עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. כרטיס המסך אצלי התקלקל ואני לא מוכן להשקיע 500 ש"ח ומעלה על אחד מהכרטיסים שציינתי בכותרת . (נכון שיש גירסאות זולות יותר מ-500 ,אולם הם מגיעים עם זיכרון DDR2 שמסרס את הכרטיס לגמרי ) ולכן חשבתי אולי ללכת על כרטיס AGP יד שנייה ולכן חשוב לי לדעת מה הם כרטיסי המסך החזקים והאחרונים שיצאו בתקן AGP (מלבד 2600,3650,3850 )? תודה

• 5 תגובות
    • 688 צפיות
  2. Started by hakoki,

crt או lcd? בכללי אני מדבר... אם זה נוגד אז מה יותר טוב למשחקים ומה יותר טוב לעריכת וידאו/תמונות? תודה.

• 0 תגובות
    • 533 צפיות
  3. Started by moni147,

מעבד: AMD Phenom 2 965 3.4Ghz 64Bit Quad Core AM2+/AM3 Black Edition Tray לוח אם: gigabyte GA-770T-D3L AM2/AM3 ספק כוח: FSP 600W 80GHN 120mm Satax2 PCI-E 4xRails A.PFC 80+ Bronze זיכרון: Corsair 4GB Single Stick Values Select Retail DDR3-1333 אני עומד לקנות Gigabyte GTX470 1280MB GDDR5 DUAL DVI - Overclocked V2 רציתי לדעת איך אני מחבר את הכרטיס לטלוויזיה LCD 32 שלי? הבנתי שהכרטיס הספציפי הזה יש לו יציאות DVI ולא HD(יש לו נראה לי בדגם הזה יציאת HDMI MINI), האם יש הבדל באיכות בין DVI לHDMI MINI? איך אני אוכל לקבל HD (לצורך משחקים,סרטים),והאם HD אפשרי עם הכרטיס הזה? ותודה רבה מראש לכל העוזרים ואשמח לדעת מה דעתכם על הכרטיס מסך?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  4. שלום לכולם אני יודע שהדייברים של ATI יוצאים פעם בחודש אפילו קצת פחות לפעמים... ואני שם לב של NVIDIA כל הרבה זמן... רציתי לדעת כל כמה זמן NVIDIA מוציאים דרייבר ??? אן שאין להם זמן מוגדר ???

• 2 תגובות
    • 924 צפיות
  5. Started by yakiri,

איך הכרטיס הזה למשחקים? איך הוא ביחס למחיר? למי הוא משתווה אצל ג'יפורס? המערכת תחזיק אותו? מעבד P4 3.0 לוח M תומך pcieX16 ספק ג'נרי 500W 2G RAM 667MHZ... תודה וסליחה על החפירה

• 18 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. Started by idot6,

אני קונה מפרט חדש, ויהיה בו שני כרטיסים HD6850 אני קונה בTMS אז האופציות שלי הן: http://tms.co.il/product/8825 http://tms.co.il/product/9125 איזה לבחור? בGIGABYTE יש שני מאווררים, זה קריטי?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. האם אפשר להסתפק בכרטיס מסך : ATI RADEON VE 32MB DDR + DVI + TVOUT - AGP ( oem למשחקים מינימליים , סימולטורים , ועבודה עם גראפיקה , מספיק בשביל 2D . לא לגיימר כבד ואפילו לא ביינוני . עם מסך Sony 19" MultiscanE400 ?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by puuma,

ברשותי כרטיס טלוויזיה LIFE VIEW TVR עם התוכנה שלו ובניסיון לחבר וידאו לטלוויזיה אני מצליח להקליט וידאו ללא סאונד. חיברתי לאודיו IN בכרטיס ועדיין לא מקליט עם סאונד ,אפילו שהסאונד נשמע דרך הרמקולים . אשמח אם תעזרו לי .בתודה מראש....

• 2 תגובות
    • 567 צפיות
  9. רציתי לשאול את דעתכם... האם זה הגיוני שאני אמתין לכרטיס מסך שהוזמן עם מחשב חדש מתחילת חודש יולי. הכרטיס הוא: GTX 260 XXX (הכרטיס החלופי שקיבלתי עם המחשב הוא 8800GT) יש לציין שכבר שילמתי על ההזמנה ביום שלקחתי את המחשב, את כל הסכום 8000 ש"ח, כולל את העלות שהכרטיס שעדיין לא קיבלתי, עלות הכרטיס היא 1500 ש"ח, אבל קיבלתי כרטיס חלופי ב- 500 ש"ח. מה אתם ממליצים לי לעשות? :s05:

10. אני כבר לא יודע מה לעשות. מה קרה לימים שבהם היינו משדרגים כרטיס מסך באלף שקל, מרגישים מבסוטים, ועדיין היה נשאר לנו עודף? אני מנסה לשדרג את המחשב, והגעתי לתקציב של 3500~ (E4300, 2GB RAM, 8800GTS), אבל בכל מקום אני רואה שה 8800GTS זה עדיין לא מספיק. תמיד עוקף אותו איזה 8800GTX אחד, בפי שניים ביצועים. (חוצמזה שראיתי את ה 8800GTS רץ על המפרט שאמרתי, ובוא נגיד שלא התלהבתי). אז אני מנסה לחשוב עלי רעיון יצירתי. מה אם במקום להחליף את כל המחשב, אני אקנה רק 8800GTX (שעולה 2800~) או שני 8800GTS ב SLI? כך שאני אשאר עם ה P4 3.0G, ורק אחליף כרטיס מסך? תגובות??

• 10 תגובות
    • 825 צפיות
  11. למסכי LCD בעלי כניסת DVI וכניסה אנלוגית האם אפשר לחבר 2 מחשבים אחד לאנלוגי ואחד לדיגיטלי ולברור בינייהם דרך המסך?

• 2 תגובות
    • 555 צפיות
  12. מזמן לא הייתי פה....ואולי מישהו שאל את זה...אז אני מצטער כבר מההתחלה... אז ככה...בעד 1500 איזה כרטיס הכי טוב.... אז ככה יש לי התלבטות....X1600XT 256 DDR3 או X800GTO2.. אני מדבר גם על OC...מי יותר טוב....וגם בX1600 יש AVIVO...שזה יתרון כי אני מקודד... יש איזה תשובה מחברת nVidia?? ה6800GS מתחרה בהם?? ואם יש לכם הצעה אחרת.. אגב הכרטיס הוא PCIe....

• 33 תגובות
    • 1.7k צפיות
  13. Started by TNAfan,

התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם ה- 8800GT ולהפתעתי הרבה הם בעברית... איך אוכל לשנות את שפת הממשק לאנגלית ? בנוסף האם הדרייברים שבאו עם הכרטיס הם העדיפים לכרטיס זה ? תודה.

• 4 תגובות
    • 625 צפיות
  14. Started by Lavelle,

האם שני הכרטיסים האלה יכולים לעבוד ביחד? ב SLI http://www.guru3d.com/articles_pages/gigabyte_geforce_gtx_780_windforce_oc_review,1.html http://www.eteknix.com/gigabyte-gtx-780-windforce-oc-ghz-edition-3gb-graphics-card-review/ בגרסת ה GHZ מדובר בליבה GK110-300-B1 כאשר בגרסה הרגילה מדובר ב GK110-300-A1 לא מצאתי שום מידע על זה ברשת.

• 5 תגובות
    • 1.4k צפיות
  15. Started by Haflo,

אני מתקין מחשב עם כרטיס מסך Hercules 3D Prophet MX400 Dual Display, ניסיתי להתקין לו את הדרייברים של nVidia 23.11 - הוא לא מוכן לשמוע על זה בכלל....... הורדתי דרייברים מ Hercules, אז הוא עובד, אבל במסך של Display properties-> advanecd -> Settings המסכים מופיעים לי עם סימני שאלה?????? איך פותרים את הבעיה?

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  16. Started by Exzate,

הם טובים? שמעתי שיש בעיות איתם זה נכון?

17. שלום לכולם, לאחרונה קניתי מחשב חדש, את המפרט תוכלו לראות במפרט מחשב. קניתי את ה7600 בגלל שאני רוצה לקנות כרטיס DX10 בקרוב. (שיצאו הגירסאות היותר זולות). רציתי לדעת האם הספק שלי יחזיק את הכרטיסים החדשים? יש לי מארז של Raidmax Ninja, ובא איתו ספק 420W אמיתי מה שנקרא.. :\ תודה לעונים..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by termister2000,

היי עשיתי בדיקה וקיבלתי 4031 נק' הנה התוצאות: http://service.futuremark.com/orb/resultanalyzer.jsp?projectType=14&XLID=0&UID=11999895 האם התוצאות הנ"ל טובות בשביל SAPPHIRE RADEON X1950PRO 512MB? תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  19. Started by ParanoidLoneWolf,

שלום, יש לי כרטיס מסך מדגם MSI Rx 9800 Pro Plus (מה שמוכר במחזותינו כATI Radeon 9800 Pro). הדרייברים המותקנים נכון לעכשיו הם הדרייברים שבאו עם כרטיס המסך, כלומר גרסה ישנה למדי של הדרייברים. השימוש העיקרי בכרטיס המסך הוא למשחקים, ורוב רובם של המשחקים שאני נהנה לשחק בהם הם משחקים ישנים, שבחלקם מבוססים על openGL (כגון Half Life, Counter-Strike 1.6, Quake III Arena וכו'), מן-הסתם, הביצועים של המחשב במשחקים אלו מרשימים למדי, אבל פה ושם יש לי נפילות קטנות בFPS (בעיקר בCS), ורציתי לדעת האם כדאי לי לשנות לדרייברים עדכניים של ATI, או לדרייברים חלופיים כלשהם במטרה לייצב את הFPS, או שהשמועה שדרייברים חדישים מובילים דווקא לירידה בביצועי כרטיס המסך במשחקים ישנים היא נכונה. אם עד…

• 11 תגובות
    • 731 צפיות
  20. יש לי במסך בצד שמאל (מסך רגיל לא לסידי) מין פס (מלמעלה למטה) שבו יש מין מריחה של המסך\טישטוש\כמו נמלים כאלה שהולכים לכיוון אחד... איך אני יכול לדעת האם הבעיה בכרטיס מסך או במסך? מסך סמסונג 793df כרטיס ati 4850 תודה לכל העוזרים...

21. Started by Idanp,

מה עדיף לדעתכם? X800 מסטר קרד+לוח קרוספייר או X1800XL אחד אשמח לביקורות :-*

• 12 תגובות
    • 891 צפיות
  22. Started by dor962,

אני חושב לקנות את ה5850 ATI. ואני לא בטוח שזה יתאים למחשב שלי. מפרט: Q6600 P5n-e sli 520W crosair 2GB 667HZ יש לי מסך של 19 אינץ'... Flatron L1932TQ

• 1 תגובה
    • 615 צפיות
  23. Started by finish,

יש לי את שניהם בקטגוריה של 3d במאפיינים יש לי gigabyte radeon 9550 128mb 64bit מישהו יכלו להסביר לי עליהם מה הם עושים וכ"ו תודה

24. Started by amit14,

GamersNexus (@GamersNexus) Tweeted: From NVIDIA, re:SAM: “The capability for resizable BAR is part of the PCI Express spec. NVIDIA hardware supports this functionality and will enable it on Ampere GPUs through future software updates. We have it working internally and are seeing similar performance results." נראה שאנווידיה עובדת על פתרון sam בדומה למה שamd הציגה..רק שהוא לא יהיה נעול דווקא ליצרנית מסויימת ויוכל לעבוד גם עם מעבד אינטל וגם עם מעבד amd. מעניין לראות איך זה יתפתח ואם באמת יתן בוסט ביצועים.. קצת מוציא את amd באור לא טוב עם זה שנעלו את האופציה רק למעבדים החדשים שלהם (או לפחות מציגים את זה ככה)

25. יש טעם בלקנות ראדון 9700 עם מחשב ממוצא\?? נגיד מעבד XP1800+ לוח עם AGP X4 וזכרון 256 DDR 2700

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.