כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם אתם מוזמנים לראות את המפרט שלי חשוב לציין שהמעבד כבר לא באובר קלוק וגם לא הזכרונות... אז ככה אני מריץ את GTA IV על מסך 22 ברזולוציה של 1050X1680 המשחק רץ בצורה כמעט חלקה...כלומר יש תקיעות מעצבנות ,לפי מה שאני יודע מחשב כמו שלי ללא אובר קלוק אמור להפעיל את GTA ללא כל בעיה במיוחד שהחלפתי את הכרטיס מסך לPALIT 4870 אני אשמח על פתרונות אפשריות...חשוב לציין שמבחינת קרור אין לי בעיה.. במארז יש לי מאוורר קדמי 140 מ"מ שמכניס אוויר צד של 25 CM שמכניס..שניים אחוריים של 80 מ"מ שמוציאים ועוד 120מ"מ למעלה שמוציא...המעבד מתקרר על ידי ZALMAN 9700 (אני לא אהבתי אותו כלכך) .. פתרונות שלדעתי אפשרייות רציתי שתגידו מה דעתכם.... 1: לנקות את המשחה התרמית ולמרוח חדשה...על המעבד …
-
- 9 תגובות
- 867 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 7600gs של xfx ובחיבור עם מתאם מsvideo לcomoside מראה שחור לבן ניסיתי להגדיר לpal b ועדין מראה שחור לבן אני לא קיבלתי את הכרטיס עם הקופסה אלה ביחד עם המחשב שכניתי השבועה אני חושד שהבעיה במתאם יש דרך לבדוק את זה?
-
- 9 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי איך אני בודק איזה גירסא מותקנת לי במחשב? ובמידה וצריך לעדכן, איך עושים? אני כרגע על ווינדוז ויסטה, עובר לווינדוז 7 עוד מעט. המחשב זה מחשב נייד toshiba p300-133 קישור למפרט מחשב: http://eu.computers.toshiba-europe.com/innovation/jsp/SUPPORTSECTION/discontinuedProductPage.do?service=EU&DISC_MODEL=0&ACTION=PRINT_WITH_BACK&com.broadvision.session.new=Yes&PRODUCT_ID=150424 לפי מה שאני רואה אצלי: intel core 2 duo t8300 2.4ghz 3 gb ram 32-bit system ati mobility radeon hd 3650 תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
http://www.nvnews.net/vbulletin/showthread.php?t=90860
-
- 9 תגובות
- 934 צפיות
-
-
לפני כמה ימים כתבתי ההודעה בקשר לאיזה כרטיס לבחור (בחרתי בסוף ב Radeon 9700 Pro ) ותיכננתי לקנות את הכרטיס מ- GigaByte אבל עכשיו יש לי התלבטויות אם לקנות "הרקולס"....מה עדיף או שיש חברה יותר טובה? - ואל תיתיחסו למחיר.. עריכה:=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=-=:עריכה אני מתכוון לעשות OC..
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
איזה כרטיס עדיף SAPPHIRE HD 4870 512MB GDDR5 DX10.1 HDTV 2xDVI PCI-E אן ZOTAC GTX 260 Synergy 896MB GDDR3 DX10 HDTV DVI PCI-E בגירסת ה192 יש לי מסך 19". הכרטיס בשביל משחקים כבדים
-
- 9 תגובות
- 807 צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה וברור לי שאני לא יוכל לנצל את היכולת המקסימלית שלו עם הלוח הזה.. אבל אני רוצה לדעת כמה זה משמעותי... איך אני ירגיש את זה? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש ברשותי כ.מסך sapphire hd5770 new edition ומאז שיש לי אותו המחשב קופא, קורס, ויש לא מעט פעמים מסך כחול או חום עם קווים אנכיים.. יש פיתרון למצב?
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שאר המפרט intel i5 3450 8GB RAM ספק כוח 500W של sea sonic תודה
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
הסר כמות מוצרים סה"כ AMD Athlon 64 (3800+) - Dual Core 1MB Cache [AM2]- RETAIL לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 963.18 ש"ח GIGABYTE GA-M51GM-S2G (nForce 430) - ATX 498.99 ש"ח 1GB TwinMos DDR II - 667 - TwinMos Original לפחות פריט אחד מסוג זה קיים במלאי 546.55 ש"ח HITACHI DESKSTAR 80GB 7200 - 8MB (NCQ) SATA II 322.46 ש"ח NEC DVD-RW NEC ND 4550 x16 (WHITE) DUAL LAYER - BULK 258.56 ש"ח COMPUCASE CI-6a19 SUPER MIDI (white) TOWER CASE - no PSU 225.56 ש"ח HEC-400W (400TRT) - ATX 2 319.36 ש"ח התקנת רכיבים ובדיקת מעבדה (למחשב חדש בלבד) 170.27 ש"ח סך הכל לתשלום: 4,511.95 ש"ח סך הכל לתשלום במזומן שטרות: 4,376.59 ש"ח אני מתלבט בין 7600 ל1800..…
-
- 9 תגובות
- 663 צפיות
-
-
אני מתלבט בין שני הכרטיסים,אני קונה את הכרטיס גם בשביל לנגן סרטי hd ב-720P ובשביל משחקים,שאני יראה סרטים אני יחבר את המחשב למסך 37 ברזולוציה של 1366X768 ושאני יגלוש באינטרנט וישחק במשחקים אני יהיה מחובר ל- LG 1960TR שהרזולוציה שלו היא 1280x1024 איזה כרטיס עדיף?
-
- 9 תגובות
- 748 צפיות
-
-
אני מתעסק אם תוכנות כגון מאיה ו3ds max אז הכרטיס הזה ייתן תשואה כלשהי או רק כרטיסים מסידרת quadro יעשו את זה?
-
- 9 תגובות
- 767 צפיות
-
-
יש לי כרטיס FX 5200 ,שלא עבר OC וכל פעם שאני משחק, אני משחק בערך 5 דק' בכל משחק! התמונה קופאת ואין מה לעשות אז במקרה הטוב אני יוצא לווינדוס או שבמקרה הפחות טוב יש את ההודעה הכחולה מעוותת שאפילו לא ניתן לקרוא ממנה כלום,עכשיו כזה קורה אני נוגע בכרטיס והוא רותח ,לוהט! אמרו לי לעדכן דרייברים-שמתי את הכי חדשים אבל הבעיה עדיין נמשכת. אין מצב שאני מחליף כ.מסך בגלל מצב כספי -אני קצר בכסף,מה לעשות? תודה רבה לעוזרים -אני לא יכול לשחק
-
- 9 תגובות
- 611 צפיות
-
-
אם הGTX 1050TI לא יפתיע איכשהו בביקורות חדשות , כנראה שאקח את ה1060 3GB , אלו הדגמים שאני מתבלט ביניהם: Palit dual fan: http://www.tms.co.il/product/16423 Gigabyte mini: https://www.ivory.co.il/catalog.php?id=19779 מעבד: i5-6500 ספק: seasonic 550w - s12g. הפאליט עם 2 מאוורים וגם קצת יותר זול , אבל הGB נראה יותר איכותי וגם הבנתי שמאוורר אחד יספיק כי אני לא מתכוון לעשות OC.
-
- 9 תגובות
- 2k צפיות
- 1 follower
-
-
יש לי כרטיס X1950 עכשיו שאני משחק אני לא יכול לשים יותר מ60HZ על 1280X1024 כי המסך הוא 17 אינץ ובגלל זה היה לי את ה FPS הנמוך כל הזמן ! היה לי 60 קבוע ... וירד ל30 וכו' עכשיו ששמתי על רזולציה 1152X768 ו75HZ הוא עלה ל100 ... איך אני יכול להגדיר 1280X1024 על 75HZ?... תודה רבה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 881 צפיות
-
-
ייעוד- 1. מטרתו העיקרית המחשב היא עריכת וידאו (premiere, after effects, photoshop). *יכול להיות שבעתיד אני ארצה גם אפשרות לעבוד עם תוכנות תלת מימד (maya, 3d studio וכו'). *העריכה היא לא למטרת פרנסה. אני לומד קולנוע וצריך לערוך פעם בשבוע שבועיים עריכה אינטנסיבית. 2. שימוש יומיומי בתוכנות אופיס ובאינטרנט. 3. אני צריך גם אפשרות להפעיל משחקי מחשב שיעבדו טוב. (בעיקר סימס 3, אבל שתהיה אפשרות גם למשחקים אחרים). *אני מדגיש את זה בגלל שהבנתי שיש כרטיסי קווארדו שתותחים לעריכה, אבל יש משחקים שלא עובדים איתם. אז אני צריך כרטיס שיהיה תותח בעריכה, אבל שיעבדו עליו גם משחקים בלי תקיעות ובעיות אחרות. מחיר- עד 750 ש"ח +-. כמובן שעדיף כמה שפחות... המפרט: מעבד: Core 2 Quad Q8400,…
-
- 9 תגובות
- 808 צפיות
-
-
יש לי את הHD6870 1Gb הישן שלי ובידיוק התחדשתי בHD7870 2Gb האם ניתן לעשות crosfire בנייהם? תודה לעוזרים
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש אתר שאני אישית אוהב להיכנס אליו ולראות כמה תמונותש לריבוי מסכים ושולחנות עבודה ואפילו לפעמים גם קצת מודינג [: http://www.realtimesoft.com/multimon/gallery_browse.asp?date=desc&mon=desc עכשיו השאלה שלי זה איך אני בתור משתמש פשוט עם כרטיס מסך: NVIDIA Geforce MX400 128 mb tv out כאשר יש לי יציאת S-VIDEO יציאת AV ויציאת של מסך יכול להשתמש בריבוי מסכים- האם יש איזה כבל שמפצל בין מסך אחד לשתיים ולא מכפיל את אותה התמונה (מה שאני רוצה לעשות בעצם זה להשתמש ב NView)?
-
- 9 תגובות
- 835 צפיות
-
-
האם GEFORCE 2 400MX או RADEON X9250 ?
-
- 9 תגובות
- 879 צפיות
-
-
שלום קניתי מחשב חדש עם כרטיס מסך inno3d 9500 521MB התקנתי מע' הפעלה ויסטה אולטימט 64 ביט. בעדכונים האוטומטיים הוא מצא לי שצריך לעדכן את הכרטיס מסך. לאחר שעדכנתי וכיביתי את המחשב, כשהויסטה עולה בשלבים הסופיים (כשעלה כבר שולחן העבודה) המסך נהפך לשחור ונכבה כאילו הוצאתי את הכבל בין המסך לכרטיס מסך. בינתיים עשיתי שחזור מע' וכרגע אני עובד בלי דרייבר לכרטיס מסך השאלה שלי היא מה אני צריך לעשות כדי להתקין דרייבר שיעבוד? תודה מראש
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-
-
בתור אחד מהפרימיטיבים שאין להם מכשיר DVD אני רוצה לנצל את המחשב לצורך העניין.אני מחבר את הלפטופ למסך הטלויזיה בחיבור RCA (אין S-VIDEO ). אני מכוון הכל כך שתצא תצוגה לטלויזיה. אכן אני רואה את תצוגת המסך גם על מסך הטלויזיה והכל נראה טוב. א-ב-ל, ברגע שאני מתחיל סרט אני רואה אותו על מסך המחשב אבל בטלויזיה אין כלום! אם אני מריץ בתוך חלון (לא על כל המסך) אני רואה הכל מסביב, כל החלונות הכפתורים וכו' אבל איפה שהסרט אמור לרוץ יש מסך שחור! הסאונד דווקא כן עובד. יש משהו שפיספסתי??
-
- 9 תגובות
- 665 צפיות
-
-
שלום אנשים! אני מעוניין לקנות כרטיס מסך חדש למחשב שלי, אך מאחר והוא מחשב בן 3 שנים ואין לי לוח אם התואם ל- PCI-EX אז האפשרות היחידה שלי זה לקנות כרטיס טוב AGP. כיום הכרטיס מסך שיש לי זה ATI 9600XT 128MB שעד היום שימש אותי בהצלחה. אני משדרג קצת את המחשב שלי למרות שהיום זה דבר די מוזר לעשות אבל עדיין זה התקציב שלי. כבר היום שידרגתי את הזיכרון הפנימי של המחשב ל2GB אחרי שהיה לי 512MB. התקציב שלי הוא עד 1000 ש"ח. בנוסף אני רוצה שבכרטיס מסך תיהיה יציאת HD וDVI. אשמח המלצות לכרטיסים על מחירהם והחנויות אשר מוכרות עדיין א הדור המיושן הזה AGP. בתודה מראש אלדד כהן.
-
- 9 תגובות
- 896 צפיות
-
-
שלום לכולם מביןם שני הכרטיסים האלה אני מודע שPRO יותר חזק x1950GT || x1950PRO עכשיו אני רוצה לדעת אם הביצועים שלו טובים ברבה מן הGT וזה שווה אתה התוספת בתשלום או שהביצועים לא כאלה גדולים בניהם ככה שאין טעם לקנות את ה PRO?
-
- 9 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום ושנה טובה אני מעוניין לעשות החלפה ידנית בין מסכים,LCDTV שמחובר לHDMI לבין מסך LCD רגיל שמחובר ב DVI רגיל . שניהם מחוברים בו זמנית . מתי שאני עושה מנתק ומחבר באופן ידני את המסך רק אז הוא מזהה לי את המסך החדש . Windows 7. כ.מסך Ati HD 4250 מסך 19 שמחובר רגיל ב DVI . LCD 32 SONY תודה
-
- 9 תגובות
- 978 צפיות
-
-
שלום חברים יש לי בעיה כל כמה זמן נהיה לי מסך שחור ואחרי כמה שניות חוזר ומופיעה לי הודעה "מנהל תצוגה הפסיק להגיב וביצוע שחזור מנהל התצוגה AMD DIVER הפסיק להגיב וביצע שחזור בהצלחה" מה זה אומר? ואך אני פותר את תקלה? הכרטיס מסך שלי הוא Sapphire HD 7770 Vapor-X 1 GB
-
- 9 תגובות
- 1k צפיות
-