עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. תראו, אני מראש אומרת.. המחשב שלי די ישן ולצערי רק בעתיד אוכל להחליפו מכל מני סיבות כספיות אז בבקשה תנסו לקחת בחשבון את מה שיש ולייעץ לי בהתאם לכך (ולא לייעץ לי לקנות מחשב.. לדוגמא נתקלתי בהערות כאלה בעבר) אני עם מעבד : amd athlon 64 processor 3000+ 1791mhz זיכרון : 512MB לוח אם: ms 7093 ובו יש כרטיס מסך מובנה : ati readon express 200 series דיסק קשיח כרגע 80 ג"ב. אני אמורה לקבל השבוע מסך 24" של סמסונג - T240 וכנראה שהתרגשתי מדי.. כי נכנסתי לבעיה קלה, והיא מתמקדת בכרטיס מסך ככל הנראה. הבנתי שיש צורך לכניסת כרטיס מסך של pc express וזה הבנתי שיש לי, אך אמרו לי שיש "גירסא 1" או משהו בסגנון, ושזה יעבוד אבל לא אופטימלי.. (מישהו יוכל בבקשה להסביר לי למה הכוונה?) והדב…

• 10 תגובות
    • 697 צפיות
  2. Started by llime,

היי. יש לי פנטיום 4 עם כ. מסך אונבורד של אינטל.מחר אני אמור לקבל כרטיס AGP מסוג HD 3650 של Sapphire.ב-BIOS אני מקבל רק שתי אפשרויות : ONBOARD ו AUTO.אין אפשרות ביטול. האם זה נורמלי? יש לי עוד שתי שאלות: 1.אני מניח שבמצב AUTO האונבורד שלי יתבטל מעצמו ברגע שאכניס את ה כרטיס החדש בחריץ ה AGP. האם זה נכון? 2.ניסיתי לחבר כרטיס PCI רגיל (לא אקספרס),בעל 4 יציאות DVI,והוא עבד תקופה ארוכה ביחד עם הכרטיס המובנה. מסך אחד עבד עם ה-PCI והשני עם המובנה. לפני כשבוע הגדרתי בטעות את אחד המסכים שלא היו מחוברים כמסך ראשי,ומאז אי אפשר להחזיר את המצב לקדמותו.ניסיתי לעבוד רק עם ה PCI,אך לא הצלחתי לבטל בשום צורה את המובנה,(למרות שביטלתי את הדרייבר שלו),כי לאחר כל הפעלה מחדש המחשב זיהה את הכרטיס…

• 2 תגובות
    • 2.7k צפיות
  3. Started by coolor14,

קניתי את הכרטיס לפני שבוע עם מפרט : e8400 p5q pro 2x2gb g skill 82+pro 525w כאשר הרצתי משחקים ובאנצים הם הראו תוצאות הולמות לכרטיס אבל שמתי לב למין לאגים ותקיעות כאשר הרצתי יישומים גראפיים. (היה רשום 30 fps נראה כמו 19). לאחר מכן הסרתי את האופצייה של crossfire והפרמים ירדו בבאנצים אבל התמונה נראתה זהה (כאילו זה לא x2 ) אני יודע שלרובכם אין את הכרטיס, אבל אני לא יודע אם זה כשור לדרייברים (אני מוכן לחכות) או לכרטיס הארוך.

• 0 תגובות
    • 488 צפיות
  4. Started by morx,

שלום... ב GPUZ רושם לי UNKNOWN לחלק מהמקומות, אני מוסיף 3 תמונות שתבינו מה הבעיה http://i40.tinypic.com/63u5nn.jpg GPUZ 1 http://i42.tinypic.com/2nrppqd.jpg GPUZ 2 http://i43.tinypic.com/2ngymoi.jpg NVIDIA DRIVER אני לא יכול עכשיו לעשות oc איך לתקן את זה? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 685 צפיות
  5. קניתי את הכרטיס מ ksp והוא עושה בעיות ליפעמיםם הוא ניתקע. ליפעמים ישר שאני ניכנס למשחק יש מלבנים סגולים וירוקים אבל זה נדיר ולדעתי זה מחוסר מתח שמעתי שצריך לחבר אותו עם חיבור של 2 של 6 פיניםם והמארז שלי שקוף אז שאני מיסתכלל מהחלון אז אני רואה שמחובר לכרטיס כבל PCI-E אחד אמור להיות לי 2 כאלה? זה תקין שחיברו לי אותו ככה?

