עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sausage,

TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by zabal12,

שלום קניתי מחשב חדש שהכניסו לי כרטיס מסך לא נכון בטעות יש איזה תוכנה שיכולה לזהות לי איזה כרטיס מסך יש לי ? כרגע המחשב מזהה את הכרטיס מסך הבא : ATI RADEON HD 5700 SERIES זה דרך ה-DEVICE MANAGGER אני הזמנתי 5750?

• 7 תגובות
    • 1.2k צפיות
  4. Started by tsr,

שלום חברים, בניתי מפרט ואני צריך טיפ בקשר לכרטיס מסך, המפרט: מעבד AMD Athlon II X3 450 Box ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=ADX450WFGMBOX לוח אם Gigabyte GA-MA770T-UD3 ₪385 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=38495E כונן קשיח Samsung Spinpoint F3 HD502HJ 3.5" 500GB SATA2 16MB ₪186 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=HD502HJ זיכרון Crucial DDR3 2048MB 1333Mhz CL 9-9-9-27 ₪107 כמות: 2 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=CT25664BA1339 כרטיס גרפי PowerColor ATI Radeon HD5670 1024MB DDR3 PCIe ₪366 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp?pid=PCHD56701GD3 צורב LG GSA-GH22N X22 SATA DVD ₪106 כמות: 1 http://www.skypc.co.il/product.asp…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Spring,

תראו ששאלתי באתר אמרו שה-X800GT (בגירסא של ה-256MB) אבל שבדקתי באתר, רשום את התוצאות הבאות: היה רק איזה 3 משחקים ש-X800GT הביא איתם יותר אף פי אס וגם לא בהרבה, אבל לעומת זאת ה-6600GT הביא בהרבה יותר משחקים תוצאות יותר גבוהות ובחלק גם בהפרשים גדולים למשל ב-Doom3 ה-6600GT מביא 93 אף פי אס וה-X800GT מביא 68.. במשחק Return To Castle Wolfenstein ה-6600GT הביא 176 ולעומת ה-X800GT שהביא 156..(זה משחק ישן והאף פי אס ברמות כאלה לא ממש משנה אבל זה דוגמא) במשחק Chronicles of Riddick - Escape from Butcher Bay ה-6600GT הביא 69 אף פי אס לעומת ה-X800GT שהביא רק 56.. זה כמה דוגמאות שמראות שההפרשים גדולים בינהם, ובמשחקים שבהם ה-X800GT יותר טוב, זה בערך ב-1-5 FPS ככה שזה לא ממש משמעותי כמו…

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. שלום אתם יכולים בבקשה לדרג את היצרניות שעובדות עם ATI ומייצרות את הרדאון 9500פרו?תדרגו מהגרוע אל הטוב.תודה רבה לכם ;D

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  8. Started by smtm,

התקציב - עד 1000 ש"ח פלוס-מינוס השימוש בפועל - הרבה דו-מימד (אינטרנט, מסמכים) ומעט תלת מימד (משחקים). יש מסך 17" משובח של IYAMA על מה אתם ממליצים ?

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. Started by bilbo,

הורדתי את הדריברים האחרונים... אבל מה לבחור משלושת אפשרויות ההתקנה? 1. normal Omega Driver 2.soft mode 9500 כניראה שלא .. 3.Soft mode 9700/9800 se Omega driver this driver is only for 9700/9800se its include the 9700-->9800 9800 se->9800 np ... מה יתן ביצועים טובים יותר? 1 או 3 :

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. Started by jclarkk,

למרות שבחודשיים האחרונים אני הייתי בגישה ודאית של לקחת עוד 470 ולבצע SLI מאז שיצאו הביקורות על הGTX 460 אני בשיקולים כבדים של כדאיות העניין, ולמה? בסופו של דבר, 2 470 יגרמו לרמות חום שהמארז שלי עוד לא הכיר, כך שללכת לכיוון Tri-Sli אמנם קורץ לי בגלל הדרישות המאוד הכבדות של ה3D Vision שלי אך זה על גבול הבלתי אפשרי עם זרימת האוויר שלי כיום אז ידעתי ש3 470 יכריחו אותי ללכת לכיוון של עוד 750 ש"ח על מארז HAF 932 עם 4 מאווררי צד. 3*1650 + 750 ש"ח = 5700 ש"ח. עכשיו עם השקת הGTX 460 פתאום אני מסתכל על זה מכיוון של Tri-Sli עם GTX 460, ושוב למה? 3* 1234 ש"ח = 3702 ש"ח (אפשר אפילו להמתין לעוד חודש שיירדו מחירי ההשקה) צריכת הכח של 470 במערך Tri-Sli: 3 * 354 = 1062 צריכת הכח של 460 במע…

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by WhiteTrash,

חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. ואני מדבר על התאמה לכרטיסי המסך הגבוהים של ATI כלומר X800 או XT-PE .... תודה רבה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by lipa,

שידרגתי את המחשב מ-P3 733 ל-P4 2400 לוח אם אסוס P4-PE וזכרונות DDR 333 במחשב הקודם (לפני השידרוג) היה לי כרטיס מסך גיפורס 1 של אסוס והמחשב עבד בסדר (בלי תקיעות) עד השידרוג ,אחרי השידרוג המחשב עף בכל מיני פעולות ,בהתחלה חשבתי שהלוח אם דפוק ! הלכתי לטכנאי ואחרי בלבול מח הוא ישב איתי והחליף לי הכל (לוח מעבד וזכרונות)כולל התקנה חדשה של WIN-XP ויש אותם בעיות 1 האם זה הגיוני שזה בגלל כרטיס המסך (הישן)? 2 אם כן , מה הכי טוב עד 1000 שח 3 האם הסכומ הזה מספיק לכרטיס מסך טוב שלא יחנוק את המחשב? תודה

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by iveco,

הורדתי סיבנצ' R20 וקיבלתי ציון מזעזע 998 נקודות שכל הליבות עובדות ו 350 שליבה אחת אחרי זה הורדתי את הסיבנצ העד'כני יותר R23 וקיבלתי ציון אחר לגמרי איך זה יכול להיות ? יכול להיות שהבנצמרק לא אמין ? R20 תוצאה : R23 התוצאה למה ההבדל כל כך גדול בין הגרסאות ?

17. 1. כמה בערך יהיו מחירי כרטיסי המסך החדשים ?? (G80) התומכים ב בארץ DX10 ??? 2. מתי כרטיסי מסך (R600) יצאו בארץ בערך ?? ומה יהיה המחיר שלהם בארץ בערך ?? תודה

18. Started by The TrCkeR,

שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לביצועים הטובים ביותר במשחקים. GEFORCE 6800GT OR RADEOM X800XT. תודה!

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. המתחרה של HP עבור ה-XPS 13 הנודע יהיה הראשון להנות משירותיו של הכרטיס הגראפי היעיל והעוצמתי ביותר שניתן לדחוס במחשבים עם עובי של פחות מ-15 מילימטרים לכתבה

20. Started by Soinobi,

אז יש לי שני Sapphire HD6950 2GB ושמתי לב שכשאני משחק כרטיס אחד משתמש כמעט במאה אחוזים ממנו והשני בקושי עושה משהו כאילו הוא לא פעל, אז פעם זה לא היה קורה והייתי יכול להריץ הכול על הכי גבוהה ומה שקורה היום מגביל אותי משמעותית בהגדרות, ב-CCC הכל פועל כדי ששניהם יפעלו ביחד ועברתי שם על כל ההגדרות והכל כמו שצריך. אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי כאן!

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  21. שלום חברים, ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך 9400GT, רכשתי יחד עם זה מסך טלוויזיה של xerox. מאז ההתקנה לא משנה עם אני מתקין אות כל הדרייברים הנחוצים של כרטיס המסך אני לא מקבל על המסך תצוגה מלאה של הדברים, לדוגמא אני לא רואה כלל את תפריט ההתחל בWindows XP, מישהו נתקל בבעיה כזו? או יכול לתת לי כיוון במה אני צריך לבדוק? אני מחבר את המחשב בכבל DVI לHDMI... תודה רבה רבה....

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  22. Started by SpiritKnight,

למישהו יש מושג כמה אחריות ג'יגה בייט עצמה נותנת על הRADEON9700??? חרשתי על האתר אתמול והיום ולא הצלחתי למצוא. תודה.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות
  23. http://www.fastup.co.il/thumbs/72445669.png בהתאם למפרט המצורף: כרטיס מסך שיש לי כרגע הוא מובנה על הלוח אם. הספק שיש ברשותי הינו 450. איזה כרטיס מסך יפיק את המירב בפרט שלי. אני מעוניין לרכוש כרטיס של AMD תודה

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום יש לי כרגע לוח אם וכרטיס Gigabyte X58 Ud4 Gainward Radeon 4870 1024 האם הכרטיס שיש ברשותי יעבוד בcross fire עם Gigabyte Radeon 4870 512mb? תודה רבה.

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. בס"ד שלום לכולם, אני רוצה לקנות מחשב חודש הבא ואני ממש לא בטוח מה לעשות לגבי הכרטיס מסך. ממה שהבנתי בסוף השנה NVIDIA משחררת סדרת כרטיסי מסך חדשה, GTX 800 / MAXWELL ועכשיו אני לא יודע מה לעשות, לקנות כרטיס מסך חזק, ככל הנראה GTX 770 או שעדיף לי לקחת כרטיס מסך חלש יותר לדוגמה R9 270 או GTX 750 TI או כרטיס אחד מומלץ. ואז כשתצא הסדרה החדשה של הכרטיסי מסך לשדרג לאחד חזק יותר מהסדרה החדשה? ככה אני יוכל לחסוך את הכסף של הספק כוח ושל ההפרש של הכרטיס מסך ולקנות אחד חזק יותר כשהסדרה החדשה תצא. מה לדעתכם עדיף?

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים