כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156 http://skypc.co.il/pl_product~28304~8~0.htm
-
- 3 תגובות
- 691 צפיות
-
-
לא מדובר בכרטיס למשחקים כבדים ברזולוציה מוגזמת, ככה שאפילו 256MB יהיה מספיק לדעתי. עשיתי חיפוש בפורום אבל לרוב קיבלתי תוצאות מלפני הרבה שנים, מה שלא כל כך רלוונטי להיום. תמליצו לי בבקשה על דגמים שאתם מכירים, בעלי קירור פסיבי. רצוי מתחת ל500שח, אבל לא נורא אם המחיר יעבור את התקציב המוקצב באיזה 36 או 127שח במידה ומדובר במוצר אמין ואיכותי.
-
- 6 תגובות
- 923 צפיות
-
-
אני הולך לקנות מחשב חדש e8400 ds3l 5gb ram 800mhz לגבי כרטיס מסך, איזה עדיף? Point Of View 260GTX core216 EXO http://www.pointofview-online.com/showroom.php?shop_mode=product_detail&product_id=4 או Sapphire HD4870 1GB Toxic http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=278&grp=3 ההפרש ביניהם הוא 10 שקלים בחנות שאני קונה ממנה ולכן למחיר אין חשיבות בדיון, דבר שני: הרבה אומרים שה 260GTX core216 לוקח את ה HD4870 ב 5-7% איך ל HD4870 יש תדרים גבוהים יותר + GDDR5, והוא עדיין פחות טוב? תודה רבה לעוזרים ויום טוב
-
- 8 תגובות
- 792 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש כרטיס מסך חדש וצריך המלצות מהמומחים. לאחרונה קניתי מסך 22 אינצ' 1920X1080. הרצתי את Call of duty 5 על הרזולוציה הגבוהה ביותר וכרטיס המסך שלי לא הצליח להתמודד עם הרזולוציה הזו (Geforce 8500GT) מפרט המחשב שלי הוא : מערכת הפעלה Vista Ultimate 64BIT מעבד Core 2 Quad לוח אם Intel DQ35MP 4 ג'יגה RAM תקציב עד 800 שקלים (ניתן למתוח קצת) תודה! דניאל
-
- 6 תגובות
- 655 צפיות
-
-
אני רוצה לראות סרטים שבמחשב שלי בטלויזיה בסלון(טלויזית CRT , שלושים ומשהו אינץ' ) אבל אני לא הבנתי איך מחברים, יענ החיבור הכבלים של הכרטיס מסך שונים והכניסות שיש במסך... האם זה בכלל אפשרי לחבר את המחשב למסך ישן כזה?
-
- 28 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
זה פשוט מכונת כביסה...
-
- 5 תגובות
- 855 צפיות
-
-
כרטיס מסך Gigabyte GeForce 9800GTX+ 1024MB DDR3 GV-N98XPZL1GH http://zap.co.il/model.aspx?modelid=728637 או palit ati radeon hd4850 512MB GDDR5 PCLE http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=2156
-
- 7 תגובות
- 699 צפיות
-
-
זהוא חברה החלטתי סופית לאחר שאני בדקתי אצל חבר עד כמה הGTX260 טוב. אבל סמתי לב לדבר אחד שהרגיז אותי מאוד ב8800GT שלי הרעש הנורא שעושה הקירור של הכרטיס. אז הנה השאלה האם ישנו דגם כל שהוא מחברה כל שהיא שמוכרת את הכרטיס הנ"ל אם קירור שקט? אני אישית לא מעוניין להוסיף כסף על הקירור.
-
- 5 תגובות
- 868 צפיות
-
-
רכשתי קבל שמתחבר למחשב בחיבור SVIDEO זה הסוג של ה7 פינים וקבל אודיו ולטלויזיה RCA(חיבור הבננות,אדום,צהוב,לבן) חיברתי ובטלוויזיה לאחר כל ההגדרות רואים בשחור לבן החלפתי כבל בחנות(קניתי בבאג) וזה עדיין שחור לבן יש לי כרטיס מסך של NVIDIA עם הדרייבר הי מעודכן...
-
- 4 תגובות
- 573 צפיות
-
-
במעגל שלו, יש מקום שהוא מגיע לחום מאוד גבוה. במקום שסימנתי באדום. בoverride כתוב שהוא 40-43 מעלות (באיידל) זה סביר?
-
- 3 תגובות
- 692 צפיות
-
-
קניתי אותו ואני מתחרט מאוד שקניתי של HIS אני רואה שמלא אומרים שזה ממש חרא .. זה נכון?
-
- 5 תגובות
- 624 צפיות
-
-
היי, הכרטיס הנוכחי שלי הוא 6600GT 128MB, אפיק PCI-E. בעבר הייתי משחק המון במחשב אבל עם הגיל זה עבר לי. אתמול קיבלתי טלוייזיית FHD, ואני בספק אם הכרטיס שלי מספיק חזק כדי להריץ סרטי FHD באופן חלק. כרגע המעבד שלי (AMD 3000+) לא מספיק חזק להריץ סרטים כאלו, ואני מחפש להחליף אותו, אבל זה כבר פורום אחר השאלה שלי היא האם יש צורך גם בהחלפה של כרטיס המסך בנוסף להחלפת המעבד? אם כן, אז אציין שוב את הפרטים. עד 300 ש"ח (אם אפשר, ללא חריגות), PCI-E. אני מראשון לציון, ככה שחנויות מהעיר שלי יהיו הדבר היותר יעיל. תודה!
-
- 3 תגובות
- 613 צפיות
-
-
שלום. אני כרגע מתכנן מחשב למוזיקה בלבד.כלומר לבצע הפרדה כולל של המחשב הראשי שהוא כרגע להכל (עבודה סרטים מוזיקה אינטרנט בלבלבלה.) אני רוצה לדעת איזה כרטיס עדיף מהסדרה שציינתי בכותרת.חשוב לציין שעבודה שקטה הכרחית מאד.אז אני לא נעול על הדגמים האלה. ראיתי ששני התת סדרות טובות לסרטים גם סיומת 50 וגם סיומת 70.אבל יש הבדלים עלויות. הרעיון שלי הוא לשלוט במחשב הזה דרך הרשת ולא דרך חיבור ישיר. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 750 צפיות
-
-
קניתי LCD 32 דגם LG סקרלט מי שמכיר HD READY עכשיו אני רוצה לחבר אותו למחשב דרך כרטיס מסך אני מעונין בכרטיס מסך חזק שאני יוכל לשחק ולראות סרטים באיכות HD גבוה מאד דרך המסך . המפרט של המחשב שלי: E8400 intel core 2 duo 3GB זיכרון כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 9500 שאני רוצה לשדרג אותו. עכשיו השאלה היא איזה כרטיס יספיק ב1000 שקל?? או שאני יצטרך ביותר. בעיקרון אני מחפש עד 1000 שקל .סכום כזה יספיק לדרישות?!?!
-
- 13 תגובות
- 753 צפיות
-
-
האם יש עדיפות משמעותית לכרטיס 7600GT על 6800GS ? תודה
-
- 4 תגובות
- 608 צפיות
-
-
שלום, התעניינתי אם יהיה לי לוח אם תומך, האם אני אוכל לעשות CF של שני כרטיסי מסך שונים (לדוגמה ה-HD4870 שלי יחד עם HD4350)? לדעתי זה לא ממש אפשרי (אם כרטיס אחד חזק משמעותית מהשני, יכול להיות שהוא פשוט ימשוך אותו ויפיל אותו: דמיינו שבנאדם וסוס קשורים יחד בחבל, ומנסים לרוץ כדי לחזק אחד את השני בטענה ששניים חזקים יותר מאחד-הבנאדם יפול-וכך גם הכרטיס החלש). אני רוצה להאמין שזה אפשרי, אבל האמנם?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עומד לקנות מחשב חדש ואני מתלבט בין הכרטיס מסך GTX 280 לבין HD 4890, מפרט המחשב הוא: עכשיו אני רוצה שתגידו לי בבקשה איזה כרטיס מסך יתן לי ביצועים טובים יותר ואיזה כרטיס מסך יריץ משחקים על הכי גבוה, GTX 280 או HD 4890?
-
- 4 תגובות
- 685 צפיות
-
-
שלום עוד כמה זמן צריך להיות לי מחשב משודרג שיהיה מחובר לטלוויזיה,המעבד הוא AMD פינום 3,טריפל קור כמו שאתם מבינים,זיכרון כמובן 2 ג'יגה,וויסטא הום פרימיום 32 ביט,לוח אם זה לא משנה,כרטיס מסך 8800GT המחשב יהיה מחובר לטלוויזית LCD FHD 37 של LG רציתי לדעת:עם כל המפרט הזה והטלוויזית LCD,איך ירוצו משחקים על המסך הזה מבחינה גראפית וגם מבחינת ביצועים?זאת אומרת האם המחשב יקרטע כשמשחקים ירוצו? תודה
-
- 5 תגובות
- 588 צפיות
-
-
שלום חדש ברשת ובכלל בכל נושא הצטים שאלה: אני רוכש בימים אילו מחשב וכרטיס המסך שאני שנותנים לי הוא POINT OF VIEW GEFORCE 9300 מה דעתכם עליו ?ואם יש משהוא במגבלות התקציב (המאוד דל ) עדיף יותר ואני לא איזה גיימר מטורף :s05:
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
שלום יש לי אפשרות לקנות את 4850 במבצע ב30 ש"ח פחות מה4770 האם כדאי?
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
שמעתי שה-HD4890 יכול להגיע לתדר של מעל 1GB, אבל בכל זאת בתוצאה הסופית: איזה כ.מסך יציג ביצועים טובים יותר באוברקלוק כבד?
-
- 6 תגובות
- 657 צפיות
-
-
שלום, יש לי עידכון 185 האחרון ואני רוצה להגדיר את הכרטיס מסך שלך 9600GT 512 DDR3 . מה אני משנה בלוח בקרה של NVIDIA כדי לקבל יותר ביצועים ויותר איכות ??? ועוד דבר במשחק PES9 יש עיוותים כאלה בשלטי פרסום יש שקיפות כזאת אני מעלה תמונה.... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 571 צפיות
-
-
intel quad core q9450 , ספק 4GB, 600W זכרון, APPHIRE RADEON HD4870, ומסך 24" FULL HD של LG שאני מתכוון לקנות, האם המחשב הזה יחזיק סרטים HD משחקים על הרזולוציה 1920X1080 (HD) וירוץ חלק? או שצריך עוד כרטיס מסך למערך CROSSFIRE?
-
- 12 תגובות
- 928 צפיות
-
-
הכרטיס: GeForce 7200GS תודה.
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
אני קונה השבוע מחשב פשוט עד 1500 שח אני מעונין להוסיף לו כרטיס מסך חיצוני HDMI כדי לחבר את המחשב לLCD שיש לי בחדר על איזה כרטיס מסך אתם ממליצים?
-
- 1 תגובה
- 552 צפיות
-