כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
אני בונה כרגע מפרט והינה בנתיים מה שהרכבתי: התקציב הוא עד 800 ש"ח אך מומלץ ואף רצוי לא להגיע לסכום הזה (אני מניח שלא צריך). המסך הינו 19" רחב ברזולוציה של 1440x900. השימושים הם כמובן לגיימינג. המחשב נרכש מ www.skypc.co.il אז בבקשה להתאים כרטיס מסך שנמצא שמה. שימו לב שהמעבד יעבור OC! תודה
-
- 9 תגובות
- 849 צפיות
-
-
שלום הממשק הוא אי גי פי,ככל הנראה נשרף לי ה 6800 גי טי.רציתי לשאול האם 7600 גי טי חזק ממנו? כי הבנתי שהוא רק 128 ביט לעומת 256 ביט של ה 6800,וגם יש לו רק 12 צינורות עיבוד לעומתץ 16 ב 6800... ו22.2 גיגה לשנייה מהירות העברת נתונים לעומת 32. משהו ב 6800..... אז מי מבינהם יותר טוב? המהיריות של ה 7600 גבוהות יותר בזיכרון.....האם ארגיש נפילת ביצועים ממה שהיה לי?
-
- 5 תגובות
- 708 צפיות
-
-
-
שלום אתמול שיחקתי CALL OF DUTY 5 ולפתע המחשב קרס לי, הפעלתי את המחשב מחדש ולא קרה שום דבר מיוחד כל שאר המשחקים עבדו כרגיל היום, שוב בזמן ששיחקתי CALL OF DUTY 5 קרס לי המחשב ( לא יודע אם זה המחשב או המשחק, מה שקרה זה שפשוט התמונה קופאת, ושום דבר לא מגיב) אחרי הקריסה, הלכתי לשחק קצת CALL OF DUTY 2 והמשחק זז בצורה ממש מגעילה אני לא יודע איך להסביר את זה, זה פשוט זז כאילו יש לי 30 FPS אבל בדקתי ויש לי 400 FPS דרך אגב, אותה בעיה קרתה לי בעבר לאחר שהתקנתי את הדרייבר הבטא החדש 182 הצלחתי לסדר את זה בכך שהתקנתי מחדש את הדרייבר 181 אם מישהו יודע מה הבעיה ? דרך אגב, המסך שלי הוא בדוק מגיע ל75MHZ וגם תמיד שיחקתי במשחקים על 75MHZ , אבל עכשיו המקסימום של המסך הוא 60MHZ, גם במשחקים וג…
-
- 7 תגובות
- 683 צפיות
-
-
זה המפרט חברה מעבד אינטל core 2due 1333/ 3.16GHZ/6M E 8500 לוח אם אינטל DG45ID ספק כוח Hec300AR הספק בנפרד מהמארז ddr2 2 gb זיכרון מסך 19 אינץ 190S8FB 19" 5 ms DVI/VGA Black? PHILIPS מארז hec (6AR6) התקציב הוא באזור ה 900 אבל מוכן לחרוג בעוד 100 חשבתי על ה 9800gtx 1gb שעולה 985 באיבורי האם הוא יכנס במארז ? אבל החשש הוא הספק האם הספק יחזיק? ואם לא איזה אפשרויות אחרות כדאי? תודה רבה לעוזרים !!
-
- 7 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש והחלטתי ללכת על כרטיס לא יקר ונחמד שיעשה את העבודה בנתיים.. ועוד שנה + לשדרג. התקציב לכרטיס הוא 300 שקל יש לי מסך 20 אינצ של chimei והמעבד למחשב זה q8200 אם זה נותן משהו. אני רוצה כרטיס שיריץ סבבה משחקים לא חדשים כל כך וגם חדשים ברזולוציות לא הכי גבוהות..
-
- 2 תגובות
- 763 צפיות
-
-
יש לי את ה2900GT ויש לי אפשרות לקנות 2900XT ב300שח שעבד שנה ולחסוך כסףאו ליקנות 4850 חדש ורציתי לדעת מה ההבדל בינהם
-
- 9 תגובות
- 719 צפיות
-
-
אהלן, קראתי את הדיונים הקודמים פה בפורום לגבי 9800GTX+ VS HD4850 ונראה לי שאלך על ה-9800. המעבד שלי הוא E6400 והספק הוא Enermax Noisetaker2 420W. המסך שלי כרגע הוא 19", אבל יש מצב לשדרוג עתידי ל-22" או 24". הסיבה לשדרוג היא שאני כבר מרגיש שהכרטיס הנוכחי שלי כבר לא סוחב כמו שצריך (X1950PRO). מספר שאלות לפני שאני קונה: 1. האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים הנ"ל? 2. האם יווצר צוואר בקבוק ע"י המעבד? 3. כבר הבנתי מדיונים קודמים שהביצועים יהיו סבבה במסך 22", אבל האם הכרטיסים יעבדו טוב גם עם מסך 24"? תודה מראש לעונים.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
בלי קשר לקנייה. אני שואל כי הבנתי שתלת מימד אוהב Hz גבוהים והCRT לוקח את הLCD בזה. עוד שאלה אם אני שם 60Hz בCRT מול ה60Hz של הLCD מי לוקח?
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני רוצה לרכוש כרטיס מ. ובלי להתייעץ בפורום אני לא זז לשום מקום המפרט שלי הוא לוח: MSI NEO P35 מעבד: INTEL C2D E6600 זיכרונות : OCZ 1024MB 1066MHZ X 2 כרטיס מסך:GF8800GTS 320MB 256BIT ארדיסק 2 : IDE 160GB WD 8MB \ SATA 320GB 16MB WD ספק: 500w hec מסך: 22" samsung syncMaster t220p קראתי המלצה באתר לגביי ATI Radeon HD4870 1GB PCIeוClub 3d כדאי לי את זה או שיש המלצות נוספות? תקציב 1500 לא יותר אני כבר מחר רוצה לקנות השימוש בעיקר למשחקים וסרטים אני משחק הרבה ועוד שאלה אתם חושבים שצריך לשדרג גם את המעבד?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במנוחה הכרטיס נמצא בדרך כלל על 75 מעלות והמאוורר על 30% כשאני משחק והמאוורר על אוטומטי אני יכול לשחק נגיד 15 דקות ואז המחשב יתקעע והצליל ברמקולים קופץ ממש מהר ואני מקבל מלא ארטיפקטים(פסים ציבוניעיים לאורך המסך שמכסים אותו לחלוטין)או שזאת התמונה עצמה נמרחת על המסך וזה קופץ ככה כמה שניות ואז המחשב מאתחל את עצמו...וכבר אחריי כל הזמן של האיתחול אני ממהר לראות מה טמפרטורת הכרטיס מסך והיא על 85...אותו הדבר קורה כשאני שם את המאוורר על 65% שזה המון רעש! רק שאז אני יכול לשחק חצי שעה- שעה רצוף...הבעיה נובעת מהכרטיס מסך?
-
- 16 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
האם radeon x800 GTO מתאים ללוח ASRock P4i456v?
-
- 2 תגובות
- 517 צפיות
-
-
חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.
-
- 3 תגובות
- 1k צפיות
-
-
הסרתי כרטיס Nvidia, התקנתי ATI בחרתי את האופציה בלי הקאטאליסט בשביל לא להתקין את הנט 2.0 והתקנתי WDM גם בנפרד ולא ראיתי שזה מופיע בהסרות או משהו כזה, בנווידה זה כן הופיע לי
-
- 0 תגובות
- 976 צפיות
-
-
השאלה מופיעה בכותרת... האם כבל כנ"ל כלול באריזה או שנדרש לקנות אותו בנפרד?
-
- 1 תגובה
- 487 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך X200M בנייד הוא משתמש בזיכרון עד 128MB, וממה שאני יודע הוא שואב את הזיכרון מהזיכרון הפיסי של המחשב השאלה היא האם ניתן לגרום לו להשתמש ביותר זיכרון?
-
- 6 תגובות
- 994 צפיות
-
-
-
שאלות, הערות, הארות ועוד. נא לשמור על שפה נאותה. למאמר: http://hwzone.co.il/articles/bench_system/.
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
אני רואה ששומדבר לא משתנה אצל NVIDIA אשר משנה את שמות כרטיסיה ללא הרף בכדי לתת לקונים טעם לרכוש אותם. הGeforce 250 GTS הוא לא יותר מאשר הGeforce 9800GTX+ שצויד בשם חדש הכרטיס נשאר אותו הדבר בגרסת ה512MB אך בגרסרות ה1GB הכרטיס מקבל PCB חדש (לא מובן למה...) Bottem of the Line הוא אמור לתפקד כ9800GTX+ לכול דבר. מה עוד Nvidia מתכננת? עוד בדיחה גרועה מבית Nvidia תודות לanandtech http://anandtech.com/video/showdoc.aspx?i=3523
-
- 21 תגובות
- 2.3k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 9800GT מבית POINT OF VIEW חדש לגמרי (אפילו לא חובר לשום מחושב) עם אחריות והכל ולחבר שלי יש כרטיס מסך 8800GT מבית ASUS שהיה בשימוש במשך שנה (ללא אוברקלוק) תמונה של ה 8800: תמונה של ה 9800: אם אני מחליף את הכרטיס שלי (9800) בכרטיס של החבר (8800) כמה לדעתכם הוא יצטרך להוסיף לי? תודה מראש יוגב
-
- 9 תגובות
- 905 צפיות
-
-
היי! רציתי לדעת עם הכרטיס מסך הזה: CONNECT3D Radeon X2600XT 512MB DDR3 PCIe יכול להחזיק משחקים כמו קרייסיס ואם כן על איזה הגדרות? איכות? תודה רבה!
-
- 6 תגובות
- 632 צפיות
-
-
שלום! אני קונה מחשב חדש שיעודו- עריכת וידאו בתוכנות פרמייר ואפטר אפקטס. אני לא עורך תלת מימד. האם כרטיס מסך טוב ישפיע לי על העריכה באופן משמעותי? אם כן, איזה כרטיס מסך מומלץ לדעתכם לשימושים שלי בתקציב של כ- 300 ש"ח? אם לא ממש, וכדאי לוח אם עם כרטיס מסך מובנה, אז איזה לוח אתם מציעים? אשמח אם בכרטיס המובנה/ הלא מובנה תהיה אפשרות ל FHD, וגם יציאה לשני מסכים (אפשר גם יציאה אחת VGA, ויציאה אחת DVI) תודה, גיא שפירא
-
- 17 תגובות
- 4.7k צפיות
-
-
אני רוצה כרטיס מסך שהמערכת הזאת עם הספק ששם יחזיק: http://www.mardanit.co.il/item_prew.php?item_id=6346 שלא יהיה צוואר בקבוק עד 450 ש"ח אפשר ואף מומלץ מהטרייד זון, אין לי בעיה עם הכרטיסים שם! אבל צריך משהו שהספק יחזיק לא חייב גם שיהיה בכל ה-450 ש"ח, י בטרייד זון במחירים סבירים 7800/7950GT ורדאון X1950 וכאלה תעזרו למצמוא משהו . תודה חבר'ה *המחשב יחובר ל T190P .
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, אשמח אם תוכלו להגיד לי איזה כרטיס מסך יותר טוב מבין השניים? 1. RADEON X700 256MB V/D/VO של SAPPHIRE 2. X550 PCI-E 256MB TV-OUT DVI על המאוורר כתוב XI אין לי יותר מדיי פרטים עליהם, העתקתי לפה את מה שכתוב על המדבקה שלהם, השני אני לא יודע אפילו איזה חברה הוא... בכל אופן, אשמח אם תגידו לי איזה כרטיס יותר טוב מבין השניים כי ע"פ הנתונים הבסיסיים שלהם אז הם די זהים עם אותם אפשרויות בתודה מראש, ליאור.
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-