עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום, להלן המפרט שלי: intel Pentium Dual-Core E5200, Schyte Shuriken cooling GIGABYTE GA-73PVM-S2H (nVIDIA chipset 630i) G.SKILL DDR2 2x2048MB 800MHz CL 4-4-4-12 HDD1: Samsung HD103UJ 3.5" 1000GB SATA2 32MB HDD2: Samsung HD103S J 3.5" 1000GB SATA2 32MB LG GSA H42N X18 PATA DVD Hauppauge WinTV-PVR-150 MCE kit Enermax modu 425 watt CASE: ANTEC SOLO LCD MONITOR: DELL 2209WAF אינני משחק משחקים - רק עורך וידיאו ביתי, רואה סרטים ומתכנת ב MATLAB . לאחר הדיון שפתחתי כאן הגעתי למסקנה לשדרג ל- GTS450 ולעשות OC למעבד. בינתיים יצא 550TI (יותר קר, צורך פחות הספק וחזק מה- GTS450 ) ותכננתי לקנות אותו ב- EBAY . - אבל ברקע כולם אומרים שה- GTX460 זול ממנו וטוב ממנו (וזה נכון). …

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by alexrta,

אחרי שטני מתקין את הדרייברים הכי חדשים של NVIDIA כל משחק שאני מעלה ניתקע מה לעשות???

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by Dark_Phantom,

גלשתי היום קצת באתר של אננד ומצאתי כתבת preview מפתיעה/מוזרה לצ'יפ הבא של חברת Trident (שדי נעלמה עם כל התפתחות התלת מימד) הלא הוא XP4 לפי המידע שמה הוא אמור להציג 80 אחוז מג'י 4600 או להיות שווה ערך לג'י 4200(שכולם טוענים שהוא 20 אחוז חלש מ4600) יש לו ארבעה צינרות עיבוד באיזה טכנולוגיה מיוחדת שמאפשרת רק 30 מיליון טרנזיסטורים תמיה בdirectx8.1 ועוד כל מני דברים נחמדים משהכי הפתיע זה תג המחיר שלו- מתחת ל100 דולר אמריקנים האם זו תרמית או פתרון מצוין לשוק הנמוך?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by xgamer,

שלום, יש לי את המחשב הנייד המצויין. יש לו כרטיס מסך INTEL GMA 4500. יש לו רק יציאת VGA, בחיפוש אחר ממיר VGA TO RCA (שחייב להיות אקטיבי), מצאתי מתאם VGA TO RCA ברמת החיווט, שצריך להגדיר ביציאה שעובדים עם COMPOSITE. אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי ולאמת את העניין, ספציפית לדגם של המחשב שלי, בתוכנה לא ראיתי משהו שקשור לזה, אולי רק שאני אחבר את הכבל הספציפי הזה? תודה רבה. זה הכבל: http://cgi.ebay.com/VGA-to-TV-S-Video-RCA-AV-OUT-Converter-Adapter-Cable_W0QQitemZ280294362158QQcmdZViewItemQQptZPCA_Cables_Adapters?hash=item280294362158&_trksid=p3286.c0.m14&_trkparms=72%3A1234%7C66%3A2%7C65%3A12%7C39%3A1%7C240%3A1308%7C301%3A1%7C293%3A1%7C294%3A50

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by omrid14,

יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by OzZzZz,

יש לי מארז של Coolmaster cm690 ואני רוצה לרכוש Sapphire HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI. השאלה האם המארז מתאים גם לכרטיסים של ATI מכיוון שאני יודע שהוא מיוצר בעיקר לכרטיסים של nvidia?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by Kalman,

חג פורים שמח לכולם. אני חדש כאן ומקווה שלא עברתי על שום חוק. לפני כשנה רכשתי כרטיס מסך Nvidia Geforce 8600 GT 512M. בחודשיים האחרונים בזמן שאני משחק/בטעינות במשחקים די כבדים[COD5,COMBAT ARMS,NBA] באמצע המשחק נתקע כל המחשב,מופיעים פסים צבעוניים או שפשוט התמונה האחרונה לפני התקיעה נמרחת על המסך,ורעש. התקלה נמשכת כ-10 שניות עד שאני עושה הפעלה מחדש או שהמחשב עושה לבד. אחי אמר לי שהכרטיס מסך נשבר או פונקציה מסוימת לא עובדת בו. יש משחקים שאני משחק ואין בהם שום בעיות ויש כאלו שהכ.מ קורס בהם. מה אפשר לעשות?.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. אוקיי אז חבר טוב שלי מתלבט והוא טוען שהוא שמע ממקום אחר דברים סוטרים למה שאני טענתי... הוא שמע שאסוס היא החברה השולטת בכרטיסי המסך, ואילו מנגד אני אמרתי לו שזה לא נכון, אומנם אסוס מובילים בלוחות אם אבל בכרטיסי מסך ליד טאק וגיין ווארד שולטות בשוק... אז הוא ניסח לי שאלה שברצונו לשאול: אז זאת השאלה... אנא הגיבו לשאלה ואם יש תגובות תשפכו תלב! החברות שביניהן אנו רוצים להשוות הן: 1-Gainward 2-LEADTEK 3-ASUS 4-MSI אנא ממכם הגיבו ודרגו את הבאים לפי סדרם מהטוב ביותר לגרוע ביותר... תודה מכל הלב וצום קל לכולם!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. אבא שלי עשה לי הפתעה וקנה לי מחשב חדש... את המפרט אני יפרסם בקרוב.. אבל הקטע המבאס זה הוא בא לי ונחש מה... יש לך... גיפורס 4!!!!! אני עושה יש! חשבתי יש לי TI בטוח... עכשיו את המפרט הוא הרכיב עם בן-דוד שלי שעובד בחנות שמבינים טוב מאוד מאוד במחשבים אז אני שואל אותו.. איזה TI? הוא עושה לי אחי! יש לך MX420 מה אתה צריך יותר?! אני קיבלתי ת'שוק של החיים שלי והיית על סף בחי. הבעייה היא שלא נעים לי לבקש מאבא שלי כרטיס יקר יותר אני מעדיף להשאר עם הG2 MX200 אבל לא נעים לי לבקש יקר... :\ מה אתם מציעים לי לעשות למה אני רושם תהודעה הזאת בבאסה ענקית! :'(

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Tenx_Boy,

מהם הדרייברים של אומגה ? מאיפה אני יכול להשיג אותם? מה הם עושים? האם כדאי לי להתקין אותם בכרטיס מסך שלי? (אפשר לראות אותו המפרט שלי) ???

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. בBF3 לדוגמא ה660 שלי נמצא על 70% שימוש ובגלל זה עולה למקס' BOOST ... הליבה מגיעה ל1150MHZ בערך אבל בתוכנות מאמץ או בדיקת ארטיפקטים, הליבה פועלת בכלל על 950-1000MHZ ... אם אני עושה OC עם הKEPLER BIOS EDITOR ומעלה מתח וPOWER TARGET כמה שאפשר, בBF3 זה יגיע ל1254MHZ (אם אני לא משנה את המקס' בוסט) אבל שוב בתוכנות מאמץ אני בכלל על מתח ותדר נמוכים. איך אפשר ככה להריץ בדיקה ? האפשרות היחידה היא לשחק במשחק שמאפשר שימוש בתדר המירבי ולראות אם יש קריסות או ארטיפקטים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by .AloN,

למה כרטיסי המסך של הרקולס נקראים Prophet ולא Radeon ? ועוד דבר, נניח ויש לי כרטיס של הרקולס אני צריך להוריד את הדרייברים מהאתר של הרקולס או מהאתר של ATi ? כי באתר של ATi הדרייברים האחרונים הם 3.2 לעומת האתר של הרקולס, שם הדרייברים האחרונים הם 3.1. תודה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by ezx,

3dmark 03 8600 3dmark 05 3310 מערכת amd 2800 786 ddr זה תוצאות סבירות או שיש פה בעייה כול שהיא תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. יש מצב מביאים את 8600GTS מהיבואן במחיר של 600-1000 אבל אני לא חושב שאני אוכל לדחות את זה.. אז שווא לי לחכות ל 2600 ? *אני לא יכול להביא פה לאנשים אחרים במחיר הזה עריכה : אני יכול לדחות את זה ! איזה כיף @

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. היי חבר שלי קנה לאחרונה מחשב שכלל כרטיס מסך ATI R9600P, אבל יש פה משהו מוזר. הוא אומר שכתוב על הכרטיס GC-R9600 rev. 1.2, זה מהצד הקדמי של המדבקה, מהצד האחורי כתוב GC-R9600 (Pro) - C3. על המאוורר של הכרטיס כתוב ATI. המאוורר הוא כסוף עם מאוורר שקוף (קירור של ATI). האם הכרטיס הוא לייט או פרו? האם הכרטיס הוא ATI או Gigacube? תודה רבה מראש, העניין די דחוף.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by Vortex,

התקציב: 500 שקל ג"ג כולל משלוח , אלא אם כן זה בתל אביב או רמת גן... הצרכים: להריץ משחקים חדשים בקצב פריימים נורמלי, כרטיס שיספיק לי לאורך זמן (שנה + ) חשבתי על רדיאון 9000, אבל המחירים שלו בשמיים בארץ. על מה אתם ממליצים בסדר גודל הזה? תודה ביי

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. שלום, יש הבדל בין הביצועים של כרטיס GeForce mx230 לבין השבב המובנה של אינטל במחשב נייד? המטרה היא לעריכת וידאו קלה/בסיסית עד בינונית ושימושים כלליים. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by or,

היי קניתי מחשב חדש, ולא קיבלתי קופסאות של הכל אלה רק כבלים ודיסקים וחוברות... בכל מה שקשור לכרטיס מסך קיבלתי כל מיני חיבורים, מעיין דף עלוב כזה שאין בו יותר מידי ודיסק התקנה אחד של הדרייברים של ATI אבל.. זה מוזר לי שאין משחקים בכלל, ויותר מזה שום תוכנה וחוברת שמסבירה איך לעבוד עם ה-VIVO וכל זה... אני יודע שיש פה אנשים שיש להם את הכרטיס, עם מה הוא הגיע אצלכם..?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yanivganor,

מה לפי דעתכם נותן יותר יחס מחיר\תועלת ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. יש לי כרטיס של ATI ואני רוצה להעביר סאונד בחיבור HDMI. כבל DVI ל-HDMI לא מעביר סאונד מהכרטיס ולפי הבנתי יש צורך במתאם מיוחד של ATI שמגיע עם כרטיסים מסויימים. אז איפה קונים כזה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Rin,

צריך ייעוץ בבחית שדרוג לכרטיס מסך למפרט הבא: - לוח אם ASUS - COMMANDO - S775 - זכרון 4GB OCZ REAPER 44412 - מסך 22 דק - מעבד כפול E6750 -ספק כח : Zalman ZM500-HP הכרטיס המסך שחשבתי הוא : HD 5750 של ASUS או GIGABYTE - מה עדיף? צוואר בקבוק? OC לא מתוכנן - אבל אולי יהיה אם יהיה צורך - מאוור על המעבד ZALMAN משהו.

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. בס"ד 1. שני 5870 2. 5970 בודד 3. שני 5850 4. 5870/5850 בודד מומהר המחשב כולל מעבד Q8300 עם 4G זיכרון

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. יש לי לוח אם של ASUS M2A-VM עם כרטיס TV OUT נלווה (radeon 1250 שהגיע יחד עם הלוח). חיברתי את היציאה לTV (כמו שהיה לי עד היום עם לוח וכרטיס אחר של NVIDIA), אבל בהגדרות אני לא מצליח להבין איך לעזאזל אני יוצר תצוגה לTV. זו פעם ראשונה שלי עם ATI ואני מפחד שאני מפספס משהו עם הדרייברים או עם ההגדרות. עזרה בבקשה

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by iyehuda,

מאז שהתקנתי את ה DRIVER של NVIDIA ל MX 200 64M במסך מחשב אני רואה תמונה חדה אבל בטלוזיה התמונה לא מספיק חדה ואין מספיק צבע בולט כאילו שמו שקופית צהובה על התמונה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים