כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
זה הגיוני / אפשרי להתקין כרטיס כזה על מערכת ישנה ואז להעביר אותו למערכת חדשה? בלי לגרום נזק לעצמו (הכי חשוב לעצמו) ולשאר המערכת. ספק 550, זכרונות 2400, אין SSD. מבחינת ביצועים ברור לי שהוא לא יעשה את העבודה שלו שהוא צריך לעשות. משנה לי האם יכול להיגרם נזק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לא עוקב אחרי מה שהולך בתעשיית החומרה בתקופה האחרונה, לכן אני רוצה לדעת פחות או יותר מה שווים כרטיסי ה main streem של היום(סביבות 500-600 שקל) בהשוואה ל9600 פרו שיש לי. כמו כן, האם DX10 כבר רלוונטי? או שזה עדיין DX9?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם I7 4960x Asus x79 deluxe ספק 620w איזה כרטיס מומלץ כדי שלא יהיה צוואר בקבוק ? תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי P3 800 MHZ, 256 SDRAM וכרטיס מסך HERCULES GF2 MX 32MB. במשחקים החדשים המחשב די צולע, אחרי OC קל לכרטיס המצב טיפה יותר טוב אך עדיין לא משהו (ציון 3DMARK בערך 2000). כרגע- אין כסף למחשב חדש - חשבתי לשדרג את כרטיס המסך לGF3 TI200 עם 64 DDR שנמכר בערך ב 750-800 ש"ח ברשת. האם כדאי? מה להערכתכם יהיה ההבדל בביצועים בהתחשב בשאר המערכת?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום קיבלתי את כרטיס ה 7970 שהזמנו מהקנייה הקבוצתית- הכול טוב ויפה , חיברתי אותו והכול- אבל לאחר שעשיתי עידכונים מהאתר לדרייבר ולתיקון של FAR_CRY עשיתי ריסט- והמחשב עלה לי אך שהגיע למסך הלוגו לא המשיך יותר והיה לי מסך שחור וראיתי רק את העכבר, שעשיתי שיחזור מערכת ליותר מוקדם היום- וכרגע הכל תקין, חשוב לציין - את השיחזור עשיתי רק כששמתי כרטיס ישן - כדי לראות משהו- כלומר עם כרטיס אחר לא הייתה את הבעיה- יש למישהו רעיון למה זה קרה? דרייבר לא טוב או משהו אחר??? זה קרה למישהו? אשמח לתשובה.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או ביקורות יתקבלו בברכה... שלום לכולם, אני מעוניין לרכוש את הכרטיס מסך הנ"ל ( GIGABYTE ATI Radeon HD5770 1GB DDR5 ) . האם ישנו איזה סיקור לגביו או המלצות לכרטיסים שונים במחירו (800 - 900 ) ? ביקורות או המלצות יתקבלו בברכה. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חברת Colorful חושפת לוח אם קומפקטי אשר כולל ליבה גראפית מתקדמת שמולחמת אליו ישירות ועשוי לאפשר גיימינג אמיתי באריזות קומפקטיות מאוד תערוכת Computex 2016 הייתה עמוסה לעייפה במוצרים וקונספטים ייחודיים ומתקדמים, ואנחנו נעשה את מירב המאמצים בכדי להכיר ולהציג לכם כמה שיותר מהם. אחד מאלו שבלטו במיוחד עבורנו היה אב-טיפוס של לוח אם מחברת Colorful הסינית, שעדיין לא ממש מוכרת בשוק המקומי אך שואפת להפוך לשם מרכזי בעולם חומרת הגיימינג הצומח. לוח האם המדובר כלל תושבת LGA1151 עבור מעבדי דור ה-Skylake (וה-Kaby Lake), בשילוב עם ערכת שבבי ה-B150 לשוק הביניים – וגם ליבת GP104-200, כמו זו שנמצאת בדגמי ה-GeForce GTX 1070, אשר מאכלסת את המקום שבו בדרך כלל הייתם מצפים למצוא את חריצי …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני יקנה בקרוב מחשב וחדש, ואני יודע ששני הכרטיסים יצאו בזמן הקרוב, ושהם יעלו רק 200$. אני ישתמש במחשב הרבה למשחקים. איזה כדאי לי לקנות?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם משתמשי פורום יקרים, כרטיס המסך שלי התחיל לעשות בעיות לא מזמן ואני חושב על להחליפו באחר המפקד של כרגע הוא : intel core2duo e8500 3.16ghz 4gb זכרון Radeon 4870hd לא בטוח לגבי הלוח אם gigabyte ga משהו, והספק הוא 550w של coolermaster אני מעוניין במשהו שיעביר לי עוד שנה וחצי עם המחשב, תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים, אני מעוניין בכרטיס 1060 6GB אחרי השוואות שעשיתי אני מתלבט בין 2 גרסאות, GALAX http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=60NRH7DSL9OC&cart=15126754721993186&lang=heb gigabyte http://shirion-computers.com/product.asp?aff_a=1&Pid=GIGABYTE-GV-N1060WF2OC-6GD&Cat2Cat1ID=48&Cat2ID=198&aff=Zap&lang=he לפני מה שהבנתי מהפירוט, לgigabyte יש תדר טיפה יותר גבוה... איזו חברה מומלצת יותר מבחינת קירור, אמינות וכו'... אשמח להמלצתכם אני היום קונה. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
הלכתי לחנות מחשבים ושאלתי , אמרו לי שאצטרך ספק 500W בכ-400 ש"ח ואת הכרטיס של POINT OF VIEW GT630 1GB 128bit במחיר דיי גבוה של 475 שקלים לא עדיף GIGABYTE או חברה אחרת עם 2GB זיכרון ומחיר נמוך יותר? אני שואל כי ראיתי בחנות אחרת ASUS 630GT 2GB במחיר נמוך יותר והדרישות לספק כוח של 400W ולא 500W תודה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי, יש לי לוח ASUS, אין לי מושג איזה (איך מבררים?) והכרטיס מסך עליו. האם ניתן להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני? במה זה כרוך? מה ההשלכות מבחינת פינוי משאבים וכו... המחשב הוא סלרון 3 766 מה"צ
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהבנתי שאין לי מה לחפש LCD שיתאים לצרכים שלי, הגיע הזמן לבקש המלצות למסך CRT מתאים. אני מתעסק הרבה בעיצוב גרפי לרשת (פוטושופ ופלאש לדוגמא) וגם משחק כמובן. אשמח מאוד להמלצות על מסכים. התקציב יכול להגיע עד 3000, למרות שאני ממש לא מאמין שיש צורך בסכום הזה. בעיקרון אני מחפש מסך 17 ואולי 19. (פשוט לא נראה לי שיש לי מקום על השולחן ל19, אני עוד צריך לבדוק את זה) דבר מאוד חשוב: אנא ציינו את גודל הנקודה במסך שאתם ממליצים עליו, ואם אפשר גם את הרזולוציה המקסימלית שלו וקצב הרענון בה. תודה, LazyBoy
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסדראת הGF4 TI כי ה9500 עוד לא הגיעו לחנויות ואני חייב לקנות בעוד שבוע בערך... חשבתי על אחד מהבאים: ABIT LEADTEK ועוד אפשרויות יתקבלו בברכה לABIT אני יוסיף קירור לזכרונות. אני חייב כרטיס אמין שיעמו במהירויות AGP גבוהות כי אני הולך לנסות להגיע ל200FSB אם יש עוד חברות טובות אנא שתפו אותי
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה רצינית אני חייב להחליף את הכרטיס שלי איזה כרטיס יחזיק שנה וחצי בביצועים טובים על 1024*768 ולא עולה הרבה?? יש לי התלבתות בין R9500PRO לR9000PRO ולTI4200 חייב עזרה דחוף!!1
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה יש לי כרטיס מסך 1950 PRO ובגלל שהיה לי דרייבר שעושה בעיות(לא הצלחתי למשל להכנס ל CCC) אז הורדתי את הדרייבר החדש שיצא-8.3,ומחקתי את הישן אני בא להתקין את החדש,ומה שקורה זה שפשוט שאני לוחץ בהתקנה נקסט נקסט אז זה מגיע למצב שזה מראה לי תמונה גדולה של ההתקנה וזהו לא קורה עוד כלום,סתם התמונה הזאת נשארת במשך מלא זמן בלי שקורה שום דבר וכשאני מנסה להתקין דרך מצב בטוח אז זה מראה לי את השגיאה הזאת זה אומר שהוא לא מזהה שיש לי כרטיס מסך,אבל עובדה שבמצב רגיל, לא בטוח, הוינדוס מזהה את הכרטיס מסך,אז מה הקטע הזה תודה מראש
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אנשים! אני ממש רוצה לקנות כרטיס מסך חדש , אבל אני כ"כ מתלבט ואני רוצה שתעזרו לי להחליט. ההחלטה העקרונית שלי היא להוציא 1300 שקל על ATI RADEON9500pro , התמורה הכי טובה בעד האגרה. או שבעצם כדאי לי להיות חסכן ולקנות RADEON9000 באיזה 500 שקל ולשדרג עוד חצי שנה (או יותר) אחרי שיצאו כל ה GFFX , ati r350? נכון שלא שווה לחכות לכלום ולהזמין עכשיו משהו טוב - אבל הכרטיסים החדשים שיבואו - לפחות הרושם שלי מGFFX שהוא מביא גרפיקה משופרת יותר מכל כרטיס כיום(גרפיקה ברמה קולנועית...) הכ.מסך הנוכחי שלי : gf2mx 32mb , לידטק ישן נושן - אני כבר לא יכול יותר איתו - אני חייב לקנות השבוע כרטיס. מתלבט... מה הייתם עושים?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, רציתי לדעת האם כדי לי להחליף את הRadeon 9600XT 256MB המזדקן שלי בX800GTO? האם אני ארגיש הבדל משמעותי בין הכרטיסים? לדוגמא: F.E.A.R בקושי רץ אצלי על הגדרות מזוויעות, איך הוא יעבוד על הX800GTO? וHITMAN 4 עובד אצלי על הגדרות MED LOW, הוא יוכל לרוץ על הכל HIGH עם פילטרים? וכיצד הכרטיס יתפקד עם המנוע החדש שלUT2007? שאר המפרט: P4 2.66GHZ לוח אם AGP- MSI 865PE NEO2-S 4*256 = RAM 1024 EverPower 350WAT (הספק יחזיק?). בבקשה לא להמליץ לי על כרטיסים נוספים שיקרים אפילו ב-100 שקל ממנו (הX800GTO עולה 830 ש"ח). אם הכרטיס איכשהו לא מסתדר עם המערכת אז בבקשה להמליץ על כרטיס ברמה שלו (לא 6600GT בבקשה) בלי חריגה מהתקציב. תודה מראש.
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחליפה מחשב בימים אלה ורציתי המלצה חמה לגבי כרטיס מסך. תקציב לכרטיס עד 1700 שח ומטרתו להריץ משחקים כבדים (crysis, call of duty) בצורה חלקה. המחשב יהיה עם לוח P35, מעבד Q9300, זיכרונות 4GB 800, ספק שיתאים לכל החומרה. יש ברשותי מסך 22' 2ms. אנא ציינו דרישות מינימליות מהספק בהתאם לכרטיס המסך. בנוסף, אם התצורה הכללית בעייתית אשמח להארות ולשיפורים. ממתינה לתשובה אנשים. תודה[br]פורסם בתאריך: 8.04.2008 בשעה 11:20:46 נו אנשים עזרה בבקשה.רוצה להזמין השבוע את המחשב. תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עד עכשיו היה ברשותי כרטיס מסך-SAPPHIRE HD5850 הכרטיס נמכר.ובסכום שקיבלתי פלוס 18 שקל הצלחתי לקנות זוג כרטיסי מסך-HD5770 אז בעצם שידרגתי או שינמכתי. נא להתחשב בלוח אם-GA-P55A-UD3 שהחריץ השני של ה-PCIE רק-X4 כמובן שהשאלה נשאלת לפני ההרכבה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה בעצם להבין מה אני קונה כי הפעם האחרונה שאני קניתי כ. מסך זה היה או ג'יפורס 2 או 3. (קניתי 2 ונשארתי איתו עד לפני שבועיים) חובה שלא ניתן להתפשר 1. תמיכה בHDTV (לא שהוא בקושי יריץ אלא שיריץ באופן חלק) 2. תמיכה בDX10 (מותקנת לי ויסטה) 3. אני מתכנן לחבר אותו לטלויזיה אז שיהיה לי חיבור איכותי. 4. אני מתכנן גם לחבר את כרטיס הטלויזיה שלי (שהוא ממש ישן טילים ואני לא יודע אם אני אחליף אותו) המסך שלי כרגע הוא LG CRT 775FT 17" אני רוצה שתסבירו לי איך בעצם קובעים את הטיב של כ. המסך מפני ששמתי לב שהפרמטרים התרבו בצורה מטורפת. אני מחפש להוציא בסביבות ה400 ש"ח. אם זה לא מספיק ועדיף לי לחכות להורדת מחירים אז פשוט תגידו. תודה
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי CTX PR711F ואני פשוט לא יודע איך לנקות אותו,לפני זה היה לי מסך ענתיקה שפשוט הייתי מעביר מטלית עם מים וזהו,פה לא משנה במה אני מישתמש גם בנוזל מיוחד לניקוי מסכים,תמיד נשארים סימנים מעצבנים,בבקשה תמליצו לי על נוזל ניקוי מיוחד למסכים כאלו,ובאיזה מטלית כדי להשתמש. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן אני ממש מתלבט בין שני כרטיסיי מסך למחשב החדש שלי. החלטתי ללכת על דברים דיי רציניים, אבל אני באמת לא יודע מה כדאי מבין שני אלה: ATI Radeon X1950 Xtreme pro 512 GDDRIII Pci-E 1200 ש"ח או ATI Radeon X1800XT 512 GDRRIII Pci-E 1400 ש"ח למדתי שלא תמיד מה שיותר יקר ב200 ש"ח הוא בהכרח יותר טוב ו\או שווה ת'מחיר, אז החלטתי להתייעץ אתכם. תודה מראש!
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קראתי את המדריך וההשוואות שבנושא הנעוץ אבל רק הסתבכתי משם :\ בכל מקרה, התקציב שלי הוא עד 750 ולא יותר (כמובן אם זה יהיה עוד כמה שקלים זה בסדר, אבל לא עוד 50-100) אני ממש לא יודע מה עדיף, ATI או NVIDIA ואיזה סוג אז פשוט תמליצו השימוש שלי הוא לעריכת גראפיקה וקצת משחקים, אני לא צריך משהו שירוץ לי ברמה מטורפת עם מיליון FPS ולכן זה התקציב. ובבקשה שאתם ממליצים, רק כרטיסים מסוג AGP. תודה מראש
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-