עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. [h=1]TESLA KEPLER K20X FD Only[/h] FACTORY DIRECT ONLY ITEM NVIDIA TESLA K20X 6GB GPU CARD - Passive Heatsink Item Weight : 2 pounds Shipping Weight : 3 pounds SIN : B00AVPVOJA

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by megatay,

*כותרת* תודה. ;D

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום... ברצוני להעביר מספר קלטות MiniDV שיש לי למחשב, באמצעות המצלמה הנ''ל וכבל FireWire IEEE1934 4pin-6pin (במצלמה הוא נקרא I.Link). כשחיברתי את המצלמה למחשב, בכל שקעי הפיירווייר שיש לי, במסך ההגדרות של המצלמה, ההגדרה DV EDITING הפכה מ- NOT READY ל- READY. אבל חוץ מזה, שום דבר לא קרה! Ulead VideoStudio11 לא מזהה שום מצלמה, וגם המחשב לא. בחוברת לא כתוב כלום על חיבור למחשב, אבל מביקורות שקראתי וגם תגובות כאן בפורום אני יודע שאפשר להעביר סרטים למחשב דרך פיירוייר. מה אני צריך לעשות? דרייברים? הלוח אם שלי יחסית חדש, nForce3, כ''מ 6800GT, מעבד אטלון64... תודה!!!

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by FatherBoard,

כשאני משחק בטוני הוק 3, אז המסך כאילו נחתך לשתיים (כאילו החצי העליון כבר השתנה ולמטה ישלו דיליי) ומרצד. יש לי מסך TFT אז אני לא יכול לעלות את הרפרש רייט יותר מדיי. הכרטיס הוא ג'יפורס 4 טי4200 128MB של לידטק.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by ofeky1,

צריך עזרה בבחירת כרטיס מסך למחשב שלי בתקציב לי הוא בין 600 ל 900 שקל!! שיהיה AGP X8 עם תמיכה ב AGP X4 כי 4 זה המחשב שלי ואני ישדרג אותו בקרוב ושיהיה עם חיבור DVI חשבתי בכיוון של גיפורס 6600 איך הוא??? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. רכשתי את הכרטיס המדובר,דרוש ספק 450W איכותי בכדי להחזיק אותו מכיוון שהכרטיס עצמו זולל חשמל בכמויות מטורפות במצב סטוק במקום 650mhz ליבה היא ירדה ל515 במקום 800mhz x2 זיכרון המהירות ירדה ל 500mhz x2 אינני יכול לעשות לו אוברקלוק לפני שאחליף את הספק כוח שיש לי (מפרט בצד) המעבד באוברקלוק לAMD5200X2

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. מסך 19 רזולוציה 1280X1024 אף פעם לא ההיתי גימר מטורף שחייב שהכל ירוץ על HIGH אפילו שחקיתי בקריסיס ב 1280X1024 בהגדרות בינוני מינוס וזה היה סביר בשבילי אבל הנה הגיע GTA 4 ומכאן אני מניח שהמצב רק ילך וידרדר עד שאני לא יוכל להריץ יותר שום דבר ששווה לשחק בו. אז מה אני מחפש, טוב דבר ראשון את כרטיס הכי משלם כמובן מחיר/ביצועים שתים,שיחזיק כמה שיותר זמן כלומר גם הכי משתלם לי עכשיו כרטיס בינוני אני לא רוצה להגיע למצב שעוד שנתים הוא לא יריץ כלום.אני מעדיף לקנות כרטיס HIGH END משתלם שיהיה אוברקיל לשנה הקרובה אבל שבעתיד יוכל להריץ משחקים בסבבה ככה. עוד חשוב לי שיהיה כמה שיותר שקט אבל זה פחות קריטי עוד דברים שאתם צריכים לדעת,לא יודיע אם זה חשוב אבל יש לי מארז HEC אז הוא צריך להיכנס לש…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. מה שאתם רואים במפרט זה המסך שלי והוא איכותי אבל הוא כניראה קיבל קרינה חזקה ויש לו צבעים ירוקים וסגולים בצדדים וזה לא עובר.איזה באסה זה.אז אמרתי נקנה מסך חדש מה נעשה

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by tomer_S,

אהלן לאחרונה זוג כרטיסי המסך הישנים שלי החלו להראות סימנים של פרישה ולכן אני מחפש בימים אליו מחליף ראוי העיסוק הרציני שלי במחשב מתמקד בעיקר במשחקים בעלי איכות גובה וסרטים באיכות HD, לאחר מספר התיעציות החלטתי ללכת על GTX780 של חברת MSI גרסת הLightning רגע לפי הקניה נתקלתי בגרסת הgaming שעל פניו נראת בעלת נתונים דומים... הייתי שמח עם משהו היה יכול לעמוד על ההבדל בניהם ואולי גם להמליץ על כרטיס נוסף המפרט שלי הוא: לוח אם : ASUS P6T SE http://www.asus.com/Motherboards/P6T_SE/ ספק כוח : coolermaster 1000W מעבד : core i7 950 זכרון : 8GB DDR3 של Kingstone התקציב שלי 2500 -3000 ש"ח תודה מראש לעוזרים !!!

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. יש לי P4 2.6 HT, עם 512DDR. אני רוצה לשדרג כרטיס מסך כי כרגע יש לי G4 MX 440 ובכל משחק יש לי 10 FPS רציתי לדעת איזה הכי מומלץ וגם שיהיה לו חיבור AGP כמובן. התקציב עומד על 1000 שח פלוס מינוס. (אל תתייחסו למפרט שבחתימה כי זה משהו אחר) תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שוקל להתקין על ויסטה 64 http://www.overclock.net/ati/357541-ccc-8-7-beta-actually-works.html http://forums.guru3d.com/showthread.php?t=266125

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. אני כרגע עובר שידרוג של המחשב אני עם כרטיס מסך 6600GT AGP! ואני עובר למחשב E2180 חזק לOC. הקטע הוא שאין לי כסף להשקיע בכרטיס מסך. אז אני רוצה המלצה לכרטיס מסך PCI-E שפחות או יותר באותה רמה אבל שהוא זול. ה6600GT הוא מספיק לי. אבל אני צריך כרטיס באותה רמה אבל PCI וזול. זה דחוף. כי אני בדיוק רוצה כרגע להזמין את המחשב ורק לגביי כ.מסך אני מתלבט.... אגב: המחשב הוא E2180 P31-DSL3 G.SKILL 2X1GB 800Mhz CL4

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. מה יכולה להיות הבעיה ,ואיך אפשר לסדר אותה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by Spyro_AE,

שלום, רציתי לשאול האם הוא יעבוד עם ABIT KN8 ULTRA S-939, nForce4U,GBL,SATA II?

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by yohai11,

איך הוא ב 1800? בלי חארטות

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by omera13,

אהלן שלום המפרט הנוכחי: Intel® Core™2 Quad Q8200 4 GB RAM וכרטיס מסך גרוע מאוד שקניתי רק כי נשרף לי הקודם התקציב: לא יותר מ500 גג 600 שקל, (בכל זאת, חייל) הישג נדרש: העיקר שיריץ משחקים חדשים ברמה מספיק טובה, אני משתמש בו פעם בשבועיים בכל מקרה. אין לי בעיה גם לקנות ביד 2 תודה

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by verynoti,

אני רוצה לקנות כ. מסך חדש עכשיו ההתלבטות שלי היא בין שני הכרטיסים האלו (בגלל הביקרות באתר וגם בגלל שהלוח אם שלי תומך CF) האם יש הבדל משמעותי בין השניים? והאם כדאי לי לקנות קיט של CF והאם הספק שלי יחזיק אותם?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by yuval1101,

היי, בשביל gaming, למחשב מרובע ליבות חזק, עם מסך 19 אינץ' רחב, מה עדיף לקנות 8800GTS או שני 9600GT? תודה מראש, יובל

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by SS2.Vegeta,

שלום לכם , אני חדש פה ויש לי בעיה רצינית מאד מאד. קניתי רדאון 9600 128 מגהבייט. עכשיו חיברתי אותו למחשב והוא לא עובד. התקנתי את הדרייברים הכל ושעשיתי ריסטרט זה עשה לי הודעות מוזרות כמו אין מספיק משאבים כדי להריץ פעולות, זה עושה לי סלואדאונס בצורה רצחנית ובקושי מעלה את התצוגה הבסיסית ביותר ועשה לי הודעות שגיאות זיכרון. המפרט במחשב שלי הוא: CPU: intel pentium 4HT 2400c MOBO:inter la crosse D865GLC 800FSB (supports: 533/400) MEMORY: Dual DDR-SDRAM Hyundai HYMD232 256mb X2 SAPAK: 250W IPEX frequancy:50-60mh agpX8 my usual 3dcard: Nvidia Gifa4 mx 420 sound: ac 97 via technologies אם שכחתי משהו תגידו לי. עכשיו כשחיברתי למחשב של אח שלי זה …

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום קניתי כרטיס מסך של Nvidia GeForce 8600GT 256MB של היצרן LeadTek באזור המאוורר יש מעין רכיב פלסתיק כזה עם קישוט של להבה ירוקה (ראו תמונה בקישור) אני לא יודע אם צריך להסיר אותו לפני הרכבת הכרטיס או שהוא חלק מהכרטיס ואמור להשאר כפי שהוא. להלן קישור לתמונה: http://skypc.co.il/template_inc/design/Pic_Pop2.asp?lang=&ItemID=LV360 ייתכן שהשאלה מאוד מגוכחת אבל העדפתי לשאול. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by bilbo,

הורדתי את הדריברים האחרונים... אבל מה לבחור משלושת אפשרויות ההתקנה? 1. normal Omega Driver 2.soft mode 9500 כניראה שלא .. 3.Soft mode 9700/9800 se Omega driver this driver is only for 9700/9800se its include the 9700-->9800 9800 se->9800 np ... מה יתן ביצועים טובים יותר? 1 או 3 :

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. שלום לכולם.. אז ככה, יש לי את הsapphire 4830 512mb עם 2 יציאות DVI והוא עושה לי קטע - כשאני מחבר כבל HDMI מסוים דרך מתאם הוא עובד פיקס, אבל אם אני מחבר כבל אחר (חדש חדש ועובד!) הוא לא מזהה את המסך, אבל, אם אני מחבר את הראשון ואז מנתק ומחבר את השני (עושה לכרטיס קטע) אז זה פתאום עובד, כמובן שאחרי הפעלה מחדש או קצת פשפוש בהגדרות זה שוב נעלם. הכבל שעובד קצר יותר באיזה מטר מהחדש שקניתי אבל אני לא חושב שזה קריטי.. מדובר בכבל 3מטר בלבד. שני הכבלים תקינים ועובדים בלי בעיה עם היס לדוגמא... יש רעיונות? תודה

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by PeaS,

תוכלו לקרוא בת'רד הזה, לא ראיתי שזה נוגד איזה חוק בפורום שלנו אז חשבתי שיהיה נחמד לפרסם את זה, אותי זה עניין מאד.

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by alidanon,

טוב אז אני עומד לקנות מחשב חדש ולא כל כך הסתדר לי התקציב! יש לי 1000 שח שבהם אני צריך לקנות את הכרטיס הכי טוב שאני יכול המלצות... חריגה עד 100 שח. תודה!

• 22 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים