כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
geforce 2 GTS PRO או geforce 4 440 mx ? שניהם עם 64 מגה זכרון...
-
- 9 תגובות
- 924 צפיות
-
-
http://www.evga.com/products/moreinfo.asp?pn=320-P2-N815-AR&family=23 1690 ש"ח מפרט: AMD 3000 64 939 RAM - 2G לוח של GIGABYTE לא זוכר את הדגם אבל יש כמובן סלוט PCI-E. ספק - HEC - 475W יש התנגדות?
-
- 9 תגובות
- 848 צפיות
-
-
היי אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 שח בלי חריגות המפרט של המחשב שלי: I5 2400 4gb ram ddr3 120gb ssd c400 Geforce 220gts 1gb שימוש ב2 מסכים (לפעמים) הראשי FHD המשני HD READY השימוש הוא משרדי וגם להריץ קצת משחקים כי ראיתי שהכרטיס הישן שלי ךא תומך ב dx 11
-
- 9 תגובות
- 980 צפיות
-
-
GeForce 7600GS 580 שקל או X800GTO 480 שקל. המאה שקל שווים את זה? לאפיק AGP
-
- 9 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום, אז ככה.. המאוורר של הכ"מ המעפן ביותר שקיים הלך. (FX 5200). ניסיתי לחזק, לקבע.. להפנות לליבה מאוורר אחר (80 מ"מ) אבל עדיין יש ארטיפקטים. את הכרטיס החרא והמקולל הזה קנו לי בלי שידעתי (נו, אבא.. בטענה שמה שביקשתי.. בזמנו [לפני שנתיים+ בערך] היה יקר מדי..]) אז נדפקתי איתו, שוב בלי ידיעתי חרא כרטיס. עכשיו, אני יודע שאין שום סיבה אפילו להשקיע כסף על הכרטיס הזה.. אז לשאלה שלי: - אני צריך בבקשה כ"מ טוב, בסביבות ה-300 שקל ~.. שיוכל להריץ משחקים עדכניים באופן חלק יחסית.. עכשיו, עם כרטיסי מסך שאני מזמין ומגיע אלי הביתה.. השאלה שלי אם ההתקנה היא קלה, אם פשוט צריך להוציא את הקודם מהתושבת על הלוח אם, ולהחליף.. ואם צריך התאמה עם הלוח אם.. אז הפרטים של הלוח אם (גם מעפן..) הם: Mothe…
-
- 9 תגובות
- 686 צפיות
-
-
שלום, אני נמצא בארה"ב ורוצה להזמין לעצמי ATI 5870 מ NEWEGG , בלי להכנס להאם כדאי לי או לא אני רק צריך לדעת אם יתאים למערכת שלי מבחינות מידות וחיבורי חשמל, אני כרגע עם NVIDIA 8600GTS אני יודע שבלי הפירוט המלא אי אפשר לתת לי תשובה מדוייקת לפחות לגבי החשמל אבל תנסו יש לי לוח Abit AB9 Pro ספק Crosair 520 מארז NZXT Appolo אני רק רוצה לדעת מבחינת תאימות פיזית\חומרתית של הדברים , שיעבוד בשלב ראשון ואם אצטרך להחליף לספק טוב יותר אז שאוכל לעשות את זה מאוחר יותר ובנתיים לנתק איזה הרד דיסק או שניים (יש לי 3) שאלה נוספת, אני מניח שההבדלים בין החברות השונות של 5870 (אסוס, ספייק, דיימונד וכו') הם בעיקר בבנדל = המשחקים שבאים והיציאות השונות. האם אני צודק ? יש משהו מהם שעדיף לי לקנות על…
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
היי! שואלים למה אני שמח.. טוב.. אז תקראו את האשכול הבא: http://forums.nvidia.com/index.php?showtopic=45256&st=0 (אני הוא LosNir) למי שאין כח לקרוא את האשכול, אז ככה: לכל מי שיש 7600GT / 7xxx אולי שם לב שיש המון בעיות ריצודים ופליקרים כשתמשים ב Dual Display בדריברים החדשים (1xx), הפתרון הוא להתקין את הדריבר בגירסא הבאה: 93.71 הורדה: http://www.nvidia.com/object/winxp_2k_93.71.html עכשיו לדבר המפתיע: כנראה שלא רק הדריבר הזה מתקן את אותן הבעיות שיש, אלא הוא מגדיל את הביצועים במשחקים! מסתבר שלאחר כמה בדיקות זה הוא הדריבר הטוב ביותר לגירסאת ה 7xxx של nVidia. בהתחלה, עם הדריבר בגירסא 163.71, Prey ועוד המון משחקים זזו לי מאוד לאט, עכשיו אחרי שהתקנתי את 93.71.. המש…
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצהלקנות את הכרטיס http://www.olsale.co.il/olsale/Description.aspx?auction_id=7986788&type=2&product=1&= והבנתי מכמה אתרים שאפשר בכיף לפתוח לו צינורות ולעשות לו OC עם קירור הסטוק האם הקטע של הצינורות בטוח ויש פה כמה שהצליחו את זה על הכרטיס הזה ספציפי? אוקצור שווה או לא?
-
- 9 תגובות
- 723 צפיות
-
-
התוכן בכותר. PCIE כמובן. תודה מראש.
-
- 9 תגובות
- 707 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי במחשב כרטיס מסך עם יציאה לטלויזיה עם 5 פינים כשאני מחבר אותו לטליוזיה אני לא רואה כלום מה עלי לעשות
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רכשתי מסך דק MAG LP717 דרך האתר netaction. המסך ממש יפה, והתמונה ממש טובה, רק דבר אחד שמפריע לי, ונראה לי כמו בעייה בייצור, היא שמפוזרות בו באופן אקראי 3-4 נקודות "שרופות", כלומר פיקסלים ממש קטנים, שלא משנה מה מוצג על המסך, הנקודות האלה תמיד יהיו שחורות. האם התופעה מוכרת לכם? לפנות לספק שיחליף לי את המסך?
-
- 9 תגובות
- 710 צפיות
-
-
הייי שלום לכולם לאחרונה התייעצתי ברכישת כרטיס מסך וקניתי בסופו של דבר GTX660 של אסוס עם OC: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=558330.0 יש לי בעיה קטנה, שהייתה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס אבל חשבתי שהכרטיס יפתור אותה כאשר אני מחבר את הטלווזיה בכבל HDMI לכרטיס ורואה וידאו במסך מלא אני מקבל כאלה לאגים... זה קרה לי עוד לפני שהיה לי את הכרטיס כאשר הייתי מחבר את הטלווזיה ישירות ללוח אם מין לאגים כאלה קטנים ממש לעיתים דיי קרובות למה זה קורה? יש דרך לטפל? תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
צריך הרי חיבור מיוחד כדי שהכרטיס יתמוך בעריכה יש לכרטיס הזה את החיבור הזה?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
שלום, אשמח לקבל את עזרתכם לפני קנייה של R9 290 למערך Crossfire. את הכרטיסים של sapphire ו- gigabyte ראיתי שניתן להשיג, האם יש בארץ כרטיסים של חברות אחרות? ועל איזה מהם אתם ממליצים? מפרט של המחשב שלי: i5 2500k ספק antec 900w gamer 3 מסכי דל 23" eyefinity הבנתי שהכרטיסים דורשים חיבור של 8 פינים ואחד נוסף של 6 פינים, בספק שלי יש 4 חיבורים של 6 פינים בלבד, ראיתי שקיים מתאם מ- 6 ל- 8 פינים, האם המתאם עובד כמו שצריך? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה קורה אז ככה כמו כולם הורדתי את הדריור הזה והתקנתי וכרגיל אני משחק בקבוצה שלי הידועה לשם DLD במשחק כמובן call of duty ברשת ופשוט המשחק נטקע כול איזה 2 דקות וזה מחייב ריסט מה זה השטיות האלה איך ATI פיספסה את זה אני ממש בשוק מקקווה שיצא תיקון ומהרר!!
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי התלבטות בין איזה כ. מסך 6600 GT עם VIVO הכי כדאי לקנות מבין המבחר הדל שראיתי האפשרויות שלי הן: אלבטרון, גיגה בייט או גיינוורד. לפי הכתבה ההשוואתית הזאת http://www.digit-life.com/articles2/gffx/nv43-3.html הכרטיס הכי שווה זה של גיינוורד, ראיתי אותו בבאג במחיר 1304 שקל, http://www.bug.co.il/nconfigout.asp?psn=1930&scat=191&tcat=28 שווה או שאפשר למצוא משהו יותר טוב מזה ? עריכה: מהצצה באתר שלהם ראיתי שיש שני סוגים של כרטיסים כאלה, אחד עם זיכרון 2.0NS ואחד עם 1.6NS , איך אני יכול להבחין ביניהם ?
-
- 9 תגובות
- 793 צפיות
-
-
יש לי כרגע את הכרטיס 8800GT. ההורים שלי קונים מחשב חדש, שבו אני יכול לקנות לוח תומך SLI. 1. אם אני עושה SLI אני חייב 8800GT? או אני יכול גם כרטיס אחר? 2. יש למישהו נתונים בכמה % זה ישפר את הביצועים?
-
- 9 תגובות
- 724 צפיות
-
-
שלום, סליחה על הכותרת הארוכה... רציתי לשאול איזה כרטיס מסך הכי טוב מבין: ASUS NVidia 9800GT 1GB GDDR3 HybridPower PCIE Gigabyte nVidia Geforce 9800GT OC 1Gb DDR3 ASUS EN9600GT GeForce 9600GT 1Gb PCIe Gigabyte ATI Radeon HD 4850 1Gb DDR3 GV-R485OC-1GH ועוד משהו... יש אפשרות לעשות Cross Fire בין 2 כרטיסי מסך מאותה חברה אבל דגמים שונים? למשל HD 2600 XT עם HD 4850 ?
-
- 9 תגובות
- 847 צפיות
-
-
ואני חייב לנקות אותו איכשהוא...אבל אסור לגעת בו אז איך מנקים אותו בלי לגרום נזק? מרוב ליכלוך התמונה כבר פחות חדה...
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום יש לי עכשיו כרטיס מסך 8800gts 640mb יש לי אותו כבר שנתיים+ ואני רוצה לשדרג , זה בעיקר למשחקים , מה יותר מומלץ היום NVIDIA או ATI ? אני מתלבט , 4890 או ה GTX 275 . אה ועוד משהו , יש לי לוח ASUS Striker Extreme שמבוסס על ציפסט של נוידיה , תהיה איזשהי בעיה עם אני ישים עליו כרטיס של ATI ? יש קשר בין הדברים ?
-
- 9 תגובות
- 749 צפיות
-
-
אני ממש מתלבט אם למכור את ה 1080 שלי ב sli. ולהביא את ה ti יחיד או זוג. מה דעתכם?
-
- 9 תגובות
- 5.3k צפיות
- 1 follower
-
-
אני רוצה לקנות כרטיס מסך ועד עכשיו נראה לי הכי משתלם וכדאי לחכות כמה שבועות ל 6800gs ..אבל עם ה x800gto2 (שאפשר עם פתיחת צינורות להפוך אותו ליותר טוב מה gs) הוא אפשרות מבחינתי אבל לא מצאתי אותו ל AGP מישהו יודע האם הוא יצא או מתוכנן לצאת בזמן הקרוב ל AGP?? :s05:
-
- 9 תגובות
- 605 צפיות
-
-
מה קורה חברה? יש תוכנות לבדיקת כרטיס המסך (המעבד והזכרון שלו) כמו שיש את ה-MEMTEST לזכרונות רגילים של המחשב?
-
- 9 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
שלום שוב קיבלתי את ה 8800GT עם הספק החדש - CORSAIR VX 450 התקנתי את שניהם לפני עם 6600 יצא לי : 3DMark Score 1216 3DMarks SM2.0 Score 454 HDR/SM3.0 Score 412 CPU Score 1593 כרגע עם הכרטיס תוצאות ביצועים ב 3DMARK 2006 : 3DMARK SCORE: 7995 SM2.0 SCORE: 3283 HDR/SM3.0 SCORE: 4371 CPU SCORE: 1656 טוב? לא טוב ?
-
- 9 תגובות
- 646 צפיות
-
-
קניתי מחשב שעדיין לא קיבלתי והשינוי שבכותרת זמין עבורי אין הפרש במחיר שניהם זה 9400gt האחד של גיגהבייט עם חצי גיגה זיכרון והשני של innovision עם גיגה זכרון המחשב הוא E5200 על P5QL אם אני זוכר נכון. לא מתוכנן אוברקלוק לאף רכיב מה עדיף ?
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-