עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by stingeR-,

לפני יומיים הרצתי 3DMARK03 על המחשב שלי על מנת לבדוק אותו... תוכלו להסתכל במפרט שלי על המערכת... התוצאה שיצאה לי היא : 1230 3DMARKS האם זה הגיוני ? למי שאינו מסוגל לראות מפרטים אז הנה המפרט : My Computer : CPU : AMD ATHLON XP 2000+ @ 1667Mhz MotherBoard : MSI KT4AV based VIA KT400 Chipset , Sound OB , AGP8X RAM : Samsung 256DDR 333mhz 2700 GFX:Inno3d(innovision) GeForceFX 5200 64bit version HDD : Western Digital 7200RPM 40GB 8mb Buffer and Western Digital 40GB 7200rpm ata100 caviar CD-RW : MSI 52x24x52 CD-ROM : MSI 52xmaX Mouse : Logitech Pilot Wheel Mouse Optical Keyboard : Microsoft Internet Keyboard (painted Blue) 2xLAN : Realtek RTL lodea ma…

2. Started by Mentally ill,

איך הכרטיס הנ"ל למשחקים על פלטפורמת מחשב p4 1.5Ghz 256Rdram intel garibaldi 850d הוא הוצע לי במחיר של 350 יד שנייה, משתלם? תודה על התשובות.

3. היי חברים, חבר שלי רוצה לרכוש כרטיס מסך עד 900 ש"ח. המפרט שלו: Q6700 Gigabyte P35-DS3L 4GB ddr2 FSP 400W עד עכשיו המפרט החזיק 9800GTX אותו הוא מעוניין לשדרג. 1) על מה כדאי ללכת? 2) האם הספק יעמוד בעומס?

• 9 תגובות
    • 939 צפיות
  4. Started by TheShadow,

ואם זה עיניין של מזל לאיזה חברה יש את הכי הרבה סיכוי שזה יצא ככה ולאיזה חברה הכרטיס הממומלץ ביותר לOC? ועוד שאלה מה יותר חזק OC של 6800GT או OC של X800 PRO? *עכשיו עם נגיד כרטיס Y לוקח אבל בקצת אז מבחינת המחיר כמה עדיף להשקיע נגיד בY יותר?

• 9 תגובות
    • 581 צפיות
  5. שמעתי שהקירור שלו קצת מרעיש. האם זה עד כדי כך קריטי? אני צריך אותו למשחקים של השנתיים האחרונות. עד 600 ש"ח זה התקציב שלי. תודה רבה ושבוע טוב

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  6. Started by mekaya,

שלום, אני רוצה לקנות כנראה בעתיד הקרוב מחשב חדש עם כרטיס חזק לגיימינג. 1. האם יש באופק הקרוב/לא קרוב איזו טכנולוגיה חדשה ששווה לחכות לה ולדחות את קניית המחשב ? 2. האם שווה לחכות ל DX 10 !? (תהיה תמיכה ל WIN 7 ?) אם יש משהו רלוונטי לעניין ששכחתי אז אני אשמח לשמוע תודה

• 9 תגובות
    • 2k צפיות
  7. Started by urik,

שלום לכולם מעוניין לקבל המלצות למסכים 17 בתקציב של עד 100 ש"ח תודה אורי

• 9 תגובות
    • 850 צפיות
  8. Started by tomerco,

שלום לא מזמן רכשתי את ה sapphire x1600pro agp 512mb עכשיו הכרטיס לא עבד טוב.. הוא ריצד לי ועבד גרוע.. נכנסתי לאתר של sapphire לפורומים ומצאתי אלפי פניות מאלפי משתמשים שיש להם את הx1600 pro לאפיק הAGP וחווים בעיות דומות.. כרגע לפי איך שזה נראה..יש בעיה עם הsapphire x1600pro agp בכמעט כל motherboard! כדי לא לשאת בהוצאות שכרוכות בהחזרת הכרטיסים האלו מהלקוחות לחברה, sapphire לא יצאה בהודעה רשמית שהכרטיס אכן בעייתי והיא ממשיכה למכור אותו! אני פניתי לsapphire וקיבלתי תשובה כי אני צריך לבצע Bios update לכרטיס מסך! אני לא מאמין כי sapphire ירצו לצאת בהודעה כי כל המשתמשים שרכשו את הכרטיס יצטרכו לבצע Bios update ולכן זה סקנדל! הנה קישור להודעה שלי: http://www.sapphiretech.com/en/f…

• 9 תגובות
    • 642 צפיות
  9. Started by evman007,

ראיתי את ה X700PRO בלוגיק במחיר כמעט אותו דבר כמו ה6600. ה X700PRO אמור להיות טוב יותר לא?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אורח
    Started by אורח,

עשיתי אוברקלוק אז אולי זה בגלל זה, איך אני יכול לעשות שזה יעלם, שזה יהיה רגיל?

• 9 תגובות
    • 662 צפיות
  11. Started by idan007,

מה קורה? שמעו רציתי לבקש שמישהוא ימליץ לי על כרטיס מסך שתואם לAGP X4, כרטיס סביר שיוכל לסחוב משחקים בכבוד בלי לזחול ואני עדיין לא יודע מה התקציב........

• 9 תגובות
    • 751 צפיות
  12. כשאני עושה Summary לחומרה דרך התווכנה, כתוב לי ככה Display: VIDEO ADAPTER ATI Radeon Xpress 200 (RS 3D ACCELERATOR ATI Radeon Xpress 200 (RS מתחת לMotherboard כתוב לי ככה: Motherboard Chipset ATI Radeon Xpress 200, AM אז ככה, אני קניתי כרטיס מסך ATI Radeon X300. מובנה בלוח אם. השם של הכרטיס מסך לא מופיע באף אחד מדפי הסיכום של EVEREST. לפי הנתונים למעלה של התוכנה, האם יכול להיות שכן יש לי כרטיס מסך X300 אבל הם כותבים לי Xpress 200? או -אמור להיות כתוב X300 איפשהו ואם כן אז איפה? תודה לעוזרים

• 9 תגובות
    • 573 צפיות
  13. Started by android,

שלום. לאחרונה קניתי מחשב חדש, עם כרטיס גרפי חלש בכוונה (התכנון הוא לשדרג בעתיד הלא רחוק מדי, אז לא הייתה סיבה להשקיע הרבה כסף כרגע) הכרטיס הוא geforce 7300 LE , כמובן PCI-E. אני כבר לא זוכר אם בהתחלה הכל היה בסדר. אבל אני יודע שלאחרונה כל קובץ ווידאו שאני פותח במחשב, ולא משנה באיזו תוכנה איך הקובץ קודד ועל איזה מסך זה. הקובץ יוצא אדמומי למדי. ניסיתי לשנות את כל ההגדרות שיכולתי לחשוב עליהן ובלי שינוי, עדכנתי דריוור וגם לא היה שינוי. כשהעברתי את ה saturation ל0 זה לא היה שחור לבן, אלא יותר לכיוון חום ושחור לבן. ולא שחור לבן נטו. הבעיה גם מתרחשת רק בקבצי ווידאו. במשחקים ובכל יישום אחר הצבעים בסדר גמור. אשמח לכל עזרה בפתירת הבעיה.

• 9 תגובות
    • 599 צפיות
  14. Started by deyan,

שלום, אני צריך כרטיס מסך הכי זול שיש לFIFA נטו גרסא 2009. אפשר קצת לחרוג מהתקציב, אבל שהגרפיקה תהיה סבבה. תודה מראש על העוזרים!

• 9 תגובות
    • 774 צפיות
  15. Started by marlboro,

כפול ליבה של AMD ג'יגה זיכרון 2 ד"א כרגע יש לי 7800GT והוא לא מחזיק את זה עוד שאלה, האם הרטיס הזה מסוגל להחזיק כל משחק שקיים כרגע בשוק בצורה יפה מסך 1650/1080

• 9 תגובות
    • 801 צפיות
  16. Started by PayneBack3251,

איזה יצרן עדיף מביניהם והאם יש הבדל ? איזה קירור עדיף ? EADTEK - PX7900GT TDH 256MB DDR3 - PCX - Retail או Pointofview- 7900GT 256MB DDR - PCX - Retail תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 739 צפיות
  17. Started by Jenia24,

בגלל שיש לי 1GB זכרון והכרטיס בא עם 256MB הוא לוקח מהזכרון של המחשב עוד זכרון לעצמו על מנת להשלים ל512. האם יש איזהשהיא דרך לבטל את זה?

• 9 תגובות
    • 709 צפיות
  18. Started by FatallChill,

אז ככה כולם פה מציאים לי geforce 6600 של ג'יגביט שעולה 680 ש"ח בארך ולי אין ממש תקציב ומצאתי את זה http://www.logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=5938 אז רציתי לדעת אם הוא מספיק בשביל משחקי מחשב חדשים כי לי יש עכשיו 5200 Gforce (לא לצחוק) וזה לא סוחב כלום.!

19. כי יש לי ויכוח עם חבר שאומר שהאקס בוקס לוקח. שהמעבד של NVIDIA טוב יותר והוא מותאם בדיק למשחקים. הוא טוען למשל העשן (סתם דוגמא) נראה טוב יותר. מי לוקח - ואני מתכוון למחשב חדש עם כרטיס למשל 6800 אולטרה או משהו כזה?

• 9 תגובות
    • 791 צפיות
  20. Started by Shlompy,

nישהו יכול אולי לפרט לי איזה דגמים יש לכרטיס GeForce 6600? הבנתי שיש כל-מיני. כמו GT, LE, ועוד כמה שאני לא זוכר. אם מישהו יכול להגיד לי מה ההבדלים בין כל אחד, מה טוב ומה על הפנים, ומה המחירים בערך, אני מאוד אשמח. תודה. שלומי.

21. Started by B0necrack3R,

האלן חברה, אני מקווה שההודעה שלי קשורה לכאן.. יש לי בעיה פתאומית שכשאר אני מדליק משחקים כמעט כל משחק או תונכה אשר משתמשת בDX8.1 כותבים לי הודעת שגייה ובהם מקור DIRECTX! עכשיו מה שאני רוצה לעשות זה להתקין את הDIRECTX מחדש! ובשביל זה אני צריך למחוק את ההתקנה הישנה! הכיצד אני עושה זאת?? : : : תודה.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by ofir123,

אחרי שהחלפתי את הכריס מסך קיבלתי את התוצאה הזאת 2456!!!!!!!!!!!!!!! מה הקטע פה? איך אני משפר? XP PRO

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. האם כדאי לי להוריד? יש לי אינטרנט "עגלה עם סוסה" ולכן אני לא רוצה סתם להוריד 18 מגה.... האם הוא מתאים לכרטיס שלי? gifa 4 ti 4200)

• 9 תגובות
    • 857 צפיות
  24. Started by Da-Funk,

אני מעוניין במסך LCD 19" למשחקים... משהו יודע אם המסך הזה טוב http://www.gyrotech.co.il/product.php?part=MN121 ב 2500 שקל ?

• 9 תגובות
    • 715 צפיות
  25. Started by Zoltrix,

שלום לכולם לפני שבוע החלפתי את כרטיס המסך שלי לכרטיס 7900GT של חברת NVIDIA לאחר שהייתי במשך שנים עם כרטיס Radeon 7500 של ATI. במשך כל אותה תקופה השתמשתי ב TVOUT של הכרטיס ללא שום בעיה מיוחדת. לאחר ההחלפה באתי להגדיר את ה TVOUT בכרטיס החדש ואני לא מצליח לקבל שום סוג של תמונה על גבי מסך הטלווזיה, כלומר חושך, או סוג של שלג על גבי המסך. הכבל הינו בדיוק אותו כבל שהשתמשתי בו בכרטיס הקודם, ושתי היציאות הינן בעלות S-VIDEO. ברשותי מחשב נוסף עם כרטיס 5200FX של NVIDIA וגם אצלו לא הצלחתי לראות דבר על הטלווזיה. כמו כן ניסיתי להחליף טלווזיה (בדקתי על שתי טלווזיות שונות). ניסיתי לעשות דרך הדרייבר FORCE CONNECT אך ללא הועיל. אני חושד בכבל, אבל בגלל שזה כבל שעבד לי מצויין עד עכשיו עם הכרט…

• 9 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.