כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
לפני כמה חודשים דווח פה על ירידת מחירים לכרטסי ATI, מתי זה יקרה ? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 662 צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש יחסית, בן כחודשיים וחצי. בהתחלה התקנתי עליו חלונות ויסטה אך לאחר מס' בעיות שהיו עם מערכת ההפעלה הזאת החלטתי לפרמט ולהתקין חלונות XP הישנה והטובה. ההתקנה עברה חלק, הכל עובד טוב פחות או יותר פרט לבעיה אחת מרגיזה: לאחר זמן מה של עבודה המסך כובה ומפסיק לעבוד וכל המחשב מפסיק להגיב, ורק לאחר מס' שניות הוא חוזר למצב העבודה הרגיל כאילו כלום לא קרה (פעם או פעמיים הוא גם התחיל את עצמו מחדש), כמעט. כשהוא "שב" לחיים, מתחילות להופיע כל מיני הפרעות כאלה בתצוגה. אני לא חושב שהבעיה היא בכרטיס המסך, כיוון שעשיתי בשבילכם פרינט סקרין (כדי שתוכלו לראות במה מדובר) וההפרעות מופיעות גם בו (תמיד בצבע טורקיז משום מה). ניסיתי לעדכן דרייברים (כרטיס מסך Radeon 4670) וגם הסרתי והתק…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 9 תגובות
- 858 צפיות
-
-
בידיוק התקנתי CCC מחדש, ושמתי לב למשהו מוזר: שימו לב לקומבו של הGraphics Adapter. הכרטיס (4870 של Sapphire) נקנה יחסית מזמן, אבל עדיין באחריות עד כמה שאני יודע. קודם כל, יש מצב שהCCC מזייף? יש דרך לבדוק אם זה נכון או לא? אם זה נכון, מה לעשות? לשלוח להחלפה? עד כמה שהבנתי מהשם ומקצת גוגל, זאת גרסא שבכלל לא אמורה להגיע לציבור...
-
- 18 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני קורא ביקורות ועושה רושם שזה כרטיס חז'ק ביותר. מנצח גם את ה-8800GT בכמה מקרים. אני מדבר על גירסת ה-DDR3 256BIT. העניין הוא שאני מתלבט בין 256 ל-512. את ה-256 אפשר להסיג גם ב-500 צ'קלז. אז אני מתלבט. גם המחשב שלי לא כזה פצצה. די מיושן. AMD 3000+ MSI K8N NF4 ULTRA קראתי פה שעדיף לי לקחת כרטיס חלש יותר כי ממילא אני מוגבל. זה נכון? אבל אני חושב לטווח רחוק, נגיד אני מחליף לוח ומעמד. עוד כמה שנים הכרטיס הזה יריץ משחקים ברזולוציה סבירה (1024*768), כשהאנשים לא נראים קרטונים מעוכים? תודה על התושובת.
-
- 0 תגובות
- 566 צפיות
-
-
יש לי 2 צגים המחוברים לכרטיס מסך אחד והתצוגה נמצאית במצב CLONE ואני רוצה לראות בצג 1 כבלים במסך קטן ובמסך 2 לראות את הכבלים במסך מלא. הכרטיס מסך הוא של חברת LEADTEC והכרטיס טלווזיה של WINFAST TV הגעתי למצב שאני מסמן את האופציה בפנל של NVIDIA אבל עדין בשני המסכים רואים אותו דבר מה ניתן לעשות ? תודה מראש
-
- 3 תגובות
- 673 צפיות
-
-
שלום חיפשתי בכל האינטרנט האם אפשר בכלל לעשות את זה ולא מצאתי תוצאות אינפורמטיביות בהנחה שיש מספיק זיכרון פיזי שלא מנוצל (למשל 4G) במצב רגיל, האם יש דרך לגרום לזיכרון הוידאו לנצל את הזיכרון הראשי? במידה וכן, האם הדבר אפשרי לכל הכרטיסים או רק לחלק מהם? (בדגש על שלי - GEFORCE 8800GT) ברשותכם, השאלה מופנית לאלה שיודעים ולא למנחשים, תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים
-
- 0 תגובות
- 737 צפיות
-
-
כותרת... XFX GeForce GTX 285 Sapphire Radeon HD 4850 X2 שניהם עולים בערך אותו דבר
-
- 12 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
I plan on buying hd4870, but my cpu scores only 2113 in 3dmark. I could only oc it by 200 mhz and i doubt it to score much higher. Is that card too much for my cpu? Could i be satisfied with 4850?
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
הכרטיס הוא BFG Tech GeForce GTX 260 OCX Maxcore עם מעבד של Q9550 עם OC ל4 עכשיו אני לא יודע אם הכרטיס מסך יחזיק משחקים ברזולוציה ה1680 x 1050 ? כי אני מתלבט בין שני מסכים T190 הרגיל או T220 הרגיל ?
-
- 5 תגובות
- 742 צפיות
-
-
יש לי בעיה תמידית שאינני זוכר בדיוק מתי היא התחילה : כל פעם שאני מפעיל משחק ,המסך מצהיב והמישחק מוצג עם רקע צהבהב שכזה. כשאני יוצא מהמשחק\ים ,הכל מסתדר ואין את הרקע הצהבהב הזה ,אלה רק כאשר אני מפעיל משחק-כל משחק. ניסיתי להגדיר בממשק של התוכנה של כרטיס המסך אך לא הואיל -ניסיתי להסיר ולהתקין דרייבר עדכני וכן הלאה אך גם ללא הואיל . לפעמים כאשר אני משנה את ההגדרות במשחק עצמו ,הרקע הצהבהב נעלם וחוזר אחרי חצי שניה. מישהו יודע למה זה .למישהו יש פתרון ? תודה למשיבים הכרטיס ATI RX1300 series -של MSI
-
- 3 תגובות
- 566 צפיות
-
-
איך הכרטיס הזה ביחד ל X1300? יותר טוב?? יותר גרוע ובכמה?? ועכשיו השאלה היותר חשובה... בכמה כרטיס הזה יותר טוב מהכרטיס ATI X1050 ? תודה לעונים
-
- 6 תגובות
- 756 צפיות
-
-
אז ככה אני מתלבט בין ה Twintech nVidia GeForce 9800 GT 512MB לבין Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB DDR3 PCIe איזה כרטיס טוב יותר והאם ההבדל הוא גדול? האם הTwintech בא עם קירור טוב?
-
- 5 תגובות
- 782 צפיות
-
-
רציתי להתייעץ איתכם לא לגבי דגם מסויים . אלא לגבי חברות סתם לידע הכללי שלי . איזה חברה הכי טובה בשיווק כרטיסי מסך ? לא קשור ATI NVIDIA בכללי . Sapphire VS ASUS ? וגם אני מתכוון בכללי
-
- 2 תגובות
- 621 צפיות
-
-
אני יודע שפתחתי כבר אשכול כזה מזמן אבל יש לי שאלות. אני מתחנן לקנות את ה4850hd 512 shappire יש לי כמה שאלות.. לכמה זמן נראה לכם שהוא יריץ טוב משחקים? איזה ספק צריך מינימום בשביל הכרטיס? האם הוא שווה את המחיר או שעדיף להשקיע בכרטיס יותר טוב. אני משחק עם מסך דק 19 של lg. אני רוצה לשחק גם ברזלוציות גבוהות הפילטרים כגון aa לא חשובים לי כל כך כי לא ראיתי שהוא הוסיף לי הרבה חוץ מfps נמוך ברוב המשחקים על זה אני מוכן להתפשר אם זה יריץ את שאר הדברים על ההכי גבוהה . מה אתם אומרים? ואם שחכתי תקציב אז זה 900 מקס בלי משלוחה. עוד שאלה שיש לי אליכם מה זה הPhysix הזה או איך שלא קוראים לזה של nvidia מה זה עושה והאם זה עדיף לקנות כרטיס עם טכנולוגיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 488 צפיות
-
-
שאלה קצת כללית רק בשביל להיות בטוח, אני יודע שזה שונה מחברה לחברה אבל באופן כללי האם הכרטיסי מסך החדשים שכוללים יציאות HDMI כוללים עליהם כ.קול או שזה עדיין שימו ב dongle או כל מיני טריקים אחרים כדי להכניס את הקול ליצאת ה HDMI ?
-
- 6 תגובות
- 840 צפיות
-
-
חבר'ה חשבתי לשדרג את המחשב ויחד עם זאת התלבטתי בין 2 מסכים... אני עברתי בין כל מיני מקומות והתרשמתי מ-2 מסכים עיקריים....: 1) מסך מחשב W2261VוLG 2) T220PוSamsungו בסוף בחרתי באפשרות הראשונה LG עכשיו רציתי לדעת איזה כרטיס מסך יתאים למסך שכזה... מי שלא מכיר אז זה 22 אינצ' lcd עם רזולוציה מקסימלית : 1920x1080 השאלה שלי היא האם ללכת על : Club3D ATI Radeon HD4850 OC Edition 512MB DDR3 אוו Club3D ATI Radeon HD4870 OC Edition 512MB DDR5 עכשיו ברור שה 4870 טוב יותר וחזק יותר השאלה שלי האם ה4850 יעשה את העבודה על המסך הזה.... המטרה העיקרית של הכרטיס תיהיה להפעיל משחקים כבדים וחזקים,סרטים,שירים,אינטרנט.... בקיצור אני מתכנן שידרוג גדול של המערכת ואני מחפש השקעה בטוחה וטובה עכשי…
-
- 8 תגובות
- 748 צפיות
-
-
קניתי מסך 24 אינץ (במקום 17 CRT) וכמובן שכרטיס המסך Onboard שלי לא מספיק חזק עבור מסך מסוג זה. איזה כרטיס מסך מתאים למסך מסוג זה - ברזולוציה של 1900*1200 ? יש לכם גם המלצות לכרטיס TV טוב ? נ.ב אני סטודנט, כך שהתקציב שלי לא גדול, ואני לא גיימר (משחק מדי פעם לפעם), סתם רוצה לראות סרטים על המחשב ולנצל את הרזולוצייה הגבוהה שלו. תודה.
-
- 5 תגובות
- 696 צפיות
-
-
שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה? רק אוורסט מזהה gf8400 gs המחשב והכרטיס נקנו מחברת אייבורי-שהיא כידוע חנות גדולה ואמינה(שמעתי כמה כסאות נופלים?) כשאני מוריד דרייבר ידני: הדרייבר הכי מעודכן נתקע והמחשב לא עולה דרייבר מהארכיון-לא ניתן להתקין כי הוא לא מוצא חומרה מתאימה תודה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 961 צפיות
-
-
שלום לכולם הציעו לי לקנות כרטיס מסך של חברת פאליט תמורת קיזוז כרטיס ישן שלי של 7600GT הוא מוכן לתת לי את הפאליט במחיר של 610 שח האם זה מחיר טוב לפי דעתכם?ראוי לציין שיש שנתיים אחריות והבנתי גם שהוא בא עם קרור מיוחד..האם זה נכון? לגבי שאלתי יש לי מעבד מסוג E6300 לוח אם של Motherboard Name Gigabyte GA-945P-S3 v1.0 יש לי ספק של 400 וואט חברה לא ידועה ראוי לציין שהצלחתי להפעיל על המחשב כרטיס 8800 GTS האם זה אומר משהו לגביי הצריכת חשמל יש לי 3 גיגה זיכרון במהירות 667 אשמח לתשובות במהירות האפשרית
-
- 14 תגובות
- 909 צפיות
-
-
ברור לי שהמעבד הוא צוואר בקבוק, אבל השאלה היא, ואני מקווה שאני שואל נכון בכלל, האם במשחקים של היום כוח העיבוד לא הולך ברובו לכ"מ? או שזה בכלל קשור בויסטה? בכל אופן, כדאי לשדרג? הכרטיס נמכר ב KSP עבור 690 ש"ח. משחקים מיועדים: gears of war, rainbow six vegas 2 תודה, אופיר
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 13 תגובות
- 897 צפיות
-
-
שלום חברים, אני שוקל לשדרג את המחשב שלי בעוד כרטיס גרפי בנוסף לקיים ולעבוד בSLI מוד. הבעיה שאני לא בטוח אם זה משתלם ובנוסף איזה כרטיס הכי כדאי להוסיף. אני mid גיימר ולא יותר, לא רוצה להיכנס להוצאות מיותרות. המערכת הנוכחית : Intel Core 2 Duo E6300 Conroe 1.86GHz DFI Infinity 975X/G Mainboard b]MSI NX7600GT OCZ DDR2 2X512MB* הבעיה היא שקראתי כאן http://www.xbitlabs.com/articles/mainboards/display/dfi-infinity-975x_3.html#sect0 שהלוח אם מפעיל את תושבות PCI Express x16 כמו PCI Express x8 כשמוסיפים כרטיס גרפי שני... 1)האם זה משפיע או משנה? 2) אם לא איזה כרטיס מומלץ לי להוסיף? *מתוכננת הוספת 1 GB זיכרון בקרוב מאוד
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-