כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,977 דיונים בפורום זה
-
לאחר פורמט של המחשב (היה VISTA) כרגע ווינדוס 7 64 ביט יש לי כרטיס מסך 9800GT של ZOOTAC התקנתי את הדריברים המתאימים + DIRECTX אני מעלה את המשחק והגרפיקה על הפנים ואני מקבל הודעה שאין מספקים משאבים בשביל להעלות את הגרפיקה ב OPTIONS המשחק הוא GTA IV אבל זה לא עקרוני.. האם למישהו יש מושג מה אפשר לעשות ? אני ממש אודה
-
- 14 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אהלן , הצלחת לשכנע אותי כנראה שאקנה 6600GT. על איזה אתם ממליצים (ל-AGP)?
-
- 16 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, אני חדש פה בפורום. מקווה לתרום כמה שאני יכול. יש לי שאלה קטנה על הכרטיס הזה, שווה ללכת עליו? ואיך הוא? (אני יכול לרכוש אותו ב600 שקל (אני גר בארה"ב) ..) אני לא גיימר או משו כזה.. אבל רוצה שתהיה לי את האפשרות להריץ כל משחק שאני ירצה (הגדרות בינוניות, לא משו מוגזם, על מסך 1280x1024). תודה רבה, פיטר.
-
- 20 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
במהלך השיטוט השבועי בregistry כדי למפות את מבנה הדרייברים, כן אפשר למצוא מיפויים ברשת אבל אי אפשר ללמוד ולזכור מזה כלום. נתקלתי בRegKey בשם Hypermemory שהיה מבוטל בדרייברים, לאחר כמה חיפושים ברשת והצקות לכמה אנשים התברר לי שאפשר להפעיל את הHM על כל כרטיס של ATi מבוסס R300 ומעלה, אולם השיפור יהיה זניח ביותר אם תזמוני הזכרונות הם לא ברצפה(2225 או משהו מאוד קרוב לזה). הפעלת הHM הובילה לשיפור של כ5% ב3Dm03 ולשיפור של קצת פחות מ10% ב3Dm05, על זכרונות PC3200 2-3-2-5 T1. כדי להפעיל את הHypermomry תכנסו לRegistry editor ע"י הרצת הפקודה regedit בrun, תריצו חיפוש על Hypermemory ותשנו את הערך מ-No (0x00000000) לYes (0x00000001).
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי במחשב כרטיס מסך Inno3D 8800GT AC Accelero X1 והמאורר של גוף קירור בקושי מיסתובב, אז טמפרטורה עולה. קצת שימנתי אותו, אבל אני מאמין שהוא יעצור בקרוב. האם יש אפשרות להחליף רק מאוורר שלו? האמת גם צלאות קצת סתומות מבפנים באבק. אם אי אפשר להחליף רק מאוורר, אז איזה גוף קירור עדיף לשים לו? מעדיף משהו עם מאוורר 120 ממ שיהיה קל להוריד ולנקות או להחליף מאוורר. ויש איפהשהו מדריך או וידאו איך לעשות זאת?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם המערכת שלי היא 1.לוח אם אם של גיגה בית 945GCMX 2. ספק כוח של אנרמקס 425W מודולרי 3. 4 גיגה 667 של קינגסטון 4.