עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. יש למישהו ? אני צריך שמישהו יגבה את הBIOS של הכרטיס שלו ויישלח לי זה די דחוף כאן יש מידע איך מגבים BIOS של כרטיס מסך: http://www.3dchipset.com/bios/ati/flash/index.php

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. נראה לי שהוא שווה. מה אתם אומרים עליו? יש מצב שהוא יסחוב משחקים כמו DOOM וFARCRY וכו' על מחשב INTEL CORE 2 6600??? אני שוקל להשתמש בשנה הראשונה שלי בכריס הזה ולחסוך כסף על כרטיס מסך יקר. ככה זה תוספת של 90 שקלים עם או בלי כרטיס מסך ONBOARD. אני קונה INTEL CORE 2 DUO 6600 עם 1 GB זיכרון 8000MHZ DDR2. מה אתם אומרים?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by mr hankey,

ברשותי כרטיס מסך מסוג se 9800 של חברת club3d עם 128mb ו-256bit שמעתי מחבר שדרך שינוי הגדרות אפשר להפוך אותו לפרו עם מישהו כבר עשה את זה הוא יודע על דרך אחרת לעשות את זה שיגיב כי אני חייב לשפר את הכרטיס הדפוק הזה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Pavlik,

שלום,יש לי כרטיס מסך ישן- Radeon 9600 Pro ופתאום כשהדלקתי את המחשב לפני יומיים,ראיתי שכל התצוגה השתבשה ואין לי מושג למה זה קרה כי לא נגעתי בשום דבר לאחרונה... -למישהו יש רעיון? תודה מראש וחג שמח. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום לכולם אני מקווה שזה הפורום הנכון עבור השאלה הזאת, עברתי על הפורומים ולא מצאתי אחד מתאים יותר (כיוון שאני חושד שהבעיה בכרטיס המסך). המסך הנ"ל ברשותי כבר מספר חודשים ותמיד הצגתי תמונה מעולה מהמחשב למסך. המחשב שלי התקלקל וקניתי מחשב חדש. במחשב החדש יש לי בעיה עם המסך. רואים כאלו נקודות מרצדות בכל מיני מקומות במסך. הנה תמונות להמחשה: הנקודות הנ"ל מרצדות. המסך מחובר בכבל DVI - HDMI מהמחשב (אותו כבל שעבד טוב במחשב הקודם). ההבדלים העיקריים בין המחשב הקודם לנוכחי הם: Windows XP במחשב הקודם, Windows 7 במחשב הנוכחי כרטיס מסך שונה (קודם GEForce 9800 עכשיו GEForce GX460) הדרייברים של כרטיס המסך הם הכי מעודכנים מהאתר של יצרנית הכרטיס (Gainward). עוד פרט שרצוי לצ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום, בקרוב אני קונה מחשב חדש, וחשבתי על הATI HD4770 כאופציה טובה לכרטיס מסך (תקציב עד 650 ש"ח). לאחרונה נתקלתי ב-GTS250 1GB של ג'יגהבייט עם קירור של זלמן במחיר מאד אטרקטיבי של 645 ש"ח! (בנעה מחשבים) מי משניהם עדיף לדעתכם? HD4770: http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1747 GTS250: http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=5028 המסך כרגע 1280*1024, אך ככול הנראה יוחלף בהמשך למסך 23" FHD. אם זה משנה המעבד יהיה ככול הנראה E5200 OC או E7400 (עוד לא החלטתי) הלוח אם יהיה מבוסס P43, והספק יהיה איכותי בהתאם (עוד לא בחרתי דגם ספציפי). אשמח לשמוע את חוות דעתם מי מהשניים עדיף, תודה מראש.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. הגעתי למסקנה שעדיף לקנות כרטיס מסך חדש כי המאוורר התקלקל בכרטיס מסך הישן שהיה nvidia geforce gts 250 מעבד: intel core 2 duo e8200 לוח אם: asus p5k ספק כוח:enermax liberty 400w משחקים שאני משחק פרו אבולשן ופיפא תקציב מקסימום 400 ש"ח מגורים: ראשון לציון באיבורי המליצו לי עליו http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=8444 מה אתם חושבים?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. גירסה נוספת של כרטיס הביניים הפופולרי מ-NVIDIA מיועדת לנישה מאוד ספציפית, לפחות בשלב הראשון לכתבה

9. AXP M 2600 (225X11.5) 1Giga of ram NF7-SL יהיה נציל נכוו? או שחבל על הכסף?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Shay154,

שלום , מה הוא הטמפ' של כרטיס המסך GTX 660 TI במאמץ (מכיוון שבמאמץ הכרטיס מסך שלי +המעבד כשאני משחק BF3 הם על 70~80 מעלות )

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by eyal4,

האם הכרטיס מסך הזה http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=963 יתאים לוח אם msi 945pl oen???? המפרט: לוח אם - msi 945pl oen מעבד - nVIDIA GeForce 7300GS 512MB ספק - lc-b450e ואם לא אז איזה כרטיס מסך טוב יתאים וזול? תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שבת שלום לחברי הפורום! ברשותי מחשב חדש דנדש (2X2 זכרון ראם, מעבד I5 של אינטל, ספק 500 W) אך משיקולי תקציב החלטתי להשאר עם הכרטיס הישן (ati radeon 4770HD) שהוא אחלה כרטיס אבל הוא מתחיל קצת לקרטע במשחקים כמו arkahm city וcall of duty, לכן החלטתי להקדים תרופה למכה ולהחליף לכרטיס טוב יותר לפני שהוא בכלל יתחיל לקרטע. יש לציין שכרגע ברשותי מסך 19 אינץ' רחב ואני מריץ את המשחקים ברז' של 1440X900 על הגדרות בינוניות. יש מצב שאני מחליף את המסך בקרוב גם, לכן יש להתחשב בכך מבחינת הכרטיס (מסך 20 או 22 אינץ', לא הוחלט). א. אילו כרטיסים מומלצים בטווח המחירים הזה (אפשר לחרוג ב50-100 שקלים אם השוני שווה את זה) ב. תהיה הורדת מחירים בקרוב? אין לי בעיה לחכות שבועיים-חודש למשל. ג. תודה רבה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by DS,

אני מאוד אודה לעונים: 1. האם הוא חזק משמעותית מ 8800GT?(האם שווה לרכוש אותו) 2. איזה ספק מספיק בשביל להחזיק אותו?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. פשוט ראיתי ב iqpc את ה 9600gt sonic במחיר 100 ש"ח פחות מה9800gt עכשיו ההתלבטות שלי היא האם הגרסה הזאת מתקרבת ל 9800gt הרגיל{בגלל המומהרות שלה} וההבדל לא כל כך גדול? כי פשוט יש לי עוד הרבה דברים לקנות ואני צריך לחסוך קצת אז אם ה9600gt sonic חלש במעט אני מוכן להתפשר על הביצועים {אם הם מעטים\פחות מ 10%} השאלה אם זה אכן כן וה9600gt sonic משתלם יותר או שה9800gt שווא את ה100 ש"ח ? http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3748 http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=4365

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by sma,

אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by super4life,

טוב קניתי כרטיס מסך club3d ati hd 5850 ולכרטיס זה יש 725 core clock ו אני רוצה כרטיס של sapphire משום שהcore clock הוא 825 אז השאלה היא האם שווה לי להחליף כי שניהם אותו מחיר?והאם הcore clock משנה כל כך?והאם אני יכול להחליף אותו כי נירא לי יש לו בעיה יש כמה ארטיפקטים והחנות תיתן לי להחליף אותו קניתי ליפני 6 ימים בערך בskypc

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by torchak,

אני צריך את עצתכם. אני קונה מחשב חדש ואני רוצה לקנות כרטיס עריכת וידאו טוב. יש לי כמה שאלות : א - איזה כרטיס מומלץ, שאני יכול לעשות עליו עריכות ברמה ושלא יעלה לי כמו אוטו...... ב- האם יש כרטיס שהוא כם כרטיס מסך והוא ברמה מספיק גבוהה....... ג- האם יש כרטיס כזה שיש עליו כניסת FireWaire.... כמובן שצריכים להיות עליו כניסות ויציאות וידאו אודיו.... תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. אתם יודעים הרי יש היום LCD עם 240 הרץ אבל זה תלוי כמה הכרטיס יכול לשדר לא??? LG בקרוב משיקים מסכים עם 480 הרץ (3d redy) ונראה לי צריך יותר מכרטיס אחד כדי שיתמוך בזה ב-1080P ..... אז איך יודעים ??

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by GWeizman,

כותרת. בבדיקה השלישית של 3DMark 06 (זאת שמתחילה במדבר, עם מיני מאפ מצד ימין), ירד ל0/1 FPS, נתקע לכמה שניות, התחיל את הבדיקה מחדש עם גרפיקה נמוכה יותר (לדעתי, הוא לא אמר כלום), ואז דיי נתקע. הייתי צריך לעצור את הבדיקה, אז עשה מסך שחור, והייתי חייב לעשות ריסט. השאלה היא אם זה הגיוני או אמור לקרות? מפרט מלא בפרופיל. תודה, גיא.

20. שלום, בנושא אחר שפתחתי בפורום אחר לגבי מחשב חדש שאני קונה הציעו לי את הכרטיס מסך הבא: Gigabyte Radeon 4850 512MB Zalman Cooling Retail ואמרו לי שברזו' המקסימלית של המסך שלי שהוא 17 אינץ' ה-4850 יהיה עבודה נהדרת אבל מאחר שנשאר לי עוד כסף החלטתי לקנות גם מסך חדש 22 אינץ' ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך יהיה טוב וחזק ברמה גבוהה למשחקים שיוצאים עכשיו (אני מעדיף מאותו סוג פשוט כרטיס חזק יותר שמתאים לעבודה טובה ב22 אינץ') תודה מראש.

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by amit.w1986,

הכרטיס מתומחר ב TMS ב 1459 ההבדל בין הכרטיסים הוא כ 300 שקלים. האם שווה להוסיף את הכסף ל670? על פי בנצ'מרקים שאני רואה ברשת, ההבדל יכול להגיע בין 5-11 , 12 אחוז לטובת ה 670. תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. האם הכרטיס מסך הזה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5416 למישהו יש ניסיון איתו? זה באמת 265MB? יש לו 256BIT? הקירור שלו טוב? לא מצאתי פרטים עליו באתר של החברה קצת מוזר.... יש כרטיס מסך יותר כדי ממנו בסביבות המחיר הזה? עריכה: מצאתי את הכרטיס הזה במחיר זהה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4532 אידה כרטיס עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface‎ ‎ 256-bit‎.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים