כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מבחינת הביצועים איזה כרטיס מסך יותר טוב? הGTX או הGTS החדש?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה הכרטיס שמוצע ב KSP http://ksp.co.il/?uin=12335 אני מחפש כרטיס מסך בשביל HD אבל צריך שיריץ חלק ללא שום קירטוע . המפרט הוא AMD Phenom II X3 720 2.8 GHz שתי גיגה ( בקרוב אני אשדרג ל 4G ) ספק כח FSP 300 W האם הכרטיס הזה יריץ HD ללא שום בעיה ? והאם מישהו יודע איך לעומת מעבדי הגרפיקה המובנים של אינטל בדורות האחרונים ? תודה .
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
TT-hardware פירסמו בנצ'מרקים ומיד אח"כ הם נעלמו "ע"פ בקשת nvidia" (יש הסכם סודיות בין nVIDIA והאתרים שקיבלו דגימות של הכרטיס). מצאתי קישור לעותק של אותם בנצ'מרקים ובהם ניתן לצפות כאן: http://www.darkcrow.co.kr/image/news/0305/nv35performance.gif
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך למשחקים החדשים שיצאו - בסביבות 400-700 - המפרט שלי - i5-2500 [h=1]Intel DH67CL[/h]8g זיכרון ספק כוח seasonic 430w s12ii מסך32 סמסונג led
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. הביאו לי כרטיס מסך GTX 1080 הגירסה הרגילה לא TI, הדגם עם הBLOWER . יש לו חיבור 6 פינים בלבד בתחתית וזהו. חיברתי אותו והרצתי בדיקות ומשחקים והוא עובד. ב3DMARK קיבל תוצאה סבירה - ממוצעת לכרטיס. איך יכול להיות כרטיס כזה עם חיבור 6 פינים. מישהו נתקל בכרטיסי 1080 GTX עם 6 פינים ?
-
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
קניתי לפני כחודש את HD4670 של רדאון ראיתי שיש לו אפשרות להעביר קול דרך החיבור HDMI ניסיתי ונסיתי אך ללא הצלחה... אם משהו יודע איך עושים את זה אודה לו מאוד על העזרה!
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני עוד חודש קונה מחשב חדש(אני דוחה את הקניה בגלל כרטיס מסך ומסך), ותכננתי לקנות 8800GT,ועכשיו אני רואה שיוצאים הכרטיסים החדשים של ATI, אז שווה לי לקנות את ה4870 במקום ה8800GT? והוא יעלה בערך 1300 ש"ח? תודה.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי , יש לי לוח מסוג MSI 2A78H , אני צריך לדעת איזה סוג SLOT יש לי לכרטיס מסך. והמלצה לכרטיס מסך עד 400 ש"ח. תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
{הכרטיס הוא לא SE} של שפיר, עם 256 מ"ב(אני יודע שזה לגמרי מיותר אבל המחיר...) עכשיו השאלה היא, אם משתלם לי לקנות את הכרטיס הזה ב680 שקל?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עכשיו שנגמר הסמסטר, ויש את שעות הבוקר לשרוף, התקנתי מספר משחקים ישנים למדי שאמורים לרוץ באופן חלק וללא בעיות. הבעיה היא שאחרי כ5 דקות משחק נוצרים כל מני ארטיפקטים בגרפיקה (פאקים בקיצור) עד רמה שאי אפשר לשחק... יש למישהו פתרון? כמובן שעידכנתי דרייברים, ואין שום בעיית תאימות עם הPIXEL SHADER נניח. ניסיתי להריץ כל משחק על ההגדרות ההכי נמוכות וזה גם לא עוזר... יש טיפים חברים?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שאלה בכותרת מה יתן יותר ביצועים ויחזיק יותר זמן ? כי ל 7800 יש יותר צינורות עיבוד אני רוצה לשחק את כול המשחקים החדשים שיצאו תודה
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שניהם באותו מחיר בדיוק . והשאלה היא מי מבנהם יתן ביצועים גבוהים יותר ? ה3870 כפול הליבה עם ה1GB זכרון או ה4870
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי אני רוצה לדעת מניסיון שלכם , איזה כרטיס עדיף לי לרזולוציות האלו?ובאיזה כרטיס יש עדיפות לרוב המישחקים של היום. כל זאת על מעבד E6500 DUAL CORE ,2.93GHZ. רוני
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מבקש המלצה לכרטיס מסך שיריץ משחקים כבדים. התקציב הוא עד 1000 שקל. המחשב שלי הוא די ישן: מעבד +AMD Athlon 64 3000 לוח אם Gigabyte GA-K8NF-9 ספק כוח Enermax 420W רזולוצית מסך 1024x768 (עדיין תקוע עם CRT ) האם המחשב הזה יהווה צוואר בקבוק לכרטיס במחיר 1000 שקל, ואז זה יהיה מיותר לקנות כרטיס כזה כי המחשב לא ינצל אותו? תודה
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היי , אני צלם וזה אומר שאני הרבה עובד עם התוכנות Photoshop , Adobe Photoshop Lightroom עם התוכנות החדשות כי יש לי מנוי בAdobe יש לי מחשב כזה Intel(R) Core (TM) I5-6400 CPU 2.70 GHz 2.70 GHz והלוח אם Gigbyte החדש 8RAM זה מספיק לי ה8Ram האמת אבל לא קניתי אז את המחשב עם כרטיס מסך אה ויש לי SSD עם זה משנה משהו ובשביל התמונות לקחתי 500GB עם ז משנה למישהו אוקי מפה לשם אני צריך כרטיס מסך השאלה איזה ואני מעדיף בכיוון Nividia או AMD בנוגע לAMD (ATI) זה בגלל שאין ברשותי מלא כסף אבל איזה אתם מצעיים לי ? אבל באמת יש עדיפות לATI
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני מחבר את הכבל HDMI ממה שהבנתי זה הכבל שמעביר איכות תמונה ברמה הכי גבווה. עכשיו ככה הכרטיס מסך שלי זה hd 6970 וגם המסך שלי הוא FHD ומאחורי המסך יש לי 2 חיבורים DVI-D שבו אני משתמש כרגע ואחד D-SUB שממה שאני יודע זה הישנים... אז איך מחברים ?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת איך הכרטיס מסך VTX HD 6850 ? הכוונה למשחקים והחברה עצמה
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככה, בסוף שבוע אני טס לגרמניה שטוטגרד ואני רוצה לקנות שם בדרך כרטיס מסך טוב. לא משהו על ויותר מדי יקר. כרטיס מסך כזה שיריץ חלק בגרפיקה גבוהה כל משחק שקיים היום כולל הקרבים שיצאו בקרוב. חשבתי בכיוון 260 GTX כיוון שאצל חבר שלי יש את הכרטיס הזה וכל משחק שיוצא היום עובד לו על מקסימום בצורה חלקה(למורות המאבד הישן והגרוע בהרבה ממה שיש לי) ובנוסף שהמחיר שלו ירד בצרוה משמעותית.(ובגרמניה אני אקנה אותו אפילו עוד יותר זול) מה דעתכם? הנה המפרט שלי תגידו לי אם הכרטיס הזה יתאים לי: מסך של LG 22 רחב ANTEC P150 Quiet PC Case 430W Athlon 64Bit AM2 6000 DualCore Box AM260DCB () Gigabyte M55S-S3 AM2 GM55SS3 () Transcend 2GB (2x1GB) DDR2-667 CL5 () Sparkle 8800GTS 320MB Retail Samsung 16…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני די בור במשחקים כי אני כמעט לא משחק ,אך הייתי רוצה לדעת איך מפעילים את הפילטרים האלה. זה דרך המשחק או חיצונית?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך חזק יותר: Nvidia Geforce 5900FX Ultra 256mb או Shappire Radeon 9800 PRO 256mb ? מה אתם אומרים, מה ממולץ לי לקנות(לא מדבר על המחיר, אלא על איכות הביצועים!)? תדוה על כל העצות
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לינק לכרטיס בנועה http://www.noacomp.co.il/Product.aspx?productid=8007 ובאתר של INNO3D http://inno3d.com/products/graphic_card/ichill/ichill_400/gtx460.htm עד כמה שאני יודע הכרטיסים האילו תומכים ב DIRECTX11 אבל משום מה באתר כתוב DIRECTX10 , בכרטיסים אחרים שלהם שלא מהסדרה של I-CHILE כתוב בפרוש DIRECTX11 יש בכלל דבר כזה GTX460 שלא תומך ב DIRECTX11?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שבוע טוב לכולם! אני לא בבית בכדי לבדוק, אז אשמח אם תענו פה. אני נתקל בלא מעט אנשים ברשת שטוענים כי הדרייבר החדש משפר בכ10% בביצועים, השאלה היא האם מדובר רק בסידרה 7?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
היי במחשב החדש שאני מתכנן לקנות אני רוצה לשים את אחד מהכרטיסים הנ"ל כמו שמכירים אותי כאן אני מבין בתחום אך כאן דרושה לי עזרה קטנטנה בהחלטה... ההשקעה שלי היא 1000ש"ח ולא שקל אחד יותר. שמתי עין על הX850XT כמו שאני מכיר אותו זה כרטיס בעל קירור מאסיבי ויכולות מצוינות בעל 16 צינורות עיבוד,המינוס שלו הוא תמיכה בTech חדשות כגון הS.M3 וHDR מלא... http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=12707 ה7600GT הוא כרטיס mainstream מהדור החדש בעל 12צינורות עיבוד וTech חדשות כגון הCineFX 4.0 וS.M3 וHDR... http://www.pcchip.co.il/scripts/prodView.asp?idproduct=1686 תאכלס מי מבין שניהם חזק יותר אם זה בפילטרים ובאם זה בכחו במשחקים החדשים... (כמובן דגש גם על C@ ללא החלפת קירור)…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-