כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,981 דיונים בפורום זה
-
לאחר שהmsi סירב לעבוד לפני שבועיים , כנראה אני מקבל היום\מחר את אותו כרטיס אבל של לידטק . סביר להניח שאני אקבל את הכרטיס ללא קופסה או תוכנות לvivo , האם אותה תוכנה של ה msi תעבוד גם עם הלידטק , או שצריך תוכנה אחרת ?
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כידוע לחובבי תחום המחשוב, בתעשיה זו מדברים על חוק מור, האומר שמדי x זמן מתקיימת הכפלת הכח החישובי. בשעתו (שנות ה- 70) דובר בתעשיה כי הקצב הוא הכפלת יכולות מדי 18-24 חודשים, שזה מה שלקח לתעשיה פחות או יותר לעבור לליטוגרפיה הבאה בתור. קצב שנשמר כך משך כל שנות ה- 80, ה- 90, וחלק משנות ה- 2000. אך עם השנים ובמיוחד בעשור האחרון, יכולתה של התעשיה להמשיך ולהתקדם בקצב מהיר שכזה נשחקה, וכיום אנו רואים כי פרק הזמן הנחוץ למעבר לליטוגרפיה הבאה התארך לכדי 3 שנים סדר גודל גס. כאשר בהמשך הדרך אף מדברים על מתיחת היריעה לכדי 4 או 5 שנים, ולכן חוששים שהמשך ההתקדמות הולכת ונעשית קשה מאטרציה לאטרציה. בכל אופן אם נתבוננה על מה שהלך עד היום, בהתבוננו…
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
שלום רב, אני זקוק בבקשה להמלצה לכרטיס מסך לצפייה בסרטי 3D לא SBS אלה קבצי בלו ריי מלאים. מחיר הכי זול שניתן, ישמש אך ורק לצפייה בסרטים.
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הכרטיס מסך שלי כנראה הלך אז חשבתי ללכת על 7600GT במקום ה6600GT שיש לי עכשיו השאלה שלי היא אם הוא לא יצור לי צוור בקבוק?(המפרט בצד) ואם יש כרטיס מסך במחיר שלו 500-600 שהוא יותר משתלם. יש לי אפשרות לקנות משלושת החברות האלה מה עדיף asus(ראיתי שאצלם הוא מופיע כEN7600GT הEN הוא מסמל משהו או סתם?) club-3D foxConn תודה מראש
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס מסך יותר טוב לגימינג? GTS450 או HD 5670 וגם מה הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
יש דבר כזה? כמו FRAPS למשל שמציגה FPS, אני רוצה לדעת את הטמפרטורה של הכרטיס בזמן אמת, אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות התקן כזה אשר יציג על מסך הטלוזיה את מה שעל צג המחשב. אני אשמח לקבל המלצות וביקורות על התקנים מסוג זה. חוץ מבאתר של פלונטר לא מצאתי התקן כזה ויש שם רק תוצרת של חברה אחת, לכן אם מישהו מכיר עוד חברות ודגמים שקיימים בארץ אני אשמח לשמוע....
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן אנשים, יש ברשותי מחשב בן 3 שנים עם הכרטיס מסך הבא שנקנה בחברת tms מחשבים כאשר יש עדיין אחריות על הכרטיס לעוד כשבועיים. BFG 8800 GT G92 OC 512MB DDR3 Retail הכרטיס הנוכחי נשרף/התקלקל ולכן פניתי לחברת tms על מנת להחליפו. דיברתי עם נציג של החברה והוא הסביר לי מכיוון שהוא לא יכול להחליף את הכרטיס מסך מכיוון שאין יבואן של BFG בארץ והחברה tms בקריות פשטה רגל ואותה חנות בעצם היא זו שהייתה מייבאת כרטיסי מסך של החברה BFG בעצמה ללא יבואן. כמו כן ביקשתי תחליף לכרטיס המסך הזה או לפחות שווה ערך אליו אך אותו נציג טען בפניי את אותן טענות שכתבתי למעלה. אשמח לעצות בנושא מאחר ואני רוצה לדבר איתם כרגע, תודה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אוקיי כבר כמה ימים שאני לא מבין למה לפעמים מקבל 100+ פריימים ולמה לפעמים זה נותן איזה 20-30 מה התברר? הולכים ללוח הבקרה של NVIDIA ויש שם ב 3d settings אפשרות בשם power managment mode קיצר צריך לבחור MAX ולא הברירת מחדל שפשוט דפוק וואלה! מקבלים יותר ביצועים עכשו השאלה, מכירים עוד דברים בסגנון?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשקט בשקט, NVIDIA השיקה דגם שלישי בסדרת הכרטיסים החדשה שלה עבור מחשבים ניידים - זה שעשוי להביא את בשורת ה-Maxwell 2.0 גם לאלו שאינם מעוניינים בניידי גיימינג מובהק לכתבה: http://hwzone.co.il/geforce-gtx-965m-%d7%94%d7%95%d7%a9%d7%a7-%d7%92%d7%99%d7%99%d7%9e%d7%99%d7%a0%d7%92-%d7%a2%d7%9e%d7%9e%d7%99-%d7%a0%d7%99%d7%99%d7%93-%d7%9c%d7%9b%d7%95%d7%9c%d7%9d-%d7%9c%d7%90-%d7%91%d7%98%d7%95/
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מתכוון בעוד איזה חודש לקנות מעבד A64 S939 ולוח אם אנפורס4 שלצערי הרב תומך רק ב PCIE אז ברצוני לדעת איזה כרטיס כדי לקנת עכשיו או בעוד איזה שבועיים עד חודש שיהיה ל PCIE ועדיף ATI וגם שיהיה חזק יותר מ9800PRO. נ.ב כמון בתקציב ריאלי עד 2000 שקל עדיף פחות. תודה מראש.
-
- 21 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי כרגע Gigabyte GTS250 מלפני מספר שנים, ברוב המשחקים החדשים אני על הגדרות מדיום לרוב ובא לי לשדרג קצת. התקציב שלי דיי מוגבל, עד 600 ש"ח גג וכמו כן אני לא מתכוון להחליף מחשב בשנה הקרובה לפחות. האם שווה לדעתכם להוציא 500-600 על כרטיס חדש ? כוונתי היא האם יהיה שיפור משמעותי בין מה שיש לי לבין דגמים שיש היום בגבולות במחיר שלי ? מעבד Q6600 זיכרון 6gb לוח Gigabyte P35C-DS3R תודה רבה
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה ההבדל בין RADEON 9500/9700 ל RADEON 9500/9700 PRO ? מה בעצם אומר ה PRO הזה ולמה ההבדל במחיר בין גרסאות ה PRO לאלו שאינן PRO ? האם ניתן להפוך כרטיס רגיל לכרטיס PRO ע"י שינויים כמו עדכון ביוס, OC או הלחמות ?
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, אני מבין שכרטיס מסך מנצל רוחב פס מסויים של PCI-E שמחברים אותו ישירות למעבד. למשל כשאני מסתכל על התכונות של כרטיס מסך 580 GTX, וכתוב שם : Bus Support PCI-E 2.0 x 16. בלוחות החדשים של ASUS עם chipset P67, לרוב קיימת קונפיגורציה הבאה: Expansion Slots: 2 x PCIe 2.0 x16 single at x16 or dual at x8/x8 mode. לפי מה שאני מבין, אם אני שם כרטיס מסך אחד אזי הוא ינצל (בפוטנציה) 16 אפיקים, אבל אם אני שם שני כרטיסים אז כל אחד ינצל רק 8. במקרה שאני רוצה יותר מכרטיס מסך אחד, האם יש סיבה בכלל לחשוש שהם לא ינצלו את כל רוחב הפס של PCI-E, או שהם בכלל לא מגיעים אפילו לניצול מלא של 8 אפיקים?
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני אהיה בסוף החודש בלונדון לסוף שבוע ואני שוקל לקנות שם כרטיס מסך חדש. איך זה יעבוד עם האחריות? האם יש חברות שיש להם אחריות בינלאומית? מנסיון שלי עם ספקים בארץ אם זה לא הגיע דרכם לא תהיה אחריות. אני זוכר שדובר פה פעם על חברה שכן הייתה לה אחריות בנלאומית, מי זו הייתה? ועוד שאלה לגבי מכס, אני מניח שאני אזדכה על המע"מ בנמל התעופה בלונדון ואם אני מצהיר על המוצר כמשומש אז אין מכס בארץ?
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
החלטתי שלקנות את כרטיס המסך הנ"ל עם chipset של invidia. אך אני לא יודע איז יצרן לבחור בחנויות המקוונות אני רואה יצרנים שמיצרים את אותו דגם במחירים שיכולים לנוע מ-350 ש"ח עד 700 ש"ח. אני כבר נפלתי על יצרן שפשת את החברה שלו אחרי חודש ולא נענה וכשהיה לי בעיה לא היה אפשר להשיג תמיכה התחום שאני מוכן להשקיע בו הוא בין 500-600 ש"ח. האם תוכלו להמליץ על יצרן? בתודה מראש, shab.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
hi how are those cards? the radeon 9700 atlantis pro i know there's not a bid diffrance between this and other r9700 pros but still , is it reliable? has good OC ability? thx the thing is that i can get a card like this for "hinam" 1600 nis Edit : http://www.sapphiretech.com/vga/9700proatl.asp
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
אז ככה יש לי GEFORCE4 MX 440 ןבהתחלה הכל היה רץ חלק במשחקים {באמת אני מרוצה מהכרטיס הלוח של LEADTEC} ןאז אחרי שהתקנתי כמה דריברים חדשים גם ללוח וגם של NVIDIA צצה לי בעיה במשחקים פתאום אני מאבד שליטה על הדמות הוא מתחיל להסתובב לכמה שניות ואז השליטה חוזרת. חברה מי שיודע על מה אני מדבר אז בבקשה אני מקשיב נ.ב אני בטוח שהתקנתי דריברים שמתאימים לכרטיס שלי!!!!!!!!
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
המפרט של המחשב שלי הוא: מעבד E6600 Intel Gygabyte GA-965-DS3 DDR2 2GB Sapphire X1900GT WD 320 GB ספק JSPTech Ps-05 PSU 500w LCD LG L1770HQ 17 inch 4 ms + DVI איזה כרטיס מסך טוב כדאי היום לקנות שיעלה כמה שפחות וייתן כמה שיותר ביצועים אבל לטווח הארוך (יריץ כמה שיותר משחקים ולא חייב באיכות הכי טובה לטווח הארוך)? תודה.
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי לכולם יש בידי כרגע 1300 ש"ח (אם אפשרות לקצת יותר אולי) יש לי כרטיס רדאון 8500 כרגע. אני מעוניין לשדרג לכרטיס מסך של ATI מה אתם ממליצים וכמובן בהתאם למערכת שלי. תודה גל
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לקריאת המבזק: http://hwzone.co.il/newsflash/%d7%93%d7%99%d7%95%d7%95%d7%97-directx-12-%d7%99%d7%a6%d7%99%d7%a2-%d7%a9%d7%99%d7%a4%d7%95%d7%a8-%d7%91%d7%99%d7%a6%d7%95%d7%a2%d7%99%d7%9d-%d7%a9%d7%9c-20-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%96-%d7%9c%d7%a4/
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי ראדון 9000 פרו. הלכתי להגדרות של התצוגה ובחרתי את המסך השני (זה של הדיפולט). המסך ניהיה שחור ואז חוזר. אין לי מושג מה לעשות, כל עצה תתקבל בברכה. ד"א השתמשתי במתאם של S-VIDEO ל-RCA ואז RCA רגיל לטלויזיה. מה שמוזר שבמתאם של ה-S-VIDEO יש פחות פינים מאשר כניסות שיש ליציאה. (נניח שביציאה של האס וידאו יש מקום ל10 פינים, אז במתאם יש רק 3 שנכנסים לתוכו. זו רק דוגמא ולא המספרים האמיתיים רק כדי שתבינו את הרעיון.)
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-