עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ranker,

אהלן, זה המפרט שלי כרגע: AMD Phenom II X4 955 4GB RAM (כנראה מוסיף עוד זכרון קרוב) Radeon 6850HD ספק של Seasonic 500W המטרה היא גיימינג ברמת העיקרון, התקציב עד 700 שקלים, אפשר לחרוג ממש בקטנה. אשמח לדעת על מה אתם ממליצים והאם המעבד או הספק יגבילו כרטיס חדש באיזשהי צורה.. תודה.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by TheDiesel,

שלום חלק מהמפרט Gigabyte Z490 VISION G לוח אם Core i5 10600K מעבד זה המפרט החלקי מבקש המלצות לכרטיס מסך תקציב 1000-2500 שח' מיועד למחשב גייימינג אפשרויות שראיתי GeForce RTX 2070 Super החל מ 2300 שח Nvidia GeForce GTX 1660 החל מ 1090 שח Nvidia GTX 1050 Ti החל מ-628 שקלים

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. זה הרי בעצם נותן לראות טלוויזיה במחשב וגם אפשרות להקליט שידורים.. אם אין כבלים בטלוויזיה בבית בכרטיס טלוויזיה יראו ערוצי כבלים? באיזה איכות התמונה? האם יש מריחות או ריצודים בתמונות או שזה איכות כמו טלוויזיה? אם המסך 1680X1050 והכרטיס טלוויזיה תמוך בפחות מה קורה? יש כרטיסי טלוויזיקה שתומכים ברוזלוציה 1680X1050?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by הגיימר,

אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיריץ משחקים חדשים GTA IV וV בהגדרות גבהות המסך שלי הוא 1280X900 18.5 ומעבד פנטיום G645 וזיכרון 2 גיגה ועדיף אם לא אצטרך להחליף ספק כוח 350W

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. חבר שלי קונה עכשיו מחשב חדש עם מעבד 4800X2 וזכרון שני ג'יגה 800mhz של G.skill, ספק נויזטייקר 420. התקציב שלו לכרטיס מסך הוא 1100 שקל, הוא לא מחפש רזולוציות גבוהות ופילטרים אלא רק לשחק. הצעתי לו לקחת את הLeadtek 8600GTS Extreme מסקאי שעולה 1172. מה אתם אומרים-שווה לקנות?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by mikilz,

שלום, ההבדל במחיר הינו 10ש"ח. לATI יש 3 שנות אחריות לעומת שנתיים של Nvidia. ומהפורום הבנתי ש7900 מתאים מאד לOC. השאלה זה איזה מבין הכרטיסים עדיף ללא OC? והאם הOC שמוצע לדוגמא בTMS זה רק למעבד או גם לכ.מסך? תודה. 7900GS: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_296&products_id=3655 X1950GT: http://tms.co.il/product_info.php?cPath=50_54_186&products_id=3392

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. http://babelfish.yahoo.com/translate_url?doit=done&tt=url&intl=1&fr=bf-home&trurl=http%3A%2F%2Fnews.ati-forum.de%2Findex.php%2Fde%2Ftestberichte%2F49-treibertests%2F80-catalyst-810-vs-catalyst-811-beta&lp=de_en&btnTrUrl=Translate המקור לא נראה כזה אמין כמובן (מפורש מגרמנית) ,אשמח אם מישהו יבדוק את זה(לא ברור לי אם בכלל יש אופציה להוריד את הדרייבר) ...

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  9. Started by idan1111111,

איך הכרטיס GTX570 אתם ממליצים עליו או אחד הטובים היום בג'יפורס לא?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום רב לכל החברים. יש לי בעיה כבר הרבה זמן, ואני ממש משתגע ממנה. כאשר אני סורק מסמכים, נסרק גם הרקע של הדף, אפילו שלפעמים הוא לבן לגמרי. הבעיה הכי גדולה היא כאשר רוצים לשלוח את הדף שנסרק. במקום שהדף יכיל רק את הפונטים, האותיות השחורות, הוא מכיל את הנקודות הזעירות של הדף עצמו, ואז לוקח לשלוח כל פקס כזה, לפחות 5 דקות לדף, במקום 10 שניות לדף וורד, מה שגורם לא פעם לסגירת הפקס בצידו השני של הקו...... איך מעיפים את הרקע המעצבן הזה ? אגב, גם מילוי בצבע לבן, לא פותר את הבעיה לגמרי, הוא רק מקטין אותה. לעיתים, הדף נראה לבן לגמרי, אבל כששולחים אותו בפקס, מגלים שלא כך זה...... לתשובתכם אודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. הי אני צריך עזרה אם בחירת כרטיס מסך לPCI-E ב 1200 ¤ תודה מראש

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by david2k,

שלום לכולם. כמו שרשום בכותרת ברגע שאני שם 120HZ במשחק כלשהו אני מקבל בצד אחד של המסך מלא חלקיקים וקווים כאלה גם אם אני שם בשולחן עבודה 120 אני מקבל אותם קווים וחלקיקים באותו מקום בדיוק עכשיו ברגע שאני מוריד HZ ל60-75-80 הכל רגיל.. הבעיה כבר ישנה אבל לא התייחסתי אלה כי בדרך כלל זה היה מסתדר לבד.. לפעמיים הייתי עושה ריסטרט למחשב וזה היה מסתדר ולפעמיים יום אחריי. צריך לצייין שהקווים נמצאים רק בצד שמאל של המסך. אני לא יודע עם זה קשור למסך / כרטיס מסך אז פתחתי את זה בפורום הזה. אשמח שתעבירו אם זה לא קשור. כרטיס מסך - GigaByte GTX570 מסך - Samsung 2233rz תודה מראש דוד.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. היי, אני מחפש כרטיס מסך פשוט ושקט לשמוש HTPC ע"מ לצפות בסרטים ע"ג הטלוויזיה ברזולוציה שונה מן המוניטור (המוניטור 3:4 והמסך רחב) כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA8400 שאינו יודע לעשות זאת (ניסיתי עם מספר דרייברים).

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. הי, קודם כל שלום לכולם אני זוכר את הפורום עוד מהתקופה שהיו תחרויות של "הפוסט הכי הזוי באוף טופיק" נחמד לחזור לכאן אחרי הרבה זמן. מי יודע לזהות את הדגם של הכרטיס מסך הזה ? \ לפני שמישהו קופץ ואומר מה הבעיה לחבר אותו ולבדוק אז העניין השני הוא שהוא לא מתאים ללוח אם בגלל הכבל הקטן עם הכניסה ל-3 פינים. התמונות: תודה מראש,

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by nevodavid,

ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, יש ברשותי GTX570 (למרות שזה פחות משנה), ולפני כמה זמן קפצה לי הודעה שקיים עידכון חדש לדרייבר (295.73) ואני היום החלטתי לעדכן. אבל יש משהו שמסקרן אותי תמיד: - אם אני מעדכן 'כל הזמן' את הדרייבר (אני מתכוון לזה שאני עושה UPDATE כל פעם - אבל מתי שקיים) - האם זה בעצם מזיק לו ? למי שבכל זאת לא הבין: אני מתכוון לזה שנגיד אם קפצה לי הודעה שיש עידכון חדש(לא בטא רק WHQL) זה מזיק לכרטיס או למחשב עצמו ?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by yoka791,

פרטים על תקציב הקונה : תקציב: 400 חריגה מקסימלית: 0 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס(הדגישו את מה שאתם צריכים): כרטיס לעבודה משרדית + סרטים + משחקים לא מהחזקים (כמו NBA, GTA) האם תהיו מעונינים לבצע OC לכרטיס מסך ? (אתם לא יודעים מה זה ? אל תתיחסו לזה) לא חנות: אייבורי או KSP עניין התשלום(אין צורך לרשום איך אתם משלמים): מזומן מפרט של המחשב: נשרף לי הכרטיס מסך ואין לי דרך לבדוק את המפרט כי על הלוח אם אין חיבור למסך אז אני מקווה שאני צודק. מעבד: E6750 לוח אם: כתוב עליו intel lga 775 כרטיס מסך נוכחי: Inno 3D 8600GT 512MB ספק: איזה מסך יש לכם או מה גודלו?(חשוב על מנת שנתאים את הכרטיס הטוב ביותר למסך): del 2008wfp (20 אינטש) הערות ובקשות מיוחדות: אין.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by NetSpider,

אחרי הרבה זמן שלא יצאו רישמיים , הנה הם הגיעו ... www.nvidia.com

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. איזה כרטיס מסך יהיה שווה ערך בביצועיו ל-playstsion 2? האם הרדאון 9100 יספק את הסחורה?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by OR007,

הראשון עולה 650 והשני 790 אמרו לי של-64 יש ביצועים יותר גבוהים אז לקחתי אותו והוא גם עולה פחות.., טעיתי או עשיתי בסדר ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by No-Limits,

אני הולך לקנות מחשב חדש, והגעתי למסקנה שאני הולך לקנות את ה- 7600 GS כי הבנתי שיש עליו ביקורות טובות ולסכום כסף הזה הוא מאוד טוב. בהתחלה חשבתי ללכת על 6800GS אבל אז התברר לי שאני אצטרך לפחות ספק כוח של 400 W. אז הלכתי על COMPUCASE CI-6A19 + ספק כח 300WATT ואני רוצה 7600GS. אני קונה מהאתר skypc. עכשיו ראיתי שיש שם שלוש כרטיסים שנושאים את השם 7600GS. אחד מהם במחיר של 800 שזה המחיר של ה- 6800GS ואחד במחיר של 600 ועוד אחד באמצע. הבנתי שההבדל בין ה- POINT OF VIEW לבין ה LEADTEK הוא 512 MB ל 256 MB. אז תמליצו לי לדעתם מה כדאי לי לקחת? אולי כרטיס מסך אחר? המחשב לא מיועד לגיימר רציני, אני רוצה שהמשחקים ירוצו נורמאלי בלי בעיות מיותרות, אבל אני לא צריך מושלמות ואני לא רוצה כרטיס…

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by eity,

עד היום היה לי את ה8800gts ,והוא הלך לעולמו,ואני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך חדש כדי לי לקנות המעבד שלי זה e6750 הלוח אם זה msi p6n sli ויש 2 גיגה זיכרון התקציב זה 800 שקל,הרזולוציה 1920x1080 משחק ברוב המשחקים החדשים cod וכדו' תודה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים