עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. שלום לכולם, ב-10 לספטמבר בערך אמורים לצאת כרטיסי מסך חדשים לשוק. מה דעתכם עליהם? האם המחיר שלהם ביחס לתועלת שווה? או שעדיף לרכוש את כרטיסי המסך ה"ישנים"? מה הפרש המחירים יהיה בינם לבין כרטיסי הHIGHT END המומלצים כיום למשחקים כבדים? אני שואל כי אני רוצה לקנות מערכת מחשב חדשה, ואני לא כל כך מבין בכרטיסי מסך ולכן הייתי רוצה לשמוע את דעתכם (אה כן... ואני לא גרפיקאי וזה... המחשב ישמש למשחקים חזקים על מסך 22" ) אני חושב שהיום כדאי לקנות כרטיס חזק ב-1000 +- שיריץ לי את המשחקים על הגדרות גבוהות (אין צורך באקסטרים... פשוט הגדרות טובות שאפשר יהיה לשחק בכיף ולהנות מהגראפיקה) ועוד שנה וחצי או יותר לשדרג לכרטיס חדש יותר בעוד 1000 שקל מאשר לקנות את אחד מהכרטיסים החדשים ב2000 היום, המ…

• 15 תגובות
    • 1.4k צפיות
  2. המפרט שלי הוא: E5200 מעבד 4G RAM 800 זכרון MSI G31M4 לוח אני מחפש כרטיס מסך בעל יציאה שמסוגלת להעביר HD1080 למסך LCD גודל 40 ברמה גבוה חשןב לי מאוד האיכות של הסרט. המחשב יהיה מיועד לסרטים HD1080 ולעבודה שוטפת של פייסבוק מסנג'ר ושאר השטויות. לגבי תקציב אין לי מושג מה סדרי גודל, תנו לי כיוון. והאם שווה לקנות חדש או יד שניה? תודה

• 46 תגובות
    • 5.4k צפיות
  3. Started by arnon,

לצורך שימושים רגילים לחלונות 7 תודה

• 8 תגובות
    • 913 צפיות
  4. Started by Dexdpd,

באתר של TMS&FOX ראיתי שתי גרסאות שאני מעוניין בהן של ה-4890, גרסת הטוקסיק שיש לה אוברקלוק מכובד וגרסת השני ג'יגה. מה יותר משתלם וחזק ולמה? תודה לעוזרים.

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. שלום, אני מעוניין לרכוש כרטיס מסך מבוסס NVIDIA בתקציב של עד 700 שקל. שמתי עין על ה-GTS250 אבל אמרו לי שזה "מיותר" למסך 17" 1280x1024 (לא מתכוון להחליף מסך בזמן הקרוב...) כמה דברים אני לא אקסטרים גיימר אבל מדי פעם שיוצא משחק חדש טוב אני ארצה להריץ אותו בצורה סבירה (על הגדרות "נורמל" ולאו דווקא הכי גבוהות) דבר נוסף לאחר שאני רוכש את הכרטיס אני מתכוון להחזיק בו לפחות בשנתיים-שלוש הקרובות אז האם בכל זאת כדאי לי GTS250? תודה.

• 19 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by zvika.e,

אהלן. קניתי מחשב נייד חדש עם מסך HD וכרטיס מסך של ATI HD. כדי לצפות בתכנים שהם HD אני צריך תוכנה מיוחדת? מקודדים מסוימים? או שפשוט לצפות רגיל ואני אראה את הסרט (כמובן שאם הוא בפורמט HD) ב HD? עוד שאלה קטנה, יש לי במחשב יציאת HDMI, מזה בדיוק? למה זה נועד? תודה רבה!!

• 4 תגובות
    • 1.3k צפיות
  7. Started by epichorus,

לאחרונה רכשתי טלויזית LCD חדשה וברצוני לחבר את המחשב לטלויזיה. לכרטיס המסך שברשותי יש יציאת S-VIDEO ובערכה של כרטיס המסך הגיע מעין מחבר המתחבר אל S-VIDEO ויש לו יציאות RGB + S-VIDEO האם יש סיכוי שמכרטיס המסך אפשר להוציא סאונד באיכות דיגיטלית ועוד דרך יציאת הS-VIDEO ? (למרות שזה נראה לי לא אפשרי אבל ראיתי שבלוח הבקרה מזוהה יציאת סאונד של כרטיס המסך שנקראת Ati High Defenition audio device )

• 2 תגובות
    • 717 צפיות
  8. Started by roma,

שלום רב! השאלה, כמו בכותרת. בדקתי באתר של AMD ומצאתי הרבה רזולוציות גבוהות יותר שהכ"מ תומך בהן אבל לא את הרזולוצייה הספציפית הזאת.. מישהו יודע? רומן.

• 6 תגובות
    • 920 צפיות
  9. Started by crazydiamond,

ערב טוב לכולם. אני בודק את מערכת ההפעלה הנ"ל, בינתיים היא בסדר למעט כמה בעיות. ברשותי הכרטיס מסך שבכותרת וכרגע הוא מספק אותי, הבעיה שלי היא כזאת תחת מערכת ההפעלה חלונות 7 אני מתקין את הדרייבר האחרון שרלוונטי לכרטיס הזה (9.3) כי AMD הפסיקה לתמוך בכל כרטיסי ה DX9, וה CCC לא עולה בכלל, רואים שהוא מותקן אבל הוא לא עובד ובמנהל ההתקנים מותקן הדרייבר של מיקרוסופט, וכמובן שאיני יכול להגדיר את הכרטיס - הגדרות תלת מימד לסוגיהן - AA וכו. האם יש דרייבר צד שלישי שיכול לעזור או איזה פיתרון אחר?

10. Started by Erk0kyDa,

תיראו יש לי HD 4850 אני יכול להוסיף 100 שקל ולקנות GTS 250 ומה מה ההבדלים שעדיף לי את ה GTS 250 הם שווים ת 100 שקל? המפרט שלי הוא כזה: e4500 2.95 לוח אם gigabyte 965 ספק hec win 550W 3 GB ram ואין לי בעיה לעשות אובר קלוק אבל לא מוגזם מידי אה וה HD 4850 של power color וה GTS 250 של gainward

11. Started by sos!!!!!,

אני לא מיתמצה כול כך בדרייברים של ati עכשיו אני יודע מה זה aa השאלה היא אני צריך להפעיל אותו דרך משחק או דרך הדרייבר עם דרך הדרייבר איפו עוסים את זה?

• 2 תגובות
    • 706 צפיות
  12. רציתי לדעת ,אם מישהו יוכל לכתוב לי, מי הוא היבואן הרשמי של כרטיסי quadro של חברת nvidia בארץ.

• 6 תגובות
    • 10.4k צפיות
  13. אני מחפש כרטיס מסך שיתאים למחשב שלי. מעבד E7500 INTEL לוח אם Gigabyte GA-G31M-S2L ספק כוח 350W FSP זכרון 4096MB 6400 800MHz XMS2 DUAL CHANNEL KIT CORSAIR עכשיו לפי מה שהבנתי אני לא יכול לקנות כרטיס מסך מטורף כל כך בגלל שספק הכוח לא חזק כל כך וגם בגלל שלוח האם יחסית חלש. אני עדיין רוצה כרטיס מסך סביר. מעוניין בצ'יפ של NVIDIA ולא של ATI והעדפה לכרטיסים של GIGABYTE. מה כרטיס המסך הכי טוב שאני יכול לקנות שלא יפגע במחשב שלי?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by 1337Din,

מאז שהתקנתי את 9.8 המשחקים נראים בצורה פשוט מוזרה. הכול מרגיש מפוקסל ובלי AA למרות שאני מפעיל את הכול על הגדרות מקסימליות והמשחקים נראו הרבה יותר טוב בעבר. ניסיתי למחוק את 9.8 ולהתקין גרסאות קודמות אך הבעיה נשארה. המפרט הוא - i7 920 hd4890 3gb ram תודה מראש

15. Started by Guarding angel,

משתמשים יקרים שלום רב, החלטתי לפתוח את הדיון הזה בכדי להבהיר כמה נקודות שאגע בהם בעוד כמה שורות כמו בכול פורום או בחיים שמחוץ לפורום יש מערכת חוקים. החוקים נועדו ליצור סדר בCHAOS שקיים בכול פורום, החוקים יותר מכך מועידים על מקצועיות הפורום וכמובן אנשיו שמשקיעים מעצמם בכדי לספק לכם את מירב המידע והעזרה הדרושה בעולם הטכנולוגי. לחלקכם, בייחוד החדשים יש בעיה של קריאת החוקים ויישומם, מה שעלול ליצור בעיות באופן השימוש השוטף בפורום, לאי נעימויות בין משתמש למשתמש ובייחוד לבין מנהל\מומחה למשתמש ולהיפך. מאז שאני מנהל בפורום זה,סדר ושמירה על החוקים תמיד נמצאו בראש וזה משהו שלא ישתנה הן בעיניי והן בעיניי חברי לצוות. הנקודות שאני מנסה להבהיר לכם הם : *דיונים בנוסח "דחוף" וש…

16. Started by bono_71,

שלום לכולם. אני מחפש כרטיס PCIe למחשב לא חדש עם לוח MSI NEO9 . רצוי כמה שיותר זול.המשחק הכי כבד שירוץ עליו פרו אבולושן. תודה לעונים. מעבד amd athlon 64 am2 זיכרון-2 ג'יגה ספק-ג'נרי פשוט מסך-crt-17 שימושים-משחקים לא הכי כבדים

17. Started by Discreet,

שלום לכולם יש לי כרטיס מסך 6800GT עכשיו הקובר שלו עם הציור דיי עקום וגם שמעתי שאם מסירים אותו זה משפר את הטמפרטורה? השאלה שלי היא מה ההשלכות בלהסיר את הקובר מתכת עם הציור מכרטיס המסך ? http://images.techtree.com/ttimages/story/XFX-GeForce6800GT-256.jpg

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  18. משחק על 1680X1050. מעדיף להשאיר את הכרטיס במצב סטוק מבלי לעשות OC. משחק כל משחק אפשרי.. לפעמים זה FPS לפעמים מרוצים לפעמים PES.. או פוקר בפייסבוק מה שיוצא בתודה עמרי

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. Started by zik125,

שלום לכולם לאחרונה יש לי בעיה מוזרה שלא הייתה לי , מדובר במחשב חדש עם כרטיס מסך 4890 -כשאני משחק בקרייסיס כמה דקות אחרי שאני מתחיל לשחק המשחק קורס ואני מקבל הודעה שהדרייבר של הכרטיס הפסיק להגיב ולעבוד.זה לא קרה לי בשבוע הראשון לעבודה עם המחשב למה זה קורה ואיך אפשר לטפל בזה? מדובר במחשב חזק עם 6 גיגה זיכרון ואין הרבה תוכניות ברקע כשהמשחק עובד

• 17 תגובות
    • 1.8k צפיות
  20. הזמנתי מחשב עם כרטיס מסך 4870 512MB עכשיו אני בודק Motherboard CPU Type DualCore Intel Pentium E6300, 2800 MHz (10.5 x 267) Motherboard Name Gigabyte GA-EP43-DS3 (4 PCI, 1 PCI-E x1, 2 PCI-E x16, 4 DDR2 DIMM, Audio, Gigabit LAN, IEEE-1394) Motherboard Chipset Intel Eaglelake P43 System Memory [ TRIAL VERSION ] BIOS Type Award Modular (07/23/08) Communication Port יציאת תקשורת‏ (COM1) Communication Port יציאת מדפסת‏ (LPT1) Display Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) Video Adapter ATI Radeon HD 4800 Series (512 MB) 3D Accelerator ATI Radeon HD 4870 (RV770) Monitor Nexgen 22QD [22" LCD] (22QDAG9190899) Multimedia Audio Adapter ATI Radeon HDMI @ ATI RV770 - Hig…

21. נתחיל בעובדה הזאת: כל המשחקים כולל כולם חוץ מGTA IV - עובדים מעולה על מקסימום הגדרות ברזו' המקסימלית של המסך (1280X720), כולל פילטרים מקסימליים. אני עם CATALYST 9.8 הכי חדש הורדתי אתמול... עם מעבד על 4GHZ E5300. עם 4 ג'יגה זיכרון.. מה עוד צריך לומר? כתוב בצד הכל.. יחד עם זאת אני מריץ HL2 BENCHMARK HIGHWAY כמובן על מקסימום כולל פילטרים מקסימליים ובלי פילטרים בכלל ומקבל תוצאות של 78-88FPS סופיות... לפי מה שאני זוכר מהבאנצ'ים 3870 נותן 150+ לHL2 אז איך הכרטיס שלי (HD48901GB SAPPHIRE) לא נותן לי ביצועים עדיפים על זה? בקרייסיס למשל, לעיתים יש דרופים, אני יודע שהמשחק בעייתי אבל עדיין... לרוב הוא רץ על 50-80FPS ולפעמים דרופים ל5-10 לשניה או חצי שניה ואז חוזר... מה הבעיות לעזאז…

• 36 תגובות
    • 3.2k צפיות
  22. האם זה בעצם אומר שעם מתאם DVI ל-HDMI , אני אוכל לקבל מכרטיס המסך גם וידאו וגם סאונד?

• 4 תגובות
    • 608 צפיות
  23. יש לי כרטיס מסך 7900GT של אלבטרון ששכב בארון איזה שנה , היום החזרתי אותו למחשב יד שניה שהרכבתי , הבעייה היא שהיה לו מין כבל כזה שמתחבר לכרטיס ומהצד השני של הכבל היו שני מחברים שהלכו לספק הכח , אני לא מוצא את הכבל הזה ולכן מלוא כוחו של הכרטיס לא מנוצל. חיפשתי את הכבל הזה לקניה בכמה חנויות ואני לא מוצא מישהו יודע איפה אני מוצא כבל כזה?

• 5 תגובות
    • 786 צפיות
  24. Started by ablabl,

קיבלתי השבוע מחשב 3 גיגה הרץ נטול כ. מסך וברצוני לרכוש אחד לוח אם P5GD1-VM - ASUS ספק 500W ישנו חיבור PCIE אך אינני יודע אם הוא יחזיק את הכרטיסים החדישים שיש כיום התקציב שלי הוא באזור 400-450 ש"ח ישנה עדיפות ליציאת HDMI השאלה אם יש הבדל בינה לבין הDVI ועד כמה זה משנה? תודה רבה לעוזרים!

• 18 תגובות
    • 1.8k צפיות
  25. שלום בדיוק קיבלתי את הכרטיס sappire hd4890 ואני רואה שיש עליו כניסת מתח של 6 פינים וליידה עוד אחת של 8 פינים. מבחינת הספק שלי אני יכול לחבר את שני היציאות יחד זאת אומרת את כל ה14 פינים. הספק שלי: enermax modo82 525w כמה מתח לחבר לו? אני הולך לשחק במשחקים כבדים ברזולוציה ממש גבוה תודה לכל העוזרים

• 2 תגובות
    • 612 צפיות

דיונים חדשים בפורומים