עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by sinister18,

אשמח להסברים ולמה נועד השימוש בו...

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. שלום לכולם. אני רוצה לרכוש כרטיס מסך חדש תקציב עד 750 ש"ח (לא9600).

• 28 תגובות
    • 2k צפיות
  3. אלה מפרטי המחשב שלי: Computer Type ACPI Multiprocessor PC Operating System Microsoft Windows XP Professional CPU Type DualCore Intel Core 2 Duo E8400, 3000 MHz (9 x 333) Motherboard Name Asus P5Q SE (3 PCI, 2 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN) System Memory 2048 MB (DDR2-800 DDR2 SDRAM) Video Adapter NVIDIA GeForce 9500 GT (512 MB) (לא מספיק טוב בשבילי, כרטיס ממוצע "-" לפי מה שהבנתי) Monitor Samsung SyncMaster 931C/MagicSyncMaster CX930B (Digital) [19" LCD] (HVBLC28048) מתלבט בין שני כרטיסי מסך, אני מעוניין לבחור את האופצייה הכי מתאימה לפי מפרטי המחשב והיצע המשחקים כיום. 175$ EAH4850/HTDI/512M Specifications: Graphics Engine ATI Radeon HD 4850 Bus Sta…

• 4 תגובות
    • 691 צפיות
  4. Started by eliil1,

רציתי לעשות ככה שהמחשב יהיה מחובר למסך טלויזיה בסלון, פתחתי כבר פורום אמרתם צריך כבל RCA. הייתי בכמה חנויות , יש רק כבלים באורך של מטר אחד, כאשר המרחק בין המחשב לטלויזיה הוא בערך 5-6 מטר. רציתי לשאול האם ישנן אופציות נוספות חוץ מכבל RCA ? או לפחות האם מישהו יודע איפה אפשר למצוא כבל RCA ב5-6 מטר במחיר לא יקר באיזור נתניה? או ת'כלס אפילו אפשר להזמין .... תודה.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  5. אני חדש פה אז אם עשיתי משהו אל בסדר מצטער אני צריך עצה לכרטיס מסך וספק אני מתלבט בין הhd4850x2 לבין הgtx275 וצריך ספק שיחזיק לי את אחד הכרטיסים,תלוי מה אני יקנה. אני רוצה לקחת את ה corsair 550w vx ואם יש לכם הצעה לכרטיס מסך אחר אני אשמח.

• 25 תגובות
    • 1.4k צפיות
  6. Started by V.L,

מה עדיף למשחקים? 8600GT VS 8400GS והאם ההבדל גדול?

• 3 תגובות
    • 801 צפיות
  7. Started by amitai124,

מה יותר טוב ?

• 6 תגובות
    • 764 צפיות
  8. Started by dor18,

חזרתי היום מהצבא אני רוצה להדליק תמחשב ואז אני מבחין במאן נקודות מוזרות כאלה /קווים מוזרים עוד לפני העלייה של ה WINDOWS כלומר הלוגו של הלוח אם מלא בנקודות/ קווים מוזרים וכנ"ל גם ב העלייה של מערכת ההפעלה. מה שנסתי לעשות כדי למצוא פתרון הוא כזה: מחקתי את הדרייבר של הכרטיס מסך והתקנתי אותו מהתחלה שיחזור מערכת נקתי את הכרטיס מסך והחזרתי אותו בחזרה למארז שום דבר לא עזר ,האם הכרטיס נדפק סופית?? בתודה מראש

• 11 תגובות
    • 938 צפיות
  9. אני מעוניין לשדרג מחשב P4 בין 5-6 שנים ששודרג כבר בעבר אין ספור פעמים ועדיין משרת אותי נאמנה למחשב ספק גנרי 500W 1 גיגה זיכרון DDR2, פנטיום4 3 גיגהרץ. בלוח אם יש רק AGPX8 אני משתמש במחשב בעיקר ללימודים ולסרטים.. בשביל משחקים יש לי את ה XBOX360. כרטיס המסך הנוכחי שלי(6800gs) לא סוחב תכני HD.. אין הכוונתי להחליף את המחשב/לוח אם/מעבד מאחר והביצועים שלו למעט תכני ה HD מספקים אותי לצרכים שלי. הבעיה היא שאני לא יודע אם קיימים בכלל כרטיסים חדשים ל AGP שתומכים בתקנים החדשים, האצת HD.. הדרישות שלי מהכרטיס: שקט וחסכוני, בעל יציאה לטלווזייה שתומכת ב FULL HD, יכולת האצה טובה ל HD, ותמיכה לתקנים חדשים (DirectX). לא מעניינים אותי הביצועים במשחקים מאחר ואני לא משחק במחשב.

• 11 תגובות
    • 951 צפיות
  10. Started by DarkAngely,

שלום לכולם, אנימחפש לקנות כרטיס מסך מאתר skypc במחיר של עד 800 שקלים ( בלי חריגה של שקל אז לא להציע) אני רוצה לבחור בין חברת ASUS לגיגביט והבעיה היא שאני לא יודע איזה מהכרטיסים שלהם יותר טוב כי יש 9600 ו 9800 באותו מחיר. בכל אופן הכרטיס מיועד להחזיק לגיימינג למשחקים חדשים אם אפשרות ליציאה של HDMI לעתיד לטלוויזית FULLHD ואם אם יש גם יציאת S-video אז בכיף אבל לא חובה. מי מהכרטיסים יותר טוב לדרישות שלי ומה ההבדל ביניהם? תודה רבה ויום טוב לכל העוזרים!

• 10 תגובות
    • 780 צפיות
  11. Started by yoxo,

שמתי לב שבכרטיסים החדשים 9800GTX ומעלה כתוב DUAL SLOT , ובכרטיסים של סידרה 8XXX כתוב SINGLE SLOT רציתי לדעת מה זה בידיוק ומה ההבדל ביניהם?

• 8 תגובות
    • 893 צפיות
  12. שלום. רציתי לדעת האם כדאי לי להחליף את הכרטיס מסך שברשותי 8600 GT ל4850?היה שיפור ניכר בביצועים?

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. למחשב ישן מבוסס AMD3000. המטרה העיקרית זה האפשרות להריץ את המשחק SIMs 3. מבדיקה של המחשב באתר canyourunit, נתברר שהדבר היחידי שחסר למחשב זה כרטיס מסך תומך Shader Model 2. הזמנו את הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD3650 512MB AGP, אחרי שביררתי שלא רק יכול להריץ את המשחק אלא הוא כרטיס חזק יחסית למחיר שלו ויוכל לתת גם ביצועים טובים מאוד. אבל... מסתבר שהספק כוח של המחשב לא יכול לספק את המתח אליו והמחשב לא עולה עם הכרטיס הזה. האם יש המלצה לכרטיס אחר שיהיה מספיק טוב אבל ישרוד ספק 400 וואט (לא של יצרן מוכר אז סביר שזה לא באמת 400 וואט) ? או לחילופין שדרוג הספק + כרטיס מסך מתאים שלא יעלו יחד יותר מ 450 ש"ח ? ראיתי שיש גם הכרטיס Sapphire ATI Radeon HD2400PRO 256MB AGP - שהוא זול יותר, …

• 2 תגובות
    • 634 צפיות
  14. Started by ObakeFilter,

שלום לכם, בעזרתכם הנדיבה קניתי את ה-Gigabyte Nvidia Geforce 9600Gt, כרטיס מסך מצויין לכל הדעות. אבל יש בעיה קטנה, ברגע שאני מפעיל את המחשב, אני מקבל את ההודעה הבאה, והכרטיס מתחיל לעבוד בעוצמה קטנה מאוד (פחות משליש מעוצמתו המקורית, לפי דעתי) - למרות שהספק שלי בעיקרון אמור להתמודד עם הכרטיס - http://img514.imageshack.us/img514/9790/21532626006.jpg חרשתי על האינטרנט וגיליתי שאני אמור לעדכן את ה-BIOS שלי (אני יודע שזה מסוכן, אבל אני נואש), לכן פניתי אליכם, כדי לקבל סקנד אופיניון. האם תוכלו לעזור לי? לוח אם - GA-EG45M-DS2H מעבד - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz מסך - LG W2271TC (למקרה שזה יעזור)

• 5 תגובות
    • 682 צפיות
  15. Started by arkadur,

יש לי 2 כרטיסי 4850 במערך CF, על לוח של DFI X48 LP T2R, 2 הסלוטים עובדים בX16, יש לי סלוט נוסף של X8 , ויש לי כרטיס נוסף בצד, האם יש טעם לחבר אותו למערך הקיים? האם הלוח יתמוך בכרטיס נוסף?

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  16. http://www.nordichardware.com/news,9382.html לא יודע אם אתם מכירים את זה או לא, אבל לכו תדעו איזה בעיות יכולים לעשות לכם עם האחריות (החלפה/תיקון) במידה ובאמת יפסיקו לעבוד אחד עם השני. לתשומת לבכם.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by MatanFrenkel,

חבר שלי מעוניין לדעת איזה 4770 בדיוק עדיף , ספיר או גיגהבייט ואם יש עדיפים עליהם אז תציאו ( כמובן מבחינת קירור , שקט זניח..) תודה מראש

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  18. Started by דיגי,

שלום, אני מחפש פיתרון להפעלת שתי היציאות של כרטיס המסך גם כאשר המסכים אינם מחוברים. האם יש דרך או יישום כלשהו שיגרום למערכת לחשוב ששני המסכים כן מחוברים? XPHome SP3 כרגע, אם המסכים נותקו, המערכת מגדירה מסך אחד בלבד. (אני מנוע מלאתחל את המחשב לאחר הזנת חשמל למסכים) אודה על הצעות או הפנייה למידע שיכול לעזור!

• 0 תגובות
    • 687 צפיות
  19. לאחר שהתחדשתי לי ב GTX 295 רציתי לשאול שאלה שמענינת אותי למי שכבר יש את הכרטיס ויכול להשוות זאת על הכרטיס הנ"ל ישנם 2 סוגי לדים המציינים 2 דברים שונים לד אחד = ירוק / אדום = המציינת האם הכרטיס מסך מקבל מספיק כוח מהספק. לד כחול = למי שיש ריבוי כרטיסים לד זה מראה איזה מהם הוא הראשי המוציא סינגל למסך. עכשיו אצלי הלד הזה דלוק לאחר שמחובר ל DVI Primary כבל Dual-Link מבלי שיש לי SLI חוץ מהכרטיס עצמו האם גם אצלכם זה ככה?

• 0 תגובות
    • 668 צפיות
  20. שלום לכולם, יש לי מחשב עם כרטיס מסך on board, אני יודע- דפוק, אבל נישרף לי בעבר הלוח אם ולא ממש הייתה לי ברירה. עכשיו, יש 2 חיבורים לכרטיס מסך, אחד RBG והשני DVI. חיברתי מסך 32" לDVI, ולRGB חיברתי מסך 19", הבעיה שאני רואה רק ב32". יש לזה סיבה? אי אפשר לראות בשני מסכים בו זמנית מאותו כרטיס מסך, או שאני צריך להגדיר את זה איכשהו? אם זה רק עניין של הגדרה, אפשר איזה הסבר קטן? תודה מראש, ושבת שלום!!!

• 3 תגובות
    • 651 צפיות
  21. Started by Styx,

שלום חברס תאמת יש לי מחשב די ישן וכרגע אין ממש כסף למחשב חדש אבל עדיין אני צריך כרטיס מסך חדש (יותר למישחקים) שיתמוך ב Vertex Shader Ver.: 3.0 , Pixel Shader Ver.: Required - 3.0 כרגע יש לי Readon x800 gto התקציב הוא 400 ש"ח פחות או יותר נ.ב אם אתם צריכים תצלום של משהו מאוורסט אז תגידו

• 13 תגובות
    • 902 צפיות
  22. Started by Seasonic,

שמעתי שיצאו כרטיסי מסך חדשים. אז יש מצב שאני יחכה עם המחשב החדש. אשמח לקבל הסבר עליהם.

• 6 תגובות
    • 1k צפיות
  23. קניתי היום כרטיס מסך רדון 3650 ב - 390 ש"ח ממשק AGP חיברתי אותו למחשב והכל סבבה אבל אני לא בטוח לגבי המהירות שאני מקבל, כי למחשב שלי יש 256MB פנימי ולכרטיס מסך יש 512MB האם אני צריך לשדרג את הזיכרון ל - 512MB או 1GB כדי שזה יעבוד כמו שצריך או שזה רק בגדר המלצה בלבד? שאלה שניה: הכרטיס הוא תומך HDMI FULL HD 1080P שאני מחבר אותו דרך כבל DVI TO HDMI זה מראה לי את התצוגה יפה, אבל אין קול, מה עושים כדי שיהיה קול?

• 6 תגובות
    • 633 צפיות
  24. שלום אנשים, לצערי הרב, היום נשרף לי הכרטיס מסך. היה לי כרטיס מסך מדגם HD 2900 XT של ATI Radeaon. התקציב שלי לכרטיס מסך חדש הוא עד 1000 ש"ח. חשבתי על ATI Radeaon HD4770. אני כן גיימר לא קטן אבל אין לי כוונה להשקיע יותר מידי מאחר ואני מתגייס. המפרט שלי: לוח אם M2N-E של Asus זכרון 2GB של Crossair מעבד (אם אני זוכר נכון) +6200 Dual Core AMD ספק כוח 520W של Crossair מארז P90 של Antec אשמח אם תוכלו לעזור לי.

• 3 תגובות
    • 549 צפיות
  25. Started by אישי555,

בעבר היה לי בין האפשרויות את 1440*900. משום מה בזמן האחרון זה נעלם (יכול להיות שמישהו שיחק עם ההגדרות). אני מנסה להוסיף את זה ידנית בתוכנה של NVIDIA אבל זה אף פעם לא נוצר. מה צריך לעשות?

• 11 תגובות
    • 970 צפיות

דיונים חדשים בפורומים