כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
הכרטיס שלי כנראה קצת נדפק כתוצאה מאוברקלוק לא נכון. יש עיוותים קלים מאוד בגרפיקה ובסרטים יש נקודה לבנה שמהבהבת... בקיצור, אפשרי לתקן את הכרטיס איכשהו? מדובר ב1900XT.
-
- 8 תגובות
- 715 צפיות
-
-
או שאני צריך לסמן אחד מהם ומה זה נותן לי גם? [attachment deleted by admin]
-
- 2 תגובות
- 512 צפיות
-
-
יומיים לפני ההשקה הרשמית, אנו מציעים לכם הזדמנות להתרשם מקרוב מכרטיסי המסך המלהיבים והחדשים של AMDלכתבה
-
- 23 תגובות
- 3.7k צפיות
- 3 followers
-
-
היי אני בונה מפרט למחשב חדש, על המחשב יהיה להריץ ארבעה מסכים, שלושה מתוכם: Dell E2417H 23.8'' LED IPS (DP PORT) ובנוסף לשלושתם טלוויזיה אחת (חיבור HDMI) אני חושב על כרטיס המסך הבא: Asus GTX 1080 Ti FOUNDERS EDITION 11GB GDDR5X HDMI 3xDP PCI-E שמעתי טענה שכרטיסי אנוידיה (מלבד אלו של עריכה גרפית) לא יכולים להציג יותר מ-3 מסכים בו זמנים. השאלה היא, האם הוא יכול להציג את ארבעת המסכים בו זמנית? (בבקשה מכם, אני צריך תשובה וודאית מאחר ויש לי ניסיון רע עם הנושא)
-
- 5 תגובות
- 3.7k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי ארד דיסק שעושה בעיות אם החשמל יכול להיות שהוא גורם גל לבעיות גרפיקה כי שאני מצליח להפעיל יש קווים אדומים מעצבנים וקצת נקודות ירוקות אני הייתי בטוח שזה בגלל הכרטיס מסך עד שראיתי שהארד דיסק עושה בעיות אם הספק וצרים לנסות כמה פעמים עד שהמחשב נידלק אבל שאני מוציא תארד דיסק הספק פועל מצוין אבל אין לי איך לבדוק תכרטיס מסך [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 755 צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך geforce 5600 ועשיתי לו קצת אובר קלוק ואז התחילו הארטאפקטים אז ביטלתי את האובר קולק ועדיין נשארו לי הארטאפקטים מה לעשות נ.ב שמתי מאורר מתחת לכרטיס מסך,הארטאפקטים רק בסירטונים (בסרטים ובמשחקים אין את הבעיה הזאת) תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 717 צפיות
-
-
-
יש לי בעיה בכרטיס מסך מסוג 7600GS, בכל משחק שאני משחק מופיעים לי המון ארטיפקטים במשחק, לקחתי תכרטיס לתיקון בחברה, הם אמרו הם בדקו אותו במשך כמה שעות והכל היה בסדר, החליפו לי בכל זאת ועדיין יש לי את הבעיה... יש אולי למישהו פיתרון ?????? והטמפרטורות תקינות לחלוטין.. 49 ללא מאמץ ו 55 במקסימום מאמץ (דרך EVEREST) עם ATI TOOL שעשיתי בדיקה הוא הגיע ל 60 מעלות והראה המון המון המון ארטיפקטים מפרט: Intel Pentium 4 2.66ghz 768MB RAM MSI 645 Combo (MB) 300W PSU Inno3D 7600GS 512MB AGP יש למישהו מושג מה הבעיה? :\
-
- 0 תגובות
- 598 צפיות
-
-
שלום לכולם.קודם כל הכרטיס מסך הוא 7900GT של eVGA. לא יודע מה זה אומר לכם אבל ה-Core Bus: 500 Mhz וה- Memory Bus: 750 Mhz וכשקניתי את הכרטיס אמרו לי שזו גרסא מומהרת של הכרטיס מהמפעל (רשום על הכרטיס CO, ולא התבלבלתי זה לא OC. חח אין לי מושג מה CO אומר). אז הבעיה היא כזו: יש לי ארטיפקטים במשחקים (לא רק כבדים) וזה לא רק במשחק אחד. אתם יודעים, העיוותים האלה בגרפיקה, שיש לפעמים איזה פס שמתארך לאורך כל המסך ומעוות את כל התמונה. לפעמים זה גם מגיע לדסקטופ ולגלישה - אני מקבל לפעמים נקודות אדומות וצבעוניות על המסך שנראות כמו פיקסלים שרופים אבל הן נעלמות מדי פעם, אם אני מעביר עליהן חלון למשל. וגם המחשב ממש מרעיש לפעמים אפילו במשחקי פלאש או shockwave פשוטים. הטמפ' במנוחה היא בד"כ - 52…
-
- 21 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אני משחק לי ב bfbc 2 ופתאום המסך מהבהב בשחור לשנייה רק איפה שמוקרן הסירטון של המשחק ושעשיתי pause זה עושה ריבועים לבנים כאלה למשך מאיה והחום לא כזה גבוה (65c) ומקודם שיחקתי בdirt 2 ולא היה כלום
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני חושב שיש לי ארטיפקטים בבולט סטורם כי יש מקומות מסויימים שיש לי עיגולים אדומים על דלתות לשנייה כזאת. איזה תוכנה לבדיקת ארטיפקטים מומלצת לSapphire HD6950?
-
- 0 תגובות
- 796 צפיות
-
-
היי, יש לי כרטיס GF4 Ti4400 של MSI. בשלב מסויים נהיו ארטיפקטים......... הנמכתי את המהירות של הליבה והזיכרונות בביוס ל 200/200......... עדיין יש ארטיפקטים. מה יכולה להיות הבעיה? עריכה: הקירור יושב טוב וגם יש לציין כי ברגע שהמסך של חלונות עולה המסך נכבה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היום שיחקתי קצת ב ms ופתאום אני קולט מלא נקודות בחלק העליון של המסך נכנסתי לאורסט וראיתי שהטמפ על 90(משהו כזה) חזרתי שוב למשחק אבל רק אחרי איזה 15 שניות התחילו שוב הנקודות המוזרות נכנסתי שוב לאוררסט ולאיזה שניה ראיתי 118!! כיביתי את המחשב ובדקתי עם הקרור מחובר והוא היה מחובר (ד"א הקרור מתחבר לכרטיס על ידי שני פלסטיקים (שלכל אחד מהם יש שני רגלים) אאז הקיצר לאחד הפלסטיקים יש לו רק רגל אחת שתופסת אותו ווהיא גם עומדת להשיבר-אז לא רציתי לגעת) הקיצר הדלקתי את המחשב ובדקתי שוב טמפ' (אבל במנוחה)והיא הגיעה לאיזה 62 והמשיכה לעות ונעצרה על 67 שזה הרבה!!(בדרך כלל הטמפ' במנוחה הית ככה על 60 אז התופעה הזו היא ארטיפקטים? אם הם הופיעו לי זה אומר שהכרטיס כבר נפגם? שאני יבדוק את הטמפ' במ…
-
- 19 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
גם ב ATI TOOL וגם ב ATI TRAY TOOL יש ארטיפקטים כשעושים בדיקה. (במהירות סטוק) במשחקים/3DMARK אני לא רואה ארטיפקטים (אבל אולי זה אני) יש משהו לעשות או ללכת להחליף את הכרטיס?
-
- 7 תגובות
- 723 צפיות
-
-
במשחקים אחרים כגון JUST CAUSE 2 CRYSIS1JERICHO TORCHLIGHT 2 אין בעיה אבל בו יש עשיתי בדיקה ב FURMARK הכל היה תקין המעלות תקינות במאמץ הוא מגיע ל 63 מעלות ולא היו שום בעיות מה זה יכול להיות כרטיס מסך 7850 התקנתי דרייברים אחרים לא עזר התקנתי פאטץ גם לא
-
- 1 תגובה
- 666 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה נתקלתי בתופעת ארטיפקטים, כאשר שיחקתי כמה שעות במשחק Mafia 2. בעבר, עברתי את המשחק ולא היו שום תקלות או דברים בסגנון. אני מתחזק את המחשב ומנקה אבק כדי לשמור, בין השאר, על טמפ' נורמלית. כל הדרייברים עדכניים. למישהו יש הצעות? מפרט: Gigabyte Z68P-DS3 Intel i5 2500 3.3GHz (Thermaltake Silent 1156 92mm CLP0552) Gigabyte GV-N570OC-13I 1280MB GDDR5 Kingston 8GB DDR3 1,333MHz (2x4GB) Samsung SpinPoint F3 1TB 7,200RPM 32MB S-ATAII Thermaltake Element T VK90001N2Z Chieftec 650w PFC APS-650cתודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 823 צפיות
-
-
שלום, יש לי כרטיס 4850 ויש לי ארטיפקטים , האם אני צריך להחליף את הכרטיס?
-
- 13 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לפני כמה ימים הרכבתי מחשב חדש... amd 3200 venice, dfi lp nf4u-d, 512*2 geil 400mhz cl2.5, wd 80gb ata וכמובן 6600GT... מחברת לידטק (זה שמגיע עם OC והוא עומד כרגע על 550\1125) הכרטיס ב50 במנוחה ומשהו כמו 60 במאמץ. הבעיה היא בעיקר במנוע סורס אבל ראיתי גם ארטיפקטים ב3DMARK05 ... ממש קצת יש לציין שהארטיפקטים מופיעים על פני שטח בלבד ועל טקסטורותת לא סתם באוויר, כלומר בסורס על חול (לא על בטון.. מוזר) ובHL2 על דמויות או קירות וכד', ב3DMARK05 ראיתי רק על ההר בבדיקה השלישית הנה תמונה שממחישה את הבעיה (הארטיפקטים קופצים כל הזמן ולא נשארים במקום אחד) http://s54.yousendit.com/d.php?id=QVWG2B246O0W3EIWTB3SRH4W8 תודה לעוזרים אני כבר שוקל החלפה =\
-
- 10 תגובות
- 986 צפיות
-
-
יש לי חבר בעל מחשב עם R9800 פרו 256 של power color ופתאום התחילו ללא סיבה ארטיפקטים וללא נסיון לOC ע"י בדיקה של הטמפ' היא נראית נורמאלית לחלוטין ( נגענו והכרטיס די פושר - כל המחשב בעל טמפ' רגילה) בנוסף יש פעמים שאין ארטיפקטים והמחשב פועל כרגיל ופתאום זה מתחיל בלי שום קשר לטמפ המחשב ( הוא פעל בסדר בטמפ' יותר גבוהה ) האם למשהו יש מושג למה זה קורה ואיך ניתן לפתור את זה? זה הכרטיס השני שלו שזה קורה לו איתו (הכרטיס הקודם היה זהה) נקבל בשמחה כל נסיון לעזרה : :s05:
-
- 8 תגובות
- 716 צפיות
-
-
שיניתי פרופיל, ועשיתי פרופיל במיוחד למשחקים על 55%. אני מפעיל את קרייסיס בAll High-VeryHigh AAx2 1280x1024 וזה על 30-40 FPS קבוע. (את שאר המפרט ניתן מתחת לאווטאר) הטמפ' של הכרטיס עדין מגיעה לכ75 מעלות (חם רצח בגומחה שהמחשב נמצא בה ). על הקירות והטקסטורות מופיעות כל מיני נקודות קטנות. היות והכרטיס מיועד לעבודה במעלות גבוהות, קשה לי להאמין שהוא נכנע לחום. לא ראיתי את זה לפני, שמתי לב לזה רק עכשיו (בשלב עם המפרץ, כשאני משמיד את הנ"מים, ויש מן ספינת טילים אפורה שעוגנת, וכל מני מחסנים מסביב בנמל), יש השערות? אלה ארטיפקטים? אולי מישהו יודע על זה שפאץ' אמור לתקן את זה? או שאולי יש למישהו 4850 HD והוא מוכן להעלות שמירה של האיזור, להיכנס לתוך אחד המחסנים ולהגיד לי אם גם הוא רו…
-
- 31 תגובות
- 4.4k צפיות
-
-
אני כבר כמה ימים מנסה לשחק בMedal of Honor Airborne אבל זה פשוט בלתי אפשרי, אני מקבל מלא ארטיפקטים שלא מאפשרים לשחק (במשחק הם יותר אדומים ויש כאלה ירוקים) כמו כן, זה קורה רק במשחק הזה, ב NFS החדש לא היו שום בעיות וגם לא ב COD4 הפמרט שלי הוא - E4300, 2GB RAM, 8600GT וגרסאת הדריברים היא 169.04 אשמח לכל עזרה כי זה משחק מצויין וחבל לי להפסיק לשחק בו בגלל בעיה כזו :'(
-
- 17 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
אהלן חברים, לא מזמן רכשתי כרטיס מסך חדש 6800, אני לא משחק יותר מדי במחשב, אבל יש לי בעיה די מעצבנת כשאני משחק ב NFS CARBON יש ארטיפקטים על המסך, לא יודע אם קורה במשחקים אחרים כי אני לא ממש משחק בזמן האחרון.. הכרטיס מסך חדש, Inno3d 6800 128mb AGPX8, השאלה שלי האם יכול לקרות הדבר בגלל זכרונות מומהרים או מעבד מומהר להלן נתוני המחשב: לוח: GA-7VAXP @ f15 hacked bios זכרונות: 512mb ddr 400mhz adata 256mb ddr 333mhz samsung 128mb ddr 266 hynix 895mb ram total ד. קשיח: לא רלוונטי.. מעבד: amd athlon xp 2500@3000 המהירות באס של המחשב והזכרונות זה 176..השאלה שלי האם הארטיפקטים יכולים להגרם בגלל המעבד המואץ/הזכרונות שהואצו או שהבעיה בכרטיס או במשחק? משתמש בדרייבר של נוידיה המעודכנים …
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
טוב, המפרט בצד: אני משחק בC&C3. הוא כל כמה זמן נופל (המסך נכבה ואי אפשר להדליק). אני צריך לעשות ריסט ואז לכבות מהר (ולהדליק שוב) בשביל שהמסך יחזור לפעול. עכשיו, חשבתי שזה בגלל המעבד החלש מאוד.. אבל, כנראה שזה לא. היום הופיעו לי ארטיפקטים: בפעם הראשונה כמה קווים ואח"כ ריסט, ופעם השניה קצת יותר קווים, יצאתי מהמשחק וניסיתי לטעון שוב וזה הפך להיות מלא. זה נשאר על הDESKTOP גם. יש לציין שההגדרות הם קצת יותר מהמומלץ לX1950 PRO, אבל בסורס זה על ההגדרות הכי גבוהות (AF:ANISOTROPIC*16 עם AA*6 או 4 לא זוכר, וכל השאר ממוקסס). רזולוציה: 1024*768. מה לעשות? נ.ב.. יש התנגשות של הדרייברים של הקול עם ATI CATALYST - בד"כ היא עושה בעיות בהרצה, וכשהיא לא - צריך לעשות ריסט בשביל לשמוע קול.
-
- 23 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
היי אני מקבל לפעמים ארטיפקטים בדסקטופ/בדפדפן כרטיס מסך הוא 5750, טמפ' לא במשחקים עומדת על 38-45 וב-MAX על 60-65 דרייבר עדכנתי היום ל-11.10 וזה לא עזר.. דווקא במשחקים אין לי ארטיפקטים.. מה זה יכול להיות ? עריכה: לפעמים המסך הופך רגע לשחור ואז אני מקבל הודעה מהWindows: "Display driver stopped responding and has recovered" תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 912 צפיות
-
-
יש ברשותי HD4780 שכבר כמה חודשים עושה לי ארטיפקטים בזמנים רנדומלים (של ימים, ולא בהכרח בזמן מאמץ, הכרטיס ללא OC), בהתחלה התעלמתי מזה כי זה לא היה נורא, לאחרונה זה בתדירות גבוהה יותר ואחרי שזה מתחיל המסך נכבה (רק איתחול מחזיר אותו לתחיה, ובעקבות זאת אני מאבד מידע חשוב). שללתי את המקור בדרייבים היות וזה קורה מאז שעוד היה לי XP במחשב (מאז עברתי לויסטה ואח"כ WIN7 וכן עשרות דרייברים). עשיתי בדיקות שונות בזמן מאמץ (ATITool ו- OCCT וכו'), אך לא מתגלה שום בעיה. הספק כוח שלי הוא חדש (במפרט מימין), וזה קרה גם עם הספק כוח הקודם (שהיה תקין). מה עוד יכול להיות הגורם לזה (שאר הרכיבים תקינים ועוברים בדיקות ללא בעיה) ? ככה זה נראה לפני שהמסך נכבה - עריכה: שכחתי להוסיף לסימפטום של…
-
- 13 תגובות
- 2.4k צפיות
-