עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. הכרטיס שיש לי הוא R9 290 Gigabyte Windforce Edition כידוע יש לו 4GB והמסך שיש לי כרגע הוא Dell U2412M ברזולוציה של 1920X1200. אני מעוניין לרכוש עוד שני מסכים כאלה. כרגע אני משחק על הגדרות הכי גבוהות שיש למשחק. מלבד להתפשר על כיבוי של AA במשחק, האם כרטיס אחד יכול להתמודד עם הרזולוציה או שאצטרך CF?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by ggg123,

אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by shibby15,

שאלתי מישהו והוא אמר לי שאולי הראדון 8500LE 128DDR לא יעבוד ב ווינדוס 98 שלי זה נכון???

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  4. Started by yoc1983,

אהלן ח'ברה, שאלה Sapphire ATI Radeon HD 5670 512MB PCIe או Sapphire ATI Radeon HD 5670 1024MB PCIe הפרש של 100 שקל שווה להשקיע עוד 100?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by User_Name,

שלום, אני מחפש כרטיס מסך לחבר, בממשק AGP, והתקציב הוא כ1500 ש"ח (גג) הוא יכול לקנות רק מחר, אז אנחנו מוגבלים לחנויות שנמצאות בחיפה בלבד. המחשב הוא כזה: AMD 64 2800+ 1024MB DDR 400 ולוח נחמד של ג'יגה בייט... חשבתי ללכת אולי על FX6800 בKSP יש את: ?MSI? - ?GF FX6800 128MB TV, DVI? ב1300 ש"ח או ?PINE? - ?xfx 6800 128MB DVI, TV? ב1480 ש"ח מה ההבדל בין שניהם? האם הם חזקים יותר מ6600GT? יש אלטרנטיבות יותר טובות לתקציב הזה?(חנויות בחיפה בלבד) תודה!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. כבר התייעצתי איתכם בעבר, עם שם משתמש דומה. אני לא מוצא את ההודעה בפורום, אבל לתזכורת: אמרתי שיש לי את שר הטבעות וטיטאן קווסט, ג'י פורס 4, והמלצתם לי על http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_416_1270&products_id=16692 אתם כל כך המלצתם על הכרטיס שישר הזמנתי את זה והמשחקים לא עלו לי לא משנה כמה ניסיתי וכמה שעות הייתי מול המחשב בנסיון להתקין מחדש. לאחר לבטים שלחנו את המחשב לטכנאי, הוא חשב שהוא התקין כמו שאני חשבתי, אך הוא לא ניסה ובבית התברר לי שהמצב אותו דבר- שום משחק לא עולה על המחשב, גם לא משחקם שעלו על הקודם... שלחנו את הכרטיס מסך בחזרה לפנדס וכעת אני מתלבט איזה לקנות, או קודם, מהי הסיבה שזה לא עבד ואז איזה כדאי לקנות... תוכלו להגיד לי איזה מכרטיסי ה…

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. דברים שאני צריך בו : 17" 8MS - משמש למשחקים - והרבה מאוד חשוב לי האחריות שלא ידפקו אותי כמו עם המסכים של SAMSUNG קיצר שיהיה מסך אמין מהיר וטוב. אם יש משהו שממש כאילו זה מסך פצצה וזה יותר בכמה מאות (כמה, לא באלף שקל יותר...) אפשר לחשוב על זה תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by pringles,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך זמני הכי זול שאפשר שכן יוכל להריץ NOH וCOD:BO על הגדרות מינימום 1280X768 ומקס על 1680X1050 בלי פילטרים שכמובן אפשר יהיה לשחק בלי לשבור את המסך כי כלום לא זז.... TNX

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by Yaron-Cohen,

הלכתי לחברו הטוב של האדם...גוגל ולא מצאתי ביקורת על הכרטיס הזה...כמו איך הוא במשחקים... הציעו לחבר שלי את הכרטיס הזה ב200 שקל...שווה קניה?? הכרטיס ישמש אותו לרוב ל2 מסכים...וגם קצת משחקים...(GENERALS וכאלה...לא כבדים)...

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום.. חבר שלי רוצה לקנות כרטיס מסך וזכרונות... לכרטיס מסך הוא נותן 500 שקל בערך. הכל היה טוב ויפה כבר כמעט עמדנו לקנות כרטיס ואז נזכרתי ששכחנו לבדוק פרט קטן.. אין לו PCI-E בלוח אם.. (מחשב מלפני 3 שנים בערך..) איזה כרטיס יתן את התמורה הטובה ביותר לכסף רק בשביל משחקים ? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by kobiperez,

שלום, יש ברשותי 700 שקל לקניית כרטיס מסך חדש .. חשבתי לקנות ati 5750 שעולה 689 בול בתקציב וביצועים לא רעים ביחס למחיר.. יש לי ספק ג'נרי פשוט ביותר 350 וואט ברור לי שאני חייב להחליף אותו, השאלה היא האם הספק הזה יעשה את העבודה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=28209

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  13. שלום. אני מחפש כרטיס גרפי די טוב, שיריץ לי משחקים לשנים הקרובות ברזולוציות לא גבוהות וחשוב לי שיהיה שקט בזמן מאמץ. אני שונא שהכרטיס מתחיל להרעיש. התקציב שלי הוא עד 400 שקל. אני מודע לזה שחברות שונות משתמשות באמצעי קירור שונים ואין לי בעיה עם קירור פסיבי, בתנאי שהכרטיס לא מתחמם יותר מידי ומחמם לי את כל העסק.. המפרט שלי עומד להשתנות בקרוב, כך שזה ממש לא משנה. אני רוצה כרטיס טוב, למפרט של מעבד כפול ליבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by haimon_v,

שלום, אני מחליף את ה 7900GS המצויין שלי ל4850 החביב על כולם. רציתי לדעת איך נכון לעשות את ההחלפה. האם להסיר את הדריוורים של נווידיה ואז להוציא את הכרטיס הישן או קודם להחליף פיסית את כרטיס המסך ואז להסיר את הדריוורים הישנים ולהתקין את החדשים? :s05:

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by noam142,

שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by psybrain,

מה אתם אומרים לחכות לסדרה החדשה 6990 או לקנות 5970 מה עדיף ?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ea666,

שלום. יש לי מחשב לא כל כך חדש ואני רוצה לשדרג אותו... לפני שנה ו4 חודשים קניתי כרטיס מסך ATI 9800XT 256MB אין לי כסף לכרטיס חדש ואני לא רוצה להשקיע עדיין בכרטיס. אני רוצה לקנות מעבד לוח אם וזכרונות. עכשיו יש לי p4 1800 intel 850GB 512 RDRAM כמו שאתם רואים המעבד הוא צוואר בקבוק מאוד גדול ואני לא יכול לנצל את הכרטיס מסך שלי... (שאגב יש לו silencer 3) הדילמה היא האם כדאי לשדרג את המחשב והכי הרבה מתי שאני ארצה לקנות כרטיס מסך חדש אני אחליף גם לוח אם כדי שיהיה לי PCI E? כי אני לא אצליח להשיג כסף כדי לקנות גם כרטיס וגם לוח מעבד וזכרונות... והכרטיס מסך שלי הוא עוד איכשהו יכול לסחוב טוב... אז... מה אתם אומרים? :s05:

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by meir1234,

שלום, בני בן ה-11 משחק במשחקים הנ"ל - עד כה באמצעות GT8500 שקט לאחרונה כרטיס המסך עושה לי בעיות ואני מעוניין להחליפו לחדש שייתן לילד מענה לשנתיים הקרובות בעיקר משחקי FIFA , NBA וכו' אשמח לקבל הצעות. דרך אגב ספק הכח שלי הואEZCOOL 400W (אם זה שווה בכלל ..)-ראו תמונה אני מעוניין בכרטיס מסך פשוט אבל יעיל חשבתי על: SAPPHIRE HD 6570 1GB DDR3 HM http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1087&pid=1177&psn=&lid=1&leg=0# אבל אז נזכרתי בספק כח.... לתשובתכם המהירה אודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  19. Started by Elad Pinhasov,

http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. שלום, איזה כרטיס כדאי לי לקנות לעריכת תמונות ווידאו ברמה מקצועית? תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Magiclog,

היי, נהרס לי המאוורר בכרטיס מסך , רציתי לשאול אם זה אפשרי לקנות מאוורר לכרטיס מסך ואם כן אז איפה...? הכרטיס מסך הוא :gainward Geforce 6600 ultra/1760 PCX 128mb DVI video card תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by DOGMA,

לפני כ8 חודשים ATi הודיעה על פרוייקט חדש בשם Gemini(תאומים), בהתחלה חשבו שמדובר על לוחות CF חדשים, אולם כפי שנראה עכשיו מדובר בליבות כפולות. הליבות הראשונות במפת הדרכים יהיו בקופיגרציית On Chip שבשונה מOn Die מדובר של שני ליבות נפרדות על PCB אחד(בדומה לזכרון הCache של הR500 או מעבדי הpM של אינטל.). כלומר לא מדובר בכרטיס דואלי שהOEM יוצר, אלא על ליבות כפולות בחבילה אחת. http://www.hkepc.com/bbs/blog.php?tid=560196

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם אני יכול להתקין כרטיס SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE על המחשב שלי במפרט הנוכחי ללא צורך בהחלפת ספק בינתיים ? נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM ספק גנרי 500W פשוט מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ירידה ב FPS ב GEARS OF WAR ב XBOX360 זה הגיוני??????? כאשר יש מקומות בעלי עומס גרפיקה/פעולה יש ירידה FPS ואפילו מרגישים סוג של איטיות אבל לא תקיעות. זה הגיוני? זה בסדר?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים