כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
מה ההבדל בין שני הכרטיסים והאם ההפרש של 135 שקל מוצדק וכדאי? בתודה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! ברשותי כרטיס מסך radeon hd 7770 די חדש (שנתיים בסה"כ) http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1159&pid=1452&psn=&lid=1&leg=0 אני מעוניין לחבר שני מסכים לכרטיס. אציין תחילה שמדובר בשני מסכים של סמסונג - האחד מסך טלויזיה והשני מסך led סטנדרטי של סמסונג. מסך רגיל: http://www.samsung.com/africa_en/consumer/pc-peripherals-printer/monitors/led/LS23B300BS/XA) מסך טלויזיה: http://www.samsung.com/us/support/owners/product/LT23A350ND/ZA רציתי לחבר את המסך טלויזיה של סמסונג (שכולל רמקולים פנימיים) בעזרת HDMI ואת המסך הרגיל בחיבור DVI שנמצא בכרטיס. המחשב כנראה לא מוציא אותות למסך כי אחרי שאני מחבר אותם בתצורה הזו - על גבי המסך …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כל כמה דקות המחשב שלי עושה RESET ויש לי הרגשה שזה קשור לכרטיס מסך נכנסתי להגדרות שלו וראיתי שם כל מיני הגדרות כגון 3DMARK, וכל מיני משחקים שלא היו לי על המחשב. איזה פרופיל כדאי לבחור או לחיופין מה כדאי לי להגדיר בפרופיל החדש? תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. יש לי תחושה שהודות לחברת החשמל, כרטיס המסך שלי עומד למות. היום אחרי הפסקת חשמל מי-יודע-כמה בזמן האחרון, התחלתי לראות ארטיפקטים - פס ירוק שבא והולך בכל מיני איזורים במסך. הדבר קורה בפעילויות גרפיות סטנדרטיות. יש לי GTX460. יכול להיות שזה הסוף שלו? כיביתי את המחשב בתקווה לא להרוס את הכרטיס לגמרי. ניתן לעשות משהו?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני מתכנן לקנות תכרטיס מסך הזה Sapphire Radeon HD 5970 2GB OC Edition שמעתי שיש לו בעיות ארטיפקטס רציתי לדעת עד כמה זה רציני או בכלל קיימות הבעיות הללו! בבקשה רק אנשים שמבינים בזה למנוע ספאם מיותר כמו כן אני מתכנן לשים עליו גוף, קירור שנבנה בשביל של ארטיק קולינק תודה וחג שמח
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז מסתבר שלא רק ל-nVidia יש שפנים בכובע: AMD משחררת מיצג מידעי שמסביר את המיתוג של הסדרות החדשות שלה, בין היתר רואים כרטיסים עתידיים כדוגמת RX 485 או RX 475 שלפי השם יהיו חזקים יותר מהקודמים להם AMD Radeon 400 Series Series TIER Model Codename Revision Radeon RX 4XX TIER 9 >256-bit / 4K AMD Radeon RX 495 2nd Revision AMD Radeon RX 490 1st Revision TIER 8 256-bit / 1440p AMD Radeon RX 485 2nd Revision AMD Radeon RX 480 1st Revision TIER 7 256-bit / 1440p …
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני בודק כרטיסים לחבר בעל מערכת פנטיום 3 550MHZ (מסדרת ה-512 CHACHE המיוחדת), 128MB SDRAM. הוא נתן לי רשימה של הכרטיסים הבאים: רדון 7500LE 64MB ג'יפורס 2 MX400 64MB וודו 5 5500 64MB ג'יפורס 4 MX420 64MB. כולם בחיבורי AGP כמובן. (אני יודע שהכרטיסים "קצת" לא קשורים אחד לשני אבל זה הכל פונקציה של מחיר [ציטוט שלו]) מה הכי כדאי לו?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני לפני קנייה של מחשב חדש ומתלבט האם להשאיר את הכרטיס מסך הנוכחי שלי (HD4850), או למכור אותו לקנות gtx460 חדש. הרזולוציה של המסך שלי היא 1680X1050, ומשחק בעיקר במשחקי FPS ו-RTS עם שאיפה להגדרות גבוהות. יש לציין כי כיום אני לא מנצל את הכרטיס הנוכחי כראוי מאחר והמעבד שיש לי יוצר את צוואר הבקבוק. האם אני ארגיש בתוספת ביצועים לאחר השידרוג, ובמידה וכן, האם תוספת הביצוע שווה את ההפרש (כ-500 ש"ח)? האם קיים יתרון מוחשי לPhysics של Nvidia? תודה מראש לעונים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי את המחשב הבא: מעבד P3 450MHZ לוח אם: ABIT BX2 (תומך ב - AGPX1) זיכרון: 512MB SDRAM כרטיס גרפי: RIVA TNT 2 32MB שני הארד דיסקים: MAXTOR 40GB 7200RPM ו - WD 13.6GB 5400RPM האם שווה להשקיע במערכת כ - 600 ש"ח ולקנות את GIGABYTE RADEON 9000 PRO (או כל כרטיס אחר באותו סכום)? האם תהיה תוספת (משמעותית) לביצועים? בכל מקרה אני מתכוון לקנות מחשב חדש בעוד כחודש - חודשיים ולהקים רשת בין שני המחשבים. כיום, המחשב בתצורה הנוכחית שלו לא מסתדר עם המשחקים החדשים ביותר (FIFA 2003 DEMO, NEED FOR SPEED 6 DEMO, WARCRAFT 3), ולכן האם שווה להשקיע בכרטיס חדש כדי לתמוך במשחקי הרשת?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, האם מישהו שמע/קנה ויודע לכתוב כמה מילים על כרטיס מסך ATI Radeon VE 64MB DDR ? אני משוטט במספר מקומות ומוצא חומר על ATI LE ועל כל השאר אבל לא ממש הצלחתי להבין מה ההבדל בין הדגם הזה לבין השאר. אני אשמח מאוד לקרוא דיעה בנושא... 8)
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לילה טוב (אני קצת שתוי אחרי אכזבה מהולה באלכוהול בת"א, אז אעשה את זה קצר). אני מעוניין להחליף את ה 6600 שלי (בן שנה וחצי) למשהו קצת יותר טוב. המפרט שלי: P4- 3.0. 2GB RAM (4*512). ABIT 925 3RD EYE. המארז די סולידי עם ספק כח 520W. אחרי הקרטוע הרציני שסבלתי מהדמו של GRAW, החלטתי לשדרג. הכוונה היא לא לרכוש את ההכי טוב היום, אלא לקחת משהו כרטיס משובח שבעתיד יפעל במערך SLI / CF עם מחשב חדש. המחיר: יכול גם להגיע ל 2,000 שקל. אני בפירוש לא רוצה משהו שיכביד על המערכת, כי אין לי כח להתעסק ב OC. אודה על כל עזרה. ואשמח גם אם תשלחו לי בפרטי חנויות שאתם ממליצים לקנות מהם.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה , אני קצת חלש בענייני מחשב . קניתי היום כרטיס מסך עם אופצייה לשדרוג אם לא אהיה מרוצה ממנו . מה שחשוב לי זה שהכרטיס יריץ לי ברמה הגבוהה ביותר פיפא ופרו לשנה-שנתיים הקרובות . מפרט מחשב: intel core 2 dou e7200 2.53 gh 2.40 gh 4 gb ram 2.75 usable משום מה ירדו לי 250 מגה מהשימוש בכרטיס מסך . אשמח לתגובות מהירות ותכליתיות תודה רבה !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
גירסת ה R9700 מאוד זולה יש איתה בעיות או שהחברה טובה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס יהיה יותר טוב לתוכנות אנימציה כמו 3D STUDIO MAX, MAYA ודומיהם.... לא במשחקים!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למה ברזולוציה גבוהה הדרישות יותר הולכות על הכרטיס מסך וברזולוציה נמוכה הדרישות הולכות יותר על המעבד מה שפעמים יכל לגרום לצוואר בקבוק בין הכרטיס מסך למעבד ברזולוציה נמוכה שלעומת זאת ברזולוציה גבוהה נקבל ביצועים גבוהים יותר עקב הכרטיס מסך שחזק יותר מהמעבד,וכן להפך שהכרטיס מסך חלש יותר. כל השאלה היא האם לא אפשרי ליצרן להגדיר{או לתת אפשרות למשתמש להגדיר לפי הצורך} שהדרישות יהיו גם על הכרטיס מסך ברזולוציות נמוכות ובכך יהיה אפשר לחסוך צוואר בקבוק במקרים מסויימים ?ולמה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, חבר שלי רוצה לקנות מחשב חדש עוד איזה חצי שנה , אבל בינתיים הוא רוצה לקנות כרטיס מסך (agp) שיריץ לו משחקים מודרניים טוב בלי תקיעות ובאיכות גם טובה (נגיד 1024 עם הכל high). לא צריך כרטיס מסך שיהיה טוב לשנה-שנתיים , מספיק שיהיה טוב לחצי שנה גם , אם קצת פחות גם בסדר כי הוא קונה מחשב חדש במילא עוד כמה חודשים. זה אפשרי ? לא בתקציב גבוה (אין לי תקציב מדויק) לקבל כרטיס שיפעיל בצורה טובה משחקים מודרניים (שוב agp)
-
- 23 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי הרבה זמן שלא יצאו רישמיים , הנה הם הגיעו ... www.nvidia.com
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.skypc.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1229 או http://www.xpertvision.com/en/products/ati_agp_X700.html למי מהשניים ביצועים טובים יותר(בלי התחשבות במחיר)...?? תגידו,אפשר לעשות ל-x700 פתיחת צינורות? לאיזה כרטיס של radeon (לא מסידרת ה-x) הוא משתווה? לאיזה כרטיס של nvidia הוא משתווה?
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מדובר במסך CRT המסך אמור להיות רחוק מהמחשב השאלה היא האם אני מחבר כבל מאריך בין כרטיס המסך למסך זה פוגע באיכות התמונה ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה מהשלושה הראשונים הכי חזק ומאובזר ונותן תמורה למחיר http://www.pandas.co.il/advanced_search_result.php?categories_id=273&inc_subcat=1&manufacturers_id=&keywords=7600GT&dfrom=&dto=&pfrom=&pto=&x=39&y=12
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום, יש לי מחשב די ממש ישן יש לו geforce 6200 חח עלוב ביותר.... והשאלה שלי היא כזאת : הורדתי סרט באיכות HD ועכשיו ממש לא רואים תאיכות האמיתית של HD זתומרת לא רואים חלק ויש לי מסך LG 23 FULL HD אינצ' יש השפעה לצפייה בסרטים לכרטיס מסך?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-