כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, היות ואני לא ממש מבין בכרטיסי מסך, ברצוני לקבל המלצה על כרטיס מסך שיהיה מספיק למשחקים (כגון COD, וכיו"ב) ושיהיה מספיק לטכנולוגיה לעתיד. התעניינתי בכרטיס הזה: Evga GeForce 9800 GTX+ SuperCocked 512MB PCIx16 מה אתם אומרים ?
-
- 6 תגובות
- 552 צפיות
-
-
חבר שלי מעוניין להריץhd ומעט משחקים קלים על גבי מחשב p 4 במהירות 3ghלשם כך הוא מחפש כרטיס מסך חדש agp. אשמח לעזרה בנושא.
-
- 2 תגובות
- 574 צפיות
-
-
שלום רב ! אשמח אם מישהו עם הידע יוכל לעזור לי. ובכן, לפי מיטב ידיעתי SLI מתאפשר רק במידה ויוצרים מערך של שנים או שלושה כרטיסים של NVIDIA מאותו יצרן ובנוסף אותו שבב, משמע אותו הכרטיס - בול. כעת, בעקבות יציאתם של הלוחות החדשים בעלי התשובת החדשה, אני מבין שללוחות האם הללו המבוססים של צ'יפסט X58 יש היכולת לתמוך במערכים משולבים של SLI, כלומר בערבוב כרטיסים, בדמוה ל-ATI, אשר במערך ה-CROSSFIRE שלהם, ניתן לערבב. לכן שאלתי היא, האם הבנתי נכון? האם בלוחות ה-X58, ניתן לערבב את כרטיסי NVIDIA, שרוצים ליצור SLI, או כאמור צריך בדיוק את אותו הכרטיס ומאותו היצרן? אשמח לקבל תשובה ממישהו שאכן בקיא בנושא שכן, אני מבין לא מעט, אך בנושא נתקלתי בקושי הבנתי, כי משום מה אין מידע חד-משמעי בנושא דק…
-
- 4 תגובות
- 552 צפיות
-
-
אני מוכן להשקיע כ 1000 שח. עכשיו של זוטק עולה 880 שח, אבל של אסוס עולה 1400! האם זה לא בדיוק אותו כרטיס, ושל אסוס יותר חזק? ראיתי עוד כמה כרטיסים בסביבות ה 1000 פלוס מינוס. יעבוד על על מסך 22' ומחשב חדש E8400 דו ליבתי 4גיגה זכרון. עוד דוגמה מהאתר של פנדה: הכרטיס הכי זול של אינוביישן 900 שח http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2726_2915&products_id=24772 והכרטיס הכי יקר של אסוס 1700 שח! http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_94_1388_2952&products_id=22576 למה ההפרש העצום הזה? תודה לעוזרים!
-
- 22 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק במשחק עם המערכת שבצד (המעבד ב-OC ל-3.6GHZ והזכרונות ב-OC ל-1.8GHZ), הדרייבר של כרטיס המסך מעודכן ל-182.08 (אין לי כוח לעדכן לבטא החדשה) ולא ידועה בעיה של ווירוסים או משהו אקראי אחר. אני מכוון את ההגדרות להכי גבוהות שאפשר (רזולוציה של 1680x1050, מאושרים DUAL VIDEO CARDS מן הסתם. V-SYNC פועל גם בדרייבר וגם במשחק) ואני מקבל בממוצע 18 FPS (נבדק עם פראפס). אין לי מושג מהו מקור הבעיה ואין לי מושג איך לפתור אותה.. אשמח מאוד אם למישהו יש הצעה. כמות ה-FPS עולה רק כשאני מכוון את הרזולוציה ל-960x600 ומשאיר את שאר ההגדרות כמו שהן. וגם אז כמות ה-FPS היא בסה"כ 33 בממוצע.. עוד בעיה בה נתקלתי היא שתזוזת העכבר מאוד מאוד איטית בתפריט (כשאני עושה PAUSE מהמשחק, כשאני ממש בתפריט ההתח…
-
- 7 תגובות
- 730 צפיות
-
-
הכרטיס יהיה מומהר 900 לליבה ו1000 לזיכרון, יהיה לו גם אפשרות לVOLTAGE TWEAK אסוס מבטיחים שהקירור המיוחד שלהם יתן לפחות הבדלים של 10c ירידה בטמפ' הכרטיס לעומת גרסת הסטוק אני חייב לציין שאם באמת מה שהם אומרים יתגשם זה יהיה מדהים כי הכרטיס שלי בסטוק על 41c~ בIDLE הקירור יאפשר להכרטיסים להגיע ל1050 לליבה ו1150 בכיף לזיכרונות מה שאננד/XBITLABS/GURU3D לא הצליחו עדיין עם קירור סטוק
-
- 5 תגובות
- 907 צפיות
-
-
המליצו לי עליו במסגרת מפרט למחשב למשחקים אבל הוא כבר לא מופיע באפשרויות לכרטיסי מסך ב SKYPC (כנראה שבחנות נגמר המלאי) המקביל עם 1G יקר לי וגורר חריגה מהתקציב מעבר לצפוי אני מחפש שווה ערך (מ NVIDIA) הוא הסברים והמלצות ביחס ל HD4850
-
- 2 תגובות
- 623 צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך שכל שימושיו יהיו הצגת חומר H.D מהמחשב שלי הן למסך המחשב של י (dell 2709 ) באמצעות חיבור DVI וכן לפלסמה הניצבת לא רחוק ממנו באמצעות חיבור HDMI . לאור ההמלצות ש" בסטיקי " החלטתי ללכת על כרטיס מסך מבוסס על צ'יפסט ATI Radeon HD 4350 וקניתי את ה-asus כפי שמפורט בכותרת שלעיל. בסטיקי רשום כי כרטיסי ה-ATI Radeon HD 4350 מכילים טכנולוגיית "Built-in HDMI with 7.1 surround sound support" אולם באתר של ASUS אני לא רואה שזה מצויין - וגם לא על עטיפת הכרטיס - מצב לינק לכרטיס באתר אתר של אסוס : http://www.asus.com/Product.aspx?P_ID=7hOkCtcoGbkj7z2h&content=specifications א- האם יש טעות באתר של אסוס או שאותו כרטיס ספיציפי שברשותי אינו מכיל את התכונה הזו? ב-העניין חשו…
-
- 0 תגובות
- 622 צפיות
-
-
אז יש לי T240 ועוד מסך 15-17 ישן של dell שקיבלתי עם חיבור VGA חשבתי על לחבר אותו גם כן לכרטיס מסך שלי עם מתאם DVI-VGA. איך להגדיר אותו?אני לא רוצה שמשחקים ירוצו גם עליו, אני רק רוצה שאני יוכל לגרור לשם חלונות כמו למסן ואינטרנט וכאלה.. מה אתם מציעים ואיך להגדיר?
-
- 0 תגובות
- 601 צפיות
-
-
היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
9800gt 1gb gddr3 dx10 hdtv 2xdvi pci-e 2.0 זה הכרטיס מסך שאני חושב לקנות, למסך 20 אינטש של חברת chimei אם אפשר להגיד מה דעתכם,כי פשוט לא ראיתי שמדברים פה יותר מדי על כרטיסי מסך של אסוס... רציתי כרטיס מסך חזק שיתן הגדרות גבוהות למשחקים בעיקר וגם לסרטים תודה על העזרה
-
- 14 תגובות
- 869 צפיות
-
-
ATITOOL 0.26 הדרייבר של הכרטיס המותקן אצלי הוא האחרון 9.4 או 9.2 מהאתר של AMD/ATI כשאני מפעיל את התוכנה הPROCESS שואב לי את המעבד והיא בקושי עולה (אפשר להגיד שלא) וכשאני מצליח לראות את החלון שלה נורמלי היא לא מזהה את הכרטיס. אני מצרף כמה צילומי מסך כולל שכוללים איזה התנהגות מוזרה בEVEREST שכל שניה מהירות הכרטיס משתנה מ 695 ל160 ואת הLOG של התוכנה תודה מראש... 2009-04-11 04:04:42 D Successfully connected to driver, version 130 [img][/img]2009-04-11 04:04:42 D Scanning for ATI VGA Cards... 2009-04-11 04:04:42 D Found ATI device: 0x1002 0x944C bus 1 dev 0 2009-04-11 04:04:42 D fbPhy: 0xE0000000, mmrPhy: 0xF5000000. 2009-04-11 04:04:42 D mmapped mmr to 0xE80000 2009-04-11 0…
-
- 3 תגובות
- 532 צפיות
-
-
מאחורי כרטיס המסך איפה שכל החיבורים יש שם מתג כזה של TURBO לשים את זה על ON או OFF? לא הבנתי מזה עושה זה ממהיר תכרטיס מסך? זה הורס אותו אם זה ממהיר?
-
- 10 תגובות
- 738 צפיות
-
-
כבר פתחתי ת'ראד בנושא לפני המון זמן, כרגע שמתי לב שהכרטיס מסך נמצא על 100c~ במנוחה והCPU על 87, הMB על 45. הבנתי שהטמפרטורה של הכרטיס נוראית, אך אין ארטיפקטים בכלל, רק קצבי FPS שנותי ל0-10 ודיליי בתגובה בשימוש בעכבר/מקלדת. רק מאשר שהתשובה לבעיה שלי היא החלפת הכרטיס, או המעבד? VCARD 8800GTS CPU E6600 MB שכחתי
-
- 11 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום. שיחקתי איזה 4 שעות במשחק the godfather 2 הכל היה מצויין פתאום הגיע איזה קטע שיש סרטון כזה וזה התחיל להתקע יצאתי לוינדוס וזה הביא לי שגיאה כזאת http://www.siz.co.il/my.php?i=udg2miynm0d1.jpg ניסיתי לעשות ריסטרט לא עזר.. התקנתי שוב את הדרייבר הכי חדש של ATI ולא עזר... זה עדיין נתקע ויוצא מהמשחק וכיאילו הדרייבר מפסיק לאחר שסרטון הזה.. מה אפשר לעשות ?? מה זה יכול להיות ??
-
- 6 תגובות
- 746 צפיות
-
-
P4 3G. PCI E (לא PCI E 2). ספק thermaltake 420W. איזהכרטיסי מסך מתאימים ? ראיתי שכל הכרטיסים PCI E 2, האם יעבדו על המחשב שלי ?
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי אפשרות להביא מן היצרן בסין 9600GT DDR3 512MB מסורס במחיר של 300 ש''ח הכרטיס הוא 128BIT הזיכרון הוא 256 מובנה והשאר מן הזיכרון הפיזי של מערכת המחשב. תמונה של GPUZ: http://up55.siz.co.il/up1/utkgzk1nwjno.jpg אז האם משתלם לקנות ב300 ש''ח וגם האם אני ירגיש הבדל ניכר מ-(8600GT(512MB DDR3 שיש לי? <<המפרט בצד<< ותודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כותרת והאם הוא מביס אותו? איזה כרטיס רמה אחת מעל המתחרה מביס כבר את הHD4870? ואם אפשר לראות בנצ'מרקים אז תודה
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס עם יציאת HDTV Out ויש לי טלויזיה תומכת HD רדי שיש לה גם חיבור VGA של מסך מחשב רגיל מה יהיה יותר איכותי אם אני ארצה לחבר את הטלויזיה למחשב? דרך החיבור VGA או דרך החיבור HDTV אל הקומפוננט של הטלויזיה? תודה
-
- 6 תגובות
- 710 צפיות
-
-
מי עדיף מבין שניהם? ושל איזה חברה הכי מומלץ לקנות?
-
- 18 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום לכולם, הייתי מעוניין בעצת מומחים, בעקבות בעיה עם החברת מחשבים שממנה קניתי את הכרטיס מסך שלי אני צריך לדעת מהו כרטיס המסך המקביל ל Sparkle Calibre Geforce 8800GTS OC 512MB ובבקשה שיהיה מקביל מבחינת ביצועים (שלא יירד ממנו ואפילו במעט) שימו לב שהכרטיס 8800 שרשמתי הוא מואץ (ע"י החברה) אבל את זה אתם בטח יודעים. בכל מקרה , תודה רבה רבה לעוזרים ! זה מאוד חשוב. ליאור
-
- 14 תגובות
- 711 צפיות
-
-
שלום, יש לי GFORCE 6800GS כבר שנתיים. הבעיה אצלי שהלוח אם שלי תומך ב AGP וקשה למצוא כרטיסים חזקים בAGP. אני מחפש כרטיס חזק למשחקים בעיקר, עם תקציב עד 1000 ש"ח.
-
- 6 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום... אני בקרוב קונה מחשב חדש והתקציב שלי לכרטיס מסך הוא בסביבות ה2000 שקל... תהיה לי בחדר גם טלויזיה 32 אינץ' FULL HD שאני אחבר אותה לכרטיס מסך... זאת הטלויזיה: http://www.zap.co.il/compModels.aspx?modelid=717922 אז רציתי לדעת איזה כרטיס מסך אני צריך לקחת כדי שאני אוכל לראות סרטים ולשחק על המסך טלויזיה באיכות הכי טובה שאפשר... וגם הייתי רוצה לדעת מה חשוב שיהיה בכרטיס מסך בשביל שיראו טוב בטלויזיה כשהיא מחוברת לכרטיס... את המחשב אני קונה מהחנות KSP... תודה
-
- 6 תגובות
- 554 צפיות
-
-
חג שמח יש לי את הלוח בכותרת עם כרטיס מובנה ואני רוצה לחבר אליו כרטיס מדגם 8500GT שיש לי . הכרטיס הזה הוא PCI . השאלה האם ניתן והלוח החדש יזהה את הכרטיס למרות שהוא PCI . הבנתי שבלוחות מהדגמים חדשים הסלוטים הם של PCI-E . האם יתאים ויזוהה ע"י הלוח ובמידה וכן , איך ישפיע החיבור מהבחינת מהירות הכרטיס (מהמעבר מסלוט PCI ל-PCI-E) . האם יש ירידת ביצועים ? עריכה : במידה ויש בעיית תאימות , אז אשמח אם תמליצו לי על כרטיס מסך חדש שמתאים ללוח הזה, בטווח מחיר של 200-250 ש"ח עם יציאת TVOUT זו הסיבה היחידה שאני רוצה לחבר את הכרטיס , ע"מ לחבר את המחשב לטלוויזיה השמנמנה שיש לי בחדר לצפייה בסרטים מהמחשב ל-TV .
-
- 13 תגובות
- 889 צפיות
-
-
הי, יש לי windows 7 והדרך היחידה שזה עובד היא כשאני מסיר את הדרייבר המותקן. במצב הזמני זה עובד אבל בלי האצת חומרה, הכוונה היא לפני ריסטרט. ניסיתי גם עם דרייבר מובנה ב7, גם של ATI גרסה 9.3 וגם 9.4 שכרגע מותקן עם הCCC וזה עדין לא עובד. לפני שהווינדוס מתחיל זה יש תצוגה ב2 המסכים. יש לי CRT TV מחוברת בcompostie. עדכון: בינתיים ניסיתי לשלוח פניה לATI, האתר תמיכה לא עובד.
-
- 1 תגובה
- 864 צפיות
-