כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,953 דיונים בפורום זה
-
יש לי nVIDIA GeForce 4 440 MX עם יציאה כפולה אחת ליציאה רגילה של הטלויזיה והשני ליציאה האנלוגית של המסך איך אני מחבר 2 מסכים אנלוגיים לכרטיס ולא מסך וטלויזיה ? אם אני בכלל יכול עשות משהו כזה...
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הכרטיס הנ"ל מוצע לדעתי במחיר זול מאוד בפנדה 1699 לא צריך להגיד לי שלא כדאי לקנות אצלם, כי אני בסך הכל מרוצה. כרגע יש לי 9500 פרו של הרקולס ובא לי להקיא ממנו, אי יציבות בלתי נסבלת, והוא גם חלש יחסית.. לא סוחב בDETAILS הכי גבוהים, לא ציפיתי ממנו לכזאת שפלות , מה גם בזמן האחרון הוא עושה בעיות. קיצור, החלטתי לעבור לnVidia בשל היותם יציבים יותר. מה דעתכם, שווה לקחת את הכרטיס הזה ? FX 5800 זיכרון 800 MHZ מהירות ליבה כנ"ל תודה לכולםםםםםםםםםםם :-*
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אנשים מישהו יודע איך אני גורם לכך שהcontrol panel בדרייברים של ATI יעבוד באנגלית? אני מוריד את הגירסא שתומכת בשפה האנגלית,צרפתית וגרמנית ובכל זאת הדרייברים בעברית ואני לא אוהב את זה. מערכת ההפעלה XP בממשק אנגלי, אומנם מותקן עליה heb language pack. הקטליסט הנוכחי 3.6 - אבל זה היה בכל גרסא שהתקנתי. פתרון מישהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום. אני חושב לקנות כ. מסך עם vivo בעיקר בשביל לראות טלויזיה על מסך המחשב וגם להקליט מהוידיאו למחשב. השאלה היא ,האם יספיק לי כרטיס פשוט כמו זה למשל - Leadtek Winfast Geforce 4 MX460 MyVIVO 64MB שעולה 330 ש"ח ? האם אני אראה על כל המסך או רק בחלון קטן ?
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום הייתי מבקש לדעת מה השימוש של ה usb hub במסכים בהם זה קיים,האם זה אמור להחליף את החיבור הרגיל בין המחשב למסך? אם כן,איזהו תצורה עדיפה? תודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב מבוסס, p4 1700mhz ו256RDRAM. אני צריך כרטיס מסך חדש, וקשה לי להחליט בין MSI GF4 TI 4600 128mb לבין ATI RADEON 9700PRO 128mb אני יודע שהRADEON פי כמה וכמה יותר טוב מה GF4, אך לא מזמן פורסם מאמר שלRADEON יש בעיות אם AGP8. מה לעזאזל לקנות? המחירים שהוצעו: 1670שח-G4 ti 4600 2270שח-RADEON 9700pro האם הרדאון יעבוד היטב על המחשב שלי? לא היה לי ניסיון עם כרטיסי מסך על רמה גבוהה, קניתי אתNeverwinter nights ורציתי לדעת אם הוא יעבוד חלק לגמרי על אחד מכרטיסים אלו או אחרים. (נמאס לי מהGF2 MX 200 שלי) אם כבר GF4 או RADEON 9700, של איזו חברה?
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, לאחר קניית הכרטיס מסך החדש אשמח לשמוע עוד בעניין האודיו שהכרטיס מסך מסוגל להוציא : האם ישנה ירידת FPS כתוצאה מכך ? (כמו שיש ירידה ב- FPS עם כרטיס מסך של XFX ברמה גבוהה לדוגמא ) יש לי כרטיס קול מובנה בלוח אם : HD Audio. מאיפה האיכות תהיה טובה יותר? ה- HDMI מהכרטיס מסך או האודיו ? מה היתרונות של ה- HDMI ? אני מניח שיש כזאת יציאה כי זה משפר אך מה באמת זה משפר ? דבר נוסף: הכרטיס מסך שלי תומך DX10.1 האם ללא התקנת גירסאת 10.1 משחקים לא ייפעלו כראוי ? מערכת ההפעלה שלי היא : Vista ultimate 64 BIT
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לשדרג את כרטיס המסך שלי, המפרט שלי היום הוא זה: מעבד: E6600 לוח אם: GIGABYTE GA-965P-DS3 זכרונות: 2X1024 Corsair CL4 675MHZ ספק כח: HEC 400TR-TF 400W חשבתי לשדרג לכ"מ NVIDIA 9800GTX 512MB אני מבין אבל שזה גם דורש ממני שדרוג של ספק הכח (תקנו אותי אם אני טועה). השאלה אם לוח האם מספיק טוב ויש לי מספיק זיכרון בשבילו או שסתם חבל על הכסף ועדיף לקחת משהו מסדרת ה8XXX של NVIDIA או אולי כרטיס של ATI? אשמח לשמוע גם הצעות אחרות, אני לא רוצה לעבור את ה1000 שקל לשדרוג של כרטיס לבד ולא לעבור את ה1200 אם זה כולל עוד כמה דברים קטנים כמו ספק כוח כמו כן איזה חברה שמיצרת את הכרטיס מומלצת בעיקר בביצועי הקרור של הכרטיס (החדר שלי מאוד חם)? ודבר קטן, ראיתי שיש כרטיסים שהדרישה שלהם הי…
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
הליבות העוצמתיות החדשות שחשפה NVIDIA היום יהוו את הבסיס גם לכרטיסי הגיימינג של החברה - אך צפו לתצורה חומרתית שונה במעט לכתבה
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום לכולם, אני חושב על לשדרג את הכרטיס מסך שלי. והשאלה שלי היא כזאת: האם עדיף לקנות עוד כרטיס מסך כמו שיש לי כבר ( המפרט למטה) או לשדרג ל980? ואם לשדרג אז בכמה כבר אני יכול למכור את הכרטיס מסך שלי? i5 4670 arctic cooling freezer 13 gigabyt h87 d3h corsair vengeance 8gb asus gtx780-dc2oc-3gd5 samsung 840 evo 250gb seagate barracuda 7200.12 1tb hdd seasonic platinum 660w corsair obsidion 550d
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה המפרט שלי gtx 750 ti 2gb 12gb ddr3 ram i5 6400 ושמתי, במשחק outlast על ההגדרות הכי גבוהות very high ואני מקבל 62FPS ויש מקומות במשחק ספציפיים שאני מקבל,50 ומשהו או 40 ומשהו FPS. למה זה ככה? ובאתר can you run it בדקתי והכל סומן לי בירוק ב-v ירוק.
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שהפכו להיות תוספת מציקה בשוק הגיימינג המודרני, המערכים מרובי כרטיסי המסך עשויים לזכות לעדנה מחודשת דרך המתחרה הגדול ביותר של מיקרוסופט וה-DirectX שלה לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
תצלום מודלף של מה שאמור להיות המעגל המודפס בכרטיסי המסך מהדור הבא ב-AMD יוצר עניין גדול לכתבה
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
דגם הכרטיס מסך:GIGABYTE GTX970 G1 עשיתי לו OC יציב ביותר אחרי בדיקות FURMARK OCCT 3DMARK FIRE STRIKE ומשחק של שעה וחצי בFAR CRY 4 ULTRA ה התוצאה ב3DMARK http://www.3dmark.com/3dm/4863936 התדרים לאחר ביצוע OC: תדר הליבה:1566MHZ תדר הזיכרונות:1907MHZ התדרים המקוריים: http://www.gigabyte.com/products/pro...px?pid=5209#ov מה אומרים??!!? אני רוצה לעלות יותר אבל יותר מזה זה לשבת על המחשב ים זמן ומלא כאב ראש ובדיקות הגעתי לתוצאה כזאת אחרי שלוש שעות אם משהו מבין טוב בOC ויש לו כרטיס כזה תעזרו לעלות חברים !
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום אני הולך לקנות מחבר שלי כרטיס מסך שיש לו עוד אחריות לשנתיים מKSP אבל הוא עשה לא אוברקלוק קטן האם זה יבטל את האחריות שלו? הוא אמר שהוא הלך עם הכרטיס לחנות כמה פעמים (לא נראה לי תקלות רציניות) ולא עשו לו בעיות אפשר עזרא מבעלי נסיון?
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
זה מחשב של העבודה חזק מאוד מבחינת נתונים אבל כמובן שלא הכניסו כרטיס מסך אלא סתם איזה תוספת מעפנה.. אני מחפש כרטיס מסך מתאים רצוי שיהיה כמה שיותר זול ושיהיה מספיק טוב להריץ משחקים ממוצאים עם גרפיקה סבבה.. מה שיש במחשב זה intel graphics 530 ) אפשר בכלל לעשות איתו משהו? משחקים רצים אבל FPS ממש נמוך Processor Intel(R) Core(TM) i7-6700 CPU @ 3.40GHz Video Card Intel(R) HD Graphics 530 RAM 8.0 GB Operating System Microsoft Windows 10 (build 15063), 64-bit אין לי בעיה עם יד 2 או להזמין מחול וכו'
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
בדיוק כשחשבנו שמשפחת ה-Pascal שלה הגיע לסוף הדרך, במפתחת השבבים מציעים סרטון טיזר קצר שרומז על מוצר מסקרן נוסף אשר נמצא בקנה לכתבה
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
- 2 followers
-
-
שלום ברצוני לקנות כרטיס מסך לHTPC מפרט: מעבד E6300 C2D זיכרון 2 RAM לוח של intel לא זוכר דגם יש לו כרטיס מובנה 3100 או משהו כזה לדעתי ערכת שבבים G33 ספק ג'נרי 400W INWIN או משהו בגלל שאני רוצה לחברת את המחשב מHDMI או DVI עם מתאם (כרגע מחובר מVGA ) אני צריך כרטיס גרפי יחסית פשוט. ראיתי את ה HD 5450 ב אזור ה 140 שקלים בחנויות האם הוא מספיק טוב וכדאי או שיש כרטיסים אחרים עדיפים? אני רוצה להשקיע עד ה 150 שקלים . חובה שבכרטיס אוכל להתאים את הרזולוציה משום שלטלוויזיה יש טיפה מתחת ל1080X1920 (מוזר אבל אמיתי! משהו כמו 1014X1824). בעבר השתמשתי במחשב אחר עם כרטיס GTX 260 שידע לעשות את זה. תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יותר טוב אני מניח מהכרטיס הנוכחי שלי.... GeForce 4 mx 440 64-128 bit (I dont know exactly) השאלה שלי היא האם הוא טוב יחסית למחירו?(500 ש"ח) הוא יותר טוב מהכרטיס הזה ב-400? GigaByte Radeon 9550 128bit ועוד שאלה קטנה.... ?RADEON 9250 VIVO, DVI 128MB? זה...128 ביט....יותר חזק מ-9550 64 ביט?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך הזה: http://www.logicpc.co.il/eng/itdetail.aspx?icom=5005 האם שווה לי לקנות אותו או שיש משהו באותו מחיר יותר טוב? והאם הוא תומך PCI - Express תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
Gigabyte NVIDIA GeForce 6600GT VIVO PCI-E SLI GV-NX66T128VP 128MB DDR III Bulk או Leadtek WinFast PX6600 GT Extreme PCIe GeForce 6600GT SLI 128MB ולמה?
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני התלבטתי בין מסך lcd לבין crt נראה לי שאני ילך על crt מישהו יכול לתת לי המלצה למסך 17 אינצ' איכותי למשחקים לסרטים ושיהיה ממש טוב מסך במחיר עד 1200 או 1300 שקל תודה
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-