מעבד E8400 6M 3000GHZ וכרגע רץ לי כרטיס X1950 PRO 512MB 256BIT עכשיו אני רוצה לשדרג לHD6850 כולם אמרו לי שזה הפתרון הכי טוב גם לפי האתר http://www.extreme.outervision.com/PSUEngine הוא מראה לי הספק של 341 וואט האם הכרטיס ה6850 יהיה הכי טוב או שיש משהו אחר כמו ה6870? ואם אני לוקח 6850 איזה חברה הכי כדאי לקחת ספיר או גיגה בייט? ועוד דבר שרציתי לשאול האם יש הבדלים חזקים בין ה6850 הרגיל לTOXIC ומה כדאי מבניהם? תודה רבה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות עכשיו כרטיס מסך, אך חבל לי לבזבז עליו הרבה כסף כי אני כבר לא משחק כל כך הרבה, והשימושים שלי הם בעיקר משרדיים. אני רוצה שפיפא 2010 יעבוד לי טוב, וגם נניח משחקים כמו STARCRAFT 2 שצפוי לצאת בקרוב, אך לא מעבר לזה. מה שחשוב לי הוא שגם בעוד 3 שנים משחקים בסדר גודל הזה יעבדו לי. המליצו לי פה בפורום לא לקנות כרטיס חזק יחסית(בכ500 שקל)- כדוגמת ה4770, אלא להסתפק בכרטיס זול יותר (בכ300שקל) ולהחליפו בעוד מספר שנים. בעיקרון לא אכפת לי לשלם גם 500-600 שקל על כרטיס מסך, אני פשוט לא רוצה שזה יהיה מיותר. תודה לעונים עריכה: שאר המחשב גם הוא חדש, ולכן לבטח לא יהיה צוואר בקבוק. ספק סיסוניק 500 מעבד AMD ATHLON X4 2 גיגה זיכרון 1333 מגה הרץ
-
- 9 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רואה את המסך בטלויזיה... סבבה.. אבל כשאני מנסה להדליק סרט.. אני רואה אותו רק במסך של המחשב.. בטלויזיה אני רואה שחור.. וב"פול סקרין" אני רואה סגול (בטלויזיה) =\ למה זה ככה?!
-
- 18 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אחרי שראינו למה בדיוק מסוגלת גירסת ה-Founder's Edition של ה-GeForce GTX 1080 אשר פותחה ועוצבה בידיה של NVIDIA, נראה כי בקרוב מאוד נדע גם מה יכולות להציע לנו היצרניות השותפות שלה כשניתנת להן ההזדמנות לכך שוק העיבוד הגראפי ממשיך לרתוח, לאחר שנים של דשדוש יחסי – כבר קיבלנו את ההכרזה הרשמית של ה-GeForce GTX 1080 האימתני בתצורה שנוצרה על ידי אנשיה של NVIDIA, ואף זכינו לראות ביקורות ראשונות שהתייחסו לביצועים שלה בצורה בלתי תלויה. כעת אנחנו אמורים לראות את התשובה הטכנולוגית של המתחרה AMD, בעוד כשבוע בתערוכת ה-Computex 2016, ובמקביל נראה כי אותה תערוכה תספק לנו גם הכרזות על דגמי ה-GeForce GTX 1080 – אלה שפותחו ועוצבו בידי היצרניות השותפות של NVIDIA, ועשויים להציע תדרי עבודה …
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
השאלה היא כשאני רוצה להשים פילטרים נגיד AA אז יש אופציה של AA במשחק ויש גם בדרייברים אז אם אני שם בדרייברים על X6 ובמשחק על X4 לפי מה זה יפעל?? זאת שאלה שצריכה להיות בסטיקי כי היא מאוד מאוד לא מובנת השאלה שניה היא אם אני רוצה להפעיל פילטרים מהדרייברים אז אני צריך שה catalyst יהיה מופעל? כאילו שהסמל שלו יהיה למטה בצד? או שאני יכול לשנות פילטרים ולסגור את ה catalysT לחלוטין אפילו מהמנהל משימות? גם זה דבר שלא מובן שחייב לביות בסטיקי..
-
- 15 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
in my GeForceFX 5200 ULTRA there is a DVI connection. שאני מנסה לחבר את המסך דרך המתאם זה לא עובד ! למה ? איך אני עושה לזה ENABLE או משהו ליציאה הזאת?
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם, יש לי את הלוח אם של GIGABYTE - GA-G41M-ES2H עד היום הסתפקתי בכרטיס מסך המובנה שלו ועכשיו הייתי רוצה לקנות כרטיס מסך ולחבר למחשב ולשחק במשחקים. השאלה איזה כרטיס מסך יתאים ללוח אם הזה? הנה קישור למידע על הלוח אם באתר הבית http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=3117#sp השאלה, האם ניתן לחבר כרטיסי מסך שהם DDR3? או שאין קשר לנתון הזה בכרטיס מסך. אשמח מאוד אם תמליצו לי על כרטיס מסך שיתן לי ביצועים טובים במשחקים של היום, יש לי 4 גיגה ראם ומעבד QUAD אז אני צריך רק את הכרטיס מסך שיהיה טוב. אשמח אם תציעו לי כרטיס מסך תואם, המחיר לא כל כך חשוב..אבל שלא יהיה יותר מ500-600 שקל. תודה רבה מראש. נ.ב ראיתי כרטיס מסך DDR2 ב380 ש"ח של ASUS - GT220 1GB GDDR2 DVI H…
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי את הכרטיס מסך הזה לפני 3 שבועות ביחד עם מחשב חדש: GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 ותאמינו לי אני לא מתחרט על כך קראתי את הכתבה הבאה http://hwzone.co.il/reviews/7600gt/11/ והחלטתי לקנות והכרטיס מסך הזה הוא פשוט מצויין!!!!!!!!!!! x1800gto של ati והכרטיס שמה שאני קניתי הם כמעט אותו דבר!!!!!!!!!!!!!!!!כמו שהיה רשום לחבר שלי יש x180gto ואין כמעט הבדלים בגלל שיש לי סילנט פיפ 2 אז הטמפרטורות שלי יותר נמוכות משלו כדאי גם לקנות את GYGABYTE 7600GT SILENT PIPE 2 בגלל שזה יותר זול באיזה 200 שקל מה-x1800 אז זאת עצה שלי
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ALBATRON MX440SE G4 MX440SE -64 MB DDR - Win DVD - Cable - S-to-RCA convertor TV-OUT מה זה WIN DVD , CABLE , S TO RCA CONVERTOR
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
i am now in spain for a few days and i have a very good deal on these cards and i wanted to know witch one to buy? i hope you could help me
-
- 11 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עבודה יפה של digital foundry - אל תפספסו:
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
http://www.noacomp.co.il/product.asp?productid=5682 1. מה אתם אומרים על הקרור ZALMAN VF900-Cu י? 2. אני יודע שהקרור הvf900 של זלמן הוא שקט, אבל אפשר לשמוע אותו? (או שהוא כל כך שקט שבכלל לא שומעים אותו...) 3. *מה ה CFM שלו? *ומה ה Sone / DB שלו? 4. מה זאת אומרת מאוורר במאמץ וכשהוא לא במאמץ? אפשר לשלוט בעוצמה ובמהירות? הוא אוטומטי=לפי הטמפ' של הכרטיס? (כשהכרטיס חם הוא מתאמצץ הרבה וכשהוא בטמפ' סבירה הוא פועל באוצמה פחותה) 5. דרך אגב HDR שמים (מחליטים אם ON או OFF) בOPTIONS של המשחק ? 6. א. X1900XT של החברה Sapphire שווה בביצועים לחברה CONNECT3D נכון? ב. ^^^בתאכלס איזה חברה נחשבת ליותר טובה?
-
- 22 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
-
-
אני לא יודע אם כאן אני צריך לפרסם את זה אבל NVIDIA שחררו דריברים חדשים אתמול.
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני רוצה לקנות את הכרטיס מסך radeon rx 480 8gb ויש לי כונן מחשב בינוני האם הכרטיס מסך ייכנס לי לכונן מחשב? אני מתכוון לקנות את הגרסא של ספיר מ-ksp ב-1400 שקל. האם ייכנס?
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יכיל 10 אלף ליבות, 20GB VRAM יצרוך 320W אמור להתחרות ב 6800XT https://wccftech.com/nvidia-geforce-rtx-3080-ti-20-gb-graphics-card-specs-leak/
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
מתי יוצאת גרסת 2003/2002 ה3Dmark הפופולרית? ואיך היא תיקרא? איזה מנוע יהיה שם? והיא תהיה מבוססת על DX9 כן?
-
- 7 תגובות
- 1.1k צפיות
-