עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בסביבות ה... תודה לעוזרים

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by srolik,

-------------------------------------------------------------------------------- יש לי RADOON9000 PRO (התקנתי את DIRECTX9 וה3DMARK לא עובד פתאום ודורש לחזור לDERECTX8 מה עושים ?

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מעוניין כבר ביום ראשון הזה להזמין כרטיס , אני צריך כמה שמבינים עם ניסיון,בשבוע האחרון חרשתי על האינטרנט חיפשתי השוותי ובקיצור השתגעתי, לא מצאתי משהו טוב מה שתציעו לי פה אני אהיה סגור על זה מאה אחוז וזהו אני ילך על זה כבר נ.ב החיבור- agp מה יש לכם להציע בשבילי?

• 19 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by dragon772,

השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שנייהם עולים כמעט אותו דבר וישמשו ככרטיס זמני עד ליציאת ה DX10 7300GT DDR3 http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_2269&products_id=14971 1600PRO http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=4626

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. Started by dids22,

לא מצאתי משהו בחיפוש זה גרסה מוחלשת?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by erap129,

אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by yoni_h,

מבחינת ביצועים איזה גרסא תהיה טובה יותר, Asus GTX 660 DC2 או Gigabyte GTX660 OC

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by BoOoM2008,

האלן יש פה צוואר בקבוק HD4890-Q8300? אני יכול לשלב את שתי הרכיבים האלה במחשב כי יש לי Q8300 וקנו לי במתנה HD4890 מקווה שאפשר לשלב בינהם

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. ^ 9600GSO יספיק?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. שלום לכולם, אני מעוניין לבדוק אחת ולתמיד ולפסרם כאן תוצאות טמפ' של ה HD4850 כדי שמשתמשים יוכלו לראות את התמונה המלאה.. לאחר התאכזבות מתוכנת ה SMARTDOCTOR של ASUS שהתבררה כ NOT THAT SMART.. אני מחפש תוכנה שפשוט תרשום את הטמפ' של הכרטיס.. ב SMARTDOCTOR יש באג מפגר (אשמח לשמוע ממשתמשים אחרים אם גם הם התקלו בזה..) שלא חשוב מה אני מגדיר בהגדרות המאוורר היא אוטומטית מעלה את מהירות המאוורר של הכרטיס ל 100% כאשר הטמפ' מגיעה ל 70 מעלות. גם בבחירה במצב קבוע של המהירות וגם כאשר מגדירים לה שינוי האיוורור ביחס לחום - ברגע שמגיעה ל 70 היא מתעלמת מכל הגדרה שיש ומעלה את המהירות ל 100% - מעצבן ביותר לכן הסרתי אותה. אני מחפש משהו בסגנון GPU-Z רק שבמקום גרף אדום חסר ערכים מספריים - לראות את…

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום לכולם, יש לי את הכרטיס הנ"ל כבר יותר מחודש ואני מרוצה ממנו. לפני כמה זמן שמתי לב שיש לי במנהל ההתקנים איזהו התקן לא מזוהה תחת התקנים אחרים שפשוט מוגדר כ PCI-DEVICE ויש לו את הסימן שאלה הצהוב הזה.. מאחר ויש לי כל מיני בעיות עם סאונד במשחקים (מתעוות במצבים מסויימים) החלטתי לבודד את הבעיה ולראות מי אשם ולמה.. התחלתי מזה שהסרתי את הדרייברים של הכרטיס קול שלי (מאחר והוא הכרטיס היחיד שיש לי בסלוט PCI) ולאחר מכן ניתקתי אותו מהלוח - ההתקן ההוא עדיין נשאר כלא מזוהה במנהל ההתקנים. המשכתי הלאה והסרתי את הדרייברים של הכרטיס מסך ולאחר מכן הוצאתי את הכרטיס מסך מהלוח ושמתי במקומו 7600GS שיש לי.. ההתקן הלא מוגדר הזה נעלם. הסרתי את ה 7600GS והחזרתי את ה HD4850 והוא חזר.. למישהו יש מ…

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by beni125,

שלום אני רוכש מחשב השאלה היא פשוטה האם כדאי 4870 או 4850 בסטנדרט המחשב מחובר למסך 22 asus vw222u אבל שאני רואה סרטים שזה לפחות 3 פעמים בשבוע וסרטי fullhd מדי פעם על מסך 32a550 של samsung שהוא fullhd רזולוציית 1080*1920 איזה כרטיס יותר אידאלי גם במחשבה לעתיד לגבי הרצת סרטים ומדי פעם מששחקים על המסך הגדול לגבי שאר המפרט זה משהו בסגנון הזה q9550 4 (2*2048)giga כרטיס מסך בהתלבטות לוח אם גיגה בייט P45 500 gb hard disk *2 vx550 ac 7pro וזהו בערך אלא אם כן יש משהו ששחכתי

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by DavidBD,

אהלן לאחרונה הכנסתי מעט כסף לחשבון, חשבתי לעשות איזה שדרוג למחשב שלי. המפרט הוא כזה: מעבד: E6300 כרטיס מסך: 8500GT זיכרון: 2GB ספק כח: EZCOOL 400W חשבתי לשדרג את הכרטיס מסך לHD4850, השאלה היא, האם יווצר צוואר בקבוק בגלל המעבד? האם הספק יסחוב? תודה , דוד.

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by erezs,

היום קיבלתי את הHD4870 1GB. עובד לי הAA(אני חושב)אבל הAF לא עובד. לא אמורה להיות בעיה עם הכרטיס הזה והדרייברים של ATI בניגוד לNVIDIA. הדרייבר הוא האחרון מהאתר של ATI כולל הcatalyst. הנה תמונה: (המשחק הוא פלייט סימולטור 2004,זה קורה גם בפלייט סימולטור X החדש יותר,השדרוג לכרטיס זה היה בגלל הסימולטור) http://img98.imageshack.us/img98/1025/21465580vr3.jpg שימו לב לפס המטוס בכחול. http://i39.tinypic.com/2nhdb13.jpg האם אפשר לפתור את זה? ניסיתי לפחות 5 דרייברים. תודה נ.ב יש לי את הגרסה dual edition של PALIT,ואני לא מבין איך אפשר לבחור בין הגרסה הממוהרת לגרסה הרגילה כפי שהם מציינים,אין בקופסא או באתר שלהם מדריך.מישהו יכול לעזור לי? ארז

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by MONORAIL,

שלום לכולם. לפני שאני קונה - אני יכול להשיג כרטיס GFORCE4 TI4600 עם 128 DDR (סמסונג) של VISIONTEK במחיר מציאה. השאלה המתבקשת היא כמה החברה הזו שווה ואם ההפרש הדי גדול במחיר בין הכרטיס הזה למקביליו (ASUS וכו') שווה את ההפרש בביצועים (אם קיים בכלל).

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by chris_u16,

בדיקת איכות תמונה בTomsHardware דיון בfuturemark נראה לכם הגיוני שATI מרמים!? מה דעתכם? נ.ב סופסוף יש תחרות טובה בין 2 המובילות בתחום כרטיסי המסך, מי שמרוויח מזה זה רק הלקוח

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by xena,

אני שוקל לקנות את הלוח של ASUS A7N8X-VM (http://www.asus.com/products/mb/socketa/a7n8x-vm/overview.htm) ולא ברור לי מה שווה הכרטיס מסך שיש עליו. "Integrated GeForce4 MX GPU, a second-generation mainstream GPU, to deliver best-of-class graphics for high texture content and scene complexity." אולי מישהו מכיר את הכרטיס הזה? למה הוא משתווה בדיוק? האם הוא יפעיל משחקים כמו כל Gefore 4 MX אחר?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. לחבר יש מחשב, ממש חזק לתקופה שהוא נקנה. עם i7 930 אם אני לא טועה לוח אם עם 3 סלוטים לכרטיסי מסך 6 סלוטים של זכרון DDR3 עכשיו בגלל שמי שהרכיב ובנה את המחשב הזה הוא לא חכם במיוחד שמו בו 2 כרטיסי GTX460 ממש צמודים אחד לשני שני הכרטיסים דיי מתים, מבחינת קירור לפחות... ניסיתי לשמן מאווררים אבל לא עוזר כבר. בכל מקרה, ב2 הפלטות כבר רואים סימנים של חימום יתר (גווני חום) אז החלטנו לשדרג לכרטיס אחד חדש יותר Sapphire Radeon R9 280 DUAL-X BOOST ותהיתי אם הכרטיס מהיר מידי? אם המעבד יהווה צוואר בקבוק לביצועים של הכרטיס?

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by ravsaa,

התקציב הוא בעקרון עד 1000 שח" , במידה ו-500 שח נוספים יעשו הבדל משמעותי יש גמישות. מפרט המחשב הקיים: intel core i5 cpu750 2.66ghz זכרון 4GB כרטיס מסך קיים - AMD RADEON 5700HD זה בגדול מה שהצלחתי לראות אם צריך עוד פרטים תגידו לי

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by MD,

אז בשעה טובה הכרטיס מסך שלי התפגר ורציתי את עזרתכם בהתאמת כרטיס מסך למפרט הנ"ל: Intel Ivy Bridge Core i5 3450 Socket 1155 6MB 3.1Ghz Tray Gigabyte GA-H77M-D3H SeaSonic S12 II 430W A.PFC 30A @ 12V Bulk DELL ULTRASHARP LED 23" U2312HM עד היום היה לי כרטיס מסך: Sapphire ATI Radeon HD 6850 1GB GDDR5 PCI-E BULK על המחשב ישנו SSD + HHD אם תוכלו לייעץ לי בבחירת הכ.מסך, תקציב של עד 500 ש"ח. לא צריך להשתולל ימי הגיימינג שלי די עברו למרות שאני משחק WOW מדי פעם. תודה מראש, מאור.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by eliranl,

http://www.noacomp.co.il/Product.asp?productid=1780&catcode=488 מה אומרים?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. התקציב 1000 שקל (הוא יכול להוסיף 100 200 שקל) בנתיים המלצתי לו על זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1012&products_id=9514 מה אתם אומרים ?

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by Danix60,

אח כמה נושאים צריך לפתוח, מה לעשות טוב אז ככה אני רוצה לשדרג לאחי כרטיס מסך יש לו כרגע 9600GT DDR3 עם 1GB של PALIT, הוא סבבה אבל כבר מקרטע בחלק מהמשחקים אז יש לי אפשרות לקחת GTS250 או HD5750 כי אני יכול להזדכות קצת על ה9600GT מה לקחת ? תודה. אם יש אפשרויות אחרות אני אשמח לשמוע.

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים