כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מבלה כבר מספר ימים בחיפוש אחר כרטיס מסך לצרכי עריכה ולכידה של וידאו. לכרטיס צריכה להיות תמיכה בOpen GL 2.1, ובשאר ירקות מהדור החדש שמסייעים בקידוד. כמו כן, הוא צריך להכיל כניסה מוידאו, כך שאוכל ללכוד וידאו מקלטות ולהמיר אותן לדיסקים. אני עובד בתכנת פרימייר CS4, אם זה משנה. התקציב שלי יהיה כמה שיותר נמוך, אני לא גיימר ולא זקוק למפלצת. אני כן צריך כרטיס מסך שיסחוב ויועיל לעריכת הוידאו. נדמה לי ש700~ שקלים יספיקו, לא? בתודה, אסף.
-
- 2 תגובות
- 715 צפיות
-
-
היי רציתי לדעת האם יש לכם את הנתון לגבי צריכת ההספק של המערכת ללא כרטיס מסך כלל (או עם כרטיס מסך מינימלי). הנתונים שמופיעים בטבלאות בביקורות מציינים הספק ב IDLE ו LOAD של כל המערכת, אני מנסה לבודד את צריכת ההספק רק של כרטיס המסך עצמו, ב IDLE וב LOAD, כאשר הנתון על צריכת ההספק של מערכת הבדיקה בלי כרטיס מסך יכול לפתור לי את הבעיה. נ.ב. זה למטרה טובה, מבטיח לשתף אתכם כשיהיה רלבנטי. עריכה: אם מישהו מכיר חברות שעושות את גופי הקירור ב OEM לחברות שמייצרות את הכרטיסים (נניח ASUS, LEADTEK, PALIT וכ"ו) אני אשמח לשמוע שמות. תודה!
-
- 2 תגובות
- 539 צפיות
-
-
איזה כרטיס טוב יותר ??? תודה לעוזריים=]
-
- 5 תגובות
- 655 צפיות
-
-
חיבור של 2 מסכים למחשב זה עסק פשוט, רוב הכרטיסים באים עם 2 חיבורי DVI. אבל מה קורה אם רוצים לחבר 3 מסכים? המוטיבציה היא שיהיו לי חיבורים קבועים ל-2 מסכים על שולחן העבודה, ועוד טלויזיית LCD. מה דעתכם? האם 2 כרטיסי מסך על לוח אם עם SLI/crossfire, בלי הפעלה של SLI/crossfire יתן מענה לבעיה? האם מישהו אי פעם ניסה?
-
- 16 תגובות
- 4.6k צפיות
-
-
שלום לכולם, ברשותי המחשב הזה: Intel E5200 Box Gigabyte GA-G31M-ES2L A-DATA Vitesta CL4 800Mhz 2X2GB DDR2 Sapphire ATI Radeon 4850 512MB DDR3 Western-Digital WD1600JS Supertalent CA-601UFB Enermax EG475P-VE 485W במשחקים קלים כמו Bionic Commando Rearmed, Worms Armageddon, Lego Indiana Jones אני חווה מן בעיה מזורה ב- FPS: אני לא יכול להגיד שמדובר במקרה קלאסי של FPS נמוך ושל קרטוע, זה יותר Slow-Motion מעצבן (בשילוב עם FPS נמוך יחסית). Worms Armageddon למשל זה משחק 2D מ- 1999, והמחשב צריך להריץ אותו בלי בעיה. לכן משהו כאן לא הגיוני... כשקיבלתי המחשב, בימים הראשונים הכל היה טוב ואז זה קרה. לאחר יום עם הבעיה היא נעלמה, ואז עבר יום והיא שוב חזרה. יש לציין שהיא לא מופיע…
-
- 2 תגובות
- 992 צפיות
-
-
ברצוני לדעת איזה כרטיס טוב יותר,ואיזה ספק כוח כל אחד מהם צריך ??? תודה לעוזרים .=]
-
- 8 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו כאן יודע כמה 8800GT 512MB אמור להוציא ב3DMARK06? קניתי 8800GT 512MB של leadtek מיד שניה המוכר גם אמר לי שהוא בא עם אוברקלוק מהמפעל. הציון שאני מקבל ב3DMARK06 הוא 7037 האם זה נורמלי לדעתכם? או שיש עם הכרטיס בעיה כלשהי שאר המפרט הוא לוח IP35 PRO של ABIT מעבד E6550 4GB זיכרון 800MHZ של OCZ והכרטיס מסך שציינתי קודם, מערכת הפעלה XP32. אשמח אם מישהו יעזור לי פה תודה
-
- 2 תגובות
- 827 צפיות
-
-
היי, אני רוצה לקנות מחשב חדש שמיועד למשחקים. המחשב שלי מחובר לטלויזיית 720P (רזולוציה 1360x768). מאחר וזוהי הרזולוציה המקסימלית של הטלויזיה (וה-native), אני מעוניין לדעת האם בכלל שווה להשקיע הרבה כסף בכרטיסים יקרים שבתכלס מיועדים לרזולוציות גבוהות יותר (1080P) ולא ל-720. בנוסף אשמח לקבל המלצות לכרטיסים ספציפיים... תודה!
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה מביניהם הכי חזק עם אוברקלוק בינוני-גבוה? כמו כן איזה חברה הכי טובה ל-GTX 275?
-
- 11 תגובות
- 931 צפיות
-
-
יש ברשותי ספק: SeaSonic 550W SS-550HT ואני רוצה לרכוש HD 4890 1GB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E. השאלה היא האם הספק הנ"ל יחזיק את הכרטיס הזה? תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 927 צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך GEFORCE 7300 GT הוא נמצא אצלי בשימוש כשנתיים וחצי ואני מעוניין למכור אותו כמה הוא שווה? ואיפה לדעתכם אני יכול להצליח למכור אותו?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לקנות מחשב חדש ואני רוצה כרטיס תומך HD אבל רציתי לדעת אם יש כרטיסים שיש להם כניסת HD או שאין דבר כזה תודה
-
- 5 תגובות
- 971 צפיות
-
-
תיראו רציתי ליראות עם חיברו לי ב Ksp את הכרטיס zotac 9800gtx+ בצורה הטובה ביותר שהוא יביא מקסימום ביצועים,אחשיו מחובר לכרטיס חיבור עם 6 פינים עליו,ולידו ממש צמוד אליו יש עוד חיבור שמיתחבר אליו עם עוד 2 פינים,שבסך הכל יוצא 8 פינים שמחוברים לכרטיס זה תקין? יתן מקסימום ביצועים? הינה תמונה ככה החיבור אצלי ניראה וזה מה שמיתחבר ישירות לכרטיס
-
- 40 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכולם. רציתי לשאול אם אני ארכוש כרטיס מסך שתומך DDR3 ולי יש לוח אם שתומך DDR2 תיהיה בעיה או שאוטומטית הלוח מוריד את העבודה עם הכרטיס ל DDR2? הכרטיס תומך ב PCI Express 2.0 x16 והלוח PCI Express x16 תודה לרבה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעניין אותי (לב דווקא בשבילי!), מה עדיף כיום מבחינת קניית כרטיסי מסך שני כרטיסי 4890 איכותיים וחזקים כמו זה: http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_618_3258&products_id=25563 שגם מגיע עם OC די רציני, וגם מאפשר בקלות לעבור את ה 1000MHZ ל CORE ובזכרון להגיע ל 4400 וכו' ולקנות שניים כאלו ולשים במערך CF עם PCI E כפול 16. (יצא כ 2700 -2800 שקל) או משהו אחר? והכונה מבחינת ביצועים, כלומר FPS הכי גבוה במשחקים חדשים ושיצאו בקרוב. תודה מראש!
-
- 18 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
באתר של AMD כתוב שמומלץ הספק של 400W או יותר. לעומת זאת, בפוסט הכרטיסים המומלצים הם רשומים תחת "ספק מומלץ: 350W אמיתי ומעלה". האם ספק 380W של antec יעשה את העבודה עבור כרטיס 4670? האם סוג הקירור (פאסיבי/אקטיבי) משפיע על התשובה? (שילוב העלויות של הכרטיס ושל ספק חזק יותר די מוציא אותו מגבולות התקציב שלי).
-
- 8 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שלום, יש לי מחשב נייד של ACER בן כשלוש שנים וכמו מחשבים ניידים רבים יש לו כרטיס גרפי מובנה שאינו מתאים למשחקים זוללי גרפיקה. האם קיים איזשהו מאיץ גרפי מאחת החברות הידועות שמתאים למחשבים ניידים ומתחבר PCMCIA או USB? אודה על כל מידע בנושא כי קצת מתסכל שאי אפשר לשחק בכמה מן המשחקים הללו (בעיקר משחקי אסטרטגיה). אם למישהו יש איזשהו טיפ בענין - תודה מראש! דוד
-
- 1 תגובה
- 3k צפיות
-
-
שלום ובוקר טוב! יש לי כרטיס מסך של פוינט אוף ויו דגם מספר P561 אם אני לא טועה... כשהיה לי במחשב עשה כל מיני שיבושים, כמו למשל הראה מלא נקודות של פיקסלים צבעוניים על המסך שלי. בדקתי והבעייה ל א במסך (נבדק עם מחשב אחר). אחרי שהוצאתי את כרטיס המסך והתחברתי לכרטיס מסך און בורד אז הכל הפך להיות בסדר ולדעתי אחת הבעיות נובעת מכרטיס המסך החיצוני. האם מישהו מכיר את הדגם/בעייה/ויש לו מענה עבורי? שתהיה שבת שלום ותודה מראש אני
-
- 2 תגובות
- 806 צפיות
-
-
טוב אז חבר מביא לי כרטיס מסך זמני עד שאני יקנה משו טוב יותר.. רציתי לדעת אם הכרטיס מסך הזה מתאים למחשב שלי ? http://www.twintech3d.com/products_features.asp?num=175#b2 טוב אז המחשב שלי : מעבד :AMD Athlon xp 2000 mhz 2400 לוח אם : רושם לי באוורסט unknow אז צילמתי תמונה של הקופסא והדגם של הלוח אם : http://img231.imageshack.us/i/v2dsc00671.jpg/ - הקופסא http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00675.jpg/ - הפרטים למי שלא מבין בכתב : P4VXASD2 FORM FACTOR : ATX CHIPEST: VIA P4X266 VGA/AUDIO:NO/YES MODEM/LAN:NO/NO DIMM/DDR:2/2 ISA/PCI/AGP/CNR:0/4/1/1 כרטיס נוכחי : ATI radeon 9250\9200 series ספק : http://img199.imageshack.us/i/v2dsc00686.jpg/ טוב אני לא בטוח שרשמתי את התכונות של הלוח…
-
- 5 תגובות
- 802 צפיות
-
-
האם יש איזשהו חסרון של לקנות את הכרטיס הזה על פני גרסאת ה-512MB של ספיר? http://www.1pc.co.il/product_info.php?products_id=8167 האם הכרטיס הזה והכרטיס של ספיר (גרסאת ה-512MB) זהים (חוץ מהקירור)? http://www.1pc.co.il/product_info.php?cPath=776_779_787&products_id=7812 תודה
-
- 1 תגובה
- 623 צפיות
-
-
הורדתי מספר סרטים ואני מעוניין לבדוק באיזו רזולוציה הם מנוגנים. חיפשתי המון ולא מצאתי שום שיטה לבדוק את זה, אשמח לעזרה
-
- 2 תגובות
- 748 צפיות
-
-
המסך 20" והכרטיס עדיף מתוצרת Nvidia אין חנות מועדפת ותקציב עד 700 ש"ח.. תודה! *עריכה*: שיריץ PROTOTYPE ומשחקים כבדים אחרים חלק...
-
- 3 תגובות
- 666 צפיות
-
-
שלום לכולם, שוב... אני מחפש לחבר שלי כרטיס מסך עם היציאות הנ"ל - לא משנה ישן/חדש רק שלא יעלה מעל ה- 300 ש"ח (גם יד שניה תופס) מחפש את שמות הדגמים... תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם אני מרכיב מחשב לשימוש קולנוע ביתי 1080P ומוזיקה בלבד.המפרט: מעבד E5200 לוח אם ג'יגהבייט 73PVM-S2H s775 1333Mhz, nForce 630i, DDRII 800, GF7100, PCI-E, HDMI ספק או 250W או 350W עוד לא החלטתי. הייתי מעוניין לדעת האם מפרט כזה ללא כרטיס מסך יריץ ללא בעיהה סרטי 1080P. אם לא- חשבתי להוסיף כרטיס מסך: SAPPHIRE HD 4550 512MB DDR3 PCI-E 1G HM HDMI (קירור פאסיבי לשם השקט)0 מחירו 240. http://www1.sapphiretech.com/us/products/products_overview.php?gpid=285&grp=3 האם כרטיס המסך הזה יהיה מספק לשימושים שלי? והאם לא יווצר ניגוד בינו לבין כרטיס המסך המובנה? שאלה אחרונה- האם ספק של 250W HEC) יחזיק את התצורה כולל כרטיס המסך? אשמח לחווד דעתכם - אני כבר ממש לפני קנייה. תו…
-
- 3 תגובות
- 811 צפיות
-
-
יש לי מחשב חדש שקיבלתי מתנה עם כרטיס מסך די חלש אני מעוניין לקנות כרטיס מסך כדי לשחק במשחקים כבדים מפרט: מעבד e7400 לוח אם : אינטל q43 זיכרון: 4 ג'יגה ספק: 320 ג'נרי מסך 19 lcd מה אתם אומרים?
-
- 7 תגובות
- 917 צפיות
-