חסכוני בהספק ב IDLE מחיר סביבות 500 (אשמח שיהיה פחות) ביצו…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by haimon_v,

שלום, אני מחליף את ה 7900GS המצויין שלי ל4850 החביב על כולם. רציתי לדעת איך נכון לעשות את ההחלפה. האם להסיר את הדריוורים של נווידיה ואז להוציא את הכרטיס הישן או קודם להחליף פיסית את כרטיס המסך ואז להסיר את הדריוורים הישנים ולהתקין את החדשים? :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by BONO,

אני רוצה לקנות מסך 17" של סמסונג ויש שני דגמים אחד DFX והשני NF ואם אני לא טועה במפרט הם אותו דבר אז אם מישהו יכול בבקשה להגיד מה זה ומה ההבדל ביניהם (אם זה שווה עוד 300 שקל) אז זה יעזור מאוד תודה.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום, כרטיס המסך שלי הוא בעל קרור פאסיבי מדגם: GIGABYTE - GV-NX66T128VP הכרטיס מגיע לטמפרטורה של 65-70 מעלות במצב IDLE וכאשר מריץ 3D, החום עולה עד 90C ויותר. לא ממש בדקתי את הגבול העליון. בכלים של NVIDIA (ראה קובץ מצורף ניתן להגדיר התראה על חום, אולם המספר לא ניתן לשינוי ועומד על 145C האם זה הגיוני? האם יש עוד מישהו שמשתמש בכרטיס כזה? מה הטמפטורה המירבת שלא גורמת נזק? ואם אפשר קישור למקור ממנו אתם שואבים את הנתונים שלכם. תודה. [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים