כרטיסי מסך
כרטיסי מסך מומלצים, מבחני ביצועים, ביקורות, שאלות ותשובות
46,961 דיונים בפורום זה
-
-
על פי הפרמטרים הבאים: איכות תמורה לכסף ביצועים טובים למשחקים איזה מבין הכרטיסים הכי משתלם? x1300xt 256 mb GDDR 3 LEADTEK WINFAST PX7600 GT TDH 256MB PCI-E SHAPPHIRE RADEON X1600 PRO 512MB PCI-EX אם היה לכם 800 שח במה הייתם בוחרים?
-
- 10 תגובות
- 662 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעם אם אני קונה טלויזיה פלסמה גודל 42 אינף בפורמט רחב (16x9) האם זה יתאים לי לעבודה במחשב ? או האם יש לכם הצעות אחרות ?? תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 854 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב אני מתכנן לקנות מחשב, השאלה שלי היא האם שווה לי לקחת CF של 4870 512M או לחילופין לקחת 4870 יחיד של 1G עם אפשרות CF בעתיד כאשר המחירים ירדו.
-
- 10 תגובות
- 922 צפיות
-
-
לינק: http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=19566 זה הגיוני?? ויש לי גם כמה שאלות: 1) מה עדיף 8800GTS 320MB או HD 2900XT? ומה עדיף יותר למשחקים? (אני יודע שדנו על זה אבל לא ניתנה תשובה ברורה כי דנו בעיקר על ה640MB). 2) נגיד ואני אקנה את HD 2900XT, איזה חברה עדיף? Gigabyte או ASUS ? (מבחינת הכול , אחריות , באנדל , קירור ועוד..) ואם יש יותר טובה אז תרשמו גם אם אתה יכולים. 3) איך הקירור של HD 2900XT לעומת 8800GTS 320MB? תודה למגיבים .. ותודה בכלל על כל העזרה שניתנת בפורום הזה.
-
- 10 תגובות
- 916 צפיות
-
-
וואו, הרבה זמן לא הייתי פה. 4 שנים ליתר דיוק, זה רק סימן שהאתר עזר לי עד כדי כך שלא הייתי צריכה יותר! עכשיו הכרטיס מסך מתחמם נורא ומפיל את המחשב צריכה המלצה לכרטיס מסך עד 1200 ש"ח לעבודה בתוכנות גרפיות (פוטושופ, אוטוקאד) לפעמים גם עריכה AVID וצפייה בסרטים יש לי: לוח אם asus p5q מסך DELL 2407 אשמח מאוד לעזרתכם
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
-
הנה לפניכם המפרט: SAPPHIRE to launch new ULTIMATE graphics solution HD 2600 and HD 2400 series include special editions SAPPHIRE Technology has just announced that in addition to the new HD 2600 and HD 2400 series of graphics accelerators scheduled for release in July, the range will include the new completely passively cooled SAPPHIRE HD 2600 XT ULTIMATE Edition. SAPPHIRE’s ULTIMATE Editions are renowned for the key features of overclocking for enhanced performance and silent running. The low power consumption of this new generation of GPU’s allows a totally passive cooling solution to be used whilst achieving top levels of performance in it class. The SAPPHIRE HD…
-
- 10 תגובות
- 967 צפיות
-
-
שלום, יש לי את המחשב הבא (AS IS/מותג לנובו) http://www.misco.ie/Product/194971/Lenovo-ThinkCentre-Edge-72-Tower-PC-Intel-Pentium-G640-2GB-250GB-Windows-7-Professional-1-Year-Warranty אני מעוניין להחליף לו ספק כוח (הנוכחי 280W) על מנת להתקין בו כרטיס מסך שיחזיק מסך 27" ברזולוציה 2560X1440 + מסך נוסף (22" 1680X1050). חשבתי ללכת על ספק כוח כמו זה http://www.ivory.co.il/catalog.php?id=5940 אלא אם כן יש יותר טובים/זולים שיחזיקו כרטיס מסך טוב. וכמובן שאני צריך לדעת איזה כרטיס מסך הייתם ממליצים לי לקנות. השימוש העיקרי הוא עבודה - פוטושופ (לא כמעצב), ועבודה משרדית רגילה יחסית. העבודה היא בתחום התכנות. לא יהיו משחקים או דרישה לגרפיקה כבדה (תלת מימד וכאלה). המטרה היא לתק…
-
- 10 תגובות
- 951 צפיות
-
-
חבר'ה רציתי לדעת איך הכרטיסי מסך של חברת Biostar - אתם מכירים בעיות איתם או שאפשר לקנות בלב שקט? תודה!
-
- 10 תגובות
- 774 צפיות
-
-
טוב נשמות מקווה שתעזרו לי יש לי מסך חדש דנדש של Proview דק תכנולגיית LCD כמובן עכשיו יש לי בעייה רצינית של "מריחה צבע" נגיד תקחו את ה WINAMP שלכם במחשב שלכם תגררו אותו תיראו את השמות שברשימה בבירור אז אצלי לא עד שאני לא מפסיק לגרור אני רואה את השמות מרוחים כאלו כאילו לקחת עת עם הרבה דיו ומרחת אותו עם היד זה רק כדי להמחיש את הבעייה כי זה לא מה שמפריע לי מה זבאמת מפריע ליז ה במשחקי אינטרנט אי אפשר לשחק בגלל זה תודה רבה רבה רבה לכל העוזריםםםםםםםםם אני מתחנן לעזרה כי זה ממש ממש קריטי
-
- 10 תגובות
- 781 צפיות
-
-
-
אני מתבלבט בין שלושה כרטיסי מסך : hd 6850 crossfire x2 hd 6950 2gb 1280 gtx 570 מה אתם אומרים כדאי לבחור? דרך אגב המעבד שאני הולך לקנות הוא intel core i5 2400 3.1 וכניראה שאני יעשה לו oc הוא יהיה בסדר איתם? תודה לעוזרים.
-
- 10 תגובות
- 926 צפיות
-
-
מעבד אינטל פנטיום 4, 2.4. 2GB זכרון פנימי. המחשב הולך לשמש כ-HTPC. אני רוצה לשחק גם ב-Pro Evolution. אני מתלבט בין 2600Pro, HD3650 ו-x1650 מה הכי משתלם לי מביניהם?
-
- 10 תגובות
- 861 צפיות
-
-
8800GTS 512 G92 כי ת'אמת התאכזבתי לאללה כשראיתי שהוא בקושי מריץ את crysis שהכל על high, הוא מריץ אותו על 50FPS בחלקים קטנים בצוגה אך בחלקים שבהם רואים ממש הרבה, לדוגמא כשעומדים על ראש הר - הFPS יורד ל19 וזה מבאס ברמות. מה אתם אומרים? נחזיר ונצא מעניין הגייימינג?
-
- 10 תגובות
- 934 צפיות
-
-
יש לי Radeon X1800XT (גירסת ה-512MB) ולפעמים יש לי ארטיפקטים בכל מיני משחקים שאני משחק. לא עשיתי לכרטיס מסך שום אוברקלוקים ושטויות אחרות, אז למה יש לי ארטיפקטים? זה ממש מרגיז ותמיד צריך למזער את המשחק ולחזור אליו, ולעיתים רחוקות זה אפילו עולה במסך כחול. הפתרון ההגיוני היחיד שעולה לי בראש הוא בגלל שהכרטיס מתחמם. המארז שלי נמצא על מן קרש עם גלגלים מעל השטיח (ומתחת לשולחן) אז חשבתי שאולי יש לזה קשר מסוים, אם זה משנה איזה מארז, ספק כוח, זכרונות וכו' יש לי אז יש במפרט.
-
- 10 תגובות
- 797 צפיות
-
-
מה יותר טוב מבינהם? לדעתי ה 9550 הרגיל...אבל לפי הבדיקות שעשיתי ב 3DMARK 2005 ה 9550 קיבל ציון של 684 וה 9600SE קיבל 708 אבל עדיין אני שומע דברים שה 9550 יותר טוב! מה דעתכם?
-
- 10 תגובות
- 852 צפיות
-
-
קונה מחשב לעבודה בעיקר על תוכנות גרפיות כגון MAYA / פוטושופ / איולסטרטור וכו. המחשב לא ישמש למשחקים כלל, אלא רק לתוכנות הגרפיות ומעט עבודה משרדית. לגבי רוב מפרט המחשב אני כבר די סגור (אפרט למטה), אולם עדיין מאוד מתלבט לגבי כרטיס המסך ואשמח להמלצות. זה מפרט המחשב שכרגע אני די סגור עליו: Intel Core 2 Quad Q8200 (S775) - 2.33GHz 1333MHz 4MB Shared Cache 64bit Box Gigabyte GA-EP43-DS3L Intel Socket 775 ATX Motherboard G.SKILL 4096MB (2048MBX2) DDR2 800 CL4-4-4-12 2x Silent 500GB - SATA-II - 7200RPM - 16MB - Western Digital WD5000AACS לגבי המארז/ספק, עדיין לא החלטתי ומניח שיושפע מכרטיס המסך בו אבחר. התקציב שהשארתי לכרטיס המסך הינו כ-1000 ש"ח וכרגע אלא הכרטיסים שבינהם אני מתלבט…
-
- 10 תגובות
- 909 צפיות
-
-
צריך המלצה לכרטיס מסך עם צ'יפסט של ATI עד 1500 שקל המחשב עליו יורכב הכרטיס: Intel D920 ASUS P5WD2-E Premium 975X PQI TURBO DDR2 667MHZ 2048MB DUAL CHANNEL הכרטיס פחות מיועד למשחקים אלא יותר לעבודה שוטפת תודה שחר
-
- 10 תגובות
- 597 צפיות
-
-
שלום לכולם . נתחיל בזאת שיש לי כרטיס מסך מדגם x1600xt תומך AVIVO .. ביחד עם הכרטיסמסך קיבלתי את כל הכבלים - משמע , יש לי את הכבל הצהוב [וגם קיבלתי איתו מתאם - S-VIDEO ], יש לי את הקבל השחור SVIDEO TO SVIEDO ויש לי את הכבל RGB .. מצד אחד S-VIDEO והוא מתפצל לי לשלושה כבלים [ אדום ירוק וכחול - RGB ].. יש לי ממיר של הוט [ הממירים הקטנים ] השאלות שלי הן : איזה כבל יותר טוב מבין השלושה ? איך לחבר את המחשב לטלויזיה בעזרת כבל ה- RGB ? איך אני לוכד ודיאו מהטלויזיה למחשב ? [ אני מזכיר שנית , יש לי תמיכה בכרטיס מסך ב- AVIVO ש- ATI הוציאה ]
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
לפני כמה שנים קניתי 8800GTX של LEADTEK, אני רוצה בקרוב לשדרג את המחשב שלי, יש רעיונות מה אני יכול לעשות איתו? חבל לי סתם לזרוק אותו כי שילמתי עליו איזה 3 בזמנו... תודה.
-
- 10 תגובות
- 959 צפיות
-
-
יש ברשותי כרגע 8500GT וחבר שלי מביא לי 7900 ( שהוא יותר טוב משלי ) אז בקיצור השאלה שלי היא האם רק לפתוח את המארז להוציא את הכרטיס שיש ולשים את הכרטיס האחר? צריך למחוק ת'דרייברים של הקודם ולהתקין חדשים? ואם ישנם עוד דברים שצריך לעשות אנא תיידעו אותי זה פעם ראשונה שאני נוקט צעד כזה ואני לא מעונייין להרוס את המחשב שלי כרגע תודה מראש
-
- 10 תגובות
- 857 צפיות
-
-
האם יש צורך בכרטיס מסך GTX970 לתוכנות כמו: Photoshop, Sketchup, AutoCAD? או שאולי סתם חבל על הכסף? במידה ואין צורך, איזה כרטיס מסך יעשה את העבודה? כמו כן, המחשב מחובר למערכת, ואני צופה בסרטים באיכות גבוהה (1080P).......
-
- 10 תגובות
- 2.9k צפיות
- 1 follower
-
-
אהלן , אני מחפש כטיס מסך שיתאים למערכת שלי, המערכת אומנם לא כ"כ חזקה אבל היות ואני חייל ולא רואה בית אז אני לא משדרג את כולה (= הפרטים: Processor: AMD Athlon 64 bit 4200+ Dual Core Motherboard: Gigabyte GA-M55Plus-S3G Memory: kingston 2x2gb sticks (4gb) 887 Mhz למקרה שצריך לדעת צג רחב 22" שוב, התקציב הוא עד 500שח. הצורך הוא משחקים ואינטרנט, אני מתייעץ מפני שאני לא רוצה סתם לקנות כטיס חזק מידי ששאר המערכת לא תעמוד ברמה שלו. תודה מראש (:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-