עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by apolo1,

שלום לכולם, אני רוצה לרכוש מסך למחשב שמיודע בין היתר למשחקים (HL2, FARCRY) איזה מסך מומלץ לי לרכוש דק או רגיל ? ואם מישהו יוכל לתת לי המלצה לדגמים ספציפיים זה יהיה מצויין, תודה

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  2. Started by lion03,

3102 זה טוב? המפרט למטה אל תשימו לב לR9600P זה 6600GT כשיו

• 13 תגובות
    • 991 צפיות
  3. נו שיהיה +- 100 ש"ח

• 7 תגובות
    • 991 צפיות
  4. Started by danielsoro,

אני לא מבין כל כך ורוצה לדעת מאיזה יצרן של הכרטיס מסך 7800gtx כדאי לקנות. בנתיים אני מתלבט בין gigabyte ל leadtek אם מישהו יכול להגיד לי איזה משני היצרנים האלה יותר טוב או שאין הבדל... ואם יש יצרן אחר לכרטיס שיותר טוב ציינו אותו בבקשה... אני צריך עזרה מהר... כבר קיניתי את המשחב רק נשאר לי לבחור את היצרן של הכרטיס מסך... אה ואם אפשר זה לא דחוף אבל תגידו לי מה אתם חושבים על המפרט של המחשב Motherboard: Gigabyte GA-K8NXP-SLI Nvidia Nforce 4-SLI S939 CPU: AMD Athlon64 S939 3500+ Venice Core CPU Fan : zalman 7700 CU Ram: 1024MB CROSAIR DDR 400mhz (2x512MB) HDD: Western Digital 160GB 7200RPM 8MB Buffer SATA II Graphic Card: Geforce 7800GTx Pci-Express 256MB DDR…

• 18 תגובות
    • 991 צפיות
  5. Started by kw,

שלום לכולם צריך lcd שיתאים גם למשחקים וסרטים וגם לעבודה משרדית , התקציב עד 2000 עם אפשרות לחריגה קלה . ראיתי מסכי 12ms של viewsonic ו - benq והזווית צפיה שלהם היתה מאוד צרה . כמה מסכים שנראים טוב על הנייר - 1. cmv ct-726d http://www.cmv.com.tw/en/product.asp?pid={3E4B1D12-02A4-40E4-B686-827ECD4AF1C5} זמן תגובה 14ms , עם dvi , מחיר כ-1600 . יש ל- cmv גם דגם של 8ms שלא ראיתי בארץ - http://www.hardwarezone.com/articles/view.php?cid=1&id=1363 . 2. eizo L551 http://www.mag.co.il/Product.asp?Pid=L551&Cat2Cat1ID=173&Cat2ID=39 מחיר 2300 בלי dvi עם 16ms . 3. lg l1720b קצת ישן אבל שמעתי שהוא עדיין טוב מחיר 1700 בלי dvi עם 16ms . האם מישהו ראה מסך מה…

• 9 תגובות
    • 991 צפיות
  6. https://wccftech.com/nvidia-allegedly-sold-175-million-worth-ampere-geforce-rtx-30-gpus-to-miners/

7. שלום אנשים טובים, אני מעל 3 שנים משתמש בכ.מסך מסוג 6950 שנפתח ל6970. להלן המפרט המלא שלי - WIN 8 Pro X64 Core I5 750 2.6GHZ p55-US3L GIGABYTE 12GB RAM KINGSTON ATI 6950 2GB Flushed to 6970 Power supply 550W HEC WIN COOLER MASTER II ADVANCE Dell 2311h סה"כ הכרטיס עושה עבודה טובה מאוד עדיין ברוב המשחק, אבל לצערי הוא לאחרונה מתחיל להתחמם ל100 מעלות (לעיתים יותר) וכל משחק עם מעט גרפיקה כבדה, המאוורר שלו הופך למכונת כביסה רעשנית שפשוט קשה מאוד לסבול . המחשב עבר ניקוי מלא לא מזמן, כולל הכרטיס עצמו שאף לפני כמה חודשים היה אצל KSP בבדיקה עקב כך שהמאוורר היה עושה רעשים של תקתוקים מוזרים שכאלה, אך נמצא תקין (מפתיע). כשבכל מקרה אני חושב שאולי הגיע הזמן לשדרג את הכרטיס שלי וחשב…