• 2 תגובות
    • 684 צפיות
  6. מעוניין בכרטיס מסך טוב עד 400-500 ש"חו ואם יש אפשרות כזאת שיתאים למפרט של המחשב הזה?? Motherboard: CPU Type Unknown, 1800 MHz (7 x 257) Motherboard Name Unknown Motherboard Chipset Intel Lakeport-G i945G System Memory 1013 MB (DDR2-667 DDR2 SDRAM) BIOS Type Intel (07/10/07) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Display: Video Adapter Intel® 82945G Express Chipset Family (128 MB) 3D Accelerator Intel GMA 950 Multimedia: Audio Adapter Intel 82801GB ICH7 - High Definition Audio Controller [A-1] Disk Drive SAMSUNG SP1603C (149 GB, IDE) Network: Network Adapter Realtek RTL8139/810x Family Fast Ethernet NIC (192.168.0.114)

• 6 תגובות
    • 661 צפיות
  7. טוב אז ככה: אחרי הדיון הקודם החלטתי לרכוש כרטיס מסך אני מתלבט בין ה4850 של ATI לבין ה9800GTX הרגיל(לא +) מה מביניהם עדיף?מי זול יותר? קחו בחשבון את הנתונים הבאים: מסך-LGR1900 19 אינץ' ספק שבא בתוך המארז-ANTEC 500 זה המארז:http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_280_114_3031&products_id=17402 תעזרו לי להחליט תודה

• 41 תגובות
    • 2.3k צפיות
  8. שלום יש לי מסך FULL HD עם כניסת HDMI כרגע המסך שלי מחובר לכרטיס מסך בכבל DVI אם אני יחבר את המסך לכרטיס מסך ב HDMI יראו אותו דבר איכות זהה?או יותר טוב ?

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  9. Started by Yonatan-A,

אהלן. קניתי לפני כמה חודשים מחשב בשביל עבודה ואינטרנט, ועכשיו אני רוצה להשתמש בו גם למשחקים. אני לא מתכוון לשחק במשחקים הכי כבדים בשוק, אני חושב, ולכן אין לי צורך בכרטיס מסך הכי מטורף שיש. המפרט של המחשב שלי הוא כזה: זיכרון פנימי: 2 GHZ מעבד: Intel Core 2 Duo E7200 לוח אם: אני לא לגמרי זוכר, אבל איזשהו לוח אם מקורי של אינטל, והכרטיס מסך שלי מובנה עליו. אני לא לגמרי יודע את הטווח מחיר שאני רוצה, בגלל שאני לא ממש יודע מה השוק מציע היום ובאיזה מחירים. אני רוצה כרטיס מסך שיריץ את כל המשחקים החדשים באופן חלק, אבל כמובן שאני לא רוצה כרטיס במחירים מופקעים. אני מניח ש1000-1200 שקל זה גבול עליון, אבל אם יש משהו במחיר נמוך מזה שיעשה את העבודה כמו שצריך, כמובן שאני אקפוץ עליו. תודה …

• 7 תגובות
    • 766 צפיות
  10. Started by Iron~Chef,

ואיך הו יריץ gta חדש

• 7 תגובות
    • 642 צפיות
  11. Started by A-L-o-n,

hd4850 512MB vs hd4850 1GB עד כמה ההבדל משמעותי הרבה?

12. Started by benny5733,

שלום לחברי הפורום אני מייעץ לחבר בבחירת מפרט למחשב לעבודה עם אפטר אפקטס כרגע כרטיס המסך עומד על 9600GT השאלה היא אם יש הצדקה להשקיע בכרטיס מסך איכותי יותר כמו קוואדרו? האם זה משמעותי בעבודה עם אפטר אפקטס כמו שזה משמעותי בעבודה על תלת מימד ועריכת וידאו? תודה

13. שלום אנשים, אז ככה יש לי מחשב בין 4 שנים, אלו הנתונים שלו: מעבד: AMD Athlon 64Bit 3000 לוח אם:Epox 8KDA3J (nf3) + SB(8ch) + S-ATA + LAN זכרון: PQI DDR 400MHz 3GB CL3 כרטיס מסך:ATI RADEON 9600XT 128Mb TV +DVI דיסק קשיח: WD 120Gb 7200rpm 8Mb S-ATA כמו שאתם רואים לא משהו מטורף, אני רוצה להחליף לו כרטיס מסך למשהו מתקדם יותר כדי שאני אוכל להריץ עליו גם משחקים. הכניסה במחשב שלי לכרטיס מסך היא AGP לא PCI-EX התקציב שלי הוא 700 ש"ח. אשמח גם אם תסבירו לי בבקשה מה הכוונה בצוואר בקבוק. חשבתי על הX1950 של ATI או ה- HD3850 גם של ATI. האם החלפת כרטיס המסך תאפשר לי להריץ משחקים ואילו משחקים. בברכה, אלדד כהן.

