עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. עשיתי חיפוש,נכנסתי לסטיקי ולא מצאתי. אז לפני שנועלים,אשמח לתשובות. האם SLI של 8800GT יהיה חזק באופן משמעותי מSLI של 9600GT ? מי מהם מנצל SLI יותר טוב - 9600GT או 8800GT ? האם SLI של 9600GT מתקרב בחוזקו ל9800GX2 ? תודה מראש

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP

3. Started by eido,

היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Moo^Moo,

רשום בדרישות מינימום, ש3DMARK דורש תמיכה בDX9, שאין בגי'פורסים למיניהם? זה יעבוד? במלואו? MOOMOO

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום כמה ממכם הולכים לקנות בקרוב את G80 במחיר של בין 2900 ל4500 (כתלות בדגם) עבור הכרטיס המסך החדש של NVIDIA ? ומדוע הולכים לעשות או לא לעשות זאת?

6. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shimi 1,

היי לכולם, אני עומד לקנות מתנה לאחי ליום הולדת והחלטתי לקנות כרטיס מסך.. יש שניים ספציפית שהוא דלוק עליהם gigabyte HD5870 SOC או gigabye 560 gtx ti SOC ולשאלה עצמה : מי יותר טוב ? (ספק כוח 620 וואט של סיסוניק S12 משהו, מסך smasung cream 2333T 1920*1080 , מעבד Q9650) תודה לעוזרים!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by The_Moose,

שלום לכולם, אחיין שלי קנה כרטיס מסך, לפי מה שנאמר לו Sapphire 9600XT 256MB Ram . הוא לא יודע כיצד לזהות את הכרטיס. ואני האמת לא יודע איך לעזור לו בזה... אני לא מבין גדול. איך אני יודע שזה אכן XT ולא Pro למשל? איך אני יודע שזה Sapphire ולא איזה Powercolor או משהו אחר...? אין מדבקה על הכרטיס, רק מספר סידורי. נא עזרתכם רבותיי...:-)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by manga05,

קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Aterial,

shalom, miztaer merosh al ha anglit. esh li kama sheelot, esmah im tuhlu laanot. ani raziti linknot et ha kartis haze http://tms.co.il/product/7140 1. haim ani ohal lehaber oto le luah AM2NF6G 2. ad kama zavar bakbuk ei gadol AMD 4200 2gb 800hz ram mesahek al 1200-100 19inch wide 3.kanire she ani gam eztareh liknot sapak, az eize sapak ahi zol yatim la maarehet ulai ze http://tms.co.il/product/7383 toda merosh

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by stingeR-,

מי לוקח בביצועים נטו ללא AA+AF

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני מתכנן לקנות את הלוח של ASrock...ההוא 754 עם PCIe... אז הכרטיס הזה הוא עם זיכרון משותף...(דיי באסה)... עכשיו שאלות: כמה צינורות עיבוד?.. איזו ליבה??...יש מצב לפתיחת צינורות?? איזה טכנולוגיות יש לו?. כמה הוא מוציא ב3DMARK05?? הוא סביר ככרטיס מסך למחשב של משחקים לא כבדים...ג'נרלס...ונגיד SOF2 MP:DEMO... הוא יחסוב יותר טוב מGF4 MX440-SE

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. inno3d הדליפו את הכרטיס החדש של אנוידיה למייניג, הכרטיס הולך להיות מבוסס על דגם מחולש של 1080ti. לכתבה https://wccftech.com/nvidia-gp102-p102-100-crypto-mining-graphics-cards-leak/

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. Started by The Un4givN,

אז ככה: יש לי כרגע CF של 4870 שבקרוב מאוד יוחלף לCF של 5870 אני יודע שהלוח אם שלי מאפשר לי לשים 2 כרטיסי מסך על PCIE x16 ועוד כרטיס פיזיקה ייעודי בPCIE x4 השאלה שלי היא כזאת אם הכרטיס פיזיקה עובד על X4 הוא לא מגביל את הכרטיסי מסך? ואיזה כרטיס פיזיקה ייעודי יכול להתאים ל2 כרטיסים של 5870? ועוד משהו... מן הסתם הכרטיס פיזיקה לא מתחבר לגשר של CF אז פשוט מכניסים אותו לחריץ וזהו הוא עושה את העבודה?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by sagigi21,

היי.. כרגע יש ברשותי 9800GT 1GB ואני מעוניין לשדרג את הכרטיס. מבחינת התקציב זה לא משהו משמעותי מכיוון שהמחירים של הכרטיסים הם די זהים +-. אז ככה: ‏GTX460 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI PCI-E - GIGABYTE(1060( ‏GTX470 OC 1280MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E‎ - GIGABYTE (1740( ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - GIGABYE (1290( ‎HD 6950 2GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - SAPPHIRE(1590( אוקיי אלו הכרטיסים ומה שבסוגריים אלו המחירים. אז ככה. הכיוון שלי הוא לAMD מכיוון שהכרטיסים שלהם חזקים יותר בכל המבחני ביצועים אבל בגלל שהבנתי שהדרייברים שלהם מסובכים ותהיה בעייה בהסרת כל הדרייברים של הכרטיס הנוכחי שלי זה די מרתיע אותי. אני באמת רוצה לדעת איזה…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by bbking,

שלום לכם אני רוצה לדעת מה הסימנים שכרטיס מסך דפוק? למשל אם במשחק הוא נתקע לי מידי פעם וזה קורה בכמה משחקים האם אפשר להעיד על זה שהוא דפוק או רק בדברים ספציפים דרך אגב אם יש תוכנה שבודקת אם הוא דפוק אודה לכם אם תביאו לי כדי שאדע תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by NTT,

שלום, קניתי לפני כשנתיים את הכרטיס ATI HD4870 כשהוא ממש יצא, הוא כרגע במצב רגיל,ללא קירור מיוחד. בחודשים האחרונים הוא מגיע לי לטמפרטורה מאוד גבוהה(85+ לפעמים) מבלי לעשות בו שימוש בכלל, וזאתי למרות שהוא עם מאוורר על מהירות של 50% ובלי OC. לפעמים גם יש לי כמו הבזקים של מסך שחור למילי שנייה, מה אפשר לעשות בנושא? האם קרה משהו לכרטיס מסך לאחרונה שהוא מגיע לי לטמפ' כל כך גבוהות? האם אפשר לפנות לחנות עם אחריות ולנסות להחליף אותו? אשמח לעזרה, תודה רבה :-)

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ofir36,

שלום , המעבד והלוח אם של המחשב הם: intel core i3 3240 GIGABYTE H61M-S2PV REC 2.2 מבקש המלצה לכרטיס מסך הכי טוב שניתן ב300 שקלים כאשר אפשר לחרוג בקטנה (המטרה כמובן, עבור גיימינג). זה די דחוף אני אודה אם אקבל תשובה כמה שיותר מהר. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by kikkler,

איך עושים את זה בצורה אופטימלית ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. אני יודע שאם אני מחבר את המחשב לטלויזיה דרך כבל HDMI אז גם התמונה וגם הסאונד עובד דרך אותו כבל השאלה שלי היא מה קורה אם אני מחבר עם כבל HDMI ומתאם לDVI? זתומרת כרטיס מסך שאין לו יציאת HDMI טבעית האם הסאונד יעבור דרך הכבל HDMI גם אם הוא מחובר עם מתאם ליציאת DVI בכרטיס המסך?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by gilbar10,

שלום אני יודע שהרבה אנשים אומרים שעד אשר המשחק יצא אי אפשר לדעת ממש אבל לפי דעתכם האם עם כרטיס כמו gtx 570 oc core clock: 780 shader:1560 memory clock:3800 בכמה fps אתם מעריכים שאני אוכל להריץ אותו ועל איזה הגדרות (ultra/high) תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by @ The_Dude @,

יש לי בעיה בציון שלי ב 3DMARK אני מקבל רק 13400 בעוד שאחרים מקבלים עם מפרט כזה 16000+ המפרט הוא: Chaintech 7NJS ZENITH http://www.chaintech.com.tw/eng/products/SOCKA/7NJS.asp +AMD XP 2400 Gigabyte Radeon 9700 Pro Hd WD 80Gb 8Mb SE Volcano 9 Cd*52 floppy

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים