עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. של ההרקולס עולה 300 שקל יותר !! מה לקנות ? , ובכלל כדאי י לקנות 9700 כי אומרים שיוצאת תוכנה שהופכת מ 9500 ל 9700 לא כדאי שאני יקנה 9500 והיא תעשה לי 9700 PRO

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. גרסא אצלי BIOS Version 011.006.000.003 BIOS Part Number 113-AB68800-XXX BIOS Date 2008/07/24 ניסיתי לשחק בקוויק, בGTA החדש, בפרו אבולושן ועוד אינספור משחקים.. תמיד זה גורם לקיפאון המסך ותוקע ת'מחשב.. זה לא בכל המשחקים אבל רובם.. אני יודע שיש לי כנראה כרטיס מסך עם קו יצור פגום או משהו כזה.. באחד הממדריכים קראתי איך לעדכן דרך ביוס, אבח כשאני משנה שזה יעלה את הדיסק און קי ראשון, זה לא מעלה לי.. במקום שיזהה את הדיסק און קי, זה מעלה ת'וינדוס פשוט.. אני בכלל לא יודע אם יש לי אפשר להעלות DOK דרך ביוס ]= יש לי לוח אם P5QL-E.. בביוס יש שם אפשרות להעלות דרך דיסק, הארדיסק, ועוד איזה חיבור. אבל לא כתוב USB או DOK.. ]= אפשר מדריך הכי מפורט לצריבת ביוס.. כי אני כבר לא יכול עם הת…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. האם אני יכול להתקין כרטיס SAPPHIRE HD 6850 1GB GDDR5 PCIE על המחשב שלי במפרט הנוכחי ללא צורך בהחלפת ספק בינתיים ? נתונים E5800 לוח אם FOXCOON G41 HD4350 4GB RAM ספק גנרי 500W פשוט מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום, מה לדעתכם כרטיס המסך שכיום נותן את התמורה הטובה ביותר ביחס למחיר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by xb,

שלום. אני השתמשתי ב- GeForce 4 440 mx עד היום. השבוע הלכתי לחנות מחשבים בכוונה לקנות: GeForce 4 ti 4800se. 8) בחנות התקינו לי את הכרטיס בתוך המחשב עד פה הכל בסדר... עכשיו, הם ניסו להתקין את הדרייברס מהדיסק שבא עם הכרטיס של "gainward" מחקנו את הקודם הקנו את זה עשינו הפעלה מחדש למחשב וזה לא עבד... ניסו למחוק להתקין הכל זה לא עבד... למרות שכל שניה זה כתב "new hardware found" לאחר שזה לא עבד ניסינו דיסקים אחרים של חברות אחרות של gf 4 ti 4800 גם זה לא עבד... :'( ב: "desktop / proprties / settings" זה היה מקסימום על 16 colors ו- 800x600 ו- 480-640 ??? יש לי windows 2000 professional SP4 מי שיכול לעזור נא להחזיר תשובה בהקדם האפשרי. תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by nevodavid,

ככה היה לי 8800GTS 320MB (הגירסא הישנה), הוא הלך לי אז הבאתי אותו לאחריות ואמרו לי שמחליפים לי אותו ל9600GT... האם שווה לי? את הכרטיס שלי קניתי בזמנו ב1600 ש"ח, וה9600 שאני מסתכל עולה 800-900 ש"ח, האם באמת ה9600GT יותר חזק/בכוח של ה8800GTS 320MB הישן? בתודה, נבו.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NTT,

שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by amit123,

1.למה אני לא מוצא עליו מידע(לא באתר היצרן ולא בהשוואות ביצועים...)??? 2.אם אני לא מתכוון לעשות אובר-קלוקינג אז לא יהיה הבדל בינו לבין הx1800 gto הרגיל(זה אם ה256 מגה)? 3.האם יש בינו לבין הgto הרגיל עוד הבדל חוץ מכמות הזיכרון(מהירות ליבהץזיכרון וכו'...)? 4.הכרטיס הקודם שלי היה r9600 se 256 mb עם מעבד 2.4 ו512 זיכרון ddr ועכשיו יש לי x1800gto2 512 mb מעבד 3.0 וזיכרון של 1 ג'יגה ddr2,האם יהיה שיפור ניכר בביצועים?וגם האם המפרט הזה יוכל להריץ משחקים חדשים וטובים על הגדרות גבוהות?(אם אפשר התייחסות לדום 3 והאף לייף 2 בפרט ולשאר בכללי....)? וגם...האם הוא תומך ב-sm 3 ו-hdr+aa כי בדיון על זה לא ראיתי אותו מוזכר.....תודה מראש לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by or0126,

