עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by c5123,

טוב אז הכרטיס שלי נידפק ואני ממש לא יודע כמה אחריות asus נותנים בדקתי באתר שלהם ושאלתי בפורם אבל לא קיבלתי תשובה אולי משהו פה יודע כמה חודשי אחריות יש על asus gtx 8800 vid card תודה מראש אה כן יש לי אותו רק שנה וחצי

• 2 תגובות
    • 524 צפיות
  2. Started by tidan26,

שלום! כרגע יש לי כרטיס מסך של asus 8800gtx אני רוצה להחליף אותו בכרטיס של asus gtx295 האם יהיה שיפור משמעותי במשחקים או שכדאי לי להשאר עם הכרטיס הקיים?... ???

• 12 תגובות
    • 997 צפיות
  3. היי, הרבה זמן לו הייתי פה.היום אני בא להיכנס ל iqpc ואני רואה מלא כרטיסים חדשים , הכל חדש ,זכרונות, ואני לא מבין כלום! P: מישהו יכול להסביר לי קצת איזה כרטיסים משתלמים היום,מי חזק,מי חלש וכו' ? אני זוכר לפני חצי שנה כולם לקחו את ה8800GT של intel.מה היום ?

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  4. שלום אני מעוניין בכרטיס מסך חשבתי על אחד מGTX260 או על הHD4870 TOXIC מה עדיף ולמה ? או שעדיף כרטיס אחר.. תודה מראש..

• 9 תגובות
    • 673 צפיות
  5. Started by eagle701,

יש לי כרטיס מסך רדאון 9600 XT לאחרונה המשחקים החדשים לא עובדים לי במחשב מופיע מסך שחור ויש משחקים שפשוט לא רואים את הדמויות זה קורה רק במשחקים החדשים יש לי את הדריבר האחרון של ATI הכרטיס מסך עייף וצריך להחליף אותו? או שיש פיתרון אחר?

• 10 תגובות
    • 775 צפיות
  6. היי! הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך במחיר שפוי מומלץ לחויית משחק טובה בFLIGHT SIMULATOR עם עדיפות לATI. המפרט המדובר הוא מעבד E5200 ו2 ג'יגה זיכרון. תודה לעוזרים!

• 22 תגובות
    • 2.4k צפיות
  7. Started by shemiraz,

12864 ב 3dmark06 למפרט שלי זה בסדר?

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  8. Started by A-L-o-n,

עם אוברקלוק למעבד q6600 ל3.0 ghz ישפר את הביצועים של הכרטיס מסך? דרך אגב... הכרטיס של פאליט אוברקלוקר טוב?

• 4 תגובות
    • 680 צפיות
  9. שלום, יש ברשותי שני מסכי LCD אחד LG 24" FHD והשני 19" ACER . הצלחתי לחבר את שניהם במצב Clone (ככה שאני מקבל על המסך הגדול את כל הדסקטופ וה-19" משמש לי עוד שטח עבודה מהצד ויש בתוכו רק רקע של השולחן עבודה.) הבעיה היא שכאשר אני מכבה את המחשב ומדליק מחדש רק המסך הקטן(19") מקבל את כל התמונה וה-24" יוצא מתפקוד (לא מקבל תמונה לגמרי), וכל פעם צריך להגדיר מחדש שהוא הראשי והמסך 19" הוא המסך השני. יש אפשרות לשמור את הנתונים שאני עושה? (כרטיס מסך Radeon X1950Pro) תודה רבה מראש.

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  10. כדי להפעיל ת'משחק על מינימום כרגע יש לי 7600gs של palit ולא עובד

• 8 תגובות
    • 809 צפיות
  11. האם הכרטיס מסך האם הוא הגרסא החדשה של ה- 55 NNM וה- 216 CORES או הגרסא הישנה של ה- 65 NNM. אני צריך לדעת כי זה לפני קניה. ממש תודה לעוזרים. http://www.asus.com/products.aspx?l1=2&l2=6&l3=720&l4=0&model=2435&modelmenu=1

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  12. Started by whome,

שלום לכולם, האם גרסאת ה-Dual Edition זה גרסא שונה מה-Sonic הרגיל או שבעצם לא קיים Sonic "רגיל"? כמו כן, בהנחה ומדובר בגרסא שונה, האם היא טובה יותר במובן ביצועים, רעש וטמפ' (בסדר הזה...)?

• 3 תגובות
    • 564 צפיות
  13. המפרט שהולך להיות Intel Core 2 Duo E8400 Tray Gigabyte GA-EP43-S3L Westren Digital WD1001FALS 3.5" 1000GB SATA2 32MB Mushkin DDR2 4096MB (2048MBx2) 800Mhz CL 4-4-4-12 XP Gold Sony Nec - Optiarc AD-7220S X22 SATA Black DVD Antec Sonata III 500W השאלה היא האם לקחת 9800GTX או 4850 ? או בכלל להשקיע עוד קצת ב 4870?? האם זה משתלם? ויראו הבדל ממשי

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  14. אהלן, אני רוצה לקנות מסך 22 רחב של סמסונג ברזולציה 1680*1050 הוא אמור להתחבר למחשב פשוט עם כרטיס מסך מובנה GF6100 (חיבור VGA) הבנתי מחיפוש בגוגל שייתכן וכרטיס המסך לא יתמוך ברזולציה זו ? בנוסף הזכירו בנושא אחר תוכנה בשם POWERSTRIP שיכולה לכפות כל רזולציה, האם מישהו התנסה, עד כמה פשוטות ההגדרות ? תודה.

• 0 תגובות
    • 537 צפיות
  15. Started by gilgr,

בבקשה של חבר למצוא להם מפרט זול וטוב, בהתחשב בכך שהוא לא משחק (פרט למשחקי פלאש), נתקלתי בדילמה הבאה: האם יש חובה לקנות כרטיס מסך (ולהשקיע את הכסף במעבד/זכרון). האם הonboard יסחוב את הגרפיקה של Win7/Vista? (עבור האיכות הכי גבוהה) אם לא, האם יש onboard שכן יעשה זאת ולא יצור צוואר בקבוק/יקרוס? אני מאוד מבקש מאנשים שלא הבינו את השאלה, או כאלה שפתחו במלחמה נגד מפרטים שהם לא לגיימרים להתעלם מההודעה ולא להגיב. תודה רבה לעזורים. עריכה: במידה ואין כזה, איזה כרטיס מסך הכי זול יעשה את העבודה? thanks again

• 2 תגובות
    • 488 צפיות
  16. אהלן חברים, יש לי בסלון מחשב שמחובר ישירות לטלויזיה (המחשב משמש גם לעבודה). קניתי אותו עם לוח אם שיש לו יציאת HDMI, לצערי אני לא יודע את הדגם המדויק, לאחר בחינה קצרה של המחשב ראיתי שהיציאה שעל הלוח אם לא סוחבת סרטי 1080P בצורה אידיאלית, החלטתי לקנות כרטיס חיצוני וקניתי ATI HD3450, לאחר ההתקנה ראיתי שיפור קל, אבל עדיין, קירטע מעט בהצגת תוכן 1080P. יש לציין שהמעבד שלי הוא E5200, שלדעתי לא מהווה פה את הבעיה (אם אתם חושבים אחרת, תגידו בבקשה). אז חשבתי לשדרג פעם נוספת את כרטיס המסך וללכת על משהו טיפה יותר חזק, רציתי לשאול אם ה: ATI HD3650 יספיק לי או שאני צריך לעלות עוד יותר? מה לגבי מקבילה לכרטיס הזה רק של NVIDIA? שמעתי הרבה דברים טובים על התוכנה CoreAVC אבל הבנתי שהיא עובדת …

• 6 תגובות
    • 890 צפיות
  17. היי, אני נעול על הכרטיס הנ"ל לבסוף לאחר חשיבה וירידה מ 4850HD, יש לי אפשרות להביא את הכרטיס הנ"ל ב 850 ש"ח דרך מור לוי, עם הנחה של 3 אחוז מזומן כלומר +- 820 ש"ח שווה? אני אציין כי פה אין תוספת משלוח מביאים לי את הכרטיס ביד ככה שזה 820 שקל נקי... עריכה: מדובר בגרסת ה 512 MB

• 7 תגובות
    • 769 צפיות
  18. Started by redead,

זה לא כרטיס מספיק מתקדם לHD ?

• 9 תגובות
    • 691 צפיות
  19. היי חברים הסיבה שאני לא רושם מחיר למעלה תיכף תדעו אני קניתי לפני שנה מחשב קומפלט + כרטיס מסך של 8800GT 512 לצערי אחרי שנה הוא התקלקל ודפק לי מסכים כחולים, שלחתי למעבדה והם אמרו שהוא לא תקין והם לא יכולים להחליף לי אותו בתמורה הם הציעו לשדרג לי ל- 9800GT 1024MB בתמורה ל- 300 ש"ח השאלה האם זה משתלם ? חשוב לציין שיש לי את המפרט הבא ספק כוח CROSAIR 450 מעבד Q6600 זכרונות 4 גיגה של ADATA לוח אם ASUS P5kC מסך 24 אינץ של SAMSUNG T240 השאלה האם שווה לשדרג ל- 9800 ? או לקחת מהם כרטיס יותר חזק כמו למשל ה- GTX260 ? השאלה האם הוא ירוץ לי טוב עם המפרט שיש לי.. ואם אפשר לדעת בכללי האם ה9800GT 1024MB טוב מבחינת ביצועים ? עידכנתי את הכותרת בכדי לא לפגוע בחוקי הפורום אך הנושא נשאר אותו דב…

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  20. Started by mistaarvim,

האם יש מיסים על ייבוא כרטיס מסך אני רוצה לייבא את הכרטיס מסך hd4870 1GB

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?

• 6 תגובות
    • 996 צפיות
  22. שלום! אני קונה מחשב חדש שיעודו- עריכת וידאו בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. אני לא עורך תלת מימד. האם כרטיס מסך טוב ישפיע לי על העריכה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ לדעתכם לשימושים שלי בתקציב של כ- 300 ש"ח? אם לא ממש, וכדאי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה לוח אתם מציעים? אשמח אם בכרטיס המובנה/ הלא מובנה תהיה אפשרות ל FHD, וגם יציאה לשני מסכים (אפשר גם יציאה אחת VGA, ויציאה אחת DVI) תודה, גיא שפירא

• 17 תגובות
    • 4.8k צפיות
  23. Started by 1itay1,

פתחו דיון כזה בעבר אבל אני רוצה להעמיק... יש לי 8800GT הבנתי שצריך לעשות פלאש ל8800GT ל9800GT אז מחקתי את הDRIVER ועשיתי זאת והתקנתי את הדרייבר של ה9800GT הכל עובד מצויין, אין קריסות \ מסכים כחולים ועשיתי STRESS TEST לשעתיים לבדוק עכשיו אני רציתי לקנות 8800GT אבל מכיוון שזה כבר לא למכירה והוחלף ב9800GT אז חשבתי לקנות אותו (ב630 שקל) האם מישהו ניסה לעשות כזה דבר? בגוגל רשום רק על אנשים שרוצים אבל בסופו של דבר לא רשום תוצאות. מפרט לא חשוב מכיוון שאני משפר את המחשב בקנייה (1300 ש''ח סה''כ)

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  24. שלום לכולם! בניתי לעצמי מפרט מבוסס מעבד אינטל E8400 לוח אם גיגבייט GA-EP43-DS3L זכרון 4GB OCZ ההתלבטות שלי היא רק לגבי כרטיס המסך חשבתי על NVIDIA 9600GT 512MB האם הכרטיס הזה יוכל להריץ לי משחקים יחסית כבדים כגון GTA החדש בהגדרות סבירות או שאני חייב לשדרג לכרטיס מסך חזק יותר? אם כן איזה? (עם כמה שפחות חריגה בתקציב) ** המסך שאליו יחובר המפרט יהיה 19" LCD תודה מראש על העזרה

• 13 תגובות
    • 838 צפיות
  25. מה עדיף מבחינת ביצועים? והאם יעבוד עליהם GTA IV? המפרט הוא מעבד 5200 AMD לוח GA MA78GA-S2H זיכרון 2G

• 1 תגובה
    • 881 צפיות

דיונים חדשים בפורומים