עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה

2. Started by eidoil32,

אהלן, לאחר שידרוג המחשב במעבד, לוח אם וזיכרון הגיע החלק של הכרטיס מסך, לפני שנה בערך נקנה HD6850 חיפשתי קצת וראיתי שמחירי יד 2 נעים בין 450 ל550 שח (יש אפילו 6870 במחיר 550) הבנתי שהכרטיס בתור כרטיס בודד לא חזק במיוחד אבל הוספת כרטיס נוסף מכפילה בערך את הכוח שלו, מבחנים מראים שיפור של עד 80 אחוז ברוזוליציה 1080P עכשיו האם זאת אפשרות להוסיף כרטיס נוסף או למכור את הנוכחי ולהוסיף לתקציב ולקנות כרטיס מסך שאמור להיות חזק יותר ב800 שח? בנוגע לשאר החלקים, לוח אם דל אינטל מדגם DZ68BC מאפשר CF (חריץ X16 וX8) I3 3225 בסטוק 8GB ספק כוח של SeaSonic M12II-620 נצילות 80% ברונזה תודה לעוזרים.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. שלום, אני מתכנן לקנות את הכרטיס מסך הנ"ל בקרוב ולפני שאני קונה אותו, אני רוצה לדעת האם הוא יעבוד וינוצל כמו שצריך במערכת שלי. המפרט שלי (לקוח מEverest): מעבד : Intel Pentium 4 630, 3000 MHz (15 x 200) צ'יפ הלוח אם : Intel Grantsdale-G i915GL זיכרון : 1GB Samsung DDR PC3200/400 זה מעין מחשב מוכן של ASUS, אני מניח שלכן Everest לא מזהה את הלוח אם (רשום כUnknown), הנה מה שבכל זאת נתון: Field Value Motherboard Properties Motherboard ID 63-0202-000010-00101111-041805-I915$A0272001_BIOS DATE: 04/18/05 10:15:49 VER: 08.00.10 Motherboard Name Unknown Front Side Bus Properties Bus Type Intel GTL+ Bus Width 64-bit Real Clock 200 MHz (QDR) Effective Clock 800 MHz Bandwidth 6400 M…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. מה הכרטיס המומלץ בתקציב זה? המסך המיועד הוא Samsung T240HD. תודה רבה.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yaniv_appX,

מה דעתכם על הכרטיס מסך הזה? ואיזו גרסא שווה לקחת מה דעתכם על הgtx 970 g1?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. שלום חברים, ברשותי מחשב נייח עם כרטיס מסך 9400GT, רכשתי יחד עם זה מסך טלוויזיה של xerox. מאז ההתקנה לא משנה עם אני מתקין אות כל הדרייברים הנחוצים של כרטיס המסך אני לא מקבל על המסך תצוגה מלאה של הדברים, לדוגמא אני לא רואה כלל את תפריט ההתחל בWindows XP, מישהו נתקל בבעיה כזו? או יכול לתת לי כיוון במה אני צריך לבדוק? אני מחבר את המחשב בכבל DVI לHDMI... תודה רבה רבה....

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by lmlululu,

אני שוקל לקנות את כרטיס המסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ואת ספק הכוח SEASONIC S12II-620Bronze. השאלה האם ספק הכוח תומך בכרטיס המסך הזה? לפני האתר של כרטיס המסך, הכרטיס זקוק ל - 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector. (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1654&psn=&lid=1&leg=0#) עפ"י ה-DATASHEET של הספק, לא ברור לי האם הקונקטורים של ה-6PIN אכן יכולים לספק 75Watt (http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf) למישהו יש ניסיון עם הספק והכרטיס המסך הזה? הם תואמים או שאני צפוי לבעיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. קונה http://ksp.co.il/?select=&list=1&sort=3&glist=1&uin=20772&txt_search=r9+270x&buy=&minprice=0&maxprice=0 למערכת שבצד? אחרי הרבה התלבטויות

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. היי אנשים. בקיצור לחבר שלי יש רידון 9200 ועכשיו דודים שלו מחו'ל מביאים לו GF 6600GT לAGP כמובן. קיצר אני ירכיב לו אותו ומבחינה חומרית זה לא בעיה להרכיב אותו וכו' השאלה זה איך אני מוחק לגמרי את הדרייברים של הרידון? כי אחר כך אני פשוט מרכיב את הכרטיס החש ומתקין תדרייברים שלו. תודה =)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by overload,

זה נראה לי מוזר שמקס פיין 2 ( ;D) פועל הרבה יותר טוב ממה שציפיתי (פועל מצויין) על הGF4 MX שלי גם על 1024X786 עם AA 4X2 ו AF ב2X, ואני רוצה לדעת בדיוק כמה טוב הוא פועל. אז אני מחפש תוכנה שמציגה את קצב הפרימים במשחקים, למישהו יש ניסיון עם תוכנה כזאת והוא ויכל להמליץ לי על אחת טובה? תודה 8)

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. ברשותי מחשב בעל המפרט הבא: מעבד: Intel Core 2 6400 לוח אם: Gigabyte GA-965P-DS3 זכרונות: CORSAIR 2GB DUAL כרטיס מסך: ATI Redeon X1950PRO 256 המחשב בכללי עובד טוב. ואין בעיות. חוץ מאחת. הכרטיס מסך. לאט לאט אני מרגיש שמשחקים מפסיקים לרוץ על המחשב - דרישות המשחקים עולות כל הזמן, והכרטיס מתישן. חשבתי לעשות שדרוג קטן ולהחליף את הכרטיס מסך והזכרונות. השאלה היא עד כמה הרעיון חכם. סך הכל המחשב באמת חזק ואני מרגיש שהמשחקים עובדים צולע רק בגלל הכרטיס מסך ולא המעבד והלוח. מה אתם אומרים ? מה כדאי לעשות ? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. איזה משתי הכרטיסים עדיף? בהנחה שהדרייברים החדשים מגיעים כמעט לTI4600...

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  14. Started by YAc,

שלום יש לי בקשה מוזרה. יש לי חבר שרוצה לקנות מסך חדש למחשב ויש לו CRT MAG 17" אבא שלו אומר שאין בעיה כספית אבל כל עוד המסך מתפקד אז הוא לא רואה שום טעם להחליף איך אפשר להרוס את המסך? בעזרת מכות? מאיפה? לא משהו גלוי כמו לשבור את המסך וכו', משהו שניתן לעשות מבחוץ. תודה. זה נורא חשוב כי הבנאדם קנה מחשב חדש עם 8800GTX והוא מאוד רוצה לנצל אותו..

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by 10GaZ,

הייתה כתבה באתר שדיברה על תוכנה שמציגה באחוזים את איכות הליבה הגרפית של הכרטיס מסך. איך קוראים לה? מאיפה מורידים אותה? תודה

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by izikd,

שלום האם תוכלו להציע לי הצעה משתלמת למסך טוב?

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by assi,

שלום, אני רוצה לקנות כרטיס מסך למשחק היחיד שאני משחק - הפרו אבולושן. קניתי מחשב חדש לאחרונה - Pentium® Dual-Core CPU E5200 @ 2.50GHz עם זיכרון של 2 ג'יגה ומסך חדש T220 של סמסונג ("22). איזה כרטיס מסך הכי יתאים לי ( גם לסדרות הבאות של המשחק שייצאו ) לדעתכם כדי לשחק באיכות גבוהה במשחק, בתקציב לא בלתי מוגבל? אם צריך לספק עוד נתונים, אשמח לתת.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. הי אני שוכל לקנות כרטיס מסך של EVGA את ה6800GS לAGP ב1600 ¤ אני ראיתי שכרטיס הזה הוא יותר חלש מהגרסה של הPCI-E זכרון 1000 ו 350 המעבד לאומת 1050 הזכרון ו 450 של המעבד השאלה שלי היא העם שווה לי לקחת אותו או לחקות לגרסה יותר חזקה? תודה לכל העוזרים

• 21 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. אני כבר כמה שנים משתמש במחשב שלי ואני חושב לשדרג, אני רוצה לקנות כרטיס מסך חדש Gigabyte GeForce GTX 1070 G1 אבל אני לא יודע אם הוא יעבוד עם שאר המערכת שלי. יש צורך בהחלפה של רכיב מסוים כדי שהוא יעבוד? מעבד: intel core i-5-4590 cpu 3.30GHz לוח אם:gigabyte ga-h97m-hd3 ספק: seasonic M12II-520Bronze כרטיס מסך נוכחי: EVGA GeForce GTX 960 4GB SSC GAMING ACX 2.0+

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by eladmz,

שלום, אני מתכוון להזמין מחשב חדש בזמן הקרוב ואני מתלבט בין: 1) XFX PCI-EX GeForce 8800GTS XXX EDITION 320MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - PV-T80G-GHD9 - RETAIL 2) LEADTEK PCI-EX WINFAST GeForce PX8800GTS TDH 640MB GDDR3 320 BIT TV/O DVI - DX10 - RETAIL עכשיו השאלות העיקריות שלי הם: 1) האם מישהו שרכש את הכרטיס הזה של לידטק מרוצה מהקירור שבא איתו? כי שמעתי על כמה מקרים של התחממות יתר.. 2) איך הלידטק בתור אוברקלוקר? 3) לא עדיף לקחת 320MB עם OC מהמפעל עם אחריות מאשר לבטל את האחריות כשאני יעשה OC ל640MB? 4) אני משחק ברזולוציות נמוכות, לא עובר את ה1600X1200... לפי מה שהבנתי ה320MB יספיק.. אבל יש כאלה שאומרים שה640MB היא השקעה נבונה יותר לעתיד.. ושטוב יותר לקחת אותו להפעלת פ…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by guru,

כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. באתר כאן http://www.pc-spot.co.il/reviews/5200vs92001.php ניתן לראות כי RADEON 9200 אף עובר אותו........ ואילו באתרים אחרים כמו http://www6.tomshardware.com/graphic/20031229/vga-charts-15.html יש לפחות הבדל של 20-30 פריימים...איך זה ייתכן?! : הייתי בטוח שהביצועים של RADEON 9200 הם יותר נמוכים

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by reyrey_200,

אני מדבר על הגירסאות הללו... 8800GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3860 9600GT: http://www.iqpc.co.il/Home/showItemMenu.asp?id=3931 איזה כרטיס יותר טוב? כמובן עם השיקולים של הOC

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים