עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by ATGatdner,

אני מתלבט בין שני הכרטיסים הנ"ל. ה Sapphire נמצא כרגע במבצע למחשבים חדשים (אני קונה עוד מספיק חלקים) ב 1150 http://tms.co.il/product/9006 ואת ה Gigabyte יש שם בשקל אחד יותר http://tms.co.il/product/9180, אבל הוא עם 1 ג'יגה זיכרון. הג'יגה הנוסף שווה לי? בסקירה האחרונה ב http://www.tomshardware.com/reviews/best-graphics-card-gaming-performance,3042.html אין בכלל התייחסות ל GTX 560 Ti, והם כן ממליצים על ה 2 ג'יגה, אז אולי במחיר כזה שווה ללכת עליו?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by yossi00,

אהלן יצא לי לראות שני כרטיסי 5970, אחד GIGABYTE HD5970 2GB GDDR5 והשני SAPPHIRE HD5970 OC 2GB GDDR5. מה המשמעות של האוברקלוק במקרה הזה? האם זה אומר שהוסיפו עוד קירור? ובכלל, מה מהם עדיף?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. רק לפני חודשים ספורים כשרצית משחק טוב ידעת שמשחק מבוסס על מנוע quake כמו return to castle wolfstein או call of duty יספק את הסחורה על הצד הטוב ביותר ,המצב היום מבלבל יצאו משחקים טובים מבוססי directX כמו farcry ובקרוב halflife2 שמציעים אלטרנטיבות מציאותיות יותר (חללים פתוחים) ועדיפות על doom3. בכלל נידמה לי שכול המשחק doom פותח בראש ובראשנה על מנת להבליט את היתרונות היחסיים של סידרת 6800 מצד אחד ולהמעיט את החסרונות שלה מצד שני ,וזאת הסיבה שהמשחק בנוי גרפית כך שהוא מתרחש בחללים סגורים וחשוכים . לדעתי id software מכרה את נישמתה לשטן ואני בספק גדול אם המשחקים הבאים שיהיו מבוססים על מנוע doom יציעו עדיפות על משחקים מבוססי directX . לכאורה מחירי 6800gt זהים כמעט למחירי x800pr…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. אהלן חבר'ה,אני מחפש כרטיס מסך שיתמוך בצפייה בתכני 4K (אין צורך בגיימיניג).ראיתי את הכרטיס Gigabyte Radeon RX 550 שעולה באילת פחות מ-400 שח.השאלה שלי, האם מישהו מכיר כרטיס דומה או דגם אחר במחיר זול יותר?תודה.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. היי יש לי כרטיס כזה מותקן במחשב השני, בזמן האחרון אני רואה הרבה שבירות בגרפיקה במישחקים , בדקתי את החום בזמן המשחק עם אוורסט , זה רשם 65 מעלות , במנוחה 45 מעלות ,אבל שאני נוגע בכרטיס בזמן המשחק, כל הכרטיס לוהט , הקירור + לוח האם של הכרטיס, מאורר הכרטיס מסתובב, האם הGPU התקלקל , או שהקירור לא טוב. רוני

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by asaf556,

השגתי כרטיס שכזה בכמה אוכל למכור אותו?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום רב לכם. אני קניתי את הכרטיס הנ"ל ואני מעוניין לעשות לו OC. 2 שאלות: 1)באיזה תוכנה מומלץ לעשות את האובר קלוקינג? 2)באיזה שיטה להעלות את המהירויות? תודה.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

10. Started by Kukishin,

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אני מעוניין לקנות מסך LCD ויש לי התלבטות בין המסכים הללו: Viewsonic VP171 LG 1780Q Samsung 730B Samsung 710T אשמח אם תדרגו אותם בסדר יורד מהטוב ביותר ל"גרוע" ביותר. תודה מראש לכולם, עמית

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. Started by netanel38121,

רציתי לשאול למה אני לא יכול להשים AF16X בדום 3? אם אני שם 16X כל ההגדרות במשחק מתאפסות מחדש. המקסימום שאני יכול זה 8X גם במשחקים אחרים כמו HL2 EP1 EP2 המקסימום שאני יכול זה 8X שהיה לי את הכרטיס 8800 אני זוכר שהייתי יכול אפילו להשים את ההגדרות על 16QX הרזולצייה שאני משחק היא 1050 1680 יש לי מסך LCD 22 כרטיס מסך 4870 מעבד 8500 זיכרון 4GB כמו כן המשחק מקרטע מפה ולשם וזה מאוד מעיק, הכל פועל חלק על 60FPS ואחרי 2 דקות יורד ה FPS לכמה שניות ואז שוב עולה ל 60 חזרה. וככה כל הזמן. קראתי ועשיתי את המדריך שבנעוץ אבל זה לא עזר. האם יש איזו הגדרה שצריך לעשות? יש לי את הדרייברים האחרונים CCC 8-10 והכל מעודכן כולל המשחק. אני משתמש ב WINDOWS VISTA U SP1 32BIT ועוד שאלה. יש לציין שכל המש…

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. בכרטיס קיבלתי S-VIDEO שיוצאים ממנו 4 כבלים -צהוב אדום כחול וירוק איך אני יכול לקבל תמונה מהממיר ועם איזו תוכנה.? התקנתי את WDW דרייבר. תודה מראש.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by AlcHEMisT,

שלום לכולם! יש לי בעיה קטנה ואני מקווה שתוכלו לעזור. יש לי כרטיס גרפי של powercolor דגם GeForce2 mx2 400 עם 64mb ומשום מה רואים מטושטש ברזולוציה של 1024 על 768 ללא קשר מה גובה תדר הריענון (המסך שלי של MAG תומך עד 85Hz). בנוסף התקנתי את הדרייברים העדכניים ביותר, אבל גורנישט, אותו הדבר... הדרייברים שהתקתי היו הן מאתר היצרן והן Detonator 43.45 של Nvidia וכלום לא משנה את המצב. ניסיתי לשחק אם הפוקוס של המסך גם שם זה לא עוזר. אני לא חושב שזה קשור אבל מריץ w2k ... זהו.. אם מישהו ניתקל בבעיה בעבר או יכול לשפוך אור על הנושא אשמח מאוד...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by arkady,

שלום אנשים (: אני מתכנן על טלויזית Lcd חדשה לחדר, בינתיים מצאנו טלויזית Lcd של ITT שעולה 2700 שקל (בערך). כעת, כמה טובות הטלויזיות האלה? ועוד משהו, אם אני ארצה להשתמש בכמסך מחשב, האם האיכות תהיה סבירה (סבירה=טובה)? והאם יהיה ניתן לשחק בה ברמה טובה וגם לראות בה טלויזיה (: תודה לעוזרים (:

16. Started by erlich9,

האם אתם יכולים לתת לי פירוט עליהם, את ההבדלים ומי לוקח מביניהם...

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by ohad,

??? מה יותר טוב לקנות וכדאי- ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI או Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT RETAIL . ואיפה לקנות אותם במחיר טוב !!! .

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  18. Started by Gidi Fisher,

היי, קניתי בטעות את הכרטיס R9 290X שהוא ממש אחלה רק שהוא לא מתאים לעבודה עם פרימייר ואפטר. אני לא מצליח למכור אותו וקבילתי הצעה להחליף עם מישהו על הGTX 780 TI מה דעתכם? כדאי ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by sniper434,

ערב טוב אני מתלבט בן הכרטיס 4870 לבין gx2.למי יש ביצועים יותר טובים ? לבנתיים אני עם מסך 17,בקרוב אני ישדרג ל 22 בעז"ה ועוד שאלה קטנה, יש הבדל גדול בביצועים בן 1 GB 4870 ל- 4870 512 MB ? תודה

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by castroman,

3Dlabs Oxygen GVX420 - Dual R4, 128MB SDRAM, DualMonitor ??? איך הוא מבחינת ביצועים...?! :

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by Nemesis,

אני מעוניין לקנות את מסך ה LCD החדש של סמסונג, אבל אני לא מוצא אותו בשום מקום בארץ. אולי מישהו יודע היכן ניתן להשיג אותו, או מי היבואן של סמסונג?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  22. הכרטיס מסך 7600GT? האם שווה את ההשקעה...? האם מקבלים תמורה לכסף? וכו'

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by Kenny,

היי , ראיתי שלאנשים אחרים מצליחים להוציא תוצאות פשוט יותר טובות ... יש לי : amd 1700 @ 2050mhz (185X11) 512mb 400\3200 בתיזמונים של : 3-3-2 cl 2.0 Radeon 9700 pro 8rda פשוט , עד לפני שבוע , עם אותם הגדרות , היתי מוציא בסביבות ה 14500 עד 15000... יש למישהו מושג מה קרה שפתאום איבדתי קרובל 3000 נקודות? ראיתי גם באתר שלהם , שאנשים עם מפרט בדיוק כמו שלי.. ואפילו פחות טוב , עוברים אותי ב 2000 ומעלה נקודות. נ.ב : windowx XP DirectX 9.0 Catalyst 3.2 SP1 nForce2.13

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by Fantomas,

רציתי לשאול אם המפרט שלי של המחשב מספיק טוב בשביל הכרטיס -מעבד:Intel Core to Quad 9300 לוח אם:asus P5Q-e ספק:Chieftec 550Wוכמה יציאות פינים צריך לכרטיס מסך הזה.

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. ראיתי nVIDIA GeForce 8800GTS 512MB PCIeו Sparkle ב1390 ובאייבורי אותו דגם של Gigabyte דגם GeForce 8800GTS 512 ב1060 http://ivory.co.il/product.asp?productid=1140&CatCode=400 http://zap.co.il/model.asp?model_id=678630 יש איזשהו הבדל ממשי בין יצרני כרטיסי המסך? ועוד שאלה אם כבר מדברים עדיף לי 8800 gts 512 או 9800 gtx בתוספת של עוד 400 ש"ח?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים