כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
התקנתי לפני כמה ימים דרייבר חדש, את ה185. הכל טוב ויפה, אבל כשניכנסתי לשחק בCALL OF DUTY 2 המשחק פעל בצורה מקורטעת (FPS 250 ואין לאגים) מקוטרע, הכוונה שזה עבד כאילו אני משחק על 40 FPS והייריה מאחרת לבוא (כ2 שניות אחרי שאני לוחץ על העכבר) ניסיתי להתקין דרייברים קודמים, וגם את 181.22 אבל זה לא הסתדר דרך אגב בדקתי גם אתה CALL OF DUTY 4 ולא ניראה שיש שם בעיות עם הדרייבר הזה עוד בעיה מעצבנת, שמאז שהתקנתי את הדרייבר החדש, העכבר יוצא מהמסך בצד ימין. הכוונה, במחשב רגיל אם אני מושך את העכבר ימינה, עד לקצה המסך הוא יישאר שם, ולא ימשיך הלאה, אבל אצלי העכבר ממשיך גם מחוץ למסך, ואז צריך להחזיר אותו למסך. דרך אגב זה קורה רק בצד הימני ולא בשמאלי או למטה או למעלה. הכרטיס שלי הוא 8600GT
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
שלום! אני רוצה לקנות כרטיס מסך למחשב שלי המחשב שלי נקנה לא מזמן והכרטיס מסך הנוכחי גרוע לא מעלה שום משחק גבוהה , אני רוצה לקנות כרטיס מסך שיוכל להעלות לי משחקים גבוהים כמו crysis warhead,far cry2,call of duty ועוד משחקים אחרים. תקציב:500 ש"ח תודה.
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
הכרטיס מסך שלי הוא GEFORCE 7600GT אפשר לראות איתו סרטים באיכות HD(עם מסך תומך כמובן)?
-
- 3 תגובות
- 651 צפיות
-
-
התקשרתי לקבל הצעת מחיר עבור GTX295, הציעו לי ZOTAC ב2850 ש"ח, אמרתי שיש לי הצעה טובה יותר , אמרו שלח לינק ונתחרה בהם.... שלחתי לינק מFOXPC ב2600...מה הם אומרים לי? שלנו זה ZOTAC..... אם זה לא בלוף אז מה כן? לא עומדים בדיבורם...
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
הי כולם. אני הולך לקנות מחשב בקרוב ואני מתלבט אם לקצץ במעבד ולקחת HD4870X2 או לקחת מעבד חזק יותר ולהסתפק רק בHD4870 אחד...... בכל אופן, לא מצאתי לוח אם שיתמוך ב 2 ליבות של ה HD4870 אז אשמח אם מישו יעזור לי. אני מתכוון לקנות P43 אבל אם 45 כן תומך אז אני אלך עליו.............. ובכלל, אם מישו יכול קצת לספר לי על סוג החיבור וכמה וואט הכרטיס דורש. תודה מראש.....
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
http://folding.stanford.edu/ מה התוכנה הזאת עושה , הייתי באתר ועדיין לא מבין
-
- 3 תגובות
- 758 צפיות
-
-
מה שהבנתי ש- HDMI זה כבל חיבור למסך כמו ה-DVI וה- VGA.. (אם זה לא נכון תתקנו) עכשיו אני רוצה לדעת האם הוא עושה את ההבדל? ובערך בכמה הוא יותר טוב. ^ צד שמאל. תודה !
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
http://img242.imageshack.us/img242/8931/79425109il9.jpg יש עיוותים רבים בתמונה פסים קטנים משהו יודע ממה נובע ?
-
- 0 תגובות
- 594 צפיות
-
-
שלום ! אבקש את המלצתכם לכרטיס מסך הצרכים הם אינטרנט, משחקים, כבדים וסרטים על מפרט לוח P5Q מעבד Q9550 המסך הוא אותו המסך המופיע במפרט שלי תודה לכל העוזרים
-
- 12 תגובות
- 910 צפיות
-
-
בדיון שיש פה על תוכנת SOLIDWORKS 2009 צויין שאפשר לעשות מוד (שינוי בתוכנה ) לכרטיס HD2600 למעין FIERGL בסיסי.שאלתי היא האם שינוי זה ניתן באופן גורף לכל כרטיסי ATI או רק ל"יחידי סגולה" ???. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
היי אנשים. פתאום הבנתי שה-GTX295 שתכננתי לקנות הוא בזבוז כסף מטורף, במיוחד לרזולוציה של 1,600x1,200 בה אני מתכוון לשחק.. מה גם שאני חייב תוספת לתקציב בשביל מערכת איכותית. אז ככה: המערכת תכלול את הרכיבים הבאים: i7-920 שאותו אקח לכמה שאצליח (מקווה ל-4GHZ עם טורבו מוד) 3GB זכרון במהירות המקסימלית של הלוח (1,800MHZ) את ספק הכוח אתאים לפי כרטיס המסך עליו תמליצו. כפי שכבר צוין, הרזולוציה המתוכננת תהיה 1,600x1,200. אין לי בעיה לשחק ללא פילטרים, פשוט להריץ הכול על ההגדרות הכי גבוהות (ULTRA HIGH ו-VERY HIGH למיניהם, כולל בקרייסיס) אין לי בעיה שהכרטיס לא יהיה שקט במיוחד, רק שלא יפלוט כמויות מטורפות של חום. עדיפות ל-3 שנים אחריות, כשאמכור אותו בעתיד זה יעלה את ערך הנכס : …
-
- 113 תגובות
- 9.8k צפיות
-
-
היי חברס מי שעוקב אחרי הפרוייקט יודע שהייתי עתיד לקנות כרטיסי מסך בישביל מערך קרוספייר אכן היום בא והתחדשתי לי בשני כרטיסי מסך אדומים ונוצצים ;D בניגוד לכל הדעות והאמירות \ חיברתי אותם ללוח שמתי גשר חיברתי את חיבורי החשמל הדלקתי התקנתי דרייברים וזה פשוט עובד נפלא! רק יש לי כמה ''בעיות קטנות'' הכרטיסים תומכים בHDMI (מזה השטויות האלההההההההההההההההההה? ) ומתברר שכשהתקנתי את הדרייבר , הכרטיס קול של קריאטיב כבר לא מתפקד כרגע הHDMI לקח פיקוד , אבל מאחר ואני עם מסך VGA אני בעצם רואה את המוזיקה מתנגנת אבל לא שומע אותה לא מהרמקולים ולא מהמסך (הוא VGA מן הסתם) אז ככה: מישהו יודע איך אני מבטל את הדבר הזה ומחזיר לפיקוד את הXFI האהוב שלי? עוד משהו , יש לי מסך 5 אינץ שמחוב…
-
- 2 תגובות
- 673 צפיות
-
-
היי, כפי שהבטחתי בדיון אחר העלתי קטע וידאו שצילמתי בעזרת הפלאפון המחורבן שלי, אל תתייחסו לאיכות ,תראו רק בקטן כי האיכות ממש גרועה, (עדיין לא החזירו לי את המצלמה חארות) אבל זה לא עקרוני ,צילמתי את הפריימים גם וגם את ההגדרות, ד"א ,התנועה לא חלקה כי זה מצלמה מעפנה ,אתם תבינו כבר כי תראו שגם בתפריט של המישחק זה איטי יחסית למציאות אז תסלחו לי, רק רציתי להוכיח לכמה אנשים שמתווכחים, אל תתייחסו גם לאיך ששיחקתי שם, לא ממש התרכזתי ושיחקתי עם יד אחת .. הגדרות : 1680*1050 V.HIGH V.SYNC 33-42 FPS http://www.flix.co.il/tapuz/myPage.asp?id=3035679&v=1#videos
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
טוב כבר פתחתי נושא לגבי זה שאני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש וחשבתי על זה עכשיו זה אפשרי לשמים 2 כרטיסיס מסך במחשב 1? כאילו יש לי HD 2400 ואני הולך לקנות HD 4500 זה אפשרי לשים את שתיהם ביחד ואז זה יעבוד כאילו יותר טוב? או שאי אפשר לעשות דבר כזה? סליחה על הטימטום
-
- 3 תגובות
- 575 צפיות
-
-
אהלן אנשים. לאחרונה הרכבתי מחשב חדש. וקניתי כרטיס GTX295 של GIGABYTE. בחרתי להתקין מערכת הפעלה WIN XP PRO 64BIT ע"מ שיזהה את הזיכרונות וסתם כי בא לי. הורדתי מהאתר של NVIDIA את הדרייבר האחרון לכרטיס הזה למערכת הפעלה 64bit . לאחר התקנה אני רואה שווינדוס מזהה רק 896MB (בתמונה). העלתי תמונה של הפרטים של הכרטיס גם מהווינדוס וגם מ-EVEREST התקנתי את המשחק GTA4 וכאשר אני מנסה להעלות את הגרפיקה הוא עוצר אותי ב-896MB זיכרון כמו שמראה הוינדוס. אשמח לשמוע האם הכל נראה תקין בהתקנת הכרטיס לפי נתונים הללו? ומה ניתן לעשות במידה ולא? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 652 צפיות
-
-
טוב חבר'ה ממש ממש בקרוב אני ירכוש לי מחשב חדש . בהתחלה התעניינתי בGTX295 אבל ירדתי מהקטע . החלטתי ללכת בסוף על ה260 החדש אני קונה את המחשב שלי אני אקנה את המחשב שלי מIQPC ושמתי לב שיש להם שני גרסאות לכרטיס הנ"ל . הראשונה: EVGA PCI-EX 2.0 GeForce GTX260 CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4836 השניה : EVGA GeForce GTX260 SUPERCLOCKED CORE 216 55nm 896MB DDR3 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4947 רציתי לשאול מה ההבדל בין שני הגרסאות . איזה גרסא כדאי לי לקחת ? [כמו שאתם מבינים המחשב יהיה מיועד בעיקר לגימינג] הבנתי שהגרסא השניה היא OC הייתי שמח לדעת פירוט מלא עלייה . עוד שאלה האם EVGA היא חברה מוצלחת בכל מה שקשור לכרטיסי מ…
-
- 7 תגובות
- 974 צפיות
-
-
יש לי שתי אפשרויות... או לקחת X800 ב220 שקל יד שנייה או לקחת HD3650 ב400 שקל בSKYPC?? האם ההבדל בין הכרטיסים הוא מאוד משעותי ולכן כדאי ללכת על ה HD3650 או שיש הבדל קטן וכדאי ללכת על הX800 יד שנייה ב220 תעזרו לי בקשה תודה לעוזרים
-
- 14 תגובות
- 904 צפיות
-
-
-
טוב אני רוצה להשדרג את המחשב והחלטתי שאני יכול להסתפק רק בלהחליף כרטיס מסך וספק כוח בשביל שיוכל לתמוך בו אז בעיקר אני רוצה את המחשב למשחקים ואני רוצה שיריץ את כל המשחקים החדשים(טוב לא כאלה חדשים אני מדבר על משחקים כמו AC,CRYSIS,COD5) חלק על ההגדרות הכי גבוהות או לפחות על מדיום ואני לא מצפה להריץ אתGTA 4 זה המפרט שלי: אני לא הכי מבין בספקים רשום למעלה בגדול L&C ולמטה 400W real total output is 500W MAX א ולמעלה ליד ה L&C רשום Model:LC-B500E אז התקציב שלי לשדרוג זה באזור ה 1000 ש"ח עריכה:שחכתי צריך גם להוסיף 1GB RAM
-
- 7 תגובות
- 790 צפיות
-
-
עוד מעט אני משדרג את המחשב ספק חדש ומעבד חדש(E7300)וגם לוח אם חדש תומך CF. עכשיו יש לי 4850 אחד.בעתיד אני ישדרג מסך אם רזולוציה 1900X1600 . האם משתלם ליקנות עוד 4850X2 ולעשות איתו CF אם 4850 שיש לי עכשיו?
-
- 22 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני במחשב של סבתא שלי ואני לא יכול להתקין את הכרטיס מסך הכרטיס הוא sis 315 ושאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך אז זה עושה שגיאה בהתקנה ונראלי שהכרטיס מובנה אז השם של הלוח אם הוא: [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 561 צפיות
-
-
ברשותי מסך 19 אינץ' רגיל של Samsung בעל רזולוציה מקסימלית של 1280x1024. אני בוחן כרגע הצעת מפרט שכלול בה כרטיס המסך החדש של nVidia - GTX260. אני מודע לזה שלרזולוציה כזאת בכלל לא דרוש כ.מסך כזה וגם ה9800GTX+ יראה בדיוק אותו הדבר. עם זאת, אני מעוניין בכרטיס מסך כזה על מנת שבעתיד אם ואקנה מסך יותר גדול (22"-24") לא תהיה לי שום בעיה עם איכות התמונה, משחקים וכו'. אבל השאלה שלי היא כזו; האם זה נכון שה-GTX260 יראה אף פחות טוב מה-9800GTX+ במסך 19 אינץ', כלומר ברזלוציות נמוכות כאלו ? ואם כן באיזה אופן זה יתבטא ? תודה רבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 585 צפיות
-
-
מחפש כרטיס מסך חזק שיריץ לי משחקים על 1680x1050 מסך 22 אינץ שיהיה קריר ושקט
-
- 2 תגובות
- 514 צפיות
-
-
תראו הזמנתי מחשב והתכוונתי לקנות את הכרטיס הזאת של חברת palit יש לחברה את הכרטיס הזה אבל לא של palit אז לקחתי msi. מה אתם אומרים ? זה משנה החברה של הכרטיס ? או שאני יתעקש שיזמינו של חברת palit או בכלל לקחת את אותו הכרטיס של חברת ג'יגאבייט.? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מתכנן קנייה של מחשב נוסף לבית, ומנסה לחסוך כמה שיותר בתקציב. בקשר לכרטיס המסך, המטרה היא לקחת כרטיס עם ביצועים סבירים במחיר נמוך, עם יכולות OC טובות - עם קירור הסטוק שלו, שישמש למשחקים קלים. אני משער שהתקציב לכרטיס ינוע בין 200 ל 350 ש"ח, בכוונה להגיע למחיר זול ככל האפשר. עבר הרבה זמן מאז שהיה לי זמן להתעסק ברכיבים חדשים ומחירים, ולכן אני צריך המלצה טובה לכרטיס תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 855 צפיות
-