עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. אני בונה מפרט למחשב לאחותי בת ה8, ואני מתלבטת בקשר לכרטיס מסך. בתור התחלה היא תריץ משחקי SIMS. יש סיכוי טוב שהיא תשתמש במחשב למשך 5 שנים פלוס, ושכרטיס המסך לא יוחלף בכלל אז אני יודעת שהדרישות של SIMS לא גבוהות, אבל אני מעדיפה לרכוש כרטיס שיתאים גם לדרישות קצת יותר גבוהות, ליתר ביטחון.. אז מבחינת Nvidia האפשרויות שחשבתי עליהן הן :Geforce 9400, 9500 GT או 9600 עם חריגה מהתקציב לגבי ATI לפי מה שהבנתי מהאינטרנט האפשרויות הן: Radeon HD 4350, 4550,4650,4670. גם HD4670 חורג מהתקציב אז אין לי מושג איזה כרטיס עדיף. כמה שיותר זול - יותר טוב, אבל אני מעוניינת גם שהSIMS ירוץ טוב במחשב, לא על LOW QUALITY או משהו כזה אז מה אתם חושבים שעדיף? כמה שאלות נוספות: 1. יש כרטיסי מסך ש…

• 8 תגובות
    • 922 צפיות
  2. Started by redti,

שמתי לב שקיימות 2 אופציות להפעיל HD4850 במערך כפול.. האחד לקנות 2 כאלה או כרטיס בודד שהוא למעשה שתיים.. תקנו אותי אם אני טועה..פשוט ככה זה נראה בתמונות אולי הכרטיס הבודד תופס 2 חריצים וזה בכלל אותו דבר ? איך זה עובד מה ההבדלים ?

• 8 תגובות
    • 948 צפיות
  3. היי, חבר שלי הולך לקנות מחשב שעיקר תפקידו יהיה סרטים ועבודה שותפת, וגם משחקים בינונים, וכל זה במסך 19 אינץ' וטלוויזיה 32 אינץ'. בעיקרון בטלוויזיה הוא משתמש הרבה פעמים למטרות סרטים ומשחקים במסך ענק כשחברים באים לבקר, אז חשבתי להציע לו את ה4770 אבל אני לא יודע אם הוא יכול לסחוב מסך ענק ברצף. המטרה של הנושא היא שרציתי לשאול האם אפשר לחבר את הטלוויזיה והמסך לכרטיס המסך ביחד וכשמתחשק לו הוא במחשב מגדיר שהטלוויזיה תעבוד והמחשב יעבור אליה לבדו? אין לו הרבה סבלנות כל פעם לכבות את המחשב וישר להעביר את החוטים לטלוויזיה.

• 1 תגובה
    • 565 צפיות
  4. E8400 3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ GTX 275 שואל בפורום הזה כי הכרטיס מסך הוא הרכישה יריצו על הכי גבוהה כל משחק שקיים היום ?(ברזולוציה 1680/1050)

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by nick988,

המפרט הנוכחי שלי הוא כזה מעבד: amd 3000(1.8 זכרון : 1 GB כרטיס מסך Geforce 2 עקב השרפות של geforce 6600gt לוח של גיגהבייט עם חיבור AGP. יש כרטיס שאני יכול לקנות עד 350 ש"ח שיאפשר לי לעריץ משחקים חדשים בהגדרות בינוניות? אני בדקתי וראיתי שכרטיס כמו שהיה לי אפשר להשיג ב 250 ש"ח בערך ובזמנו הוא היה מריץ כל משחק על הגדרות גבוהות. אז איזה כרטיס אתם ממליצים לקנות?

• 3 תגובות
    • 637 צפיות
  6. אני מעוניין לקנות מחשב לבר עם 9 מסכים עם אפשרות לראות בכל מסך תמונה שונה או תמונה אחת גדולה על כולם או תמונה זהה בכולם ( האפשרות האחרונה פחות חשובה ) , אני יודע שיש לוחות אם אם אפשרות ל 4 כרטיסי מסך , למישהו יש מושג מה כדאי ? זה למטרות סרטים ומצגות , לא יותר . תקציב צריך להיות כמה שיותר זול כמובן שיהיה איכותי אבל בבקשה תעזרו לי אני תקוע ! תודה !

• 12 תגובות
    • 2.5k צפיות
  7. Started by yudsim,

אני צריך כרטיס מסך gtx285. השאלה היא של איזה חברה לקנות? מכיון שהכרטיס אמור לעבוד 24/7 מה שחשוב לי זה הקרור שלו והאמינות שלו! אז מי עדיף? (בפרט gigabyte or bfg)

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  8. עקב הסכנה בשימוש בתוכנה (לפחות כך שמעתי ) אני נימנע מלהפעיל אותה . לכן אני מחפש תוכנה דומה לstress testing ,ויהיה גם נחמד תוכנה שמחפשת artificts (אגב אני לא יכול להישתמש ב ati tool עקב בעייה מסוימת ) . תודה .

• 8 תגובות
    • 858 צפיות
  9. שיא חדש של 110.4 צלזיוס! כן כן צלזיוס גבירותי ורבותי לא פריינהיט קודם כל המאוורר תקוע כל היום על 100 בד"כ הטמפ' היא 63~65 שאין ישומים גרפיים שרצים אבל Need for speed most wanted על ההגדרות הכי הכי הכי הכי הכי גבוהות קבע שיא חדש ברזולוצית 1280X1024 הוכחה תמונתית אין כי לא ציפיתי לזה אבל יש את הLOG של ATITOOL =] כמובן השיא הקודם הוא 102 מעלות צלזיוס עכשיו הכרטיס שלי נח קצת .. תאמינו לי בלי קירור הוא יכול לעבור את זה בקלות ראש.. :kopfpatsch: ונגעתי בכרטיס שהוא היה ב100 קיבלתי כוויה קטנה אבל בקטנה אני מת לקנות קירור ולעשות לו OC ואז בכלל הוא יהיה סעס :P עזבו את מה שרשום למעלה!!!!!!!1 שברתי שיא חדש במשחק COJ!! על הגדרות מקסימום 120.8C צלזיוס! כן כן כן!!…

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  10. Started by MatanFrenkel,

לוח אם של GIGABYTE מודל 945GZM ספק 500W של HEC ו מעבד E6320 ניסיתי לחבר 4850 של ספיר במחשב הזה אם שני ספקים שונים , בשניהם המסך מראה NO SIGNAL , גם במסך אחר זה ככה ובמחשב אחר הכרטיס עובד , אז מה הבעיה ? תודה רבה למי שעוזר הכרטיס מסך הוא 4850 של ספיר דגם VAPOR X אם 512MB

• 11 תגובות
    • 933 צפיות
  11. אם יש לי TV "37 FHD איזה כרטיס מסך טוב במחיר סביר של 1000-1400 ש"ח למשל אפשר לבחור כדי להפיק את המקסימום ? ראיתי שיש HD4870 וHD4890 . אלו כרטיסים מספיק טובים למסך בגודל כזה?

• 5 תגובות
    • 827 צפיות
  12. Started by redti,

אני מבקש לענות אך ורק בהקשר לשאלות שלי האם לספק כח מחו"ל(אמריקה) תהיה בעיית תאימות פה בארץ ? (זה משהו שאני צריך בשביל הכרטיס מסך) השאלה שיותר מעניינת אותי..האם עם GTX 275 E8400 @3.7 GHZ 4GB DDR 2 833 MHZ אני אריץ כל משחק שקיים היום חלק עם פילטרים והכל על רזולוציה של 1680 / 1050 אני שואל על מנת לדעת אם לטרוח בעבודה וכסף על מנת להחליף את הכרטיס מסך הנוכחי HD 4850 512 MB בכסף זה יסתכם ב1100 שקל לכל היותר .

• 3 תגובות
    • 557 צפיות
  13. אני מדבר על הרזולוציה המקסימלית, בלי פילטרים. בינתיים אני מריץ Crysis על VH עם פילטרים AAx4 על רזולוציה 1280x1024 ויש לי בערך 30-45 FPS ובקרוב אני משדרג לT220 ורציתי לדעת אם אני יוכל להפעיל את הרזולוציה הכי גבוהה, ושלא תיהיה לי נפילת FPS

• 6 תגובות
    • 947 צפיות
  14. שלום האם הנאה של המשחק עולה בהרבה כאשר משחקים עם פילטרים ? אם כן איזה כרטיס מסך הכי זול שיכול לאפשר את זה ? אגב איזה פילטרים ? X8 X4 או שכמה שיותר יותר טוב ?

• 2 תגובות
    • 766 צפיות
  15. Started by דניאל99,

אני מנסה לבחור כרטיס מסך. ברוב הביקורות שראיתי כרטיסי המסך נבדקים עם מעבדים מאוד חזקים. עד כמה למעבד יש השפעה על הביצועים? כמה FPS להפחית מהתוצאה שלהם? יש לי E7400. בביקורות שראיתי משתמשים ב- Q9550 / I7.

• 25 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. מדובר על הדגם הזה. השאלות שלי הן: 1. עד כמה אפשר לסמוך על הקירור הפסיבי? האם מארז מדגם בסיסי (למשל Cooler Master Elite 335) עם שני מאווררים יספיק כדי להבטיח תוחלת חיים סבירה לכרטיס? 2. מנסיונכם או לדעתכם, כמה משמעותי ההבדל ברעש בין הדגם הזה לדגם עם המאוורר, שלפי מה שקראתי אמור גם הוא להיות שקט במיוחד? 3. איזה אובדן ביצועים צפוי אם מחברים את הכרטיס ללוח אם שלא תומך ב- PCIe2.0 (אלא רק ב- PCIe)?

• 1 תגובה
    • 716 צפיות
  17. Started by supercars,

מצטער אם הכותרת קצת לא ברורה. יש לי כרטיס מסך מובנה בלוח-אם, וכרטיס מסך רגיל. סה"כ ארבעה יציאות. האם אני יכול לחבר שני מסכים לכרטיס מסך הרגיל ועוד שני מסכים ללוח-אם ולקשר בין ארבעתם בעזרת dual view? או שמא dual view מתאים רק לשני מסכים המחוברים לכרטיס מסך אחד?

• 2 תגובות
    • 640 צפיות
  18. Started by רוני רו,

היי שמתי לב שיש ירידה של FPS ברגע שיש פיצוצים או שבאים הרבה לירות בי , מדוע זה קורה?

• 8 תגובות
    • 766 צפיות
  19. Started by ninbert,

הכרטיס הזה עובד על תדר ליבה של 500 MHZ במצב מנוחה וב625 במצב עומס. האם אפשר להוריד את מהירות הליבה לפחות מ 500? שמתי לב שכרטיס 4890 עובד על 240 במנוחה, לא מתחמם ולא מפעיל את המאוורר

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by vali13,

שלום לכולם בשעה טובה אני מתחיל ללמוד בשנקר ואני מעוניין לקנות מחשב נייד חדש על מנת לעבוד איתו עם כל התוכנות שרטוט לדוגמה AUTOCAD, PHOTOSHOP אשמח לקבל המלצה לכרטיס מסך שיהיה מספיק טוב תודה

• 1 תגובה
    • 517 צפיות
  21. שלום, אני בונה מפרט למחשב. שימושים: שרטוט וגרפיקה. תוכנות: ARCHICAD, AUTOCAD, PHOTOSHOP תוכנות בשימוש מועט יותר : 3DMAX, SKETCHUP. מעבד: ככול הנראה INTEL מאחר ולפי הפורום הוא מתאים יותר ל PHOTOSHOP כ.מסך: התוכנה העקרית שבשימוש היא ARCHICAD ולפי היצרן נדרש כרטיס התומך ב OPEN GL לפי המלצות בדיונים מקבילים ובמדריך להרכבת מפרט עבור תוכנת 3DMAX נדרש כרטיס QUDRO של NVIDIA או FIRE PRO של ATI עם זאת אני כמעט ולא עובד ב 3DMAX, האם יש כרטיסים נוספים שעובדים ב OPEN GL? בכול מקרה דרישה מינימלית של 256K זכרון על הכרטיס

• 5 תגובות
    • 2.8k צפיות
  22. טוב אז כבר הבנתם שיש לי מחשב חדש עם הכרטיס hd4890 אבל בדקתי ב-overdrive את ה-current values וכתוב לי שהכרטיס נמצא על 240MHZ ב-GPU CLOCK וב-memory cloack על 975 שאלתי אצל חבר שלי וה-gpu שלו איזה 665 או משהו כזה ויש לו hd4850 והוא אפילו לא עשה oc וגם אצלו המאוורר על 0 % ואצלי על 25% וזה ממש לא הגיוני =/ אין לי מושג למה זה ובגלל זה אני צריך את העזרה שלכם תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 775 צפיות
  23. http://www.tmsfox.co.il/Product.aspx?productid=1485 וצריכת חשמל תהיה גבוהה? והג'יגה כזה נחוץ או שאני יכול לרדת לחצי? אה דרך אגב זה גירסאת אוברקלוק.. שונה מהרגיל בהרבה?

• 15 תגובות
    • 1.3k צפיות
  24. אני זקוק להמלצה לכרטיס מסך הכי טוב שאני יוכל בא 1200 למסך 22 הכרטיס מסך שמיעוד למישחקים כבדים תודה לכולם

• 2 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים