עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by Baz34,

ברצוני לקבל המלצה לכרטיס מסך חדש: 1. תקציב: 700-900 ש"ח 2.יעוד: משחקים כבדים אך בעיקר בעיקר שימוש עיקרי FSX. 3. מערכת קיימת: - מעבד: Q6600 עם OC ל-3.5G - זיכרון: 4Gb - כ.מסך קיים: EVGA 8800GTS 320mb - ספק: ENERMAX 400W ברור לי כי עבור חלק מהכרטיסים ידרש גם שידרוג של הספק אשמח לדעת האם נדרש לשדרג גם ספק ובאופן כללי אני מאוד מתלבט בין ATI ל NVIDIA אשמח מאוד להמלצות ועזרה

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by PayneBack3251,

קיבלתי מחשב חדש שיש בחתימה ועם הכרטיס מסך קיבלתי את המשחקים: Doom 3 Hitman Contracts ShellShook Nam '67 עכשיו קרה לי דבר מאוד מוזר התקנתי את המשחק ShellShook Nam '67 שקיבלתי הכל הלך טוב ויפה ההתקנה עברה חלק נכנסתי לתפריט של המשחק לחצתי Start בשביל להתחיל לשחק ואני לא רואה כלום ! הכל מרוח ואי אפשר לראות כלום ! אם אני לוחץ על העכבר אני שומע שאני יורה והכל זה וזה אומר שהמשחק עובד אבל אני לא רואה כלום ! ועכשיו לבעיה השניה יש לי Half Life 2 המשחק פועל מעולה הוא הגדיר לעצמו את ההגדרות של הוידאו אז באתי במהלך המשחק ונכנסתי להגדרות של הוידאו ושיניתי ב Water Sync שיהיה Enabled ואז לא יודע מה קרה אני בקושי ראיתי משהו במשחק התחליו להיות כל מני סימנים על המסך...אז ביטלתי את זה...מה א…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by BIGWOLF,

חשבתי שמישהו בפורום הזה יודע איזה כרטיס מסך מומלץ לעבודה אם תוכנת ה AUTOCAD . אבל כנראה רמה של הפורום הזה על הפנים תתבישו לכם. חוץ מלספור נקודות ב 3DMARK אינכם מסוגלים לכלום?? איפה אחראי הפורום הזה!!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by sagioto,

שלום, המערכת שלי כרגע: intel quad Q9300 2.5GHz 4GB - (32 bit win 7 u וhd4850 של 3d clubאו משהו בסגנון 512MB עם הדרייבר העדכני ביותר של ati מחוברים מסך 24" dell ב-1920X1200 ומסך 42" FHD - כאמור 1920X1080 בסרטים אין לי בעיה כלל, משחקים, ואפילו עם גרפיקה פשוטה מאוד אחרי מספר דקות הוא פשוט מתחמם ומכבה את המחשב, הטמפ' בidle היא 90+C קיצר כרטיס מסך מחורבן- עשיתי את הטעות וחיפשתי את ההכי זול שניתן למצוא, אני מבקש המלצה למשהו שהמערכת שלי תריץ איתו את MW2 ברמה גבוהה ברזולוציות הטבעיות של המסכים, מעדיף יציאות DVI על HDMI, אני עדיין מחפש משהו זול, מוכן להתפשר בביצועים אבל שיהיה משהו מוכר וטוב ועם קירור אפקטיבי - נגיד saphire וכאלה... או אם יש לכם המלצות מה לעשות עם הradeon ד"א אני מ…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

מסיבת העיתונאים המרכזית של מפתחת השבבים עומדת להתחיל - עם השקות מתוכננות לדור מעבדים חדשים למחשבים ניידים וגם כרטיס מסך להמונים לכתבה

6. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. אני מעוניין לקנות מחשב למשחקים כבדים כגון GTA IV וכו' ורציתי לדעת אם הכ. מסך HD4850 שווה את ה+200 שקל שמציעים לי לעומת הHD4770? האם יהיה הבדל באיכות המשחק?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by anri,

טוב אני מנסה לשחק בביושוק, GEARS OF WAR, לא משנה מה...המשחק עולה והכל טוען תשלב, איך שהוא בא לעלות (בביושוק) המשחק נתקע והוינדוס נותן שגיאה. בדיוק אותו דבר ב GOW, רק ששם הוא נתקע אחרי דקה שתיים בשלב . אין וירוסים תוכנות ריגול והכל, אני מצויד במה שצריך חח, והמערכת דיי חדשה . התקנתי כבר דרייבר 174.74 מליון פעם בשתי גירסאות, לא יודע כבר...התקנתי 174.53 עבד לי פעם אחת, אחרי זה ניסיתי גם שתי גירסאות מחקתי והתקנתי איזה 30 פעם ושוב פעם אותה הבעיה, ניסיתי להתקין 169.21 אבל לא נתן לי ... אני כבר לא יודע מה להתקין ואני חייב עזרה, אי אפשר לשחק.... ואני כמעט משוכנע שזה מהדרייברים, ואני עם מערכת הפעלה VISTA 64 . זה המפרט שלי אגב... Q6600 ASUS P5ND SLI 9600GT XT X2 SLI 4 GB תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי, אשמח להמלצה על כרטיס מסך של ATI שקט, שיעודו יהיה אך ורק הפעלת סרטים + סאונד דרך HDMI, תקציב 500 שח אבל גם אפשרי משומשים. תודה!

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by zipdrive,

אמ;לק - האם יש דרך להפחית מהירות מאוורר לכרטיס בחלונות 10 ללא דרייבר? הסיפור המלא: אשתי החליטה לשדרג את המחשב הותיק-יחסית שלה לחלונות 10. אל תשאלו אותי למה. במשך תקופה ארוכה נסיונות להפעיל את השדרוג החינמי מ-7 עלו בתוהו, ובסוף הסתבר שזה בגלל שכרטיס המסך (geforce 7800gt) ישן מדי ואין (ולא יהיו) לו דרייברים לחלונות 10. החלטתי להתחכם וניסיתי להוריד התקנה offline של 10, ולמרבה ההפתעה זה עבד - המחשב עובד עם דרייבר בסיסי של מיקרוסופט. מכיוון שאשתי לא צריכה 3D, זה די סבבה. הבעיה: הדרייבר הבסיסי הזה לא יודע לשלוט במאוורר, שפועל כל הזמן על מקסימום ומרעיש בצורה נוראית. מה ניסיתי: - להתקין דרייברים של Nvidia: אי אפשר, לא מזהים חומרה מתאימה. - להתקין כרטיס מסך פסיבי ישן: לא עבד, כנרא…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Hbsten,

עזבו שנייה בנצ'מרקים וכל מה שאינטרנט מוצף בו. האם יש אנשים שקנו כבר את הכרטיס בארץ ובאמת יכולים להמליץ עליו, דהינו האם הכרטיס מספק באמת?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by Vortex,

התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by johnwoo,

שלום, ברשותי מחשב שרכשתי לפני 3 שנים. רזולוציית המסך היא : 1680X1050. הכרטיס שהיה לי הוא 7600GT. בעקבות רצון לשחק ב-DRAGON AGE ORIGIN, חבר שלי הביא לי את הכרטיס שלו: QUADRO FX1700. להפתעתי הרבה המשחק עלה ואפילו רץ ממש טוב בהגדרות בינוניות (גם כשהעברתי להגדרות גבוהות הוא רץ סביר). אני מתלבט לאיזה כרטיס לשדרג. תכננתי לרכוש SAPPHIRE HD 4670 512MB, אבל הבנתי שהוא אזל. אני שוקל לרכוש SAPPHIRE HD 5670 512MB. המחיר שלו זה בסביבות 500 ש"ח וזה מקובל עליי. חבר שלי שהוא טכנאי מחשבים אמר לי שהוא יתאים ללוח אם (PCI-E X16). יש לי כמה התלבטויות: 1) איך חברת ATI לעומת NVIDIA בהתייחסות למשחקים. מי מבין החברות עדיפה? 2) אזה כרטיס מסך אתם ממליצים לי? 3) אני צריך כרטיס עם יציאת S VIDEO, כי ה…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by אוריפ,

האם כדאי לקנות את ה-Hercules 3D Prophet 9800 Pro 128 MB ב- 369$ (מארה"ב)?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sagiv,

שלום לחברי הפורום ברשותי מחשב ממוצע ואני מעוניין לשדרג לו בעיקר את הכרטיס מסך. נתונים: Motherboard gigabyte G31 CPU Type DualCore , 2700 MHz זכרון-Total 4094 MB נוכחי-NVIDIA GeForce 9500 GT ספק כוח -500 מערכת הפעלה:windows 7 ultimate 64 bit רציתי לשאול איזה כרטיס מסך מומלץ למחשב עם מפרט כזה. (הרעיון לשדרג את חווית המשחק בלי הוצאות על שדרוג כל המחשב) תודה לעוזרים! שבת שלום

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by cohena11,

הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום יש לי בעיה ה8800GT של ASUS נותן ביצועים נמוכים מאוד בבדיקה של 3DMARK06 הוצאתי ציון 5973 צירפתי מפרט של EVERES [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. intel core 2 6600 4g ram nvidia geforce 8800 gtx אני רוב הזמן משחק world of warcraft ולצערי המחשב שלי ממש לא סוחב ב icecrown על ההגדרות אכי נמוחות ועדין לא רץ חלק אז לשאלה שלי כדי לי שקנות כרטיס מסך חדש ? האים לדעתכם זה יעזור או ש המעבד יגביל אותו וזה לא ממש יעזור תודה מראש

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם, ברשותי מחשב בן 3 עם כרטיס מסך nvidia 8800 GTS לאחרונה, כמספר דקות לאחר הדלקת המחשב המחשב קופא, ועל המסך מופיעות נקודות לבנות. האם לדעתכם זו בעית חומרה בכרטיס? ניקיתי את המאוורר ולא עזר. אולי חימום יתר? תודה לעונים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לאחרונה הופיעה חברת סאפהיר, יצרנית כרטיסי הרדאון (אלו שכביכול Made By ATi), וקצרה שבחים רבים, בעיקר על איכות התמונה. שזה הדבר העיקרי שמבדיל חברה טובה, מחברת קבר. מישהו יכול להעיד על איכות בניית הכרטיס? במחירו הגבוה (pro9700 - כpro2300 ש"ח, 9000 - לא זוכר, בסביבות ה700) האם הוא שווה את זה? אולי דברים מאדם שקנה את הנ"ל?

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. nVIDIA's GeForce FX 5600 Ultra GPU לא יקר במיוחד ורציתי לדעת מה הוא באמת שווה ( כלומר עם איזה כ.מסך הוא מתחרה?) .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by Born2BWild,

אני לא ממש מבין בזה...טוב נו...אני ממש לא מבין בזה אבל יש לי כרטיס אסוס 4200 ורציתי לדעת איפה בדיוק אני יכול לשנות ל - quincunx, Anisotropic filtering, anti aliasing.... אם בא לכם תסבירו לי גם מה כל אחד מהם? תודה.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. על איזה הייתם ממליצים כי על הPINE לא מצאתי הרבה Pine xfx 6600GT 128MB DVI,TV DDR3,PCI-E? או Point of View GeForce 6600GT 128Mb PCI-Express תודה לעוזרים . . . ואם תוכלו תסבירו למה ...

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by guylederer0,

אהלן חבר בונה מפרט כרגע והוא פנה אלי שאני יעזור לו אבל אין לי די ידע בעניין התוכנות עריכה ... המפרט שהוא יקנה הוא : Intel I7 Quad Core I7 2600 3.4GHZ 1155 8MB Tray Scythe KATANA 3 Gigabyte GA-Z68A-D3H-B3 Fractal Desing Define R3 Corsair 16GB 16Gb Kit (4G X4) CMZ16GX3M4A1600C9B CL-9-9-9-24 Corsair Force Series 3 120GB SSD Sata III MLC 2.5'' Retail WD 2TB בקשר לספק זה תלוי בכרטיס מסך אבל הכיוון הוא סיסוניק 430w - 500w כמו שכתבתי הוא עובד עם התוכנות PHOTOSHOP ILLUSTRATOR על מסך 23 אינץ ממה שהבנתי הוא לא מרנדר או עוסק בדברים כבדים מידי הוא צריך כרטיס מסך עם 2 יציאות DVI ואחת HDMI ( לא MINI ) התקציב שלו הוא 800 ש"ח וכמובן שיש לחסוך כמה שאפשר ... מאד חשוב לו גם עניין השקט של הכ…

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. יש לי את שניהם פה ואני צריך להחליט מה אני תוקע במחשב שלי

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים