עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אוקי אז ככה אני ממש לא בעניינים ודוד שלי בא מח"ול אז הוא שאל אותי אם יש משהו למחשב שאני צריך ואני רוצה כרטיס מסך שיהיה לו גם יציאת HDMI שאני יראה יותר טוב שאני מחבר לטלוויזיה [אני חושב לפחות שזה מה שיפתור את זה תגידו לי אם אני טועה יש לי פלזמה 40 אינ'ץ] אז בעקרון המפרט שלי הוא זה Intel Core 2 Quad Q6600 2GB RAN DDR2 ENERMAX LIBERTY 500W gigabyte P35-DS3L ואלה הדברים החשובים נראה לי אז מה הכרטיס מסך הכי טוב שאני יכול לשים על המחשב?בעקרון אין לי תקציב מוגדר אז בבקשה תביאו לי כמה אופציות מהיקר לזול שאם יהיה לו יותר מידי יקר יהיה לאן לרדת תודה לעוזרים ;D

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by YoTaMi,

אני ראיתי כרטיס 9500 עם 1G חיבור HDMI \ DVI נשמע לי טוב ראיתי גם HD4650\5450 הוא יותר טוב ? יש לכם אחד אחר להמליץ ?< צריך עזרה דחוף ..!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש, התקציב שלי הוא בין 400 ל-500 ש"ח וחובה 512MB. אני מעוניין להריץ משחקים כמו Gta Iv ו-Ac בצורה סבירה (מצידי גם על Low, אני לא זונת גרפיקה). חרשתי על האינטרנט וגיליתי שני כרטיסים שאהבתי במיוחד, Sapphire ATI Radeon HD4670 512MB Gigabyte nVIDIA GeForce 9500GT 512MB האם הם כרטיסים טובים והאם יש כרטיסים טובים יותר בתקציב שלי? מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz לוח אם - GA-EG45M-DS2H Gigabyte זיכרון - Kingston KVR800D2N6/2G 2048MB 800MHZ PC2-6400 CL6 מסך - 22'' LG W2271TC ספק כוח - Golden Tiger ATX-500WCE P4

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by ilyadd,

היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אני צריכה לשדרג כרטיס מסך במחשב שלי-מחשב בין 3 שנים שאלו פרטיו intel [R pentium [R 4CPU 3.20 GH2 3.2GH2 1GB RAM pci express x 16 לוח אם : avlon 915 av עיקר השימוש שלי היא בתוכנות תלת מימד [ 3DMAX,maya ,xsi] לא משתמשת בו למשחקים. המליצו לי על 2 כרטיסים בתקציב לי: Nvidia Geforce 8800 או Nvidia Quadro 570 איזה כרטיס מבין השניים עדיף? האם הם מתאימים לעבודה במחשב שלי במידה ואני גם אגדיל זיכרון ראם ל-2 גיגה האם יציאת כרטיסים חדשים בקרוב אמורה להוזיל את אלו? בברכה ותודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם אני צריך בבקשה שמות של כרטיסי מסך הכי חזקים בשוק לעבודה עם תוכנות הנדסה וכו .. כמו solidworks. לא משנה המחיר ואם אפשר ואתם יודעים אז ספק בארץ שמוכר את הכרטיסים הללו שאלה נוספת היא איך כרטיסי ה geforce Ti's 4200 ומעלה לגרפיקה מקצועית? המליצו להם על elsa gladiac אבל נראה לי שזה לא מתקרב אפילו.. הכרטיסים צריכים להיות מקצועיים וחזקים תודה מראש אנשים .. לילה טוב

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by megastorm,

שלום לכולם ברשותי מחשב amd 1000 ram : 448 3dcard: G force 3 ti 200 עכשיו למשחקים החדשים הוא כבר זקן אתם יודעים כלומר אני צריך תוכנת שמאיצה ביצועים של הכרטיס או משהו כלומר תכונת overclok אז מה אתם מציעים ? תודה לכל מי שמגיב ;D

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by borgol,

שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. כלומר הכרטיס שנותן את יחס העלות/ביצועים הכי טוב? מהו הכרטיס הכי משתלם ללא קשר למחיר? מהו הכרטיס הכי משתלם בטווח של 800-1300? תודה מראש!

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. סופ"ש מעולה לכולם. אז ככה המפרט שלי הוא כזה: מעבד- i7 3820 3.8MHZ סנדי בריג' לוח אם- asrock x79 extreme4 זיכרון- G.SKIL 1600MHZ 16GB DDR3 ספק- HCE 1200 דגם קוגר קירור- קרוסיאר H100 מארז- nzxt switch 810 כרטיסי מסך- זוג 6950 2GB פתוחים ל 6970+ כרטיס פיזיקה 460GTX 1GB אם שכחתי משהו תגידו לי. בקיצור ולעניין היום הגיעו אלי כל החלקים והתחלתי מהרכבה בהתחלה נתקלתי בבעיה שהמאווררים לא עבדו ופטרתי את זה. לאחר מכן לא הצלחתי לחבר את ה POWER LED וכל אלה, גם את זה פטרתי (אני חושב) המחשב נדלק ומגבי ללחיצה על הכפרות הפעלה, מה שמוזר לי אולי אני סתם אוכל סרט זה שצריך לחיצה רצופה של כמה שניות על הכפתור בכדי שהמחשב יכבה. עכשיו לבעיה הרצינית שלי, סיימתי לחבר…

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  12. אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך Leadtek Geforce 4 MX460 My VIVO, אל תמליצו לי על כרטיס אחר כי אני צריך את ה-VIVO בשביל להעביר סרטים מהמצלמת וידיאו שלי, אז Radeon 9000 PRO לא בא בחשבון כי אין לו VIVO. רציתי לדעת מה מקבלים עם הכרטיס הזה, חשפתי באתר של Leadtek אבל רשום רק אילו תוכנות מקבלים איתו, מקבלים איתו את המתאם של DVI TO VGA? {או הפוך}? מקבלים איתו את המחבר של ה-VIVO שנכנס לכניסה שעל הכרטיס ומפצל אותה לכל מיני כניסות? {כמובן שמה שאני לוקח הוא עם VIVo}. ומקבלים את הכבלים? רשמתי דחוף כי אני רוצה להזמין את הכרטיס עוד הערב. תודה מראש, DINO.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, אני חייב עזרה (ואם אפשר אז כמה שיותר מהר, ואני יודע שלא אוהבים שאומרים את זה פה...) האופציות שלי לפי המ שראיתי בשוק הן: 5700LE 9600PRO 9550 יש עוד משהו שפסחתי עליו?? אגב, מדובר על AGP. תודה רבה רבה לעוזרים.

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. ברשותי הכרטיס הזה: non reference sapphire 6950 מי שמכיר יודע שהכרטיס לא נפתח ל6970.. השאלה שלי היא האם עדיף לי לקנות אחד נוסף משומש ב700-800 ש"ח ולעשות CFX או להוסיף קצת כסף, לקנות כרטיס חדש ולנסות למכור את הכרטיס הזה.. הסיבה שאני אומר לנסות למכור היא כמו שהזכרתי... הכרטיס הוא לא בעל ביוס כפול ולכן קצת קשה למכור אותו.. ניסיתי לגגל קצת תוצאות בנצ'מארק בנושא אבל לא הצלחתי להגיע להחלטה כי התוצאות שונות מבדיקה לבדיקה, אז אני צריך את דעתכם..

