עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by rivking,

יש לי בעיה במשחק SC נכנסתי למשחק שמתי הכל על HIGH ורזולוציה 1280X1024 והיו לי בעיות של ארטיפקטים... (זה לא בעיה של מעלות כיוון שהכרטיס 52 בנוחה ו-67-70 במאמץ זה טמפ' נורמליות...) אחר כך חשבתי ואני לא יודע למה זה עלה לי בראש שבגלל שמתי על הגדרות גבוהות הכרטיס מסך לא מסוגל להתמודד והורדתי את זה להגדרות הדיפולטיות שהמשחק מגדיר לי וזה עדיין לה עבד ואני מקבל את זה: מה אפשר לעשות לעזאזל? יש לציין שזה גם קרה לי ב-DIRT אבל זה איכשהו נעלם אני אפילו לא זוכר אולי אחרי כמה פעמים שעשיתי למשחק RELOAD... מי שעדיין לא הבין מדובר הכרטיס: Sahppire X1950PRO 512MB (מיפרט) ומי שבא להגיד: "הX1950PRO כרטיס דפוק גם ככה" שיילך לה***** ויספים במקום אחר תודה!

2. Started by Psy,

ש לי כרטיס EN7300GT SILENT שרכשתי ב 500 שקל הוצע לי להוסיף 250 שקל ל ASUS ATI RADEON 1850 XT שווה?

• 19 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by איתמר,

תגידו בשביל חיבור SLI אני חייב ששני הכרטיסים יהיו אותו הדבר או שאני יכול לשים את ה8800GTS וגם כן את ה8800GT

• 13 תגובות
    • 1k צפיות
  4. שלום. רציתי לדעת איזה תקן PAL אנחנו.. B,G..? וגם חיברתי את המחשב שלי לכרטיס מסך עם TV OUT(משהו ממש ממש ישן אבל חדש) וזה נראה כאילו רואים פיקסל כן פיקסל לא.. איך אפשר לסדר את זה? אולי זה בגלל שבחרתי בתקן הPAL הלא נכון? וגם,רואים מן פס לבן ענק שכל פעם עולה... שיש רקע בהיר זה לא כ"כ מפריע אבל שיש מסך שחור זה ממש מעצבן,זה קשור לטלוויזיה? לכבל או לכרטיס מסך? אולי להרצים? (זה מכוון על 60) תודה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  5. Started by rani,

האם הכרטיס תומך בHDTV? זאת אומרת האם הוא יכול לשדר לטלויזיה באיכות HD כי שקיבלתי את הכרטיס לא קיבלתי שום כבל מיוחד רק S-VIDEO אבל כתוב על האריזה שהוא תומך ב... "HDTV: YPrPb Component output (optional" וכתוב גם "intergrated HDTV Encoder supports up to 1080i resolution" אם כן באיזה יציאה אני צריך להשתמש וסוג כבל ???[br]פורסם בתאריך: 26.03.2007 בשעה 18:49:18 מישהו?

• 16 תגובות
    • 1k צפיות
  6. איך להיכנס להגדרות של הכרטיס המסך שיופיע על כרטסת מתקדם אני מנסה ולא מצליח כל הזמן הוא מפנה אותי ללוח הבקרה

7. שלום. אני רוצה לקנות כרטיס מסך טוב שירצה אותי אז אני מתלבט בין 2 הכרטיסים: ATi Radeon X1950XT GEFORCE 7950 GT

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Esparco,

איזה כרטיס יותר חזק מבחינת ביצועים נטו.. FPS!?? עזבו את שאר הטכנולוגיות של8600 יש מעל 6800.. אני רוצה ביצועים נטו בFPS

9. Started by CPU man,

קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך מובנה, ניסיתי להתקין call of duty 2 (מקורי) ומופיעה לי שגיאה שה directx לא מגיב או משהו, קיוונתי את הזיכרון של הכרטיס מסך ל 128mb (מקס') ובכל זאת המשחק לא עובד למרות שהדרישותץ המומלצות הם 64mb על הכרטיס מסך. מישהו יכול לעזור בבקשה? (דרך אגב המחשב חדש עם מעעבד core 2 duo וזיכרון 1gb אז הבעיה לא במפרט! תודה..

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  10. אני מתכנן לקנות השבוע GTX 670 במבצע (1800 ש"ח) וחשבתי אולי כדאי לי לקנות עכשיו כרטיס ב-1000~ ובדור הבא של Nvidia ב-1000~? מה אתם חושבים?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  11. Started by Ivgi04,

תקציב: 1,500 ש"ח הכרטיס לגיימינג למשחקים הבאים? Call of Duty Black Ops II , Medal of Honor Warfighter , NBA 2K13 , Mass Effect 3 , Tom Clancy's Ghost Recon Future Soldier , וכשיצא GTA V מפרט המחשב: מעבד:(Quad Core Intel Core 2 Quad Q9550, 2833 MHz (8.5 x 333 לוח אם : Asus P5Q Deluxe כרטיס מסך נוכחי :GeForce 9800 GT Palit מארז: Antec 300 ספק כוח: Zumax PRO ZP 550GW דגם המסך והרזולוציה המקסימלית שמהסך תומך בה: Samsung SyncMaster BX2335 רזולוציה מקסימלית - 1080*192 תודה מראש לכל העוזרים

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  12. Started by justsumone,

הכרטיס במחיר הכי מינימלי שיוכל להריץ לי TF2 (מוד כבד גרפית של HALF LIFE 2). שיריץ חלק, ללא תקיעות וואט סו אבר, על גרפיקה גבוהה (ANTIALIAS X4). יש לי כרגע 8400GS שקניתי רק מהסיבה שהוא היה הכי זול (200 שקל לפני כחצי שנה), אחרי שנשרף לי X800GT02 בן כחמש שנים פתוח צינורות שהריץ את המשחק כמו שצריך על גרפיקה גבוהה במשך כל הזמן הזה. שאר המפרט (הקצת ישן שלי): Athlon™64 3000+ (S-939) VENICE @ 2.2GHZ ‏512Mb 400MHz Kingston CL3‎ ‏2x ‏AN8 ULTRA S-939 nF4U SATA II‎ ASUS 8400GS 512MB GDDR2 DX10 PCI-E ‏Zalman CPU 7700 Cu‎ HEC Compucase CI-6A21 400W

13. Started by BandiT,

שלום, רכשתי מחשב חדש לא מזמן, המפרט: AMD Athlon 2 X4 635 2.9Ghz Quad Core AM3 BOX Gigabyte GA-MA78LMT-S2 760G+SB710 CHIPSET Transcend 4GB Kit (2GBx2) DDR3 1333Mhz Core I3 I5 I7 Samsung 1TB=1000GB 7200RPM 32MB Sata F3 HD103SJ Power supply 400W HEC 400AR-TF ATI RADEON™ X1950 GT core (500MHz) 256MB GDDR3 (1200MHz) הכרטיס היה על המחשב הישן, העברתי אותו מחשב החדש, התקנתי דרייבר הכי עדכני שיש 8.593.100.0 עכשיו כשאני משחק COD4 אחרי איזה חצי שעה אני מתחיל לראות כל מיני פסים באמצע המשחק, המשחק לא קורס, אבל מתחילים להופיע פסים ואובייקטים מסויים מתחיל להבהב. כשאני יוצא לWIN7 אז הכל נעלם. חשוב לציין במפרט הישן כשהייתי משחק זה לא היה קורה. עשיתי בדיקת של חום עם תוכנת GPU-Z.0.4.6 הב…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by drpc,

שלום אשמח לקבל המלצות לכרטיס זהה בביצועים ל 8600GTS יש לי כרטיס 8600GTS עם כניסה DVI לאחר הבנה שלא ניתן להעביר את הסאונד דרך DVI (בשימוש בכבל DVI ל HDMI בחיבור למגבר) החלטתי ללכת על כרטיס HDXXXX עם כניסה HDMI ושיתמוך בכול הפורמטים החדשים של הסאונד 1.השאלה היא אזה כרטיס זהה לביצועים של 8600GTS שגם יתן תמיכה בפורמטים החדשים במחבר HDMI 2. אני לא סגור על הספק שלי במחשב נכון להיום אני עובד עם כרטיס מסך 8600GTS אני לא רוצה להגיע למצב של השקע נוספת בספק תודה

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  15. Started by Neo810,

היי, כרטיס המסך שלי (palit 8600GT PCI-E DDR3 TVout 2DVI) הלך ואני צריך מחליף. הכרטיס ענה על כל הצרכים שלי כך שאסתפק בכרטיס המקביל ליכולותיו (לא חייב יציאת טלויזיה) לכן מצד אחד אני מחפש כרטיס שלא יהיה נמוך ברמת ביצועיו, מצד שני אני לא מעוניין להשקיע יותר מדי ואסתפק בכרטיס הזול ביותר העונה על הגדרה זו. יציאת DVI זה חובה, יישב בסלוט PCI-E. תודה לכל העוזרים.

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  16. Started by SweeT_EviL,

היי, יש לי 9600GT, הוא תומך בDIRECTX11? אני בדיוק לפני התקנה של WIN7, אני צריך להוריד במיוחד DIRECTX11/10 או שזה כבר בא עם WIN7?

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  17. שלום שלכולם , באיחור של שנה (ולאחר 4 שנים) הגיע הזמן לשדרג את המחשב . הגישה שלי הוא כזו : חלקים טובים של לפני חצי-שנה עד שנה (לא צריך את החדש ביותר) , שיהיו טובים/מספיקים עד 3 שנים מבחינת הביצוע . יש צורך (אולי) להזכיר כי אני יערוך יודאו HD (ביתי) מתישהו בשנה הבא . אחרי המבוא הארוך הזה -- השאלה שלי פשוטה : יש כרטיסים (כדוגמת Palit GeForce GTX 460 Sonic 2GB ) שמצויידים ב- 1.5 עד 2 GB זכרון . http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273&products_id=30501 עד כמה זה חשוב -- בייחוד אם לא מתכוונים לשדרג כל שנה את הציוד ? אני פשוט ראיתי דעות לכאן ולכאן ואני רוצה להבין יותר ... מאחר ואני יודע שהזכרון בכרטיס מסך חשוב אבל הוא לא הקובע היחיד . אשמח גם לקבל המלצות לכרטי…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. אני מחפש כרטיס מסך בטווח המחירים של עד 600 שקל(מאפשר חריגה לכרטיסים טובים במיוחד) הכרטיס מיועד למשחקי מחשב בגרפיקה טובה ומקווה שישאר עדכני בשנים הקרובות. המפרט של המחשב שלי הוא: לוח אם: GA-945GM-SA מעבד: dual core RAM: 2GB ספק כוח: 500W סוג חיבור(ע"פ מפרט לוח אם): PCIe אשמח לעצתכם בנושא נ.ב. יש לי עוד מספר שאלות שהייתי רוצה להעלות על הפרק א. אני בנוסף רוצה להרחיב בעוד כשנה את המעבד שלי לQUAD, האם הלוח יאפשר לי את זה? האם זה צריך להיות שיקול הקניית הכרטיס? ב. האם אפשרי לשדרג חיבור PciE לחיבור PciE2.2 ללא צורך בהחלפת לוח אם?

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  19. Started by PayneBack3251,

שלום לכולם אני כרגע עובד עם כרטיס 9500GT עם קירור פאסיבי, ואין ספק שאני נהנה מהשקט ומזה שאני לא יודע אם המחשב דולק או לא מרוב שהוא שקט, אבל החסרון... הכרטיס מאוד חלשת בשבילי לפחות, האם יש קירור פאסיבי שאפשר לקנות ולהחליף את הקירור שמקבלים עם הכרטיס ? או שיש לכם המלצה על כרטיס מיצרן מסוים שהוא ממש חרישי. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1k צפיות
  20. Started by rofben,

כולם מדברים על הכרטיס הזה ואני לא מוצא אותו מישהו יכול לתת לינק?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  21. אני מחפש להוציא את המינימום ההכרחי. (עדיף פחות מ-250 שקל) בנוסף לאמור בכותרת, אני רוצה כרטיס של nvidia(לצורך תאימות לתוכנות שאני מיעד לו) ועם יציאת Component. עוד פרט קטן, אני מחפש כרטיס עם Feature Set A של VDPAU, כלומר לא עם ליבת G98\C77. מישהו מכיר כרטיס כזה בארץ?

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  22. אהלן , אח שלי רוצה לקנות כרטיס מסך והוא מתלבט בין הX1650PRO: http://tms.co.il/product/3648 לHD 3650 : http://www.wellcom.co.il/catalog/product_info.php?language=he&products_id=7465 במה כדי לו לבחור?

• 12 תגובות
    • 1k צפיות
  23. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by dan9,

היי יש לי במחשב כרטיס מסך 8800 GTS 512 G92 ואני רוצה להחליפו ב4870 X2 יש מצב שהוא יכנס במקומו או שהוא יותר גדול??

• 11 תגובות
    • 1k צפיות
  25. שלום לכולם. יש לי בעיה שאני כבר סוחב המון זמן עם הכרטיס מסך שלי. הבעיה היא שאחרי פרק זמן (לא קבוע, יכול להיות כמה דקות ויכול להיות כמה שעות) שאני משחק המסך פשוט קופא ו"מתעוות" עם פיקסלים בצבעים מוזרים. שמתי לב שהבעיה חוזרת במשחקים מבוססי מנוע UNREAL כגון: Unreal Tournament 3, The Last Remnant, (?)Assassin's Creed. אני שומע את המאוורר של הכרטיס בבירור שהוא מתאמץ (רעש נוראי ד"א) וה BLUE SCREEN שמופיע מציין שזו בעיה עם כרטיס המסך. כמובן שהדרייברים מעודכנים לגרסא האחרונה, והחלפתי שני הארד דיסקים מאז אז המחשב עבר התקנה של VISTA מחדש. אני מאמין שמקור הבעיה היא בהתחממות יתר, אבל אני לא מבין מדוע זה קורה רק עם מנוע ה UNREAL ספציפית... אם מישהו יכול להאיר את עיניי אני אשמח. …

• 6 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים