עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by T-Flash,

שלום לכולם כמו תמיד, היו גרסאות של כרטיסי מסך שהיו מוסיפים להם כמות זיכרון גדולה בכדי למשוך את הקונים לקנות את הכרטיס. למעשה, הזיכרון הזה לא מוסיף לכרטיס ביצועים. אני מדבר על כרטיסים כמו 6600 עם 512M, יש גם את X1300P עם 512M... הפעם, זה 7600GT עם 512M. הכרטיס הוא של חברת BioStar...אבל מה?הכרטיס עם 512M GDDR2. לא חושב שיש צורך לציין של GDDR2 יש פוטנציאל המהרה קטן מזה שיש ל GDDR3, מכן שלכרטיס החדש של Biostar מהירות הזיכרון היא רק 900MHZ! לעומת הכרטיס המקורי שבא עם מהירות זיכרון של 1400MHZ! המחיר יהיה אuתו המחיר שיש ל 7600GT רגיל לדעתי... בגלל שיש 512M של זיכרון... להתרחק!!! :xyxthumbs:

• 8 תגובות
    • 903 צפיות
  2. Started by lmlm,

התדרים של הכרטיסים: 8800GT 600/1500/1800MHz(core/shader/mem) 9600GTS 650/1500/2000MHz(core/shader/men) HD 3850 668/1660MHz(core/men) נבחן בדריבר 169.09 שעבר מוד 9600GTS 8800GT HD3850 מקור: http://en.expreview.com/?p=145#more-145 דעתי האישית: תוצאה דיי נחמדה ועוד לחשוב ש9600GTS בלי דריבר מתאים. אבל לקחת את זה בערבון מוגבל, כי סתכלו שהוא מזוהה כ8800GT רקע על 9600GTS: הכרטיס הנ"ל הוא כרטיס מסדרת 9 החדשה של אנוידיה שתצא שנה הבאה ויבוסס ליבת D9P הכרטיס הזה יהיה הראשון מסדרת 9 שיצא, מה שאומר שאנוידיה שינתה את האסטרגיה מלהשיק את ספינת הדגל קודם, ללהשיק כרטיס מיד-רנג'. הכרטיס יצא 18 בפברואר ואמור להילחם ב HD3850

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שאלה בכותרת. תודה.

• 11 תגובות
    • 874 צפיות
  4. Started by erezBox,

איך נחשב הכרטיס מסך הזה GIGABYTE ATI RADEON HD 3850 של גיגבייט ראיתי שלרוב ממליצים על SAPHIRE מאותו הדגם? מה ההבדל ביניהם? האם בכלל יש הבדל חוץ מהמחיר? תודה

• 2 תגובות
    • 600 צפיות
  5. Started by MrAlex,

דגם לוח: GA-870A-USB3L השאלה שלי עם הוא יתמוך במערך כרטיסים זה חושב לי כי חלק מן המקורות אומרים שלא וחלק כן אני חושב שהוא יתמוך אבל באיכות נמוכה. אני צודק? כרטיס מסך: HD6850 ואני רוצה כפול (כאלו להוסיך אותו כרטיס למערך) ספק: Seasonic M12II-620 620W מעבד: phenom 2 965 האם אני יכול לעשות מערך? ולאיזה כרטיס אתם ממליצים<?

• 7 תגובות
    • 821 צפיות
  6. או לסחוב עוד קצת עד ליציאתם של כרטיסים תומכי DX 10 (מתי זה אמור לקרות) אני מרגיש שהכרטיס שלי קצת מגרבע , במיוחד ב-QUAKE 4.... מה אתם ממליצים? תודה לעוזרים מראש

• 64 תגובות
    • 3k צפיות
  7. Started by BoRiS.K,

מישהו יודע תציון של ה ג'י פורס 7900GT ב-3DMARK תודה...

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  8. Started by Cons,

הבנתי שאין מכ"ס על מוצרי מחשוב אבל יש מע"מ , בוא נגיד ומישהו קנה לי חלק מחשב בחו"ל הוא צריך לשלם מע"מ בכניסה לארץ ?

• 13 תגובות
    • 1.6k צפיות
  9. Started by Osiris665,

היי.... אני זקוק לעזרה בבחירת כרטיס מסך לשדרג את המחשב שיריץ משחקים לעוד איזה שנה.... המפרט שלי: P-4 3.06 512K Northwood GB815P 512 DDR GEIL 400 GF5200FX:( אני מתכוון לקנות כרטיס חודש הבא... זקוק לעצתכם נואשות אנשים.

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. שלום אני מחפש ללוח שלי A8N-VM CSM של ASUS כרטיס מסך PCI EXPRESS X16 למדיה סנטר, לכרטיס חייב להיות RGB (בנוסף לDCI) הרעיון הוא להחליף את ה GEFORCE 6150 הBUILTIN בתוך הלוח אני רוצה משהו שיריץ HD בחומרה ללא בעיות ויתמוך בגרפיקה למשחקים באופן סביר לא אכפת לי שיהיה קצת ישן (אפילו יד שנייה) המלצות?

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  11. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. לא משנה הסתדרתי בעצמי כבר... אומנם איכות התמונה לא כמו שמחברים לממיר חד חד אבל רואים מצויין גם ככה. אגב,ממליץ בחום על חנות סטריאו סטאר שנמצאת בפתח תקוה בז'בוטינסקי ממש ליד אורנג'-שירות מצויין נתנו לי את הכבלים הטובים ביותר,גילו סובלנות והראו לי את הכבלים פועלים על ממיר של יס.. מדהים. אז באמת כל הכבוד להם !!! בלי שום קשר לזה עשה לי מחיר טוב

• 0 תגובות
    • 589 צפיות
  13. Started by HAGIT2120,

יש לי חבר שטס לאמריקה בבלאק פרידיי אז כדאילי שהוא יקנה לי כרטיס מסך ? יהיה עליו אחריות בארץ )אחריות גלובלית (? עוד שאלה., אני חשבתי על הgtx 970 נראה לכם שיעשו עליו הנחות במסגרת הbf . איזה דגם של 970 כדאי לקנות , ומאיזה חברה זה הכי משלם וזול ? הוא טס שבוע הבא אז בבקשה תענו לי מהר תודה רבה נ.ב יש דרך בטוחה להבריח אותו במזוודה בלי מכס ( לשים עליו נייר וסרטים ולשחק אותה כאילו זה מתנה )

• 0 תגובות
    • 951 צפיות
  14. Started by doc-kwl,

אני מתלבט בין שני כרטיסים, מצד אחד כרטיס שאני יודע שיעשה את העבודה כי כבר ראיתי אותו בפעולה אצל חבר, (ממש לא משנה איזה זה זה לא העיקר) ויש לי אפשרות להשיג את הכרטיס הזה (קבלו לינק למטה) בממש זול (דרך אבא של החבר וגם זה ממש לא משנה) אם אותם אפשרויות בדיוק אבל אין לי מושג איך הוא בחיים לא ראיתי אותו.....(הכרטיס הוא של Pinnacle) אם למישהו יש מידע לגביו....שווה..לא שווה...אני ממש אשמח http://www.pinnaclesys.com/ProductPage.asp?Product_ID=6&Langue_ID=2&menuDown=sum דרך אגב יש לי מעבד פנטיום 4 2.53, ואם למישהו יש הצעות לכרטיס אחר אני גם אשמח

• 0 תגובות
    • 696 צפיות
  15. אני מחפש איכות איכות איזה מסך נותן תמורה לכסף

• 0 תגובות
    • 553 צפיות
  16. Started by מא*ר לו*,

נירא לי שהוא חדש.. זה 8800GT עם OC כמו של אסוס 700/2000 עם קירור חדש טוב מאוד.. ומחיר זול יחסית. http://www.foxpc.co.il/Product.aspx?productid=1030 מידע באתר היצרן http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_arcticcooling/i8800gt_ac_accelero_x1.htm מה אומרים? החברה הזאת טובה?( inno3d)

• 7 תגובות
    • 619 צפיות
  17. בבקשה אני חייב לדעת איפה אני מכוון פוקוס. במסך MAG FD2 . אני עכשיו עם המסך פתוח ואני רואה מלא חלקים ואני לא יודע במה לגעת תעזרו לי אני לא יודע איפה ה בורג של הפוקוס אני מפחד להרוס משהו.. רק תגידו לי אם זה בדרך-כלל הכיוון הבורג של הפוקוס נמצא איפה שהחיבור שמחברים את המסך? כי אני רואה ש ב 786FD זה מאחורה. אבל לי יש FD2 :'( :'( :'( :'( :'( :'( :'(

• 3 תגובות
    • 565 צפיות
  18. Started by Yaron-Cohen,

זיכרון?? וGPU??. והאם כרטיס של XFX יגיע לזה?...בסטוק?...ואם לא בסטוק אז עם עזרה של NV5??

• 31 תגובות
    • 3k צפיות
  19. Started by asdfasd,

תקשיבו אני רוצה לדעת איזה כרטיס מסך יביא לי ביצועים טובים יותר ברזולוציות גבוהות.. יהיה לי מסך 22 אינץ עם רזולוציה של 1920x1200. הכרטיסים : 2gb 4830 - cf 4850x2 1gb וגם אני רוצה לדעת אם יש הבדל גדול בין 2gb 4830 - cf ל 4830 cf- 1 gb ? תודה

• 41 תגובות
    • 2.5k צפיות
  20. Started by avi112211,

מה עדיף לקנות 7300GT או 6600GT (או משהו אחר בסביבות המחירים שלהם)? ודבר חשוב - הם צריכים להיות AGP ולא PCI-E. תודה לעוזרים.

• 35 תגובות
    • 2.3k צפיות
  21. Started by OCIER,

אני מתעניין בקניית כרטיס המסך RADEON 9550 של GIGABYTE. מהי החברה של הזיכרונות בכרטיס המסך ההוא? תודה מראש.

• 7 תגובות
    • 817 צפיות
  22. בוקר אור קניתי לפני חצי שנה לוח אם חדש של אינטל עם מעבד I5 - 2300 יש על המעבד כרטיס גרפי ולכן המשחק NBA 2012 הותקן והאחיין שלי משחק ונהנה אך המשחקים FIFA 2012 וPES2012 לא נטענים . איזה כרטיס מומלץ בבקשה למשחקים אלו ? וכמה צפוי לעלות ? המסך כרגע 19 אינץ רגיל ועוד פרטים יירשמו במידה וצריך (רק תכוונו אותי בבקשה ) תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  23. http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2672 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=2837 http://ksp.co.il/hmain.php?uin=3240 מה הכי טוב? וכמה כ"א מהם לוקח חשמל יש לי כרגע FX5200 ואני חושש מבעיה עם הספק פי כמה הכרטיסים האלה יקחו לי חשמל? יש לי כרגע את החלקים האלה 160 הארד SATA P4 2.4HT 2*256 זיכרון כרטיס קול קרייטיב ספק 240W לא ג'נרי נגיד משהו כמו האק חברה..

24. יש לי מחשב הנ"ל pentium core 2 duo e8400 mother board intel DG41RQ power supply ezcool 450w ddr 2 800 mhz 2 gb kingston מסך AOC 21.5 FULLHD עם חיבור VGA עכשיו ככה, אני מעוניין להוסיף על המערכת הקיימת כרטיס מסך טיפה חזק למשחקים בעיקרון משחקים סרטים ומה שבא אפשר המלצה על כרטיס מסך טוב עד נניח משהו כמו חמש מאות שקל? (עם אפשרות לחריגה) האם כדאי להחליף לוח אם למשהו כמו נניח צ'יפסט P41 P43 או P45 של ג'יגהבייט ? צריך בכלל? והאם ספק כח אני אצטרך גם להחליף למשהו כמו חמש מאוד ווט? ושל איזו חברה? (כמו כן יש לי שני כוננים קשיחים מורכבים ) ולגבי מסך, יציאת VGA מספיק טובה? או שעדיף משהו אחר?

• 5 תגובות
    • 910 צפיות
  25. Started by __MIKO__,

המחשב : P4 2.4 HT ( dual memory או משהו כזה) לוח p4p800 זכרון 2X256 כרטיס מסך כרגע : גיפרוס 4 MX440 מחפש כרטיס מסך למשחקים בעיקר ( doom3 במקסימום סטינגס למשל) אבל שיהיה לו יציאה לTV . האם ישנו כרטיס מסך כזה שגם יכול לקבל סיגנל וידאו, אם לא אז לא קריטי ?( כדי להעביר לדיגיטלי מדיות סרטים אנלוגיות ) תקציב אלפייה.

• 18 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.