כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
היי, אני מחפש כרטיס מסך פשוט ושקט לשמוש HTPC ע"מ לצפות בסרטים ע"ג הטלוויזיה ברזולוציה שונה מן המוניטור (המוניטור 3:4 והמסך רחב) כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA8400 שאינו יודע לעשות זאת (ניסיתי עם מספר דרייברים).
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש ברשותי FX5700LE ואני מעוניין לדעת של איזה חברה הוא איך אני יכול לדעת?? יש מצב שהוא של נוידיה כאילו ברור שהוא שלה הליבה וכו אבל יכול להיות שהכרטיס שלה גם כאילו כמו אסוס לידטק וכו?? (קצת מטומטם אני יודע).. :s05:
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי giabyte חסמה את האפשרות לקרוא את הטמפ' בכרטיס הזה, ושמעתי שיש דרך לפתוח שוב את החישן (שנמצא בליבה אם אני לא טועה) יודעים איך אפשר לפתוח את החיישן? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחרונה התחדשתי במפרט חדש שכולל בין היתר ב.מסך evga gtx-780. היציאות של הכרטיס הן 2XDVI, HDMI,D ו DisplayPort. כרגע נראה שהמסך הנבחר הוא Dell U2414H שלו הכניסות הבאות:miniDisplayPort,DisplayPort,HDMI. שאלתי היא האם בחיבור surround זה משנה אם המסכים מחוברים באמצעות חיבור מסוג שונה? למשל שני מסכים יחוברו באמצעות DP,mDP ושלישי יחובר באמצעות HDMI? אם ניתן לשלב חיבורים שונים האם יש העדפה לאילו חיבורים לשלב? כלומר האם למשל עדיף לשלב DVI עם DP במקום HDMI עם DP? תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני צריך המלצה לכרטיס מסך מסדרת ati בתקציב של עד 320 ש"ח (באמת עד, בלי התפשרות) בעוצמה של הgeforce 9500 (בערך). אני לא מבין בati, אז השוואה לnvidia תהיה טובה (אם טבלה באתר אז בכלל מצויין). למשחק, pci אקספרס, למחשב ישן. תודה מראש.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס מסך למקסימום ביצועים פחות כסף שיתאים למסך 27 אינץ ברוולוציה FHD תקציב-300-500שח
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם I7 4960x Asus x79 deluxe ספק 620w איזה כרטיס מומלץ כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, אמא שלי קונה מחשב חדש וכנראה שנקנה את http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=2239. ההתלבטות שלי כרגע היא האם לשדרג את לוח האם (שיש בו כרטיס OB HD2100) לאחד אחר שיש בו OB HD3000. (מGA-MA74GMT-S2 לGA-MA78LMT-S2, ההפרש במחיר הוא 13 ש"ח בסה"כ). המחשב לא מיועד למשחקים אלא לגלישה באינטרנט, אופיס והיוצא בכך. האם זה ישנה משהו בכלל? תודה רבה, שי
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת. מה שווה ערך בביצועים פחות או יותר לכרטיס הזה היום?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
על מחשב שכזה, יהיה הבדל בין Geforce Ti4200 לבין 4600 או Radeon8500/LE ? תודה
-
חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מסתבר שלא רק ל-nVidia יש שפנים בכובע: AMD משחררת מיצג מידעי שמסביר את המיתוג של הסדרות החדשות שלה, בין היתר רואים כרטיסים עתידיים כדוגמת RX 485 או RX 475 שלפי השם יהיו חזקים יותר מהקודמים להם AMD Radeon 400 Series Series TIER Model Codename Revision Radeon RX 4XX TIER 9 >256-bit / 4K AMD Radeon RX 495 2nd Revision AMD Radeon RX 490 1st Revision TIER 8 256-bit / 1440p AMD Radeon RX 485 2nd Revision AMD Radeon RX 480 1st Revision TIER 7 256-bit / 1440p …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש סיכויי שהמחירים ירדו בקרוב ? רוני
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
- המחשב מיועד למשחקים כבדים הקיימים ולמשחקים ושיצאו בעתיד למשל : black ops 2 , planet side 2 , battlefield 3 - גודל המסך שלי הוא 22 אינצ' , ואני משחק על הרזולוציה - 1920X1080 - זאת הצעת מחיר שקיבלתי IVORY המפרט : מארז - ARCTIC BLACK 12CM X2 לוח אם B75MA-P45 SATA3 USB3 1GLAN MSI מעבד Intel quad 3770, socket 1155 core i7 8mb[ זכרון - crosair 2x4GB (8gb) DDR31600 mhz צורב - SATA SONY OPTIARC DVDX24 DL דיסק קשיח - Intel 330 2.5 sata3 120GB SSD בלי כרטיס מסך בלי ספק כח בלי ציוד היקפי בלי OVERCLOKING בלי מערכת הפעלה התקציב שלי לכרטיס מסך הוא 1000 ש''ח 1- יש לי במחשב הישן כרטיס מסך HD 6870 1GB , ואני לא יודע אם הוא יריץ לי משחקים שכתבת…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי redon 9000 ומשחקים לא כול כך עולים לי אני רוצה ליקנות כרטיס חדש עוד 600 שקל ואבל שיחזיק לי עוד איזה שנה שנה וחצי עם זה כים ביכלל ויש לי לוח אם asus p4s 533vm וספק כוח 300w
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה זה סייד בנדינג שיש בהגדרות כרטיס מסך? מה הוא עושה והאם כדאי להפעיל אותו כי כעת הוא מושבת ויש לי MX440SE תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, ברשותי מחשב בן 5.5 שנים בערך שאני מעוניין לעבוד עליו עם פוטושופ. נתונים טכניים: מעבד - i5-4690. זיכרון - 16GB (שני סלוטים של 8 ) לוח אם - Gigabyte B85-HD3 הכרטיס הגרפי שלי הוא זה שמובנה על הלוח אם. סך הכל לשימושי אינטרנט וסרטים הוא עובד מעולה, לא הרגשתי שום קושי עד כה ולאחרונה שדרגתי מ-Windows 7 ל-Windows 10. אני מתכנן ללמוד ולעבוד על Photoshop ו-Illustrator בקרוב. לא דברים כבדים מדי. עיצובים לחולצות וכאלה, עם לא יותר מדי שכבות אני מניח. ניסיתי להעלות את התוכנות בלי לטעון עליהן כלום. עולה די חלק. לא חכמה אני יודע, אבל אולי זאת איזושהי אינדיקציה התחלתית למה אפשר להעמיס …
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עם המפרט שיש לי כרגע black ops לדוגמא מקרטע לי ברזולוציה של 1920X1080. רציתי לדעת אם יש כרטיס מסך טוב עד אזור ה-600 שקל שיוכל להריץ לי אותו חלק ברזולוציה הזאת ושייתן שיפור מורגש בהרצה של משחקים.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-