• 3 תגובות
    • 991 צפיות
  8. Started by jambo222,

שלום אני רוצה לרכוש מחשב מבוסס מעבד I7 8600 ׁ ( בקיצור מעבד דור 8 ) ולחסוך ברכישת כרטיס מסך מיותר ( מחשב ללא כרטיס מסך ). אני רוצה לדעת אם אפשר לחבר למחשב 2 מסכים ? והאם יש בלוח האם 2 יציאות HDMI ל2 המסכים ? תודה

9. Started by shlomibandit,

קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  10. Started by Salwaby,

שמעתי פה שהיא חברה לא טובה, יש לכם איזו סיבה לא להמליץ עליה חוץ מטווח האחראיות וחשוב להזכיר את הנסיבות לקניית הכרטיס , הוא ישמש לתקופת זמן של כחצי שנה מקסימום עד לשדרוג מחשב שני עתידי. לכן, יש איזו סיבה שאני לא אקנה X800GTO 256mb AGPx8 של palit לטווח הנ"ל (שוב אחראיות לא חשובה לי כי זה שנה וזה מספיק) תודה לעונים.

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  11. Started by RDS,

אוקי... רציתי לקנות את ה-1950 פרו, אבל אז ראיתי שזה רק DVI... זה נכון? לי יש מסך CRT... זאת הבעיה... אם אני רוצה מתאם, זה מוריד מהאיכות? תודה רבה

• 12 תגובות
    • 991 צפיות
  12. יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי

• 15 תגובות
    • 991 צפיות
  13. יש לי P3-800MHZ והמשחקים החדשים מקוטעים לגמרי. אני חושב לקנות כרטיס תלת-מימד חדש במקום הGeforce2MX שלי. האם זה ישפר לי את פעולת המשחקים עד כדי כך שהם לא יקטעו או שזה קשור יותר למעבד? תראו, לחבר שלי יש 2GHZ עם Geforce 2 200 64MB והמשחקים לא נקטעים לו כמעט. עכשיו לי אין כסף לשדרג את המחשב שלי ורציתי לדעת אם זה יהיה מספיק לקנות כרטיס חדש וזה יהיה אותו דבר, כלומר המשחקים יקטעו בקושי או בכלל לא.

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  14. Started by NuKe007,

יש למישהו מושג למה כאשר אני מתקין דיירקט איקס 9 (גם 9.0a) על מחשב: DURON 800 SDRAM 320MB INNOVISION GEFORCE 2 MX 64MB WIN XP יש לי בעיות עם משחקים, הם עובדים אבל הגרפיקה נדפקת לחלוטין, עם אותם משחקים לפני שהתקנתי דיירקט איקס 9 הכל היה טוב... כמובן שהייתי פותר הכל אם הייתי חוזר ל8.1 DIRECTX אבל כפי שידוע לכם, אין כזה דבר. מישהו? בתודה מראש!!!

• 5 תגובות
    • 991 צפיות
  15. Started by mozes,

שלום (: קניתי כרטיס מסך חדש Leadtek WinFast A310 (FX 5600)o ויש בכרטיס את האפשרות של VIVO ... מה שאני רוצה לעשות זה, לקחת את המצלמת ווידאו שלי, ולחבר אותה עם Svideo לכרטיס מסך.. (לכניסת Vivo ) ואז אני יוכל להעביר מה שהקלטתי למחשב etc... עכשיו היית בעיה, שהחיבור VIVO הוא לא Svideo אבל, הגיע איזה כבל עם הכרטיס, שיש לו 3 צדדים, אחד מתאים לכניסה של הכרטיס מסך, ועוד 2 צדדים זהים, שיש בכל אחד מהם 2 חיבורים (אחד Svideo ואחד בננה..) אז חיברתי את הכבל מהמצלמה, לאחד הצדדים (חיברתי אותה רק ל Svideo) וחיברתי את הצד השני של הכבל לכרטיס מסך.. (נשאר לי צד אחד בכבל שלא מחובר כלום, וצד אחד שנשאר לי החיבור לבננה פנוי..) יש תוכנה שהגיע עם הכרטיס מסך בשביל לערוך סרטים ממצלמות ווידאו (בדיוק …

16. Started by Access Denied,

יש לי שאלה בשביל חבר, שמחפש כרטיס מסך חדש למחשב יחסית טוב (פנטיום 4 2.4C) התקציב שלו הוא בדיוק 850 (אל תתחכמו ותתנו יותר, אם הוא יוסיף עוד מאה...), פשוט 850 הכרטיס מסך הכי טוב במחיר הזה (עדיף כבר עם המשלוח למרות שלא חייב), תודה!

• 10 תגובות
    • 991 צפיות
  17. כרטיס tv של stlab עולה באזור ה200שקל http://www.sunsway.com.hk/ לעומת זאת הכרטיס של leadtek עולה יותר מפי 2 ממנו http://www.leadtek.com/multimedia.html אכשיו לא מצאתי הבדל גדול ביכולות או בביצועים שנותן עדיפות כלכך גדןלה לleadtek אז אם משהו יכול לחדש לי אז אני אשמח למה?

18. Started by Vortex,

אני מתלבט בין 23.11 ו29.42

• 5 תגובות
    • 990 צפיות
  19. משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???

• 6 תגובות
    • 990 צפיות
  20. Started by skipi,

INNOVISION TORNADO GeFORCE 4 MX 420 64MB TV יצרן:INNOVISION דגם:GeFORCE 4 MX 420 הערות:זכרוןSDRAM + FAN & TV OUT משך אחריות:שנה בחברה יש לי כמה שאלות 1)זה כרטיס מסך טוב 2)יש לי רק 350 שקל לכרטיס וזה כמה שהוא עולה זה הרבה מידי כסף לכרטיס הזה 3)אם אתה יודעים על אתר שמוכר את הכרטיס ביותר זול אז תנו אותו בבקשה 4)אם החברה INNOVISION היא טובה ? תודה מראש למי שיעזור :asthanos: :AR15:

• 3 תגובות
    • 990 צפיות
  21. Started by NuXeR,

יש לי את האפשרות , האם להפעיל ?

• 7 תגובות
    • 990 צפיות
  22. המחשב מבוסס AMD ATHLON XP 2200, מסך Benq FP767 17" LCD Monitor מפרט טכני : http://www.benq.co.ae/Products/lcd/fp767.htm#2 כרטיס המסך שכרגע המליצו לי עליו הוא : ALBATRON FX5200P 128MB DDR הצורך שלי המשחקים הוא נמוך, בעיקר משחקים ברמת פיפ"א+ האם אפשר לרדת (ע"מ לקצץ עלויות) בכרטיס המסך, תלי לחור עשרים שנה אחורה ? במידה וכן, אשמח לקבל המלצה לכרטיס.

• 11 תגובות
    • 990 צפיות
  23. Started by dolby71,

כמה שאלות: 1. האם זה Artifact? 2. כעת, כשיש לי קירור טוב יותר לכרטיס (giant II + 60mm fan), מה ניתן לעשות לגביהם? המאוורר של ה-40 מ"מ מת לי פתאום, והג'ייאנט היה ללא אוורור, חוץ ממאוורר צידי במארז של antec 80 מ"מ. 3. למה לדובי פנדה אין כנפיים?

• 13 תגובות
    • 990 צפיות
  24. אני מחפש כרטיס מסך חדש. אני מחפש משהו שאופטימלי למחיר ולא סתם כרטיס מפוצץ והכי טוב ב2500 ש"ח. התקציב הוא 2000 שקל אבל אם יהיו כרטיסים טובים למחיר בפחות אני אשמח. תודה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 990 צפיות
  25. כמו שראיתם אם ראיתם יש לי מחשב לא רע(מפרט בצד) בקיצור, יש לי קצת כסף, התקציב עד 1300 ש"ח. אני צריך כרטיס די חזק שיסחב משחקים על MED+ ללא תקיעות. אה ומה אתם אומרים על הכ.מסך שלי? הוא עדיין טוב? חריץ AGP

• 9 תגובות
    • 990 צפיות

דיונים חדשים בפורומים