עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by coch,

http://www.guru3d.com/news-story/today-nvidia-gtc-2018-keynote-speech-watch-the-live-stream.html למי שאוהב\מעוניין לשמוע קצת דברים מעניינים. אגב בלי קשר לנושא הכותרת - שתי החברות הוציאו דרייברים חדשים עם כל מיני תיקונים קטנים שבעיקר מכוונים למשחק Far Cry 5 שיוצא\יצא בימים האלה. שבוע טוב.

2. Started by RaR,

שלום. מישהו יכול להמליץ לי על כרטיס שעולה בסביבות ה650 ש"ח ויכול להריץ משחקים כמו AC[אססין קריד]? תודה רבה אנשים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. אין יותר מדי מה לפרט... איזה חברה עדיפה (גם מחינת באנדל) ובאותה הזדמנות איזה מסך "19 אתם ממליצים בתחום ה 2500+- ש"ח תודה ppl!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nirsul,

לצערי יש לי RADEON 8500 ולא GEFORCE 4 אולם ייתכן שחלקכם יימצאו עניין במידע הזה (שייתכן ואתם יודעים - אני לא ) שמצאתי באיזשהו פורום: I have a GF4 Ti4200 128MB and it has been working great, but I applied a special patch and now Win2K sees it as a Quadro4 700XGL and it performs much better than it did stock. Check out www.guru3d.com for info, under "RivaTuner" or "SoftQuadro4" for info on how to do it, it's very easy and won't damage your card in any way. The GeForce and Quadro cards are basically the same, save a few transistors disabled on the GF cards. The software patch does work, and there are a ton of before and after benchmarks for you non-believers out there. ניר

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by Emin,

אהלן חברים, יש ברשותי מחשב E7500 עם כרטיס מסך HD4850, אני מעוניין לשרג אותו למפרט הזה [table][tr][td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Core i5 2500K 3.3Ghz, s1155, 6MB, GPU Core, Tray [/td][td] 1 [/td][td] 1020 [/td][td] 1020 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td] [/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]Z68P-DS3 s1155 Core i3/i5/i7, Intel Z68, DDR3 2133, 2xPCI-E, HDMI [/td][td] 1 [/td][td] 490 [/td][td] 490 [/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td][td]זכרונות‏ DDR3 1600Mhz[/td][td] כמות [/td][td]מחיר[/td][td]סה"כ[/td] [td][/td][/tr][tr] [td][/td]…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by dovik,

האם מישהו יכול להסביר לי מה פרוש של אותיות ומספרים על כרטיסי המסך? בפרט,מה מסמנות אותיות TI בכרטיסי מסך GTX 560 Ti ו- GTX 550 Ti ? ומה ההבדל בין כרטיס GTX 560 Ti לכרטיס GTX 560 ללא Ti ? תודה!

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. הדגם הבא במשפחת ה-Ampere מתקרב להשקה רשמית - וההדלפות ברשת הופכות לעסיסיות יותר ויותר בהתאםלכתבה

9. אם אפשר עצה.. צריך כרטיס שיריץ הכול על הכי גבוה כולל פילטרים כולל הכול חוץ מקריייסיס כמובן

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by yambtz,

אני הולך להחליף את ה asus שלי כי הוא טיגן את עצמו. השאלה אם כדאי לי לבקש רדאון 9600 לא פרו ולקוות שהם נחמדים בחנות. למי שלא יודע asus v9280TD מבוסס על ti 4200 זה די דחוף. תודה מראש.

11. Started by lumi,

שלום לכולם, שאלה מאוד חשובה בנוגע ל RADEON 9600... מה ההבדל בין הרגיל לבין ה SE? איזה עדיף לקנות? אני רוצה לקנות כרטיס מסך, ואני לא יודעת מה ההבדל בינהם... אודה מאוד לעזרה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by borgol,

שלום, קניתי לפני כמה ימים כרטיס מסך Radeon HD 7870 ואחרי שאני מתקין את הדרייברים שלו מופיעים לי פיקסלים אדומים קטנטנים שבאים ונעלמים על המסך בצורה אקראית. ברגע שאני מסיר את הדרייבר הפיקסלים נעלמים. ניסיתי כל מיני גרסאות של דרייבירים ובכולם אותו הסיפור. ניסיתי להחליף סוגי כבלים (DVI ו- DP) ובשניהם אותו הדבר. מישהו מכיר את הדבר הזה ויודע איך נפתרים מזה? יכול להיות שזה קשור לספק כח שלא מספיק חזק אולי, למרות שמשחקים רצים מעולה ולא קורסים?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Guarding angel,

