עבור לתוכן

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by YakiTraki,

שלולם, מוצע לי הכרטיס הזה במחיר של 800 ש"ח, כדאי לי לרכוש אותו? מאחר ואני דל בתקציב, זו האופציה הכי מושכת בעיני.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  2. לאבא שלי כרגע יש 6600GT במחשב שלו אבל במחשב מדיה סנטר היה לנו 8500GT שאנחנו לא צריכים יותר. האם כדאי לאבא שלי לשים את ה8500GT במחשב שלו במקום ה6600GT למשחקים? המעבד הוא E8400.

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  3. Started by itay3ez,

http://skypc.co.il/pl_product~SF-PX88GT512D3-HP~8~0.htm הוא יעבוד טוב במשחקים כבדים???

• 15 תגובות
    • 1.1k צפיות
  4. Started by Lanzar,

שלום לכולם אני מנסה להתקין דרייברים מהאתר של ATI לכרטיס מסך, X1900XT-X והתחילת ההתקנה המחשב רושם לי, NOT FOUND ATI CARD או משהו בסגנון... ניסיתי גם CCC וגם את הרגיל רעיונות ? היה לי לפני זה 7800GTX והורדתי את הדרייברים שלו ב הוספה/הסרה...

• 12 תגובות
    • 1.1k צפיות
  5. Started by yogev_k,

יש לי 7600 ג'יטי חדש ששלשום קיבלתי מהחברה וכשאני מדליק את המחשב הוא מראה לי 62 מעלות משהו כזה. מוזר לא?? כששיחקתי פאר קרי ויצאתי אחרי 45 דקות הוא הראה לי 68 מעלות. יש מצב שהמאוורר מסתובב על מהירות נמוכה.?

• 18 תגובות
    • 1.1k צפיות
  6. יש לי את הכרטיס שנתיים, לא היו אף פעם בעיות. אין OC, הכל stock. עובד עם ספק של OCZ 600 וואט. כל החיבורים תקינים, הכרטיס יושב טוב בסלוט, המאוורר מסתובב כמו שצריך. Windows 7 64bit. לפני שבוע שיחקתי AC2 ואחרי כמה זמן, חצי שעה או יותר והתמונה התעוותה בצורה מוזרה, טקסטורות נהיו שחורות והופיעו סימנים אקראיים על המסך. קיבלתי מסך כחול לגבי DLL של nVidia כלשהו (nv**.dll לא זוכר בדיוק אם השם, אם יקרה שום אני ארשום פה). אחרי זה המחשב עלה תקין אבל זה קרה שוב 10 שניות בתוך המשחק - SC2 הפעם. עכשיו גם ב-BIOS היו ארטיפקטים, דברים לא היו במקום, כל המסך היה מעורבב. בכל מקרה, העפתי דרייברים ושמתי דרייברים 2-3 גרסאות אחורה (היה לי מותקן דרייברים בטא חדשים בשביל SC2). מאז הכל עבד חלק. היום…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  7. Started by eladrevach,

אז ככה יש לי cf 5770 והם נותנים לי ביצועים מעולים למשל התוצאה של הgpu score ב3dmark vanatge היא 17000 ויש לי בעיקרון מקום לעוד כרטיס מסך בשביל פיזיקה להוסיף איזה gt 240 הקטע הוא שנידלקתי על הgtx470 ואני יודע שבביצועים ה5770 cf יותר טובים בכמעט הכל... ואפילו צורכים פחות חשמל אם אני לא טועה עכשיו כדאי לי למכור אותם ולקנות gtx 470 או לנסות להחליף או משהו? או להישאר עם הcf ולהוסיף עוד כרטיס לפיזיקה?

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by itsik1231995,

HD 4850 הפסיק לעבוד כמו שצריך בהתחלה הוא היה גורם למחשב להכבות ולהידלק (בלי הפסקה ) רק מידי פעם, ואחרי קצת התעשקות הוא היה חוזר לעבוד היום, לא הצלחתי לסדר את זה כמו שבדרך כלל .... שמתי אותו במחשב אחר, וגם שם קיבלתי בדיוק את אותה תקלה כנראה שמשהוא לא בסדר עם הכרטיס הזה (מבחינת טמפרטורה הוא בסדר) אני חושב שהוא עדיין באחריות במידה ויציעו לי כרטיס אחר במקומו איזה כרטיס יהיה שווה ערך מסדרה HD5000 HD6000 ו HD7000 ? בהנחה שיציעו לי ... אני פשוט לא רוצה להגיע לשם, לקבל הצעה ולא לדעת מה לענות תודה

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  9. Started by BarVaZ,

אני חייב כרטיס מסך חדש.... יש לי בשביל זה 1000 שקל.... וחשוב שהכרטיס יהיה חזה למשחקי FPS.... הכרטיס הנוכחי שלי redon x800 gto 256MB של sapphire

• 23 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by AcidBurn10,

שלום חברים אני מחפש כרטיס מסך למערכת Pentium D-925 ו-ASUS P5WD2 ו-3 ג'יגה RAM. תקציב עד 450 ש"ח ... PCI-e כמובן חיפשתי משהו בתקציב ומצאתי 3 כרטיסים Leadtek 7300GT Gigabyte 7300GS ו-Gigabyte HD2400XT שהוא הכי יקר מביניהם ותומך ב-DirectX 10. השימושים בכרטיס יהיו למשחקים כמובן , לא ברזולוציות מטורפות , אבל גם שיהיה סבבה. איזה מהם כדאי לי לקנות או שבכלל יש הצעות אחרות ?? תודה !

• 17 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Silver Dragon,

אני אתן את הדוגמא על BF2, הצל מפוקסל וגם האופק חתוך כזה, בקרייסיס שמתי על HIGH וזה לא מריץ לי אותו בכלל, FPS כנראה ממש נמוך לא בדקתי, אני יודע שזה לא צריך להיות ככה, ושיש פיתרון, (אני מקווה מאד לעצמי) הכרטיס של LEADTEK מפרט: 8800GT מעבדC2D E6420 זיכרון 2GB 800Mhz לוח אם: Gigabait 965P ספק כוח ליברטי 500W. עידכנתי דרייברים מהאתר של NVIDIA אני מבואס רצח שמתי על זה 1500 ש"ח שעבדתי בשבלם, אני אשמח לעוזרים. תודה רבה.

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  12. יש לי את doom3 אני שמה על ULTRA. וגם רזולוציה 1600X1200 יש לי מעבד E6600 ו4 גיגה זכרון. ספק כוח 400 של ליברטי אנרמקס. במקרים מסוימים שאני מפעילה את המשחק במקום שיש עשן וכאלה יש לי 8 FPS ולפעמים אני מפעילה מחדש את המשחק יש לי 60 FPS. ושמתי לב שזה קורה בעוד משחקים שלפעמים כשאני נכנסת למשחק אז הוא מתחיל כזה מהר ולפעמים כזה לאט, מה זה אומר בעיות דרייברים? או שאולי המעבר ממשחק למשחק ואז הכרטיס מתחמם או משהו כזה...?(ואז הספק הזה כנראה לא מספיק, וזה עוד בלי OC) ???

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by Devil Servant,

שלום.. רציתי לרכוש את המוצר הבא http://cgi.ebay.com/New-VGA-to-TV-CONVERTER-S-VIDEO-RCA-OUT-CABLE-ADAPTER_W0QQitemZ150086314449QQihZ005QQcategoryZ41999QQrdZ1QQcmdZViewItem לפי מה שהבנתי זה כבל שמחבר בין המחשב לטלוויזיה בכיוון אחד במידה ואין לי אפשרות לTV OUT בכרטיס המסך. אך בהסבר של המוכר כתוב שצריך לוודא שהכ. מסך תומך בTV OUT,מה פשר העניין? תודה

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  14. Started by guru,

כאשר דפדפתי ב-pcplus שלי החודש שמתי לב למודעה נחמדה של מסכי LG הם אמרו שם שהמסכים שלהים מונעים את פעולת ההשתקפות כאשר התעמקתי בנושא אמרו לי שהכוונה היא שכאשר קרן אור פוגעת במסך היא יוצרת השתקפות שפוגעת לבסוף בעינים שלנו ניסיתי את זה במסך ה LCD שלי אבל ראיתי את ההשתקפות אך ורק כאשר המסך היה מלא כולו בשחור (בעצם כשהוא היה כבוי?) השאלות שלי הן: א. מהי תופעת ההשתקפות ב.האם היא מזיקה לעינים ג. האם התופעה הזאת לא חלה במסכי LCD אנא עיזרו לי אני באמת מוטרד

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. לכרטיס יציאה אנלוגית, יציאת DVI ויציאה ל TV דרך RCA בלבד קאטאליסט 3.2 ו 3.5 שניהם מראים אותן תוצאות (כל אחד עם הקונטרול פאנל שלו) עדכון: מדובר בחלונות 98 הקונפיגורציה הרצויה היא CRT+TV כשמחברים אותם יש תמונה על שניהם עד שמגיעים לדסקטופ, אז ה TV מראה ריצודים בלבד (אבל לא שחור). במאפיינים של התצוגות בקונטרל פאנל הטלויזיה לא מזוהה בכלל ככה שאי אפשר להפעיל שיכפול של המסך. מה שמוזר הוא שיש תמונה על הטלויזיה שנראית כמו מסך שפועל מעבר ליכולת תדר הרענון שלו והתמונה משתנה כשמשנים את התמונה במסך אז כנראה שיש אות לטלויזיה אבל הוא לא בפורמט שהיא יכולה להתמודד איתו. זה גרם לי לחשוב שהיציאה האנלוגית ויציאת ה TV קשורות אחת לשניה, אז הורדתי את התצוגה הראשית ל 640*480 @ 60Hz אבל זה לא עזר…

• 14 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. Started by imac,

שמעתי שיש להם בערך אותם ביצועים, קיימת השוואה בין שתי הכרטיסים? תודה מראש imac!

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  17. Started by x-dude,

שלחתי אימייל ל gainward על מינת שיסבירו לי בפרטים איך לעשות פלאש לביוס (מסובך אצלהם אל תשאלו),קיצר עשיתי מה שאמרו לי התוכנה מחקה את הביוס ולא עידכנה לביוס החדש,עכשיו זהו המוניטור לא נידלק,היחלפתי לאיזה כרטיס ישן שיש לי והכל עובד בסדר האם יש איזושהי דרך להציל את ה Gainward GeForce 4 Ti-4800SE Golden Sample ? אם לא אני עם הגיפה גמרתי,תנו לי איזה דיל טוב עם ATI אבל משהו לא יקר...מתחת ל1000 שקל,אני באמת מקווה שאני עדיין יכול להציל את הכרטיס שלי :'(

• 10 תגובות
    • 1.1k צפיות
  18. יש לי HD 7870 וביצעתי בו אוברקלוק גבוה ששיפר לי מעל 17FPS במשחקים האוברקלוק ללא מתחים זה רק העלאה של תדרים זה יקצר את חייו או יתקלקל במשך השנים?

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by lmlululu,

אני שוקל לקנות את כרטיס המסך SAPPHIRE HD 7850 2GB GDDR5 ואת ספק הכוח SEASONIC S12II-620Bronze. השאלה האם ספק הכוח תומך בכרטיס המסך הזה? לפני האתר של כרטיס המסך, הכרטיס זקוק ל - 2X75 Watt 6-pin PCI Express power connector. (http://www.sapphiretech.com/presentation/product/?cid=1&gid=3&sgid=1160&pid=1654&psn=&lid=1&leg=0#) עפ"י ה-DATASHEET של הספק, לא ברור לי האם הקונקטורים של ה-6PIN אכן יכולים לספק 75Watt (http://www.seasonic.com/pdf/datasheet/NEW/Retail/S12II%20Bronze.pdf) למישהו יש ניסיון עם הספק והכרטיס המסך הזה? הם תואמים או שאני צפוי לבעיות? תודה מראש

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  20. Started by shanyh,

יש כאן מישהו שמבין בקומפיילרים ויכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  21. Started by גיא מ,

שלום לכולם, ברצוני לשדרג את כרטיס המסך radeon 6770 לכרטיס יותר חזק. להלן המפרט למחשב שברשותי מעבד= i3 2120 cpu 3.30 ghz זיכרון ראם 4gb כרטיס מסך radeon 6770 ספק כוח 550, בזמנו שקניתי את המחשב היית צריך לשדרג ספק כדי שיחזיק את הכרטיס מסך הנוכחי אז אני לא יודע האם גנרי, אני רוצה לשדרג את הכרטיס כדי שארגיש משמעות גרפית במשחקים כמו rome total war 2. תודה לכול העוזרים.

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. שלום חברים, מקווה שאני מפרסם במקום הנכון.. קניתי היום לוח חדש ga-h87-d3h ומעבד i5-4670.. הכרטיס הישן שלי נשאר איתי, לאחר התקנה נקייה של 8.1 כאשר אני מתקין את הדרייבר של כרטיס המסך( ניסיתי קודם את גרסת הבטא ועכשיו גם את הקודמת של הדרייבר מהאתר של NVIDIA) או כאשר המערכת מורידה ומתקינה את הדרייבר והרזולוצייה משתנה אוטומטית המסך הופך שחור גם אחרי הפעלה מחדש, ורק כאשר מזיזים את העכבר רואים אותו.. וחלק מסרגל הכלים.. משהו מוזר.. ניסיתי להסיר את הדרייבר של המערכת אבל זה לא עזר וכל פעם חזר לאותו המצב ברגע שהכרטיס זוהה.. עכשיו שלפתי את הכרטיס ואני עובד עם הכרטיס המןבנה בלוח ואכן עובד מצויין. יש למישהו מושג מה הבעיה יכולה להיות? האם הכרטיס שלי הלך לעולמו? יש לציין שעד כה עבדתי עם 8…

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות
  23. בהרצה של ממשק win8 , אופיס, אינטרנט? לאיזה ביצועים אפשר לצפות מ R9 M265X ברזולוציה הזאות? יריץ משחקים כמו hearthstone world of tanks על הגדרות בינוניות ללא AA? מה לגבי משחקים יותר תובעניים Rome 2 total war יריץ על הגדרות נמוכות?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  24. Started by NivShmuel12,

נתקלתי בדיל נחמד ביותר, הכרטיס הנ''ל ב750 שקל. עכשיו שאני חושב על זה ה6850 שלי כבר צריך מחליף... אמערכת שלי היא כזאת [h=3]AMD Phenom II X4 955 לוח אם של גיגה ביט, לא זכור לי דגם מדוייק אבל אנילא חושב שזה ישנה... אם צריך אני יבדוק. HD 6850 4 GB ראם seasonic s12 620W bronze עכשיו כמה שאלות: רכישה כדאית לאומת השיפור בביצועים? הספק שלי יחזיק אותו? הבנתי שהוא די אוכל חשמל בעוד חמישים שקל אני יכול להביא את גירסת הOC, שווה? רשמים,בעיות,המלצות, דברים אחרים שיש לכם להגיד בעד ונגד הכרטיס, בבקשה אני ישמח לשמוע[/h]

25. Started by HeAd^ShoT,

למקור: http://www.nvnews.net/vbulletin/showpost.php?p=657331&postcount=72

• 6 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים