עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. או שזה יותר מידי?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

3. Started by amisu,

היום בזמן משחק בסטארקרפט 2 שמתי לב לירידה בFPS, בהמשך כשנכנסתי שוב למשחק כל התפריט הראשי היה מרוח ומעוות, נתקע, לפעמים חוזר לשולחן עבודה ולפעמים דורש ריסטרט. זה הראה שיש תקלה בדרייבר של נוידיה, אז התקנתי מחדש גירסא 260.99 ועדיין עושה בעיות, גם בפול אאוט 3. רעיונות? עריכה: איכשהו תמיד התקלות קורות בסופ"ש

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  5. שלום, איזה כרטיס כדאי לי לקנות לעריכת תמונות ווידאו ברמה מקצועית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  6. אחרי HP, סמסונג, MSI וכל יצרנית אחרת בתחום פחות או יותר - גם אייסר משיקה מותגי גיימינג נייד חדשים, עם מחירים מפתיעים לחיוב לכתבה

7. Started by AmitT,

שלום, האם מישהו מכיר את המסך CTX ex951f ויכול לתת עליו יותר פרטים? ראיתי אותו ואני מעוניין לקנות. רציתי לדעת על איכות התמונה, חדות וכו' וגם על איכות המוצר. ובכלל על החברה CTX איך היא במסכי CRT? תודה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by coch,

אהלן לכולם שימו לב שמבדיקה מהירה שעשיתי - אחרי שראיתי את הלינק הזה בגורו, מדובר בכמויות די משמעותיות. כל מי שלרגע שוקל\שקל להזמין כרטיס והוא לא כל כך מכיר ומתעניין בתחום.. להיזהר מדילים כאלה. מדובר בזיופים של ממש. לא אתפלא אם יש עוד דגמים כאלה שרצים להם בין הכיסאות. וכהמלצה ממני, שרוכשים משומש ולא חדש, לא ממליץ להתקרב לאתרים כמו איביי. לא בחומרה לפחות. חומרה כדאי לבדוק פיזית בעצמכם. https://www.guru3d.com/news-story/numerous-fake-nvidia-geforce-gtx-1060-graphics-cards-sold-on-ebay.html

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by Thermalion,

תופעה מוזרה בבדיקה של הכרטיס בטסט FURMARK ה-FPS עולה ל-70 ואז יורד הדרגתית ל-55, התופעה נעלמת כאשר אני מעלה את ההספק לכרטיס ב-15% או יותר

10. קבלתי היום את מסך הדל - 2209WA (מנועה מחשבים בנשר 1270 שח בהזמנה מראש, הגיע למחרת התשלום, מסך מדהים - תודה על ההמלצות מפורום המסכים ). מחשב פנטיום 4 בורד של אסוס, עם 1.5 מגה זכרון רם , 3 ג'יגה מעבד, כרטיס AGP רדאון 9200 פרו (128MB זכרון כרטיס) עם יציאות DVI ו RGB. מסך הדל מחובר ליציאת DVI ברזולוציה טבעית ומסך שני מחובר לVGA. בהרצת סרטים יש קפיצות קטנות כאשר התנועה מהירה, האם הסיבה היא כרטיס המסך? קניתי מהם גם כרטיס (בתחושה מראש, ב155 שח) אינוויז'ן ג'יפורס 5500 AGP (עם 256MB) לפני שאפתח את האריזה שלו וארכיב, האם הוא יפתור או ישפר את הביצועים? או שאני חייב להחליף לכרטיס יקר יותר (למשל ספיר רדאון HD3850 עם 512MB זכרון ב520 שח, שיש להם במלאי אבל יקר (יחסית לזמן שעוד אחזיק את …

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  11. אני עובד כרגע עם 2 מחשבים המחוברים בקופסת מיתוג, KVM (אותו עכבר אותה מקלדת ואותו מסך לשניהם). אני רוכש עכשיו LCD, שיש בו DVI, אך הבעיה שה KVM תומך רק ב חיבור VGA רגיל. יוצא מצב שאני לא יוכל להשתמש ולנצל את חיבורי ה DVI של המסך והמחשב. 1. האם יש פיתרון? האם קיים KVM עם DVI? 2. אם אני ישים מפצל, מ DVI ל VGA בכרטיס מסך (קיים כזה), ומשם למסך, האיכות תרד בעצם לא? (יקבל איכות של ה DVI?) תודה לעונים.

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by dcaspi,

שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן

13. Started by DIPSET,

הכרטיס שיש לי כרגע הוא מ 2005, Leadtek WinFast PX6600 GT TDH with NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB DDR3 128-bit SLI Support PCI והוא מתחבר ללוח אם: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard אבל כנראה שהוא התקלקל, אז אני מחפש לו מחליף.. שיתאים ללוח אם שלי, ועדיף שיהיה בסביבות 100 שקל...ואולי גם המלצה לחנות באזור ת"א

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by QQQ,

מהו הכרטיס מסך עם הביצועים הכי טובים במחיר של עד כ-1000 ש"ח? אם זה משנה, הנה המפרט שעליו הוא יהיה: מעבד E6600 לוח GIGABYTE GA-945P-DS3 זכרונות KINGSTON 1024MB * 2 DDR 2 667 MHZ CL5 חשבתי על הכרטיס GECUBE ATI RADEON X1950PRO 512 MB שעולה 1,061 ש"ח האם עדיף לי לקנות כרטיס שתומך DX 10 אם אני לא מתכוון להתקין ויסטה? תודה

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  15. היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by ezman,

שלום לכולם אני בדרכי מחשב בתקציב של 7K לצורך שימוש עיקרי בפלייט סימולטור של MS אחת ההתלבטויות של שיש היא בין ה GTX570 ל גרסת ה OC שלו, ההפרש במחיר לא גדול השאלות שלי הן: א - מה הפער בביצועים? ב- האם ידועים על בעיות כלשהן הם כרטיסים מהסוג OC מהיצרן? תודה לעונים!

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.

18. אהלן, אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש שיחליף את ה-X1950 Pro שיש לי כרגע (עושה לי בעיות בזמן האחרון). המסך הוא 19' והרזולוציה היא 1280X1024. עדיף של nVidia. לא מעוניין ב-OC ולא חובה להריץ משחקים על ההגדרות הכי גבוהות, אבל שכן ידע להתמודד עם משחקים חדשים. תודה מראש לעונים.

• 15 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by Magiclog,

היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה

20. Started by alia,

שלום-אבקש עזרתכם בבעיה לאחר שידרוג מ gf4 mx 4400 ל powercolor 9550 256 mb 128 bit במקום שיפור בביצועים,המשחקים מקרטעים ועובדים לאט יותר עם אותה רזולוציה:fifa 2006,nfs3,gta sa לא שיניתי שום הגדרות וגם אין לי מושג מה ואיך לשנות,ומלבד התקנת דרייבר גירסה catalyst 6.3 לא ביצעתי כל שינוי לאחר השידרוג. כמו כן הסרתי את כל השרידים של הדרייבר הקודם של nvidia אשמח מאוד לקבל עצה\דעה מה לא ביצעתי כראוי ואיך לשפר p2400,768 ram אגב,חלק מהמשחקים הסרתי והתקנתי מחדש לאחר השידרוג תודה ושבת שלום

• 22 תגובות
    • 1k צפיות
  21. Started by taotao,

יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:

22. Started by eliko78,

לוח MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. כרטיס מסך HD6870 הבנתי שהסלוט השני שמיועד לכרטיס מסך נוסך נוסף 4X ולא 16X הפנו אותי למבחן הזה לגבי מערך של שני כרטיסים http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/25.htm במערך של שני כרטיסי HD6870 תקנו אותי אם אני טועה הנצילות של הכרטיס הנוסף תהיה 95% ? אם אני שם כרטיס HD6870 נוסף בסלוט של ה 4X אז זה נותן לי כמעט פי שניים יכולת עיבוד? איזה ספק לדעתכם יכול להחזיק מערך כזה( GTX470או 5870ׂ )? יש מבחן כזה גם ל GTX470

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by ofir36,

שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by shlomibandit,

שלום לכולם אני רוצה לשדרג את המחשב שלי באיזה כרטיס מסך למשחקים כרגע המפרט: i3 210 4 gb asroc h67m ge hec couger 400 samasung f3 tb מסך dell 2312 התקציב בעקרון 1000, בעדיפות לחסוך איזה כרטיס מסך היום עומד במסגרת התקציב ויכול להריץ משחקים על הגדרות הכי גבוהות? יש כזה כרטיס בתקציב הנ"ל?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by thebenjamin,

שלום, הכרטיס הישן, HD4870 התקלקל ואני נאלץ להחליפו. איזה כרטיסים קיימים באותה רמה? שאר הרכיבים במחשב נשארו כשהיו והשימוש לרוב יהיה בסיסי - עבודה משרדית,תכנות,צפייה בסרטים/סדרות ואולי לעיתים רחוקות משחקים. לא ארצה להשקיע יותר מדי מכיוון שהמחשב כבר בן 7, אולי אפשר להסתפק בכרטיס עם ביצועים פחות טובים (ראיתי R7 240 ב50$). תודה.

דיונים חדשים בפורומים