כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, רציתי לדעת במה מתבטאים ההבדלים בין הכרטיסים (חוץ מההפרש של יותר מ1000ש"ח במחיר) ועד כמה הם קריטיים והאם כדאי להשקיע את היותר כסף ב5870 או שזה מיותר? תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איך המשחק MW פועל אם הכרטיס READON X700 256 MB??? מדיום??או יותר או פחות?? ואיך גם פיר פועל על הכטיס מסך הזה?? עדיך משהו שיש לו תכרטיס יגיד לי איך הוא.. אה ויש לי 1.6 מעבד , 512 זכרון המעבד הורס אבל חפיף
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקיי, סוף כל סוף קניתי את הכרטיס: Leadtek GF4Ti 4200 64MB ... מחר/מחרתיים אני אמור לקבל אותו, ואני תמיד אוהב, כמו שאומרים; להקדים תרופה למכה, אז ככה: לפני התקנת הכרטיס: האם יש צורך להסיר את הדרייברים הקודמים? אם כן איך?: א) הוספה הסרה או ב) הסרת הדרייבר דרך Device Manager ההתקנה: שלבי ההתקנה הם ( תקנו אותי אם אני טועה): א) כיבוי המחשב. ב) פתחית המארז, הוצאת הכרטיס הישן. ג) חיבור הכרטיס השני. ד) סגירת המארז והדלקת המחשב. שכחתי משהו? אחרי ההתקנה: אילו דרייברים כדאי לי להתקין? א) 40.72? ב) הוא להתחיל בכלל עם הדרייברים של leadtek ( שבאים עם הכרטיס... )? יש לי WINXP PRO... אשמח אם תוכלו לענות על מירב השאלות, תודה רבה רבה! :-*
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב ישן, בן 4 שנים. הינה המפרט הרלוונטי שלו : Version Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz Motherboard Name Asus P5KPL-CM 4 ג'יגה זכרון. ווינדוס ויסטה, 32 ביט. זה המסך שלי : http://shop.retrevo.com/m/s/LG-L2000CP-Monitors-review-manual/id/17669ag209/t/1-2/ ועד לפני כשבועיים, זה היה הכרטיס מסך שלי : http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?psn=000101&pid=178&lid=1 אבל בזמן האחרון כבר בזמן הבוט, הוא גורם לבלו סקרין. אני לא בטוח אם זה נובע מכך שהוא מתחמם יותר מידי, או שהוא פשוט נדפק עם הזמן. את הכרטיס ההוא קניתי בזמנו, כי חשבתי שאני אשחק משחקים על המחשב. בפועל התבדאתי. אני לא משחק משחקים. השימוש הכי קיצוני שלי, הוא לראות סרטים שאני מוריד באיכות HD…
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי יש לי בעיה עם הכרטיס הזה, המשחב שלי חדש, והמחשב הקודם הראה סרטים האיכות הרבה יותר טובה. מה שעם המחשב החדש סרטים מטושטשים הרבה יותר החלפתי דרייברים, עידכנתי CODEC, שום דבר לא עוזר. במשחקים אין את זה ככל הנראה אפשר לעשות משהו?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי 600 650 שקל קניית כרטיס AGP מה אתם ממליצים אם אפשר לינקים
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס 3650 של ATI. גיליתי שינו סוג עם GDDR2 וסווג נוסף שעולה יותר עם GDDR3. יש הפרש משמעותי בביצועים או שכדאי לקנות את הזול עם הGDDR2? תודה עריכה: 2600xt חזק יותר מה3650? מחשב שכולו גנרי פנטיום 4 3GHZ עם ספק לא ידוע יוכל לסחוב אותו לדעתכם?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני רוצה לדעת עם הכרטיס מסך ATI RADEON 9800 PRO 256MB יצא אם לא אז מתי הוא יצא ודבר שני הוא יהייה יותר טוב מה- Geforce fx 5900 Ultra nv35 256MB??? תודה רבה לכל העוזרים?
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט בצד משחק ברזולוציה 1280*720 זה הכרטיס ששמתי עליו עין - http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=4936 אני מחפש לשדרג כרטיס מסך (כבר לא מעט זמן), הדרישות הן שיהיה שקט ככל שניתן ב - idle, שתהיה לו יציאת svideo, ויש לי עדיפות ל - nvidia, למרות שלא פוסל ati על הסף. קראתי ביקורות טובות על מערכת הקירור שיושבת על הכרטיס ושהיא שקטה ביותר. האם הכרטיס מתאים לדרישות שלי? האם המערכת שלי (בעיקר ספק) תחזיק את הכרטיס כמו שצריך? האם יש המלצות אחרות לכרטיס? תודה
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: geforce 9800gt 512 mb intel core 2 dou 2.66 3gb ram 450 w אני לא בטוח איזה כרטיס ליקנות כי ניראה לי שהספק שלי לא מחזיק ת hd5830 אבל את hd5770 ניראה לי שכן
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמועות ראשוניות ניבאו תג מחיר מומלץ של 180 דולר עבור כרטיס המסך משוק הביניים - אך כעת יש בידינו את המפרט הטכני המלא שלו, והצהרה על כך שהמחיר יחל מ-150 דולר בלבד לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה, של ג'יגהבייט http://www.gigabyte.com.tw/Products/VGA/Products_Overview.aspx?ProductID=2181 ביחס לחברות אחרות שמיצרות את אותו כרטיס (MSI, ASUS, וכו') הוא מציג ביצועים טובים יותר ? פחות טובים ? שווה ללכת עליו או עדיף חברה אחרת ? תודה.
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, שוקלת שדרוג כרטיס מסך במחשב קיים, בשביל להמשיך להינות מהמחשב לגיימינג. זה לא השימוש העיקרי במחשב (יש לי גם xbox series x). אשמח להתיעץ: האם שדרוג של כ.מסך בלבד יאפשר הרצת משחקים חדשים באיכות מהנה? דוגמאות למשחקים שהייתי רוצה להריץ : ARK survival ascended , Horizon forbidden west, Baldur's gate 3 לא משחקת במירוצים וכמעט ולא משחקת בfirst person shooters. אם ממליצים לשדרג את המחשב, אשמח להמלצות על א. כרטיס שיתאים למפרט הקיים - אין לי הערכה טובה למחיר הגיוני, מניחה שעד 3000 שח (גמיש) ב. מסך שישמש גם לגיימינג וגם לעבודה משרדית- עד 5000 שח (גמיש) משתמשת בעמדה (כיום עם מסכים 24+27) גם לעבודה מהבית אז חש…
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אנינ צריך כרטיס PCI שיאפשר לצפות בסרטים מהמחשב בטלוויזיה רציתי לדעת אם הכרטיס FlyVideo3000/2000 יבצע את העבודה או איזה כרטיס אחר יכול לעשות את זה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מישהו יכול לתת חוות דעת על הכרטיס? האם יש ברמה הזאת משהו טוב יותר? בקשר למאוורר שלו עד כמה הוא רועש? כי הנושא של הרעש חשוב לי, ואולי כדאי ללכת על כרטיס ללא מאוורר.. תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
17" Proview DX-787 Digital FLAT Monitor זה מה שיש לי כרגע עוד נתון זה שהגודל נקודה הוא 0.25
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום,קניתי כבל HDMI אבל הוא לא מתאים לכרטיס מסך,היציאה בכרטיס קטנה יותר,איזה מתאם אני צריך כדי לגרום לדבר הזה לעבוד? תודה.
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אחרי ת'רד ארוך לגבי החלטה על GTX260 מול HD4870, כעת שגם עלה המחיר של HD4870 המשתלם שהיה בTMSFOX ההחלטה שלי הייתה ברורה. כעת יש לי התלבטות קטנה ואחרונה ;D יש לי אפשרות לקנות את הGTX260 GOLDEN SAMPLE המהולל של GAINWARD, ב999 שקלים עם 216SP, אוברקלוק מהחנות וקירור איכותי או לקנות את GTX260 FREEZER X2 של INNO3D עם קירור הDHT המאסיבי, ב826 שקלים עם 192SP, ללא OC וקירור איכותי לא פחות מזה של GW. בהתחשבות בפוטנציאל אוברקלוק וביחס עלות/תועלת, איזה מבין הכרטיסים משתלם יותר?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תקציב: 1100 מפרט: i7 6700 660 gtx 16 gb ne550m antec 550w משחקים: gta v fifa 17 הסאות' פארק החדש חשבתי על http://www.plonter.co.il/detail.tmpl?sku=426018336-3798&lang=heb&cart=147251765517865756 הבעיה היא ה3GB, עד כמה זה קריטי לדעתכם? או ללכת על RX 470 4gb?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום כן, כן, אתם רואים מצויין - ATi סוף סוף מוכנה לקרב הגדול והמשמעותי בינה לבין Nvidia, כל זאת ע'י מתן ספינת הדגל העתידית שלה לאתר level505 החדש שנפתח במיוחד בשביל לפרסם את הביקורת החדשה. נמסרו הנתונים הטכניים הסופיים ותוצאות בבנצ'מארקים. ATi לא התעכבו עם זה - אולי כנראה כי יש למה לחכות? האתר מוסר כי הבנצ'ים נערכו עם דרייברים לא בשלים, לכן יש סבירות גבוהה שהתוצאות עוד יעלו כלפי מעלה, אם כי גם עכשיו R600 לא נותן ל GF8800GTX לעבור אותו בשום מבחן ביצועים. כבר נכנסתם לביקורת? אני מתאר לעצמי שמייד תרגישו שעובדים עליכם. לאחר סקירה קטנה של האתר תגלו כי האתר מכיל רק את הביקורת הנ'ל וכל קישור עם הקידומת level505.com יוביל אותכם לאותו הדף - הדף הראישון של הביקורת. יתכן מאו…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
5600xt שווה או יותר מ TI4200? [שניהם 128 מגה] מבחינת ביצועים , מי לוקח?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשר בוודאות לפתוח בכרטיס את הצינורות, השאלה היא איך עושים את זה . אחרי חיפוש חפוז באתר ובגוגול לא הצלחתי למצוא מדריך מפורט, אודה לכם מאוד אם תעזרו לי בעניין . תודה מראש !
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה קיבלתי מחשב חדש היום(את המפרט אני אשים עוד מאט בפורום המתאים) קיצר יש לי 6800GS והתכנאי שכח כנראה לחבר עליו את הקבל שנותן לו תוספת כוח מהספק וכהתקנתי דרייברים היה כתוב לי חסר לי כוח ואני צריך לחבר את הקבל הזה... אז השאלה כמה ביצועיים זה מוריד לי....אני כמובן אלך אליהם השבוע ואבקש שיחברו...אבל רציתי לדעת כמה ביצועיים זה מוריד לי בנתיים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מעוניין לרכוש כרטיס מסך בסביבות ה- 700 ₪. שימושים: AutoCAD, Revit, Sketchup. לא משחק במשחקים. חומרת המחשב: Asus Z97 - k i7-4790k 16gb Seasonic 550W Antec p100
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי, רציתי לברר בתור התחלה מה השיקולים בבחירת מסך LCD, מעבר לעניין ה mS. חברות מומלצות, דגמים, איכות של רכיבים שצריך לבדוק, לה לה לה התקציב הוא עד 2200 (אפר גם לתרגם את זה לפריסה חודשית של המשכורת, שזה כבר הרבה יותר כיף) תודה מראש שחר
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-