כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
איזה כרטיס מסך כדאי יותר לרכוש עבור משחקים: Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8739 או : Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9271
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חברה הלך לי הכרטיס מסך וכרגע אני און בורד(כל הבאסה לי) ואין לי ימבה תקציב... אני צריך המלצה לכרטיס מסך עד 500 ש"ח כמה שיותר טוב עם DVi על מנת שאני אוכל לחבר את המסך שלי אליו אני משחק מדי פעם ובעיקר גראפיקה דו מימדית תודה לכל מי שייעזור ROSHOS נ"ב AGP X8
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, ברשותי הכרטיס HD4770 וניראה לי שהיא הזמן לצאת לגמלאות. המחשב בן פחות משנה וזה המפרט: SEASONIC S12II 500W AMD 630 2.8@3.6 HD4770 4GB RAM הייתי רוצה לא להוציא מעל 800 ומצד שני אני יודע שהרבה פחות מזה לא יהיה מספיק רלוונטי. בנוסף אני אציין שהמסך הוא טלוויזיה LG HD READY, ככה שהרזולוציה היא 1360X768, אבל הייתי רוצה כרטיס מסך מספיק חזק אם יהיה שדרוג ל FULL HD בעתיד. תודה רבה.
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה שהשאלות והתהיות עולות פה הרבה , אז הנה קישור לכתבה עם הסברים על השימוש בהאצת וידאו לתכני 1080P/720P: http://www.guru3d.com/article/accelerate-x264-1080p-movies-over-the-gpu-guide/1 תהנו.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש היכן מוכרים מתאם מ VGA ל SVIDEO (עדיף) או ל RCA. אני מדבר על מוצר שכזה: http://store.ibiao.com/retail/catalog/images/computers/c040.jpg רצוי באיזור נתניה והסביבה אבל אם אין בכל מקום אחר בארץ (בחו"ל כבר מצאתי).
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אפשרי שיהיה לי על הגדרות כלשהם 30 FPS יציב? וראיתי סרטונים של אנשים ששיחקו עם המחשב שלי והם שיחקו על הגדרות נמוכות והגרפיקה נראת זוועה כיאלו יותר גרוע או אותו הדבר כמו IV האם זה יתכן ? ועל מה זה מעיד שקבלתי בIV 80-90 FPS שצונחים לפחות מ20 FPS נגיד 80 - 40 - 30 ואז עולה ל70 ואז יורד ל20 כשהפעילות אותה פעילות ולא זמן של אקשן .תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
??? אני מתלבת בין SUMA GEFORCE 4 TI 4400 128MB DVI או ה Gigabyte ATI RADEON 8500 Deluxe 128 mb DDR TwinVIEW TVOUT Retail
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני רוצה לקנות מסך LCD 19 איטנש בתקציב של באזור ה 2200-2300. דרישות: כניסת VGA (רצוי מאוד מאוד גם DVI) קצב ריענון טוב מספיק לצפייה בסרטים ומשחקים רגילים (16 מילי מספיק טוב, הלא כן? האם 25 מילי באמת מורגש?) חושב מאוד - הצגה טובה של משחקים ו WINDOWS (בעיקר משחקים) ברזולוציה נמוכה יותר מהרזולוציה הטבעית של המסך רצוי מסך שידוע כאחד בלי פיקסלים שרופים ועם אחריות סבירה וכן, חיפשתי בפורום, ולא מצאתי משהו עדכני תואם לצרכי. תודה רבה מראש לעוזרים
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
חיברתי אותו לסלוט שלו ואחרי שאני מדליק את המחשב אני לא רואה כלום במסך האם אני צריך לחבר קבל מטח לכרטיס? ואיפה עוד יכולה להיות הבעיה?
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מפרט: לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3H מעבד Intel Dual Core G2020 Ivy Bridge Tray כנראה יעבור OC לא ידוע עדיין לכמה זיכרון Corsair DDR3-1600 2X4GB ספק Seasonic x-560 מסך dell 2209waf ללא חריגה בבקשה הכרטיס מסך מיועד לגיימינג כמה שיותר כבד שיתאפשר בתקציב חנויות לקניה: Ivory TMS KSP עדיפות לTMS הבקשה אומנם מוזרה אבל עדיפות לכרטיס מסך שלוקח שני סלוטים תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת העם קיים תוכנה כלשהי מחזירה את המסך למצב נורמלי למשל הזזתי טיפה ימינה את התצוגה במסך ואני לא יודע איך להחזיר את זה למצב הרגיל אז עם נגיד אני הלחץ על כפתור מסויים באותה תוכנה זה זה יחזיר לי את התצוגה במסך למצב הרגיל לפניי שהזזתי את התצוגה חייב תשובה דיי בהקדם האפשרי.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לאחר המתנה של שבוע פחות או יותר, קיבלתי חזרה את המסך מתוקן ומוכן לפעולה..חיברתי איתו וסוף סוף יכולותו להתרשם מאיכותו האמיתית (ללא הבהובים)...רק שמתי לב לתופעה מוזרה אחת, הייתי שמח אם תוכלו ליה אם היא טבעית או ששוב ישנה בעייה כלשהיא במסך. הפינה הימנית התחתונה, קצת יותר כהה ודהויוה מאחרות..בעת עשיית DEGAUSS היא נהייתה בהירה כמו השאר לרגע, ואז ישנו מעין "קליק" והיא חוזרת למצב דהוי יותר..טבעי או דורש תיקון? תודה.
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לחברי הפורום, אני עומד לקנות מפרט הדומה למפרט המתואר למטה. הדגש שלי הוא על מערכת שקטה מאוד ולכן אני רוצה כרטיס מסך עם קירור פסיבי. התקציב היא 500 שח עם אפשרות ל 20% חריגה. אני לא גיימר אבל רוצה שהמחשב יסחוב משחקים בשנתיים הקרובות עם רזולוציה לא מקסימלית (באיזור 1440x900). אני רואה כרטיסי מסך שקטים בתקציב הזה רק עם DDR3 או DDR2. בעוד ש DDR5 בתקציב הזה יש רק עם מאוורר. האם תוכלו להמליץ לי על אחד שיתאים לדרישותי. תודה רבה! אופיר Intel Sandy Bridge Core i5 2500 Socket 1155 6MB 95W 3.3Ghz Box, יחידות 1 ₪1019 http://www.rsm.co.il/product.aspx?productid=2328 Arctic Cooling Freezer 7 Pro Rev 2 775/156/1136 AMD CPU Cooler , יחידות 1 ₪123 http://www.rsm.co.il/product.aspx?pro…
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מחירו מאוד זול , יחסית לשאר המסכים בעלי מסך FLAT הרזולוציה די גבוהה ומגיעה די טוב לתדרים גבוהיים האם אתם ממליצים על מסך זה? יחסית מסך יותר טוב זה ה LG אבל ההפרש עצום במחיר מעל 600 ש"ח יותר מאשר הPROVIEW האם שווה ההשקעה מסך זה? תודה
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
רציתי להחליף כרטיס מסך למחשב ישן כדי להפעיל משחקים חדשים amd 1000Mhz, AGP*4 , 512MB התקציב שלי הוא 300 ש"ח השאלה היא אם כדי לקנות כרטיס ישן וחזק כמו TI4600 או לקנות כרטיס חדש עד 300 ש"ח והאם החדש יתן לי ביצועים גבוהים יותר 5500 REDEON 9200 או כל כרטיס אחר תודה
-
- 21 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני קונה מחשב חדש בקרוב ומתלבט בין ה7900GS של ASUS שעולה 1250 ש"ח לשבין הPOV 7600GT שעולה 930 ש"ח. אני מתכוון לשדרג לDX10 בעוד שנה~ אז שווה להשקיע 300 שקל נוספים ב7900GS? הבדל הביצועים והעובדה שאני הולך לשדרג עוד שנה מצדיקה את המחיר של ה7900GS?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
שבת שלום. יש לי כרטיס מסך בן 4 שנים. לאחרונה התחילו לי ארטיפקטים ומלא זיופים בצבעים שונים (זיופים בעיקר על גוון אדום), על המסך. עכשיו הבעיה היא, שאני לא יודע עם כרטיס המסך הוא מקור הבעיה, או שגורם אחר גורם לבעיה. אז בקיצור איך אני יכול לדעת בוודאות מה גורם לעיוותים עללו?, תודה רבה ושבת שלום.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! אני ראיתי שיש חנות "למיר מחשבים" היא טובה מישהו התנסה? איך השירות? והאיכות של המוצרים? לפי מה שראיתי יש אחריות טובה... אבל בעיה אחת מטרידה אותי..אין שם 6600GT בAGP..מישהו יודע אם הם מתכוונים להביא? תודה!
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני שומע עכשיו רעשים מהכרטיס מסך ולפי מה שבדקתי הלאבים של המאוורר נתקעים כל הזמן בצלעות הקירור ועוצרים אותו רציתי לשאול מה לעשות ? 1. האם לכבות את המחשב ? 2. האם אפשר להמשיך להשתמש במחשב ? * זה לא פעם ראשונה שזה עושה את מדובר בכרטיס חדש בן חודשיים (Gforce 4 ti 4200 128 tdr ) * זו הזדמנות להחליף את הכרטיס מסך לא? הרי יש אחריות ! BTW הכרטיס הוא של innoVision אם יש לכם הערות לגבי החברה * האם כדי להחליף את החברה של הכרטיס ? על איזו חברה אתם ממליצים ?
-
- 8 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
המפרט שלי: לוח אם: msi z170 krait gaming s1151 כרטיס מסך: gtx 980 ti מעבד: 6700k intel i7 4.0 זיכרון ddr4 2133mhz , 16gb ספק כוח corsair 750w m80 שלום, אז ככה, קודם כל אגיד שהמחשב משמש בעיקר לגיימינג כבד ( לא רק אבל בעיקר ) עכשיו אני כרגע קונה מסך מחשב חדש ברזולוציית 4k. השאלות שלי הן כאלה: 1. האם אני יכול להחליף כרטיס מסך ללוח הנוכחי שלי בסדרת הכרטיסי מבך החדשים 2080 rtx או כאלה שייצאו בעתיד הקרוב 2. האם כדאי לי או חד משמעית עדיף לחכות כבר ( אין לי בעיה לחכות ) בשביל 3080 והאם גם אהיה מתאים ללוח אם הנוכחי שלי ?. תודה לעונים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מה לעשות על מנת לשמור על קצב רענון סביר ? לדוגמא : המסך שלי יכול לעשות 1200X1600 @ 75 HZ במשחקים הוא מוריד לי ל 60HZ מה עושים ?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ספק כוח ATX 480W ויש לי מאווררים משופרים במחשב אחד כבר יצא יש לי רק במעבד ZALMAN 9600 OEM זה לא יעשה בעיות? ועוד משהו מה עדיף היום אני הולך לקנות X1950PRO או 8600GT הX1950PRO 512MB
-
- 17 תגובות
- 1.1k צפיות
-