עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אהלן אני מתלבט בין שני הכרטיסיןם האלו , אני עובד על מאיה ומקס ועוד תוכנות בתחום ואני רוצה לקנות סוף סוף כרטיס מקצועי, חשבתי בכיון של שני הכרטיסים האלו, ההפרש בין שניהם הוא 200 שקל ואני לא יודע האם באמת ישנו הבדל משמעותי בביצועים , למרות שה2000 הוא בעל גיגה זיכרון DDR5 בזמן שה 1800 הוא רק בעל 768 מגה של DDR3 , אשמח לשמוע ממי שמכיר ויודע. תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. היצרנית הטאיוואנית הופכת מסכים עם קצב רענון גבוה במיוחד ומראה צבעוני במיוחד לבסיס החדש שלה לכתבה

3. Started by mluggy2,

שלום לכולם- מתלבט בין 3 מסכי LC 19", כולם בסביבות ה-4500 ש"ח אם אינני טועה- ViewSonic VP191B http://www.viewsonic.com/products/desktopdisplays/lcddisplays/proseries/vp191b/ Samsung 193T http://www.samsung.com/au/products/monitors/tft/193t.asp DELL 1901FP http://accessories.us.dell.com/sna/productdetail.aspx?sku=320-0699&c=us&l=en&cs=19&category_id=4009&page=external למישהו יש אחד מהדגמים? אגב, מי מייצג את ViewSonic בארץ? תודה ולהתראות! מיכאל

• 3 תגובות
    • 535 צפיות
  4. Started by or2077,

אני יודע שזה לא הרבה אבל בכל זאת אני מחפש לPCI E אם זה חשוב אז: מעבד pentium 4 2.800 mhz לוח אם intel eatonville d915gev זיכרון 512 mb ספק 500 w אם זה משנה כרטיס מסך עכשווי Geforce 7300GS אני מחפש כרטיס מסך שיוכל לסחוב המשחקים של היום כמו ביושוק וneed for speed pro street שהולך לצאת... אני חוץ מזה הולך לשפר את הזיכרון בעוד ג'יגה ראיתי את הכרטיס הזה: GIGABYTE NVIDIA GEFORCE 8500GT 512MB PCIE בלמיר: http://www.lamir.co.il/product.asp?product=12620 בנועה מחשבים: http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=8179 איך הכרטיס? תנו הצאות לאחרים.. אני צריך אתכם

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  5. Started by idoleff,

דגם: XFX PV-T43A-NDVideo Card, GeForce 6600GT, 128MB DDR3, Dual DVI, AGP קישור לאתר: http://www.directron.com/pvt43and.html

6. שלום לכם. יש לי את המערכת הזאת: Motherboard: CPU Type AMD Athlon 64, 2000 MHz (10 x 200) 3200+ Motherboard Name Abit AN8 / Fatal1ty AN8 Series Motherboard Chipset nVIDIA nForce4, AMD Hammer System Memory 1024 MB (PC3200 DDR SDRAM) Display: Video Adapter RADEON X800GT (256 MB) 3D Accelerator ATI Radeon X800 SE PCI-E (R423) Monitor Samsung SyncMaster 730B (Digital) [17" LCD] (HVEYC00389) -------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- הבעיה …

7. האם זה הכרטיס שהוצע? הכרטיס http://www.pc-shop.co.il/Product.asp?Pid=121654&Cat2Cat1ID=2857&Cat2ID=3695 הצעה של הפורום כאן http://hwzone.co.il/specslist/index.php?type=view&specsID=17

• 3 תגובות
    • 580 צפיות
  8. Started by smulikon,

יש לי כרטיס מסך X800 GTO. רשום בספר שלו שיש לחבר חוט מתח שמתחבר אליו, אל הספק, ואל ה HARD DRIVE. מה זה הרד דיירב??? חיברתי אל הדיסק הקשיח אבל כל הזמן אחרי שאני מתקין את הדרייברים של הכרטיס מופיע לי מסך כחול שמודיע על תקלה בכרטיס מסך. תקלה חמורה... בבקשה עזרו לי... מה זה הרד דרייב???

• 3 תגובות
    • 582 צפיות
  9. מישהו יכול להמליץ לי על מסך CRT טוב שיכול להגיע לרזולוציות גבוהות בתקציב של 1000 שח??

• 14 תגובות
    • 742 צפיות
  10. Started by bora8,

היי ערב טוב אני רוצה לקנות כ.מסך למחשב שלי ראיתי כ.מסך RX VEGA 64 ב 1996 שקל ( של ג'יגהבייט) האם כדאי לקנות את הכרטיס הזה ? או שעדיף משהו אחר? המסך שיש לי כרגע הוא SAMSUNG C24FG73FQM 144Hz FreeSync ספק Seasonic 650w 8700k

• 5 תגובות
    • 1.5k צפיות
  11. Started by yoahe,

מה ההבדלים בין שני הכרטיסים ומה יותר טוב?

• 5 תגובות
    • 626 צפיות
  12. מה זה ? תסביר לי בבקשה בדיוק מה זה ! ומה יקרה עם אני יסמן את ה V ? http://www.donkey.co.il/Forum/Uploads/7350-632271290061250000-untitled.jpg

• 18 תגובות
    • 1.5k צפיות
  13. חשבתי ללכת על ה X800xt שמוכרים ב Isracomp יש אותו בסביבות 1750 ש"ח לפי מה שראיתי הוא יותר חזק מה 6800 ultra!!!!, אני מעדיף כרטיסי Nvidia אבל לא חושב שישתלם לי ללכת על האולטרה אם אני משיג את ה X800xt במחיר הזה בכ"א לאולטרה יש את ה SM3 ועוד שטיות הייתי קונה את ה X800XT אבל הבעיה היא שאני ממש ממש רוצה Nvidia....ממש.. :'( עזרו לי :'( כבר תכננתי לשחק את Fear (אגב המעבד שלי הוא amd 2500)

• 22 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. סרטון חדש מתוך הביתן של מפתחת השבבים בתערוכת CES 2019 אמור לסייע לנו להבין מדוע רק קמצוץ מכל מסכי ה-FreeSync יזכו לתמיכה מובנית ורשמית של כרטיסי ה-GeForce לכתבה

15. Started by Moty_p,

לא זוכר בדיוק איפה ראיתי שאפשר לחבר לדוגמה ממיר HD ל DVI של הכרטיס מסך ולראות את הממיר במחשב דבר שלא נראה לי הגיוני כי זה דורש כרטיס TV ואם זה כן אז איזה כרטיסים תומכים בזה? והאם זה דורש תוכנה מיוחדת? תודה על התשובות.. ול"ג בעומר בנזונה שיהיה

• 1 תגובה
    • 721 צפיות
  16. Started by tomer861,

שלום לכולם עדכנתי את הדריבר ל9.9 ועכשיו אין אפשרות לoverscan ולכן אין לי אפשרות להתאים את גודל התצוגה לטלוויזה מישהו יודע איך לפתור את זה או איפה זה מתחבר בתפריט החדש? תודה לעוזרים

17. Started by mgs_foxhound,

רציתי לשאול אתכם איזה כרטיס מסך עדיף לקחת, הן מבחנת המחיר והן מבחינת הביצועים והמותג. ש"ח Sapphire ATI Radeon X1950 PRO 256Mb DDR3 256-bit Dual DVI, PCI-Express Retail - 1229 או: ש"ח GeCube X1950Pro 512MB GDDR3 PCI-E- 1350 אני פשוט על סף קניה פחות או יותר והלכתי על ה-sapphire בגלל שלא שמתי לב לקיומו של הgecube 512 במחיר הזה. האם שווה לי להשקיע עוד 120 ש"ח בשביל זה, כי לדעתי שווה לי מאוד. אני חייב את דעתכם כי מחר אני מבצע החלטה תודה רבה רבה מראש.

• 13 תגובות
    • 940 צפיות
  18. Started by Moty_p,

שלום לכולם יש לי שאלה, אם זה: כבל HDMI אז מזה היציאה הזאת שיש בכרטיסי המסך? זה לא TV OUT זה דומה לזה מאוד רק עם יותר פינים פשוט קניתי לא מזמן מחשב חדש עם כרטיס מסך ג'יפור 9600GT ויש בוא את זה זה מגיע כזה עם כבל ויוצא ממנו כזה כמו S-VIDOE אבל בצבע כחול אדום וירוק לא צהוב מזה איך קוראים לזה? ועכשיו לגוף השאלה: אני מחפש כרטיס מסך מסוג AGP עדיפות ל - Nvidia שיעלה 300 שקל או 350 גג הכי חשוב, שיהיה לו את החיבור הזה שעליו דיברתי שאני יהיה יכול לחבר אותו לחלק הזה שמתחבר לפלזמה שיש לחבר שלי בבית חיבור הירוק האדום והכחול הזה זה HD תודה לכל העונים מראש

19. שלום, אז הכותרת אומרת הכול רק הוסיף מספר פרטים. ברשותי מחשב ישן שבגדול עושה את העבודה רק שכרטיס המסך שלו עושה לי לא מעט בעיות המפרת הוא Intel core2 duo cpu E6550 2.33 6Gb ram וכמובן הכרטיס GeForce9800GT אני לא משחק הרבה המשחק היחידי כרגע במחשב זה world of tanks על איזה כרטיס רצוי לקנות שלא יהיה פשוט מדי ולא יקר מדי . תודה!

• 4 תגובות
    • 922 צפיות
  20. Started by emofun,

בכתבה החדשה על הX1950 AGP החדש כתוב שיחסית לאחיו הפיסי איי אקספרס במקום 256 מגה של זכרון יש 512 מגה של זכרון בכרטיס החדש ושההבדלים הם בין 690mhz ל700mhz בחדש.... אז אתם רוצים להגיד לי ששמו כפול זכרון וזה כולה עשה את ההבדל הקטן הזה בין 690 ל700 ?? משו פה לא מסתדר לי

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  21. Started by DardaDai,

נתקלתי בבעיה מוזרה, התקנתי היום את הדרייבר 163.69 של nVidia על המחשב (Vista Home Premium 64bit) עם כרטיס מסך מסוג GigaByte 8800GTS 320Mb. ובאמצע ההתקנה המסך החשיך (לא no signal רק מסך שחור) ונראה כאילו המחשב תקוע. המתנתי כ חצי שעה ראיתי שכלום לא קורה, כיביתי את המחשב וניסיתי להעלות את הwindows מחדש. הWindows ביצע לעצמו Reboot לאחר הטעינה ולאחר מכן נטען בצורה רגילה, ונראה שכן יש תצוגה תקינה. ניסיתי לבדוק דרך הDisplay Setting האם הכל נראה תקין, אבל משום מה מוצג שם שיש רק 256Mb זכרון למרות שתחת הלוח בקרה של nVidia מצויין שכן יש 320Mb. השאלה היא האם ניתן לוודא שהדרייבר הותקן במלואו וכפי שצריך למרות הבעיה - והאם יש פתרון לבעיה של המסך שמחשיך. וכמובן מדוע יש סתירה בין הWindows …

• 2 תגובות
    • 687 צפיות
  22. AMD מעניקה לנו טיזר לכרטיסי המסך החדשים שהיא צפויה להשיק בהמשך הקיץ בתערוכת E3 עם ביצועים שיאיימו על ה-GeForce RTX 2070 לכתבה

• 18 תגובות
    • 3.8k צפיות
  23. Started by WHITE_ZOMBIE4,

יצאו שתי גרסאות אחת של IGP motherboards ואחת רגילה מה זה הIGP הזה? יענו למי שיש כרטיס און בורד? איזה להוריד?

24. היי אנשים, אני בדיוק מסיים לבנות מחשב חדש, ואני מאוד מתלבט בנוגע לכרטיס מסך. מצד אחד, יצא כבר דור חדש (5850) שנראה מדהים, אבל הוא יקר יחסית ואני לא בטוח אם אני צריך את הכרטיס הזה (אני לא גיימר כזה רציני, אבל אוהב לשחק מידי פעם), וחשבתי אולי לקנות לעכשיו כרטיס פשוט יחסית כמו 4850 ולשדרג עוד שנה שה5850 יהיה במחיר יותר זול... מה אתם חושבים? כדאי להוציא את האקסטרא 700 שקל עכשיו? האם יש בכלל צורך בכזו מפלצת כרגע? כל עצה תעזור לי, אני אמור לסגור את המפרט היום תודה

• 11 תגובות
    • 883 צפיות
  25. Started by doreiny,

שלום לכולם יש לי התלבטות בנוגע לשני הכרטיסים הנ"ל לאיזה מהם יש ביצועים טובים יותר (לא אין לי אפשרות להשיג gto2 לצערי) תודה לעונים עריכה: האם יש סיכוי ליפול על ליבת 480 בfireball?

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.