כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איזה מבין שני הכרטיסים יותר כדאי לקנות(שניהם עולים כמעט אותו דבר)? מה ההבדל ביניהם ?
-
- 14 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מישהו יכול לעזור לי למצוא אתר שמראה נתונים על הכרטיס מסך הזה? BFG GEFORCE 8800GTS 320MB OC2 בעיקר חשוב לי לראות כמה FPS יש במשחקים וכו'...
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום הלוח נשרף ולקח איתו זיכרון,מעבד וזכרונות. amd3200 socket 939 2.0- הוחלף ל amd sempron le-1200 2.1. gigabyte k8nf-9 הוחלף לgigabyte m61pme-s2 זיכרון 1 גיגה 400 הוחלף לזיכרון אחד גיגה 667 גם הכ.מסך הלך (x800xl) מה הכרטיס הטוב ביותר שאוכל לשים בלי לגרום לצוואר בקבוק? 1950pro יחשב מתאים? או שאפשר אפילו חזק יותר?
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום חברים, אחרי שבוע ומשהו של דחיות, סוף סוף, ארכוש מחשב עד יום חמישי הקרוב. בתחילה חשבתי לקחת כרטיס: Sparkle 8800GTS 320MB Retail ¤1570 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=3483&show_desc=1&language=he הבנתי שיצא כרטיס חדש, חזק יותר (תקנו אותי אם אני טועה): Sapphire Radeon HD2900Pro 512MB DDR3 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1621 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4615 וכעת לפתע ראיתי שיש כרטיס: Sapphire Radeon HD2900Pro 1GB DDR4 Vivo HDMI DualDVI PCI-E Ret ¤1966 http://tms.co.il/product_info.php?products_id=4616 1) האם אכן כבר יש זכרון DDR4? 2) האם כדאי לרכוש את האחרון במחשבה לטווח ארוך (עם 1GB זכרון)? 3) אם יש לכם הערות או המלצו…
-
- 13 תגובות
- 1k צפיות
-
-
במחשב Hp Cayak שמכיל שני מעבדים של Pentium 3 , עם 512Mbyte , וכרטיס מסך של GeforceII creative אני לא זוכר בדיוק את הדגם אבל אני זוכר שהוא פצצה. אם אתם לא יודעים תוכנת Bryce 5.0 מרכיבה נופים תלת מימדיים יפיפיים , בצורה קלה ופשוטה . הרכבת טקסטורות מהממות על גופים וצורות שונות . הבדיקה שערכתי היא על מערכת הפעלה Windows2000 שהיא אכן תומכת בשני מעבדים . ברגע שביצעתי Render , לחצתי על כפתור Ctr+Alt+Del ובדקתי את מצב המעבדים . מעבד ראון עבד פחות או יותר בסביבות 80 % ואילו השני , קפץ באיזור של 10-20 % בלבד . אני שואל האם המעבד השני אמור "לעזור" לתוכנה לבצע Render בצורה מהירה ? ומי אמור לחלק את העבודה ? מערכת ההפעלה או התוכנה ?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
אני מזמין כרטיס מסך מחו"ל (מביאים לי) והתכנון שלי היה ללכת על 9800PRO לפי כל ההמלצות כאן אבל, משום מה אני לא מוצא כרטיסים כאלו עם 256MB (משהו שאני חייב לקראת LONGHORN) ולכן חשבתי (בצער רב) לפזול לכיוון של NVIDIA. השאלה שלי איזה כרטיס שלהם מקביל מבחינת ביצועים ל- 9800PRO? תודה
-
- 16 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לוח MB GIGABYTE GA-P55A-UD3 L1156/6.4GT ATX.3. כרטיס מסך HD6870 הבנתי שהסלוט השני שמיועד לכרטיס מסך נוסך נוסף 4X ולא 16X הפנו אותי למבחן הזה לגבי מערך של שני כרטיסים http://www.techpowerup.com/reviews/AMD/HD_5870_PCI-Express_Scaling/25.htm במערך של שני כרטיסי HD6870 תקנו אותי אם אני טועה הנצילות של הכרטיס הנוסף תהיה 95% ? אם אני שם כרטיס HD6870 נוסף בסלוט של ה 4X אז זה נותן לי כמעט פי שניים יכולת עיבוד? איזה ספק לדעתכם יכול להחזיק מערך כזה( GTX470או 5870ׂ )? יש מבחן כזה גם ל GTX470
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-
-
וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שאלה יש לי WIN 7 וכרטיס מסך של geforce 8500gt חיברתי כבל של DVI לHDMI שלי בטלוויזה יש תמונה אך אין סאונד מה אני אמור לעשות בשביל שיהיה סאונד ? איזה כבל אני אמור לעביר ולמה זה לא מעביר סאונד ?
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום ! לפי שבוע יצא עדכון באתר של ATI לגירסא החדשה של הדרייבר ! היום מחקתי את הגרסא הישנה והתקנתי את החדשה .. הבעיה ש.. מאז שהתקנתי את הגרסא החדשה גם ירדו הביצועים ב3Dmark-06 התוצאה ירדה ב1500 נקודות ... ב 3DMark Vantage התוצאה ירדה ב1200 נקודות ... הגיוני שעדכון גרסא יוריד כל כך הרבה מהביצועים ??
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
כולם חושבים שה TI4200 יותר טוב מה RADEON 8500LE זה לא נכון הLE עוקף אותו בהכל בנוסף יש לו ,SMART SHADER,SMOOTH VISION,CHRISMA ENGEINE, והוא יותר זול אז שלא תחשבו שסדרת הTI 4200 טוב יותר. ואותו הדבר נכון גם לגבי הTI 4400 .
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
דגם ה-Founder's Edition של מוצר הדגל החדש מבית NVIDIA יהיה גדול משמעותית מאלו שבאו לפניו לכתבה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לברר איזה כרטיס מסך כדאי לרכוש בהוצאה מינימלית בלי שארגיש ירידה בביצועים לעומת ה-7600GT שלי? תודה
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, יש לי פנטיום 3 550, 256 MB והארד-דיסק 40 7200. עד היום היה לי וודוו 3 3500 והיום קיבלתי כרטיס חדש- MCI GeForce 4 4200 128 DDR התקנתי אותו, הוא מ-ע-ו-ל-ה, הוא הקפיץ לי את התוצאה של פרי.די מארקס מ- 1030 או משהו כזה ל-4398. רציתי רק לדעת מה אתם חושבים על הכרטיס, אני יודע שהתוצאה קצת נמוכה אבל זה רק בגלל שיש לי מלא דברים מגעילים על המחשב, אבל אני מפרמט עוד-מעט. אשמח לתגובה דן
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הכרטיס שיש לי כרגע הוא מ 2005, Leadtek WinFast PX6600 GT TDH with NVIDIA GeForce 6600 GT 128MB DDR3 128-bit SLI Support PCI והוא מתחבר ללוח אם: Gigaybyte GA-K8N Ultra-9 nForce4 Socket 939 Motherboard אבל כנראה שהוא התקלקל, אז אני מחפש לו מחליף.. שיתאים ללוח אם שלי, ועדיף שיהיה בסביבות 100 שקל...ואולי גם המלצה לחנות באזור ת"א
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום, אני עובד הרבה שעות ביום על המחשב (4-6) ולפעמים נוצר מצב של טשטוש שאני לא יכול להביט במסך מרוב איבוד פוקוס ולפעמים כאבי ראש. אין לי משקפיים ואני משתמש בCRT 17 אינץ'. המליצו לי לעבור לLCD ורציתי לדעת האם זה באמת יפתור לי את הבעיות של צפייה במחשב? אם מישהו מכיר פתרון אשמח לשמוע... (פרט לעצה להפסיק להתמש במחשב... ). תודה מראש, אורן.
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
.. אני מעוניין לקנות אותו.. הוא מגיע עם COD4? ועוד משו.. המחשב הנוכחי שלי זה: AMD Dual core 3800 2GB RAM DDR1 יש טעם לשדרג ל9800 כבר? אני בכל מקרה מחליף מחשב בעוד שנה שנה וחצי... תודה
-
- 12 תגובות
- 1k צפיות
-
-
להוראות בזכות התוכנה הנהדרת 3D Analyzer אפשר לגרום לדמו לחשוב שיש לכם כרטיס Parhelia ולהריץ אותו (פועל רק על כרטיסי DirectX 8 ומעלה!). נ.ב. נראה פשוט מדהים.
-
- 8 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי החלטתי להקים לתחיה מחשב נייח ולתת לאחותי. היא משחקת מיינקראפט, רובלוקס, סימס4, לא משהו מטורף. הלוח אם ישן יחסית אני אעדכן את הפוסט כשאני אהיה בבית עם הדגם. הדרישות הם שהכרטס צריך להיות מסוגל להריץ את המשחקים האלה בקלילות, וילד עם זאת לתמוך בדברים טיפטיפה יותר כבדים כדי שיהיה שמיש גם לעוד כמה שנים קדימה
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
אם משהו יודע שיגיב בבקשה להודעה. אינני חושב שזהו פרסום חינם כי עצם זה שאני מזכיר את שם החברה LEADTEK זה אותו הדבר להציג את שם היבואן.
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
נתונים: CPU Info CPU 1/1 AMD AMD Athlon XP 2000+ 1.7 GHz Manufacturer AMD Family AMD Athlon XP 2000+ Internal Clock 1.7 GHz Internal Clock Maximum 1.7 GHz External Clock 133.0 MHz Socket Designation Socket A Type Central Upgrade ZIF Socket Capabilities MMX, CMov, RDTSC, 3DNow!, Extended 3DNow!, SSE Version AMD Athlon XP 2000+ Caches Level 1 128 KB Level 2 256 KB DirectX Info Version 9.0 Long Version 4.09.00.0902 -------------------------------------------------------------------------------- DirectDraw Version 5.3.0000000.900 …
-
- 6 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני לא מצליח לשים את הברגים של המארז (R4) יחד עם הכרטיס, לא יודע אם זה בעיה של המארז או של הכרטיס, אבל כנראה של הכרטיס... יש תמונה מצורפת. אם למישהו יש פתרון בשבילי אני אשמח.
-
- 4 תגובות
- 1k צפיות
-