כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,980 דיונים בפורום זה
-
אהלן לכולם, יש לי בעיה כזאת: 1.חיברתי את ה כרטיס מסך(GIGABYTE 6600GT) לטלויזיה,כיוונתי הגדרות ואני רואה הכל אבל בשחור לבן... 2.וגם ברזולוציה שלי 854*1152 במחשב, בטלויזיה אני רואה שלא רואים את כל התמונה וכשמזיזים שמאלה או ימינה או למטה או למעלה אז יש המשך תמונה... כשמורידים רזולוציה במחשב זה מסתדר,אך אני לא מעוניין להורידה... אבל נחזור לבעיה מס' אחת,ניסיתי לשנות מ PAL לשיטות אחרות זה לא משנה כלום(הטלויזיה מראה תמונה בכולם)... כשאני שם לצורת S-VIDEO OUT ישנה תמונה שחור לבן, כששם ל COMPOSITE VIDEO OUT התמונה נעלמת(למרות שלפני ההעלמות מספיקים לשיםפ לב שהתמונה קיבלה צבע)... ------------------------------------------ לכן אני שואל איך להגדיר ולכוון את העניין הזה של הצבע.... תודה…
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכם חברים... עוד כשבועיים אני חוגג בר מצווה ואני מת כבר להחליף את הג'יפורס הדפוק שלי (כנראה מקולקל או משהו... GeForce MX440 64MB בעע...). דוד שלי מגיע מארה"ב ואני רוצה להגיד לו שיביא לי דרך קנייה מ -NewEgg את הכרטיס הבא...: MSI NX6600GT-VTD128SP Geforce 6600GT 128MB GDDR3 AGP 4X/8X Video Card - Retail יש לי לוח תומך AGP וזה נראה לי שווה את המחיר שלו (182$ = 829.92¤). האם יש לכם המלצות על הכרטיס דעות וכו'... והאם אתם יכולים גם להמליץ לי על איזה זיכרון.. של בין 512MB ל - 1GB (יכול להיות עד 300¤ לכל היותר..) הנה קישור לכרטיס ב -NewEgg : http://www.newegg.com/Product/ProductList.asp?Submit=Go&DEPA=0&type=&description=MSI+NX6600GT-VTD128SP+Geforce+6…
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מעוניין לקנות מערכת עם מעבד AMD 1150FX 8 ליבות. ציפסט 990FX השאלה אם להעדיף כרטיס מסך ATI דוגמא HD6970? או GF570GTX? מבחינת תאימות וניצול כללי של המערכת!
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
לאחרונה גליתי שMSI מוכרת R9 290 בגרסת הרפרנס של הקירור (ללא הקרור שלה) http://www.msi.com/product/vga/R9-290-4GD5.html#hero-overview האם יש הבדל בינו לבין הכרטיס של sapphire ? באתר הם כותבים שיש לו אורך חיים יותר ארוך. יש לזה כיסוי? (לא מתאים לMSI לשקר.הם די אמינים בפרטים שלהם מומחים קדימה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
-
צריך בכלל לעדכן? גם לוח אם גם כרטיס מסך? סליחה על השאלה הירוקה.... שמעתי שלפעמים זה עושה בעיות בכל מיני דברים... אין לי זמן ליותר מדי בעיות כאלה...
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלחתי את כרטיס המסך שלי למימוש אחריות עקב בעיה באחד המאוררים שלו... מדובר בכרטיס מדגם gigabyte r9 290 4gb. (יש לציין שהכרטיס נקנה יד שניה והם לא עשו לי שום בעיות מבחינת קבלת האחריות עליו, שאפו!) הוצע לי להחליף אותו תמורת sapphire r9 290 trix או לחכות עשרה ימים לאותו דגם כמו שלי. השאלה היא האם כדאי לי לקחת את הtrix.. ואיך הוא מבחינת שקט וביצועים לעומת הכרטיס של גיגהבייט? תודה רבה.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום חבר שלי קנה מחשב עם לוח Asus P5V800 כרטיס מסך מובנה Integrated Video Chipest SIS GrPHICS rEAL256e התקנתי לו את המחשב, ושמתי לב שהזיכרון של הכרטיס מסך עומד על 64 מגה, השאלה היא כיצד אפשר לשנות שיותר זיכרון יתפנה לטובת הכרטיס מסך ? תודה.
-
- 23 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה אני יכול לארשות לעצמי לקנות כרטיס בצ'ייקים ואני ממממש רוצה את ה5850 עכשיו חנות שמוכרת את הכרטיס לא רחוקמהבית שלי זאת אייבורי אבל במחיר לא שפוי של 1640 מה אתם מציעים?
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת על איזה חברה אתם ממליצים לי החנות שאני קונה זה foxpc תודה על העזרה
-
- 19 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כאשר אני משחק ב COD:MW2 המשחק רץ על 60fps ואם אני מפעיל 3D אז הוא יורד ל 20Fps - ונתקע , כאשר אני מוריד את הרזולוציה קצת הוא חוזר לעבוד ב 30Fps ורץ יפה ב 3D . במשחק Command & Conquer 4 Tiberian Twilight - הוא רץ על 30Fps ואם אני מפעיל 3D הוא יורד ל 9Fps (תשע!!) יכול להיות שמשחק אסטרטגיה דורש יותר מMW2 ??
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.newegg.com/Product/ProductList.aspx?Submit=Property&N=100007709&IsNodeId=1&OEMMark=N&Manufactory=1561,1315,2058,1569,1180,1669,1312,1314,1419&PropertyCodeValue=3055:94398,679:266449,679:266447,679:331620&bop=And&Order=PRICE&PageSize=20&Page=1&nm_mc=AFC-C8Junction&cm_mmc=AFC-C8Junction-_-na-_-na-_-na&cm_sp=&AID=10446076&PID=6151049&SID=27p8nooblqvt http://www.alternate.nl/Club_3D/Club_3D+Radeon_HD7990_(CGAX-7999XT)/html/product/1079105/?tk=7&lk=9371 7990 ב-469 יורו
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום הייתי רוצה לדעת איזה כרטיס מסך כדאי לקנות מהקובץ שמצורץ אני מעוניינת לראות סרטים במסך הטלויזיה שמחובר למחשב תודה ענת [attachment deleted by admin]
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
כדי להתקין כרטיס מסך חדש במערכת בה נמצא כרטיס מסך כבר . אני צריך לעשות את הדברים הבאים: Boot into safe mode Uninstall the existing drivers Boot as requested, but power down after the post Swap out the old video card with the new one Power on the PC אחר כך מתקינים את התוכנה והדריברים של הכרטיס החדש. האם שכחתי משהו או האם אני צריך לשנות את משהו? ומערכת ההפעלה של היא Win2k אם זה משנה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
??? מה כדאי לי לקנות Leadtek Geforce 4 MX440 64MB DDR + TVOUT או ATI OEM Radeon 7500 64MB DDR Dual Head w/TVOUT & DVI חייב תשובות במהרה כדאי לקנות אני כבר מחקה הרבה זמן לדעות של אנשים ואני רוצה מחר לקנות אחד משניי הכרטיסים האלה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
בעקבות כך המעלות מגיעות עד לכדי 78 מעלות רק בבדיקה של ATI TOOLS והמחשב עושה ריסטרט כשהוא מגיע לנקודה הזאת... יש לי ספק כוח LIBERTY400 בלי OC למערכת ככה שאני בטוח שהספק עומד בהספק... מה אתם אומרים??
-
- 13 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
צרבתי ביוס של msi כל הכרטיס hd5850 של sapphire שלי,ואחרי הריסטרט הכרטיס לא מזוהה! שמרתי את הביוס הקודם אבל אין לי אפשרות לטעון אותו,systemID mismatch,השתמשתי בכמה פקודות cmd כדי לצרוב את הביוס של msi אבל עכשיו הכרטיס בכלל לא מזוהה! עזרה??
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
איזה כרטיס הוא הכי טוב שמריץ BF4 וכל המשחקים החדשים והכבדים שיש חשוב לציין שהתקציב הוא בסביבות 350 שקל
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי כרגע את ה2600פרו הגרוע הזה.. לוח אם: intel dg965ry מעבד e4400 box. 2 ג'יגה ראם 680 מגהרץ בערך. וזה כל החשוב בערך.. קיצר אני מתלבט בין ה9600gt של Leadtek בין האלה של ati אבל אין לי מושג מה מהם יותר שווה במכירים הללו .
-
- 11 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קניתי מסך חדש LCD 17 של חברת HYUNDAI דגם L70S . על פניו נראה מוצר מצוין עם ביצועים טובים מאד (וזמן תגובה של 12 MS). לאכזבתי כשהגעתי הבייתה התגלה לי פיקסל אחד שרוף. לטענת החברה יש תקן לגבי כמות פיקסלים שרופים במסך - ומתי מחליפים מסך כזה. האם יש למישהו מושג האם אכן יש תקן כזה ואיפה מוצאים אותו ? ומה האפשרויות לכפות על החברה להחליף בכל זאת את המסך ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי כולם רכיבי המחשב שלי : מעבד I7 זכרון 8GB קשיח 120SSD אני מחפש כרטיס מסך בעלות של 350 שח עבור עבודות גרפיות מה דעתם על כרטיס הזה : http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=9912 ושאלה שניה, מחשב עבור עבודות עם גרפיקה (פוטושופ) עדיף מעבד I7 עם כרטיס מסך פחות טוב או I5 עם כרטיס מסך חזק יותר? תודה מראש מני
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
קודם כל, מזל טוב לי. הזמנתי Palit X800 GTO 256MB AGP. יהיה מותקן והכל (אחריי פירמוט) בעוד שבוע +-. אני רק רוצה לוודא שהוא יתאים לשאר חלקי המחשב שלי.. בבקשה תענו מהר כדי שאני אוכל לבטל את ההזמנה אם חס וחלילה הוא לא מתאים: P4 3.0 Ghz Socket 478 1GB RAM Asus P4S800D
-
- 18 תגובות
- 1.2k צפיות
-