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. שלום לכולם אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ..בתקציב לא גדול במיוחד.. אז ככה יש לי לוח אם של ASUS P5KC קצת ישן ..ולכן אין לו PCIE X2 לכן קודם כל השאלה שלי היא כזאת כרטיס מסך שכתוב עליו שהוא Bus Standard PCI Express 2.0 יפעל לPCI-E הרגיל X16 ??? ואם כן אז אשני אשמח להמלצות על כרטיס מסך עד מחיר ה700 שקל שיש לו Memory Interface‎ ‎ 256-bit‎.. אני אישית חשבתי על GTS250 1GB GDDR3 DX10 DVI HDMI PCI-E WoW Edition מקווה שלא סיבכתי את העניינים תודה לעוזרים

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום, אשמח לדעה מהמומחים כאן בפורום אני מעוניין לדעת איזה מהכרטיסים הבאים יותר טוב ובעצם מה עדיף כדי להריץ סרטי HD עד 720P ללא תקיעות. ATI RADEON HD3450 AGP X8 512MB DVI HDMI GeForce 9500 GT PCI-X 512MB HDMI תודה רבה

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. היי, לפי דף המוצר נראה כי קיים מתאם אשר ביכולתו להוציא אודיו מה- DVI וכך כשאחבר את הטלוויזיה לכרטיס מסך (כמו שמחובר עכשיו עם מתאם DVI to HD פשוט) אוכל גם לשמוע סאונד. זה מה שכתוב באותו דף: HDMI 7.1 Audio Output(Optional) The ATI Radeon HD 4850 has a built in HDMI with HD audio support for one-plug HDTV connectivity. This unique feature is enabled with an intelligent DVI to HDMI adapter. The benefit of this approach is to preserve the traditional dual-DVI-I connectivity (with VGA support) that gamers demand while offering a seamless connection for big-screen HD gaming. No internal SPDIF or other audio cabling is required. *The shipping version DVI-to-HDMI adapter may dif…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. למה כאשר אני מפעיל את 3D MARK03 היא יוצאת לי בסוף התעינה? gf4-440

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום, אני מעצב גרפי, ומתעסק בעיקר עם עבודות בתחום האינטרנט. שבוע הבא אני מתכנן לקנות מחשב מק מיני ולחבר אותו למסך LCD 37" אני מתלבט האם לקנות איתו מסך רגיל וגדול של מחשב, או מסך טלוויזה ולחבר עם S-video זה המחשב שאני מתכנן לקנות http://store.yeda.co.il/product_info.php?cPath=58&products_id=614 ומסך עוד לא סגור עליו אבל כנראה משהו טוב בערך 4000 שקל. של גראונדינג או משהו, השאלה שלי היא: איזה מסך אמור להציג לי את הגופנים בצורה גבוהה, וגם את הצבעים באיכות גבוהה, מכיוון שאני גרפיקאי תנו לי הצעות, האם משתלם לקנות מסך גדול או שמא, לקנות מסך מחשב רגיל.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. http://www.discclub.co.il/product.asp?Product_id=1598&Cat_Id=17 בבבקשה סלחו לי שלא פתחתי בסטיקי אבל זה משמ דחוף הבנאדם בטללפון אמרתי לו חכה 5 דקות אני יברר משהו אין את ה730B במלאי הוא יכול להביא לי את זה ב300 שקל פחות, איך הוא ביחס ל730B ?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by rbu99fm,

שלום לכולם, מישהוא יכול להסביר למה כרטיסי HD5870 יקרים יותר מכרטיסי הסדרה החדשה HD6870? לצורך דוגמא שני כרטיסי ASUS (מ- KSP): ‏HD 5870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI DP PCI-E - 1730 Nis ‏HD 6870 1GB GDDR5 DX11 2xDVI HDMI Mini 2xDP PCI-E‎ - 1250 Nis

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by free_me_0,

-

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. קניתי אתמול את הכרטיס, ובחיבור שני מסכים כל פעם שאני עובר ממסך למסך יש לי ריצודים שחורים על שני המסכים. לפני זה הם עבדו עם ה 8800GTS לא שיניתי חיבורים לא כלום. מה יכול להיות הבעיה?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.