עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום חברים וערב טוב , אני לפני רכישה של מחשב חדש , המפרט מצורף כתמונה. המחשב ישמש בעיקר ללימודים (מדעי המחשב ותקשורת חזותית) ועבודה (פיתוח אתרים / אפליקציות ותכונות). יריץ תוכנות ADOBE (דו מימד בלבד בשנה שנתיים הקרובות) וvirtual machines (לינוקס וכדומה) למחשב יהיו 2 מסכים וזאת אחת הסיבות העיקריות לרכישה של הכרטיס מסך. כרגע המליצו לי על Gigabyte Geforce GTX660 OC 2GB Windforce X2 בTMS השאלה אם זאת הבחירה הנכונה לצרכים שלי ואם הוא מתאים בכלל למפרט שלי / ספק כח. אני דיי מעוניין להישאר במסגרת התקציב הנוכחית אין לי בעיה להוסיף עוד 100-300 שקל אבל לא יותר מזה... תודה רבה על העזרה והזמן!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. דגם הביניים השני של NVIDIA בדור ה-Turing עתיד להיות עוצמתי יותר מכל GeForce GTX 1060 בסביבה, בתג מחיר התחלתי נמוך יותר לכתבה

3. האם הכרטיס מסך הזה טוב? http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_981_1257&products_id=5416 למישהו יש ניסיון איתו? זה באמת 265MB? יש לו 256BIT? הקירור שלו טוב? לא מצאתי פרטים עליו באתר של החברה קצת מוזר.... יש כרטיס מסך יותר כדי ממנו בסביבות המחיר הזה? עריכה: מצאתי את הכרטיס הזה במחיר זהה http://logicpc.co.il/heb/itdetail.aspx?icom=4532 אידה כרטיס עדיף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. +BENQ FP71E SAMSUNG 710T שניהם עולים לי אותו דבר איזה יותר כדאי לקנות? אני יראה הבדל אם אני יחבר כרטיס מסך לחיבור האנלוגי או לדיגיטלי של המסך?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by fffSSS,

יש לי R9800P 256BIT קיבלתי ציון של 5559 ב MARK03 אני משחק Enemy Territory ועשיתי שיהיה MXFPS 60 כי אמרו לי שעם אני יעשה יותר הכרטיס ימות יותר מהיר.. לפעמים המשחק נתקה לשניה והיום שיחקתי איזה 2 דקות המשחק רץ על 20-40 FPS יש לי A64 3000+R9800P רציתי שהמשחק ירוץ חלק עם המחשב הזה סתם כקניתי מחשב בהרבה כסף :'( :'( :'( :'( עידכנתי דריברים +DIRX9.0C מה עוד צריך לעשות? התוכנה אי בודקת רק את הבצועים של הכרטיס מסך? יש תוכנה שבודקת את כול הבצועים של כול המחשב? סגרתי את MSCONFIG את כול התכניות וכולם לא עוזר מה עושים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. לפני שבועיים קניתי RADEON 9100 64MB של ATI. כשניסיתי לשחק DELTA FORCE BHD גיליתי שאני לא יכול פשוט בגלל שהמשחק רץ בפריימים (גם כשהורדתי רזולוציה ו-DETAILS). לא התעצלתי והתחלתי לעשות בדיקות ב-3DMARK PRO 03. ולהן התוצאות הגבוהות ביותר שקיבלתי (קובץ מצורף). למישהו יש רעיון למה? למישהו יש רעיון איך לפתור את הנושא? עד כמה שידוע לי צריכות להיות תוצאות הרבה יותר גבוהות. כל עזרה בהעלאת התוצאה, שיפור הביצועים וכל דבר שיכול לעזור תתקבל בברכה OGGI

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by NickLess@TheMoment,

ברשותי כרטיס מסך MSI GeForce4 TI4400 VTD המצוייד בכניסת Video-IN. ניתן לראות וידאו בעזרת תוכנת WinProducer המצורפת עם הכרטיס, אך היא בכלל לא מיועדת לכך ולכן עושה זאת בצורה מאוד מרושלת. שאלותי הן : :saint: האם יש תוכנה (חופשית) המיועדת לצפייה מהפורט הנ"ל? :saint: באיזה PAL משתמשים בארצנו?

