עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by lader,

שלום לכולם! סליחה על הבורות אבל אני בדיוק רק התחלתי להתעניין בכרטיסים החדשים שבשוק לאחר תקופה ארוכה שהייתי מנותק מזה. האם הכרטיסים של נוידיה 8, 9 וה HD של רדאון הם מהדור החדש של DX 10? ועכשיו מה הכי חזק למשחקים כבדים כמו קרייסיס 8800 GT או 9800GTX או Radeon HD 4870 DDR5? אם אפשר לפרט אז בבקשה. תודה מראש על העזרה.

• 9 תגובות
    • 749 צפיות
  2. אני נכנס לחדר שכור בקיבוץ אילות (2 דקות מאילת) עוד כמה ימים. שכר הדירה שלי כולל גם חיבור לכבלים של הקיבוץ, כלומר בסביבות 15 ערוצים. אין לי טלוויזיה, ולפני שאני קונה אני רוצה לדעת אם יש אפשרות זולה וטובה לנצל את המחשב שלי לזה. אין ולא יהיה ממיר דיגיטלי ככה ש VIVO לא אפשרות, וגם לא ממש בא לי להחליף את ה R9600P שלי עדיין. קיצר, יש המלצות? אני מחפש משהו נוח, זול, אבל עם איכות תמונה שלא תגרום לי להחזיר אותו. אם אין דבר כזה, המלצה על טלוויזיה טובה וזולה לא תזיק. אני חי על משכורת של תחנת דלק (לא יודע עדיין כמה זה, אני עובד רק חודש וחצי ושל אוגוסט עוד לא קיבלתי) ועוד אלף מההורים ככה שאני ממש לא עשיר גדול. 500 ש"ח עוד נשמע לי בסדר אבל אם זה ממש כדאי אפשר קצת יותר. תודה מראש. א…

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  3. Started by orpa,

אתמול קיבלתי גרסה ניסיונית של Geforce FX!!! אני ועוד 1000 איש קיבלנו גרסת בדיקה של Geforce FX! גדול הכרטיס!!!!!!

• 9 תגובות
    • 982 צפיות
  4. הכטיס מסך הקודם שלי (HD5850) הפסיק לעבוד (כנראה מOC לא טוב שעשיתי לו) עכשיו אני מחפש לו מחליף בסביבות 1000 שקל אפשר קצת יותר אבל עדיף כמה שפחות. המעבד הוא I5 2500 עם ספק 550W של FSP הכרטיס יהיה מיועד לגיימינג כבד (בעיקר MW3) עדיפות לחנויות בת"א או בסביבה

• 9 תגובות
    • 990 צפיות
  5. שלום אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש למחשב המפרט שלי כרגע הוא מעבד : E6550 זיכרון : 2G כרטיס מסך : R1950X ספק כח : 400W ENERMAX LIBERTY לוח אמ : GA-P35C-DS3 GIGABYTE עכשיו החלטתי שאני רוצה להחליף את הכרטיס מסך ואולי גם להוסיף 2G לזיכרון מה הייתם ממליצים לשים במקום הכרטיס מסך שיש לי כרגע בתקציב של עד 1000 שקל כרגע אני יעזוב את הזיכרון תודה רבה!

• 9 תגובות
    • 742 צפיות
  6. Started by poli,

האם צריך לוח אם במהירות 8x כדי להתקין כרטיס מסך שתומך רק במהירות של 8x

7. שלום הכרטסי מסך שלי ללא OC ב60 מעלות במנוחה, כלומר כשאני לא מפעיל יישום שדורש מאמץ כבד [משחקים וכו'] האם יש בעיה ? חם מדי ? זאת שאר המערכת שלי לוח 965p ds3 מעבד e4300@3.1 זכרונות gskill 800mhz cl4 והשאר בטח לא חשוב.. תודה..

8. Started by urielka,

מה כי כדאי fx 5500-692 בoc מהיצרן במקום 270 ליבה 290 לליבה fx 5200U -360 radeon 9600se-521 radeon 9200se-301 מה כדאי לדעתי אני ילך על radeon 9200se כי אני לא רוצה לבזבז כסף על כ.מסך שיעבור עוד שנה לאחי 8) ,כולם תומכים בdirectx 9 מה הכי כדאי בשביל משחקים לעוד חצי שנה -שנה מקס יש לי gf4mx אבל הgf2mx של אח שלי נשרף לכן אני יקנה לי כ.מסך חדש והוא יקבל את הgf4mx אז מה יותר טוב? תודה, אוריאל

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  9. Started by TheShadow,

ומאיפה אפשר לקנות אותו? יש בKSP? זה המפרט של כרגע מעבדי ?AMD? Price Units Total Athlon 64 3000+ (S-754) 990 1 990 לוחות אם למעבדי ?AMD? EPOX Price Units Total 8KDA3J S-754 sata, gbl 570 1 570 זכרונות? DDR 400 Price Units Total 512MB A-DATA 460 2 920 כרטיסי מסך? PINE Price Units Total XFX FX5200 128MB TV PCI 370 1 370 מארזים? Price Units Total Thermaltake Xaser V VM-8000A 870 1 870 מארזים? Power Supply Price Units Total KSP 500W ActivePFC 190 1 190 עכברים? Price Units Total MS Optical + Wireless 150 1 150 אני רוצה לדעת אם אני קונה X800 אני יכול לעשות OC ולהגיע ל XT PE? ואז בכלל לא לחשוב על הלידטק 6800 GT..? זה טוב:? ?RADEON X800Pro TV,DVI 256MB של Sapphir ??…

• 9 תגובות
    • 592 צפיות
  10. Started by fryhxnxl,

פעם פורסם שכרטיסי 290 סובלים מירידה לתדר נמוך ובעיות נוספות הדרייברים פתרו זאת ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  11. Started by roeijac,

שלום לכולם, אני מעוניין להחליף את כרטיס המסך שלי, Geforce 8600GT 512MB לכרטיס מסך אחר. קודם כל, רציתי לשאול: האם בכלל זה כדאי? קודם כל, הנה המפרט שלי היום (לא עשיתי OC ולא החלפתי חומרה כלשהי): המחשב חדש, קניתי אותו לפני כ-4 חודשים. אני מתכוון למכור את הכ. מסך שלי ולקנות אחד אחר. בכמה לפי דעתכם אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? (אם אסור לשאול את זה פה נא לשלוח לי בפרטי, תודה) אני חשבתי על Geforce 8800GT 512MB או 1GB. מה כדאי לי? אני מתכוון לשחק במשחקים כמו Tom Clancy's H.A.W.X (ששיחקתי בדמו ועם DirectX 10 היה לו FPS נמוך מאוד) ומשחקים נוספים. מה המחיר של הכרטיס הזה? ואגב, אני צריך שההפרש בין כרטיסי המסך (ההפרש במחיר בין הכרטיס שלי לבין הכרטיס מסך אחר מומלץ) לא יהיה גדול מ…

• 9 תגובות
    • 735 צפיות
  12. כבר הרבה זמן אני מחפש במיטב התוכנות ובדריוורים של הכרטיס שלי את הטמפ' שלי ואין אני רואה כאן אשכולות של אנשים שיש להם כרטיס מסך בדיוק כמו שלי ויש להם GigaByte Geforce 6600GT AGP למה זה ככה? דפקט בכרטיס?

• 9 תגובות
    • 781 צפיות
  13. שלום לכולם לא מזמן קניתי את המפלצת שלי הההההradon 9800 pro ושמעתי שיש אפשרות להפעיל את הדמואים שנוידיה מחלקת באתר שלה האם מישהו מכיר דרך

• 9 תגובות
    • 825 צפיות
  14. Started by לוח שנה,

תודה.

• 9 תגובות
    • 685 צפיות
  15. Started by Arisum,

שלום לכולם, רכשתי דרך הארגון של הקנייה הקבוצתית(עסקאות מצויינות ד"א! תודה למארגן) כרטיס של 7950HD DUAL-X. אבל שמתי לב שהתוצאהה של ה3dmark שלי נמוכה: http://img694.imageshack.us/img694/1554/captureykf.jpg כמו שניתן לראות המעבד שלי לא ממש חדיש, אבל הבנתי שהוא לא אמור להוות צוואר בקבוק רציני פה... הבדיקה נעשה על רזולוציה של 1920X1080 עם 3dmark 11 ווידאתי שאני מתקין את הדרייבר החדיש ביותר(13.1) כאשר אני מבצע הסרה של הדרייבר הקודם(uninstall,driver sweep וכ'ו). ממה יכולה לנבוע התוצאה הזאת?

• 9 תגובות
    • 989 צפיות
  16. אני יסביר, נכנסתי למשחק Mirror's Edge אחרי 6 דקות של משחק היה קטע של בריחה ומסוק שיורה אז התחיל תקיעות כאלה .. , אחר כך קיבלתי הודעה מהדרייבר של הכרטיס מסך עכשיו שמתי לב שהכרטיס מאז ב50 מעלות (אני בודק בדרייבר של הכרטיס) ללא מאמץ.. שהכרטיס בזמן במשחק היה 56 מעלות.. *תמונה של הדרייבר ללא עבודה במחשב עכשיו זה לא יורד מ50 מעלות ואני ממש פוחד כי אין לי אחריות החברה פשטה רגל (FOXPC) . בדקתי במחשב וניקתי אבק .. אגב יש גם קירור לכרטיס מסך: עכשיו עוד שאלה! במידה ויש OC לכרטיס מסך .. איך אני מבטל אותו? איך אני בודק עם יש? שאלה אחרונה: במידה ואני רוצה לשלוח את הכרטיס מסך ליצרן(יש אחריות יצרן בלבד) איך אני עושה את זה? המפרט בחתימה שלי , - כרטיס מסך ATI Rendom ‎HD 487…

• 9 תגובות
    • 984 צפיות
  17. המטרות גרפיקה ועריכת וידאו (שזה ממש לא דורש הרבה מה גם שאני עושה את זה עם הכרטיס אונבורד שלי) וקצת משחקים מה עדיץ ATI או NVIDIA עד עכשיו היו לי רק NVIDIA והיתי מבסוט מזה לאלה הסברים קצרים על ההמלצות יעזרו מאוד אגב מחשב P 2.8D + גיגה ראם בדואל המון תודה מראש גיא אגב כמובן מחיר מנימלי כי המחשב ממש שחט אותי לבערך מליון השנים הקרובות מה דעתכם על כרטיס גרפי nVIDIA GeForce PX6600LE 256MB Leadtek (Chipset )מעבדים: nVidia GeForce 6600 , (PCI-X/AGP) חיבור: PCI express , יציאות: DVI , HDTV , TV Out , יצרן: Leadtek , זכרון: 256 Mb, Memory Interface: 128 Bit מפרט מלא...

• 9 תגובות
    • 551 צפיות
  18. אני מעוניין לראות סרטים בטלויזיה שקצת יותר גדולה מהמסך... מהי הדרך הכי טובה? S VIDEO? יש לי יציאה של זה מהכרטיס... ומה המרחק המקסימלי שאני יכול להעביר את הכבל? עריכה: יש גם יציאה מוזרה של בננה אחת שאני לא מבין מה זה עוזר כךל כך.. זה מוציא רק וידאו? :-\

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  19. די, נמאס לראות איך עובדים על אנשים בעיניים, די, למה אי אפשר לתת את הפרטיים האמיתיים על כל מוצר. למה לא באות כל החברות בעולם ואומרות אם כולן לא יעבדו על הצרכן היקר כולנו נחדול מתריקים שיווקיים, אבל עדיין נמשיך בקפיטליזם המסריח, למהההההההההההההההההההההההההההההההההההההההההה עכשיו לשאלתי : איפה אפשר לראות פרטים על מסך, פרטים כמו : GEOMETRY HIGH VOLTAGE CONVEGENCE FOCUS MOIRE JITTER READABILLITY

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  20. יש שיפור בתוצאה??? כי אני רואה רדאון 9700 שקיבל 11,000 ,ובמקום אחר 12 ובמקום אחר 14 אלף.... (כמעט בדיוק אותם מעבדים)

• 9 תגובות
    • 815 צפיות
  21. ברור לי שלא כל משחק יפעל חלק ברזולוציה כזאת אבל עדיף שיהיה כמה שיותר חזק ובהתאם זיכרון ראם.. תודה רבה

• 9 תגובות
    • 811 צפיות
  22. עם איזו תוכנה הכי טוב לעשות אוברקלוק לכרטיס של אנבידה[geforce fx 5200]-של palit daytona ועד לכמה כדאי?[אין מאורר על הכרטיס , יש רק היטסינק ]

23. Started by ofer40,

היי כאמור אני מחפש כרטיס מסך והמלצתם לי על RADEON 9550. הבעיה שלי שאני מחפש כרטיס מחברה טובה ובאריזת יצרן מלאה לא BULK. בדקתי לגבי GIGABYTE ואין אריזה מלאה. אבל ראיתי כרטיס מסך של MSI באריזה מקורית והנה הוא: http://www.pcdepot.co.il/product.asp?productid=475&CatCode=31 חברת MSI מוכרת לי מהעבר כיצרנית לוחות אם אך לגבי כרטיסי מסך לא יודע. אז האם יש להם כרטיסי מסך טובים כי 420 שקל לאריזה מלאה זה מחיר טוב לא? תודה

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  24. שלום השאלה שלי היא כזאת.. יש לי כרגע כרטיס מסך HD5870 של sapphire ויש לי כרגע אפשרות לקנות כרטיס נוסף במחיר (1300ש"ח) שהוא HD5870 אבל של חברת gigabyte השאלה שלי היא האם זה שהכרטיסים זהים במעבד ובזיכרון ולא זהים בחברה שיצרה אותם הם יעבדו טוב בקרוספייר? זה לא יפפגע לי במשהו בגלל שהם יוצרו על ידי חברות שונות?.. או שביכלל עדיף לי למכור את שלי ולקנות ולקנות כרטיס חדש מהסידרה החדשה כמו למשל HD6870 של sapphire תודה רבה מראש לעוזרים

• 9 תגובות
    • 975 צפיות
  25. Started by TheDiesel,

יש לי לוח אם ASUS H81M-E עם תושבת LGA 1150 ואני מתעניין בכרטיסי מסף הבאים כרטיסי RX Vega GeForce GTX 1060 -GeForce GTX 1070 Ti

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.