כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,965 דיונים בפורום זה
-
מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, במסגרת שדרוג למחשב, אני הולך להחליף גם את הכרטיס מסך, אבל מוטרד האם הכבל הקיים מהמסך יעבוד מולו, הכרטיס מסך שיש לי היום זה: Gainward GeForce GT 430 ואליו מחובר מסך סמסונג T220 בחיבור DVI, והכרטיס שאני הולך לקנות הוא: ARKTEK GT1030 DDR5 2GB 64Bit לפי האתר החיבור נראה ככה: https://arktekco.com/uploads/GT1030_Output.jpg כלומר, לא בדיוק אותו חיבור, דומה. והכבל הקיים שלי בכלל נראה קצת אחרת... אני תוהה אם אוכל להשתמש באותו כבל, או שצריך להחליף כבל? או שיש מתאם? מה עושים? כרטיס מסך קיים: כבל קיים:
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
הוא אמר שזה לא דחוף אבל הוא תקוע עם ג'יפה 2 mx של innovision והוא רוצה שיחזיק כמה שיותר זמן אז הצעתי לו לחכות לדור החדש ...האם אני צודק או לא? ואם לא, אז איזה כרטיס אתם מציעים? ??? תודה
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למערכת ישנה איזה מהכרטסים הבאים חזק יותר אם אפשר לפי הסדר בנייהם ראיתי את ה 800GTO גם כ R800GTO וגם כ X800GTO יש הבדל בנייהם או סתם רישום של החנות? תודה מראש
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש ברשותי תקציב שבין 800 ל 900 שח לקניית כרטיס מסך!לא אגורה יותר מטרת הכרטיס כמו כל כרטיס טוב להריץ משחקים כמו דום 3 סיילט היל 4 גרפיקה טובה באיכות!בקיצור כרטיס שאני יהנה ממנו ולא יתקעו לי משחקים כתוצאה מאי יכולת! הוא הולך להיות במחשב שהרכבתי שהוא חזק אינטל 3ג+512 דדר(היה טוב אם היה 1024 :) רק אומר שיש לי כרגע ר 8500 128 והוא אחלה כרטיס אבל הגיע הזמן להתקדם אשמח אם תגידו לי מה מומלץ ועדיף רדאון גם נווידה בא בחשבון אבל יצטרך הסבר משכנע לעבור אליהים בתודה מראש
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מסך של MAG דגם 786PF היום שמתי לב שיש רעידות מעצבנות כאלה כאילו יש פלאפון שמצלצל ליד.. אבל אין. האם המסך עומד למות ? או שזה נובע מהפרעות של מכשירים אחרים בסביבה ? ליד המסך עומדים : הממיר של יס, סורק, דיוידי, מודם של ALCATEL SPEEDTOUCH 510, ראוטור של EDIMAX (לא אלחוטי).. או שזה בכלל נגרם בגלל הכ. מסך ? (Sapphire Radeon 9600XT ) תודה לעוזרים !
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מחשב נייד עם 2060 לפי הבנתי הוא אמור להריץ גבוה בFHD בפועל METRO 2033 ו- METRO LAST NIGH רצים על מדיום וזה אחרי ששיניתי כי באוטומט המשחק עולה על LOW והקטע שדרך NVIDIA EXPERIENCE הוא מראה ש METRO LAST NIGHT אמור לרוץ על VERY HIGH ועדיין כשאני מפעיל את המשחק דרכו הוא עולה על LOW . הדרייברים מעודכנים ועוד שאלה לגבי ה NVIDIA EXPERIENCE שהוא לא מוצא את כל המשחקים במחשב . מדובר במחשב נייד של MSI אשמח לעזרה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי TV מקרן אחורי של TOSHIBA עם כניסות קומפוננט YPbPr ו-S-VIDEO בלבד. יש לי מחשב HTPC עם PCIE וכרטיס מסך NVIDIA 7800GTX שלאחרונה שבק חיים. אני צריך להחליף את כרטיס המסך אבל לא מצליח למצוא כרטיס PCIE שיש לו חציאת קומפוננט. יש למישהו רעיונות? אולי לקנות בחו"ל?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מחפש כרטיס מסך חדש .. יש לי מעבד E8400 ומסך 1920 על 1200 שמושים עיקריים: HD ומשחקים חריץ PCIE כמובן, כרגע אני עם 8600GT חשבתי על ה GTS250,מה דעתכם?
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח מאוד לדעת מה היכולות של כרטיס וידאו ברמה כזאת . תודה
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני כשבועיים כשהתיישבתי ליד המחשב שהיה דלוק והזזתי את העכבר כדי "להעיר" אותו (כיוון שהמחשב לא היה בשימוש זמן מה והמסך היה מושחר). לפתע פתאום הופתעתי לגלות שלהפתעתי יש הפתעה מפתיעה בהחלט! המסך ברזולוציה נמוכה מאוד ובצבעים מחרידים! נכנסתי להגדרות התצוגה כדי לנסות להחזיר את הרזולוציה לרזולוציה הטבעית ואת הצבעים ל32bit. מסתבר שהצבעים היו ברמה של 4bit ואפילו לא ידעתי שקיימת אופציה של 4bit כי הכרתי רק את האפשרויות של 8/16/32. לאחר שהמחשב נתקע ניסיתי את את שיטת הריסטארט ואז ראיתי שהבעייה קיימת לא רק בווינדוס. כשהמחשב עלה, כל מה שכתוב באפור על גבי שחור היה נראה ג'יבריש כמו דף אינטרנט לא מקודד כראוי והתמונה של שמזכירה לי כל פעם מחדש את העובדה שלוח האם שלי הוא של GIGABYTE ואת כל ת…
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס על 530 על 580 ! הורדתי אותו מ 540 על 585 !!! אני משחק 30 דקות (כל משחק) המחשב נתקע !!!!! מסך שחור המוניטור נכבה עובר למצב STAN BY וכל מה שנשאר לעשות זה ריסט גם בבדיקת ארטיפקט ב ATI TRAY TOOL או ATI TOOL !!! אותו דבר ...נתקע אחרי 2..3.....דקות של בדיקה הכל קופא ! מה הולך פה לעזזל ? ?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.techeblog.com/index.php/tech-gadget/video-nvidias-amazing-human-head-demo
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי כרטיס מסך voodoo 3 וברצוני לבדוק עם הוא טוב.... כרגע יש לי geforce 2 אבל כשאני מחבר את הvoodoo 3 אני לא רואה תמונה על המסך , ואמרו לי משהו על עדכון הכטיס שלי הוא די חדש לא השתמשתי בו הרבה אז אני משוכנע שהוא טוב אז נא לעזור לי .... תודה...
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני משחק קאונטר ובשביל לעלות FPS אני צריך לבטל V-SYNC או Virtical Sync זה אותו דבר עכשיו אם אני יבטל אותו זה יכול לפגוע בכרטיס מסך אולי לגרום להתחממות שלו או משו כזה? הכטיס מסך שלי הוא geforce 6600 256MB תודה רבה לעוזרים
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה יש לי את הכררטיס מסך gforce 6200 torbu cache ואני רוצה לשדרג ל7300 gs רציתי לשאול מה הכוונה טכנולוגיית torbu cache שאני לא יעשה טעות כמו שעשיתי עם הכרטיס הזה שהוא לוקח לי זיכרון מהזיכרון הראשי של המחשב אשמח לקבלתשובה בהקדם האפשרי! לידור
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי בנצמרק עם HD5770 720P ויצא 1623 נקודות ו 27 FPS עם מעבד I3 7100 ועשיתי אותה בדיקה עם GT 640 720P ויצא 997 נקודות ו 17 FPS עם מעבד I3 530 השאלה אם למעבד יש גם תרומה לניקוד ? או שהתוכנה היא נטו על ה GPU ? תודה
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
-
כל הנתונים בכללם מועדי ההשקה, המחיר, והביצועים המצופים - בפנים:
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ברשותי מחשב חדש שהורכב ממיטב הרכיבים, כאשר משחק או תוכנה מנסים להשתמש בDIRECT 3D או OPEN GL המחשב מפסיק לעבוד, הספק נופל וכדי להפעיל(להדליק) צריך להוציא כבל מתח ולהכניס מחדש. נשמע קליק מהספק כאשר אני עושה זאת. מפרט: Epox 8k3a+ Mother Board Last Via 4in1 Drivers Set and last Bios Flashed Athlon Xp 1700+ (1466Mhz 2- 7200 RPM Hard Disk's Ibm and Seagate Leadtek Winfast 170DDR Geforce4 MX 440 64 Mb Card Also last bios flashed and last drivers from NVIDIA CDROM DRIVES 2 1 modem PCI טמפ' המעבד תקינה, מותקן מאוורר TT VOL7 2 מאווררים 8 ס"מ במארז, ספק 300 וואט של TASK מתחים בBIOS נראים טוב לצורך פתרון ניסיתי DRIVERS של LEADTEK לא עזר , ניסיתי כרטיס מסך ישן של ATI 4MB ועו…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרגע התחיל המעבר בין שני ה- APIים ואני מאמין שבתוך שנה לכל גיימר עם קצת תקציב יהיה כ.מ עם תמיכה בזה, אבל עוד לא ממש הבנתי מה באמת ההבדל בין DX9 לDX10 ? אני יודע שזה שורה של פקודות שמתכנתי המחשבים מתעסקים ונעזרים בהם אבל אני רוצה ליראות ממש תמונות השוואה אמיתיות בין כ.מ HIGH-END DX9 ל HIGH-END DX10. תודה !
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-