כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
אחרי שכבר הוחלף לי הכרטיס בגלל רעש ובגלל שהיה נראה משומש, שוב פעם יש לי בעיה של רעש. ניסיתי לצלם בוידיאו אבל לא שומעים את זה למרות שהרעש די ברור במציאות. הרעש מופיע רק לפעמים. הנה סרטון שמדגים בדיוק איך זה נשמע : הרעש מופיע גם במנוחה וגם במאמץ , וברגע שאני דוחף חלש מאוד את המאוורר השמאלי של הכרטיס כלפי מעלה (המאוורר מסתכל כלפי מטה) הוא מפסיק, ככה שאין חיכוך בין המאוורר לבסיס שלו או לחוט שלו. ברגע שאני עוזב את היד הרעש חוזר. יש לי מה לעשות ? אני ממש אשמח אם תוכלו לעזור לי לפתור את זה בלי לתת את הכרטיס לכמה שבועות לבדיקה ואולי אחרי זה עוד יגידו לי שלא שמעו כלום או שהרעש תקין. תודה
-
הבנתי שלא תמיד הדרייור העדכני ביותר הוא הטוב ביותר לכרטיס המסך. מישהו יכול להגיד לי מה הדרייבר המומלץ ביותר לכרטיס שלי: GEFORCE 2 MX400 חשוב לי גם שכל האפשרויות בהגדרות מסך ישארו (כמו מסך כפול וכו') אני מדגיש את זה כי בדרייבר האחרון שהתקנתי (42.70 שהורדתי מהאתר) ביטל לי את כל החוצצים בהגדרות מסך (בחלק של "מתקדם") בתודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה ההבדלים בין R8500 Deluxe 64MB לבין R8500 LE Pro 64MB ? (של ג'יגה)
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך READON X 1950 PRO בזמן שאני מריץ משחק 2011 PRO EVOLUTION המשחק נתקע יש רעש מהכרטיס והמסך שחור האם הכרטיס לא מסוגל לתמוך במשחק נא עזרתכם תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעבד: i5-750 לוח אם: p7p55D ASUS זיכרון: 4G ספק: 650W thermaltake אם צריך להוסיף משהו אז אתם מוזמנים לשאול. רציתי לדעת בהתאם למפרט שלי מה הכי משתלם לי להביא מחו"ל (בהנחה שאני פטור ממכס כי אני מביא את זה ביחד איתי).
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
פעם ראשונה שאני רואה את ה 3080 במחיר דולרים https://www.bhphotovideo.com/c/product/1592969-REG/zotac_zt_a30800d_10p_gaming_geforce_rtx_3080.html מה שיוצא 3 אלף שח. אחרי משלוח מיסים והכל. אני משאר שניו-אג יוכלו לספק את זה באותו מחיר רק בלי עלות משלוח. (40 דולר פחות)
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם אז ככה יש לי מחשב ישן P3 בבית ואני רוצה לפרמט אותו ולשים עליו Win2000 כי את הXP הוא לא מריץ טוב אז ככה אני די תקוע כי אין לי את הדרייברים ואני לא יודע מה לעשות התקווה היחידה שהייתה לי הייתה האתר: www.voodoofiles.com אבל הוא כבר מלא זמן "תחת שיפוצים" מה עושים? :s05:
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן, יש ברשותי כרטיס מסך Sparkle Nvidia 9500GT 1024MB. יש לו S-VIDEO, DVI וVGA. חיברתי את המחבר המקורי שלו שממיר את הDVI לHDMI (רשום עליו ספארקל,לא NVIDIA וכו'), ואז חיברתי HDMI-HDMI מהמחבר לטלווזייה. קראתי שצריך לחבר את הכבל מהכרטיס מסך ללוח, וחיברתי לפי ההוראות של הלוח. בתוכנה שאחראית על הכרטיס קול On board (רילטק), הוא מזהה שחיברתי את הSPDIF והכול, אך לא משנה מה אני עושה אין סאונד. (מערכת הפעלה XP) תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום חברים. רציתי לשאול לגבי הכרטיס הנ"ל: http://www.palit.biz/main/vgapro.php?id=1195 הוא לא כולל יציאה לספק כח ועושה רושם שהוא בטח מסורס במידת כלשהי... השאלה היא איפה הוא עומד מול 9800GT רגיל. תודה רבה והמשך יום נעים.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעונין לקנות כרטיס מסך עד 1000 שח שמתאים לממשק AGP וכרטיס מבוסס Nvidia למשחקים כמובן ראיתי בזאפ את הכרטיסים הבאים: nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gainward ב837 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 256MB Gainward ב860 שח nVIDIA GeForce PX6600GT 128Mb Leadtek ב603 שח nVIDIA GeForce FX6600GT 128MB Gigabyte ב742 שח איזה כרטיס הכי טוב מבין כולם ( או שפספסתי אפשרות אחרת )..... מפרט מחשב מעבד Prescott 3G 478 לוח אם של ASUS P4P800SE זיכרונות 256x2 Mosel
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
האם היה הבדל גדול במחיר או הבדל כלכך גדול בביצועים שהוא יצליח להפיל את ה9700 לירידת מחירים קיצונית לפי מה ששמעתי לא זה ולא זה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניי הכרטיסים בעלי אותו מחיר +- הראשון: http://www.skypc.co.il/sg_product~28620~8~0.htm והשני http://www.skypc.co.il/sg_product~S467512D3~8~0.htm מה מבינהם בעל ביצועים טובים יותר.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.vr-zone.com/articles/NVIDIA_Released_GeForce_Power_Pack_for_PhysX_Apps/5990.html אני אישית עומד להוריד ולהתנסות.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב HTPC בסלון שמחובר לטלויזיה עם המפרט הבא: amd X2 220 Gigabyte ma74gm-s2 עם כרטיס מסך מובנה radeon 2100 3gb ram 2 800hz הרד דיסק WD 640GB מארז: coolermaster mini 210 http://www.coolermaster.com/case/mini-tower/mini210/ עם ספק שבה איתו של 300W אני צריך המלצה לכרטיס מסך שיוכל להפעיל משחקים קלים כמו פיפא NBA ומשחקי מירוצים. וגם כדי לקבל חיבור HDMI, כי כרגע אני צריך לחבר את הקול בנפרד מהטלוויזיה למגבר וזה פחות נוח. תקציב: עדיף עד 300 ש"ח עדיף קצת פחות אם זה הגיוני. המגבלה הגדולה זה המקום במארז, האורך המקסימלי של הכרטיס צריך להיות 21.5 ס"מ וזה חייב להיות כרטיס פרופיל נמוך. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאור היציאה הקרבה של הכרטיסים החדשים מ- ATI ו- NVIDIA, רבים (ואני ביניהם) חוששים להוציא מעל 1000 ש"ח על כרטיס שמחירו עשוי לרדת בצורה דראסטית בחודשים הקרובים. האם לדעתכם הירידה שכבר חלה במחירי הכרטיסים לאחרונה, ובמיוחד של ה- 5900XT וה- R9800PRO, מרמזת על ירידה עתידית או כבר משקללת את יציאת הכרטיסים החדשים? הערה - ברור שמחירים יורדים עם הזמן מעצם טבעם, ובמיוחד בתחום המחשבים. הסקר עוסק בירידה משמעותית ולא "טבעית" של המחירים. אני מודה לכל המשתתפים ומנהלי הפורום. nottheguy
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או במילים אחרות כרטיס של 200$ ל כרטיס של 500$ או 0$ http://www.pcunleash.com/bbs/zboard.php?id=MyItemReview&no=39 יש לי 6800LE והלוואי שהיה לי רבע מהידע הזה, אלוי מישהו פה עשה איזה סופטמוד קטן ויכול לתת לי טיפים ועצות איך להתחיל?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מהו הכרטיס שברצונכם לקבל עליו חוות דעת?: NVIDIA GEFORCE 210 קניתי אותו ב200 ש"ח פרטים על הכרטיס החדש: NVIDIA GEFORCE 210 מה השימושים העיקריים שלך מהכרטיס? (הדגישו מה שאתם צריכים): גיימינג - אם בחרת בגיימינג, באילו משחקים תשחק? FIFA 13 והרבה משחקי יריות הרוב לא פועלים לי במחשב כי המחשב חלש אז מה שירוץ אני אשחק האם תהיו מעוניינים לבצע OC לכרטיס המסך? (לא יודעים מה זה? אל תתייחסו לזה). לא, אולי בעתיד חנות: האם יש חנות ספציפית שהקונה מעוניין לקנות ממנה?: לא מפרט המחשב: עליכם למלא את הפרטים הבאים אודות המערכת שלכם כדי שנוכל לסייע לכם היטב: מעבד: INTEL CORE 2 DUO E7300 לוח אם: כרטיס מסך נוכחי: GEFORCE 9500GT מארז: (חפשו על המארז עצמו חברה ודגם.…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עוד 5 חודש נוסע לארה"ב ואני רוצה לקנות שם כרטיס מסך אבל הוודוו3 שלי עומד למות (ואם לא אני ירצח אותו) ואני צריך משהו שיספיק ל5 חודשים באזור ה400 ש"ח. תציעו בחופשיות :) תודה מראש רום
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי GF2 Ti של INNO 3D יש איזה תוכנה?
-
לאלבטרון יש קירור סטוק רגיל וללידטק יש את הקירור שלהפ שנראה לי בהתחלה מצויין עד שהסתכלתי על כמה ביקורות. ראיתי ביקורות של הלידטק שאומרות, למרות מה ששמעתי פה, שהקירור שלו קצת פחות טוב מהקירור סטוק הרגיל (אבל קצת יותר שקט). הבאנדל של הלידטק עדיף על האלבטרון. בכלליות מה עדיף? (בבקשה אל תגידו פשוט איזה אלא תפרטו למה מה שאמרתם עדיף ותבססו את זה על משהו ולא סתם על איזה שמועה ששמעתם)
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני לפני קניית מחשב חדש, וחשובה לי מאוד יציאת TV איכותית (לא מסוג S-video כי לא רואים טוב בחיבור הזה, אני צריך חיבור בננה רגיל צהוב כזה) קראתי את נושא ההמלצות שלכם ורציתי ללכת על כרטיס מסוג ATi Radeon HD4350 Silent LP, שלפי המלצותיכם הוא המתאים לי ביותר למערכת קולנוע ביתי, וגם לתקציב. אבל לא הצלחתי למצוא כרטיס עם TV-OUT, וגם בכרטיסים מתקדמים יותר אין. אני זוכר שלפני כמה שנים זה היה סטנדרט בכל כרטיס, היום זה נעלם? אשמח לקבל המלצה לכרטיס מתאים עבורי, עם TV-OUT, עד תקציב 250 ש"ח - לצפיה בסרטי DVD ותמיכה ב-FHD (בלי משחקים)
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
דור כרטיסי המסך החדש של AMD יגיע בעיכוב קל, אך אמור להציע לנו מגוון רחב יותר וגם יעילות משודרגת בכדי להצדיק את קיומו לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
AMD הורידה מחירים לארבעה כרטיסי מסך מתוצרתה (ATI) השבוע. הכרטיסים שמחיריהם ירדו: X1950XTX X1950 CrossFire Edition ATI Radeon 9550 TV Wonder 200 PCI שני כרטיסי המסך הראשונים ירדו בכ-20$ ומעתה יתומחרו ב-429$. ATI Radeon 9550,יעלה מעתה 79$. ואחרון חביב,TV Wonder 200 PCI,יעלה מעתה 49$. כרטיסי מסך אחרים תוצרת ATI ששוחררו לא מזמן,כמו ה-1950Pro האהוב עלינו,ישארו במחירם הנוכחי. http://dailytech.com/article.aspx?newsid=5279
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי RADEON 9000 64MB מה אתם ממליצים לי לעשות ליפני ההתקנה? "אולי צריך דריברים חדשים,או כול דבר אחר"
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-