עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום האם כטיס המסך תלוי בדגם חריץ PCI-E של לוח האם? אם כן איזה כרטיס חדש יתאים לדגם זה תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  2. Started by Parallel,

שלום רב, שידרגתי את המחשב שלי לא מזמן , והכרטיס הישן שלי (8600GT) יושב לו כאן בצד , ותהיתי אם כדאי לבצע SLI עם GTX460 שקניתי. האם זה אפשרי מבחינה טכנית? האם זה ייתן שיפור ניכר בביצועים? תודה רבה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  3. אהלן, הכרטיס מסך שלי נשרף ואני צריך להחליף אותו. השימוש העיקרי יהיה סתם לאינטרנט אבל כשיצא סטארקרפט 2 אני ארצה לשחק בהגדרות סבירות. למישהו יש מושג איזה כרטיס מספיק? התקציב גמיש אבל לא רוצה לקנות מפלצת ביצועים שאני לא אשתמש בה. תודה, איתי

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  4. Started by pentax,

אני חיברתי את המסך גם דרך כניסה הרגילה וגם דרך DVI. דרך כניסה רגילה אני רואה בלי בעיה אבל דרך DVI אין שום דבר... האם מישהו יודע למה? תודה

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  5. תראו כשאני בווינדוס אז קצב הריענון "טוב" לפי מה שהמסך יכול אבל כשאני נכנס למשחק אופרה אחרת לגמרי הוא עובד על 60hertz וכשאני רוצה לעשות רזולוציה של 1152 על 864 אז שטח המסך קטן בהרבה למה זה ויכולה להיות ירידה בביצועים בגלל זה?????. אמרו לי ש REFRESH RATE FIX יפתור את הבעיה ואני לא מוצא את התוכנה אז תודה למי שיתן את הלינק.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  6. יש לי flyvideo 2000 והתוכנה שלו לא טובה מי יכול בבקשה לתת לי לינק לתוכנה טובה יש לי XP

7. שלום חברים. קניתי כרטיס מסך חדש - HD5450. הארגון שלי הוא כזה: מסך מחשב LCD 19" ברזולוצית 1440x900, ובנוסף, טלויזית LCD 26" של פיילוט, "HD Ready", מחוברת בכבל HDMI. עד היום הייתי על מצב Extend ז"א הארכת שולחן העבודה על 2 המסכים. המצב הזה ממש מעצבן ואני רוצה לעבור לשכפול שולחן העבודה על 2 המסכים. כשאני מפעיל (דרך ההגדרות של Windows 7) את המצב הזה, נוצרים לי שוליים שחורים בטלויזיה. עשיתי חיפושים נרחבים וכל מה שהצליח לאנשים זה להפעיל את Underscan/Overscan. הבעיה היא שאי אפשר להפעיל את המצב הזה בלי שאני קודם כל מאפשר GPU Scaling לצג 26", וכשאני מאפשר את המצב הזה הרזולוציה שלי במסך המחשב יורדת ל-1280x720 והכל נראה ממש רע. אם אני מאפשר GPU Scaling גם לצג של ה 19" זה עדיין …

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by MisterL,

בתכנון שלי היה לקנות למחשב שלי ג'יפורס 6800GT 256MB עכשיו הבנתי שזה אחד הכרטיסים החזקים שיש....קצת מתחת ל7800GTX וכו' (ככה הבנתי מהחברים פה בפורום...) עכשיו, ראיתי שהמהירויות (של הזיכרון) של הכרטיס 6800GT הם : 350MHZ ו.. 500MHZX2 1000MHZ משהו כזה... עכשיו ראיתי פה: http://www.tbreak.com/reviews/article.php?id=407 שהמהירויות שעון של רדאון X1300 הם יותר גבוהות... (450MHz 1.0GHz ) עכשיו זה קשור לDDR הרגיל (של ה-X1300??) וDDR3 ל6800GT....או שגם לX1300 יש DDR3?? אז לא הבנתי את זה אני מתלבט גם...כי אני רוצה לקנות 6800GT (כבר הזמנתי יותר נכון...) לAGP לא לPCI-E האם יש כרטיס יותר טוב מה6800GT לAGP??? כי אני לא רוצה משהו שיחזיק לי לכמה חודשים אני רוצה לפחות שנה\שנה וחצי.... אני רו…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  9. המחשב שלי בעל כרטיס מסך מסוג : אסוס v7700 agp delux מאז שהתקנתי ווינדוס xp יש לי רק בעיות איתו , ובאתר של אסוס אין דרייברים מתאימים , זה די מציק לי , כי יש לי מצלמת וידאו דיגיטלית ואני חייב לערוך סרטים במחשב. אני עומד לקנות כרטיס פיירוייר firewire למחשב, בשביל העברה מהירה ואיכותית של הסרטים מהמצלמה... מספר שאלות: 1. כרטיס המסך הזה:יש לו דרייבר ל-xp ? מה לעשות על מנת שיעבוד כמו שצריך? הוא לא מצליח לקלוט תמונות מ"יס" בחיבור s וידאו.... 2.איזה כרטיס firewire לקנות והאם זה ישנה לי בקליטת ובלכידת התמונה , בגלל כרטיס המסך והדרייבר הלא תואם שלו. 3.הערות מעניינות לגבי עריכת הוידאו יתקבלו בשמחה...מדריכים....הסברים והמלצות על תוכנות (יש לי פרמייר של אדובי , ועוד כמה ...) תוד…

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by fire15,

איזה כרטיס מסך יותר טוב Radeon 8500 64MB אוו GEFORCE 4 4200TI 128MB?

11. Started by nf96,

אהלן! רוצה לקנות מחשב חדש לא יקר מידי. מה עדיף בשביל משחקי מחשב: Intel® Core™ i7 4790 3.6GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX750TI 2GB 8gb ram או Intel® Core™ i5 4460 3.2GHz Haswell GEFORCE Pci Express X16 GTX960 2GB 8gb ram והאם הם מספיקים למשחקים כבדים כמו באטמן ארקהם נייט תודה מראש!

12. הי, ברשותי מחשב מדיה סנטר: לוח Fatal1ty F-I90HD עם יציאת VGA + HDMI אין כרטיס מסך ייעודי. המקרן הוא OPTOMA65 הטלווזיה היא סמסונג PS50A450 בעלת רזולוציה של 1365X768 חיברתי את המקרן עם HDMI ואת הסמסונג עם יציאת ה-VGA. לצערי לא הצלחתי להגדיר את הכרטיס מסך שיעבוד ב-CLONE , על מנת לאפשר לראות גם בטלווזיה וגם במקרן, ללא צורך בניתוק כבלים. כרגע, אני צריך לנתק את ה-HDMI על מנת לראות בסמסונג, ואז לנתק את ה-VGA על מנת לראות במקרן. הדרייבר של הכרטיס מסך הוא המעודכן ביותר. מה לעשות? האם אני חייב לקנות כרטיס מסך? עם שתי יציאות DVI? יש פתרון עם המערכת הנוכחית? תודה מראש,

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  13. Started by shaul,

ATI טוענים שראדון 9000 נועד להתחרות בGF 4 MX(אפילו שמשום מה הוא יותר יקר) אבל לATI כבר יש את הראדון 7500 שיתחרה בסדרה הזאת(GF 4 MX) במחיר יותר זול, נכון? ויש את הGF 3 TI 200 ואת הרדאון 8500 שהם קצת יותר יקרים והרבה יותר משתלמים כי 2 הכרטיסין האלו יותר חזקים מהראדון 9000 אזה בערך המחירים של הכרטיסים: RADEON 8500LE- כ750 שקל RADEON 7500- כ 500 שקל GF 3 TI 200- גם כ750 שקל GF 4 MX 440- כ550 שקל RADEON 9000- כ650 שקל אז בקיצור השאלה שלי היא, כל מבחר הכרטיסים האלו לא הופך את הרדאון 9000 לכרטיס הכי לא משתלם בשוק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  14. אני מחפש לפטופ ובפורום של הניידים כמעט ואין מענה זה בעיקרון הדרישה שלי מהלפטופ

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  15. שלום חברים אז אחרי כמה שנים טובות החלטתי לקנות מחשב חדש מה שקניתי זה מעבד 3470 לוח Giga z77m מארז zalman z11 plus יש לי ספק שלי HEC 450W מסך 23 של DELL התלבטות שלי היא בין ה 660TI ל 670 השאלה שלי אם ברזולוציה של FHD יש טעם להשקיע ב 670 והאם אני יצטרך להחליף ספק כוח ? אני בעיקרון הולך לשחק לרוב משחקי רשת סגנון WOW וכו'

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by noam142,

שלום , כרגע יש לי כרטיס מסך geforce 7100 , אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך. הבעיה היא שראיתי שיש מספר פרמטרים שאני לא יודע אם הלוח שלי תומך בהם , pci exspress 2 , ddr3 . אני עובד עם לוח אם של asus דגם p5vd2-mx . הדרישות מכרטיס המסך , יציאות dvi ו vga / d-sub , ויכולת להריץ את המשחקים החדשים כמו gta 4 , fifa 2009 . וגם יציאת hdmi יכולה להיות נחמדה . האם יש כרטיס המתאים ללוח אם זה ועונה לדרישות ? תודה מראש למגיבים ..

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by dan9,

שלום לכולם! זה המפרט שלי ם הכרי מסך הם הוא מספיק בכדי לשחק על FHD 1800? Intel Core i5 3570K 3.4Ghz Gigabyte Z77X-D3H 2x4GB Corsair XMS3 Dual Channel CL9-9-9-24 Nvidia Geforce Gtx 470 Inno3d Intel 30GB SSD 525 Series mSATA III Samsung 840 Series 120GB SSD SATA III SAMSUNG Spinpoint F3EG HD503HI 500GB SATA II LG DVD±RW GH24NS x24 Corsair TX750M 750W Modular Creative Sound Blaster X-Fi Fatal1ty יש צורך בלהחליף כרטיס משסך או שהוא עוד חי ובועט?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...אני מתכנן לקנות את הלוח של ASrock...ההוא 754 עם PCIe... אז הכרטיס הזה הוא עם זיכרון משותף...(דיי באסה)... עכשיו שאלות: כמה צינורות עיבוד?.. איזו ליבה??...יש מצב לפתיחת צינורות?? איזה טכנולוגיות יש לו?. כמה הוא מוציא ב3DMARK05?? הוא סביר ככרטיס מסך למחשב של משחקים לא כבדים...ג'נרלס...ונגיד SOF2 MP:DEMO... הוא יחסוב יותר טוב מGF4 MX440-SE

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by free_me_0,

השעמום לקח אותי לאתר הזה. מעניין כמו נותן ב-VANTAGE http://www.donanimhaber.com/anakart/haberleri/Asusun-yuksek-performans-platformu-Rampage--Extreme--ROG-Xpander-Donanim-Haberde.htm

20. Started by IG,

אני רוצה לשדרג את הכרטיס מסך שלי למשהו טוב יותר... אני קונה בארה"ב (יותר נכון יקנו לי...), ואני רוצה משהו שלו יעלה יותר מ1000 ש"ח (200$...) מה הכי יתאים למערכת שרומה לי בחתימה? אל תתנו לי הצעות מאתרים זולים במיוחד, כנראה יקנו לי את הכרטיס בחנות שכונתית או משהו כזה... תודה

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש

• 17 תגובות
    • 1k צפיות
  22. Started by ariel-ro,

שלום רציתי לשאול מתי תיהיה הירידת מחירים ל4870 ומה יהיה המחיר החדש שלו? האם פחות מ1000? תודה אריאל

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי לפני כחצי שנה את הלפטופ Dell XPS 13 9360 i7-8550U שימושים בעיקר ללימודים (סטודנט), סרטים סדרות והרבה יוטיוב. אני משחק במחשב הישן שלי (נייח) משחקים לא מטורפים מבחינה גרפית אבל הייתי רוצה לשחק אותם במחשב הנייד ואולי כמה כותרים יותר חדשים בנוסף, אני רוצה לחבר את הלפטופ לאינטרנט קווי, למסך טלוויזיה\מחשב, ואולי להוסיף עוד כמה פורטים של USB. החיבור שיש ללפטופ הוא Thunderbolt והבנתי שדרכו אפשר להתחבר לכל אלה (חיבור יחיד) אז אם לסכם את שני הדברים: א. חיבור כרטיס מסך חיצוני ב. שאותו DOCK לכרטיס מסך יכיל גם חיבור רשת קווי, חיבור HDMI, כמה USBים וכבונוס אולי הטענה דרכו. ההמלצה הכי חמה שקיבלתי עד ע…

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  24. ALBATRON GF 4 TI 4280 AGP X 8 האם הוא נופל (בהרבה?) מביצועים של כרטיסים מקבילים מחברות שונות? תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  25. Started by ravid,

יש לי gf 2mx 200 (כרטיס דפוק!) אחרי אוברקלוק 1800 בלבד ואין לי מושג של איזו חברה,אני שוקל להוציא את המאוורר בשביל לגלות כי משום מה נראה לי שזה מיוצר על ידי nvidia דבר כזה אפשרי? אין לי עוד חברה אחרת שמוזכרת בפרטים! ועוד משהו-איפה אפשר למצוא עדכון לביוס?

• 7 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.