14. שלום חבר'ה .. אני מחפש המלצה לכרטיס מסך טוב בתקציב של 500-600 ש"ח .. הלוח אם שלי הוא MSI p965 neo-f 7.1 1GLAN .. אשמח להמלצות ולעזרה . תודה רבה

15. Started by danieltrt,

אני חושב לקנות כרטיס מסך ואני רוצה לבדוק איך ה4830 בהשוואה ל2900GT שלי. :s05:

• 13 תגובות
    • 968 צפיות
  16. Started by Bakshi1,

אוקי, יש לי ת x1950pro. אני משחק הרבה ב cod4 ברשת. אתמול רציתי לשחק קצת בסינגל פלייר ולא יכולתי, כול שנייה יש ארטיפקטים והמחשב קופא עד לריסטרט ידני. לא שיחקתי ב cod4 כחצי שנה ואתמול חזרתי לשחק בו. חשוב לציין שהבעיות בסינגל קורות תוך 5-10 דקות ואילו במולטי אין בכלל בעיות! (שיחקתי בומלטי כמה שעות אז אני יודע...)מישהו יכול לעזור לי איך לפתור תבעייה המעצבנת הזאת? תודה...

17. Started by SuperStyle,

איזה כרטיס טוב יותר? 8800GTS 640M או 8800GTS 512M עריכה: חח עכשיו הוא אומר לי ש260GTX טוב יותר מ4870 בגלל שיש לו שתי ליבות. חח עכשיו באמת יש לו שתי ליבות?(ח אני יודע שאין לו אבל אני רוצה להראות לו)

18. Started by matanm777,

שלום לכולם..! המחשב שלי הוא כזה: יש לי פנטיוםם 4 3.2 ג'יגה ארץ 512 מגה זכרון 120 ג'יגה כרטיס מסך radeon 9200 המסך של מרצד מאוד.. החלפתי מסך לסמסונג 20 אינץ' חדש והבעיה נמשכת ככה שזה כנראה הכרטיס מסך.. או שיש לכם השערה אחרת ? בעקרון אני רוצה מאוד לשדרג את הכרטיס אבל אין לי מושג לאיזה אכרטיס אני יכול... עזרה בבקשה :] :s05:

19. Started by gal_X66,

בשתי הכרטיסים מדובר ב1 GB עברתי עשרות אתרים ראיתי מלא באנצ'מרקים ואף אחד מהם לא נתן תשובה חד משמעית אולי כאן הישועה?

• 5 תגובות
    • 800 צפיות
  20. אני רוצה לקנות מחשב חדש.החלטתי לקחת כרטיס מסך מסדרה HD 4800 של ATI. בחרתי ב-HD4870. עכשיו אני מטלבת על איזה חברה ללכת (ASUS, SAPPHIRE ,GIGABYTE)??? בבקשה תנו לי המלצות והסברים למה... ???

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום לכולם אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך חדש, ולאחר בדיקות רבות, קיבלתי החלטה לרכוש כרטיס של חב' PALIT. כבר הזמנתי את הכרטיס של PALIT ב- 1485 ש"ח, עם שנתיים אחריות. בשיחה עם אחת מהחנויות במרכז הארץ, המוכר אמר שכדאי לי לרכוש דווקא את של Club3d, ב - 1449 ש"ח, עם שלוש שנים אחריות. שניהם מגיעים בגירסה המומהרת מהמפעל. האם אכן צדק המוכר? הערת אגב: אני דרך אגב, לא מתרשם יותר מידי מהאחריות, כי כשקורה משהו החנות בדרך כלל עושה "תרגילי התחמקות" - פעם רכשתי כרטיס ב- 1000 ש"ח מחנות מסויימת, עם אחריות לכול החיים, שהייתה זהה לאחריות שנתן החברה היצרנית - BFG, ולאחר כמעט שנה, התקלקל המאוורר של הכרטיס, ובשל טענה מוזרה, שלמאוררים אין אחריות, לא שלחה החנות את הכרוטיס לחו"ל, או ליבואן ודאגה לתי…

• 35 תגובות
    • 3.1k צפיות
  22. Started by Domovoi,

היי אני רוצה לקנות את הכרטיס הזה: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4175 גודל מסך:19 inch LCD עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מתאים למערכת שיש ברשותי . amd3800x2 2GB ram m2n-e enermax liberty 400W יספיק? x1800xt יעבוד? או צריך לשדרג משהו?

• 6 תגובות
    • 659 צפיות
  23. שלום רבותיי, מתנצל מראש אם השאלה הופיעה, חיפשתי אך לא מצאתי. אני מנסה לחבר טלוויזיית LG 32 אינץ' לכרטיס מסך ATI 4550 כמסך משני (דסקטופ מורחב) דרך חיבור HDMI מה שקורה שכאשר הוינדוז למעלה הטלוויזיה לא מזהה אות כניסה, וכאשר עושים ריסט התמונה משתכפלת לטלוויזיה אבל רק עד שהווינדוז עולה התקנתי את ה CATALYST החדש, שיחקתי עם הגדרות רזולוציה, כלום מפרט: phenom x4 gigabyte ma78gm-s2h ati hd 4550 DVI <- Lg 1960TR HDMI <= Lg 32" hd ready vista 64 premium

• 2 תגובות
    • 813 צפיות

דיונים חדשים בפורומים