היי במחשב החדש שאני מתכנן לקנות אני רוצה לשים את אחד מהכרטיסים הנ"ל כמו שמכירים אותי כאן אני מבין בתחום אך כאן דרושה לי עזרה קטנטנה בהחלטה... ההשקעה שלי היא 1000ש"ח ולא שקל אחד יותר. שמתי עין על הX850XT כמו שאני מכיר אותו זה כרטיס בעל קירור מאסיבי ויכולות מצוינות בעל 16 צינורות עיבוד,המינוס שלו הוא תמיכה בTech חדשות כגון הS.M3 וHDR מלא... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12707 ה7600GT הוא כרטיס mainstream מהדור החדש בעל 12צינורות עיבוד וTech חדשות כגון הCineFX 4.0 וS.M3 וHDR... http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 תאכלס מי מבין שניהם חזק יותר אם זה בפילטרים ובאם זה בכחו במשחקים החדשים... (כמובן דגש גם על C@ ללא החלפת קירור)…

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by online,

אני מעוניין לקנות כרטיס מסוג 5770 1GB. השאלה היא מאיזה יצרן. מבין האפשרויות, שתי אלה נראות טוב: XFX 868 ש"ח http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=6365 PowerColor 814 ש"ח http://skypc.co.il/sg_product~AX57701GBD5-H~8~0.htm מה כדאי לבחור? ל-XFX שנה אחת פחות של אחריות, אבל מצד שני יש לו את הקירור המקורי של AMD. לא יודע אם זה יתרון או חיסרון מבחינת שקט. הוא גם יקר יותר. אם יש פה מישהו שמכיר את הכרטיסים האלה אשמח לעצה...

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חבר'ה. לפני כשנה מת לי ה- 6800GT והכרטיס הזמני שהייתי איתו עד עכשיו הוא 6200TC. בכל אופן, אבא שלי קונה עכשיו מחשב לצרכי משרד וכאן מגיעה ההזדמנות שלי לבקש כרטיס מסך ושהוא יקח את ה- 6200TC. אני לא מחפש מפלצת, כולה איזה משהו ב- 600 עד 700 ש"ח שיחזיק אותי נחמד עד הצבא. ממה שראיתי עד עכשיו האופציות הן HD2600XT, 8600GT וה- X1950P.. רציתי לדעת אם יש אופציה אחרת שמתאימה בתקציב, ואם לא, אז פשוט לדעת מה הכי כדאי מבין אלה. שאר המפרט: A64 +3000 GB K8NF9 (PCIE) 1GB RAM Geil 400W HEC PS תודה חבר'ה.

17. חווד לאלמנטים הנוגעים בכרטיסי מסך והשוואה בינהם 2600HT או 8600GTS כאשר ההתמקדות מכוונת רק לסרטי ווידאו [attachment deleted by admin]

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by malcolmx9,

ביקשתי בפורום "מפרטים" שיעזרו לי בשדרוג חלקים במחשב, עם תקציב מאוד נמוך, כשבסוף החלטתי על כרטיס מסך GF 6600. אבל עכשיו, שאלתי בפורום של ביטק לגביי הכרטיס מסך הזה ושם הציעו לי לחכות חודשים או שלוש עד שאצליח לחסוך עוד כסף לתקציב בשביל לקנות 6600GT ולא 6600 הרגיל! הם אמרו שזה ממש שווה, אפילו אם מדובר בהמתנה של חודשיים או שלוש. עכשיו, רציתי לשאול אתכם אם זה באמת שווה את זה? 6600 הרגיל לא יכול לספק את הסחורה במשחקים? איכות גבוהה, רזולוציה גבוהה והכל?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by HellBoY,

זה התקציב כרטיס PCI-E איזה כדי לקחת?

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. ז"א יש אולם תצוגה ואפשר לראות מה אני קונה ולא ליפול על אזה חתול בשק או בקרטון תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Transfer,

כרגיל, שיניתי עמדה. אני אוסיף למחשב שלי עוד 256 זכרון ואקנה כרטיס מסך חדש. רציתי לדעת איזה באנדל של איזו חברה הכי כדאי לי לקנות, מדובר על 5900XT כמובן. טווח מחיר 1000-1200 סבבה... בעניין קצת שונה, על איזה מסך הייתם ממליצים לי בסביבות ה 850 שקל? אני מדבר כמובן על 17" שטוח לחלוטין, CRT. תודה רבה חברים!

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by avishi,

היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by BeBest,

היום נשרף לי במחשב הישן כרטיס 7600GT. אני מתכנן לקנות כרטיס אחר בסביבות 500 שקל בערך. למרות שחשבתי אולי לקנות 8400GS שיהיה שווה ביצועים ל7600GT אבל עדיין לא הגעתי להחלטה סופית. בכל מקרה, האם 9600GT ומעבד אינטל E6300 זה בעצם צוואר בקבוק בגלל המעבד? אם כן אז כנראה שנלך על 8400GS או 9300GS תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by beber,

אני מחפש מסך טוב ואני לא יודע כיצד להחליט אם כדאי 17" או 19" שטוך או לא?

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים