כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,985 דיונים בפורום זה
-
קניתי מסך חדש LCD 17 של חברת HYUNDAI דגם L70S . על פניו נראה מוצר מצוין עם ביצועים טובים מאד (וזמן תגובה של 12 MS). לאכזבתי כשהגעתי הבייתה התגלה לי פיקסל אחד שרוף. לטענת החברה יש תקן לגבי כמות פיקסלים שרופים במסך - ומתי מחליפים מסך כזה. האם יש למישהו מושג האם אכן יש תקן כזה ואיפה מוצאים אותו ? ומה האפשרויות לכפות על החברה להחליף בכל זאת את המסך ? תודה עמית
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן. בקרוב אקבל מחשב ומסך חדשים. המסך וכרטיס המסך תומכים שניהם בחיבורי DVI ו-DisplayPort. המסך ברזולוציה של 1920x1080 ו-24". האם יש הבדל בין 2 החיבורים עד לרזולוציה הזאת? כי הבנתי שגם DVI תומך ברזולוציה הזו. בכל זאת יש יתרונות כל שהם ל-DP על פני ה-DVI? (DVI-D Singelink)
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי :-) אני מעוניינת לקנות מחשב לגיימינג ואני צריכה לבחור כרטיס מסך. החלטתי כבר שזה יהיה ה-9800gt של zotac אבל יש לו שני דגמים eco ו-synergy. הנושא הזה דיי בלבל אותי. המוכר בחנות אמר ש-synergy עדיף כי הוא לוקח חשמל ישר מספק הכוח, בניגוד לeco שלוקח אותו מלוח האם ולדעתו זה פחות טוב כי זה מעמיס על לוח האם. מצד שני, בעיון באינטרנט הeco הוא חדש יותר ואמור להיות טוב יותר דווקא כי הוא צורך פחות חשמל (למרות שחלק מהביצועים נראים שונה, אבל ב-zotac אומרים שהביצועים נשארו זהים פחות או יותר). ההבדל במחיר לא משמעותי (20 ש"ח), אז אשמח לדעת מה לדעתכם טוב יותר לגיימינג (אני משחקת wow, heroes of newreth, sims 3 וכ'ו). תודה מראש!
-
- 14 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכולם. אני אישית תמיד העדפתי כרטיסי NVIDIA,אבל בגלל שהחדשים טיפה מאכזבים אני שוקל לעבור לATI. ההתלבטות: gainward gtx480 שמחירו 2700 או asus hd5970 שמחירו 3700. אין לי בעיה להשקיע את ההפרש,השאלה היא: האם זה באמת שווה את זה? תודה לעוזרים.
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי. לחבר יש מחשב ALIENWARE M15X עם כרטיס מסך GTX260M עם מסך LG W2363D ומשקפי NVIDIA. בזמן המשחק על 3D יש בעיה שרואים צלליות שלא אמורות להיות על עצמים רחוקים כמו גופי תאורה או מאווררים. חשבנו שזה בעיה בדרייברים של כרטיס המסך אבל הם מעודכנים לגרסה האחרונה, בנוסף ניסינו להתקין אותם מחדש מס' פעמים וזה לא עזר. אני לא חושב שזה קשור בעדכון BIOS. וכמובן שלא חושב שזה קשור ספציפית במשחק הזה עקב זה שניסינו לשחק על משחקים נוספים תומכי 3D ועדיין מופיע גוסטינג כבד.(משחקים כגון MW2,BATTLEFIEL, BC2, AOE). קודם כל אני מקווה מאוד שזה החדר בפורום לשאול כי לא מצאתי תת-קטוגריה אחת ואני מצטער אם זה לא. מקווה שתוכלו לעזור לי כי זה די מתסכל לראות את הצלצליות הכבדות האלה.(אין גם איך להראו…
-
- 0 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שניהם באותו המחיר, איזה חברה עדיפה? אם אני לא טועה הצלחתי לראות של Sapphire יש יציאת HDMI, לגביי הGigabyte אני לא ממש בטוח. http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1274 http://rsm.co.il/Product.aspx?ProductID=1265 תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
גרסאות מתקדמות של כרטיס המסך העדכני מבית AMD מתחילות להגיע למדפים ואחת המתמודדות המובילות לדגם האופטימלי מגיעה לביקורת - הכירו את ה-RX 5700 XT Pulse של Sapphire לכתבה
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן וסהלן חברים וחברות יש לי מחשב שמפרטו הוא מעבד e7400 זיכרון 2 גיגה DDR 2 667 ספק כוח 300W ezcool לוח אם p5q-em asus G45 כרטיס מסך HD3400 אמרו לי שאני צריך להחליף ספק כוח וכרטיס מסך בשביל לשחק נורמלי עכשיו איזה ספק וכרטיס מסך מומלצים עד תקציב 700-900
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
טוב אז ככה אני קונה מחשב וההתלבטות שלי היא בין ATI 4850 512mb HD לבין הGeforce 9800GT 1GB מה עדיף? תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ואם יהיה התוספת שתיהיה לו זה 512 מגב זיכרון... מכיוון שידוע לNVIDIA על הקושי הצפוי בייצור מסיבי של כרטיסים כאלו, G70 Ultra הוא בעצם גירסה מהירה יותר של 7800GTX, דבר שיגרום גם לירידה במכירות של ה7800GTX וגם יהיה עם בעיות בהגעה למדפים. המתחרה מבית ATI,R520XT, יגיע במהירות של 600MHZ לליבה ו1400MHZ לזכרונות, מהירות אדירה שנעזרת בתהליך של 90nm כדי להשיג זאת, לnVidia עדיין קשה מאוד להגיע למהירות כזו מכיוון שהיא נמצאת עוד בתהליך יצור של 110nm. הדבר היחיד הצפוי לסידרת ה7800 זה הגדלת הזכרון ל512MB ותו לא!!! קישור http://www.theinquirer.net/?article=25949
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לחבר שלי יש יומהולדת וההורים שלו קונים לו כרטיס מסך חדש ב-1300 שח ל-agp תתנו הצעות בתודה שגיא ותודה גם מלירן
-
- 16 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
מה הכרטיס מסך PCIE הכי חזק שיש בו חיבור לכבל כוח של 4 פינים בלבד? כזה: ועוד שאלה, אם לספק יש 4 מסילות של12V ובכל אחת נגיד 15A, והכרטיס מסך שאני רוצה צורך 25A במסילת 12V אז האם הספק יחזיק אותו או שצריך ספק אחר שעל מסילת של12V יהיה 25A? תודה מראש, גיל
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש לקנות כרטיס מסך חדש ואני לא ממש מבין מה יותר חשוב ומה עדיף 256BIT עם 128MB או 128BIT עם 256MB השימוש העיקרי שלי הוא למשחקים
-
- 2 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ספק כוח ג'נרי בלתי מזוהה, עם חיבור מולקס פנוי יפעיל GT AGPחלק בלי בעיות? האם לא כדאי לי להסתכן ?.. המחשב מפעיל הארד דיסק פלופי וצורב ומאוורר אחד ככה שאין בעיה של חוסר מתח, מה גם שמסומן על הספק 400 W למרות שאני בספק אם כך הדבר. תודה.
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
בשנה שעברה Nvidia השיקה את Geforce GTX 970M & 980M, כרטיסי מסך המיועדים למחשבים ניידים בלבד שהציגו ביצועים ללא פשרות במחשבים ניידים בגדלים בינוניים וגדולים, והיום מקווים הם לעשות דבר זה בשנית גם במחשבים ניידים דקים וקלים. שני הכרטיסים החדשים הם Geforce GTX 960M ו-GTX 950M, שניהם מבוססים על ארכיטקטורת "Maxwell" החדשה וכוללים 640 ליבות GTX 960M. CUDA פועל על מהירות ליבה בסיסית של 1,096 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 במהירות של 2,500 מגה-הרץ. לעומתו, GTX 950M פועל על מהירות ליבה בסיסית של 914 מגה-הרץ, רוחב פס של 128 ביט וזיכרון מסוג GDDR5 או GDDR3. כמובן ששני הכרטיסים תומכים ב-DirectX 12 וטכנולוגיות של Nvidia כמו BatteryBoost ,Shadow Play. ביחד …
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
- 1 follower
-
-
מעוניין בהמלצה לכרטיס מסך חדש אשר ישמש לגיימינג (משחקים כמו: Titanfall, Assassin's Creed black flag, Battlefield 4 ) כרגע משתמשים בכרטיס מסך on board. מפרט המערכת הוא: 1. מעבד: Intel core i3 1155 3220 3.3 GHz2. זיכרון: 4GB DDR3 1600 Mhz 3. לוח אם: Gigabyte GA-B75M-D3V http://www.gigabyte.com/products/product-page.aspx?pid=4151#ov 4. ספק כח: A.PFC FSP460 5. מארז: Thermaltake V3 מע' הפעלה Win8 64 bit האם כדאי בנוסף לרכוש עוד 4GB? התקציב גמיש בכ 200 ש"ח במידה ויתקבל שיפור משמעותי.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
היי מישהו יכול בבקשה להמליץ לי על כרטיס מסך שמסוגל להריץ משחקים חדשים בצורה חלקה? לא חשוב לי שהוא יריץ ברזולוציה גבוהה מ-768*1024, כל האיכויות של צל השתקפות ערפל וכו' יכולים בכיף להיות נמוכות. בקיצור, רק שעקורנית אני אוכל להריץ משחקים חדשים (מכל מני סוגים) בצורה חלקה ברזולוציה סבירה. התקציב שלי עד 400 שקל (מקסימום 450 אבל עדיף שלא), אני מקווה שאפשר להשיג כרטיס מסך שיענה לדרישות בתקציב הזה, אין לי מושג בכרטיסי מסך. נתונים על המחשב שלי (מצטער על פירוט מיותר או חוסר, אני לא יודע מה צריך בדיוק לרשום): AMD Athlon II X4 620 GIGABYTE GA-MA785GMT-UD2H DDR3 1666Mhz זיכרון 2GB DDR3 1333Mhz HEC 500TD-TF 500W אשמח לתגובה, תודה רבה!
-
- 9 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
המערכת שלי היא כזאת Core I7 870 Gigabyte p55a ud3 Kingston 2048 ddr3 2048 (פעממים) דיסק קשיח 1TB WESTREN DIGITAL 1333MHZ GTX470 FREEZER REV 2 pro7 של Artic xaser v1 MX red(thermalkate) צורב LG השאלה שלי היא עם הלוח אם תומך בSLI ואם SLI של 470 חזק יותר 580,480 או HD5970 ? כמה וואט צריך לכול המערכת עם SLI הקירור בסדר? אפשר לעשות SLI של שני כרטיסי מסך שונים ונגיד אחרי שעושים את הSLI ומחברים אותו עם הגשר ללוח אם צריך לעשות משהו בדרייברים איך יודעים שהמחשב מזהה את שני הכרטיסים ופועל איתם צריך קירור לכרטיס מסף?
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש ברשותי ati 4850 שהמאוורר שלו מרעיש מאד, הוצאתי וניקיתי אותו בעזרת לחץ אויר, אבל שום דבר לא עוזר. האם יש מצב להפעיל אחריות?
-
- 8 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
ב'ה שלום אני בעיצומו של קניית כרטיס מסך משומש הוא ישמש אותי למשחקים כמו FIFA/PES(שלא תהיה לו בעיה להתמודד איתם)ובין היתר NFS UC ובהמשך נראה איזה משחקים כבר לא על הגדרות גבוהות רצחניות על רז' 1440-900 שזה הטבעית של המסך שלי והכי טובה למסך שלי זה המיפרט: cpu:Intel Pentium Doul Core E5200 2.5GHZ@3.2GHZ MB:Abit I-N73V RAM:Patriot 6400LL Series 1GBX2 DDR2-800 GPU:NVIDIA 7050 O/B HD:Samsung 640GB HD642JJ Optical Drive:Samsung X22 DVD-RW POWER SUPLY:Cooler Master 420W CASSE:Cooler Master Elite 334 MONITOR:LG W1952TQ ההבדלים בינהם של7800GT יש 256BIT ל2600XT יש 128BIT(עד כמה זה משמעותי?) לשניהם 256 זיכרון DDR3 ה7800GT צריך להיות מחובר לכבל 6 PIN ה2600XT מחובר ישירות ללוח וצורך ממנ…
-
- 12 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שבוע טוב חברים, יש לי מחשב מעבד: i9900K עם 64 זיכרון ראם. ספק 600W של זלמן (80+). אני רוצה לקנות כרטיס מסך עכשיו, והתקציב שלי קצת זול (המחשב עלה יקר) בכל אופן ראיתי ביד 2 palit GTX 1070 JetStream במחיר של 1100 שקל. שומש למשחקים כשנה וחצי. ללא אחריות. 1 - מה אתם חושבים לגבי הכרטיס מסך הזה? 2 - האם הספק כח יספיק לי?
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
מס' שאלות לבעלי הכרטיס (אני מניח יש פה לא מעט כאלו אחרי הקנייה הקבוצתית)... 1) הדבר שנראה לי הכי מוזר שהכרטיס לא מזוהה בשום מקום בתור 7870XT, אלה מה שכתוב, זה: AMD Radeon 7800 Series (כולל בGPU-Z). השאלה אם זה מה שהולך בכל כרטיסי ATI (עד עכשיו היו לי כרטיסי NVidia), רק בדגם הספציפי או רק בכרטיס אצלי? ושאלת ההמשך האם חוסר זיהוי מדויק יכול להשפיע על הביצועים של הכרטיס? 2) טמפרטורות: במנוחה 30 וקצת (נראה נורמאלי), במאמץ מגיע ל70 (האם תקין, כשאנחנו עוד לפני הקיץ)? מהירות מאוורר 1063RPM במנוחה (לא מהיר קצת, בד"כ מאווררים של רכיבים אחרים עובדים במצב מנוחה במהירויות יותר נמוכות)? 3) שאלה יותר כללית, מה ההמלצה להתקנה נכונה של דרייברים? מה שעשיתי זה הסרה של nvidia, התקנה מהדיסק ש…
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
http://www.anandtech.com/show/4209/amds-radeon-hd-6990-the-new-single-card-king/19 אחרי מעבר על כול הסיקור הזה זה רק מחזק לי תדעה שהGTX580 זה כרטיס פצצה! בלי קשר למחיר.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אחותי יוצאת בעוד שבועיים לתקופת השתלמות בקנדה ובמקרה אני גם מתכנן להרכיב מפרט חדש לחלוטין בקרוב.הבנתי ש CANDAPC היא אחלה של חנות בקנדה,אז אם יש מישהו שביצע צעד דומה אשמח אם הוא ייתן חוות דעת... למי שתהה,אני נוטה ללכת על הכרטיס הזה: http://www.canadacomputers.com/product_info.php?cPath=558&item_id=068373 כמובן TRI-X קירור מתקדם,חלילה קירור רפרנס שהאפקט שלו הוא בדיוק כמו לעשות פוווו על שריפה דולר קנדי כיום הוא כ 3.1 ש"ח (מדהים עד כמה הוא ירד,לפני 3 שנים בערך הוא נשק ל 4),יוצא כ 2320 בקירוב כלומר חיסכון של כ 600-700 לעומת הארץ.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות MSI GeForce 4 TI 4200 64 MB ואני יודע שבקרוב עומד לצאת הרדאון החדש (9700). האם תהייה ירידה במחירים של הכרטיסי מסך כשהרדאון ייכנס לשוק? אם לא אז מאיפה אתם ממליצים לי לקנות את הכרטיס הנ"ל. תודה.
-
- 7 תגובות
- 1.2k צפיות
-