כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם! ברשותי כרטיס מסך sapphire 5850 ורציתי לדעת מה אני צריך לעשות כדי לחבר אותו לטלויזיה רגילה..... אשמח לתגובה מהירה!
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה למכור את הכרטיס ולקנות כרטיס טוב בסביבות 1000 שקל כמה הוא שווה אכשיו ובכמה אני יכול למכור אותו?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הזמנתי את המחשב הבא : מארז THERMALTAKE V100D XASER III BLUE למרות ההמלצות על המארזים הקטנים יותר - לצורך הרחבות עתידיות אזדקק לקיבולת גדולה יותר(וגם בשביל הפוזה...). ספק - תואם ל-XASER של THERMALTAKE. לוח אם - למרות ההמלצות על ABIT, אני עדיין הולך על אינטל וזאת עקב האמינות שלהם. בנוסף ל-ABIT אין יבואן קבוע ככה שהאחריות קצת בעייתית. מעבד - ע"פ הערותיכם 3GHZ, ה-3.06GHZ לא תומך ב-800MHZ. זיכרון ע"פ ההמלצות שלכם ושל הספק SAMSUNG 512M 400 MHZ DDR X2. דיסקים קשיחים - SATA 10500 RPM יש כרגע רק 36G וזה מעט מדי. 7200RPM יש 250G אבל זאת טכנולוגיה בתחילת דרכה ואני לא אהיה שפן ניסיונות של אף אחד, לכן כרגע אני נשאר עם : WD 200GB 7200RPM 8M CACHE X2. כרטיס מסך - ??? מקלדת/עכבר - אלחוטי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתכנון לקנות מחשב חדש, ואני מחפש מסך. ההעדפה שלי היא כמובן 19", אבל התקציב מוגבל, עד 2000 ש"ח. אם איחן מסך טוב במחיר הזה, אז אני מעוניין במסך 17" בפלוס-מינוס 1500 ש"ח. המסך ישמש לעבודות גרפיקה. בתודה מראש, עדי רובין.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שוחרר ATI catalyst 6.5 https://support.ati.com/ics/support/default.asp?deptID=894&task=knowledge&folderID=293
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני עומד בפני רכישה של כרטיס gtx 970 השאלה שלי מגיעה בעיקר גם לנוכח זה שהבלאק פרידיי מתקרב היא האם שווה לי לקנות את הכרטיס בחו"ל או בארץ ואיך הדבר עובד מבחינת מיסים ומכס האם לרוב זה דבר שנעצר במכס ואם כן מאיזה חנויות מומלץ לרכוש כי מעבר לamazon ו-newegg אני לא מכיר כמעט. הדגם לא חייב להיות משהו ספציפי אבל מן הסתם בכיוון של החברות המוכרות(evga,gigabyte,msi..)
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני בונה מפרט עם כרטיס מסך X1950PRO במחיר 1200 ש"ח מKSP . רציתי לדעת האם כדאי להתאפק ולחכות עוד חודשיים ליציאת הכרטיסים החדשים - האם לדעתכם הם יתומחרו במחיר דומה (פלוס-מינוס) , האם המחירים של כרטיסים כמו זה ירדו בעקבות יציאת הכרטיסים החדשים, והאם המשחקים הראשונים שיעבדו רק עם DX10 יצאו באותה התקופה או שגם ככה יקח זמן עד שיהיו משחקים שידרשו רק כרטיס מסך התומך בDX10 ? תודה מראש , ליאור .
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות את ה 6600GT בעל 128MB ,הוא יחסית יקר ולמרות שהוא 128MB ובכל זאת הוא מקבל ביקורות טובות האם זהו נתון שהוא קריטי עבור קנית כרטיס או שעדיף להוסיף זיכרון למחשב אני די מבולבל או לקנות כרטיס פחות טוב עם 256MB
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובזמן האחרון הוא כל הזמן עושה לי בעיות .. אני משחק במשחק COD MW 2 ובהתחלה המשחק היה קורס לי רק אחרי הרבה שעות משחק , פתאום המשחק היה מרצד כזה.. ואחרי כמה שניות כל המסך היה ניהיה ריבועים מוזרים כאלה וצבעים מעורבבים , ובנוסף היה רעש ממש מוזר ברקע כיאלו המחשב מתפוצץ.. עכשיו פתאום כל פעפ שאני משחק .. אחרי 5דקות 10 דקות .. המשחק כבר מתחיל לרצד , מה למצחיק זה שבין הריצוד במשחק להופעת הריבועים שצינתי למלעה.^ , אז יש בערך 5-7 שניות עד שזה קורה, אז אם אני יוצא מהמשחק בזמן .. ומגיע לווינדוס אז פתאום המחשב ממשיך לפעול רגיל ואין את הבעיה הזאת .. פעם אחת שיחקתי הופיעו לי הריבועים והיה את הרעש המוזר וכל התקיעה הזאת . עשיתי ריסט למחשב , שהוא עלה שוב בשלב טעינת הווינדוס אז שוב פתאום הופ…
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מותקן אצלי ווינדוס XP, ויש לי כרטיס טלוויזיה ישן יחסית, והדרייברים שלו מתאימים לווינדוס 95, 98 וגם לווינדוס מילניום. הווינדוס לא מזהה, ולא מצאתי כאלה שיתאימו ל-XP. יש לי כרטיס טלוויזיה שנקרא MEDIALAND SUPERTV המבוסס על 878TV. אודה מאוד למי שיצליח למצוא דרייברים מתאימים ל-XP. או שאולי ישנה דרך להמיר דרייבים של 98 ל-XP? או משהו כזה? :-\
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או מחשב נייח הכולל Intel ארבע ליבות Core i5 3450 Ivy Bridge לוח אם Gigabyte GA-H61M-D2H ספק כוח In Win POWER MAN IP-S 450BQ3-3 450W Sapphire AMD Radeon HD 6570 1GB DDR3 Intel® Core® i5 3450 3.1GHz Ivy Bridge צורב LG SATA DVD זכרון Kingston DDR3 KVR1333D3S8N9/ 4G דיסק קשיח Western Digital Caviar Blue WD5000AAKX ה210 מתחמם מהר מה שגורם למחשב להיות קפוא תוך מספר שעות ואז אני חייב ללחוץ על ריסט. כאשר אני מריץ בדיקה לכרטיס מסך, המחשב תוך 3 דקות קופא (התקלה חוזרת מיד) הוא במצב רגיל מעל 90 מעלות מלבד הכרטיס מסך הטמפרטורות בסדר? (המחשב בלי תכונות ברגע, חוץ מESET) לכן אני רוצה לקנות את ה-7730, השאלה להחליף אותו במחשב שבו יש את ה210 או להחליף אותו במחשב בו יש את הכ…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין להחליף את הכרטיס מסך שלי לכרטיס טוב יותר DUAL או שני כרטיסים חזקים מאוד. תקציב: אין בעיה. מעוניין בכרטיס שיחזיק לי לשנה הקרובה לא מחפש ליותר מזה.. (מחליף מערכת כל שנה). אגב אני לא מעוניין ב-OC מחפש כרטיס או שניים שיתנו את הביצועים הטובים ביותר.
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מסך חדש, ואני לא יודע איזה כדאי. אני משתמש בעיקר בשביל לקרוא ולתכנת (הגודל כן קובע), ואני נמצא הרבה (המון) מול המסך. חשבתי על LG700P ב 1100, על LCD 17 ב1700 או פחות או איזה CRT 19 בסביבות 1500. אני כרגע משתמש במסך NEC HR17 עגלגל על 1280x1024, כך שכל מסך יהיה שיפור מזה. אז איזה מסך כדאי לדעתכם לקנות (אני נוטה ללכת על הLG700P בגלל המחיר, אבל יש מסכי 19 במחרים קרובים שאולי יכולים להיות מספקים בשבילי)? תודה רבה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
באתר הזה למשל הראדון עולה 345$ ויש משלוחים לארץ אז בחשבון פשוט יוצא ש345$+30$=1750+מע"מ=2165 שזה בערך כמו TI 4600
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ובכן, רבותי? מי לוקח? יש ביקורות מעניינות? תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היה לי X600PRO מימשתי אחריות קיבלתי X1300PRO מה הרמה של הכרטיס הזה הוא יותר חדש מה600 נכון? שווה ערך או שדרוג... תודה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אם אני אקנה 8800GTS אני יוכל להינות מקרייסיס? כלומר האם זה יפעל טוב אני יודע שאנשים לא בדיוק יודעים אבל לפי השערות כי ראיתי בחשיפה של קרייסיס שהריצו אותו על 8800GTX וזה קצת קירטע פה ושם ככה שאני לא יודע מה לעשות... ???
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טיזר חדש בטוויטר מציע לנו לסמן את ה-31 באוגוסט ביומן - במסגרת הספירה האולטימטיבית לאחור שמעוררת הרבה תקוות, ציפיות ותיאוריות משוכללות לכתבה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
או שה - HDCP שלו לא יתן את זה? אני מדבר מבחינת הרצה של קבצי M2TS ו MKV למיניהם...
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כמו זאת שיש לHD7970-DC2T אני רוצה למצוא ולשים כזאת לHD7950-DC2T שיש לי
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במחשב היה מותקן GAINWARD GTX 760- דרייברים ו NVIDIA EXPERIENCE מכרתי אותו, וכעת אני עובד עם הGPU של המעבד. בעוד כמה ימים אתקין GTX 970, ואני מעוניין לדעת כיצד להסיר לפני את כל רכיבי הדרייברים של הכרטיס הקודם. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
משקפי ה3D של MSI פועלים גם על כרטיסי מסך של חברות אחרות???
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, החלטתי למכור את הLG F900P הענקי שלי ולקנות במקומו משהו שיתפוס פחות נפח אז אני צריך המלצות... תודה רבה מראש, ניר.
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, מקריאה בהרבה ת'רדים הבנתי שיש אפשרות לעדכן ביוס לכ.מסך וזה משפר את הביצועים , צריכת חשמל ,וכו' האם אפשר עזרה בכלים הנדרשים, בביוס שאני צריך לצרוב , וכל שאר הדברים, קראתי על זה קצת ברשת , אבל אני מפחד שהגרסא לא מתאימה או שאני יעשה דברים שלא צריך לעשות. הגרסא שברשותי זה msi afterburner gtx 680 stock 2gb תודה רבה אביחי
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-