כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הנ"ל בקרוב ולפני שאני קונה אותו, אני רוצה לדעת האם הוא יעבוד וינוצל כמו שצריך במערכת שלי. המפרט שלי (לקוח מEverest): מעבד : Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) צ'יפ הלוח אם : Intel Grantsdale-G i915GL זיכרון : 1GB Samsung DDR PC3200/400 זה מעין מחשב מוכן של ASUS, אני מניח שלכן Everest לא מזהה את הלוח אם (רשום כUnknown), הנה מה שבכל זאת נתון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 M…
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
למי שלא זוכר, קניתי מחשב חדש, עם המפרט: athlon64 3400+ corsair 1024Mb 2.5-3-3-6 geforce 6800GT 256Mb 256bit של gainward והרדיסק 160GB 7200RPM 8Mb של Seagate. (השאר לא רלוונטי) כמובן שהתקנתי Doom3 (עובד חלק או כמעט חלק על High), והתקנתי Farcry ופה מתחילה הבעיה, Farcry לא עובד חלק ב Medium (אני מדבר על ההגדרות המתקדמות), וגם ב Low הוא לא עובד חלק כל הזמן. (יש קצת קפיצות כאלו). אני מתחיל לחשוש שמשהו לא בסדר אצלי. 1) מישהו יודע אולי ספציפית איך גורמים לFarCry לעבוד טוב? 2) איך אני יכול לבחון את ביצועי המחשב ולהשוות כך שאוכל לדעת האם הוא עובד כפי שהוא אמור לעבוד? תודה!
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מתלבט בין שתי מסכים ה-IIYAMA 452PRO לבין ה-LG F900B, אני לא ממש יודע מי יותר טוב כי המפרטים שלהם דומים. אני צריך את עזרתכם בבחירה. תודה מראש.
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום ;D אני רוצה לקנות כרטיס מסך לא יקר ושיתאים לצרכים שלי הצרכים שלי: 1). כרטיס מסך עם TV OUT 2). משחקים חדשים כגון: MAX PAYNE 2 , NEED FOR SPEED UNDERGROUND אני לא צריך בצועים מצויינים אלא אני צריך שהמשחקים יעבדו טוב ושלא יתקעו ושיהיה לי TV OUT טוב כדי שאני יוכל לחבר אותו לטלווזיה ולראות סרטים. אני לא ממש מבין בכרטיסי מסך ואני לא רוצה שיעבדו עלי בחנות אז אני רוצה תמורה לכסף שלי חשבתי על הכרטיס המסך הבא: ASUS V9520 MAGIC/T - GeForce FX 5200 - TVOUT - 128MB DDR שעולה 540.87 ש"ח תגידו לי אם הוא טוב ואם לא אז תציעו לי משהו בסיסבות ה- 500-600 ש"ח ואני לא רוצה כרטיס מסך 3D CLUB כי הם יותר מדי יקרים בתודה GABIG12
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכול לעבור בביצועיו את g-force 4 4200 ואת 4400 לאחר OC נחמד???
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ישלי שתי כרטיסי מסך 6850 SHAPPIRE הם מחוברים טוב אבל הבעיה שאני מוריד תוי מהENABLE CROSSFIRE או מחזיר הFPS נשאר אותו דבר
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, חבר שלי רוצה לשדרג את כרטיס המסך שלו(7300) על מנת שיוכל להריץ משחקים באיכות סבירה וכן את משחקי PES השונים באיכות גבוהה. בהתחלה הסתכלתי כאן בפורום וראיתי המלצות בעיקר על הHD 4670... אך שוטטות נוספות באתרים של חנויות שונות(כגון KSP) וכן במנועי השוואת מחירים(כגון ZAP) גילתה לי כי כרטיס המסך שלי - שעונה בדיוק על מה שחברי רוצה ועוד קצת, עולה בערך 250 - 300 ש"ח!(http://zap.co.il/model.aspx?modelid=578639). האם זה הגיוני שה8600GT כ"כ זול? האם במחיר הזה, הוא כדאי? אם לא - למה? וכמו כן - אז איזה כרטיס (PCI-E כמובן) כן כדאי בטווח מחירים המצומצם הזה?(כל שקל חשוב, אז דין 300 ש"ח לא כדין 400 ש"ח). תודה מראש לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת אם יש דבר כזה ג'יפורס 6600GT שהוא 64 ביט? זאת אומרת, העובדה שהוא GT אומרת שהוא בטוח 128 ביט, או שיש דגמים מהסוג הזה שהם 64 ביט? תודה לעונים.
-
- 19 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה אליכם איזה מבין שתי כרטיסי המסך הנ"ל יותר חזק? ה-x1800gto אן זה- http://www.msicomputer.com/product/p_spec.asp?model=NX7600GT-VT2D256E&class=vga אני רוצה לדעת מה יותר טוב ב-oc ולמה מי יותר טוב. תודה לכל העוזרים.
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בצער רב אני מודיע על פטירתו בטרם עת של ה- Leadtek 6600GT TDH שלי. לכל מי שתוהה דרך אגב, הוא מריץ את רוב המשחקים על מקס' תחת OC ומשהק רק לעיתים רחוקות. ולעניין, מחפש כרטיס חדש, התקציב 1000+ ואני אקנה בארה"ב כי זה הרבה יותר זול. אני שולט במה שיש ל- nVidia להציע, אבל לא כל כך מכיר את ATI (מנסיון אישי זאת אומרת) ודבר אחרון, הספק שלי הוא Liberty 400W. תודה.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי שאלה איזה כרטיס מסך יותר טוב זה שבלינק או redeon 9700 pro וכמה כל אחד מהם עולים http://www.chaintech.dk/Products/VGA/agt60.htm
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
היום לצערי הכרטיס מסך שלי (GeForce 4 mx440 64mb) נשרף אחרי 4 שנים (בשנה האחרונה הוא עבד בלי מאוורר). רציתי לדעת איזה כרטיס מסך טוב אני יכול לקבל ב500 שקל. אני לא ממש גיימר שדורש ביצועים גבוהים אז שהיה משהו לא בשמיים אבל שהיה טוב+ *ואפשר גם בפחות כסף*. תודה לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שמעתי שיש להם בערך אותם ביצועים, קיימת השוואה בין שתי הכרטיסים? תודה מראש imac!
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אז ככתוב לעיל, לאח שלי יש כרטיס מסך GeForce9600 וכשמאמצים אותו קצת הוא גורם למחשב לאתחל את עצמו. המחשב שלו הוא כזה: מעבד: pentium 4 @ ~3ghz. RAM: 512Mb. כרטיס מסך: *כמוזכר* הביעה הופיעה לראשונה כשהוא שיחק בGarrys mod. אבל הבעיה עושה רושם שהיא ממשיכה גם כשכיבינו את הכרטיס דרך הBIOS והעברנו את העיבוד לכרטיס המובנה על הMotherBoard. למישהו יש פיתרון? והשאלה השני: איך עושים OC דרך הדרייברים של nVidia?
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אוקי אם מעניין אתכם למה רק LG אז כי אבא שלי בנה להם אתר אינטרנט או משהו ועכשיו יש לנו הנחה בקניית מסך שלהם, אז איזה כדאי לי לקחת, מן הסתם שטוח עדיפות ל17 אינץ'...
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-