כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
שמעו חברה ... יש לי בעיה כזאת : אני משחק במשחק המוניטי הנקרא WOW בהתחלה המשחק קרטע לי (הגרפיקה שלו מאד נמוכה) ככה שהתעצנתי ולבסוף גיליתי שאני צריך להוסיף עוד זכרון(256-->512) כדי שהמחשב יריץ את המשחק כמו שצריך .. המשחק נטען רק פעם אחת וזהו לאורך כל המשחק אין יותר טעינות אבל משכן, שאני מגיע לאזור זה מתחיל לטעון כל מיני דברים בזכרון ככה שהמחשב מתחרפן אבל לאחר הוספת הזכרון זה הסתדר !! עכשיו לבעיה של דוד שלי : יש לו 512זכרון (RDRAM) והוא גם משחק משחק המוניטי אבל הוא משחק EQ2 והמשחק הזה נטען המון פעמים וזה פשוט משגע את בן דוד שלי ... כל ZONE נטען לו משהו כמו 5 דקות זה לא נורמאלי פעם היה מצב שהוא נטען 15 דקות .. ויש לו המון טעינות במשחק ככה שאצלו זה בלתי נסבל לעומת אצלי …
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי כרטיס מסך 460GTX 1G של PAILT עשיתי בדיקה בRILTEMP בשעות מנוחה הוא מגיע ל 38 מעלות ובלחץ ל 75 מעלות השאלה שלי היא האם זה בריא או שמה יש לי בעיה בקירור. אין לו קירור מסיבי מה שאומר שזה לא אמור להיות קר אבל זה אמור להיות הטפרטורות שלו?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ראיתי את התוכנה 3D Analyzer ואני רוצה להשיג אותה, שמעתי שהיא בחינם. איפה אני יכול להשיג אותה? :asthanos:
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם יש לי בעייה מעצבנת נורא כול פעם שאני מסדר ידנית את התצוגה במסך גודל וצבע ואני שומר יש לי אפשאות שמירה במסך SAVE וזה שומר ואחרי כמה זמן שאני עובד במחשב או משחק בו התצוגה במסך שלי חוזרת למה שהיא הייתה לפניי שהגדרתי אותה וזה מעצצצצצצצצצצצצצצצצצבן נננננננננננננננורא אני לא יודע מה לעשות אולי יש איזו שהיא תוכנה שתסדר לי את העיניינים למצב שבמקור המסך צריך להיות.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חשבתי להחליף את הכרטיס מסך ואמרו לי שכאן אני מוצא את המיקצוענים שיוכלו לעזור לי. אז ככה, המחשב שלי הוא Pentium 3 - 1Gb לוח אם: ASUS CUV4X-C 256MB כרגע יש לי כרטיס מסך NVIDIA 2MX נדמה לי עם 32MB אני לא זוכר של מי. לאחרונה משחקים חדשים שהתקנתי התלוננו שהכרטיס לא מספיק טוב להם, מכיוון ששדרוג רציני של המחשב לא בא בחשבון כרגע חשבתי על שיפור הכרטיס מסך למשהוא מתקדם יותר כגון FX5200 או 9200 Radeon שלא ישברו אותי תקציבית. השאלה/ות שלי הן: 1. האם אותם משחקים שלא עבדו (לדוגמא דאוס X ו- הנסיך הפרסי) יעבדו, בהתחשב שבכל זאת המחשב הזה סובל מחוסר זיכרון וכו' 2. האם הכרטיס החדש יעבוד עם הלוח אם שלי בהתחשב בעובדה שהכרטיס הוא AGP 8X וללוח אם שלי יש AGP 4X 3. והיה והתשובות על הנ"ל הן כן,…
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! אני קונה מחשב חדש, ורציתי לדעת איזה כרטיס מסך עדיף לי לביצועים הטובים ביותר במשחקים. GEFORCE 6800GT OR RADEOM X800XT. תודה!
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כרטיס אחר עד 1750 שח עריכה: לתושבת pci express!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה אמורה להיות די ברורה מהכותרת... אח שלי נמצא עכשיו בארה"ב ועוד היום הוא אמור להתקשר ולתת לי כתובת שאני יוכל לשלוח אליו דברים מnewegg... בגלל שאני ממש מפחד על הקטע של האחריות החלטתי שאני יקנה משם רק כרטיס מסך (6800GT של leadtek) וזכרונות (סתם זכרונות value של קורסאייר) אז השאלה, כמו בכותרת - האם ה6800GT של leadtek הוא טוב, מבחינת קירור, איכות ייצור וכו'? והאם שווה להביא אותו מארה"ב (309$ = בערך 1500 שקל)? דרך אגב, הודעה ראשונה שלי פה ;D ;D עריכה - שכחתי לשאול עוד משהו, איזה ספק אני צריך בשביל להחזיק כרטיס כזה?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
HD4870 512MB GDDR5 HD4870 1024MB GDDR5 ATI RADEON HD5770 Nvidia GeFoce GTX260 מי מביניהן הכי מומלץ למשחקים call of duty 6 ו-crysis מסך בגודל 20-22 אינץ' לא יודע אם full hd ספק כוח 550w לוח אם לא ידוע(פתוח להמלצות עד 500 ש"ח) מעבד- amd ii x3 435
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני מחפש כרטיס מסך לצורך שימוש מסיבי בתוכנת AFTER effect, רציתי לדעת האם הכרטיס: PNY Quadro 4000 2GB GDDR5 DX11 PCI-E שעולה 3000 ש"ח הוא overkill לצורך זה ואפשר להסתפק בשקט באחד יותר חלש או האם הכרטיס שציינתי חיוני לעבודה בתוכנה זו. תודה רבה לאלו שיוכלו לעזור לי
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל Ti 500 יש ביצועים יותר גבוהים (בקצת) מה Ti 200 אבל ל 200 יש 128 MB מי יותר חזק או משתלם ? (אל תמליצו לי GeForce 4 כי אין לי כסף לזה .... )
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
היי, לפני כמה ימים הייתה לי בעיה בכרטיס המסך במחשב אז הוצאתי אותו , חיברתי את המסך לכרטיס המסך המובנה בלוח האם והופיעו לי קווים לאורך כל המסך ולפעמים זה באלכסון. ניסיתי להחליף מסכים , הבעיה עדין נשארת. שמתי את המסך הנוכחי במחשב אחר והכל תקין. ניסיתי לפרמט ולהתקין מערכת הפעלה מחדש ולא עזר. ככה שמכאן אני מבין שהבעיה היא בכרטיס המסך המובנה בלוח האם. הטמפרטורה של לוח האם בזמן גלישה באינטרנט + מוזיקה היא 40 מעלות. בהדלקת המחשב יש קווים ממש קטנים , לאחר שימוש של 5 דקות הם גודלים לגודל של התמונה. תמונה: http://i.imgur.com/85N7wTq.jpg וידאו : http://www.youtube.com/watch?v=S7Tn121ljbk&feature=youtu.be המחשב : http://i.imgur.com/NEikCt4.jpg http://i.imgur.com/8x8jNfj.jpg htt…
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
טוב שמעו אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש אם AGP 8X אבל הלוח שלי תומך ב4X אז השאלה אם אני יקנה את ה8X זה יפעל בלוח שלי? זה יתאים?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה ג'יפורס 6600GT שהוא 64 ביט? זאת אומרת, העובדה שהוא GT אומרת שהוא בטוח 128 ביט, או שיש דגמים מהסוג הזה שהם 64 ביט? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מניח שיש יותר עיניים ספציפית על נושאי כרטיסים מסך שמסתובבים פה מאשר בתת-פורום אחר. מדובר על EVGA 780 שמגיע עם OC מהייצרן (ביצועים יותר טובים מה TITAN הקודם) וקירור ה SUPER שלו שהיה בשימוש קליל בכמה חודשים האחרונים.
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לפני מספר שבועות פתחתי נושא בפורום של מפרטים, נתנו לי מפרט - קניתי אותו. עכשיו הכרטיס מסך לא מספק אותי ( GeForce GTX550Ti ) הייתי שמח לדעת איזה כרטיס מסך חזק יותר אפשר לקנות. תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-