עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by brk2k,

אני רוצה לקנות מחשב עם רדיאון 9800 פרו ואני שומר את המסך מהמחשב הקודם , מסך ג'נרי אבל מתפקד דיי טוב. האם אתם חושבים שאני לא יוכל לנצל את הכרטיס עד הסוף עם המסך הזה? נ.ב. המסך של AOC אבל אני לא יודע איזה דגם (אין לו אפילו כפתור כיבוי) תודה על התשובות.

• 9 תגובות
    • 755 צפיות
  2. Started by panda00,

שלום, אני רוצה לשדרג לכרטיס מסך חדש ומתלבטת מה כדאי/מומלץ. בעיקרון עכשיו אני עובדת על המחשב יותר בתוכנות גרפיות אבל בעתיד הקרוב זה יכלול גם תלת מימד וקצת עריכת וידאו. מחפשת כרטיס שירוץ חלק עם ביצועים טובים ושמשחקי מחשב חדשים לא יתקעו בו לרוב מפרט: ספק - ezcool 450W jsp-459 p12n ac input : 230v4a לוח אם - msi, g41tm-p33 מעבד - intel core 2 quad q8300 2.50 ghz זיכרון - 4gb מסך - samsung 2433LW שקלתי את הכרטיס - GTX560 יש המלצה למשהו אחר? ואם לא אז אשמח לדעת מה ההבדלים בין הסוגים השונים , מאחר וראיתי שיש לכמה חברות ובטווח מחירים שונה, ואיזה דגם עדיף המון תודה והמשך יום מקסים ^^

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by adis,

שלום, יש לי מחשב עם כרטיס מסך GF 6800GS XFX ואני רוצה להחליף את ה CRT הישן שלי ב LCD חדש. ב setting של ה windows מופיעות לי כרגע האפשרויות 1600x1200, 1600x1024, 1600x900 ולא 1680x1050. האם המגבלה היא של כרטיס המסך או של המסך שמחובר אליו ? האם אוכל להשתמש בכרטיס הזה עם מסך LCD של 1680x1050 ? תודה עדי

4. Started by aviram20,

אחרי שהמסך של הסוני לא עובד החלטתי לנות עם מסך טלוזיה אולי זה יעבוד ואז .. בכול מקרה לקחתי טלוזיה 21 אינץ' רגילה וחיברתי אותה שמתי על אי וי ואני רואה תמונה פשוט מאוד מרצדת מטושטשת ולא ברורה מה עושים ? איך מסדרים כזה דבר?

• 9 תגובות
    • 993 צפיות
  5. אפשרי להפעיל את שניהם ביחד כמו שעושים עם שני כרטיסי זיכרון למשל ? או שזה לא פועל טוב כמו שני כרטיסים של 8800 נגיד. ובכלל איך ה5700FX בתור כרטיס ישן האם יש הבדל רציני בין ה5500 ל5700 ? מה אתם אומרים אפשרי או לא מומלץ ?

• 9 תגובות
    • 638 צפיות
  6. Started by fp581,

וכמה הוא עולה בארץ?

• 9 תגובות
    • 798 צפיות
  7. Started by Snirs69,

יש לי בעיה בכרטיס מסך שלי שכשאני מנסה לשחק משחקים שהגרפיקה שלהם דיי גבוהה {Heroes V, Bloodrayne 2 } הוא נתקע ומראה לי הודעת ארור כזאת. יש לי כרטיס מסך די חזק.. Radeon X700Pro ולא נראה לי שהמשחקים צריכים לעשות לי בעיות{אני לא משחק על העדיפות הכי גבוהה אלה על האמצעית או קצת יותר חזקה מהאמצעית}. מקווה שמישהו יוכל לעזור לי בפתרון הבעיה. בתודה מראש שניר

• 9 תגובות
    • 616 צפיות
  8. שלום לכולם, לאחרונה רכשתי טלוויזית LCD 42 אינץ' של פיליפס. FULL HD. הטלוויזיה מחוברת ישירות למחשב בכבל HDMI. (המחשב מכיל 2 כרטיסי מסך מסוג EVGA GTX470 בתצורת SLI) מכיוון שהרזולוציה ה"מומלצת" של הטלוויזיה הינה: 1920X1080 נוצרות כמה בעיות. 1. במידה ואני מגדיר את הרזולוציה הנ"ל כרזולוציה של המחשב - התמונה "יוצאת" מגבולות הטלויזיה. (כאילו הרזולוציה גדולה מדיי למסך) 2. העכבר (LOGITECH G7) נע לאט יותר על גבי המסך 3. במידה ואני מחבר מסך מחשב ליציאה אחרת מכרטיס המסך - אפשרות "עיצוב" המסך באפשרויות של הדרייבר נעלמת ומופיעה רק אם אני מגדיר את הרזולוציה תחת אזור ה- PC ולא ה- HDMI. אשמח לשמוע חוות דעת, עצות וכדומה על איך אני גורם לטלויזיה 42 אינץ' FULL HD לתפקד כמסך מחשב לכל ד…

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by tomerm55,

שלום מתכנן בקרוב ב"ה להחליף את ה4870 שלי לכרטיס חדש, התכנון הוא לקנות את ה r7 260x , השאלה היא כזאת : ידוע שכרטיס 7850 הוא עוצמתי בהרבה, אך האם יש טעם לקנות 7850 ? אני שואל כי המסך שלי מסוגל לתת רזולוציה מקס' של 900*1440 (LG W1982TQ) ואת המסך אני לא מתכוון להחליף בקרוב. לדוגמא-היום אני משחק BF4 על MED בלי בעיות בכלל ברזולוציה הנ"ל עם הכרטיס העתיק שלי. כך שהאם יש טעם בכלל להוסיף עוד כסף עבור כרטיס יותר חזק מה R7 ? האם הR7 260X בכל זאת יעשה את העבודה ברזולוציה הזאת אבל עם הגדרות גבוהות ? בבקשה להיות קונקרטים למצב עם המסך ולא לתת תשובות כמו "עדיף לך לקנות כי זה כרטיס יותר חזק לעתיד"... ובואו גם נגיד שאני לא מתכוון לקנות מסך FULL HD בקרוב אז להתייחס להווה ולא ל…

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  10. Started by yuvyuv,

למישהו יצא להוריד את הסרטון ? אני אישית מגדיר אותו כאחד הדברים הכי טובים שהורדתי בחיים, ולא רק זה אלא שעוד חיכיתי שעה וחצי בתור כדי להוריד אותו (הכי טוב יהיה המשחק עצמו ). בקיצור להורדה!

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by therealgti,

המפרט שלי הוא כזה: מעבד:Q8200 לוח אם:ASUS P5QC זיכרון:4g 800 רציתי לדעתי איזה כרטיס כדי לקנות שיריץ לי משחקים בצורה טובה וחלקה עם ביצועים טובים עד 1000 שקל . וקראתי פה בפורום ונתקלתי במושג הזה SLI מה זה סליחה על הבורות... תודה מראש...

• 9 תגובות
    • 653 צפיות
  12. Started by RazorJunior,

אז אחרי שהסוני שלי התפגר סופית, אני חייב מסך חדש ודחוף. רוב העיסוק שלי הוא גלישה באינטרנט וקריאת מאמרים שונים, לכן החלטתי שעדיף LCD(כי אין ריצוד). העיסוק השני של המחשב הוא צפייה בתמונות מהדיגיטלית שלי.... ולבסוף מדי פעם גם איזה משחק, אבל זה בעדיפות נמוכה יותר. התקציב לא מוגבל, אך אני מחפש תמורה טובה למחיר. אל תתנו לי מסכים ב 5000 שקל שיתנו(מבחינתי) אותם ביצועים כמו מסכים ב 2600-2700... אחרי שקראתי כמה וכמה תרדים בנושא, הגעתי למסקנה שאלו ה"אליטה" של המסכים(תקנו אותי אם אני טועה, או אם אני יכול להסתפק בפחות): 1. VIEWSONIC VP171 2. IIYAMA E431 3. SAMSUNG 172T הלכתי היום למספר חנויות, אבל לאף אחת מהם לא היה את אחד מהנ"ל, רק מסכים זולים יותר. אז קודם כל רציתי חוות דעת על המסכי…

• 9 תגובות
    • 601 צפיות
  13. http://graphics.tomshardware.com/graphic/20041122/index.html אני החלטתי ללכת על לוח מבוסס nforce 3 הותיק ולא לחכות ל - nforce 4 החדש רק בשביל ה - Pci Express ועכשיו אני מרגיש שבחרתי נכון. בקיצור - אין כיום שום צורך ב - PCI Express גם לא במשחקים הכי כבדים

• 9 תגובות
    • 971 צפיות
  14. Started by Culandur,

הכל חשוב באנדל חברה קירור הכל. גרסאות ריטייל בלבד אם אפשר גם מחיר וחנות (מהארץ בלבד)

• 9 תגובות
    • 829 צפיות
  15. בנוסף 2 גיגה זיכרון 667 MHZ?

• 9 תגובות
    • 940 צפיות
  16. רזולצייה משחק 1024 על 768. זכרון 2gb e6400 מערכת הפעלה vista/xp אני צריך כרטיס עד ה1000 שקל בערך. אני זקוק לו לחצני שנה בערך פשוט מתגייס עוד חצי שנה. כרגע יש לי 7600gs.

• 9 תגובות
    • 625 צפיות
  17. לאיזה כרטיס לפי דעתכם מגיע התואר הזה? אני מדבר על כרטיסים שנמכרים כיום, מכל טווחי המחירים- מיד ראנג', היי אנד וכו'. קחו בחשבון גם את היכולות שלו לאחר וולטמוד קטן, כי יש הרבה כרטיסים שפשוט הורידו להם את המתח שמגיע לליבה ולזיכרונות כדי שיהיו חלשים מהאחים הגדולים שלהם, ולכן הם מוגבלים בהמהרה.

• 9 תגובות
    • 692 צפיות
  18. Started by rivking,

בערך ב4-5 חודשים האחרונים עזבתי את כל החומרה ומשחקים וכל זה עכשיו משהו בי רוצה לחזור לזה והכל אז חשבתי שלכבודה החזרה ניתן שידרוג קטן.. יש לי X1950PRO שמוצע למכירה כבר מהעכשיו כי לדעתי הוא כרטיס ממש טוב עשה את שלו אבל הגיע הזמן להתחדש כי בואו נדבר תכלס הוא כבר לא מצליח לתת יותר מ30FPS בהרבה משחקים של היום בהגדרות שזה מה שאהבתי בו לפני כמה זמן שהוא נתן ביצועים בינונים+ בהגדרות גבוהות... עכשיו יש פה שלל בעיות: מה בקשר למעבד שלי? כמה הוא "יחנוק" את ה-9600GT או את ה8800GT שאני אקנה..? יש לי משהו כמו 1200 שקל להשקיע בכל העסק שזה ספק כח+כרטיס מסך ואיזשהו מעבד זול שאפשר להרביץ בו OC רציני תודה לכל העוזרים והמייעצים השאלה הגדולה פה איזה כרטיס מסך כדי לקחת בימינו? לכל המשחקים הבאים…

• 9 תגובות
    • 863 צפיות
  19. Started by Shocko,

אני אתחיל עם כמה פרטים על המחשב ואז אעבור לבעיה.. Intel Q6600 2GB Ram DDR2 300GB HDD Geforce 8600GT 256DDR3 של Gigabyte אז ככה.. הבעיה היא בעיקר תקיעות קטנות כאלה וגלים על המסך.. לדוגמא במשחק Heroes 5 [משחק ישן יחסית] תמיד יש לי את 2 הבעיות האלה.. תקיעות קטנות ובעיקר גלים על המסך.. אז השאלה שלי אם יש אפשרות של "צוואר בקבוק"? אם כן אשמח לקבל עצות מה אפשר לעשות בנוגע לזה. תודה מראש.

• 9 תגובות
    • 644 צפיות
  20. Started by gigabot,

תודה למגיבים

• 9 תגובות
    • 952 צפיות
  21. Started by ranieL,

אני חדש פה בקהילה... אז רציתי רק לשאול איזה כרטיס מבין השתיים יותר טוב למחשב שלי יש לי AMD Athlon 3000+ (s754) nForce 3 GIGABYTE AGP 1giga ram תודה

• 9 תגובות
    • 683 צפיות
  22. Started by devilh,

בהמשך לאשכול זה - אני רוצה לקנות לאח שלי מתנת יומולדת(מכל המשפחה) כרטיס מסך חדש החומרה שלו: P35-DS3L Intel® Core2 Duo CPU E6550 @ 2.33GHz OCZ RAM DDR2 800MHz - ארבעה סטיקים של 1GB ASUS EN8600GT MG/HTP/512M/A http://www.asus.com/Graphics_Cards/NVIDIA_Series/EN8600GT_MAGICHTP512M/ ספק 500W של Hec - Hec 500td-tf בסופו של דבר על פי התקציב, ונתונים שונים החלטתי לקנות את כרטיס המסך הזה: http://www.ivory.co.il/product.asp?productid=5553&CatCode=531 (בלי הערות על אייבורי בבקשה) השאלה המרכזית שלי היא: 1. האם ספק הכוח יעמוד בעומס או לא? שאלות נוספות: א 2. האם PCIe 1 כמו שיש בלוח של אח שלי - יקבל את הכרטיס(תקן 2.1) - להבנתי 2 תומך ב-1 אבל לא מצאתי איזכור לגבי זה שנוגע ל -2.1 א …

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. הוא עולה 400 שקל עם 1G GDDR3 זה כדאי? יש לו כרטיס קול 8 ערוצים DX 10.1 ותמיכה מלאה ב Windows 7 הוא יריץ סרטי HD יותר טוב מהכרטיסים של ATI או פחות? מה אתם אומרים?

• 9 תגובות
    • 1.5k צפיות
  24. אני שם לב שלפעמים בזמן משחקים התדר נופל, ואיתו גם הFPS. האם יש אפשרות לכבות את המנגנון הזה? כרטיס המסך הוא 6850 תודה!

• 9 תגובות
    • 745 צפיות
  25. אז ככה, הלך לי הכרטיס מסך ואני צריך ליקנות אחד חדש יש לי את הלוח-אם gigabyte P35-DS3L , עם כניסה PCIe ואני צחפש כרטיס חדש חזק . אני מחפש משהו כעיקרון כמו 9800GT או משהו בחזוק שלו.עכשיו אני לא מומחה למחשבים ואני ציךאת ההמלצה הכי טובה , תודה.

• 9 תגובות
    • 936 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.