כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי כרטיס מסך וספק חדשים כרטיס מסך gtx 1060 6gb oc ספק כוח 520w antec הכל טוב ויפה עלה לא עשה שם בעייה אבל שאני מדליק את המזגן המסך מתכבה לשניה ונידלק בחזרה השאלה ההם זה בעייה בכרטיס מסך או בספק קניתי אותם לפני יומיים או שהבעייה בחשמל של הבית תודה מראש לעוזרים ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מעוניין להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי שלי באחד טוב יותר למטרת משחקים. רצוי מאוד שיהיה תומך DX11 המפרט העדכני- i7 920 @ 2.67GHz 2.79 GHz 6GB RAM Nvidia Geforce GTX 285 Gigabyte GA-EX58-UD3R v1.6 WIN7 64BIT ספק כוח TAGAN BZ SERIES 700W אני מעוניין בכרטיס מסך עד 1000 ש"ח , אני גם חושב אולי להוסיף עוד 2 GB של RAM
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני חושב לקחת כרטיס גרפיוnVIDIA GeForce 9500GT 512MB PCIeוGigabyte מה ההבדל בין הDDR2 לDDR3 ? האם מומלץ לקחת חברה אחרת ? אני לא גיימר, האם יש לי צורך בלקחת קירור לכרטיס מסך ? בכל אופן זה המפרט של המחשב שאני חושב לקחת: 1. מארז: ANTEC NSK4480 380W Silver/Black 2. לוח אםלוח אםוGAEP43DS3LוGigabyte chipset: Intel P43 , התאמה למעבד: Intel Celeron , Intel Core 2 Duo , Intel Core 2 Extreme , Intel Core 2 Quad , Intel Pentium Dual Core , סוג הזכרון: DDR2 , מהירות (FSB): 1600 MHz , יצרן: Gigabyte 3. מעבד: מעבדוCore 2 Duo E8400 BoxוIntel סוג המעבד: Core 2 Duo , זכרון מטמון(Cache): 6144 KB , מהירות מעבד: 3000 Mhz , יצרן: Intel , סוג חיבור (Socket): LGA 775 , bit: 64 , ליבה: כפולה ,…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, החלטתי להחליף את ה4850HD שלי ואני מתלבט איזה כרטיס מסך לקנות בין השניים הבאים: HD 6850 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E - מחירו 685 ש"ח של Sapphire GTX460 DirectCU TOP 768MB GDDR5 DX11 2xDVI Mini HDMI PCI-E - מחירו 695 של Asus איזה מהם יותר טוב ?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
Nvidia צפויה לשחרר את הPhysx שלה ב5 באוגוסט. הכרטיסים בהם הPhysx יתמוך הם כל הכרטיסים מסדרת 8, 9 וסדרת ה2xx לאחר שיקבלו אישור WHQL מMicrosoft. הPhysx יתמוך בכל הכותרים מן הרשימה הבאה: http://www.nzone.com/object/nzone_physxgames_home.html תודה ל: אור כהן מקורות: http://www.theinquirer.net/gb/inquirer/news/2008/07/24/nvidia-release-whql-physx http://www.tgdaily.com/content/view/38552/135/
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם שווה להשקיע בכרטיס High End כמו RADEON 9800Pro - 128MB DDR במחיר של 2000+ או האם שווה לקנות כרטיס ב 1000+ ולאחר שנה למכור אותו ,להוסיף עוד 1000 ולקנות כרטיס אחר ? מה שווה יותר ? אם קונים ב 2000+ יהיו ביצועים הרבה יותר טובים מהכרטיס ב 1000 בשנה הראשונה , אבל האם אחרי שנה כשהכרטיס ב 1000 יוחלף יהיו יותר ביצועים מהקודם ב 2000 ? כלומר האם ההשקעה הבאמת גדולה (לכל אלה שלא יוצא להם כסף מכונן A) שווה מבחינת הביצועים לטווח הרחוק ?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב חשבתי או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce 7200GS 256MB PCIeוInnovision או על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce FX6200TC 256MBוGigabyte אני יודע שהכרטיסים טיפה מיושנים אבל עדיין השאלה שלי איזה מהם עדיף
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
נדפק לי ה X800GTO שקניתי לפני איזה 4 חודשים, ואני יקבל עליו את ה 750 ששילמתי עליו חזרה. עכשיו, אני יודע שה 7600GT נחשב לכרטיס המומלץ בתקציב הזה, אבל מה אתם אומרים על X850XT ב 900 שקל? לינק - http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=15896 ה x850XT יותר חזק בדרך כלל מה 7600GT לפי הבנצ'ים... לא בהרבה אבל בכל זאת. עכשיו הפאק בכרטיס הזה זה שהוא לא תומך ב SM3... נראה לי שאני אוכל להסתדר בלי SM3 אבל אם הולכים לצאת הרבה משחקים שלא יתמכו ב SM2 בשנה-שנתיים הקרובות אז אני מעדיף ללכת על ה 7600GT. אבל אם מדובר רק ב 2-3 משחקים אז זה שטויות ואני אוכל להסתדר עם זה. לא מעניין אותי משחקים בעוד 3+ שנים מעכשיו כי אז כבר בכל מקרה גם ה 7600GT לא יסחוב אותם כמו שצריך. קפיש? בזאפ…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ענקית יצרנית השבבים הגאפיים אנוידיה רכשה את AGEIA Technologies המתמחה בייצור שבבי פיזיקיה ומה שגם הציגה את הכרטיס הפיזיקה הראשון. עד עכשיו זה היה שמועות. עכשיו זה רשמי: עוד מידע על התיכנונים של אנוידיה בשילוב הטכנולוגיה של AGEIA תפורסם במסיבת העיתונאים ב13 בפברואר בנתיים נספק בהצהרה הזאת :" PhysX בגיפורס יציג ביצועי פיזיקיה דינאמים מדהימים למליוני גיימרים " http://www.nvidia.com/object/io_1202161567170.html כמה ניחושים לאן מהלך כזה יוביל?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך שיתאים לחומרה של המחשב שלי ולא יעשה לי צווארר בקבוק. ועוד שאלה איך אפשר לדעת איזה כרטיס מסך מתאים ואיזה כן יעשה לי צוואר בקבוק איך בודקים את זה? חומרה של המחשב: Uploaded with ImageShack.us
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך המלצה על כרטיס מסך חדש למשחקים לגיימר כבד עד תקציב של 1500 שקל פלוס מינוס ועל כרטיס לכידת+עריכת וידאו חצי מקצועי או טיפה יותר טוב באותו תקציב בערך
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קודם כל, כדאי לחכות לR600? הוא לא אמור היה להיות מושק כבר ב23-24 לחודש כמו שURIB אמר..? חבר'ה - תענו ברצינות! מה כדאי?
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי giabyte חסמה את האפשרות לקרוא את הטמפ' בכרטיס הזה, ושמעתי שיש דרך לפתוח שוב את החישן (שנמצא בליבה אם אני לא טועה) יודעים איך אפשר לפתוח את החיישן? תודה !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה ברשותי כרטיס מסך-SAPPHIRE HD5850 הכרטיס נמכר.ובסכום שקיבלתי פלוס 18 שקל הצלחתי לקנות זוג כרטיסי מסך-HD5770 אז בעצם שידרגתי או שינמכתי. נא להתחשב בלוח אם-GA-P55A-UD3 שהחריץ השני של ה-PCIE רק-X4 כמובן שהשאלה נשאלת לפני ההרכבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, אני מחפש כרטיס מסך NVIDIA בלי הגבלת תקציב שיהיה לי לשלוש השנים הקרובות כמו כן אני מוגבל אין לי כרגע PCI EXPRESS לכן אני צריך AGP איזה הכי כדאי ומה גודל המחירים תודה משה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם I7 4960x Asus x79 deluxe ספק 620w איזה כרטיס מומלץ כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה NVIDIA או ATI ואם אתם יודעים מה המחיר? אני מעדיף להזמין כרטיס מארה"ב דרך EBAY תודה
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה הרבה הייפ בקשר לשפת תיכנות העילית הזאת ואני אישית מאוד מחכה למשחק כאלו. מתי אתם חושבים שניראה אותם???. יאיר.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם ידועות בעיות תאימות/מהירות/whatever בשילוב של כרטיס ATI על מחשב מבוסס אינטל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-