8. Started by Tov_Tov,

טוב תראו אחרי מחשב רבה אבל באמת רבה התחלתי לחשוב על לקנות את ה X-800 XT איך שהו בחול :\ ולהביא אותו לארץ כי בחול הוא עולה כבערך 2000 +- עכשיו השאלה האם באמת כדאי לי לקנות את הכרטיס מסך הזה או שאני יקנה את MSI RADEON 9800 PRO ! כי אני ממש מפחד שבמשחקים כמו Hl2 ו CS:SOURCE אני בכלל אפילו לא יוכל לשים את זה על HIGH ולקבל את המקסימום מהמשחקים וזה מה חשבתי שאני יקבל אני לא רוצה לשחק CS SOURCE על HIGH אבל עם 40-30 FPS זה מה שמדאיג אותי :\ אז מה נראה לך שבאמת ככה זה יהיה מה שציינתי למעלה ? 30-40 FPS במשחקים האלה ? מפחיד אותי שבסופו של דבר אני יצטרך לשחק כל משחק חדש על MEDIUM או LOW ואלה בכלל לא היו הציפיות שלי אני קונה מחשב חדש כדי שכל המשחקים ירוצו לי על HIGH…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by alexrta,

אחרי שאני מתקין את הדרייברים הכי חדשים (גירסא 40.41אם אני לא טועה) שמתאימים לכרטיס מסך שלי TNT2 הווינדוס לא עולה במקום עולה מסך כחול! מה לעשות? אני באמת זקוק לדרייברים חדשים

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by RawSteel,

hi how are those cards? the radeon 9700 atlantis pro i know there's not a bid diffrance between this and other r9700 pros but still , is it reliable? has good OC ability? thx the thing is that i can get a card like this for "hinam" 1600 nis Edit : http://www.sapphiretech.com/vga/9700proatl.asp

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. אז ככה: יש את הכרטיס של LEADTEK - Leadtek WinFast TV2000 Deluxe XP יש מגוון כרטיסים של החברה המכובדת PINNACLE יש לכם עוד הצעות? אולי משהו שמתחבר ל USB ... בקיצר, כמה שיותר השוואות והתנסויות תודה מראש. FLYVIDEO בבקשה על תציעו כי זה מה שיש לי עכשיו וזה ממש כרטיס!!! (לגימה של קפה ארומה של עלית)...לא ממש טוב ;D

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. היי כולם.. אני נמצא כבר יותר משנתיים עם הכרטיס מסך הנוכחי שלי ואני חשבתי על שידרוג.. חשבתי לרכוש את ה- 8800GTS החדש עם ליבת G92, כאשר הוא יצא.. האם הוא גם ייוצר עם ליבת 65nm? והאם המפרט שלי והמעבד שלי לא יהווה צוואר בקבוק או משהו כזה? אם כן, אז מה אני צריך לשדרג בנוסף? תודה לעונים.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. יש לי חבר שרוצה למכור לי מחשב- עזבו פירוט והכל זאת לא השאלה. [אם אתם רוצים תבקשו] למחשב יש DDR1 עם 2ג'יגה ראם ויש לו כרטיס מסך 1950 PRO של רדון. שמעתי שעוד שנה יצאו משחקים חדשים, והכרטיס מסך הזה לא יהיה שימושי ואצטרך כבר מחשב חדש אז. זה נכון? הוא רוצה על כל המחשב 2600 - המחשב עצמו טוב יש לו מעבד טוב (AMD 4600 athlon 64 2X) וקירורים השאלה היא אם זה הזמן לקנות מחשב טוב (אני צריך מחשב שום משחק חדש לא עולה לי אפילו NFS) תודה לעוזרים

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. הכרטיס על 530 על 580 ! הורדתי אותו מ 540 על 585 !!! אני משחק 30 דקות (כל משחק) המחשב נתקע !!!!! מסך שחור המוניטור נכבה עובר למצב STAN BY וכל מה שנשאר לעשות זה ריסט גם בבדיקת ארטיפקט ב ATI TRAY TOOL או ATI TOOL !!! אותו דבר ...נתקע אחרי 2..3.....דקות של בדיקה הכל קופא ! מה הולך פה לעזזל ? ?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. בשעה טובה קיבלתי את סמסונג 730B ישירות עם שליח מחיון שאלתי היא: להתקין את הדרייבר מהדיסק או להוריד את הדרייבר מהאינטרנט? כי בהוראות כתוב : "this minitor driver is under certifying MS logo and this installation don't damage your system. the certified driver will be posted on Samsung Monitor Homepage." שאלה שנייה: איך בודקים אם יש פיקסל שרוף?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by LioBir,

הי אני מעוניין לקנות מחשב נייד ותהיתי אם כרטיס המסך "Intel GMA 950" שווה משהו ? האם ניתן להריץ עליו משחקים ( לא חייבים להיות הכי חדשים בשוק... ) ? תודה

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. 1. כמה בערך יהיו מחירי כרטיסי המסך החדשים ?? (G80) התומכים ב בארץ DX10 ??? 2. מתי כרטיסי מסך (R600) יצאו בארץ בערך ?? ומה יהיה המחיר שלהם בארץ בערך ?? תודה

19. Started by TheReaper,

שמתי לב שיש איזהשהו חיבור מלבני כזה בצד שלו של מה החיבור הזה? עריכה- 1.האם שינוי מחיבור של PCIE X4 לPCIE X16 יגדיל לי את הביצועים? בכמה? במפרט הזה אני מקבל בערך 4000 ב3DMARK 05 זה בסדר?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by evman007,

הוא שווה 400 שקל? הוא יותר טוב מ9550 128 ביט?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 איטנש בתקציב של באזור ה 2200-2300. דרישות: כניסת VGA (רצוי מאוד מאוד גם DVI) קצב ריענון טוב מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים רגילים (16 מילי מספיק טוב, הלא כן? האם 25 מילי באמת מורגש?) חושב מאוד - הצגה טובה של משחקים ו WINDOWS (בעיקר משחקים) ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך רצוי מסך שידוע כאחד בלי פיקסלים שרופים ועם אחריות סבירה וכן, חיפשתי בפורום, ולא מצאתי משהו עדכני תואם לצרכי. תודה רבה מראש לעוזרים

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. לי יש כרגע כרטיס מסך גיפורס 9800 gtx 512 מגה ואני רוצה להחליף אותו ל-כרטיס מסך Palit nVIDIA GeForce GTS 250 1GB PCIe הבנתי שזה אותו כרטיס מסך או שהוא שונה בהרבה מהכרטיס מסך 9800 gtx ,usv

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by מאיה גרינברג,

קיבלתי כרטיס מסך X600 PRO PCIE רציתי לדעת איך הכרטיס מסך הזה ? למה הוא מתאים ? זה טוב למשחקים ? או רק אינטרנט ?

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by biggie,

ה8800GT נדפק אז אני מעונין במחליף ראוי שווה ערך למה שהיה בתקופתו לכרטיס בימינו. המפרט הוא: מעבד דואל E6550, לוח ג'יגהבייט EP43-UD3L, וספק צ'יפטק GPS-550.

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. במסגרת האיסור החדש של NVIDIA על שינוי הגדרות הפעולה של כרטיסי ה-GeForce GTX 1070 Ti, נראה כי נתחיל לראות עוד ועוד יצרניות שמתחילות להציע פתרונות תוכנתיים נלווים ייעודיים לכתבה

דיונים חדשים בפורומים