עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

כרטיסי מסך

כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות

1. Started by musari,

ואם יהיה התוספת שתיהיה לו זה 512 מגב זיכרון... מכיוון שידוע לNVIDIA על הקושי הצפוי בייצור מסיבי של כרטיסים כאלו, G70 Ultra הוא בעצם גירסה מהירה יותר של 7800GTX, דבר שיגרום גם לירידה במכירות של ה7800GTX וגם יהיה עם בעיות בהגעה למדפים. המתחרה מבית ATI,R520XT, יגיע במהירות של 600MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות, מהירות אדירה שנעזרת בתהליך של 90nm כדי להשיג זאת, לnVidia עדיין קשה מאוד להגיע למהירות כזו מכיוון שהיא נמצאת עוד בתהליך יצור של 110nm. הדבר היחיד הצפוי לסידרת ה7800 זה הגדלת הזכרון ל512MB ותו לא!!! קישור http://www.theinquirer.net/?article=25949

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by sagi_10,

שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן

• 16 תגובות
    • 1.2k צפיות
  3. Started by Lumber_Jack Jim,

הכרטיס מפסיד או משווה במרבית המבחנים ל 9000 פרו של ATI. בספק אם בגלל דרייברים גרועים או בגלל שאנחנו רואים הבטחות בסגנון פרהליה,וגם התוצאה כמו הפרהליה.

4. יש לי SSD 120GB EVO של SAMSUNG ועליו מותקן הווינדוס והדרייברים של nivdia באמצעות geforce experience... עכשיו כל פעם שאני מעדכן דרייבר יורד לי עוד הרבה מקום מ SSD ורציתי לדעת איזה קבצים בטוח למחוק מהתיקיה ??? (C:\NVIDIA\DisplayDriver | C:\Program Files\NVIDIA Corporation) ראיתי את המדריך הזה http://www.gameplayinside.com/optimize/cleaning-up-old-nvidia-driver-files-to-save-disk-space/ האם זה בטוח למחוק את הקבצים לפי המדריך הזה ? תודה

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  5. Started by Mobydick,

הזמנתי מפנדה מסך MAG fd 810 19 ואחת מהבעלים התקשרה אלי ואמרה ש MAG שווים לזבל והציעה שתי חלופות אחרות. אני לא יודע אם להאמין לה, תשפטו בעצמכם. האופציות הן: MAG FD 810 19 CTX 960 F SAMSUNG 19 959 NF

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  6. שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.

• 20 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. ??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  8. היי, הציעו לי לרכוש את הכ. מסך Sapphire ATI Radeon HD4830 512MB בפורום מפרטים/ספקים ומארזים, לפני הרכישה, רציתי לדעת האם קיימת יציאת HDMI בכרטיס ? בכל התמונות שחיפשתי נראה כי לא קיימת יציאה כזו. תודה רבה, סופשבוע נעים.

• 15 תגובות
    • 1.2k צפיות
  9. Started by dr.combina,

לאחרונה הוספתי כרטיס מסך ATI 5670HD. בזמן ההתקנה מהדיסק של הדרייבירים אחת ההתקנות הייתה של : UAA BUS DRIVER FOR HIGH DEF AUDIO הוא לא מוצא את הקובץ: HDAUDBUS.SYS הקובץ אמור להיות ( לפי מה שהוא דורש) ב : C\WINDOWS\DRIVER CACHE בקיצור הקובץ לא נמצא הכרטיס מסך עובד בסדר אך הבעיה היחידה שבינתיים עליתי עליה היא שהוא לא מזהה לי את המיקרופון משום מה.. ההודעה קופצת כל פעם שפותחים את המחשב כאילו הוא מחפש להתקין את החומר החדשה הזו וזה מעצבן לאללה.. מה זה הקובץ הזה ומאיפה אני מביא אותו יש לי מערכת הפעלה XP.. יש לי כרטיס קול מובנה של Realtec, ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש אבל זה לא עזר.. מה עושים? תודה, נ.ב יכול להיות שזה יותר מתאים לפורום סאונד אבל הבעיה נוצרה עקב התקנת כרטיס מסך.

• 4 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. Started by ron_n,

שלום! האם כאשר אני מכבה את המחשב, אני צריך לכבות גם את המסך (CRT)? אם אני לא מכבה, זה יוצר נזק למסך כשהוא ב- stand by? אם אני כן מכבה, זה יוצר נזק מצטבר לכפתור? לא נראה לי שזה ממש רלוונטי, אבל בכל זאת: אני משתמש במסך Sumsung SyncMaster 750s. תודה מראש לכל העוזרים!

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  12. המלצה לכרטיס מסך עד 1500 שקל יש לציין שהספק שלי hec trt 400 זה המפרט שלי לוח אם GIGABYTE GA-M61P-S3 מעבד AMD Athlon 64 X2 Dual-Core 6600 זיכרון 2 גיגה 512X4 667 סמסונג וקינגסטון מארז HEC COMUCASE 6A19 ספק HEC TRT 400 צורב ASUS SATA 18 8600GTS WESTERN DIGITAL 250GBSERIAL ATA 2 16MB

• 11 תגובות
    • 1.2k צפיות
  13. Started by יקירn95,

יש את הgtx 650ti יש את ה6850oc edition ואת ה7770 ..אני יודע שבתוספת של 150 שקל אני יכול להביא 7850 אבל זה כסף שאין לי מה אתם אומרים מה כדאי לגיימינג? תודה לעוזרים

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  14. Started by ShaharSi,

שלחתי את כרטיס המסך שלי למימוש אחריות עקב בעיה באחד המאוררים שלו... מדובר בכרטיס מדגם gigabyte r9 290 4gb. (יש לציין שהכרטיס נקנה יד שניה והם לא עשו לי שום בעיות מבחינת קבלת האחריות עליו, שאפו!) הוצע לי להחליף אותו תמורת sapphire r9 290 trix או לחכות עשרה ימים לאותו דגם כמו שלי. השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הtrix.. ואיך הוא מבחינת שקט וביצועים לעומת הכרטיס של גיגהבייט? תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by eh50,

איך זה ש 1800 יותר טוב מ1950 זה אמור להיות הפוך, או שלא... בכלל בכל הביקורת ה1800 יותר טוב איך???? http://www.firingsquad.com/hardware/ati_radeon_x1950_pro/page6.asp ומישהו יודע אם ה1950 הוא 256 מגה או 512???

• 12 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by dd7,

כאן: http://www.rsm.co.il/Category.aspx?q=5830 מוזר בksp הוא עולה קרוב ל-1200 ש"ח בזאפ הכי זול 1078 ש"ח מה גם לא מזמן בדקתי הוא עלה יותר מ-1200 ש"ח. במידה וזהו המחיר האם הוא משתלם?

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. Started by swan,

אני רוצה להקליט סרטים שיש לי במחשב למצלמת וידאו לא דיגיטאלית... יש לי כ.מסך g2-400mx השאלה שלי האם זה אפשרי... תודה מראש

• 8 תגובות
    • 1.2k צפיות
  18. Started by djgerman,

היי חברה אני חדש פה קניתי מחשב חדש מעבד של אינטל I7 920 , לוח אם X58, זכרון 3GB DDR3, ספק 600W רציתי לדעת לגבי הכרטיס מסך איזה ספק כח מומלץ? האם זה משנה שהוא יעבוד עם מעבד אינטל או AMD. מה עדיף לשנות/להוסיף? כמו כן אני מאוד מתלבט בינו לבין GTX 280 ישנו עניין שאני עדיין לא יודע לגבי Memory Interface ב 5850 זה 256bit לעומת זאת ב GTX זה 448BIT. האם זה משמעותי? אשמח עם תעזרו לי תודה!

• 14 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. שמעתי ש175.16 בעניין אבל אני לא ידוע, אני מחפש דרייברים שיעבדו לי טוב עם קרייסיס וורהד, אני עם סוג של בטא דרייברים (הראשונים לפיזיקה). תודה!!!!

• 18 תגובות
    • 1.2k צפיות
  20. גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה

21. Started by Gohan,

אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  22. Started by garuffy,

איזה כרטיס מסך כדאי יותר לרכוש עבור משחקים: Sapphire ATI Radeon HD 4890, Vapor X BATTLESTATION, 2Gb GDDR5, 256Bit, HDMI, PCI Express 2.0, Retail http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=8739 או : Sapphire ATI Radeon HD 5770 Vapor-X 1Gb GDDR5 PCI Express http://wellcom.co.il/catalog/product_info.php?products_id=9271

23. Started by 47,

ניכנסתי לפנדה סתם לבדוק מחירים ולמה לעזאזל יש הבדל בין שתי דגמים זהים של רדאון 9500 פרו של הרקולס ? וזה באותה חנות.

• 13 תגובות
    • 1.2k צפיות
  24. שלום , אני השארתי את המחשב דלוק בלילה , עכשיו שקמתי הדלקתי את המסך והוא הראה אור כתום כאילו המחשב לא מחובר אליו , אז כיביתי את המחשב והוא העלאה לי את המסך הבא לפני עליית הווינדוס (הווינדוס לא עולה דר"כ) : Scaning Bios Image in Hard Disk can't find BIOS Image in Hard disk ! מזה אומר ? המחשב היה מצוין אין לי מושג מה קרה לו , ניסיתי לאוורר את הרכיבים לנתק , וזה במקרה הטוב הוא מציג הודעה רוב אם לא כמעט כולם שהמסך לא מתחבר ומראה אור כתום , רק במקרה והצלחתי לעלות את ההודעה הזאת . אשמח לעזרה חברה , זה מחשב חשוב לי מאוד .

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  25. Started by MINIME,

מישהו מוכן להסביר לי מה זה DVI.

• 2 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים