עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בשביל משחקים (המחירים בשמיים אבל אני עשיר) בשביל עבודה ועסקים (זול מאוד) מי בכלל קונה כרטיסי מסך? אני נשאר עם הוודו 3 שלי (או לחילופין- אני אגנוב מבאג ואז נראה)

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  2. ב-Catalyst Overdrive יש לי אפשרות לעלות את ה-GPU CLOCK ל840 ואת ה-memory clock ל1325. האם זה בטוח ולא מסוכן לכרטיס אם אני יעלה אותם?? הכרטיס מסך האגב הוא hd 6950 DUAL FAN sapphire שלא יכול להפתח ל6970. תודה לכל מי שיגיב.

• 9 תגובות
    • 859 צפיות
  3. Started by adirnasri,

מה הכרטיס מסך כי טוב שיש עד 700 800 שקל הכי הכי טוב

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  4. Started by dd7,

האם יש הבדל מבחינת ביצועים בן 2 הכרטיסים האלה: http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814102003R http://www.newegg.com/Product/Product.asp?Item=N82E16814121554 או שההבדל היחידי זה הבאנדל??

• 9 תגובות
    • 778 צפיות
  5. Started by sagioto,

היי, יש לי מסף 24" (1920X1200) אני מתלבט בין הכרטיס nVIDIA GeForce 8800GT 512MB PCIeוLeadtek לכרטיס nVIDIA GeForce EN8800GT 512MB PCIeוAsus מה אומר ה-EN ולמה הוא כ"כ זול בהתחשב בזה שהוא כרטיס של ASUS? ואם בכלל אתם יכולים להמליץ על משהו אחר בסביבות ה-700-800 ש"ח

• 9 תגובות
    • 590 צפיות
  6. יש לי את כרטיס המסך הזה 3 שנים, והוא לא מאכזב אותי גם למשחקים החדשים שיוצאים, כי אני מוריד את רובם ל-medium ואפילו פחות (אני לא חסיד גדול של גרפיקה, יותר חסיד של ביצועים משחקיות ותנועה/פיזיקה). שמתי לב שבמשחק QuakeLive בזמן האחרון יש לי נפילות ב-FPS, שפוגעים ממש ביכול שלי לכוון (אם זה היה FPS נמוך קבוע היה עדיף, אבל זה 100 ואז נופל ל-60 100 ואז 60 (זה לא 60 עגול, זה ממאה עד שישים)). צריך קצת עזרה בזה, ואם מישהו מבין בקונפיגורציה של Quake (איך לגרום למשחק להוריד את הגרפיקה למקסימום ביצועים וכו'), אז עוד יותר טוב. תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. שלום לכולם!! רציתי לשאול לחוות דעתכם איזה כרטיס מסך עדיף למחשב שמתוכנן למשחקים כבדים מבין השניים הללו: 1) פעמיים: eVGA? - 7300GT 512MB TV, DVI, PCI-E? או... 2) פעם אחת: X1950 Pro Extreme 256MB, GDDRIII, 2xDVI, VIVO, PCI-E - כרטיסי מסך כמו שאתם רואים באפשרות הראשונה אני מחבר ללוח M שני כרטיסי מסך מחברת ABIT ובאפשרות השנייה אני מחבר כרטיס מסך אחד של חברת POWERCOLOR. חשוב מאוד לציין שהמחשב מיועד למשחקים כבדים תודה ....

• 9 תגובות
    • 775 צפיות
  8. Started by Component,

היי, יש לי חבר שרוצה לקנות כרטיס AGP ב-1000-1200 שקלים. מה אתם מציעים? תודה, עדי.

• 9 תגובות
    • 852 צפיות
  9. Started by AsDoNaTiOn,

חבר'ה אני מתלבט! הם עולים אותו דבר, אז מה עדיף? בבקשה רק מי שיש לו את הכרטיס או שראה אותו והתנסה בו. תודה רבה לעוזרים..

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. התפריט שלי : מעבד:2.4GHz Intel Core 2 Quad Q6600 זיכרון: 800 MHz נפח 2048 יצרן OCZ דיסק קשיח:750GB 7200 RPM 32MB WD Caviar Black מסך: "24 אינץ U2410 DELL רזולוציה 1920X1200 כרטיס מסך:GIGABYTE GT 8600 256MB לוח אם: DDR 2 1600Mhz Gigabyte GA-EP43-DS3L ספק כוח: ‏Tough Power W0116 750W PFC (24pin) Thermaltake העים הכרטיס מסך 5870 ATI יחזיק את המחשב שלי בלי בעיות ? (מבחינת תאימות מעבד לוח אם ושאר החלקים ) וגם עים הכרטיס מסך ינוצל מקסימלית על ידיי המחשב שלי מבחינת ביצועים מקסימליים למישחקים כבדים (אפשר תגובה מיקצועית ) תודה לעוזרים .....

• 9 תגובות
    • 980 צפיות
  11. Started by SagroN,

אז ככה נמאס לי לחכות ל-7600GT הזה וגם כבר לא בא לי הכי על המחיר שהוא הולך לעלות במיוחד בהתחשב בעבודה שהמחשב שלי הוא לא הכי היכ, 2.8 עם ג'יגה זיכרון. בקיצור כרגע אני מתלבט בין 2 הכרטיסים הנ"ל. לפי מה שהבנתי ה-6800GS טוב יותר, השאלה היא עד כמה יותר טוב, אם יותר טוב כמה כסף שווה להוסיף עליו, נניח אני קונה את ה-X800GTO ב-900 ש"ח, כמה תוספת שווה לי לשלם עליו..100-200 ש"ח מתי כבר זה לא יהיה משתלם? דבר נוסף, המחשב הולך הרבה מאוד להתחבר לטלוויזיה, עם איזה מהכרטיסים אני אקבל איכות יותר טובה או ששנהים יש אותה איכות. ועוד שאלה זה האם לשניהם יש אפשרות לחיבור HDTV?. ד"א משהו מאוד תמוה לדעתי (הדרישות מינימום של המשחק קריסיס): CPU: AMD Athlon 64 3000+/Intel Pentium 4 2.8GHz; * GPU: NV…

• 9 תגובות
    • 743 צפיות
  12. Started by Hbsten,

חברים אני יודע שזו די שאלה רטורית לרובכם אבל הייתי רוצה לדעת מה היתרונות והחיסרונות של SLi (Nvidia) או ( AMD) Crossfire ?

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. Started by idDFdd,

לפני כמה זמן ראיתי בפוקספיסי את הכרטיס הזה http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1979 260gtx+ למה הפלוס הזה? אותו קטע כמו 9800GTX ו9800GTX+? זאת גירסה יותר חזקה מ260GTX 216 הרגיל? ואיך הכרטיס הזה? משתלם למחיר?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  14. Started by Gill2,

אני קונה Radeon X800XL 256 mb ואין לחנות Sapphir, רק Power colour, האם בכרטיס אותו דבר רק של חברה אחרת? שניהם עולים אותו דבר האם שווה לחכות 10 ימים לספיר או לקחת את הפאוור קולור?

• 9 תגובות
    • 661 צפיות
  15. Started by bigben,

מישו יכול לתת לי לוח אם שיתאים לשני כרטיסים מסך Radeon HD 7970 ואם ספק כח של crossair 850V מספיק להם?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  16. Started by The Shark,

שלום. לאחרונה יש לי בעיה במחשב כשאני משחק במשחקים (אני חושב שהבעיה הזאת מתאימה לפורום הזה, כי זאת כנראה בעיה בכרטיס/דרייבר או משהו כזה). במשחקים כמו NFSU2 DEMO, FIFA2005 וכו', המשחק נתקע באמצע, והמסך פתאום נהיה שחור ולא עובד... אחרי שאני עושה ריסט והווינדואוז עולה, יש msgbox וכתוב בו שהמאיץ הגרפי (VPU) הפסיק לעבוד מסיבה מסוימת או משהו כזה.. ואז יש אפשרויות של "שלח" ו"אל תשלח".. נו אתם בטוח מכירים את ההודעה הזאת, אני חושב שזאת בעייה יחסית מוכרת. אבל למרות היותה מוכרת, אני לא יודע כ"כ איך לפתור אותה.... האם הכרטיס מסך לא טוב? האם הוא מתחמם יתר על המידה? האם הדרייברים שלי לא טובים? (קאטאליסט לא זוכר בדיוק איזו גרסה, אבל התקנתי אותם לפני חודש בערך) הכרטיס הוא R9600 PRO של ATI…

• 9 תגובות
    • 795 צפיות
  17. זה מה שאמר לי מוכר, באחת החנויות בארץ. הדגם של הכרטיס הוא: geforce 9400GT. למה הוא התכוון בדיוק והאם זה יתכן בכלל?

• 9 תגובות
    • 759 צפיות
  18. בשוק המון כרטיסים מסוגים שונים שאין לי כוונה להתחיל ללמוד ולבחון האם לסוג כרטיס מסך יש חשיבות אם אני לא משתמש במחשב למשחקים? אני בעיקר משתמש לגרפיקה ועריכת תמונות וחשוב לי שהאיכות תהיה הכי טובה מה דעתכם ואיזה כרטיס הייתם ממליצים מחשב מבוסס פנטיום D820 מסך 19 LCD LG עם DVI

• 9 תגובות
    • 871 צפיות
  19. Started by 0xIDE,

נתחיל עם מפרט: AMD Phenom II x4 925 Gigabyte GA-MA770-UD3 4.096 GB RAM ATI Radeon HD4890 Samsung 2233SW Windows 7 Ultimate 64-bit בזמן האחרון שמתי לב שגם כשאני לא משתמש במחשב ואפילו אם אני משאיר אותו דלוק ללא פעילות מיוחדת, הטמפרטורה של הכרטיס נעה בין 60-62 מעלות. לפי מה שבדקתי זה אמור להיות בין 50-55 מעלות. נכנסתי לדרייבר ובOverdrive החזרתי לdefaults אבל הטמפרטורה נשארה אותו דבר. עכשיו הוא על 61 מעלות, שימוש 0% ומארוור 45% (אוטומטי) הכרטיס נקנה לפני כ10 חודשים.

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. יש לי כרטיס מסך 7870 XT ולמסך שלי יש רק חיבור כחול [VGA]. קיבלתי מתאם עם הכרטיס מסך אבל אני לא רוצה שהשימוש במתאם יהרוס תכרטיס מסך. לחבר תמסך עם מתאם לכרטיס מסך? או לחבר לחיבור מסך בלוח האם? זה רק זמני אני קונה מסך עוד שבועיים.

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. מה הכרטיס הכי משתלם(מבחינת ביצוע) של ה-LOW ביחס למחיר? אשמח לכמה שיותר תגובות. והכי חשוב שיחזיק את FARCRY ואת המשחקים החדשים על רמה בינונית +- שלא יהיה תקיעות ושירוץ חלק. מבחינת שאר המחשב אין בעיה, 2.66 GHZ 512 DDR תודה מראש. .swg

22. קניתי מחשב בלי כרטיס במטרה לקנות בהמשך והמשך הזה ממש בפתח. במקור תכננתי על 750TI כך שלא ציפיתי לבעיה מיוחדת מידי מבחינת הספק בנוסף לקחתי 'מרחק בטיחות' ושדרגתי את הספק עוד במעמד הרכישה ל 500W (ג'נרי) אין לי מושג מה יהיו הדרישות של 960 שעתיד לבוא עלינו בסוף החודש ואני ממש לא מתכוון להחליף ספק. המחשב הוא כזה: I5 4460 בלוח MSI 8GRAM סטיק בודד מארז thermaltake v3 עם ספק 500W ג'נרי וכל השאר סטנדרט. מה עושים ? ובאותה הזדמנות נשאל האם מומלץ לרדת חזרה לווינדוס 7 במקום 10 מבחינת ביצועים גרפיים ?

• 9 תגובות
    • 1.4k צפיות
  23. Started by ome152,

http://www.tms.co.il/product/11016 אני קונה היום 6950 הנ"ל מעבד : CPU Type QuadCore Intel Core i7-2600, 3600 MHz (36 x 100) לוח אם : Motherboard Name ECS H67H2-M3 (2 PCI, 1 PCI-E x1, 1 PCI-E x16, 2 DDR3 DIMM, Audio, Video, Gigabit LAN) זיכרון : System Memory 4080 MB (DDR3-1333 DDR3 SDRAM) מסך : ' http://www.tms.co.il/product/10845 DELL 23 הספק בתמונות .. [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 788 צפיות
  24. היי, הילדים בחופשת הקיץ וזה הזמן לשדרג את המחשב. יש לי מפרט עם ה- 570gtx או 560gtx448 שניהם בסביבות 1500 ש"ח. האם שווה להמתין להכרזת ה- 660gtx ולרכש אותו או לרכש את הקודמים במחירים זולים יותר (במידה והמחירים יירדו) או שההמתנה מיותרת? מה דעתכם? תודה, ירון.

• 9 תגובות
    • 912 צפיות
  25. שלום. אם זה לא הפורום המתאים מבקש מהמנהלים להעביר. רכשתי לאחרונה רדאון 7950 והכרטיס לא העביר סאונד. אחרי הרבה חיפושים הבנתי שצריך להתקין דרייבר מיוחד לHDMI... עכשיו אחרי ריסטרט אין בעיה והמחשב מזהה את הטלוויזיה (מצורפת תמונה) ומעביר גם סאונד (בוידאו אין בעיה לפה או לפה). מחיפושים הבנתי שאחרי שהמחשב נכנס למצב idle או למצב שינה, הוא כבר לא יזהה את הטלוויזיה. פתרונות למישהו שמכיר את העניין? תודה

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.