כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
איך אפשר לעשות את זה ומהי הדרך הפשוטה והזולה לעשות זאת?
-
- 0 תגובות
- 479 צפיות
-
-
http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1604
-
- 3 תגובות
- 780 צפיות
-
-
שלום לכולם, את המפרט שלי אתם יכולים לראות בצד ימין. האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שלי ב ATI 4850? במה הוא יותר טוב והאם הביצועים טובים בהרבה? האם יש איזו חברה מסויימת מומלצת? או שגם GIGABYTE מספיק? האם עדיף 1GB מאשר 512MB למסך שיש לי? (17")? תודה, טל.
-
- 6 תגובות
- 736 צפיות
-
-
שקט חשוב לי למישהו יש מושג איזה מן החברות של saphir 3dclub palit connect3d וכ וכו יש את הכרטיס הכי שקט אנשים שכבר יש להם את הכרטיס הזה יכולים בבקשה להמליץ תודה רבה
-
- 0 תגובות
- 553 צפיות
-
-
שלום לכולם !! יש לי בעיה בכרטיס מסך hd 4850 הבעיה: שחקתי משחק לא כבד ולא דורש דרישות גבוהות ופתאום מתכבה לי המסך והוא רושם לי power saving mode ואני מסתקל על הכרטיס והוא הדליק לי נורית אדומה הכרטיס של msi אני לא יודע מה הבעיה אם תוכלו לעזור לי אני אשמח מאוד תודה רבה!![br]פורסם בתאריך: 7.01.2009 בשעה 20:05:24 תגיבו לי בבקשה אני צריך את העזרה שלכם !!
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
אני רוצה לבצע צריבת ביוס לכרטס מסך של x1950pro של gigabyte. עכשיו בעדכון אוטומאטי מהשרת שלהם הוא לא עובד(רושם שהחיבור לשרת נכשל) מישהו יודע מה נסגר איתם?? זה עובד בכלל?
-
- 0 תגובות
- 752 צפיות
-
-
לפי מה שקראתי הם מקבילים... אבל אני רואה מלא בפורום שATI עושים בעיות והכרטיסים שלהם חמים(טמפ'), שהדרייברים שלהם עושים באגים לפעמים, ושהם מתיחייסים רע ללקוחות... (ושהמשחקים שיוצאים מותאמים יותר לכרטיסים של nividia) רציתי לדעת אם זה נכון ואזיה כרטיס מבין ה2 האלה עדיף בשביל המפרט הבא? (תודה רבה לעוזרים ואם אפשר להסביר גם למה בחרתם) מסך כרגע 19 אינץ רזולוציה 1284 על 1200 ובקרוב 20 אינץ כנראה 1600 על 1200 הכרטיסים: 9800GTX+ 512MB GDDR3 DX10 HDTV 2xDVI PCI-E - עולה 950 מפרט טכני של זה: http://www.zotac.com/index.php?option=com_content&task=view&id=216&Itemid=315 או HD 4850 TOP 512MB GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 - עולה 980 מפרט טכני של זה: http://www.asus.c…
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה עדיף מביניהם למפרט הבא: amd athlonX2 64bit 3800 2.1 GHZ gigabite MA790X-DS4 3 giga ram או במקרה אחר אותו מעבד, רק הלוח אם DS3H איזהמהם עדיף בכל מקרה??
-
- 38 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם . יש לי 2 שאלות על הכרטיס : הבאנדל של הכרטיס הוא כמו של פאליט / סאפיר ולגבי הקירור שלו הוא גם כמו של ה סוניק ? תודה לעוזרים .
-
- 0 תגובות
- 495 צפיות
-
-
Zotac 260 GTX 896 MB Gigabyte 4870 512 Mb? זה התיעצות קטנה.?
-
- 2 תגובות
- 479 צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך במחיר מינימלי אני יכול לקנות בשביל מקס' איכות למשחק GTA 4 ?
-
- 5 תגובות
- 982 צפיות
-
-
לפי מה שאני רואה TMS.co.il הינה החנות היחידה שמוכרת את הכרטיסים ? משלוח תוך 96שעות ,כלומר 4 יום. הכרטיס בכלל נמכר כבר בחו"ל ?
-
- 1 תגובה
- 673 צפיות
-
-
שלום לכולם, לאחרונה התקנתי ויסטה 32 ומאז חיפשתי רבות את הכלי המצויין שהיה בעבר nView הכלי לא קיים כרגע בדרייבים הכי החדשים של נוידיה... ולא נראה לי שהם מתכננים מתישהו להוציא כזה.. האם מישהו מכיר כלי חלופי? חיפשתי פה בפורום וגם בפורומים בעולם ולצערי לא מצאתי האם מישהו בכל זאת מכיר משהו ?
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
התקנתי אותו לפני איזה שעה והפעלתי קרייסיס...המשחק רץ פחות טוב מבדרייבר הקודם ולבסוף הוא נתקע בטעינת שלב...אז הסרתי אותו דרך לוח הבקרה ואז הפעלתי מחדש שהפעלתי מחדש ווינדואס התקין לי דרייבר לכרטיס וניסיתי לבטל את זה ללא הצלחה נכנסתי למנהל ההתקנים והסרתי אותו דרך שם...זה לא הצליח...פשוט הדרייבר לא נמחק אז הפעלתי במצב בטוח וגם לא הצלחתי בסוף התקנתי את 181.0 ופתחתי את ריבה טיונר לראות אם זה מזהה את הדרייבר הזה וזה זיהה הפעלתי את קרייסיס והמשחק עדיין רץ מגעיל כנראה לא הסרתי את השני כמו שצריך איך בדיוק אני מעיף את הדרייבר הזה ???
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום רב, קנית מסך חדש:Flatron L1953TR ואני מעוניין לקנות כרטיס מסך עד 1500 ש''ח למשחקי מחשב טובים ש-Far Cry יעבוד טוב! בתודה מראש yosda-boy
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
נווידיה שחררה דריוור חדש לכטיסי המסך מתוצרתה! הוא כולל בתוכו גם את הPhysx 8.11.18. הוא פועל בWindows 7, ותומך בכל כרטיסי המסך מסדרה 6 ומעלה (וגם בGTX295 וGTX285!) בכל הרשת מדווחים שיפורי ביצועים גדולים, בינתיים לדעתי הוא דריוור מעולה ForceWare 185.20 XP (32-bit) ForceWare 185.20 XP (64-bit) ForceWare 185.20 Vista (32-bit) ForceWare 185.20 Vista (64-bit) התוצאה שלי ב3DMARK VANTAGE עלתה ב200 נקודות מהתוצאה הגבוהה ביותר שקיבלתי בו לאחר התקנת הדריוור הזה, הדריוור קבע רף חדש : התוצאה הגבוהה ביותר בעבר 180.44 התוצאה הגבוהה ביותר כיום 185.20 http://service.futuremark.com/resultAnalyzer.action?resultId=648463&resultType=19 המערכת שלי: Q9300 @ 3.125Ghz Asus …
-
- 26 תגובות
- 2.4k צפיות
-
-
אני מוריד מי האתר של הכ.מ SAPPHIRE את הדריור הכי עדכני וזה מה שזה מראה לי ברגע שאני רוצה ליכנס לפנל. http://www.upit.ws/picture.php?file=8de5a09c382e9.bmp אם אני מתקין את הדריור שבדיסק הוא פועל אבל אני לא יכול ליכנס לפנל בכלל אני לוחץ הוא לא מגיב....כאילו כלום לא נלחץ.. פעם ראשונה שהתקנתי הוא עבד מי אז עבר מלא זמן... רציתי לעדכן ואז ניהיה לי בעיות כאלה מחקתי שמחקתי כלום לא עוזר. חד משמעית אני שונא את ATI
-
- 1 תגובה
- 527 צפיות
-
-
היי יש לי שאלה היה לי ויכוח עם מישהו בפורום מפרטים לגבי AA הוא טוען שAA לא תורם ברזלוציות של היום וכמעט לא ניתן להבחין בו אם כול ההגדרות במשחק הם על הכי גבוה שאפשר וש במקום להשקיע על כרטיס חזק שיריץ גם עם AA עדיף להשקיע במסך גדול יותר וכו' הם הטענה נכונה? וכמעט לא מבחינים בהבדל לבין AA או בלי? לי יש HD4870 ומסך 22' זה אומר שהכרטיס שלי מבוזבז?
-
- 7 תגובות
- 716 צפיות
-
-
היי היית רוצה לדעת האם אפשר לעשות קרוספייר עם שני כרטיסי מסך שונים, כמובן ששניהם תומכים בקרוס פייר תודה
-
- 6 תגובות
- 730 צפיות
-
-
שלום, קיניתי אתמול כרטיס מסך RADEON 2400 XT התקנתי דרייברים חדשים שהורדתי מ ATI תצורת מחשב: XP PRO המחשב מחובר למסך מחשב ולטלויזיה רגילה בחיבור SVideo-Composite השימוש של המחשב הוא בעיקר לראות סרטים ולכן יש חשיבות גדולה לחיבור לטלויזיה. הטלויזיה מזוהה אבל כאשר אני מנסה לעשות enable למסך השני בכרטיס אני לא מצליח. זה עושה לשניה enable ומייד מחזיר ל disable. זה ממש מייאש כי כבר עשיתי את זה הרבה פעמים עם כרטיסים אחרים ואף פעם לא הייתה בעיה שלא נפתרה ע"י הורדת drivers חדשים או קינפוג נכון. במקרה זה ממש אין לי כיוון. לעזרתכם אודה.
-
- 4 תגובות
- 499 צפיות
-
-
תקציב עד 700 ש"ח ללא חריגה. ולגבי ספק.... 400W אמיתי של Corsair (או איך שלא השם שלהם) יספיק ? או שכדי ללכת על 550W כדי שיהיה מתח ספק ואם אני יחבר למחשב עוד מאוורר הוא לא יקרוס הוא עולה 630 ב KSP והוא של Sapphire והכרטיס הוא לרזולוציה מקסימלית של מסך 19 אינצ' (1280X1024)
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לומר לי מה יותר טוב-ATI HD4850 512 MB/nVIDIA 9800 GT 512MB
-
- 3 תגובות
- 667 צפיות
-
-
השאלה בכותרת. אני רוצה לדעת אם זאת חברה מוכרת וטובה כי לא ראיתי שום דבר על החברה בחיפוש בגוגל.... תודה.
-
- 5 תגובות
- 691 צפיות
-