עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם יש לי היתלבטות בין 2 כרטיסים מבית ATI האחד 1950GT שנכנס לי בדיוק בסכום ( נכון לעכשיו ) לבין HD3850 ( שאני רוצה , אבל צריך לגרד עוד ) הבעיה היא , הדרישה שלי גבוהה מידי - במה זה מתבטא ?! [ עין רגישה מאוד ל-FPS אם זה ברזולוציות גבוהות על איכות גבוהה , כל תקיעה הכי קטנה מפריעה לי ] והכיס שלי לא עמוק מידי בשביל כל ההוצאות האלה , אני מחפש משהו שמתאים לדרישה שלי ויעבוד בצורה הכי טובה שיש להוצאה הזאת . קניתי לפני שנה 7600GT הוא היה טוב למשחקים שלפני שנתיים ... :. לא ממש עשה לי רושם על משחקים של היום וממש היתבאסתי ממנו וגם בביצועים למרות שכתוב בנייר הרבה יותר ממה שזה נראה .. הבעיה הנוספת היא , שאני לא רוצה לקנות כרטיס ואחרי זה להיתבאס כמו שהיתבאסתי תודה ר…

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. Started by Fenomeno,

לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. כרטיס מסך עכשיו 8600GT Intel core2 Duo Cpu E4500 @ 2.20GHz 3.00GB RAm אני מעוניין לקנות GTX460 אבל חברי טוענים שיהיה לי צוואר בקבוק אז אני צריך לקנות גם מעבד חדש לפי מה שהם טוענים אבל אני עדיין חושש שיהיה משהו האם להחליף גם לוח אם? עריכה זה המיפרט המלא המפרט שלי כרגע: מפרט: מעבד: Intel Core 2 Duo E4500 2.2 GHZ לוח אם :GIGABYTE GA-945GCMX-S2 זיכרון:Kingston 1 GB DDR2 MHZ 667 דיסק קשיח : WD 160 SATA2 8MB כרטיס מסך: Gigabyte GEFORCE 8600GT 512MB מארז:VERTIGO 400W צורב:LG DVD RW H55N *20

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=4459 וברשותי לוח אם ASUS M2N-E עם חיבור PCI-E X16 האם הכרטיס יתאים לי ללוח אם ?? אם לא אנא תייעצו לי לקנות כרטיס מסך שיתאים בתקציב של 800 שקל מודה על העזרה .

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by arpa,

שלום, אני קונה מחשב חדש בקרוב מאוד ואני רוצה לחבר אליו 3 מסכים במקביל בצורת Extended view. רציתי לבקש המלצה ל2 סוגים של כרטיסי מסך, אחד low range ואחד mid range כי עוד לא החלטתי אם אני רוצה להשקיע בכרטיס הרבה כסף. כמו כן אני לא אשחק במשחקים על המחשב כך שאין לי צורך בכרטיס ממש יקר. תודה!

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. אהלן, אני כרגע בעל כרטיס מסך NVIDIA GeForce GTX 670. אני מעוניין לשדרג את הכרטיס לדגם מתקדם יותר, שיוכל להריץ לי באופן חלק משחקים כגון Assassin's Credd Unity ו- The Witcher 3 בהגדרות גרפיקה גבוהות. להלן מפרט המחשב שלי: מעבד - Intel Core i7-3770 3.40GHz ראם - 16GB לוח אם - GigaByte H77-D3H כרטיס מסך - NVIDIA GeForce GTX 670 2GB יש לציין כי אני משתמש במסך בעל רזולוציה של 2560X1440, והתקציב שלי לכרטיס מסך חדש הנו בטווח של 1500-2000 ש"ח. אשמח לעצות והמלצות, תודה רבה ושבוע טוב!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by MatanFrenkel,

אהלן בחרה אני מוכר את ה4870 שלי וחסכתי קצת בצד, יש לי בערך 1500 ש"ח לכרטיס, זה לא אומר שחייב לנצל את כל התקציב כמובן.. זה הספק שלי: (השני, 500W) בהמשך מתוכנן לוח אם זכרונות ומעבד של SANDY BRIDGE, אז אני מאמין שלא יהיה צוואר בקבוק, אבל אני רוצה להתחיל מהכרטיס הכרטיס שחשבתי עליו: http://ksp.co.il/hmain.php?now_snif=karmiel&uin=11656 לפי האתר של ספיר, דרוש 500W, המחיר הוא הזול בארץ, החנות קרובה לבית והביצועים מטורפים, מה דעתכם? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by ovego,

שלום לכולם,יש לי במחשב כרטיס מסך GTS2 של אסוס,עד עכשיו,תודה לאל,הוא ביצע את העבודה בסדר גמור,אבל עם UT2K3 והמשחקים החדשים שבפתח,אני חושב שהגיע הזמן לעדכן את הכרטיס מסך למשהו אביסל'ה יותר חדש. ההתלבטות שלי היא בין הTi4200 128MB הTi4400 או שאולי בכלל שווה לי לחכות לR9500 PRO. אני לא ממש לחוץ להחליף אותו והאמת היא שהלב אומר לחכות לR9500 PRO,השאלה היא כמה זמן??? ובטח כשהוא כבר יצא הוא יעלה יותר מדי ואז אחרי שבועיים שאני אקנה אותו המחיר ירד (כמו שהיה עם הR9700 PRO). אז מה אתם ממליצים לעשות? אני רוצה כרטיס שיחזיק לי לפחות שנה.... בתודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by kisin,

עכשיו שהכרטיס שחיכיתי לו כל כך הרבה זמן 6600GT AGP יצא לשוק סוף סוף נשאלת השאלה היא איזה חנויות מוכרים אותו בארץ כרגע ואיזה כרטיס (מאיזה חברה) עדיף לי לקנות? ראיתי שKSP מוכרים xfx 6600GT 128MB DVI,TV ב1320 שקל בבקשה תעזרו לי כי אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה כדי להשלים סוף סוף את הקנייה של המחשב החדש שלי

• 11 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. שלום כולם! היום קניתי Msi9800Pro בשביל אח שלי וחיברתי אותו למחשב, הכל עבד כשורה ועמדתי להקתין את הדרייברים של Catalyst. לפני שהתקנתי אותם נזכרתי שיש באתר פה תוכנה שנקראת Driver Cleaner אז החלטתי להוריד אותה ולהתקין אותה בכדי שתמחוק את הדריברים הישנים של Nvidia. ברוב טפשותי לא קראתי את ה- Readme והתחלתי מיד בתהליך. אמרתי לה למחוק את הדריברים של Nvidia, כאשר היא סיימה Windows שלח לי הודעה שכמה קבצי מערכת שבהם הוא השתמש השתנו וזה יכול לגרום לא אי יציבות. אמרתי לא סבבה לא משנה - הלאה. אז הורדתי את ה- Catalyst העדכני ביותר מהאתר של Ati והתחלתי בהתקנה. אחרי כמה שניות של ניסיון התקנה הוא כתב לי שהוא לא מצליח להתקין את הדריירברים ושאני אנסה להתקין את זה קודם כל כ- Vga רגיל ואז שא…

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by adamos,

אהלן לכולם! מותקנים לי במחשב שני כרטיסי R9 290 בדגמים שונים : 1) Sapphire Trixx R9 290 . 2) Sapphire R9-290 (Reference). עכשיו לבעיה.. לאחר שאני מתקין את הדרייבר המעודכן מאתר AMD שהוא 14.9 /14.9.1 /14.9.2 ולאחר מס' קטן של פעמים שבהם אני מכבה ומדליק את המחשב, מופיע לי מסך שחור בהעלאה של מערכת ההפעלה, כשהמסך נשאר דלוק, אך אין שום תצוגה.. ואיכשהו, כשאני מתקין את הדרייבר 14.4 (ישן), הבעיה לא מתרחשת... הדרכים שניסיתי לפתור את הבעיה עד כה הם : 1) לצרוב לשני כרטיסי המסך גרסת קושחה זהים (התאמתי את גרסת הרפרנס לגרסת ה-Trixx - אך לא ניסיתי הפוך) - לא עוזר. 2) ביטול ULPS דרך ה-REGEDIT לשני כרטיסי המסך - גם לא עזר. אני כרגע עובד עם Msi Afterburner, אם יש מישהו שמודע לבעיה של …

12. הם אמרו לי שמה שכתוב על האריזה זה PN 188-01E85-001SA SKU# 11133-00-20R זה ביוס טוב או הביוס הישן עם הבעיות?

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. שלום רב לכל בית HWZONE , ברשותי כרטיס חדש שרכשתי מבית חברת SAPPHIRE 5830 ATI RADEON , שאלתי היא מדוע במשחקים מסוימים כמו DIRT 2 ואחרים יש קירטועים קטנים כאלה על המסך לשניה שתיים ואז נעלמים ? אני מציין שהורדתי את הדרייברים האחרונים מהאתר של AMD כולל ה CATALYST , וגם ביצעתי קצת המהרה דרכו כשהמאוורר הוא על FULL 100 % , שאלתי היא אם משהו פה בפורום מחזיק כרטיס מדגם כזה ו נתקל בתופעות שציינתי , עד לפני שרכשתי אותו הייתי גורו של NVIDIA והחזקתי במס' כרטיסי מסך שלהם עד לאחרונה ( 9500,9600,9800 ) . אני חושב שעשיתי קניה לא כדאית , אם כי במשחקים מסוימים הכל עובד פיקס. האם יש פתרון לבעיה אם בכלל . אודה לכם על תשובותיכם . תודה רבה .

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by House M.D.,

היי. לפעמים יש לי בעיות עם המערך ( GTX 560) כגון כרטיס אחד לא מזוהה, צבעים מעוותים במסך. אם אני מוציא ומכניס את הגשר SLI הבעיה נפתרת, לכן אני חושב שהבעיה היא בגשר. בזמן האחרון הבעיות האלו החמירו. האם יש אפשרות לקנות גשר SLI בארץ? לא מצאתי בזאפ. או שעלי לקנות אותו באיביי?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. Started by asafmor,

דוד שלי שם ואני צריך כרטיס מסך כי ה BATTLEFIELD 2 שלי לא עובד על ה TI4200 128MB שלי ראיתי את ה Gigabyte GEFORCE 6800 GT 256MB ב 350 דולר שזה 1600 שקל נראה טוב. או שעדיף בכלל READON אם תוכלו לעזור , תודה.

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by aiw,

איזה כרטיס עדיף לקנות? 9800pro או 5900xt? ה-5900xt יותר זול משמעותית (300 ש"ח). אבל מה ההבדל בניהם מבחינת ביצועים? מספיק קטן שכדאי להתפשר? ???

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. חברים תעזרו לי אבל מי שבאמת מבין .. איזה כטיס מסך יותר טוב ? זה: ארכיטקטורה מדהימה ומרשימה מתאים למחשבים מן הדור החדש בממשק PCI Express / AGP8X כרטיס מסך ומאיץ גרפי מבית INNOVISION בבצועי תצוגה במהירות האור המדהים באיכויותיו . הכרטיס מגיע עם המאיץ הגראפי הטוב בעולם NVIDIA CHIPSET כולל יציאת טלויזיה. מפרט טכני: Powered by NIVDIA® GeForce 6600 GPU זיכרון 256MB DDR2 +עם 64BIT טכנולוגיית עיבוד 0.11 מיקרון יכולת צפיה Dual 400MHz RAMDACs supports dual QXGA displays up to 2048x1536@85Hz מנוע NVIDIA® CineFX 3.0 Engine NVIDIA® UltraShadow II Technology NVIDIA® Intellisample 3.0 Technology Full-Speed 32-Bit Color Precision Adaptable Programmable Video Processor engine א…

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. Started by 114508534,

ככה קראתי היום ש YES מתחילה לחבר לאט לאט מנויים ל PVR שלה ורציתי לדעת האם נגיד אני יכול להביא TIVO ולחבר אותו ושהוא יסתנכרן עם המערכת של YES או פשוט לחבר את ה HTPC שלי ושהוא יסתנכרן עם המערכת ..... ואפשר אולי מתומים טכניים על ה PVR

• 16 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. היי אנשים. בקיצור לחבר שלי יש רידון 9200 ועכשיו דודים שלו מחו'ל מביאים לו GF 6600GT לAGP כמובן. קיצר אני ירכיב לו אותו ומבחינה חומרית זה לא בעיה להרכיב אותו וכו' השאלה זה איך אני מוחק לגמרי את הדרייברים של הרידון? כי אחר כך אני פשוט מרכיב את הכרטיס החש ומתקין תדרייברים שלו. תודה =)

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ronle,

בבקשה לא להצביע בעלי כרטיסים שיש להם את הכרטיס פחות משנה וחצי!

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  21. Started by lowlow1001,

הכרטיס הגיע אליי במקור עם 430\1300 שזה מספיק אבל בשני משחקים עשיתי OC דרך COOLBITS ך 460\1430 המשחקים הם FEAR ן OBLIVION ומוסיף לי עוד קצת איכות אבל מורגשת עם זאת החשב פחות יציב ואחרי 30-60 דקות משחק מאתחל את עצמו לפעמים השאלה היא האם אני גורם נזק בלתי הפיך לכרטיס או שאלה הן פעולות הגנה בסיסיות של כרטיס המסך? דרך אגב יש לי ספק ENERMAX 420W LIBERTY PFC שיכול להיות שהוא חלש קצת

• 20 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. האם מסך LCD (כל חברה) טוב למשחקים? מה החסרונות במסך LCD??? (חוץ משזה יקר מאוד) כדאייי??????????????? ??? תודה על התגובות גיל.

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. Started by HellAd,

Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by ablabl,

עשיתי הכל לפי המדריך והכרטיס נפתח כמו שצריך ל6970 הבעיה שניסיתי לצרוב עליו ביוס של ASUS (בשביל הSMARTDOCTOR) ועדיין התוכנה לא מזהה את הביוס ולא מאפשרת לי לשנות מתח לכרטיס. אני בנתיים עובד עם MSI AB אבל אי אפשר לשנות מתחים בתוכנה. אם מישהו מכיר תוכנה אחרת שמאפשרת שינוי מתח לכרטיס אשמח להצעה.(הRIVA TNT גם לא מצליח לשנות מתח) תודה לעוזרים!

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  25. Started by r1plet,

שלום, ברשותי GTX260 216SP של GAINWARD (גרסאת הBLISS עם הOC מהמפעל והקרור המשופר) קלוקים: 720 לליבה 1476 לשיידרים 1152 לזכרון ROCK SOLID אחרי שעות של בדיקות בOCCT, ATITOOL לארטיקפטים, FURMARK, קרייסיס, METRO 2033 ועוד. הOC נעשה לפני מספר חודשים והכול עבד יפה מאוד עד לפני כמה ימים, פרופיל המאוורר מחזיק את הכרטיס תמיד מתחת ל67 מע' אפילו במשחקים שמנצלים 100% GPU, כך שהחום שהתחיל לאחרונה הוא לא הפקטור כאן, מה גם שהכרטיס פעל מעולה כל הקיץ עד עכשיו. לפני יומיים פתאום התחלתי לראות דברים בסגנון הזה: http://jira.secondlife.com/secure/attachment/17676/artifacting.jpg רק באופן פחות דרסטי, בתדירות נדירה למדי ורק בזוויות מסוימות, ככה שברגע שאני מזיז את המצלמה וזז העניין נעלם…

• 8 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.