הכותרת

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by nimrod342,

שלום, אני משחק בbf1 beta ובbf4, בזמן המשחק, הfps שלי כל הזמן משתנה בקפיצות גדולות נגיד מ80 ל15 וגם המשחק נתקע לי הרבה ואני לא מבין למה. וכשאני משחק בbf1 ההגדרות שלי על low ובbf4 על ultra. בנוסף לפעמים נתקע לי קצת גם בbf4 המפרט שלי זה זה: gtx 760 i7 950 4 ram תודה לעוזרים!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. האם זה עקבי או תלוי במשחק? ושאלת המשך - לאור הנ"ל, איזה מערך SLI/CF הכי משתלם היום לגיימינג על FHD בהגדרות גבוהות? ברור שהכי טוב 2XGTX580 או 2XHD6990 אבל אני מעוניין במשהו שגם משתלם למחירו ובהישג יד... נאמר בטווח של 1000-2000 ש"ח בערך. נניח לצורך הדיון שיש כבר לוח אם תומך, ספק/מעבד חזק ודי זיכרון. תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Golden Lion,

חשבתי לקנות את כרטיס מסך: Leadtek - Geforce 6600GT 128MB DDR - DVI/TvOut - AGP - RETAIL ויש לי מעבד AMD Athlon +1800 ולוח אם של ASUS A7V333 אמרו לי שלמחשב שלי לא שווה לקנות את הכרטיס המסך הזה מכיוון שהמעבד שלי חלש בשבילו. תוכלו לייעץ לי בבקשה איזה כרטיס מסך כן יתאים למחשב שלי תודה!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. עשיתי חיפוש,נכנסתי לסטיקי ולא מצאתי. אז לפני שנועלים,אשמח לתשובות. האם SLI של 8800GT יהיה חזק באופן משמעותי מSLI של 9600GT ? מי מהם מנצל SLI יותר טוב - 9600GT או 8800GT ? האם SLI של 9600GT מתקרב בחוזקו ל9800GX2 ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Parallel,

שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SharonSx,

שלום, יש לי GeForce 6600 256 MB 128 MB ובזמן האחרון מופעים לי במשחקים כל מיני בעיות לא ברצף המשחק אלה בתמונה, התמונה הפכה לתמונה עם כל מיני חורים והיא משנה צבעים! צרפתי קובץ תמונה שמראה את התקלה! (אל תתיחסו לאיכות, אני הורדתי אותה כדי שיהיה אפשר להעלות את התמונה) תודה, [attachment deleted by admin]

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by kobiperez,

שלום, יש ברשותי 700 שקל לקניית כרטיס מסך חדש .. חשבתי לקנות ati 5750 שעולה 689 בול בתקציב וביצועים לא רעים ביחס למחיר.. יש לי ספק ג'נרי פשוט ביותר 350 וואט ברור לי שאני חייב להחליף אותו, השאלה היא האם הספק הזה יעשה את העבודה ? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_281_100&products_id=28209

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Spider1,

היי אני משחק GTA4 על רזולוציה 1920* בHIGH עם מעבד I5 + HD5750 +4GB זכרון. אודה להמלצתכם לכרטיס מסך שישפר את ביצועי המשחק משמעותית כיוון שמעט מעט מקרטע ואני רוצה להנות ממנו. אשמח לשמוע גם על המלצות על כרטיסים בחו"ל ליבוא אישי . האם בטווח מחיר זה של עד 1200 ש"ח אוכל לקבל כרטיס משמעותית טוב יותר מ5750? תודה. עריכה חשבתי על ‏GTX550 Ti 1GB GDDR5 DX11 DVI HDMI PCI-E- שאפשר להביא מחו"ל בכ-500 ש"ח, האם פער הביצועים מצדיק השדרוג?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  19. מישהו באוצר או במכס קם בבוקר עם קריזה חדשה ! מעכשיו יש מכס על כרטיסי טלויזיה למחשב כי זה "כמו מכשיר טלויזיה". הכרטיס הראשון שנפגע מזה הוא הכרטיס שהמלצתי עליו פה כל כך הרבה פעמים ה-CINERGY 400 STEREO של TERRATEC ! למה ? כי ליבואן אין אותו במלאי ועכשיו הם לא בטוחים שכדאי להם להביא את זה במחיר גבוה (לצרכן זה יעלה משהו כמו 600 ש"ח במקום 400 עכשיו). אותו דבר קורה עם רמקולים למחשבים (כי זה הרי מערכת סטריאו וחייב להיות על זה מכס) וגם ניסו את זה עם כרטיסי קול ובסוף ירדו מהעניין. מה יהיה ?? >

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  20. שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?

21. Started by chiffos,

אהלן החלטתי ללכת כנראה על ה970gtx כרגע יש לי 660GTX ונראה לי שהוא עשה את שלו השאלה האם אני צריך ספק כוח חדש? ספק: אנרמקס מודו 82+ 425W מלא תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by fleshbone,

באתר של פנדה מופיע כרטיס של GIGABYTE 7800 GT ,לא מצאתי אותו באתר של GIGABYTE זה הלינק : http://www.pandas.co.il/product_info.php?products_id=10975 מה ההבדל בינו לבין ה7800GTX והאם זה מצדיק את הקנייה של הGTX לעומת ה GT או שכדאי לחכות ל ATI ??

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. כותרת תודה

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  24. Started by noam142,

שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by Aterial,

shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh

• 5 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים