כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אני כותב מדריך מקיף על תחזוק מערכת ההפעלה (חכו שתראו אותו... ;D) ואני צריך איכשהו ללכוד את המסכים של ההתקנה של XP. מצלמה דיגיטלית אין לי, מה גם שזה יוצא באיכות נוראית, וחוץ מ Hollywood Plus אין לי שום כרטיס עם VIDEO-IN. יש אתר בשם www.blackviper.com שיש לו תמונות באיכות מדהימה אבל ביקשתי רשות להעתיק ממנו את התמונות שהוא משתמש בהן (אני מנסה להיות ילד טוב) ולצערי הוא סרב נחרצות. איך בדיוק אני לוכד תמונות כאלה? ברור לי שזה צריך להיות בעזרת עוד מחשב, אבל כרטיסי לכידת וידאו יודעים לקבל גם קלט במוד טקסט? ובכלל, הTVOUT של המחשב יודע להוציא וידאו במוד טקסט?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני זוכר שנושא בעיית קצב הרענון במשחקים היא בעיה כאובה. חיפשתי ת'רד קיים ולא מצאתי, אז אני רוצה להודיע חגיגית שהבעייה נפתרה (לפחות לי...) ! ;D התוכנה מאפשרת להתגבר על ה"באג" המעצבן של קצב רענון קבוע 60Hz. באמצעותה ניתן לשנות את קצבי הרענון של כל הרזולוציות, עד כמה שהמסך (או הכרטיס) מאפשר לכם. אני עובד עם XP + GF4 Ti 4600 + Nvidia 40.72. וזה עובד !!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה בכותרת! לא מצאתי את זה באתר הרשמי שלהם \=
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי קניתי HIS 5770 והוא אחרי חודשיים שלושה נדפק והגיע ברגע ל100 מעלות שלחתי לתיקון ולקח שלושה שבועות שיחזירו לי אותו הפעם הביאו לי כרטיס עם יציאה אחת למסך (DVI) במקום שתיים, כמו שקניתי (קניתי בכוונה כי בעתיד אני אקנה עוד מסך) והכרטיס חדש מגיע ל85 מעלות במאמץ! (לא עושה OC) אני יודע שזה לא ישרוף אותו בקלות, אבל הגיוני ש5770 בן יום מגיע לטמפרטורה של 5870 ? הישן היה מגיע ל70 מעלות במאמץ... עכשיו עוד לא שיא הקיץ והיום היה קריר יחסית, אני לא רוצה לחשוב מה יקרה בשיא הקיץ. המאורר מסתובב בסדר, המארז הוא CM690 והמאוררים מסתובבים טוב, המעבד באותה טמפרטורה כמו פעם, אז לא יכול להיות משהו מהמארז. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לבעיה ? ניסיתי גם דרייבר ישן יותר (ניסיתי קודם את האחרון, 10.…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת העם ישנה דרך כל שהיא לחבר את המחשב לטלויזיה עם אין לי TV OUT ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום , אני רוצה כרטיס מסך חדש לאחר שלצערי לפני כחודש - חודשיים נשרף לי הקודם וכרגע אני עם הגיפורס 4 הישן שהיה לי במגירה זרוק כמה שנים :\ הייתי רוצה המלצה איזה כרטיס לקנות מסוג agp , אין עדיפות מסוימת לנוידיה או ati. יש לי מעבד amd 3200 64bit 939 pin לוח אם :DFI LanParty UT nForce 3 Ultra-D זיכרון : 780 מהירות 400 ddr 1 אבל אני קונה עם הכרטיס מסך עוד 512 (בנוסף ל 700 שקל שאני משקיע על הכרטיס מסך אני משקיע עוד על הזיכרון - זה לא חלק מהתקציב של הכרטיס מסך ). שמתי לב שה HD 2600 PRO 512 mb של ספיר עולה רק 580 ש"ח והוא תומך DX10 , מה אתם אומרים עליו ? יש לכם משהו יותר טוב ממנו להציע לי ? כמו כן , הבנתי שבקרוב יוצאים לשוק כרטיסים חדשים , זה אומר שהמחירים יירדו ? כך ששווה לחכות…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כמו פסים כאלו על המסך, ממה זה יכול לנבוע ? השפעות מגנטיות ? פלאפון ?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברה, רציתי לשאול עד כמה זה ישפר לי את הביצועים אם אני יקנה עוד כרטיס מסך 8600gts? תודה..
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום מקווה שאני בפורם הנכון אם לא אז תכוונו אותי בבקשה אני מחפש כרטיס צפייה והקלטה דיגיטלי ל 2 מצלמות אבטחה לדוגמא GeoVision GV600 אני צריך שתהיה אופציה לצפייה ממקום אחר דרך האינטרנט ושהוא יתאים למצלמות צבעוניות שמצלמות גם בלילה וגם ביום הלוח אם שיש לי Intel DG33BU התקציב שלי לכרטיס הוא 1000 ש"ח תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם. התגלגל לידי כרטיס Radeon HD 4870 1GB תוצרת SAPPHIRE. יש מה לעשות אתו היום? הוא עדיין יכול להתמודד עם משחקים? סה"כ כרטיס בן 10 שנים. ואיך הוא מבחינת כח עיבוד לעומת Radeon HD 7770?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מצאתי את כל הערוצים. ועכשיו כשאני מדליק איזה ערוץ, הוא מראה לי אותו שנייה אחת ואז התמונה נעלמת ומופיע "שלג"... ב-MOSAIC הוא מראה את על הערוצים בסדר גמור... מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שווה או לא? ודרך אגב גם כמה זמן?
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן. אני בדילמה. בא לי לפנק את עצמי באיזה מסך 22 אינץ' סטייל T220\2253BW אבל אני לא יודע אם כדאי לי בהתחשב בעובדה שיש לי HD4850. אני לא רוצה להתפשר יותר מדי על ביצועים (יותר מדי זה בשבילי זה 20%), והייתי רוצה לדעת מאחרים שהחליפו מסך, ועברו מ1280 1024 ל 1680 1050 האם ההבדל משמעותי? פשוט אני עם מסך 17" מצ'וקמק בן 4. הוא אחלה מסך, עלה לי בסביבות 2,500 כשקניתי אותו (L1730B) ואין לי לגביו שום טענות מלבד זה שהוא כבר לא מספיק גדול על מנת לספק אותי ( :-* כן כן). אז מה דעתכם חבר'ה? אני עברתי כבר על כל הבאנצ'ים למיניהם, אבל בא לי לדעת מה אתם חושבים.
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
החלטתי לשדרג את הכרטיס מסך שלי , ואני מיתלבט בין 4870 לבין 4850 , את המפרט המלא שלי ניתן לימצוא מצד ימין. השאלה שלי העם הספק שלי יצליח להיתמודד עם ה 4850? , כי בישביל ה 4780 אני יצתרך גם להחליף ספק , מה שהופך את זה להוצאה גדולה יותר. ה 4850 שאותו אני רוצה ליקנות הוא: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4358
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך והוא מתלבט בין הX1650PRO: http://tms.co.il/product/3648 לHD 3650 : http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465 במה כדי לו לבחור?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לצערי נשרף לי האסוס 5770 שלי אני לא כך כך מעודכן בסדרות החדשים, איזה כרטיס מסך תקציבי יש שיריץ משחקים באיכות סבירה ולא יהיה יקר מידי? ראיתי את ה 6750 ב 490 ש"ח ולעומותו את ה 5750 ב 510? איזה מהם עדיף? האם יש המלצה אחרת במחיר הזה? חיבור PCI-E מעבד I7 ווינדוס 64 ביט
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בתודה מראש. מערכת: מעבד - athlon TB 1.4 זיכרון crucial 256 cas2.5
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי חבר'ה. אני מחפש כרטיס מסך PCI-E באזור ה 500 ש"ח. קראתי את רשימת הכרטיסים המומלצים ומצאתי שבאזור ה 500 ש"ח, המשתלם ביותר הוא 7300GT sonic. בדקתי בכמה אתרי השוואות (Tomshardware, Gpureview) , וראיתי שדווקא ה X800GTO חזק מהם. אני טועה איפשהו? תודה!
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי במספר תגובות כאן בפורום שאנשים משתמשים בכרטיס NVIDIA לפיזיקס בשלוב עם כרטיס של ATI כמעבד גרפי ראשי(אם הבנתי נכון) יש לי REDON 5770 וגם 9800GT על מערכת אחרת.האם אשפר לשלבם ביחד על לוח אחד?וכיצג מגדירים מי יהיה הכרטיס הראשי ? האם זה אמור לשפר ביצועים במשחקים? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, האם הספק כוח שלי enermax modu 82+ 425w יצליח להחזיק כרטיס מסך 6950 או 560ti ?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מכיוון שהכרטיס מסך שלי נהרס לגמרי עקב התחממות יתר (זאת לדעתי הסיבה) החלטתי לרכוש כ.מסך חדש. (מפרט מחשב מימין) השאלה היא מה הוא הכרטיס מסך החזק ביותר בשוק היום שכדאי לי לקנות? חשבתי ללכת על ה ATI 4870X2. אני מחפש כ.מסך שיתן לי ביצועים גבוהים ברזולוציות גבוהות וגם שישמור על טמפ' טובות, בעיקר במאמץ, אם יש צורך אני מוכן גם לקנות קירור לכרטיס. תודה מראש על העזרה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני צריך כ"מ בתקציב של 150$ אני מתכנן להזמין באינטרנט מארה"ב. שימושים: תכנות בCUDA(חייב להיות של NVIDIA) ומשחקים ברזולוציה של 1024*1280. מפרט נוכחי: מעבד:Intel e6750 2.66 Ghz. זיכרון:2Gb 667 Mhz. ספק: corsair 520Hx-520W. מה ממולץ בתקציב הזה?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני רוצה להחליף את כרטיס המסך הישן שלי בכרטיס חדש, וחשבתי על ה-Sapphire ATI Radeon 4890 1GB GDDR5 HDMI Vapor X שמציעים ב-RSM במחיר זול. http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=963 יש לי ספק כוח CoolerMaster RS-400-PSAR-J3, ואני תוהה אם הוא יהיה מסוגל להחזיק את הכרטיס. באתר של Sapphire רשום שצריך ספק של 500W לפחות, אבל אני רואה שמציעים הרבה מפרטים על כרטיס מסך שהדרישה שלו באתרים של Nvidia/ATI יותר גבוהה מהספק שמוצע במפרט... אז לא ממש הצלחתי להבין את המשמעות של הדרישות האלה. בכל מקרה, האם זה אפשרי? אם הספק חלש מדי, מה יקרה אם אני בכל זאת אשתמש בו? (האם זה מסוכן, לא יעבוד, או שסתם הכרטיס לא יעבוד בשיא היכולת?) תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר חוות דעת על הכרטיס הזה? האם הוא טוב? האם יש כרטיס מסך יותר ממנו בערך באותו מחיר? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-