כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
כרטיס מסך High End בסגנון GTX-285 על לוח MSI 975X Platinum Motherboard עם מעבד C2D E6600 ו 4GB ראם
-
- 9 תגובות
- 882 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 694 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי
-
- 2 תגובות
- 617 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי כבר אשכול כזה מזמן אבל יש לי שאלות. אני מתחנן לקנות את ה4850hd 512 shappire יש לי כמה שאלות.. לכמה זמן נראה לכם שהוא יריץ טוב משחקים? איזה ספק צריך מינימום בשביל הכרטיס? האם הוא שווה את המחיר או שעדיף להשקיע בכרטיס יותר טוב. אני משחק עם מסך דק 19 של lg. אני רוצה לשחק גם ברזלוציות גבוהות הפילטרים כגון aa לא חשובים לי כל כך כי לא ראיתי שהוא הוסיף לי הרבה חוץ מfps נמוך ברוב המשחקים על זה אני מוכן להתפשר אם זה יריץ את שאר הדברים על ההכי גבוהה . מה אתם אומרים? ואם שחכתי תקציב אז זה 900 מקס בלי משלוחה. עוד שאלה שיש לי אליכם מה זה הPhysix הזה או איך שלא קוראים לזה של nvidia מה זה עושה והאם זה עדיף לקנות כרטיס עם טכנולוגיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 484 צפיות
-
-
ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 556 צפיות
-
-
אהלן, מאז יציאתו של ה 4850 הדיעה הרווחת בקרב חובבי המחשבים ומשחקים בפורום היא - "אם יש לך מסך 22 אינץ' כל משחק יעבוד אצלך על HIGH בלי שום בעיה אם זה לא GTA IV אין שום צורך בכרטיס חזק יותר" .... מאחר ואני לא כזה גיימר מהולל , אבל כשאני מוצא איזה משחק שמעניין אותי, אני אוהב לשחק בו אך ורק בגרפיקה הכי טובה שהמנוע הגרפי שלו יכול לספק. למה אני אומר אתתכל זה ? לאחרונה שיחקתי בGTA IV והוא משחק שאני מאוד אוהב. דיי התבעסתי שאני רחוק מלהפעיל אותו על גרפיקה סבירה שמספקת את הדרישות שלי .... לשם מבחן בדקתי עוד כמה משחקים חדשים שלטענת חברי הפורום צריכים לטוס על מחשב כמו שלי (מפרט בצד) בכדי לבדוק את הטענה שאכן המנוע של GTA כל כך דפוק. הופתעתי לדעת שהמציאות רחוקה מהדיעות ... בבדיקה השתתפ…
-
- 61 תגובות
- 6.7k צפיות
-
-
שלום לכולם מקווה שהגעתי למקום הנכון כדי לקבל עזרה אז ככה השימוש שלי למחשב החדש הוא שימוש כללי ומשחקים משחקים בסגנון ה GTA IV FIFA 2009 וכאלה והכרטיסים הם GEFORCE 9800GTX+ 512MB DDR3 ATI RADEON HD4850 512 MB המחיר שקיבלתי מהחנות לגבי הGTX הוא 750 שלדעתי זה מחיר ממש זול ובכל זאת רציתי לדעת אם שווה יהיה לקחת את ה RADEON ולהתעקש איתו קצת כי הוא עובד רק עם GFORCE תודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 541 צפיות
-
-
שלום לכם כרגע יש לך READON X800 ואני מעוניין ליקנות כרטיס מסך חדש שכל מה שאני רוצה שיתמוך בPIXEL SHADER3 והתקציב בערך 300-400 ש"ח הינה תומנה מהאוורסט http://img50.imageshack.us/img50/4548/95967190bm7.jpg תודה
-
- 5 תגובות
- 846 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? רק אוורסט מזהה gf8400 gs המחשב והכרטיס נקנו מחברת אייבורי-שהיא כידוע חנות גדולה ואמינה(שמעתי כמה כסאות נופלים?) כשאני מוריד דרייבר ידני: הדרייבר הכי מעודכן נתקע והמחשב לא עולה דרייבר מהארכיון-לא ניתן להתקין כי הוא לא מוצא חומרה מתאימה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 957 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס מסך מאוד ישם Sapphire X800GTO2 ויש לי מסך שתומך ב1920X1200 אתמול הביאו לי סרט 720P בפורמט MKV שאני מפעיל אותו במדיה פלייר קלסיק רואים יפה מאוד כמו שצריך אבל יש בסרט תקיעות ורואים את הפה שלהם זז ורק אחרי איזה 10 שניות שומעים ובקיצור מלא פאקים... זה בגלל הכרטיס מסך או בעיה אחרת?
-
- 2 תגובות
- 659 צפיות
-
-
אהלן חברים... יש לי את הכרטיס מסך שצייניתי והוא מחובר למסך 26' בחיבור HDMI כרגע הרזולוציה שלי היא 720P האם הרזולוציה מספיקה או שאפשר ועדיף להיות על רזולוציה אחרת? והאם זה שאני מחובר עם מתאם פוגם באיכות התמונה? האם שווה לרכוש קבל ב90 שקל וזהו? עוד משהו מעצבן זה שבHDMI התמונות נראות תלת מימדיות ומוזר כזה ולא חלק כמו בVGA מצד שני איכות השידור (יש לי כרטיס טלויזיה) פשוט מעולה וגם כל האפקטים של המדיה סנטר והסרטים ...רואים מדהים. אבל רק איך שרואים את התמונות מבאס אותי רצח ולא נראה לי שאפשר לסדר את זה כי אני יוצא מנק' הנחה שזה קשור לHDMI. תודה רבה לעוזרים יום טוב(:
-
- 6 תגובות
- 831 צפיות
-
-
האם אפשרי להכניס כרטיס מסך למחשב נייד hpשכרגע עובד על on board? הרי גודל המארז של נייד HP עם gforce הוא אותו הגודל של אותו המחשב עם כרטיס מסך on board תודה.
-
- 10 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית
-
- 14 תגובות
- 906 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard b]MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 3 תגובות
- 664 צפיות
-
-
בהנחה שאני רוצה כרטיס בסדר גודל כזה
-
- 21 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
האם עדיף לי לקחת את הכרטיס הזה http://skypc.co.il/pl_product~28310~8~0.htm על פני הכרטיס הזה? http://skypc.co.il/pl_product~44421~8~0.htm , אני די בטוח שכן אבל כדאי להשקיע תהבדל מחיר?
-
- 8 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום, קניתי חלקים למחשב חדש (מKSP) והרכבתי בעצמי. להלן המפרט ובסוף אפרט את הבעיה: Core 2 Duo E8400, 1333Mhz, s775, 6MB EP43-DS3L s775 C2Q 1333Mhz, Intel P43, DDRII 1066, PCI-E HD 4850 512MB Zalman Fansink GDDR3 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E 2.0 OCZ DDR2 Reaper HPC 4096MB (2GBx2) DUAL Channel 1066 Mhz CL5 500GB 7200RPM, 16MB, Sata II HX 520W Active PFC 12cm Fan Modular לאחר ההתקנה של כל החלקים, התקנתי וינדוס והמחשב עבד לפחות כשעתיים. לאחר מכן בלי שנגעתי בכלום, המסך הפסיק לקבל INPUT מכרטיס המסך, ונורית החיווי של המסך הפכה מצהוב לכתום (כאילו שהוא לא מחובר לכרטיס מסך). בדקתי עם כרטיס מסך נוסף (ישן יותר) ושם המסך כן עבד. החלפתי את הכרטיס מסך בKSP לאותו דגם בדיוק בלי …
-
- 2 תגובות
- 565 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסוג זה בעל 512 זיכרון לא הצלחתי להבין מהחיפוש בפורום האם הכרטיס מהחברה הנל מגיע עם קרור זלמן או עם קירור בסיסי פשוט טוב יותר הייתי רוצה שתמנו לי את ההבדלים בין הפאליט לבין חברת סאפיר עם אותם נתונים
-
- 2 תגובות
- 771 צפיות
-
-
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מתלבט קשות בין כמה כרטיסי מסך HD4850..... וצריך לקנות את המחשב בימים הקרובים... (E8400, 4G memory no OC) למשחקים כמו CRYSIS ו- COD4 על מסך 22 בשאיפה להגדרות מקסימליות... חשוב שיתמוך בכל הטכנולוגיות והחיבורים החדשים, שלא ירעיש, שלא יתחמם יותר מדי והכי חשוב שיתפקד מצויין..... תקציב במקרה הכי גרוע שיגיע ל1K.... שאר המפרט מורכב ב-SKYPC.... אז אם יש עדיפות לכרטיס שלא מהחנות הזו תגידו.... אם יש אופציות לכרטיסים שלא ציינתי והם יותר טובים בטווח המחירים אשמח לשמוע.... הכרטיסים: HIS PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 ICEQ 4 512MB GDDR3 - מבנה שמקשה על חיבור מאווררים נוספים בעתיד... http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4448 PALIT PCI-EX 2.0 RADEON HD4850 SONIC 1GB DDR3 DVI - לא יודע…
-
- 45 תגובות
- 3.2k צפיות
-
-
אהלן! אני קונה מחשב בימים הקרובים, ואני רוצה לדעת איזה כרטיס יהיה Overkill למשחקים שאציין, עם המסך הבא: מסך: LCD 22" WIDESCREEN רזולוציה של המסך: 1920X1080 יחס ניגודיות: 1:20000 (אם זה משנה). התקציב שלי הוא גג 1300 שקל, ללא חריגה גבוהה מ-50 שקל. מעבד: E8400 3GHz זכרון: 4GB RAM. אני מתלבט בין כמה כרטיסים: HD 4850 TOP 512MB HD 4850 1GB HD 4870 512MB Zotac GTX 260 896MB (זאת החברה היחידה בתקציב, האם הכרטיס ירעיש?) OC לא יהיה מתוכנן לכרטיס. אני רוצה לשחק בכל משחק בהגדרות הכי גבוההות ושיזוז חלק. המשחקים שלי: Crysis, Crysis Warhead,CoD 5,Cod 4, Unreal Tournnoment, Enemy Territory Quake Wars,Flight Simulator X, GTA IV, SIMS 3 ועוד כמה תודה מראש :)
-
- 17 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
GTX260 896MBvsHD4870 1GB.. מה עדיף ל"22 1920X1080? עד 1300 ש"ח, איזה מבין הכרטיסים לוקח בגיימינג כבד במסך הנ"ל?
-
- 3 תגובות
- 576 צפיות
-
-
-
האם קיימת אפשרות להריץ physx על כרטיס של ATI הוא שזה שבב שמורכב על הכרטיסים של nvidia תודה לעוזרים יוני.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תגידו מי יביא לי ביצועים יותר טובים ברוב המשחקים ?? זה PALIT ATI Radeon HD4870 Sonic 1024MB DDR5 PCIe או זה BFG nVIDIA GeForce GTX 260 OC 896MB DDR3 PCIe (לשניהם מחיר דומה מאוד, הבדל של כמה שקלים) תודה 8)
-
- 22 תגובות
- 1.8k צפיות
-