עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by papa duck,

שלום אנשים יקרים יש לי מספר שאלות בנושא עד לאחרונה היו 2 חיבורים למסך - VGA המוכר והישן וDVI שמתחבר לכמות הולכת וגדלה של מסכי LCD - (רובם עדיין בחיבור VGA) לאחרונה אני נתקל במסכים עם חיבור USB - בשביל הDATA שלהם...... לחלק מהם יש לפעמים מן USB HUB ביציאה קדמית למסך כדי שיהיה אפשר לחבר מקדימה - אל המסך התקנים כמו מקלדת עכבר - או מצלמה או USB FLASH - DISK ON KEY האם יש יתרונות או חלילה חסרונות למסך עם חיבור USB - האם מומלץ להשתמש רק בלוחות עם USB2 או שזה ממש לא משנה? ??? מה לגבי התאימות של משחקים ותוכנות - האם כאלה שדורשים גרפיקה גבוהה וביצועים כבדים לא כדאיים להשתמש בחיבור USB? או להפך? תודה רבה על כל העזרה בהבהרת הנושא :-*

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  2. Started by EgoManiac,

אפשר להזמין אותו כבר בנוע הנה הקישור: http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4792 מחיר שפוי לא?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by MoRtZkInG,

המסך שלי (LG flatron 775ft) התחיל להוציא מין שריקה ממש חלשה בתדר גבוה ומעצבן מידי פעם (לא תמיד אלא זה בא והולך לזמנים קצרים של 10 שניות). אני לא יודע מתי זה התחיל אבל אני שמתי לב אחרי שעשיתי OC לכ. מסך (VOODOO3 - פרטים למטה). כשלוחצים את המסך אחורה (עם היד על המסגרת פלסטיק לכיוון קדימה) השריקה מפסיקה לקצת זמן. אין לי מושג ממה זה, אולי הקצב ריענון לא מתאים. הוא עומד על 75 MHZ. ניסיתי לשדרג את הדריוורים של המסך מהאתר של LG אבל זה לא עזר. למישהו זה קרה פעם?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by MINIME,

כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .

5. שלום לכולם. אני רוצה לדעת על הבעיות על המערך של הCF הזה כי חיפשתי ולא מצאתי תשובות ברורות. ומחר אני כבר הולך לאסוף את המחשב. וקראתי קצת והתחלתי לפחד. המחשב עצמו יחובר לטלוויזיה 42 אינץ FHD 3D LG ,לבנתיים עד שיהיה כסף לקנות מסך 23 אינץ FHD. אז אני פונה אליכם לעזרה. באיזה משחקים הוא לא תומך במערך CF? אני הולך לשחק על הרזולוציה הכי גבוהה שיש!! על הטלוויזיה. המחשב מיעד לגימינג כבד ולצפייה בטכני FHD 3D ,FHD. הינה המפרט תודה רבה לעוזרים אני רוצה לדעת עם עדיף לי מערך CF כי כבר מחר אני הולך לקחת תמחשב כאילו היום בסביבות הצוהרים. בשעה 5 או 4 או אפילו מוקדם יותר תלוי מתי יתקשרו. עדיף לבטל תמערך או שהוא חזק? מפרט: מעבד: [..] INTEL 2500K - BOX - לרוכשי מחשב חדש! ₪1055 לוח אם: [..] A…

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  6. רכשתי מחשב חדש, עם יציאת VGA ולאחר הרכישה ראיתי שיש לוח אם עם אותם נתונים אך עם יציאת DVI . השאלה שלי האם שווה הטרחה שבהחלפת לוחות אם רק בגלל סוג היציאה למסך, והאם יש הבדל בצפייה במסך בגלל היציאות האלה?

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  7. חברת הגיימינג הנודעת עדיין לא מוכנה להתחיל להציע לנו גרסאות אלטרנטיביות עם מעבדי AMD, לצערנו - אבל יש מבחר דגמים משודרגים עם המעבדים המודרניים מבית אינטל לכתבה

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  8. לדוגמא, איך אני יכול לוודא שלכרטיס שלי יש באמת 256MB ו128BIT??? ואיך אני בודק מה גרסת הביוס שלו?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by pro,

NVIDIA RIVA TNT2 32MB תודה לעונים

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  10. Started by Moo^Moo,

רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by gtx980sli,

כאשר אני רוצה להתקין כרטיס מסך חדש במערכת אז אני צריך למחוק את הדריברים של הכרטיס הקודם נכון? אבל זה יגרום לכרטיס להפסיק לפעול ואז אני לא יוכל לכבות את המחשב (הלא כך?) משהו יכול לעזור לי? מה התהליך שעושים

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by PT,

במנוחה בלי כלום, ה4870 שלי מציג חום של 80 מעלות יכול להיות שזה בגלל מחסור במאוורר מארז קידמי?! לא נראה לי. עדיין, זה ממש חם.

• 14 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by lesForce,

שלום לכולם כרגע אני עובד על מחשב ישן שמשמש אותי לעבודה משרדית בעיקר (סטודנט) ולעיתים משחקים קלים כמו Warcraft 3. המאוורר של הכרטיס מסך נהרס (ד"א הכרטיס הוא NVIDIA 5200 ;D ) חשבתי להביא איזה כרטיס זול במקומו משהו כמו : http://www.dealextreme.com/p/agp-ati-radeon-hd-3650-512m-ddr2-agp-4x-8x-video-card-45922 (ד"א זה מקורי או חיקוי?) האם הכרטיס הזה מתאים ללוח ASUS P5P800? זה כדאי בכלל? יהיה לי שיפור משמעותי במשחקים - אני יוכל למשל להריץ את הRED ALERT החדש?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by gm446,

שלום, שאלה קטנה. המחשב שלי משמש לעריכת אודיו ואין לי צורך בכרטיס מסך חזק, כרגע אני משתמש במובנה(i3 מהדור קודם ddr3) יש לי כרטיס מסך ישן מהמחשב הקודם 9600gt. השאלה היא אם אני אחבר את הכרטיס מסך ואפסיק להשתמש במובנה, המשאבים במעבד יתפנו לשימושיו או שמעבד גרפי עובד בצורה אחרת והוא בכל מקרה לא יתן לי שיפןר ביצועים?

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  15. אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by sas2k3,

למעבד CORE I 5 עם לוח GIGABYTE P55 וזיכרון 2GB ddr3 תודה לכולם

• 4 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by Elad Pinhasov,

http://www.overclock3d.net/news/gpu_displays/nvidia_gtx_1080ti_specifications_leak/1 מי שרוצה קצת מידע ( כנראה נכון) על 1080 TI

18. יש לי מסך LG Flatron F700P השאלה שלי היא האם המסך יוכל לנצל את הביצועים של כרטיס מסך כמו 1950Pro, או אולי אפילו DX10? או שכבר עדיף לי לקנות מסך חדש ולהחליש רכיבים אחרים ??

19. Started by RobiNooB,

אני זוכר שקניתי את הכרטיס ..פתחתי כמובן יישר ל 16 צינורות ....OC בדיקות יציבות ...בלה בלה בלה ...עד שמצאתי את היציבות שלו שהייתה על 535\585 הורדתי כמובן ב 5 את שניהם , הכל יציב החיים יפים . זה היה בימים שהוא נקנה !!! משום מה נראה לי שהכרטיס הזדקן עם הזמן ! שקניתי אותו הכל טס ! טססס ! הכל חלק על הכי גבוה בהגדרות המשחקים כיום אני מרגיש שהכרטיס הזקן בצורה משמעית ! למרות אותם התוצאות עדיין ב 3DMARK . ולמרות שחזרתי לאותם הדרייברים , ובדקתי על אותם משחקים של אז ..(כי כמובן שכל משחק שיוצא דורש יותר מהמערכת מהקודם לרוב) ולמרות שהכרטיס לא מתחמם מעבר לנורמה (58) תושיעו אותי ! מזה יכול להיות !?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  20. בזמן האחרון יש לי תופעה מוזרה אני חושב שזה קשור לדרייבר האחרון של נווידיה אבל עוד לא ניסיתי להסיר אותו להחזיר גרסא קודמת מה שקורה זה שפה ושם התמונה תתנהג מוזר זה קורה מאוד מהר ובקושי אני בכלל שם לב שקרה משהו אבל אני חושב שכל התמונה המוצגת זזה מעט שמאלה ואז חוזרת למקום זה קורה גם במשחקים וגם בדסקטופ מישהו חווה דבר דומה ? למה נראה לכם זה קשור

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  21. Started by yonni,

איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  22. מה אתם אומרים לגבי כל הקונסולות החדשות, הPS3, ה Wii והXBOX360 שכבר יצא, האם יש להם מאיצים גרפים בעלי יכולות יותר גבוהות לאומת הכרטיסים היקרים של VIDIA וATI?????

• 18 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by SOLIDUS SNAKE,

:AR15: זה הסקר הראשון שךי עשיתי אותו כי יש יותר מדי מבחר בשוק ורציתי לדעת מניסיון האנשים בפורום מה הוא הטוב ביותר. נ. ב. הכרטיס האחרון עולה 10000 שח וספק אם משהו עובד עליו או ניסה לקנות אותו.

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  24. שלום לכולם, יש לי שאלה, לוח אם בעל צ'יפסט של CrossFire ATI יוכל לעבוד עם כרטיס המסך שיש לי של חברת NVIDIA? אני מעוניין לשדרוג לוח והלוח הבא שלי יהיה עם הציפסט של ATI/AMD ואני לא רוצה להחליף כרטיס מסך. אני ישמח לתגובות, בתקווה שאין צורך להחליף כרטיס. תודה לכולם!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by davidz,

שלום יש לי כרטיס מסך של albatron דגם GeForce FX5900XTV אני צריך לקנות מסך חדש עד 1500 ש"ח בערך שידע לנצל בצורה סבירה את כרטיס המסך הזה. השימושים שלו יהיו להצגת סרטים, משחקים, וקריאת מסמכים. איזה מסך יכול להתאים לי מבחינת גודל ורזולוציה? אני לא חושב שאי פעם השתמשתי ברזולוציה מעבר ל 1024x768 / 85 Hz מאחר ואיני עובד עם תוכנות גרפיקה בצורה מקצועית, האים יש טעם להשתמש ברזולוציה יותר גבוהה? כרגע אני מתלבט בין samsung 793DF ל lg f700P . אני יודע ש ל lg יש אפשרות לרזולוציה ותדר סריקה יותר גבוה אבל אם אין צורך בכך ה samsung הרבה יותר זול.

• 11 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.