עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by altera06,

שלום, לאחרונה חשבתי לקנות כרטיס מסך חדש ויש משהו שאני לא מבין לגבי directx. לפי מה שהבנתי, directx 12 צפוי להיות במשחקים החל מ-2015, לכן אני רוצה שהכרטיס שאקנה עכשיו, יתמוך בו. לא נראה לי הגיוני לקנות עכשיו כרטיס שתומך ב-11 ושעוד שנה הוא כבר לא יתמוך בטכנולוגיה הקיימת בשוק. פה זה מסתבך... נניח שאני רוצה לקנות כרטיס AMD RADEON מסדרה R9, נניח שמדובר ב-דגם 290. בחרתי את הדגם הזאת כדוגמה בלבד, השאלה שלי רלוונטית לכל הדגמים, וגם לגבי כרטיסי NVIDIA. בלינק הבא כתוב שכל הכרטיסים בסדרה תומכים ב-12. http://www.amd.com/en-gb/products/graphics/desktop/r9 אם נלך לאתרי היצרניות, נראה שכתוב שזה תומך ב-11.2 http://us.msi.com/product/vga/R9_290_4GD5.html#hero-specification http://www.giga…

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. שלום לכולם... קניתי לא מזמן HIS RADEON X800XT AGP גרסאת הEXCALIBUR ב2850 ש"ח, הלכתי על הכרטיס הזה כי המוכר (שאני כמו אידיוט גמור סמכתי עליו בעיניים עצומות) בחנות אמר לי שאפשר לעשות איתו אובר קלוק לא רע... בקיצור קניתי את הכרטיס באתי הביתה, ניסיתי לעשות אובר קלוק ושום דבר, ישר ארטיפקטים הכרטיס מאתחל את עצמו ורסטארט... התקשרתי למוכר ואמרתי לו שאי אפשר לעשות אובר קלוק עם הכרטיס הזה בגרוש, גם אם אני מעלה חצי מגה הרץ לקור קלוק הכרטיס נתקע... בקיצור המוכר אמר לי שהוא מוכן לבוא לקראתי ושנחפש לי כרטיס מסך חדש שהוא AGP... מצאתי כרטיס מסך כמו שלי עם קירור שניקרא ICEQ II TURBO שאפשר לעשות איתו אובר קלוק אבל הבעיה היא ש HIS כבר הפסיקו לייצר את הכרטיסי מסך החזקים שלה מהסדרה הזאת שהם…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

4. Started by THE FOX,

מחפש תוכנת OC לכרטיס 260 GTX,עם תמיכה בOC לליבה, לשיידרים ולזיכרונות. והאם ניתן לפתוח צינורות עיבוד בכרטיסים אלו?

5. Started by bareli,

מישהו יודע היכן מתקנים מסכים במחיר סביר?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Matankzr23,

איזה כרטיס יותר חזק? Sapphire X1950XT 256MB או LeadTek GeForce 7950GT 512MB ?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by gabig12,

שלום ;D אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר ושיתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: 1). כרטיס מסך עם TV OUT 2). משחקים חדשים כגון: MAX PAYNE 2 , NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני לא צריך בצועים מצויינים אלא אני צריך שהמשחקים יעבדו טוב ושלא יתקעו ושיהיה לי TV OUT טוב כדי שאני יוכל לחבר אותו לטלווזיה ולראות סרטים. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני לא רוצה שיעבדו עלי בחנות אז אני רוצה תמורה לכסף שלי חשבתי על הכרטיס המסך הבא: ASUS V9520 MAGIC/T - GeForce FX 5200 - TVOUT - 128MB DDR שעולה 540.87 ש"ח תגידו לי אם הוא טוב ואם לא אז תציעו לי משהו בסיסבות ה- 500-600 ש"ח ואני לא רוצה כרטיס מסך 3D CLUB כי הם יותר מדי יקרים בתודה GABIG12

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by BLASTER,

באיזה DIRECTX תומך הG4 MX440 ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by sma,

אני מחפש מסך LCD במחיר של עד 2000 ש"ח. אני מתלבט בין הבאים: 1. Samsung 710T. - 12 ms, 1:600, 300 cd/m2. - price: 1950ns. 2. Viewsonic vg712s - 12ms, 1:500, 250 - price: 1946ns. 3. price: 1880ns - Iiyama E431S - 16 ms, 1:450, 250. 4.LG 1730B - 12ms, 1:550, 250 - price: 1850ns. 5. price: 1388ns - NU QL711V - 16ms, 1:500, 320. אני עוד לא ראיתי את המסכים פיזית, כרגע בחרתי את אלה על בסיס יחס עלות תועלת. המסך אמור לשמש גם למשחקים, לכן חשוב קצב הרענון נמוך. מה אתם אומרים?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by Pierot,

הי חבר'ה אני חדש כאן. יש לי בעיה בגראפיקה, והיא כשאני נכנס למשחק מסויים היא מתחילה "להשתולל".. ז"א קטעי תמונה נחתכים ונמרחים על המסך, וככה זה חוזר על עצמו בלי סוף.. אותם קטעים שנחכתים מהבהבים, קופצים על כל המסך ואז נעלמים ובנתיים קטעים אחרים נחתכים וכיוצא בזה. זה קורה לי רק במשחק אחד, שאר המשחקים עובדים כמו שצריך.. הבעיה היא לא במשחק, הוא עובד בסדר גמור אצל חבר שלי. המשחק: רצח באוריינט אקספרס מפרט שלי: כרטיס מסך 9200SE AGP 120MB זכרון 512 RAM מעבד P4 2.6 GHZ תודה רבה לעוזר. ד"א הגראפקיה של המשחק ממש לא כבדה אז אני חושב שזה לא כתוצאה מכך שהכרטיס לא עומד בדרישות, במיוחד אחרי שהורדתי את כל אפשרויות הטקסטורה [אי אשפר לכוון רזולוציה למשחק].

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Oriz,

יש לי כרטיס טלוויזיה ממש ישן: lifeview flyvideo II (chipset bt848) החברה כבר הפסיקה את התמיכה במוצר הזה (נראה לי שלא מוכרים אותו כבר איזה 3-4 שנים) ואין ממש דרייברים שלהם, פעם מצאתי דרייבר שעבד (חלקית) בXP, אבל לפני שבוע וקצת ניסיתי להתקין דרייבר חדש מהאתר של החברה (האחרון שהם הוציאו) וכמובן שהמחשב התרסק ורק היום הוא חזר לעבוד (שבוע בלי מחשב, כשיש לי מחשב חדש בחדר אבל אני לא יכול להתשמש בו כי לא הגיע עדיין הכרטיס מסך = :angryfire: ) בקיצור, אני מחבר בחזרה את הכרטיס טלוויזיה ומתקין את הדרייבר הישן, אבל עכשיו זה לא עובד מישהו יכול אולי לנסות למצוא לי דרייברים שיעבדו בXP?? (כבר חיפשתי בכל מקום שיכלתי לחשוב עליו) תודה מראש...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש כזה? אם כן איזה דגמים? איזה חברות? אם לא יש דרך אחרת להקליט ממכשיר וידאו למחשב?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. מה כדאי לקנות??

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לאחר שראיתם (ואני מקווה שראיתם ) את ההודעה הקודמת שלי - בקשר לכ"מ לאחים שלי - דיברתי עם הספק הפרטי שלנו (אהם אהם פרוטקציות ;D) הוא הביא לי הצעה מעניינת - R9200 PRO - (לאחר מכן התברר שזה בעצם VIVO... לא נורא יש בכלל גירסת פרו?) כמובן ש-128MB זה היה נשמע טוב מאוד, ודי בתקציב - ובהנחה שזה כולה לאחים שלי לא ציפיתי לR9800 ... טוב הכרטיס כבר מותקן והכל נראה אחלה - אז כל מה שאני מבקש ממכם עכשיו חבריי היקרים, לספר לי קצת על היצור הזה. צינורות עיבוד, מהירויות שעון, ואיך הוא בהשוואה למספר כרטיסים - ה-9600, אולי PRO ה-8500, אולי גם LE גרסת הPRO שלו, אם יש... ה-9000, אולי גם PRO הTI4200 הGF-FX5200 אפשר לעשות את זה פשוט כמו רשימת קניות, מהכי טוב לפחות טוב בקיצור כמו …

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום! המפרט שלי: מעבד כפול של אינטל דגם 6420 2.13 לוח אם של ג'יגבייט 965PDS3 REV 3.3 2 ג'יגה זיכרוןו ספק כוח של אנרמקס ליברטי 400 אני רוצה לקנות כרטיס מסך של ATI דגם 4850 בעל זכרון 512 האם יתאים למפרט שלי(ספק כוח)? ראיתי שיש מלא חברות יש חברה עדיפה לקניית הכרטיס מסך? כמה ביט צריך להיות לכרטיס שאקנה? תודה רבה ליאור

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by michaelr,

מאוד מעניין אותי אם הכרטיס מסך הזה שמיועד לגרפיקאים וכדומה מסוגל להריץ בשקט ובשלווה משחקים של היום?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by omrid14,

יש לי בעיה מוזרה משחקים כמו MU ONLINE וקאונטר סטרייק שאני מפעיל אותם הם פועלים לאיזה 10 שניות ואז יוצא המשחק בלי שום הערה או משהו.. אבל נגיד אני משחק DEVIL MAY CRY 4 זה לא קורה . מה זה יכול להיות?

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. שלום לכולם . אני מעונין לרכוש כרטיס מסך חדש ואלו הם ההעדפות שלי : 1) תומך DX10 ( אבל ממש לא חובה ) 2) תומך PCI-E (איך לא...) 3) אוברקלוקר טוב ( לא חובה ) וזהו , כמו שכתוב בכותרת התקציב הוא עד 1300 ש"ח ( אפשר לחרוג אבל רק ליוצאים מן הכלל ) תודה

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by roi.vahab,

שלום , כמו כולם ,הגיע הרגע לשדרג את המערכת . כרגע עם 970 ומערכת בת 9/10 שנים . משתמש בעיקר במשחקים ומוזיקה . האם זה הזמן הנכון לרכוש כרטיס מסך מהסידרה הישנה ? 2080 או 3060 ?TI לא TI

21. Started by lipa,

http://www.theinquirer.net/?article=32438

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by yogev_k,

יש לי שאלה אליכם איזה מבין שתי כרטיסי המסך הנ"ל יותר חזק? ה-x1800gto אן זה- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E&class=vga אני רוצה לדעת מה יותר טוב ב-oc ולמה מי יותר טוב. תודה לכל העוזרים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by oitb,

האם הביצועים GTX יותר טובים ומורגשים מהGT או שזה לא מורגש. (לא אכפת לי מבחינה כספית כי יש לי תקציב לשניהם), חשבתי שבעתיד הקרוב אופציה לSLI.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. אני מתכונן ליקנות כרטיס מסך לצורך גיימינג נמוך עד בינוני, ואני צריך הצעות לכרטיס טוב והכרטיס יקנה רק בRSM אז רק מישהם וגם זה צריך להיות כרטיס של ATI רק ATI התקציב נע בין 400-550 שקל, חשבתי עד הדגמים הבאים. המסך הוא 20 של 1680X1050 HD4730 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=992 לדעתי זה ניראה כמו כרטיס דיי טוב לא הכי טוב למשחקים כבדים אבל להגדרות בינוניות זה ניראה לי יספיק מה דעתכם ? HD4770 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=871 הוא כבר מגיע כמעט לתקציב המקסימלי ואין לי מושג עד כמה הוא טוב, אני כמעט בטוח שהוא יחזיק משחקים על הגדרות בינוניות בלי בעיה אבל מה דעתכם ? HD4830 http://www.rsm.co.il/Product.aspx?productid=681 הוא ניראה כמו כרטיס שמסוגל להחזיק מ…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. כמה שאלות.. יצא כרטיס מסך של ATI שצריך לעלות כ-1000 ש"ח? והאם שי ביקורות עליו? מה עם הכרטיס 8600GTS המשודרג שדיברו עליו פה לפני כמה זמן? יש משהו מעניין בנוגע אליו? ויצא כבר משחק DX10? תודה מראש .

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.