עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by iakovl,

אני קונה את המחשב שלי עוד שבוע ורציתי לדעת מה ההמלצות אני נוטה כרגע לכיוון הכרטיס של ג'יגה בייט וגם , העניין של הקירור STOCK שיש על הכרטיס פחות מעניין אותי , הוא ישודרג למיים או לסילנסר 6

• 10 תגובות
    • 815 צפיות
  2. Started by ozeini,

שלום! רציתי לדעת איך אני יכול לחבר שני מחשבים למסך אחד. המסך: LCD NEOVO F-419 עם חיבור אחד VGA ואחד DVI. הכרטיס מסך שלי: ATI RADEON X800XL עם שתי היציאות האלה. והאם אני יכול לעשות גם הפוך? לחבר שני מסכים למחשב? תודה מראש!

• 10 תגובות
    • 12.2k צפיות
  3. Started by Timewalker,

רציתי לדעת איזה קרור מתאים ל 1900XT. אשמח לראות השוואות. לפני כמה זמן ראיתי כאן POST שטען שבנועה יש SAPPHIRE 1900XT ב 2400 ש"ח שכולל קרור. לא ראיתי שם אזכור לקרור שם. יש חדשות בנושא?

• 10 תגובות
    • 676 צפיות
  4. ערב טוב, ברצוני להסב את המחשב שלי לעיצוב קאד בהוצאות מינימליות והשמה מיידית. ברצוני להתחיל אם הכרטיס מסך.. , כמדומני בעבר הרחוק נכתב על הסבה של ה9700- ל-FireGL. אני אזקוק לעזרה מאנשים בעלי ניסיון בנושא, הפניה לקובץ והפעלה מתאימה. תודה רבה לעוזרים, אורי. נ.ב אם יש הצעות והשגות נוספות הרגישו חופשי לעיין במפרט. Operation System: Microsoft WindowsXP Professional SP1 Case: Enermax FS710-B (SilentBob Case Mod) Power Supply: Enermax EG365P-VE CPU: Intel P3 1400Mhz 1.85v (Fc-Pga) (cE0, Unlocked Coppermine) Memory: Mushkin HighPerformance ver.3 PC150 Cas2 (@151Mhz) Motherboard: Asus CUSL2-c Black Pearl (w/Modified Bios to work over 140mhz fsb with AGPx4 and more tweaks..) Video …

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by yonatan.mendelson,

EVGA היא היצרנית הראשונה שמציגה דגם של הכרטיס האימתני במחיר המינימום הרשמי עליו הכריזה NVIDIA בתחילת הדרך לכתבה

6. Started by shlomibandit,

קניתי לפני חודש את המסך הזה G90fb הוא בעקרון אחלה מסך , הוא איכותי ובמשחקים וסרטים הוא אכן איכותי.. אך יש לי שתי בעיות איתו: 1. סתם בעבודה משרדית בווינדוז הוא ממש על הפנים , אפשר להסתדר , אבל במסך כזה יקר זה צריך ליהיות ככה? אני רואה כזה נגיד כל מני דברים מרוח נגיד את השורה של הכתובת של האינטרנט אני רואה כזה מרוח , וזה לפעמים ממש מעצבן וקורע את העיינים. 2. ובמשחקים וסרטים המסך באמת טוב ורואים פשוט מעולה , אך במשחקים לעיתים רואים כזה מטושטש , רואים פתאום לאיזה שניה שתיים תשתוש כזה של המסך.. ורואים כזה במרכז המסך באמצע כמו קו כזה של תשתוש ואחרי איזה שניה זה עובר לעוד דקה שתיים ואז שוב מופיע.. יש לי כרטיס מסך 7800 ג'י טי קח שאני לא חושב שזה הכרטיס מסך.. התקנתי את הדרייבר שה…

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  7. Started by daniel89,

אני רוצה לשפר את המחשב ואני לא יודע אם אני יכול לקנות נגיד 8800GT 512MB וזה יתאים למערכת והאם הספק יחזיק את זה... או אפילו 8800GTS 320MB אני רוצה שתגידו לי איזה כרטיסים אני יכול לשים..(שהכל מתאים והספק יחזיק את זה כמובן..) כמובן לגיימר.. המפרט שלי בצד ימין.. תודה.

• 10 תגובות
    • 715 צפיות
  8. המעבד : AMD Athlon 64 (3000+) - 512 Cache [939 PIN]- RETAIL איזה יותר טוב מבין שניהםם?.... תודה ..

• 10 תגובות
    • 856 צפיות
  9. Started by sickman,

יש לי 6600GT ואני רוצה לנגן HD,עכשיו הבנתי ש2400 יותר חלש מה6600 שלי,מה אני יכול לעשות? ראיתי באינטרנט שיש כרטיסי טלויזיה עם האצת HD והם לא יקרים מידי,מישהו מבין בנושא? תודה!

• 10 תגובות
    • 885 צפיות
  10. Started by guyishai,

שלום לכולם! אני משתמש בדרייבר 53.03 של nvidia לכרטיס מסך שלי, ובשימוש באנטי-אליאסינג נמוך מ-4X אני נתקל בבעיה של מריחת טקסטים במשחקים בעת גלילה או הזזת חלון (חלון בתוך המשחק). רק כשאני מעלה ל4X הבעיה נפתרת, אבל אז המשחקים רצים לאט יותר... מישהו יודע מה הבעיה?

• 10 תגובות
    • 774 צפיות
  11. Started by yonatan.mendelson,

אחרי אינספור תהפוכות ורבעונים מאכזבים - נראה שמפתחת השבבים האדומה מסאניווייל נמצאת במסלול הנכון לקאמבק איכותי לכתבה

12. יש לי GF 7900 ואני היית רוצה לדעת איזה מישחקים יש שמנצלים את כל כוחו של ה GF 7900

• 10 תגובות
    • 861 צפיות
  13. http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8512 או זה http://www.pandas.co.il/product_info.php?cPath=609_273_95_1011&products_id=8511 וכמה יהיה הבדל אם יהיה ? תודה חברה

• 10 תגובות
    • 891 צפיות
  14. הגיע אלי כרטיס מסך Gigabyte GV-NX86T512H. אני לא ממש מבין, אבל השאלה שלי היא: מה הוא נותן לי? איזה כוח עיבוד גראפי יש לו בערך? מה הגבולות שלו? להבנתי, הוא כרטיס לשוק הבינוני של 2007, אבל אני לא באמת מבין מה זה אומר לגבי. אני רוצה להשתמש בו (אין לי כרטיס מסך נורמאלי). איזה משחקים כבר גדולים עליו (DX 10 ומטה כמובן). תודה לכל העוזרים.

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Internal,

אז טוב קניתי se של sapphire והתוצאות די עלובות איך אני יכול לשפר אותם?

• 10 תגובות
    • 890 צפיות
  16. Started by liorshash,

ניהיה לי קצת בלגן עם כול החברות והמינים. מה ההבדלים ביניהם ? מה עדיף מבין השתיים? ואם אפשר חוות דעת בכלל על המוצרים של plait ועל הכרטיס מסך הנ"ל בכלל ? תודה רבה לעוזרים.

• 10 תגובות
    • 867 צפיות
  17. מצטער אם זה הפורום השגוי אבל הורדתי את הדרייבר החדש מרדאון לרדאון 9600PRO שלי וניסיתי להתקין ובאמצע ההתקנה הוא מעלה לי הודעת שגיאה וכותב : "setup was unable to complete the installation. try to setup your display adapter with a standard VGA driver before running setup." מישהו יכול לעזור לי?

• 10 תגובות
    • 690 צפיות
  18. Started by SuperStyle,

מה יותר חזק למשחקים של היום.ואם ה 3870X2 חזק יותר הוא גם חזק מה4870? למה הכרטיס הזה משתווה? פשוט ראיתי אותו ממש יקר איזה 1500 שקל.זה באמת שווה את זה? או שזה כרטיס כמו 8800ULTRA?

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by artur2,

מה ההבדלים המשמעותיים בין הכרטיסים: ATI 9800PRO ל X600XT 128 (של אביט)? (לא לצורך קנייה) הנה הדגם של אביט: http://www.abit-usa.com/products/graphics/techspec.php?categories=2&model=195 ובמילה אחת גם- איזה יותר טוב מהשניים.

• 10 תגובות
    • 792 צפיות
  20. Started by Eli100,

שלום, יש לי מחשב די עלוב כמו שאומרים :\ P4 2.6 [32bit 478 P4GD1 X800GTO2 [עכשיו רוצה להחליף] 512MB 400mhz 160GB EZ-COOL 500W [יש מצב שעוד איזה חודש משהו כזה יביאו לאבא שלי מחשב חדש לעבודה בלי כרטיס אז אני אולי יביא אותו לפה ויקח את הכרטיס לשם] אז מה עדיף 9600GT 8800GT 9800GTX HD3870X2 תקציב 2000 ש"ח

• 10 תגובות
    • 840 צפיות
  21. Started by hapoel,

בסביבות ה-400 500 שקל משהו חזק למשחקים!! תודה מראש לכולם

• 10 תגובות
    • 892 צפיות
  22. למשתמש לא גיימר אבל שיתאים לביצועים סבירים לרוב המשחקים הקיימים. אין לי כרגע את מפרט המחשב הקיים אוכל להשיג אם צריך. מדובר בכרטיס PCI-E מהסוג הישן,מחשב בין 5 שנים אני מניח core 2 due תודה TANGUSH

• 10 תגובות
    • 948 צפיות
  23. נתונים: 70 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו מתוכן: 53 מליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הנייחים כאשר 60% הם כרטיסי מסך מובנים! ו 22.7 מיליון כרטיסי גראפיקה נשלחו לשוק הניידים כאשר 70% כרטיסי מסך מובנים! סה"כ :אינטל שולטת בכ35% מכרטיסי גראפיקה בשוק הנייחים, ATI ירדה ל22% כאשר אנוידיה העלתה ל25% מקור: http://xbitlabs.com/news/video/display/20061211135541.html (מקווה שהתירגום נכון,אם יש עוד דברים מעניינים במקור תגידו לי ואני אוסיף) אם תשימו לב, ברבעון השני ATI שלטה יותר כאשר ברבעון השלישי היא ירדה ואנוידיה צמחה.

24. Started by emilio07,

רציתי לדעת קודם כל, האם לדעתכם הוא שווה את האלף שקל? מהי רמתו מבחינת המשחקים החדשים שהולכים לצאת, האם הוא יריץ אותם בצורה טובה או שיתקשה במקצת? יש לו תמיכה ב DX10? ושאלה אחרונה, האם שווה לחכות עוד קצת ל 8800GT מאשר לקנות אותו עכשיו? תודה מראש לעונים.

• 10 תגובות
    • 711 צפיות
  25. Started by silverrfox,

אלו הגדמים שראיתי אני נורא מתלבט ביניהם הייתי שמח לכמה עצות במיוחד אחרי ששמעתי שיש דגמים של R9 280X שמתחממים מאוד ומרעישים נורא. ישמח לעצות תודה מראש. 1)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר: 1690 ₪ 2)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X VAPOR-X OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מחיר:1590 ₪ 3)כרטיס מסך Asus Radeon R9 280X DirectCU II TOP OC 3GB GDDR5 2xDVI 4xDP PCI-E מחיר: 1560 ₪ 4)כרטיס מסך Gigabyte Radeon R9 280X OC 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר:1550 ₪ 5)כרטיס מסך MSI Radeon R9 280X GAMING 3GB GDDR5 DVI HDMI 2xMiniDP PCI-E מחיר: 1535 ₪ 6)כרטיס מסך Sapphire Radeon R9 280X DUAL-X BOOST OC 3GB GDDR5 2xDVI HDMI DP PCI-E מ…

• 10 תגובות
    • 2.6k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.